Het Huis van Jansen Glossy Editie nr. 5

Page 1

Binnenkijken

Op bezoek bij De Dames van Jansen A new chapter Van alles een beetje meer Hoge hakken in de polder

Verhuizen

Onze klanten aan het woord

Uit huis gegroeid Van kavel naar villa Nog een keer dream plan do!

Het Goeree-Overflakkee van

Onze burgemeester Ada Grootenboer

GO, ontdek je eigen nieuwe (t)huis in ons gaafste woningaanbod!


SOMETIMES, THE KEY TO HAPPINESS IS FINDING THE KEY TO THE RIGHT HOME.


‘‘Home’’ at the office...

EEN NIEUW (T)HUIS, DAAR GAAN WE VOOR!

3


Het eilandgevoel van ... Iedereen die woont op GoereeOverflakkee, geniet volop van alle mogelijkheden die het eiland biedt. Scan de QR-code en ervaar het eilandgevoel van Matthijs, Stefan, Caroline en Anne.


INHOUD

Editie nr. 5 TALKING POINTS

.

Interior and Styling De dame achter onze burgemeester

12 De Dames van Jansen 24 Ada Grootenboer

AT HOME 08 Jessica 14 Mareille

A new chapter Van alles een beetje meer Hoge hakken in de polder

.

20 Danielle

AT WORK

. .

MOVE 28 Kopers, you’re invited 48 Verkoopsuccessen

Uit huis gegroeid Van kavel naar villa Nog een keer dream, plan, do

10 Bram & Nanda 16 Pieterjan & Mascha 22 Chris & Ennie

5


WAGEMAKER

MARMER & GRANIET

Bekijk onze website voor meer informatie www.wagemakermarmergraniet.nl

Uniek, maatwerk en vakmanschap dat is waar wij voor staan.


EDITORIAL Mijn huis, jouw huis Niets zo leuk als bij iemand binnenkijken! Juist nu in deze rare, onzekere tijd kreeg ‘‘mijn huis, jouw huis’’ meer aandacht dan ooit. Ineens zijn wij, de kinderen en iedereen veel meer thuis. We werken veel vanuit huis, doen onze vergadering online, we laten niet alleen onszelf, onze cijfers of presentatie zien, maar ook een stukje (t)huis. Niet zo gek, dat onze woonwensen dan opeens bijgesteld kunnen worden. Deze extra impuls in de toch al overspannen woningmarkt maakt het werken bij Het Huis van Jansen creatiever dan ooit en met veel nieuwe inspiratie presenteren we trots onze 5e glossy! De Dames van Jansen ervaarden allemaal weer even zelf hoe het is om koper en verkoper van een droomhuis te zijn én te gaan verhuizen. Natuurlijk hebben wij ook onze klanten weer om hun aan- en verkoopervaringen gevraagd. En heel vereerd zijn we dat we ook onze burgemeester naar haar mening over het wonen op ons bijzonder fijne eiland mochten vragen. Ook de nieuwste trends op woon- en interieurgebied hebben wij als vanouds weer op een rijtje gezet. Vergeet zeker niet nu meteen in onze glossy ons fraaie woningaanbod uitgebreid te bekijken! Voor het gehele actuele aanbod verwijzen wij u graag naar onze website, compleet vernieuwd en stijlvol vormgegeven door het team van DINK! Zo blijft binnenkijken bij ons goed gefotografeerde fraaie woningaanbod altijd een feestje. Wij hopen snel kennis te maken om uw verkoop of aankoop wensen te bespreken en hopelijk zelfs te realiseren! Veel lees- en inspiratieplezier!

Danielle Jansen

7


Een kijkje binnen bij Jessica

A new chapter!

Elke dag bemiddelen bij het ver- en aankopen van woningen, ondertussen heb ik al veel mensen blij mogen maken met de aankoop van een gave woning! Dit jaar zat ik voor het eerst eens zelf aan ‘‘het andere kantje’’ en kochten Rahan en ik een gezellige jaren ’30 hoekwoning aan het Marietjespad te Middelharnis. Ook bij ons was het ‘‘liefde op het eerste gezicht’’. Het karakter, de knusse gezelligheid en de diepe tuin.. precies wat we zochten! Na de overdracht kon het klussen beginnen! We hebben de woning binnen drie maanden grotendeels aangepakt en ‘‘eigen’’ gemaakt. Onze woonstijl? Voornamelijk warm en gezellig! Aardse tinten, houten materialen en planten zijn dan ook bij ons niet weg te denken. Mijn favoriete plekjes: met vrienden of familie aan de robuuste boomstamtafel van Suar-hout uit Indonesië of de self-made inloopkast (natuurlijk!) Welkom in ons (t)huis!


