Inspirasjonsmagasin PROFF 2022

Page 1

Inspirasjonsmagasin 2022 1 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre 2020


Etter en lang periode med nedstenning av samfunnet, ser verden litt annerledes ut. Studier viser at norske produkter har blitt enda viktigere for nordmenn, og i en usikker og urolig tid har det vært fantastisk å se at forbrukerne fortsetter å velge Kremen av iskrem fra Sørlandet. I år satser vi sterkt med mange spennende nyheter både i og utenfor isdisken.

Tr i p p e l b u n n l i n j e Verden i dag trenger bedrifter som skaper og utvikler verdier på en måte som er bærekraftig på lang sikt. Vi snakker om en «trippel bunnlinje» som knyttes til de tre P-ene; People, Planet, Profit. Både samfunnsansvar og sirkulær økonomi skal påvirke valgene til vi som driver butikk, uansett forretningsområde og spesialisering. Dette blir stadig viktigere for oss i Hennig-Olsen Is – les om noen av engasjementene våre på neste side.

D r i l l e r i s k r e m ko n s u l e n t e n e vå r e I en tid med mye usikkerhet, holder Hennig-Olsen Is innovasjonstempo oppe. Vi investerer i fabrikken vår med ny teknologi, nye maskiner og utbygging som skal ruste oss for fremtiden. Vi driller iskremkonsulentene våre ute i felten til å hjelpe kunden å lykkes med iskrem uansett utsalgssted – og utruster dem med flere spennende nylanseringer enn noensinne. I alle år har vi laget vår egen krokan og knust den for hånd her i Hannevika. Vi er Norges fjerde største sjokoladefabrikk, og lager et titalls sauser og vårt eget jordbærsyltetøy. Bla om og bli bedre kjent med årets første satsinger – vi gleder oss et fantastisk iskrem-år sammen med våre kunder!

Paal Hennig-Olsen Administrerende direktør, Hennig-Olsen Is

2 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


Vi driller iskremkonsulentene våre i felten til å hjelpe kunden å lykkes med iskrem uansett utsalgssted. Leif Erling Tjønsø og Trond Leonard Banerjee-Wøien Iskremkreatører, Hennig-Olsen Is

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 3


Foto: Espen Rasmussen

– Å ha en samarbeidspartner som Hennig-Olsen Is er utrolig verdifullt for oss. Jeg er imponert over alt de får til, og gjennom sitt engasjement internt og eksternt viser de at de bryr seg om langt mer enn bare iskrem. Karine Nordstrand President, Leger uten grenser

4 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre Inspirasjonsmagasin 2020 2022


HER KOMMER TEKST

Planet Hennig-Olsen Is har tatt Plastløftet, og gjør tiltak for mer bærekraftig emballasje og mindre plastbruk. I 2019 kuttet vi 62 tonn plast ved optimalisering av Sørlandsis-boksen og kutt i krympeplast rundt småis. I 2020 ble alle våre småisposer 100 % resirkulerbare. For å sikre bærekraftig drift inn i fremtiden er det viktig at vi tar hensyn til miljøet og bidrar til at ressurser går i omløp. Og det synes også dine kunder at det er. Spør gjerne våre konsulenter om tips og råd for nettopp ditt utsalgssted.

Pe o p l e Mangfold har alltid vært en sentral del av HennigOlsen Is, og vi anser oss nesten som en global liten landsby med ansatte fra mer enn 25 land. Vi tror at et likestilt arbeidsliv, med vekt på god kjønnsbalanse og mangfold, gir en sterk, nyskapende og sunn bedriftskultur. I 2020 mottok vi gull i den regionale kåringen og sølv i den nasjonale kåringen av statens Mangfoldspris for dette arbeidet. Samtidig ser vi en klar sammenheng mellom trivsel og Hennig-Olsen Is sin suksess. Derfor har vi fokus på å motivere, engasjere og bidra til økt samhold gjennom årlige kampanjer for alle medarbeidere. Det har resultert i økt trivsel, økt jobbtilfredshet og styrket samhold internt. Akkurat nå utfordres ansatte i Hennig-Olsen til å flytte egne grenser gjennom kampanjen «Uten Grenser». Jo flere utfordringer vi tar, jo flere penger går til Leger Uten Grensers viktige arbeide. Det motiverer og skaper samhold!

Profit En sunn økonomi og god lønnsomhet gjør oss fleksible for fremtiden. For å fortsette å skape vekst – både for Hennig-Olsen Is og våre kunder, er innovasjon vår viktigste drivkraft. Vi investerer i fabrikken vår i Kristiansand for fremtidens iskremproduksjon, og jakter kontinuerlig på innovasjoner og nyskapning som kan skape videre vekst og trygge arbeidsplasser. Selv om du som kunde får salgsklare produkter til ditt utsalgssted, så er det likevel viktig for bunnlinjen å tenke innovasjon og oppmerksomhet. Våre konsulenter bidrar gjerne med nye ideer for hva som kan motivere til økt salg, økt snakkis og økt kundestrøm til nettopp ditt salgssted.

Inspirasjonsbrosjyre Inspirasjonsmagasin 2020 2022 Hennig-Olsen 5


6 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


K I OS K & I S B A R I isbaren serveres ekte iskremlykke! Her finner iskremelskeren sine favoritter, og kun fantasien setter grenser for hva kunden kan imponeres med i en kjeks eller et beger. Hele syv typer strøssel, hakkede NonStop og tre sauser med kjente smaker fra Hennig-Olsen Is er nå klare for å flytte inn i isbarer over hele landet.

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 7


S T RØ S S E L & S A U S E R

Endelig får du sauser og strøssel fra iskremeksperten på Sørlandet! Vi har hele 7 strøssel+ hakket NonStop og 3 sauser med smaker du kjenner fra Kremen av iskrem. Løft serveringen din til nye høyder med enkle triks – gjør iskjeksene ekstra fristende med fargerike strøssel.

Slik gjør du: 1. Dypp kjeksen i smeltet sjokolade eller sjokoladepålegg. 2. Rull den i ditt favoritt strøssel. 3. Server med softis eller kuleis toppet med mer støssel og sauser.

1

8 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

2

3


Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 9


SLIK BLE ØLBERG KI OSKEN VESTLANDETS STØRSTE SOFTIS KIOSK

Suksess med ny salgsmodell Som de fleste iskiosker er Ølbergkiosken sesongbasert, med unge sesongarbeidere. For å nå målet om å bli størst på Vestlandet var det viktig å få med seg de ansatte. Det ble derfor satt opp en ny salgsmodell hvor alle på jobb fikk bonus på det som ble tjent etter en viss omsetning var nådd.

