Helsemin Magasin Februar 2024

Page 1

Gullasch med bønner Opskrift på en ægte skiferie klassiker

Immunforsvar Styrk dit immunforsvar og lindringsmidler.

Skiferie Høj sol og lave temperaturer. Pas godt på din hud og dine led.

Fastelavnsboller med hindbærsmag Opskrift med Rawpowder

NYHED! - Clinique Helsemin Ansigtsbehandling til alle hudtyper. Book din tid i dag! Gælder t.o.m d. 29/02-2024, med mindre andet er angivet eller så længe lager haves. Tilbud kan ikke kombi-neres med andre kampagner. Sortimentet i butikkerne kan variere, men de fleste varer kan findes på www. helsemin.dk. Varer i ubrudt emballage, købt i èn af Helsemins butikker eller på helsemin.dk, ombyttes eller returneres ved fremvisning af kvittering. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.Februar indhold Skiferie Høj sol og lave temperaturer. Pas godt på din hud og dine led.

4-9

Vinterhud SOS – fedtet hud og vinterpleje.

10-15

Varme drikke Varme drikke til den kolde tid.

16-20

Morgenmad fra Barnhouse Økologisk nyhed i Helsemin

21-24

Fastelavnsslik Fast mængdetilbud - på masser af naturlig slik.

25-26

Nyhed! Klinik Helsemin Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper.

28-29

Naturlig skønhed Naturlig skønhed: Make-up og NOBE – nyhed i Helsemin

31-34

Immunforsvar Styrk dit immunforsvar og lindringsmidler.

35-41

Opskrifter Gullasch med bønner Fastelavnsboller med hindbærsmag.

41-45

Find butikker her


Must-haves til skiferien Februar er den helt store skiferie sæson. De fleste destinationer byder på en fantastisk kombination af kolde temperature og høj sol. Pas godt på din hud og din krop, fysisk aktive ferier kan byde på ømme led og muskler. Kosttilskud målrettet en aktiv livsstil, lindrings-kit og solcreme er absolutte must-haves på skiferien. Husk læberne!

Twist, swipe, og så er du klar!

COOLA Sunscreen Stick Tropical Coconut SPF30

COOLA Liplux Lip Balm SPF30

199,-

99,-

ODYSKIN sunscreen er både til krop og ansigt. Deres formel på hele 99-100% naturlige ingredienser gør, at hele familien kan bruge den.

3

ODYSKIN SunscreenSPF30 75ml.

ODYSKIN Sunscreen SPF50 75ml.

179,-

189,-


Sk ife r

ie

Coola Dew Good Illuminating går skridtet videre, fra kun at være SPF-beskyttelse. Den afbøder virkninger fra blåt lys, forurening, mm., med Coolas ”BlueScreen, Digital DeStress” -teknologi. Mineral Face Matte Tint SPF 30 Moisturizer. Din dagcreme med antioxidanter og solfaktor i én. COOLA Mineral Face Matte Tint SPF30

COOLA Dew Good Illuminating Serum SPF30

309,-

389,-

4


Sk ife rie

AYA&IDA Termoflasker 2GO 500ml.

AYA&IDA Termokop 2GO 380ml.

189,-

179,-

Holder din mad varm i 8 timer - og kold i 12 timer. kan bruges til din morgengrød, pastaretter, wokretter, supper, til skyr, til babymad eller sågar til isterninger.

AYA&IDA Foodie Madkasse

229,5


Sk ife r

ie

Perfekte rejse størrelser til den aktive ferie!

Dr. Bronner’s Naturlig flydende Sæbe 18-i-én multi purpose. Masser af duftvarianter 59ml.

39,-

Mezina Free Flex Active 90 tabl.

499,6


Sk ife r

ie

NutriPharma Magnesium 250mcg. 60 kaps.

Vitabrus Magnesium +B6 2 x 20 brusetabl.

109,-

58,-

Biofrost Heat Gel Active 100ml.

179,7

Biofrost Heat Gel Roll-On 100ml.

175,-


Sk ife r

ie


Vi nte rh u

d

SOS - Fedtet hud. I vinterperioden får vores hud ikke ret meget åndehul. Vi er pakket ind fra top til tå, i mange lag. De lave temperature, lavere luftfugtighed og blæsten i vintermånederne, medvirker til at fugten hurtigere fordamper, det gælder også for vores hud. Mange oplever derfor tør, måske endda irriteret, hud henover vintersæsonen. Det kan derfor være nødvendigt, at skifte til en anden hudpleje end man er vant til i de varmere måneder. Vi guider og giver gode råd til vinterhudpleje. 9


Vi nte rh u

I vinterperioden pakker vi os godt ind, hvilket bevirker at vores hud ikke får ret meget åndehul, samtidig med at huden i ansigtet bliver eksponeret for fugt, tør kulde og mange temperaturskift i løbet af dagen. Huden i ansigtet er ekstra sensitiv, og de fleste af os har på et tidspunkt i livet, oplevet hudproblemer i en vis grad, særligt ved vejrskifte. Der findes heldigvis masser skønne ansigstpleje produkter der kan afhjælpe og understøtte vores hud, når den har brug for balance.

d

DMSK Akne Rens 100ml.