9 13PROUD TALK

Onze klanten aan het woord

Bram, Nanda & kids Versus Mieke ‘‘UIT HUIS GEGROEID’’

In 2009 maakten we voor het eerst kennis in de Van Aerssenstraat 12 te Sommelsdijk. Bram en Nanda waren op zoek naar hun allereerste koophuis en troffen Danielle als verkopend makelaar. Het charmante huis aan de Van Aerssenstraat bleek liefde op het eerste gezicht en de kennismaking ging over in de contacten tot en met de aankoop. Nu ruim tien jaar later, is het karakteristieke huis nog altijd even gezellig en perfect, maar zijn Bram en Nanda er wel letterlijk uitgegroeid. We zijn namelijk maar liefst vier kleine M@rkusjes verder… Makelaar Danielle kun je niet fijner complimenteren dan haar op dat moment weer uit te nodigen om over de verkoop van het huidige huis en de wensen van een nieuw huis te mogen praten. “Zo leuk om beloond te worden voor een eerdere fijne en professionele samenwerking”, aldus Danielle.

VERKOOP ANNO 2020

De verkoopbegeleiding mocht wederom een succes worden. Al in de eerste week “regende” het bezichtigingsaanvragen en de verkoop werd dan ook met een ‘‘bieden vanaf’’ procedure succesvol en boven verwachting afgerond.

NIEUW (T)HUIS

De fijne woning werd bemachtigd door Mieke, die dan ook weer heel trots op haar eerste (t)huis mag zijn! Het is nog even aftellen tot de overdracht, maar dan kan Mieke genieten van deze gezellige woning, welke eigenlijk al helemaal naar wens is. Dat betekent... meubels shoppen en dan heel fijn wonen in de Van Aerssenstraat! De Dames van Jansen hopen na een flink aantal fijne jaren woonplezier weer eens binnen te mogen kijken in de Van Aerssenstraat en kijken met Bram en Nanda uit naar een nieuwe gave woning! Blije verkopers en een blije koper... Kortom, de cirkel is rond!

We are proud!

‘‘Voor verandering van woning raden wij eenieder een gesprek met Het Huis van Jansen aan!’’

11


TOUCH OF GOLD We spotten tegenwoordig gouden details in bijna elk interieur! Zo accentueert goud meubels, omlijst spiegels en decoreert lampen. Goud is eenvoudig te combineren, of je nu een romantisch, modern, scandinavisch of industrieel intereur hebt. Eén eenvoudige regel lijkt hier te gelden: ‘‘less is more’’! Wanneer je dit subtiel aanpakt, zullen gouden elementen een geweldige toevoeging zijn aan het interieur!


Interior & Styling De stijl van nu is niet in één zin te beschrijven. We hebben tegenwoordig ontelbaar veel mogelijkheden en zoveel om uit te kiezen! Daarnaast... smaken verschillen. Gelukkig maar, want dat geeft ruimte aan creativiteit en spontane ideeën. In de talloze woonwinkels óf online kan iedereen zich volledig uitleven in eigen stijl en is er voor ieder wat wils. Wanneer we teruggaan in de tijd, zien we een breed scala aan verschillende trends voorbij komen. Waar vroeger de salontafel, het tv-meubel en de eettafel uit dezelfde serie moesten bestaan, worden er nu meerdere stijlen met elkaar gecombineerd. Soms is het tijd om een inrichting of stijl helemaal te vernieuwen. Wist u dat bestaande accessoires hier prima in terug kunnen komen? Kijk kritisch naar de items die er al staan en zet weg wat niet meer bij de nieuwe, gekozen stijl past. Dit biedt overzicht en ruimte voor nieuwe items! Show your curves! Rondingen mogen gezien worden, ook in uw interieur. Ronde vormen doorbreken de strenge strakke lijnen en geven warmte aan het interieur. Neem afscheid van de ‘’Hollandse symmetrie’’. Kandelaars, plantenpotjes en vaasjes, overal zien we stelletjes van twee terug komen. Koop eens één stuk (of in ieder geval een andere afmeting), groepeer verschillende accessoires en ontdek de leukste combinaties! Bent u zelf creatief? Ga dan eens aan de slag met interieurbladen, maak een (online) moodboard en het ‘‘uitleven’’ kan beginnen, succes... Op naar een sfeervol, mooi en trendy interieur!

DESIGNED BY

De Dames van Jansen

13


Een kijkje binnen bij Mareille

Van alles een beetje meer!