Stor tillitt til de ansatte

I over tre generasjoner har Ølbergkiosken på Jæren vært en populær softis-destinasjon for hele regionen. Nå har de vokst til å bli ett av de største utsalgsstedene for Hennig-Olsen Is på hele Vestlandet. Kiosken på Ølbergstranda er en folkekjær destinasjon. De fokuserer på softis, og folk kommer langveis fra for å nyte verdens beste softis og den unike naturen på Jæren. – Da vi fant ut at Ølbergkiosken kun lå 1500 liter bak daværende mestselgende kiosk satt vi inn tiltak for å ta over førsteplassen. Med en økning på 40 % fra fjoråret klarte vi dette på rekordfart, forteller Bjørn Vestly, Driftssjef for Real Food Norway – gruppen som eier og driver Ølbergkiosken. Hennig-Olsen Is ble svært imponert over stå-på-viljen og målsettingen til kiosken på Jæren, og hjalp til med hyppige salgsrapporter og premier til internkonkurranse. – Ølbergkiosken har jobbet hardt over lengre tid. De har klart å skape en unik identitet, og er i stadig utvikling. Likevel, da Bjørn fortalte meg om målet sitt om å bli best i sin landsdel, ble jeg overrasket. Ingen har fortalt oss om et så konkret mål før, forteller Andreas Rom, salgskonsulent i Hennig-Olsen Is, region vest.

10 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

Ølbergkiosken har siden 2015 vært en del av den større satsningen Strandhuset, et populært sted for konferanser, bryllup og konfirmasjoner. – Vi spiller på det unike vi har. Ryktet om å ha verdens beste softis og lokasjonen vår på stranden er definitivt vår styrke. Å se hvordan engasjementet hos de ansatte har løftet Ølbergkiosken til å bli best på hele Vest-landet, har vært en utrolig reise å være en del av, sier Christian Waage, eier av Real Food Norway og Strandhuset Ølberg. – Det som gjorde at vi lykkes var en kombinasjon av flere faktorer. Det viktigste var uten tvil tilliten vi gav de ansatte, men det var også viktig at vi kun satt oss ett konkret mål for hele sesongen og satte inn tiltak for å nå dette, forklarer Vestly. – En fellesnevner for suksessfulle iskiosker er ansatte som tar eierskap til arbeidsplassen sin. Når de ansatte har kjennskap til, og kan stå inne for produktene, selger de mer. Dette har Ølbergkiosken lykkes med, forteller Rom.

H va s k j e r v i d e r e ? – Vi fikk en personlig videohilsen fra toppsjefen, Paal Hennig-Olsen, som gratulerer med det gode resultatet. Denne skal vi vise på høstens møte med våre ansatte for å spre god stemning, sier Vestly med et smil. Videre skal strategien for 2021 legges, og også her får de ansatte en stor rolle. – Tilbakemeldinger og forslag fra de ansatte blir satt høyt når neste år skal planlegges. Det er sannsynlig at de har tenkt på noe vi i ledelsen ikke har, avslutter Vestly.


Det viktigste var uten tvil tilliten vi gav de ansatte, men det var også viktig at vi kun satt oss ett konkret mål for hele sesongen og satte inn tiltak for å nå dette. Bjørn Vestly Driftsjef, Ølbergkiosken

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 11


S H A K E F Y FA S A N

Fy fasan, denne milkshaken er farlig digg! Kuleis Mandel Sjokolade er smaksbomben i denne godsaken, kombinert med våre strøssel og sauser. En salt og søt milkshake med smaker av både sjokolade og karamell, laget for å begeistre både øyne og munn.

D e t t e t r e n ge r d u :

Slik gjør du:

1,5 dl melk

Ha melk og iskrem i en blender (væske først). Kjør blender til en jevn masse.

3–4 kuler av nyheten Kuleis Sandwich (EPD 5950324) Hennig-Olsen Sjokoladesaus (EPD 5683230) Hennig-Olsen Karamellfudge (EPD 5683446) Hennig-Olsen Karamellsaus (EPD 5683263) Pappsugerør (EPD 5637210)

Dypp toppen av serveringsglasset i sjokoladepålegg, og rull glasset i karamellfugde-strøssel.

Softis (EPD 2494466 eller 2494383) * Bytt ut Mandel sjokolade fløteis med nyheten Kuleis Sandwich for en spennende variasjon

12 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

Dekorer glassets innside med sjokoladesaus. Hell shaken i glasset, og topp med softis og karamellfugde. Serveres med sugerør.


Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 13


14 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


ISBAR FOR BARNA

B A R N A S FAV O R I T T

Både små og store kjenner på barnlig begeistring av å få servert en fargerik iskrem i hånden! To fargerike iskremkuler med strøssel-pyntede kjeks blir fort barnas favoritt.

Slik gjør du: Dypp toppen av kjeksene i sjokoladesaus og rull kanten i strøssel. Scoop to kuler fargerik iskrem og pynt med dekorative kjeks

D e t t e t r e n ge r d u : Is-kjeks (EPD 4708970) Hennig-Olsen Sjokoladesaus (EPD 5683230) Hennig-Olsen Jordbærcrunch (EPD 5683438) 1 kule Bubblegum (EPD 5453378) 1 kule Vannmelon Pære (EPD 5679238) 1 pyntekjeks

Her er det ingen regler, vær kreativ :)

Bubblegum

Vannmelon Pære sorbet

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 15


Kjeks og strøssel byr på mange kreative muligheter.

16 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 17


EN S MAKS ORG IE

Ved en innbydende isdisk kan det være vanskelig å velge! Med en «smaksorgie» på menyen kan gjesten få nyte hele syv ulike sorter med iskremkuler i litt mindre størrelse. En smaksfest!

D e t t e t r e n ge r d u : Kjeks, beger eller glass

2–3 jordbær

7 mini iskrem-kuler, ca. 20–30 g per kule

Sitronmelisse eller mynte til pynt

Hennig-Olsens Sjokoladesaus (EPD 5683230)

Kjeks til pynt

Vannmelon Pære sorbet

Ny!

Bringebær sorbet

Ny!

Sandwich

18 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

Pistasj

Ny!

Sjokokirsj

Rom Rosin

Banan Sjokolade


Slik gjør du: Server i avkjølt glass, kjeks eller beger. Legg hakkede jordbær med sjokoladesaus i bunn. Scoop 7 mindre kuler og topp med saus, friske bær, mynte og pyntekjeks. Serveres med skje. «Kitchen hack»: Ta vare på knekte iskjeks og bruk som pynt.

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 19


20 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


H OT E L L & R ESTAU R A N T Et hvert måltid bør ha en søt avslutning! Etter en varm hovedrett er det lite som smaker som en søt og frisk dessert med iskrem. Sortimentet vårt har smaker som kan komplementere enhver dessert som kjøkkensjefen har i tankene. Vårt beste tips for innsalg av dessert? Presenter dessertene visuelt og vakkert i menyen. Vi spiser med øynene, og fristelse og synlighet gir mersalg.

