VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA

Page 1

VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARETUOTTEILLA

KATOT, SEINÄT JA LATTIAT

Käytä Swipe-kuivamoppia kuivasiivoukseen. Saat vaivattomasti yläpölyt pois katosta, seinistä ja kaappien päältä. Aloita siivoaminen ylhäältä alaspäin eli katosta lattiaan. Kosteapyyhintään kosteamoppi/kostealiinat ja BioSwipe Multi Clean, Swipe Original tai Swipe Somthin’Else -laimennosta.

PUU- JA MELAMIINIPINNAT

Puhdista pinnat ensin BioSwipe Multi Cleanilla, Swipe Originalilla tai Somthin’Elsellä. Sen jälkeen käsittele pinnat (pitää olla kuivat) Swipe Magicilla, niin saat todella viimeistellyn näköisen siivoustuloksen. Esim. vanha mäntypuinen piironki näyttää uudenveroiselta ja pyökkinen tai tamminen keittiökaapin ovi saa uuden ilmeen Swipe Magic -käsittelyllä. Käy läpi myös taulujen kehykset, ovien pielet, piano, jne.

PEILIT JA LASIPINNAT

Puhdista ensin kostealiinalla ja miedolla Swipe Original tai BioSwipe Multi Clean -laimennoksella, viimeistele Bambuliinalla.


KYLPYHUONEEN KAAKELIPINNAT

Kylpyhuoneessa kalkkisaostumat sitovat muuta likaa ja ovat hyvä kasvualusta bakteereille. Pesujärjestys: pinnat kostutetaan ensin ja peruspuhdistus tehdään emäksisellä aineella (Swipe Original tai BioSwipe Multi Clean Basic -laimennoksella), perusteellisempaan puhdistukseen hapan aine (BioSwipe Sanit tai Swipe Brite -laimennoksella), lopuksi huuhtelu.

POSLIINIALTAAT, LAVUAARIT, WC-PÖNTÖT

Päivittäiseen saniteettitilojen puhdistukseen helppo tuote on BioSwipe Sanit tai BioSwipe Multi Clean -laimennos ja perusteellisempaan pesuun Sanit’Else (1 osa Brite + 1 osa Somthin’Else + 1 osa vettä).

SAUNANLAUTEET

Kostuta ensin lauteet ja sumuta sitten vahvalla Swipe Original tai BioSwipe Multi Clean -laimennoksella saunanlauteiden alustat. Annostele 1/2 dl 30/60 viiteen litraan vettä. Levitä liuos saunanlauteille, anna vaikuttaa muutama minuutti, harjaa ja huuhtele. Ei sovellu lämpökäsitellyille eikä tummille lauteille.

UUNI JA LIESITUULETIN

Liesituuletin on tärkeää puhdistaa, jotta jouluruokien rasvat eivät aiheuta tulipaloja. Rasvaisen pinnan saat parhaiten puhtaaksi vahvalla Swipe Original tai BioSwipe Multi Clean -laimennoksella. Puhdista samalla laimennoksella myös kinkunpaistovati ja uuni. Sumuta haaleaan uuniin Swipe Original tai Multi Clean -laimennosta, tai sitten tai Swipe’elseä (1 osa Swipe + 1 osa Somthin’Else + 1 osa vettä). Anna vaikuttaa ja hankaa Bou Boul-hankausvillalla. Pyyhi lopuksi Swipetexliinalla puhtaaksi.

TUMMUNEET ASTIAT JA ATERIMET

Laita tummuneet astiat ja aterimet tiskialtaaseen kuumaan veteen, lisää n. 0,5 dl 30/60 (1-2 tl litraan lämmintä vettä), anna liota 20-30 minuuttia, harjaa ja huuhtele.

VIEMÄRIPUTKET

Viemäriputkiin kertyy erilaista orgaanista likaa, jotka saattavat aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja ja jopa putkiston tukkeutumista. BioSwipe Pipe Clean on biologinen putkienhoitoaine, jolla putkistot puhdistuvat ja pysyvät paremmassa kunnossa. Kaada 20 ml ainetta viemäriputkiin ensimmäiset 3 vrk (esim. iltaisin). Sen jälkeen 20 ml kerran viikossa. Jos putkissa on lieviä tukoksia: 100 ml kolmena peräkkäisenä päivänä. Pipe Clean hoitoaine sopii täydellisesti lattiakaivoihin, lavuaareihin ja WC-pönttöihin. Tuotteessa oleva piparmintun eteerinen öljy antaa raikkaan tuoksun. Tuotteen pH 5,5.

VESIKÄYTTÖISET KODINKONEET

Joulusiivouksen yhteydessä kannattaa puhdistaa myös vesikäyttöiset kodinkoneet (niitä on hyvä puhdistaa pari kertaa vuodessa). Puhdistus onnistuu helposti Clean Machines Puhtaat koneet -aineella. Esimerkiksi pyykinpesukoneen puhdistukseen annostellaan 2 dl Puhtaat koneet -ainetta suoraan koneen tyhjään rumpuun. Käynnistä sitten tyhjällä koneella kirjopyykkiohjelma ilman esipesua. Ohjelman loputtua pyyhi koneen tiivisteosat ja anna koneen kuivua. Puhtaat Koneet sopii myös esim. astianpesukoneen, kahvinkeittimen, vedenkeittimen, höyrysilitysraudan ja ilmankostuttajan puhdistukseen.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.