Van ‘‘De Westplaat’’ naar... ‘‘De Westplaat’’. Verhuizen hoeft niet altijd een andere woonwijk of plaats te betekenen, soms is het hemelsbreed slechts honderd meter verderop. Zo verhuisde ik samen met Steven een aantal straten van ons oude huis naar onze nieuwe droomwoning aan het sfeervolle Ed Hoornikpad in Middelharnis. Een klein beetje met pijn in ons hart, maar klaar voor de volgende stap! Ook als makelaar is er soms weleens ‘‘dat’’ gevoel, binnen stappen in een woning en direct weten: dit vind ik zelf ook wel héél erg leuk! Zo overkwam ook mij dat... Geen verhuisplannen, maar zodra ik over de drempel van ons nieuwe huis stapte waren die plannen er ineens wel. Vanuit ons ‘‘oude’’ huis groeien we letterlijk door, een ruimer huis, andere stijl, een garage én een heerlijke tuin met overkapping, eigenlijk alles wat we ‘‘misten’’. En nu groeien we wel heel letterlijk door... In het voorjaar van 2021 is er namelijk uitbreiding op komst en wordt één van onze slaapkamers omgetoverd tot babykamer! Letterlijk... van alles een beetje ‘‘meer’’!


15 9PROUD TALK

Onze klanten aan het woord Pieterjan & Mascha

Déjan en Damphy

VAN KAVEL NAAR VILLA!

Pieterjan & Mascha waren geen vreemden voor ons… niet alleen door de aanschaf van een prachtige kavel, maar ook vanuit ‘’het dorp’’ zeker geen onbekende gezichten. Bij de verkoop van de eigen woning én de aankoop van de kavel moesten zij dan ook direct aan ons denken. Niet veel later mocht Danielle binnenstappen in de uiterst verrassende en sfeervolle woning aan de Geldersedijk 45 te Dirksland. Direct bij binnenkomst voel je de liefde die er door Pieterjan, Mascha, Déjan en Damphy ingestopt is. Zo heeft Pieterjan door de jaren heen de woning geheel zelf aangepakt, vergroot en aangepast aan het hedendaagse wooncomfort. Het resultaat is dan ook een uniek, warm (t)huis op een wel heel kenmerkend plekje. Maar… waarom dan verhuizen? Het was met ‘’pijn in hun hart’’ dat Pieterjan en Mascha besloten ons zwarte te koop bord in de tuin te plaatsen, maar met de gedachten bij hun nieuwe droomhuis aan de rand van Dirksland!

AANKOOP EN VERKOOP

Door zowel de aankoop van de kavel als de verkoop van de eigen woning te mogen verzorgen waren De Dames van Jansen niet alleen zeer betrokken bij het gehele proces, maar mochten zij de familie op meerdere vlakken begeleiden en adviseren, met een heel mooi resultaat… De woning was namelijk binnen slechts enkele weken verkocht! ‘’Stuk voor stuk toppers bij Het Huis van Jansen, deskundig, professioneel, maar ook toegankelijk en behulpzaam…’’ aldus familie Marcus. ‘‘Voor nu is het aftellen naar de oplevering van onze nieuwe woning, waar we nog even ‘’geduld’’ voor moeten hebben, maar waar we al regelmatig een kijkje gaan nemen. We kijken heel erg uit naar ons nieuwe plekje en zijn blij dat we, mede dankzij Het Huis van Jansen, ons ‘’oude’’ plekje met een gerust hart achter kunnen laten aan hele fijne nieuwe bewoners.’’

We are proud!

''Voor iedereen die een betrokken en zeer prettige makelaar zoekt op Goeree-Overflakkee: bij Het Huis van Jansen moet je zijn. Wij raden De Dames van Jansen dan ook zeker aan bij onze familie en vrienden!’’