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 21


TA R T E TA R T I N M E D VA N I L J E ISKREM OG EPLER FRA BOEN GÅRD

Slik gjør du: Forvarm ovnen til 250 grader. Først lager du deigen. Bland mel, smør og melis til brødsmuler i en foodprocessor. Tilsett eggeplommene og bland til massen blir en fast deig. Fjern deigen fra mikserbollen og del i to like stykker. Pakk deigen i plastfolie og legg i fryseren for å kjøle seg ned i minst en time. For fyllet; legg eplebåtene i en bolle, klem sitronsaft over dem og rist forsiktig. Dryss 85 g sukker i en tungbunnet panne. Smelt på middels varme. Snu pannen ofte og sørg for at sukkeret ikke brenner. La sukkeret karamellisere og bli en blek gylden brun farge, fjern deretter fra varmen og legg eplebåtene i et lag på bunnen av pannen. Sett pannen i ovnen og bak til eplene mykner og begynner å frigjøre litt væske, ca. 10 minutter. Ved bredden av Tovdalselva på Sørlandet ligger den staselige lystgården Boen. Gårdens kjøkken er kortreist og sesongbasert. Her skapes elegante matretter som til fulle smaker av råvarenes opprinnelse og egenart.

D e t t e t r e n ge r d u : Isrull Vanilje (EPD 4763074) Bakverk 320 g hvetemel 225 g kaldt smør 110 g melis 3 stk. eggeplommer fra frittgående høns Fyll 6 stk Filippa-epler skrelles, kjernes ut og skjæres i 8-12 båter 1/4 sitron 110 g finkornet sukker (caster sugar) 110 g smør

22 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

Fjern fra ovnen og dryss over gjenværende sukker og legg små terninger av smøret på toppen. Fjern deigen fra fryseren, og ved hjelp av den grove siden av et osterivjern, riv deigen med lange stødige slag over eplene til det danner et jevnt lag på minst 2,5 cm. Ikke trykk ned. Skru varmen ned til 220 grader og sett hele pannen i ovnen. La stå til bakverket er gyldenbrunt – ca. 20 min. Fjern fra ovnen og la den hvile i et minutt eller to. Ta et serveringsfat som er en god del større enn pannen på alle sider og legg over pannen. Beskytt hendene med et tørt brettet kjøkkenhåndkle, og hold serveringsfatet og pannen godt sammen, snu forsiktig pannen og serveringsfatet slik at pannen er på toppen. Slå lett på pannen et par ganger rundt med en treskje slik at paien løsner, og løft deretter av. Terten skal stå på serveringsfatet med eplet på toppen. Serveres varm med premium vaniljeiskrem fra Hennig-Olsen Is. «Kitchen hack»: Kjør Isrull vanilje i Pacojet, eller lignende maskin, for enkelt å få den beste vaniljeisen til å kunne lage elegante, glatte queneller.


På Boen Gård er vi opptatt av å bruke kortreiste råvarer av høy kvalitet. De henter vi fra egen gård eller får det Navn Etternavn levert fra lokal produsent. Tittel

Tomasz Rochon Kjøkkensjef, Boen Gård

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 23


24 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre Inspirasjonsmagasin 2020 2022


PA N N A C O T TA M E D H V I T S J O KO L A D E M O U S S E

Slik gjør du: Panna Cotta Snitt vaniljestengene og skrap ut vaniljefrøene. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljesukker, mascarpone, vaniljestang og vaniljefrø. Hele massen kokes ned til halv mengde på lav varme. Ta det av platen, ta ut vaniljestengene og avkjøl. Hell så blandingene i passe store former. Avkjøles over natten og velves til slutt over på en tallerken for anretning og servering. Panna Cotta kan enkelt byttes ut med Isrull vanilje skåret i skiver.

Med inspirasjon fra Piemontes frodige daler hentet vi hjem denne smakfulle desserten til vårt eget dalføre. Panna Cotta med hvit sjokolademousse og med bær fra gårdens egen produksjon gir måltidet en verdig avslutning.

D e t t e t r e n ge r d u Panna Cotta

Hvit sjokolademousse

1 liter fløte

400 g hvit sjokolade

150 g sukker

1 dl melk

15g vaniljesukker

60g sukker

0,4 stk. vaniljestenger

1 stk. egg

20 g Mascarpone

7 cl Cointreau

Hvit sjokolademousse Hvit sjokolademousse starter med å bløtlegge gelatinen i 5 minutter. Varm opp melken og tilsett avsilt gelatin og hvit sjokolade i biter. Dette varmes til en jevn masse. Bland så sukker og egg til eggedosis og spe denne forsiktig inn i den varme blandingen. Rør i massen mens den kjølner og tilsett Cointreau når den er blitt kald. Løft til slutt inn ferdig pisket kremfløte. Ha moussen i sprøytepose og sprøyt små «dotter» oppå og rundt pannacottaen. Suppler med en tynn pai cocot fylt med solbærkompott. Topp det hele med en syrlig og frisk kule bringebærsorbet.

2 blad gelatin Iskrem

1 liter ferdig pisket krem

Isrull vanilje (EPD 4763074) Bringebær sorbet (EPD 2493203)

Inspirasjonsbrosjyre Inspirasjonsmagasin 2020 2022 Hennig-Olsen 25


26 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre Inspirasjonsmagasin 2020 2022


På Boen Gård legges det vekt på at gjestene skal få den ypperste smaksopplevelsen i en stemningsfull og naturlig setting.

Inspirasjonsbrosjyre Inspirasjonsmagasin 2020 2022 Hennig-Olsen 27


28 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


KAFÉ & KANTINE De uformelle, gode møteplassene i en travel hverdag blir enda bedre med Kremen av iskrem på menyen! Iskrem er en allsidig dessert som våre konsulenter gjerne bistår med å tilpasse til din arena og dine gjester. Mulighetene med småis, softis og kuleis er mange! Vårt brede sortiment har alt fra klassikerne til veganske og lavkalori-alternativer. Alt ligger til rette for å skape menyen du ønsker for din kafé eller kantine.

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 29


Produktene fra Hennig-Olsen Is er perfekte for oss. Det varierte sortimentet og alle de gode smakene passer godt til all vår aktivitet – både hverdag og fest. Vidar Sannes Kjøkkensjef, Luftforsvarets Skolesenter Kjevik

30 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


M O U S S E PÅ FAT

En smakfull mousserett er perfekt for å servere mange!

Slik gjør du: Skjær to stykker med mousse, ca. 1,5 cm per skive. Legg skrått oppå hverandre på tallerken. Pynt med friske bær og saus. «Kitchen hack»: Mousseskivene er enklest å håndtere dersom de skjæres mens moussen fortsatt er frossen/halvfrossen.

D e t t e t r e n ge r d u : Sitron Mousse (EPD 4007878) Sjokolade Mousse (EPD 4007894) Jordbær Mousse (EPD 4007860) Karamell Mousse (EPD 4007886) Hennig-Olsens Sjokoladesaus (EPD 5683230) Hennig-Olsens Karamell saus (EPD 5683263) Hennig-Olsens Jordbærsaus (EPD 5682513) Friske jordbær

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 31


E LV I S ’ I S K R E M D E S S E R T

Favoritten til både Elvis og rekruttene i Forsvaret kombinerer deilig iskrem med sjokolade, sauser og knasende sprø peanøtter.

