Page 1

vlaggen

event flags

masten

tenten

parasols

stickers en

spandoeken

frames

displays

interieur

panelen

promotional products


Vlaggen VLAGGEN

Als vlaggenspecialist met 40 jaar ervaring investeren we continu in de nieuwste machines en druktechnieken. Gecombineerd met de diverse kwaliteiten en formaten van de vlaggen komt de visuele kracht van de vlag ten volle tot uiting. Reclamevlaggen Om te bedrukken worden er 2 verschillende technieken gebruikt: Digital Printing: • Ideaal voor kleinere hoeveelheden, van 1 tot 50 stuks. • Zeer fijn raster, de juiste druktechniek voor foto’s en dégradées. • Snelle levering ! +/- 5 werkdagen. Zeefdruk: • Vlakke kleuren zijn intenser (vanwege het fixatie en productieproces) • Goedkoper dan digitaaldruk • Vanaf ongeveer 50 stuks, de aangewezen techniek voor grotere hoeveelheden. • Zéér grote volumes mogelijk! De vlaggenstof is 100% polyester, 115g/m² en laddervrij. Ze heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Verschillende afwerkingen zijn mogelijk. Tal van mogelijkheden: reclamevlaggen, landenvlaggen, provincievlaggen, gemeentevlaggen, reuzevlaggen, vendelvlaggen, supportersvlaggen, outdoor banners, tafelvlaggen, wimpels,...

publiciteitsvlaggen

supportersvlaggen


reuzevlaggen

zwaaivlaggen

landenvlaggen

outdoor banners

outdoor banners

VLAGGEN

nationale en internationale vlaggen

reuzevlaggen

tafelvlaggen

wimpels


EVENT FLAGS

bovenstuk

Event flags

onderstuk

Een event flag is de ideale aankleding voor een evenement, beurs, show of winkelcentrum. De vlag is decoratief, brengt sfeer en is makkelijk te transporteren. Onze mast heeft een diameter van 30 mm met een wanddikte van 3 mm. Daarmee is hij de sterkste op de Europese markt. Dit in combinatie met een stevig voorgevormd aluminium bovenstuk, maakt dat de event flag ook voor langdurig buitengebruik is.

event flags

Event flags H 210 x B 65cm H 330 x B 85cm H 440 x B 85cm

Beach flags H 180 x B 65cm H 220 x B 85cm H 330 x B 100cm

event flags

event banners

event banners

beach flags

Event banners H 138 x B 69cm H 246 x B 90cm H 354 x B 90cm

event flags


Masten De vlaggenmasten van Herva zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse opties. Onze masten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn verzekerd van een lange levensduur. Bij Herva kan u rekenen op een vakkundige plaatsing van uw vlaggenmasten en baniermasten.

MASTEN

Rewind速 is ons uniek gepatenteerd kwalitatief Herva mastsysteem, dat de vlag steeds terug in zijn oorspronkelijke positie brengt. Baniermasten: een dubbel spandoeksysteem uit geslepen inox dat ervoor zorgt dat uw reclameboodschap steeds perfect leesbaar is. touw en kikker

Onze to

pper!

gevelmasten

Rewind速

Rewind速 masten

anti-diefstal

inox baniermast D

inox baniermast U

Rewind速 masten

inox baniermast H


Vanaf

1

Tenten

stuk

Onze Quick-tent zal uw blikvanger worden waar u hem stalt. Ideaal om uw klanten zowel in- als outdoor in te ontvangen, met zijn gepersonaliseerde bedrukking van hoge kwaliteit.