17


Van inspiratie tot realisatie. Een jong en vooruitstrevend bedrijf voor keramische wand- en vloertegels, geleid door Johan Noteboom uit Nieuwe-Tonge. Niet alleen projectmatig sterk, zo was Tegel idee bijvoorbeeld de partner voor de 100 nieuwbouwwoningen in Molenpolder te Oude-Tonge en worden ook de 15 woningen aan het Prinsessehof te Sommelsdijk volledig door Tegel idee betegeld, maar ook voor uw particuliere renovatie- of nieuwbouwwerk. In de gezellige showroom te Alblasserdam treft u een brede collectie, waaronder bijvoorbeeld de merken Vtwonen, Venis en Piet Boon by Douglas & Jones te vinden zijn. Johan en zijn medewerkers staan voor deskundig advies, een zeer concurrerende prijs en natuurlijk een schitterend eindresultaat! Bij het maken van bijvoorbeeld een badkamer komt tenslotte vaak meer kijken dan u denkt. Zo heeft u een sfeer in gedachten, stoer en robuust, klassiek of juist strak en modern. Wellicht past zo rustig mogelijk goed bij u of houd u juist van speelse accenten. De afmetingen zijn bepalend voor de mogelijkheden, maar door tegels bijvoorbeeld diagonaal te leggen, kan uw badkamer er opeens wel een heel stuk ruimer uitzien. MozaĂŻek of verlichting kan ook een extra dimensie geven, om nog maar niet over de technische aspecten te spreken. Op wat voor ondergrond worden de tegels aangebracht, is er of wenst u vloerverwarming? Deze punten zijn van belang voor de materiaalkeuze van bijvoorbeeld lijm, profiel of kit. Kortom, een uitdaging, maar door de jarenlange ervaring van het team van Tegel idee zult u gegarandeerd uw droom realiseren!

Johan en zijn team staan voor deskundig advies, een zeer concurrerende prijs en natuurlijk een schitterend eindresultaat!


FAVORITE BRANDS In onze gezellige showroom in Alblasserdam treft u een brede collectie, waaronder merken als: VTWONEN PORCELANOSA PIET BOON BY DOUGLAS & JONES En dit is slechts een kleine greep uit onze collectie.


Een kijkje binnen bij Danielle

Hoge hakken in de polder! Voor de ĂŠĂŠn een droom, voor de ander een nachtmerrie... wonen in de polder. Nu zich de kans net buiten het dorp, maar toch niet helemaal onbewoond zich voordeed, wist ik het ineens zeker... mijn hakken verhuizen van het centrum naar de polder! Van kavel tot huis, dus een heel traject, met ups en downs, maar vooral heel leuk. Door het perfecte begrip van Jan Robijn, Z-Wonen, werd mijn wensenpakket al snel in een schitterend huis vertaald. Een flinke club trouwe mensen, vele werkuren later, het luisterend oor en de fijne schouders van Cees, hebben vervolgens een schitterend resultaat opgeleverd. Hoe lastig sommige keuzes ook kunnen zijn... van keuken tot vloer, wel of toch geen haard, naturel- of grijstinten, om over de installatiekeuzes maar niet te spreken... Tegelijkertijd natuurlijk wel meer dan bevoorrecht dat alles geheel naar eigen wens samengesteld kan worden. Ik kan dan niet anders dan afsluiten met... deze dame is bijzonder gelukkig in de polder!


Mede mogelijk gemaakt door; Kavel

Estate Invest

Architect Z-Wonen

Casco bouw

DAT Bouwsystemen

Afbouw/interieur/bouwbegeleiding JM bouwservice, Struyk-Techniek

Installaties

De Kleijn Elektronica

Materialen/sanitair Bouwcenter Esselink

Tegelwerk Tegel idee

Stoffering

Visser Meubelen

Haard

Camino Sfeerverwarming

Marmer

Wagemaker Marmer & Graniet

21 19PROUD TALK

Onze klanten aan het woord

Chris & Ennie NOG EEN KEER ‘‘DREAM, PLAN, DO”

Chris en Ennie waren niet echt op zoek, maar hebben toch laatst hun droomhuis gekocht! ‘’Het was nog niet direct de bedoeling om hier te vertrekken’’, vertellen Chris en Ennie. ‘’De gedachte speelde al wel wat langer, omdat al twee van de vier kinderen uitgevlogen zijn en volgend jaar mogelijk nummer drie het nest gaat verlaten. Het huis met zes slaapkamers wordt dus een beetje te groot. Nu kregen we de mogelijkheid om wat kleiner en vooral vrij in de polder te gaan wonen en dat was een kans die we niet voorbij wilden laten gaan’’. Nadat zoon Sjoerd een link doorstuurde van de vrijstaande dijkwoning met fenomenaal uitzicht aan de Langstraat 72 in Achthuizen, planden Chris en Ennie spontaan een bezichtiging en werden direct verliefd op de woning en de unieke locatie! Tijdens de bezichtiging met één van De Dames van Jansen Huis werd dit enthousiasme gedeeld en was er gelijk een klik. Niet veel later stond de ondertekening gepland en was het huis gekocht!

OP NAAR DE PRACHTIGE POLDERLANDSCHAPPEN!