D e t t e t r e n ge r d u : 1 stk Premium Vaniljeis 4,6 liter (EPD 4762985) Hennig-Olsens Sjokoladesaus (EPD 5683230) Hakkede NonStop (EPD 2319564) Peanøtter

Slik gjør du: Temperer en 4,6 liter vaniljeis, sett på hodet og klem ut på et fat. Skjær iskremen i skiver. Dander med hakket NonStop, sjokoladesaus og peanøtter. Serveres på fat og gjestene forsyner seg selv.

32 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 33


Sandwich

Sjokokirsj

Rom Rosin

Mandel Sjokolade

Toffee iskrem med myke knuste kjeks biter marmorert inn med toffee saus. Fløteis

Kirsebæriskrem med kirsbærsaus og myke sjokobiter. Fløteis

Iskrem med vaniljesmak blandet med rommarinerte rosiner. Fløteis

Mandel-sjokoladeis med melkesjokoladesaus og karamelliserte, salte mandler. Fløteis

Ny! Inneholder

Ny!

Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

nøtter

Ny! Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Egg Nøtter Egg Egg Nøtter Peanøtter Soya Peanøtter Svoveldioksyd Soya Nøtter GlutenMelk Sesame HOI Sesame Peanøtter Soya nr: Melk Svoveldioksyd Svoveldioksyd Soya Melk HOINøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten EggSesameSvoveldioksyd EggSesame HOI artMelk nr: 7109 art 7110 art 7108 HOI art nr: 7106 Peanøtter Soya nr:Gluten Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd SoyaSesame Melk Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Egg EggMelk Peanøtter Egg Soya Svoveldioksyd Peanøtter Soya Peanøtter Nøtter Melk Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Egg Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Peanøtter Soya Melk Soya Nøtter Melk Svoveldioksyd Nøtter Gluten GlutenSoya Sesame Sesame Peanøtter Soya Melk Sesame Nøtter GlutenMelk Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Soya Melk Nøtter Svoveldiok Gluten EggPeanøtter Egg Sesame Egg Soya PeanøtterSoya Nøtter Svoveldioksyd Egg Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Gluten Egg Peanøtter Melk NøtterSesame Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame ellerMelk sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter ellersulfitter sulfittereller sulfitter eller sulfi eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 5679212 DPK pr.pall: 48 DPK pr.pall: 48 DPK pr.pall: 48 DPK pr.pall: 48 5950290 5950324 5950266

Egg Peanøtter Gluten Egg GlutenSoya Gluten Egg

Salt Karamell

Oreo

Cookie Dough

Sjokolade Brownie

Salt karamellis med fyldig, salt karamellsaus og knasende crispkuler med salt karamellsmak. Fløteis

Vaniljeis og biter av kakaokjeks med vaniljekremfyll. Fløteis

Vaniljeis med kakedeigbiter og sjokoladesaus. Fløteis

Melkesjokoladeis med browniesbiter. Fløteis

Inneholder

HOI art. 534 Soya nr: Melk Gluten Gluten Melk Peanøtter Nøtter Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Peanøtter Egg Gluten Soya

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

HOI art. nr: 537 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

HOI art. nr: 544 Innhold: eller 4,6sulfitter l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 506 Innhold: eller 4,6sulfitter l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Egg Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd SoyaSesame EggMelk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk Gluten Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Soya Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame EggSvoveldioksyd Egg Peanøtter Melk Nøtter Gluten Sesame Peanøtter Soya Egg Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Soya MelkNøtter Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame EggSesame Egg Peanøtter Soya Svoveldioksyd Gluten Egg PeanøtterMelkSesame Soya Mel Gluten Peanøtter SoyaSvoveldioksyd Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Nøtter Sv Gluten Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Egg Egg Peanøtter Soya Sesame Melk Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd GlutenEgg Svoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Soya Melk Gluten Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame PeanøtterMelk Soya Nøtter Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten eller sulfitter eller sulfitterGluten eller sulfitter eller sulfitter Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd eller sulfitter Gluten Sesame eller sulfitter Egg sulfitter eller sulfitter eller Egg eller sulfitter eller Peanøtter Melk Gluten Peanøttereller sulfitter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame eller sulfitter eller sulfitter e eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitterSoya

4707402

4762811

4763033

NonStop

Daim Is

Pistasj

Mandelkrokan

Vaniljeis med dragerte linser av mørk sjokolade. Fløteis

Vaniljeis med mandelkrokan trukket med melkesjokolade. Fløteis

Pistasjis med ekte pistasj. Fløteis

Vaniljeis med Hennig-Olsens egen mandelkrokan. Fløteis

Inneholder

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Inneholder

2493005

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Egg Nøtter Sesame Egg Peanøtter Melk HOI Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Nøtter PeanøtterHOI SoyaSvoveldioksyd Melk Svoveldioksyd Soya Gluten Sesame Soya538 Melk Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk Svoveldioksyd Gluten Sesame art.Nøtter nr: 542 HOI art.Gluten nr: art. nr: 539 HOI art.Peanøtter nr: 508 Melk Peanøtter Soya Melk Nøtter Sesame Sesame Egg Egg Nøtter Egg Egg Egg Egg Peanøtter Soya Nøtter Egg Melk Soya Melk Sesame Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Nøtter Melk Soya Nøtter Melk Sesame Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Gluten GlutenSoya Sesame Sesame Peanøtter Soya Peanøtter Melk Soya Svoveldioksyd Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Peanøtter Melk Nøtter Soya Egg Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame Gluten Sesame Sesame Egg Egg Gluten Egg Peanøtter Melk Gluten Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Soya Melk NøtterGluten Soya MelkSesame Nøtter MelkSvoveldiok Gluten Egg Egg Peanøtter Soya MelkSvoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Sesame Soya Gluten Sesame Svoveldioksyd Peanøtter SoyaPeanøtter Melk Svoveldioksyd GlutenNøtter Egg eller Egg eller sulfitter sulfitter Peanøtter Soya Melk Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya MelkSesame Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter ellersulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfi eller sulfitter eller eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: eller 4,6sulfitter l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 4763009 2493021 4763058 4763066 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48

Egg Peanøtter Egg Egg GlutenSoyaPeanøtter Melk

g

Sitron

Vanilje

Jordbær

Sjokolade

En godt balansert sitronis. Fløteis

Vaniljeis med eggeplomme og ekte vanilje fra Madagaskar. Fløteis

Jordbæris laget med vårt gode jordbærsyltetøy. Fløteis

Klassisk sjokoladeis med god fylde og herlig sjokoladesmak. Fløteis

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Egg Nøtter Peanøtter Egg Sesame Peanøtter Soya nr:Gluten Melk Svoveldioksyd Soya Melk HOI Nøtter Svoveldioksyd SesamePeanøtter Sesame Gluten HOIMelk art. 541 art.Peanøtter nr: 540 HOI art. nr: 502 HOIEggart. nr:Peanøtter 503 Soya Melk Svoveldioksyd Gluten Sesame Egg Nøtter Peanøtter Gluten Egg Egg Egg Peanøtter Gluten Soya Melk Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Sesame Nøtter Gluten Svoveldioksyd Sesame Egg Melk Egg Melk Soya Melk Soya Soya NøtterMelk GlutenMelk Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Sesame Egg Nøtter Egg Egg Nøtter Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Gluten Gluten Sesame Egg Nøtter Gluten Svoveldioksyd Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Sesame Egg Sesame Peanøtter Soya Svoveldioksyd Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 4762993 4762985 2492668 2492676

Peanøtter Egg Gluten Soya

Allergener

Det er til enhver tid deklarasjonen på produktemballasjen som er gjeldende. Allergenlisten gjelder for produkt i uåpnet emballasje. På hennig-olsen.no kan du bruke filter-menyen for mer informasjon om hvilken type allergener hvert enkelt produkt inneholder.

