HomCare | BioSwipe-esite

Page 1

KODINHOIDON BIOLOGINEN EDELLÄKÄVIJÄ.

-tuotesarja

®


-tuotesarja

®

BioSwipe biologiset kodinhoitotuotteet ovat nykyaikaisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu kodin ja ihmisen hyvinvointia lisäävien mikrobien eli probioottien hyödyntämiseen. Probiootit ja niiden tuottamat tehokkaat biotensidit ja entsyymit hajottavat tehokkaasti rasva-, proteiini- ja hiilihydraattilikaa, kuten selluloosaa, sokeria ja tärkkelystä. Probioottien syväpuhdistavan vaikutuksen ansiosta BioSwipe-tuotteet pitävät säännöllisesti käytettyinä kodin pinnat puhtaina ja vahvistavat kotona vallitsevaa hyvää mikrobitasapainoa. Lopputuloksena on aina puhdas, hyväntuoksuinen ja mikrobitasapainoltaan ihanteellinen koti. Kulje sinäkin edelläkävijöiden joukossa ja vaikuta omilla valinnoillasi kodin, ihmisten ja luonnon hyvinvointiin käyttämällä biologisia BioSwipe-kodinhoitotuotteita.

Bakteeritasapainon muuttuminen kodin pinnoilla erilaisten puhdistusmenetelmien jälkeen Kodin säännöllinen siivous pitää luonnollisen mikroflooran kunnossa

Pintojen puhdistus desinfiointiaineella tuhoaa luonnollisen mikroflooran

Siivouksen ideana on poistaa likaa, jota eri mikrobit kuten bakteerit käyttävät ravintonaan. Mitä enemmän likaa suotuisissa olosuhteissa esiintyy, sitä paremmin bakteerit lisääntyvät. Luonnollisessa bakteeritasapainossa kodissamme elää ihmiselle hyödyllisten bakteerien ohella myös meitä haittaavia ja jopa terveyttämme uhkaavia bakteereja. Kun huolehdimme kodeistamme ja siivoamme säännöllisesti, haitallisten bakteerien määrä ei riistäydy liian suureksi. Tällöin kodin pinnoilla elää sopivassa suhteessa immuniteettiamme valppaana pitäviä haitallisia bakteereja (punaiset) sekä hyödyllisiä bakteereja (vihreät), jotka ovat hyvinvointiamme edistäviä ja jopa välttämättömiä elämällemme.

Moni kuluttaja käyttää desinfiointiaineita siivouksessaan päästäkseen eroon haitallisista bakteereista. Desinfiointiaineet tappavat kuitenkin bakteereita riippumatta siitä, ovatko ne meille hyödyllisiä vai haitallisia. Desinfioinnin jälkeen puhdistetuille pinnoille jää runsaasti vapaata kasvutilaa, jolloin hyvinvointiamme heikentävät bakteerit pääsevät helposti lisääntymään. Samalla niiden elinolosuhteet paranevat, sillä desinfioimalla tapetut bakteerit ovat ravintoa muille bakteereille. Säännöllisellä desinfioinnilla teemme bakteereista lisäksi entistä vastustuskykyisempiä myrkyille ja desinfiointiaineille ja ajan mittaan desinfioinnin teho heikkenee.


LUONNOLLINEN MIKROFLOORA Pintojen puhdistus probiooteilla ylläpitää tervettä mikroflooraa ja vahvistaa kestävää hygieniaa Probiootteja sisältävillä BioSwipe-puhdistusaineilla siivottaessa parannamme kodin mikroflooraa, eivätkä haitalliset bakteerit pääse lisääntymään entiseen tapaan. Probioottisen puhdistusaineen vaikutus perustuu pinta-aktiivisten aineiden ja probioottien yhdistelmään. Probioottituotteilla on perinteisiin puhdistusaineisiin verrattuna se etu, että 100 % luonnollinen probiootti pystyy tuottamaan päiväkausien ajan kohdennettuja entsyymejä, jotka helpottavat lian mekaanista ja/tai fyysistä poistamista ja elinympäristömme muuttuu miellyttävämmäksi ja turvallisemmaksi. Samalla pidämme hyvää huolta myös luonnosta, sillä BioSwipe-tuotteet noudattavat ekologisia toimintaperiaatteita ja niiden puhdistavat aineosat ovat biohajoavia. BioSwipe-tuotteita käyttämällä voidaan vähentää meneillään olevaa ja rajusti kiihtyvää ympäristön kemikalisoitumista merkittävästi.

MIKROFLOORA DESINFIOINTIEN JÄLKEEN Probiootit tuottavat entsyymejä

Entsyymit hajottavat likaa pienemmäksi

Probiootit käyttävät pienimpiä partikkeleita ravinnokseen


VINKKI KATSO KODINHOITOVINKKEJÄ TÄSTÄ

Ikkunoiden pesuun kannattaa käyttää tavallista miedompaa Multi Clean Basic -laimennosta. Laimennos tehdään sumutinpulloon, joka on erityisen kätevä ikkunanpesussa. Pesu onnistuu parhaiten silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan. Suoran auringonpaisteen aiheuttama lämpö kuivattaa lasipinnan kesken pesun.