TENTEN

Bijzonder gebruiksvriendelijk doordat de partytent in slechts in 1 minuut opgebouwd wordt en praktisch te stockeren in een handige en stevige draagtas. Dankzij het modulair systeem zijn de partytenten onderling koppelbaar door middel van verbindingselementen waardoor het aantal combinaties oneindig wordt.

snel en efficiĂŤnt op te bouwen

Afmetingen:

3x3 m 3x4,5m 3x6 m 4x4 m 4x6 m 4x8 m

handige trekpinnen


Vanaf

Parasols

1

stuk

parasols

Parasols zijn tegenwoordig meer dan enkel een bescherming tegen zon en regen, ze brengen sfeer en kleur op een terras. Daarnaast worden ze steeds meer gebruikt op beurzen en evenementen. Herva levert parasols met een absolute topkwaliteit en elke parasol is leverbaar vanaf 1 stuk. Het frame is van gecoat aluminium. Verkrijgbaar: Kleine ronde parasols: 1,8m/8 segmenten Grote ronde parasols: 3m/8; 3,5m/8; 4m/8; 5m/8; 5m/10; 5,5m/8 Vierkante parasols: 2,2m; 2,5m; 3m; 3,5m; 4m; 5m Openingssystemen: standaard touwsysteem, hendelsysteem en telescopisch systeem. Dit laatste heeft als voordeel dat de parasol omhoog gaat als je hem sluit.

kleine ronde parasols

vierkante parasols

vierkante parasols

grote ronde parasols

vierkante parasols


PANELEN EN STICKERS

professionele plaatsingsdienst

Panelen en stickers

Met onze panelen zorgt u voor die extra touch bij events, beurzen en bij uw bedrijf ter plaatse. De naambekendheid en look worden door deze borden op een klassieke manier vertegenwoordigd. De plaatsing van deze panelen nemen wij graag voor onze rekening, maar ook belettering en bestickering van uw gevel, raam of eigen paneel.

one way vision bestickering

pvc schuimplaten

vloerstickers

raambestickering

aluminium dibond panelen

aluminium dibond panelen


Spandoeken PVC Mesh Block out Vezelvlies Polyester

550 g/m² 350 g/m² 650 g/m² 150 g/m² 115 - 175 - 205 g/m²

SPANDOEKEN

Spandoeken zijn dé specialiteit van Herva. Wij maken uw spandoek op maat. Voor iedere toepassing is er een uitgebreide keuze in materialen en afwerkingen zeer stevig en afwasbaar geperforeerde en luchtdoorlatende pvc recto verso bedrukbaar licht en zeer sterk. Vanaf 50m laddervrij.

PVC spandoeken

heras hekspandoeken

mesh spandoeken

blockout spandoeken

vezelvlies spandoeken


professionele plaatsingsdienst

Frames

FRAMES

Wenst u uw doek in een frame te plaatsen? Dit kan door ons geregeld worden. Wij zorgen zelf voor de plaatsing met onze eigen hoogtewerker. Buizenframes: Staal met koppelstukken om de 1,8 m. Tegen gevel of op voet. Signframes: Strak en trendy look en het profiel is quasi onzichtbaar. Het doek zit in het profiel verwerkt. Tegen gevel of op voet. Inox Gevelsets: Door gebruik te maken van een gevelsysteem straalt uw winkel of bedrijf niet enkel klasse en exclusiviteit uit, maar bespaart u ook ruimte.

signframe op voet

buizenframe

signframe

inox gevelset

buizenframe op voet


Displays

Smart roll banner basic: Smart roll banner luxury: Roll module max:

DISPLAYS

In ons ruim aanbod van displays kan je kiezen uit rollbannersystemen, baniersystemen, beurswanden en stoepborden. Al deze systemen zijn compact, hebben een snelle opbouw en zijn makkelijk te transporteren. Dankzij al deze verschillende soorten en formaten heb je de mogelijkheid om de publicitaire ruimte optimaal te benutten. 80 x 200 cm of 100 x 200 cm 85 x 200 cm of 100 x 200 cm breedte: 100 cm / 150 cm / 200 cm hoogte: 100 cm / 150 cm / 200 cm

smart roll banner basic, Pop up wall en promodesk

smart roll banner basic

smart roll banner luxury

roll module max

roll module max


Interieur

INTERIEUR

Cubes: Deze bedrukte satijnen poefjes zijn een strakke aanvulling van elk verkooppunt en zorgen voor een verfijnde afwerking van uw bedrijfsstand of showroom. Fotobehang: Fotobehang van Herva bestaat uit scheur- en kreukbestendige, zelfklevende polyesterstof en wordt op maat gedrukt. Polyframe indoor: Dit systeem heeft een supertrendy, strakke en moderne look, en wordt gebruikt als fotokader. Indoor banners: HĂŠt middel om uw instore communicatie kracht bij te zetten en de juiste sfeer te scheppen. Keuze uit diverse materialen en ophangsystemen. Detectiepoorthoezen: Detectiepoorthoezen zijn sierlijk aan de in- en uitgang.