34 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre 2020 34 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

Melk Svove eller


Japp

Bubblegum

Sjokoladeis med fløtekaramellsaus og myke Jappbiter. Fløteis

Blå og rosa fløteis med lilla saus. Alt med spennende smak av «bubblegum». Fløteis

Cappuccino

Sorbet Vannmelon Pære

Cappuccinois laget med kaffe og de beste sjokobitene. Fløteis

Sorbet med vannmelonog pæresmak. Sorbet

Melkefri Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art nr: 7105 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr.pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art nr: 7101 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr.pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

EggSesame Peanøtter EggSesame Soya nr: Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk Gluten Gluten Sesame HOI Nøtter art 7107 art. 543 Svoveldioksyd Egg Sesame Soya nr:Gluten Melk Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk HOI Nøtter Svoveldioksyd Sesame Egg Soya Svoveldioksyd Gluten Soya Egg eller sulfitter Peanøtter Melk Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Melk Gluten Sesame eller sulfitter Nøtter eller sulfitter eller eller sulfitter Innhold: 4,6l Innhold: 4,6 l sulfitter eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 5679238 DPK pr.pall: 48 DPK pr. pall: 48 4763025

Egg Nøtter Peanøtter EggSesame Peanøtter EggSesame Peanøtter Soya Svoveldioksyd Soya Melk Nøtter Soya Svoveldioksyd Nøtter Peanøtter Svoveldioksyd Soya Melk GlutenMelk Gluten GlutenMelk Egg Sesame Peanøtter Gluten Egg Egg Gluten Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd GlutenSesame Melk Svoveldioksyd PeanøtterNøtter Soya Gluten Soya Sesame EggSoya Egg Nøtter Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Melkeller Sesame Peanøtter Melk Melk NøtterNøtter Svoveldioksyd Gluten Melk Sesame SoyaPeanøtter Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter

5453741

5453378

Banan Sjokolade

Peanøtt Karamell

Laktosefri vaniljeis

Standard Vanilje

Bananis med apefjessjokobiter og sjokoladesaus. Fløteis

Karamellis med karamellsaus og kakaodragerte peanøtter. Fløteis

En fyldig laktosefri iskrem med samme, gode kvalitet som våre andre fløteisvarianter i kuleis. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak. Fløteis

Laktosefri Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 520 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall:48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 507 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 566 Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. 586 Soya nr: Svoveldioksyd Soya Sesame Egg NøtterSesame Peanøtter Gluten Melk Nøtter Svoveldioksyd Nøtter Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48 2493229

Egg Nøtter Peanøtter Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Soya Sesame Egg Peanøtter Gluten Egg Egg Egg Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Soya Peanøtter MelkSvoveldioksyd Soya Nøtter Svoveldioksyd Nøtter enSoyaPeanøtter Sesame Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Gluten Sesame Egg Egg Melk Egg Nøtter Peanøtter Soya eller Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten SesameSvoveldioksyd Egg Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd GlutenSvoveldioksyd Sesame Egg Peanøtter Soya Melk Gluten Peanøtter Soya Melk Gluten Peanøtter Melk Nøtter Gluten Sesame EggMelk EggSvoveldioksyd Melk Nøtter Gluten Sesame EggSoya Peanøtter Soya Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Sesame Soya Melk Gluten sulfitter Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter

Peanøtter

Peanøtter

2493096

2493013

4763041

Standard Sjokolade

Standard Jordbær

Standard Pistasj

Sorbet Sitron

Fløteis med sjokoladesmak. Fløteis

Jordbæris. Fløteis

Fløteis med pistasjsmak. Fløteis

Frisk og syrlig sorbet med 15 % sitronjuice. Sorbet

Melk

Melkefri

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Inneholder

Bestilling DPK

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

HOI art. nr: 587 art. 588 HOI art. nr: 589 HOI art. nr: 556 Egg Egg Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter HOI Soya nr: Melk Nøtter Gluten Svoveldioksyd Peanøtter Soya Svoveldioksyd Gluten Sesame Sesame Sesame EggSoya Peanøtter Soya Melk Svoveldioksyd Soya Gluten Sesame Egg Egg Egg Egg Sesame Egg NøtterSesame Peanøtter Peanøtter Soya Soya Svoveldioksyd Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Melk NøtterGluten Svoveldioksyd Gluten GlutenGluten Gluten Gluten Melk Egg NøtterSesame Egg Sesame Peanøtter Nøtter Svoveldioksyd Sesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Sesame Peanøtter Soya Melk Melk Melk Nøtter Nøtter Nøtter Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller lsulfitter eller sulfitter sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 Innhold: 4,6 l eller Innhold: 4,6 l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 2493237 2493245 4707618 4896635 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48

Melk

Sorbet Jordbær

Sorbet Bringebær

Sorbet Friskis

Sorbet Mango

Jordbærsorbet med en eventyrlig konsistens og nydelig jordbærsmak. Sorbet

Bringebærsorbet med en eventyrlig konsistens og nydelig bringebærsmak. Sorbet

Appelsin- og jordbærsorbet. Sorbet

Mangosorbet med Alphonso mango. Sorbet

Melkefri

Melkefri

Melkefri

Melkefri

Inneholder

Kan inneholde spor av

HOI art. 550 Soya nr: Gluten Melk Innhold: 4,6 l FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48

Gluten

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Inneholder

Kan inneholde spor av

Bestilling DPK

551 HOI art. nr: 552 HOI art. nr: 554 Egg Egg Peanøtter HOI art. Soya nr: Svoveldioksyd Peanøtter Soya Svoveldioksyd Soya Gluten Gluten Sesame Sesame Soya Svoveldioksyd Sesame Egg NøtterSesame Egg NøtterSesame Egg NøtterSesame Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Gluten Melk Gluten Melk Nøtter Svoveldioksyd Peanøtter Soya Melk Nøtter Svoveldioksyd Gluten Melk eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter Innhold: 4,6 l eller sulfitter FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 FPK i DPK: 3 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 DPK pr. pall: 48 2493203 2493161 2493187

Egg Svoveldioksyd Peanøtter Sesame Egg Nøtter Gluten Peanøtter Soya Melk eller sulfitter

2493120

Egg

Peanøtter

Soya

Melk

I en isbar kan produktet bli smittet i isdisken f.eks. ved bruk av samme isskje i ulike produkter.