Omdat Chris en Ennie de begeleiding als zeer prettig hebben ervaren, mochten De Dames van Jansen ook aan de slag met de verkoop van de huidige woning aan het Handelsterrein 36 te Oude-Tonge. De eerste dag werden er gelijk vier bezichtigingen gepland en zoals Chris en Ennie verliefd werden op de nieuwe woning, werden de kopers dit ook op de huidige woning. Binnen één week konden ook hier de verkocht stickers geplakt worden en was het plaatje compleet. Chris en Ennie tellen af naar het moment dat ze heerlijk kunnen gaan genieten van de rust en de ruimte die de nieuwe woning te bieden heeft!

We are proud!

“Alles is ongelooflijk snel gegaan. Eigenlijk binnen één maand alles geregeld, zowel de aankoop als de verkoop en dat onder de goede begeleiding van De Dames van Jansen!”

23


INTERVIEW

IN GESPREK MET

A

Ada Grootenboer

Als wij een top tien lijstje inspirerende dames wonend en werkend op ons eiland mogen maken, komt onze burgemeester; mevrouw Ada Grootenboer, meteen in ons op! Als onze bestuursfunctionaris staat zij aan het hoofd van de gemeente Goeree-Overflakkee. Hoewel Nederland nooit eerder zo veel vrouwelijke burgemeesters als op dit moment telt, 101 om precies te zijn, zijn wij als dames kantoor bijzonder vereerd in gesprek te mogen met de ‘‘dame’’ achter deze belangrijke bestuursfunctie op ons eiland. WERK Al ruim zeven jaar, en reeds in haar tweede termijn in deze ambt, lijken Ada en Goeree-Overflakkee een perfecte combinatie. Allereerst zijn we benieuwd naar het hoe en waarom zij deze ambt juist op ons eiland vervult. ‘‘Na bijna tien jaar als wethouder in Moerdijk, voelde de ambt van burgemeester als een logische en gewenste vervolgstap“, aldus Ada. Van alle Nederlandse gemeenten waar dit zou kunnen, had Goeree-Overflakkee zeker de voorkeur. De stranden van ons eiland waren al bekend en vertrouwd, maar juist ook de uitdagingen van het unieke karakter van een eiland trokken haar enorm aan. Ada zag ons eiland als een parel in een oester, en zij was graag bereid ‘‘de oester’’ te openen. VERHUIZEN Voor de ambt is ook een persoonlijke verhuizing naar Goeree-Overflakkee een feit geworden. We horen graag de plus- en minpunten van de verhuizing. ‘‘Met mijn man Bert en onze vijf kinderen het hele boeltje inpakken en het vertrouwde sociale leven gedag zetten is inderdaad ingrijpend. Een nieuw huis, nieuwe contacten, kortom nieuwe avonturen, is echter ook een aantrekkelijke en spannende aangelegenheid. Terugkijkend is de “inburgering” enorm snel gegaan.’’ Brutaal vragen we of ook haar gezin deze mening deelt. Ada vervolgt, “Jazeker, we voelen ons hier allemaal thuis. Lid worden van de korfbalvereniging en actieve inzet voor de voetbalclub hebben daar zeker aan bijgedragen. Leuk te vermelden is dat een van de kinderen inmiddels weer in Willemstad woonachtig is, maar nog altijd in Middelharnis de sport beoefent.”

WONINGMARKT G-O De woningmarkt is op dit moment krap te noemen op ons eiland en juist nu lijken we steeds vaker én meer woningzoekenden van buiten het eiland te treffen. Hoe ziet u deze ontwikkeling en hoe kunnen we daar als gemeente op anticiperen? “Door te bouwen verlichten we deze krapte. Uiteraard wel met realistische en vooral kwalitatieve plannen op de juiste locatie kan en moet ons eiland verder groeien.’’ WONEN & INTERIEUR Omdat wij nooit genoeg van woningen en interieur krijgen, zijn wij benieuwd naar de persoonlijke woonstijl en favoriete woonitems. Ada woont in een karakteristiek herenhuis met landelijk klassieke inrichting. De voorliefde voor monumentaal is al van jongs af aan met de paplepel ingegoten en dat is nog altijd in de keuze van de huidige woning terug te zien. Ada houdt binnenshuis van stoere, maar klassieke materialen als hout en marmer, welke tijdloos en duurzaam zijn en fijn combineren met klassiek landelijke meubels en accessoires. Behalve een kleurtje verandert het interieur dan ook niet vaak. Wel zijn alle items met zorg en aandacht gekozen en ingericht. Ada is dol op interieur, haalt graag inspiratie uit de woonbladen, en haar styling- en interieurtips worden dan ook regelmatig gevraagd in de vrienden- en familiekring. ‘‘SHOPKWAALTJES” En dan meteen ook maar echte ‘‘vrouwenpraat’’. Hoe leuk is het om behalve de favoriete woonitems van je burgemeester ook te weten of er sprake is van een schoenentik, tassentik of ander noemenswaardig ‘‘shopkwaaltje’’? Lachend vertelt Ada, “Welke niet… ik hou enorm van shoppen en van zowel tassen, schoenen als sieraden lijk ik nooit genoeg te krijgen.’’ Winkelen betekent voor Ada een uitje, geen on-line gedoe, maar gezellig erop uit, bij voorkeur samen met dochter of vriendin. En daar kunnen De Dames van Jansen zich heel goed in vinden. Ook wij hopen dat de tijd zo’n uitje weer snel toelaat. DANK! Afsluitend danken wij Ada hartelijk voor deze nadere kennismaking. De Dames van Jansen zeggen... heel aangenaam!