cubes

kleefletters en muurstickers

fotobehang


INTERIEUR

cube

indoor banners

pashokgordijnen

canvas

detectiepoorthoezen

polyframes

polyframe detail

polyframes


Voertuigbelettering Voertuigbelettering draagt bij aan de herkenbaarheid en onthouden van uw boodschap. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen waarbij, zelfs met weinig onderhoud, een lange levensduur gegarandeerd is. Voor een eerste indruk kunt u vrijblijvend een aangepast ontwerp op schaal bij ons aanvragen. Bij een full wrapping wordt uw wagen volledig overtrokken (ingepakt) met een hoogwaardige high-tech kwaliteit PVC gegoten & coated folie. Op deze manier krijgt uw wagen een compleet nieuwe look. Deze folie is verwijderbaar na 1 , 5 of 10 jaar. Als je de folie (gemakkelijk) verwijdert, is de originele laklaag nog als nieuw.


Herva inflatables Wil je je onderscheiden op een beurs of evenement? Zoek je een manier om jouw product of merk in de kijker te zetten? Dan zit je bij Herva inflatables goed! Als producent van spectaculaire inflatables zoals publibogen, inflatable tenten, skydancers en giant product replica’s staan we garant voor sensationele reclame! Bij ons kan je terecht voor gigantische inflatables, eye-catcher op een evenement of voor kleine instore inflatables die uw product in de verf zetten in het verkoopspunt. Onze inflatables trekken overal de aandacht door hun grote zichtbaarheid en wowfactor!

sky tubes en sky dancers

Quick up tubes

inflatable giants

inflatable finishbogen

3D ontwerp

point of sale replica

giant inflatable replica

inflatable cube tent


Magazijnbeheer, distributie en verpakking Geen enkel project schrikt ons af! Wij maken ons sterk dat wij elk project - klein of groot, simpel of complex - tot een goed einde weten te brengen. Elk project is voor ons een uitdaging om het beste van onszelf te geven. Binnen een zo kort mogelijke termijn. Dat spreekt voor zich!


Eigen atelier Bij Herva gebeurt alles onder ĂŠĂŠn dak. De unieke combinatie van eigen drukkerij, confectieatelier, metaalatelier en constructiemagazijn garanderen de perfecte afstemming van reclamedrukwerk en -dragers op elkaar. De eigen plaatsingsdienst en merchandisers maken het verhaal verder compleet. Herva zoekt de innovatie ook in de optimalisatie van machines en grondstoffen. Zo krijgt de klant de beste zorg aan de scherpste voorwaarden. De combinatie van een eigen plaatsingsdienst en eigen productie garanderen een grenzeloze flexibiliteit. Bekwame vakmensen zorgen voor een oplossing op uw maat. Met hun jarenlange ervaring vinden zij een creatieve en werkbare oplossing voor elk probleem.

sumblimatieprinter

digitaal druk

fixatie

UV vlakbed roll2roll printer

zeefdruk

eigen confectie


Onderhoudscontracten Herva geniet het vertrouwen van meer dan 40 winkelketens en retailers zoals JBC, Gamma, KrÍfel, Carpet Right, Continental, Texaco, Hyundai,‌ Herva staat in voor het volledige onderhoud van hun publiciteit in de ganse Benelux. Zij weten dat Herva de permanente onberispelijke staat van al hun promomateriaal garandeert. Herva ontwikkelt, maakt, stockeert, vervangt en onderhoudt al hun indoor en outdoor publiciteit. Deze jarenlange onbetwiste samenwerking is het meest waardevolle bewijs van een uitstekende service. Bovendien zorgen wij ervoor dat wij uw signing, vlaggen, spandoeken, pictogrammen, posters en stickers bij ons in voorraad hebben. Al naargelang uw wensen komen wij 1 tot 5 maal per jaar langs om ervoor te zorgen dat alles er netjes voorkomt.