Nøtter

Inspirasjonsbrosjyre 2020 Hennig-Olsen 35

Gluten

Egg

Egg Melk Peanøtter Egg Gluten GlutenSoya Peanøtter

Egg Sesame Peanøtter Soya Nøtter Egg Melk Soya Svoveldioksyd Peanøtter Nøtter Melk Svoveldioksyd Soya Peanøtter Nøtter Egg Svoveldioksyd Melk Soya Peanøtter Nøtter Melk Soya Svoveldioksyd Nøtter Melk Sesame Svoveldioksyd Nøtter Gluten Gluten Gluten Sesame Sesame eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter eller sulfitter

Svoveldioksyd Sesame eller sulfitter

Sesame

Melk

Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 35

Melk


Crème Ekte Pistasj

IDYLL Salt Karamell småis

Crème Ekte Pistasj er en fløteis med pistasj med vår egen pistasjsaus og salt pistasjnøttkrokan. Fløteis

Plantebasert is med salt karamell, med vår egen karamellsaus, sjokoladeovertrekk og crispkuler. Plantebasert is

HOI art nr: 1228 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5863121

HOI art. nr: 1270 Innhold: 100 ml FPK i DPK: 25 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5870282

Crème Lakris

Krone-is Magisk

Vaniljeis, med vanilje fra Tahiti, lakrissaus og lakrisfugdebiter, dyppet i lakrisovertrekk. Fløteis

Blå fløteis og rosa fløteis med tyggissmak, vaffelkjeks, lilla saus med tyggissmak, sjokoladeovertrekk og sukkerkuler. Fløteis

HOI art nr: 1227 Innhold: 93 ml FPK i DPK: 30 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5680756

HOI art nr: 1275 Innhold: 125 ml FPK i DPK: 28 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5680772

Crème Hvit Sjokolade

Krone-is Jordbær

Vaniljeis, med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, med sjokoladesaus, dyppet i hvit sjokolade med cookie-biter. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og jordbærsyltetøy. Fløteis

HOI art nr: 1226 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5452909

HOI art. nr: 119 Innhold: 145 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 114

Bestilling DPK

2971976

Crème Mandel

Krone-is Sjokolade

Vaniljeis, med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, dyppet i belgisk melkesjokolade og mandler fra California. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak, sjokoladeovertrekk og hasselnøtter. Fløteis

HOI art. nr: 183 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4706214

HOI art. nr: 120 Innhold: 145 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 114

Bestilling DPK

2971984

Crème Pasjonsfrukt & Sitron

Krone-is NonStop

Vaniljeis, med vanilje fra Tahiti, dyppet i fruktis av pasjonsfrukt fra Ecuador og sitron. Fløteis og fruktis

Fløteis med vaniljesmak, sjokoladeovertrekk og Freia NonStop. Fløteis

HOI art. nr: 182 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4706206

HOI art. nr: 1277 Innhold: 145 ml FPK i DPK: 28 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5928338

Crème Melkesjokolade

Daim Balltop

Vaniljeis, med vanilje fra Madagaskar og Tahiti, dyppet i Hennig-Olsen melkesjokolade. Fløteis

Fløteis med vaniljesmak og kuler av Daim dyppet i Freia Melkesjokolade. Fløteis

HOI art. nr: 179 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4706180

HOI art. nr: 109 Innhold: 180 ml FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 70

Bestilling DPK

4975041

Crème Premium Karamell

Big Deal

Premium karamellis med karamellsaus og biter av myk karamell, dyppet i Hennig-Olsen melkesjokolade. Fløteis

Karamellis med karamellsaus dyppet i melkesjokolade. Fløteis

Bestilling DPK

HOI art. nr: 171 Innhold: 100 ml FPK i DPK: 30 36 Inspirasjonsbrosjyre 2020 DPKHennig-Olsen pr. pall: 108 4975074

36 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

HOI art. nr: 107 Innhold: 200 ml FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 70

Bestilling DPK

4975199

Melkefri


SvalBar Peanøttis med karamellsaus og salte peanøtter dyppet i ekte sjokolade. Fløteis

HOI art. nr: 1351 Innhold: 67 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 192

Friskis Fersken Friskis Fersken er en fruktis med 18% frukt og ferskensmak med friskt og syrlig fruktisovertrekk. Fruktis

Bestilling DPK

5926282

HOI art. nr: 1301 Innhold: 69 ml FPK i DPK: 25 DPK pr. pall: 108

Freia Firkløver

Sommeris

Sjokoladeis dyppet i Freia melkesjokolade med hakkede hasselnøtter. Fløteis

Appelsinsorbet med sjokoladeovertrekk. Sorbet

HOI art nr: 1011 Innhold: 93 ml FPK i DPK: 30 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5680848

HOI art. nr: 1980 Innhold: 90 ml FPK i DPK: 42 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

5864046

Bestilling DPK

5500954

Freia Melkesjokolade

Nude Strawberry

Melkesjokoladeis med sjokoladesaus, dyppet i Freia Melkesjokolade. Fløteis

80% frukt på pinne. Fruktis med jordbær. Fruktis

HOI art nr: 1010 Innhold: 90 ml FPK i DPK: 42 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5452578

HOI art nr: 1110 Innhold: 80 ml FPK i DPK: 36 DPK pr.pall: 108

Bestilling DPK

5453022

Sandwich

Friskis Melon

Fløteis med toffeesmak og kjeks. Fløteis

Vannmelon- og pærefruktis med sjokodråper på toppen. Fruktis

HOI art. nr: 136 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4705604

HOI art nr: 162 Innhold: 77 ml FPK i DPK: 30 DPK pr. pall: 108

5213103

Friskis Jordbær & Appelsin

Fløteis med vaniljesmak, sjokospinn og sjokoladeovertrekk med crisp. Fløteis

Fruktis av appelsin og jordbær med sjokoladeovertrekk. Fruktis

Bestilling DPK

4705596

HOI art. nr: 105 Innhold: 90 ml FPK i DPK: 42 DPK pr. pall: 108

Bestilling DPK

4704508

Soft Shake Jordbær

Solo

Jordbæris med jordbærsyltetøy. Fløteis

Fruktis av appelsin. Solo-resept. Fruktis

HOI art. nr: 1320 Innhold: 210 ml FPK i DPK: 11 DPK pr. pall: 140

Bestilling DPK

5928395

HOI art. nr: 1335 Innhold: 110 ml FPK i DPK: 24 DPK pr. pall: 140

Melkefri

Bestilling DPK

Snackis

HOI art. nr: 135 Innhold: 150 ml FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 108

Melkefri

Bestilling DPK

Melkefri

5881677

Soft Shake Sjokoladesmak Fløteis med sjokoladesmak. Fløteis

HOI art. nr: 1321 Innhold: 210 ml FPK i DPK: 11 DPK pr. pall: 140

Bestilling DPK

5928817

Inspirasjonsbrosjyre 2020 Hennig-Olsen 37 Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 37


Softis Mix Frossen

Softis Mix Fersk

Milkshake Mix

Premium Økologisk Softis

Softisblanding til produksjon av vaniljesoftis, med naturlig farge og aroma.