25FELXIBEL INNOVATIEF DUURZAAM BOUWEN Maak kennis met Nimbel De manier waarop we wonen is van vitaal belang voor het klimaat. Dat maakt een duurzame bouwsector ook zo belangrijk. Welke materialen gebruik je als bouwer? Hoe voorkom je verspilling? Welke energieprestatie levert de woning? Hoe waarborg je hergebruik van bouwmaterialen als de woning over meerdere decennia vervangen wordt? Circulariteit is de kern van alles wat we doen bij Nimbel. Samen bouwen we aan de wereld van morgen! Nimbel bouwt woningen van circulaire bouwmaterialen met toekomstbestendige energieprestaties. Wij leveren ons snelle en duurzame bouwconcept direct vanuit de fabriek. Nimbel ontwikkelde een innovatieve combinatie van houtskeletbouw (HSB) en vloeren van beton of kruislaaghout (CLT). Zo spelen we met behulp van automatisering en digitalisering in op de steeds strengere eisen op het gebied van duurzaamheid, energieverbruik en het gebruik van grondstoffen in de woningbouw.

Nimbel bouwt voor de toekomst. Onze woningen zijn innovatief, betaalbaar en toekomstbestendig. Met ultiem comfortabel woongenot als gevolg, wie wil dat niet?!

BOUWEN AAN DE WERELD VAN VANDAAG EN MORGEN. VOOR IEDEREEN.

Vlakbodem 4 3247 CP Dirksland (0187)-74 50 33 info@nimbel.nl www.nimbel.nl


YOU’RE INVITED

Voorstraat 30 Authentiek royaal woongenot in hartje Oude-Tonge! Sfeervol & royaal herenhuis aan de authentieke Voorstraat in Oude-Tonge! U treft bijzonder ruime en gezellige leefruimten, goed onderhoud (met o.a. een nieuw dak), heerlijke besloten tuin én garage temidden van het dorp. Wij heten u graag welkom!

Oude-Tonge

Vraagprijs € 465.000 k.k.


YOU’RE INVITED

Enkele Ring 79-83 Uniek Oud-Hollands herenhuis aan de authentieke Ring van Sommelsdijk! In dit Oud-Hollandse herenhuis, samengesmolten uit 3 panden, zit verrassend veel charme, ruimte en mogelijkheden! Onder andere 4 royale slaapkamers, 2 badkamers, gave woonkeuken en een royale garage/atelier…. Kortom hedendaags comfortabel & royaal wooncomfort, maar wel met de karakteristieke charme die deze woning absoluut eer aan doet!

Sommelsdijk

Vraagprijs € 500.000 k.k.

29


YOU’RE INVITED

Kastanjelaan 21 Luxe landelijk woongenot in De Nieuwe Gooye! Deze sfeervolle 2/1 kapwoning met garage en heerlijke royale tuinkamer met berging is bijzonder luxe, in landelijke stijl, afgewerkt! De schitterende Tieleman keuken, eiken vloer, stuc plafond, geheel afgewerkte 2e en zelfs 3e verdieping, zijn slechts enkele voordelen van deze tot in detail verzorgde woning!

Dirksland

Koopsom: â‚Ź 500.000 k.k.


YOU’RE INVITED

Dorpsweg 15 Authentiek, karakteristiek & charmant! Stijlvol en verrassend ruim woongenot met royale aanbouw in hartje Sommelsdijk! Een zonnig gelegen tuin, garage en kantoor aan huis, zomaar wat eerste pluspunten. Er is uitermate veel aandacht besteed aan comfort, gezelligheid en authentieke details! Het resultaat? Een echt thuis met heel veel mogelijkheden!