Onze plaatsingsdienst Herva heeft een eigen plaatsingsdienst die zorgt voor de vakkundige plaatsing van masten, frames, gevelsystemen, enzovoort. Herva kan makkelijk inspelen op de meest uiteenlopende vragen. Hoeveelheden, personaliseringen, aantallen, afwerkingen en levertermijnen zijn steeds aan te passen aan de behoeftes van onze klant. Maatwerk gaat dus veel verder dan onze frames.


Onze geschiedenis In 1965 was het Kempisch werkhuis de sleutel van textiel, technologie, reclame en publiciteit. Beginnende van nul gingen Dhr. en Mevr. Hermans geen enkele uitdaging uit de weg. Overal zorgden zij ervoor dat uw logo het meeste in het oog sprong! Ook vandaag streeft de familiale onderneming Herva nog steeds hetzelfde doel na. Vakmanschap, kwaliteit, service en nieuwe technologieĂŤn zijn enkele sleutelwoorden die ervoor hebben gezorgd dat Herva is gegroeid tot de perfecte partner in reclame en promotie. Onze jarenlange ervaring zorgt er tot op heden voor dat wij ambachtelijk werk van de bovenste plank kunnen leveren! De grootste troef in het succes van de onderneming is het eigen atelier. Een werkomgeving waar mens en technologie zeer nauw bij elkaar betrokken worden. Veel producten die we aanbieden worden er vervaardigd en/of afgewerkt. Voor Herva is het dan ook gemakkelijk om in te spelen op zeer uiteenlopende vragen. Hoeveelheden, personaliseringen en leveringstermijn zijn eenvoudig aan te passen aan de behoeften van elke klant. Gewoon omdat bij Herva maatwerk geen grenzen kent. De combinatie van een eigen plaatsingsdienst en eigen productie garanderen een grenzeloze flexibiliteit. Bekwame vakmensen zorgen voor een oplossing op uw maat. Met hun jarenlange ervaring vinden zij een creatieve en werkbare oplossing voor elk probleem. De eigen productiehal huisvest alle mogelijke technieken en materialen. Of het nu gaat over vlaggen, masten, spandoeken, frames of wat dan ook. De oplossing is letterlijk binnen bereik.


Kwaliteit en service zijn de ordewoorden bij Herva. Het bedrijf maakte naam als gespecialiseerd vlaggenproducent. Toch wordt er niet op de lauweren gerust. Als familiale onderneming blijft maatwerk voor elke klant de norm. De grootste troef in het succes van onze onderneming is het eigen productieatelier te Olen. Zowel voor digitaal printen als zeefdruk bent u bij Herva aan het goede adres. Herva investeert continu in de juiste machines. Steeds vanuit de zorg voor de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. De digitale printers staan garant voor een snelle levering. De zeefdrukmachines zorgen voor grote oplages aan de scherpste prijs. Hardware is uit stock leverbaar.

Innovatief. Durf. Design. Dankzij enkele unieke en gepatenteerde producten streeft Herva naar de beste resultaten voor elke klant. Het RewindŽ systeem is het luxepaardje onder de vlaggenmasten. Met dit mastsysteem komt uw vlag steeds terug in de door u gekozen positie. De permanente leesbaarheid geeft een grote meerwaarde aan uw publiciteit. De keuze voor permanente innovatie biedt de klant de garantie op meest recente opties voor reclame. Zo is Herva een trendsetter in de nieuwste LED en 3D-ontwikkelingen voor indoor en outdoor publiciteit. Herva ontwikkelt continu nieuwe producten voor de sport- en evenementenwereld. Die unieke combinatie van eigen productie, innovatie en ontwikkeling maakt Herva de uitverkoren partner voor vele topevenementen en –organisatoren.