Softisblanding til produksjon av vaniljesoftis, med naturlig farge og aroma.

Milkshake-blanding med vaniljesmak

Softisblanding med ekte vanilje. Miksen er å anbefale KUN kjørt i maskiner utplassert av Hennig-Olsen. Denne softismiksen er laget med ekte eggeplommer og kan derfor ikke brukes i selvpasteuriserende maskiner.

HOI art. nr: 418 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

HOI art. nr: 411 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

HOI art. nr: 412 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

HOI art. nr: 405 Innhold: 9,5 l FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 64

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

2494466

2494383

2494409

4556312

Mousse Sjokoladesmak

Mousse Karamellsmak

Mousse Sitronsmak

Mousse Jordbærsmak

Mousse-brød

Mousse-brød

Mousse-brød

Mousse-brød

HOI art. nr: 723 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

HOI art. nr: 722 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

HOI art. nr: 721 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

HOI art. nr: 720 Innhold: 1 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 54

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

4007894

4007886

4007878

4007860

Isrull Vanilje

Isrull Mango

Vaniljeis med eggeplomme. Fløteis

Mangosorbet med Alphonso mango. Sorbet

HOI art. nr: 743 Innhold: 4 x 772 ml FPK i DPK: 4 DPK pr. pall: 180

HOI art. nr: 744 Innhold: 4 x 772 ml FPK i DPK: 4 DPK pr. pall: 180

Melkefri

Bestilling DPK

Bestilling DPK

4763074

4763108

Vaniljedessert med jordbærsaus Porsjonsbeger med is med vaniljesmak og jordbærsyltetøy. Spesialtilpasset servering på institusjon eller kantine. Fløteis HOI art. nr: 680 Innhold: 100 ml FPK i DPK: 16 DPK pr. pall: 168

Bestilling DPK

4257879

Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk singelpakket

Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk singelpakket

Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk singelpakket

Mochi Kokos – Kirsebærblomst. Fløteis

Mochi Sjokolade – Mango. Fløteis og sorbet

Mochi Karamell – Jordbær. Fløteis

HOI art nr: 8103 Innhold: 20 x 33 ml Totalt 660 ml FPAK i DPK: 1 DPK pr.pall: 264 Bestilling DPK

HOI art nr: 8102 Innhold: 20 x 33 ml Totalt 660 ml FPAK i DPK: 1 DPK pr.pall: 264 Bestilling DPK

HOI art nr: 8101 Innhold: 20 x 33 ml Totalt 660 ml FPAK i DPK: 1 DPK pr.pall: 264 Bestilling DPK

5458492

5458500

5458351

38 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre 2020 38 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5972005

5740717

5546338

5284419

SLURP Bringebær

SLURP Pære

SLURP Mango

SLURP Cola

Slush med smak av bringebær. Slush-konsentrat

Slush med smak av pære. Slush-konsentrat

Slush med smak av mango. Slush-konsentrat

Slush med smak av Cola. Slush-konsentrat

HOI art. nr: 10892 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10893 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10895 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10896 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5025028

5024898

5025093

5025119

SLURP Sitron-Lime

SLURP Grønt Eple

Smaksklistermerke

Slush med smak av jordbær. Slush-konsentrat

Slush med smak av sitron-lime. Slush-konsentrat

Slush med smak av grønt eple. Slush-konsentrat

HOI art.nr: SL 005 125x40 mm (10 stk. pr. sett)

HOI art. nr: 10897 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10898 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10899 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Smaksetikett

Bestilling DPK

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5025143

5025168

5025184

SLURP 0,5 l Yard Beger

SLURP blandekanne

120 stk.

6 liter.

HOI art. nr: 10907 Innhold: 0,5 liter Antall pr. kasse: 120 stk FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 4

HOI art. nr: 10905 Innhold: 6 liter FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

Bestilling DPK

5026364

5127824

r Jordbæ

-L ron

Sit

HOI art.nr: SL 001 125x50 mm (10 stk. pr. sett)

e im

Sit

ron

-Li

me

r

SLURP Jordbær

ple

U TE N TI LS A SU K K T T ER *

tE

HOI art. nr: 10851 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Gr øn

HOI art. nr: 10854 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

ple

HOI art. nr: 10855 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

HOI art. nr: 10888 Innhold: 1,5 l x 6 FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Ny!

tE

Slush med smak av blåbær. Slush-konsentrat

Gr øn

SLURP Blåbær

Slush med smak av Vannmelon. Inneholder søtning fra frukten og fra søtningsmiddel. Slush-konsentrat

Cola

SLURP Vannmelon

Slush med smak av fersken-iste. Slush-konsentrat

Jordbæ

SLURP Iste Fersken

Slush med smak av tropisk. Slush-konsentrat

Cola

SLURP Tropisk

Slurpmaskin og -bord Kontakt din lokale selger for bestilling. Skann koden under for kontaktinfo:

Inspirasjonsbrosjyre 2020 Hennig-Olsen 39 Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 39


Hennig-Olsen Tutti Frutti

Hennig-Olsen Jordbærcrunch

Hennig-Olsen Karamellfudge

Hennig-Olsen Lakriscrunch

Farget strøssel med mild vaniljesmak.

Strøssel med jordbærsmak.

Karamellfudge-biter.

Lakrisstrøssel.

HOI art. nr: 10859 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5683412

Hennig-Olsen Hakkede hasselnøtter

HOI art. nr: 10865 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5683438

HOI art. nr: 10866 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5683446

Bestilling DPK

5683388

Bestilling DPK

5683719

Hennig-Olsen Sjokoladepulver

Hennig-Olsen Ekte Krokan

NonStop hakket

Sjokoladepulver.

Hakket krokan.

Hakkede NonStop til bruk på softis eller kuleis.

Røstede og hakkede hasselnøtter.

HOI art. nr: 10868 Innhold: 700 g FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

HOI art. nr: 10867 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

HOI art. nr: 10869 Innhold: 700 g FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5684048

HOI art. nr: 10871 Innhold: 1 kg FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

5683891

HOI art. nr: 978 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

2319564

Hennig-Olsen Karamellsaus

Hennig-Olsen Sjokoladesaus

Hennig-Olsen Jordbærsaus

Hennig-Olsen Jordbærsyltetøy

Karamellsaus.

Sjokoladesaus.

Jordbærsaus.

Rørt jordbærsyltetøy. Selges frossent.

HOI art. nr: 10826 Innhold: 675 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

5683263

Isvaffel Stor m/stryll

Bestilling DPK

5683230

Isvaffel Liten m/stryll

Eksklusiv kjeks til bruk når man skal servere fler en en kule eller en stor softis. 250 stk.