Sommelsdijk

Vraagprijs: â‚Ź 500.000 k.k.

31Persoonlijk, dichtbij en betrokken. Johan en Marjan over Adviesgroep De Vogel

Johan en Marjan over hun avontuur naar Dirksland

Na veel positieve geluiden van vrienden, kwamen zij bij het Huis van Jansen terecht om hun huis te verkopen. Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart, wat erin resulteerde dat de woning in Melissant binnen een week was verkocht. De zoektocht naar een plek voor nieuwe avonturen en herinneringen zette zich voort.

“Na de verkoop van ons huis in Melissant wilden wij graag weten wat onze mogelijkheden waren op de huizenmarkt, zodat wij wisten wat wij konden doen op het moment dat er een voor ons geschikte woning voorbij kwam. Nog diezelfde week konden we terecht bij Adviesgroep de Vogel.” Johan vertelt dat de voorkeur van de twee bij een persoonlijke, lokale benadering lag. Ook wilden zij graag een duidelijk aanspreekpunt hebben met korte lijntjes. “Dit was Erik Boender, heel nadrukkelijk voor ons. Gedurende het gehele proces was Erik betrokken en heeft hij ons op een fijne manier, helder geïnformeerd, waardoor het voor ons duidelijk werd wat onze mogelijkheden waren. Dit heeft ons houvast gegeven om keuzes te maken en geholpen in het proces van de aankoop van onze nieuwe woning in Dirksland, die tevens ook gekocht is via de dames van het Huis van Jansen.”

Tijdens de verkoop van de woning in Melissant hebben Johan en Marjan hypotheekadvies ingewonnen bij een groot adviesbureau, wat goed verliep maar waar zij af en toe het persoonlijk contact misten.

“Wij zijn erg blij met de nieuwe woning en kijken uit naar het moment van overdracht. Wij willen Adviesgroep De Vogel en het Huis van Jansen bedanken voor alle begeleiding, het hypotheekadvies, de verkoop van ons oude en koop van ons nieuwe huis!”

Na jaren met veel plezier in Melissant te hebben gewoond, was het voor Johan en Marjan Vervoorn tijd voor een nieuwe stap op Goeree-Overflakkee. Zij namen de beslissing om samen met hun twee kinderen, Melissant in te ruilen voor Dirksland. Hypotheekadviseur Erik Boender van Adviesgroep De Vogel mocht ervoor zorgen dat het droomhuis in Dirksland eind oktober werkelijkheid werd voor familie Vervoorn.

Ook hypotheekadvies nodig? Bel ons vrijblijvend op 0187 - 497 111.


NIEUWE SLEUTELS NIEUWE BUREN VERHUIZEN BETEKENT

Nieuwe avonturen


Kadeweg 49 110

2000

N-O

337

Middelharnis € 400.000 k.k.

Essenlaan 110 160

2017

Oost

369

Dirksland VERKOCHT o.v.

35


Groene Zoom 81 200

2014

Noord

573

Sommelsdijk VERKOCHT o.v.

Molendijk 85 160

1977

N-O

Den Bommel € 375.000 k.k.

453


Nieuwstraat 19 80

1890

West

104

Oude-Tonge € 185.000 k.k.

Havenkom 16 185

2007

West

123

Sommelsdijk € 400.000 k.k.

37


Van Goeree tot Overflakkee

uw eiland Notaris

van begin tot eind betrokken

Middelharnis Raadhuisstraat 3, 3241 CP Goedereede Noordzijde Haven 15, 3252 BH Tel. (0187) 47 61 11 info@notarissenGO.nl notarissengo.nl

Wat betekenen wij voor de eilandbewoners? • Persoonlijke aandacht

• Gedegen en vertrouwd

• Kennis van zaken en mensen

• Lokaal betrokken

De mooiste badkamers Vindt u bij ons Kom langs en ervaar het zelf! Professioneel advies Zeer uitgebreid assortiment Gratis 3D-badkamerontwerp Badkamers in elke stijl en voor elk budget

Industrieweg 35 | T 0187 - 475 400 | E info@esselink.nl W esselink.nl

Notarissen Rien-Jan Benschop & Bastiaan Sterling


1

Johannespolder ca. 5 ha

Middelharnis Prijs op aanvraag

Bouwkavel Groene Zoom 2.128

Sommelsdijk € 375.000 v.o.n.