Herva Inflatables Wil je je onderscheiden op een beurs of evenement? Zoek je een manier om jouw product of merk in de kijker te zetten? Dan zit je bij Herva inflatables goed! Als producent van spectaculaire inflatables zoals publibogen, inflatable tenten, skydancers en giant product replica’s staan we garant voor sensationele reclame! Bij ons kan je terecht voor gigantische inflatables, eye-catcher op een evenement of voor kleine instore inflatables die uw product in de verf zetten in het verkoopspunt. Onze inflatables trekken overal de aandacht door hun grote zichtbaarheid en wow-factor! Als familiale onderneming met meer dan 40 jaar ervaring staan we voor kwaliteit en service en zijn we steeds op zoek naar nieuwe creatieve oplossingen.

Herva Sports Herva Sports werd geboren in 2008, en is een officiële partner voor heel wat belangrijke sport- en evenementorganisaties, zoals KBWB Belgian Cycling Federation, B-Post Cycling Trophee, Superprestige Trophee, Flanders Classics (met Ronde van Vlaanderen en andere wielerwedstrijden) en Belgian Beach Volley. De jarenlange ervaring maakt dat we de opgebouwde kennis in huis hebben om unieke, stevige en prachtige systemen te maken waar uw evenement of organisatie behoefte aan heeft. De combinatie van eigen druk, confectie, metaal en lasatelier, maakt dus dat we zeer flexibel kunnen inspelen op zeer uiteenlopende vragen en behoeftes.

Herva Fleet Wil je jouw auto een persoonlijke toets geven, ben je de originele kleur beu of wil je graag een volledige make-over? Dan is carwrapping dé manier om jouw wagen een uniek uit-

zicht te geven. Carwrapping is het inpakken van de wagen met folie. Deze folie kan voorzien worden van reclame, patronen, afbeeldingen of foto’s, maar het kan evengoed gaan om een effen kleurenfolie. Steeds volgens jouw wensen en met een exclusief resultaat! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Herva Retail Herva geniet het vertrouwen van meer dan 40 winkelketens en retailers zoals JBC, Gamma, Krëfel, Carpet Right, Continental, Texaco, Hyundai,… Herva staat in voor het volledige onderhoud van hun publiciteit in de ganse Benelux. Zij weten dat de permanente onberispelijke staat van al hun promomateriaal is garandeerd. Herva ontwikkelt, maakt, stockeert, vervangt en onderhoudt al hun indoor en outdoor publiciteit. Deze jarenlange onbetwiste samenwerking is het meest waardevolle bewijs van een uitstekende service. Bovendien zorgen wij ervoor dat wij al uw signing, vlaggen, spandoeken, pictogrammen, posters en stickers bij ons in voorraad hebben. Al naargelang uw wensen komen wij 1 tot 5 maal per jaar langs om ervoor te zorgen dat alles er netjes voorkomt.

Wallprints Wallprints is onze online E-commerce met zelfklevend fotobehang op maat. Kies je wallprint tussen meer dan 20 miljoen foto’s met hoge resolutie. Met het zelfklevend fotobehang van wallprints.be geef je je kamer in een handomdraai een nieuwe look of transformeer je een saaie wand tot een echte eyecatcher. Fotobehang van wallprints.be bestaat uit scheur- en kreukbestendige, verwijderbare en zelfklevende polyesterstof. Wij drukken in eigen productie op hoogwaardige textiel om zo een perfect resultaat te bekomen. Fotobehang heeft tal van mogelijkheden en is beschikbaar met oneindig veel foto’s en illustraties.


Onze referenties


Herva bvba • Stadsestraat 51 • B2250 OLEN • (afrit 22, E313) T+32(0)14 55 69 22 • F+32(0)14 55 69 23 www.herva.be • info@herva.be

Herva folder  

Promotional products

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you