HOI art. nr: 10951 Innhold: 250 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 30

HOI art. nr: 10832 Innhold: 635 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

4708970

Eksklusiv kjeks til bruk når man skal servere en iskrem kule eller en liten softis. 468 stk.

HOI art. nr: 10952 Innhold: 468 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 30

Softiskjeks

Iskjeks, 10 stk

Enkel kjeks stekt i form laget for servering av softis 400 stk.

Krumkake

Bestilling DPK

4708962

HOI art. nr: 10837 Innhold: 635 g FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 84

Bestilling DPK

5682513

HOI art. nr: 974 Innhold: 2 l FPK i DPK: 6 DPK pr. pall: 48

Bestilling DPK

896993

Isvaffel Tivoli

Isvaffel Softis m/stryll

Eksklusiv kjeks til bruk når man serverer kombinasjon av softis og kuleis eller bare store mengder av en av delene. 272 stk.

Tilpasset til servering av softis, lang og smal diameter i toppen 252 stk.

HOI art. nr: 10949 Innhold: 272 stk. FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

4393500

HOI art. nr: 10985 Innhold: 252 stk. FPK i DPK: FPK=DPK DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

5025267

Strøsseldispenser Dispenseren kan kjøpes med eller uten strøsselboller, og med eller uten hylle til sausflasker. Kontakt din lokale selger for bestilling. Skann koden under for kontaktinfo:

Bestilling DPK

HOI art. nr: 10957 HOI art. nr: 10986 Innhold: 400 stk. Innhold: 10 stk. kjeks FPK i DPK: 1 FPK i DPK:12 40 Inspirasjonsbrosjyre 809806 DPKHennig-Olsen pr. pall: 42 DPK2020 pr. pall: 63

40 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022

Bestilling DPK

2728483


Pappbeger

Pappbeger (stort)

Milkshakebeger

Papplokk Milkshakebeger

150 ml.

350 ml.

500 ml.

500 stk.

HOI art. nr: 10953 Antall pr. kasse: 1200 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 6

Bestilling DPK

902551

HOI art. nr: 10954 Antall pr. kasse: 1200 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 4

Bestilling DPK

4707998

HOI art. nr: 10935 Antall pr. kasse: 1000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 6

Bestilling DPK

476804

HOI art. nr: 10963 Antall pr. FPK: 500 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 12

Bestilling DPK

5940556

Pappsugerør

Transparent drikkebeger 3,5 dl

Domelokk til drikkebeger

Papirstryller til iskjeks

3000 stk.

1000 stk.

1000 stk.

3000 stk.

HOI art. nr: 10929 Lengde 20 cm Enheter pr. FPK: 250 FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 12

Bestilling DPK

5939103

HOI-nr: 10937 Antall pr. kasse: 1000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 8

Bestilling DPK

4707956

HOI-nr: 10938 Antall pr. kasse: 1000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 12

Bestilling DPK

4707964

HOI art. nr: 10968 Innhold pr. kasse: 3000 FPK i DPK: 1 DPK pr. pall: 50

Bestilling DPK

4708020

Servietter

Tre padleåreskje

Smørefett til softismaskin

Desinfiserende middel

To-lags. 4000 stk.

6500 stk.

36 stk.

Desinfiserende middel til milkshake-, softis- og SLURPmaskiner.

HOI art. nr: 10965 Innhold: 4000 stk. FPK i DPK: 20 DPK pr. pall: 20

Bestilling DPK

5286042

HOI art. nr: 10981 Innhold: 6500 stk FPAK i DPK: 1 DPK pr.pall: 40

Bestilling DPK

5463005

HOI art. nr: 10998 Innhold: 113 gr FPK i DPK: 36 DPK pr. pall: 60

Bestilling DPK

4108833

HOI art. nr: 10979 Innhold: 1 l FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

5285721

Softismaskinvask Rengjøringsmiddel til milkshake-, softis- og SLURPmaskiner.

HOI art. nr: 10978 Innhold: 1 l FPK i DPK: 12 DPK pr. pall: 30

Bestilling DPK

5285713

Inspirasjonsbrosjyre 2020 Hennig-Olsen 41 Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 41


PLAKATMATERIELL

GATESKILT

Kuleis, aluminium

KULEISDISK

SMÅISDISK

A4 & A6

GATESKILT

Softis, aluminium

GATESKILT

Småis, aluminium

GATESKILT

Milkshake, aluminium

ISBARBEKLEDNING

Hennig-Olsen Is kan via vår samarbeidspartner tilby bekledning. Ta kontakt på bekledning@emmareklame.no for å få tilsendt info om modeller, farger og priser.

SOFTISMASKIN Bag-in-Box

MILKSHAKEMASKIN Bag-in-Box

Kontakt din lokale selger for bestilling: 42 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre 2020 42 Hennig-Olsen Inspirasjonsmagasin 2022


FASADEFLAGG Generelt, kuleis, softis og slurp

IS-SCOOP

Helstøpt, aluminium, 1/20 l

KJEKSHOLDER 3 hull

KJEKSDISPENSER SMAKSETIKETTER

Informative etiketter med produktnavn og

d

å

gangsartikler i pla st.

Vi jobb er a kti vt

m e

bilde av smaksingrediensen.

en tte sta r e

SERVIETTHOLDER

SKJEDISPENSER

SKJEER TIL DISPENSER

Bestillingsinformasjon på forrige oppslag

SUGERØR PAPP TIL BEGER

Bestillingsinformasjon på forrige oppslag

Inspirasjonsbrosjyre 2020 Hennig-Olsen 43 Inspirasjonsmagasin 2022 Hennig-Olsen 43


Med forbehold om trykkfeil og endringer. 3D-illustrasjoner vil avvike fra det faktiske produkt. Oppdatert mars 2022.

Hovedkontor Hennig-Olsen Is as

Telefon 38 00 11 00

Besøksadresse Hannevika Vesterveien 51 4613 Kristiansand

Nettadresse hennig-olsen.no • facebook.com/hennigolsen

Postadresse Postboks 432 4664 Kristiansand

e-post firmapost@hennig-olsen.no Service fryseutstyr 38 00 14 00

Finn din salgskonsulent her:

Produsert på papir sertifisert iht.:

44 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre 2020


Med forbehold om trykkfeil og endringer. 3D-illustrasjoner vil avvike fra det faktiske produkt. Oppdatert januar 2022

Hovedkontor Hennig-Olsen Is as

Telefon 38 00 11 00

Besøksadresse Hannevika Vesterveien 51 4613 Kristiansand

Nettadresse hennig-olsen.no • facebook.com/hennigolsen

Postadresse Postboks 432 4664 Kristiansand

e-post firmapost@hennig-olsen.no Service fryseutstyr 38 00 14 00

Finn din salgskonsulent her:

Produsert på papir sertifisert iht.:

45 Hennig-Olsen Inspirasjonsbrosjyre 2020


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.