Asiakkaiden

SUOSIKKI

Multi Clean 500 ml

Sanit 500 ml

Kodin pintojen biologinen yleispuhdistusaine

Saniteettitilojen biologinen puhdistusaine

Multi Clean Basic on emäksinen (pH 10,5) yleispuhdistusaine, joka puhdistaa ja poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä Multi Cleanin sisältämät probiootit lisäävät kodin hyvinvointia ja parantavat kodin mikroflooraa.

Sanit soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Sanit puhdistaa, antaa kiiltoa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja ja niiden lähteitä probiootteja hyödyntäen. Käytetään WC:n puhdistukseen, pesualtaisiin, hanoihin, putkistoihin, viemärikaivoihin. Jättää jälkeensä miellyttävän tuoksun. Tiiviste laimennetaan veteen 1+9 sumutinpullossa. Sumuta laimennosta pinnoille, pyyhi ja huuhtele. Laita myös silloin tällöin 10 ml laimentamatonta Sanitia viemärikaivoihin estämään epämiellyttäviä hajuja.

Tiiviste laimennetaan veteen suhteessa 1+24 sumutinpullossa. Sumuta pinnoille ja pyyhkäise pinnat puhtaiksi aina kun siihen on tarvetta! Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

Tuotteen pH = 5. Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

MULTI CLEAN BASIC 500 ml 7010412 34 € SUMUTINPULLO (kirkas) 7920167 5 € SUMUTINPULLO (ruskea) 791253169 5 €

SANIT 500 ml 7010410 34 € SUMUTINPULLO (kirkas) 7920159 5 € SUMUTINPULLO (ruskea) 791253170 5 €

Jopa 31 sumutinpullillista, n. 1,10 €/pullo

Jopa 12,5 sumutinpullillista, n. 2,72 €/pullo

Pipe Clean 1000 ml Putkistojen biologinen hoitoaine Biologisesti puhdistava aine viemäriputkien ja -kaivojen hoitoon ja pienten tukosten avaamiseen. Tehokas ja pitkävaikutteinen. Hajottaa orgaanista likaa ja eliminoi epämiellyttäviä hajuja. Poistaa alkavia tukoksia ja estää niitä syntymästä uudelleen. Erinomainen tuote kodin putkistojen säännölliseen kunnossapitoon. Putkistojen puhdistus ja kunnossapito: Kaada 20 ml Pipe Cleania kylpyhuoneen lattiakaivoihin, WC-pönttöihin ja lavuaareihin sekä keittiön pesualtaisiin kerran viikossa normaalin siivouksen jälkeen. Tukosten avaaminen: Kaada 100 ml Pipe Cleania tukkeutuneeseen viemäriin kolmena peräkkäisenä päivänä. Tuotteen pH = 5,5. Ravista ennen käyttöä.

PIPE CLEAN 1000 ml 7010419 28 € ANNOSTELUKORKKI 7920158 2 €


-tuotesarja

®

Asiakkaiden

SUOSIKKI

Uudistettu KOOSTUMUS

Fresh Air 150 ml

Handy 500 ml

Biologinen hajunpoistaja

Biologinen käsitiskiaine

Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hetkessä pahat hajut. Käytä turvallisesti kotona huoneilmaan, kylpyhuoneessa ja WC:ssä, autossa, toimistossa, jne. Ehdoton hajunpoistaja roskakaappeihin, vaipparoskikseen ja kuntoilijalle urheilukassiin, -kenkiin ja -välineisiin. Fresh Air sisältää probiootteja ja lempeän raikas tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä (mm. minttu). Tiiviste laimennetaan veteen 1+9 suihkepullossa. Käytetään suihkeena, 1-2 painallusta riittää.

Handy on nestemäinen biologinen käsitiskiaine, joka poistaa tehokkaasti astioihin kiinnittyneen rasvan ja lian. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Handyn voi myös laimentaa 1 osa Handya ja 4 osaa vettä. Tuotteen käyttö ei kuormita ympäristöä ja tiskatessasi myös kätesi säästyvät mahdollisilta kemikaalien aiheuttamilta haitoilta. Tuotteen teho ja ympäristöystävällisyys perustuvat probioottien tuottamiin ultratehokkaisiin biotensideihin.

Tuotteen pH = 5. Ravista ennen laimentamista ja käyttöä.

Tuotteen pH = 8,1. Ravista ennen käyttöä.