39


“Het kopen van een keuken moet een feest zijn!” FA M I L I E TIELEMAN

Tieleman Keukens | Korendreef 15 | 3241 AS Middelharnis | +31 187 602555 | www.tieleman.nl

BEST BEOORDEELD OPINESS.NL

TOPWINKEL OPINESS.NL

BEST SERVICE AWARD OPINESS.NL

BESTE FAMILIEBEDRIJF VAN GOEREE-OVERFLAKKEE

BESTE ZELFSTANDIGE WINKEL VAN NEDERLAND

WARME DOUCHE TROS RADAR

BESTE KEUKENSPECIALIST VAN NEDERLAND

2020

2012 - 2020

2018 - 2019

2014

2011

2010

2003 / 2004 / 2009


Huurwoningen Molenpolder va. 100 2020

West va. 155

Oude-Tonge Vanaf â‚Ź 900 p.m.

Gedempt Kanaal 45A 75

2018

Zuid

n.v.t.

Middelharnis Binnenkort beschikbaar

41


Klampenmeet 40 110

1988

Noord

160

Sommelsdijk € 260.000 k.k.

VERKOCHT

Burg Overdorpstraat 61 205

1975

Oost

Nieuwe-Tonge VERKOCHT

460


KWALITEIT MEUBELEN VOOR BETAALBARE PRIJZEN

van Visser

Sommelsdijkse Haven 19 Sommelsdijk tel. (0187) 48 33 28

VISSERMEUBELEN.NL


Hypotheekgesprek bij je eigen koffie Zelf online je hypotheek regelen, mĂŠt persoonlijk advies van een adviseur? Dat kan! Met Rabo Samen Online voor Hypotheken.

Kijk op rabobank.nl/hypotheken

, 0 0 5 â‚Ź Met e j p o g kortin osten k s e i v d a

47


Ringstraat 8 95

1928

Oost

195

Sommelsdijk € 250.000 k.k.

Plutolaan 36 80

1981

West

151

Oude-Tonge VERKOCHT o.v.

45


Burg Sterkstraat 17 115

1923

N-W

287

Stad aan ‘t Haringvliet € 225.000 k.k.

Schelpenpad 4 60

1930

n.v.t.

Dirksland € 175.000 k.k.

40


EEN HUIS MET KARAKTER

VRAAG ONS PORTFOLIO AAN WWW.Z-WONEN.NL

WWW.Z-WONEN.NL Wie ervoor kiest een eigen huis te bouwen, zet een grote stap. Een stap die vraagt om een architect met karakter. Karakter om een huis te bedenken dat past bij uw gezinssituatie, om een huis te ontwikkelen waarin geleefd kan worden. Z-wonen verstaat de kunst om uw wensen te vertalen in een prachtig huis, toegespitst op uw leefwijze. Met oog voor detail, in elke gewenste bouwstijl: een huis met karakter waarin u zich thuis zult voelen.

Ineens weet je het: je bent toe aan de volgende stap.

Dat snappen wij als geen ander. In de 20 jaar dat ons familiebedrijf bestaat hebben we namelijk al veel mensen mogen adviseren over de volgende stap, onder andere op huizengebied. En nu gaan wij zelf die volgende stap maken. Naar verwachting verhuizen we maart 2021 naar ons nieuwe kantoor op d’n Diek in het project Diekzigt. Een open en uitnodigend kantoor, waar je altijd welkom bent voor een kop koffie en vrijblijvend advies over hypotheken en verzekeringen. Samen jouw volgende stap bepalen? Bel, mail of kom langs. We zitten in de buurt, nu en straks.

Telefoon: 0187-481955

E-mail: info@hansmeijeradvies.nl

Adres nieuw: Zandpad 60a, Middelharnis


V

K R E


O K

T H C 49Colofon Uitgiftedatum December 2020 Oplage Huis-aan-Huis Goeree-Overflakkee 20.500 Drukwerk / traffic DINK Redactie Danielle Jansen Mareille Oosthoek Jessica Bremer Fotografie Wim van Vossen My Objective Disclaimer Het Glossy van Jansen is een uitgave van Het Huis van Jansen. Wijzigingen, beschikbaarheid, druk- en zetfouten voorbehouden. Kijk voor het actuele aanbod op www.hethuisvanjansen.nl Š Het Huis van Jansen

Zandpad 114 3241 GZ Middelharnis 0187-844731 www.hethuisvanjansen.nl welkom@hethuisvanjansen.nl

51


Afspraak maken?

Zandpad 114

3241 GZ Middelharnis

0187-844731

welkom@hethuisvanjansen.nl

www.hethuisvanjansen.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.