FRESH AIR 150 ml 7010411 25 € SUIHKEPULLO 7920162 3,50 €

HANDY 500 ml 7010420 26 € HANDY SUMUTINPULLO 7920180 5 €

Vähintään 10 suihkepullollista, 2,50 €/pullo

n. 166 pesukertaa, n. 0,16 €/pesu

Laundry Liquid 750 ml Probiootteja sisältävä pyykinpesuneste BioSwipe Laundry Liquid on erittäin tiivistetty probiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine. Probiootit tuottavat pesun aikana tehokkaita, likaa irrottavia entsyymejä, jotka saavat pyykkisi hohtavan puhtaaksi. Pesuaine poistaa myös tehokkaasti pahat hajut tekstiileistä ja säilyttää pyykin pitkään hyväntuoksuisena. Probiootteja sisältävä pesuaine on hyväksi jopa pesukoneellesi, sillä säännöllisesti käytettynä se pitää koneen putkistot ja suodattimet puhtaina ja toimivina. Monipuolinen BioSwipe Laundry Liquid sopii valkoisille, värillisille ja tummille tekstiileille. Pesee tehokkaasti jo 30˚C pesulämpötilassa. Tiivistettä annostellaan pesupalloon 10-15 ml/pesukoneellinen pyykkiä. Tuotteen pH = 7,5. Ravista ennen käyttöä.

LAUNDRY LIQUID 750 ml 7020141 32 € ANNOSTELUMITTA 30 ml 7912425 0,10 € Jopa 75 pesukertaa, 0,43 €/pesu


Hand Gel 100 & 500 ml

Hand Soap 500 ml

Probiootteja sisältävä käsihuuhde

Probiootteja sisältävä nestemäinen käsisaippua

Ihoystävällinen probioottinen geeli pitkäkestoiseen käsihygieniaan. Hiero kuiviin käsiin n. 3 ml geeliä koko käsien alueelle sormien välit ja sormenpäät mukaan lukien vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut. Erityisesti silloin, kun nopeasti tarttuvat ja hankalat virukset vaivaavat väestöä, on tärkeää pitää päivittäin huolta käsien hyvästä hygieniasta.

BioSwipe Hand Soap on nestemäinen probioottinen käsisaippua, joka puhdistaa kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Saippuan sisältämät probiootit huolehtivat samalla ihon hyvästä mikrobitasapainosta. Laita n. 3 ml saippuaa kämmenelle ja hiero hyvin. Lisää hiukan vettä ja hiero edelleen. Huuhtele kädet lopuksi runsaalla vedellä ja kuivaa huolellisesti. Tuote on miedosti hajustettu.

HAND GEL 100 ml 7010424 10 € HAND GEL 500 ml 7010423 23 €

HAND SOAP 500 ml 7010425 23 €


VINKKI

Kokeile BioSwipe Pet Spraytä jos joku perheenjäsenistä oirehtii lemmikkien läsnäolosta.

-tuotesarja

®

Erän poisto-

MYYNTI

Pet Spray 200 ml

Probioottisuihke lemmikkieläinkoteihin BioSwipe Pet Spray on suihke, joka sisältää valikoituja probiootteja lisäämään lemmikkieläinten ja näissä talouksissa asuvien ihmisten hyvinvointia. Lemmikkien iho ja turkki keräävät helposti likaa, allergeeneja ja muita haitallisia mikro-organismeja. Pet Spray probioottisuihke pitää lemmikin ihon ja turkin mahdollisimman puhtaana: probioottien tuottamat entsyymit vähentävät allergeenitasoa ja edistävät turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia. Pet Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia niin eläimille kuin ihmisille. Tuote sisältää vain vettä ja lemmikkieläinten turkin ja ihon mikroflooran hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja. Ravista ennen käyttöä.

PET SPRAY 200 ml 791253383 7,50 €

Room Spray 180 ml

Probioottisuihke huonetiloihin BioSwipe Room Spray on hajusteeton probioottisuihke, jonka avulla lisätään huoneilmaan ja kodin pinnoille ja prebiootteja. Valikoidut probiootit tuottavat entsyymejä, jotka hajottavat allergeeneja, jolloin huoneilman allergeenitaso laskee ja kodin mikrofloora muuttuu koko perheen hyvinvointia edistäväksi. Room Sprayn aineosat ovat 100 % luonnollisia ja turvallisia. Sisältää vain vettä ja kodin hyvinvointia edistäviä valikoituja probiootteja. Käytä päivittäin ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen joka kolmas päivä. Ravista ennen käyttöä.

ROOM SPRAY 180 ml 7010414 36 € TÄYTTÖPULLO 180 ml 7010426 28 €


-tuotesarja

HomCare-edustajasi

HOMCAREN ARVOT Yhdessä tekeminen

Edelläkävijyys

HomCaren arvot ovat syntyneet jo yritystä perustettaessa ja ne näkyvät edelleen organisaatiolle ja asiakkaille jokapäiväisinä tekoina toimintatavoissa, ilmapiirissä, tuotteissa ja palveluissa. Me panostamme asiakastyytyväisyyteen laadukkailla tuotteilla, sovitunlaisilla toimituksilla ja hyvällä palvelulla, joka pohjautuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja ajantasaiseen koulutukseen. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme ja Edustajillemme turvallinen yhteistyökumppani.

Ekologisuus www.homcare.fi HomCare Nordic Oy Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2 homcare@homcare.fi

HomCare Suomi

homcaresuomi

®


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.