159,-

DMSK Akne Creme 45ml.

229,-

DMSK Akne Creme & DMSK Akne Rens medvirker til at regulere hudens talgproduktion DMSK Anti-Shine Serum indeholder ekstrakt af smørfarvetræ, som bidrager til at mindske hudens olieproduktion og hyper-keratinisering, og mindsker samtidig dannelsen af bakterier, som kan forværre akne. DMSK Anti-shine Serum 30ml.

Serummet er kombineret med fugtgivende, beroligende og antioxidante egenskaber.

349,10


Vi nte rh u

d

Ofte skyldes fedtet hud og akne påvirkninger som stress, og hormonelle forandringer; pubertet, menstruation, eller overgangsalder. Men faktisk kan det også skyldes noget så simpelt som, skift i vejret og temperaturovergange. Derfor kan vores hud have brug for ekstra hudpleje i de kolde måneder.

AnneMarie Börlind Regulating Face Care 70ml. AnneMarie Börlind Anti-Pimple Roll-on 10ml.

169,-

129,-

Purifying Care serie; Serien er særligt udviklet til os der døjer med fedtet eller akneramt hud. Denne hudtype kræver pleje der regulerer og har en rensende effekt på kompleks hud.

AnneMarie Börlind Cleansing Gel 150ml.

149,11

AnneMarie Börlind Facial Toner 150ml.

149,-

PURIFYING CARE har en anti-bakteriel effekt og bidrager til hudens normale balance. Produkterne renser, vedligeholder og efterlader huden ren og frisk.


Vi nte rh u

d

Velvære hænger sammen med din fordøjelse... Det gælder også din huds velvære og balance. Mange tænker ikke over at fordøjelsen og huden hænger uløseligt sammen. Er der ubalance i fordøjelsen, kommer det typisk til udtryk på huden, enten i form af urenheder, rødmen, øget sensitivitet og for tidlig aldring.

Biosym Symbioflor+ 250 kaps.

429,-

Biosym Symbioflor+ 60 kaps.

119,12


Vigtige vitaminer til energi- og immunsystemet

Scan og se hele OmniVita-serien

OmniVita® B Total indeholder alle typer B-vitaminer og egner sig til dig, der oplever træthed eller mangel på energi, da bl.a. vitamin B12 mindsker træthed og udmattelse. Tidl. Echina Gold Nu med vitamin C og zink

OmniVita® Echina Gold indeholder rød- og smalbladet solhat, der begge støtter en normal funktion af de øvre luftveje. Smalbladet solhat bidrager desuden til en normal funktion af immunsystemet.

OmniVita® C indeholder vitamin C, som støtter normalt energistofskifte, mindsker træthed og udmattelse, beskytter cellerne mod oxidativt stress og hjælper nerveog immunsystemets normale funktion. 29

biosym.dk


OmniVita C Vitamin C bidrager til et normalt nervesystem, immunsystem og energistofskifte, samt til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk, knogler, tænder og hud. C-vitamin bidrager derudover til at mindske træthed og udmattelse samt til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. OmniVita C indeholder hele 500 mg C-vitamin kombineret med calcium og magnesium. Magnesium og calcium er tilført for at neutralisere vitaminets eventuelle syrevirkning, og tåles derfor bedre af personer med sarte slimhinder, uden at kvaliteten af det aktive vitamin C reduceres.

Biosym OmniVita C 500mg 160 Kaps.

185,-

OmniVita B-Total

Biosym OmniVita B-Total 100 Kaps.

209,-

Oplever du træthed eller mangel på energi i det daglige, så kan OmniVita B Total være et godt kosttilskud til din hverdag, da indholdet af bl.a. vitamin B12 bidrager til at mindske træthed og udmattelse. OmniVita B Total indeholder alle typer B-vitaminer i én kapsel, som har en gavnlig effekt på blandt andet udmattelse, hud og hår.* Produktet er derudover vegansk

OmniVita Echina Gold OmniVita EchinaGold indeholder ekstrakter af europæisk dyrket rød- og smalbladet solhat. Smalbladet solhat bidrager sammen med vitamin C og zink til en normal funktion af immunsystemet og samtidig bidrager vitamin C og zink til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Derudover bidrager begge ekstrakter til en normal funktion af af de øvre luftveje, samt urinvejene.

Biosym OmniVita EchinaGold 60 Kaps.

150,-


Vi nte rh u

Kropspleje

d

Lange varme bade er skønt når det er koldt udenfor. Men de er medvirkende til at huden udtørre hurtigere. Snup et kort varmt bad og smør din krop ind lige efter badet, mens din hud stadig er fugtig - lige efter badet absorbere din hud bedre din creme og de gode egenskaber du giver den.

Hvilken kropspleje skal jeg vælge? De tre typiske kropspleje produkter er body lotion, body butter og kropsolie. Alt afhængig af din hudtype, har de hver især gode egenskaber, der plejer din hud. En body lotion er den “letteste variant” og en body lotion trænger hurtigt ind i huden, idet den indeholder vand.

Burt’s Bees Body Lotion Milk & Honey 175ml.

NOBE - Forest Drops® Microbiome Strengthening Body Lotion. 150ml.

DMSK Fugt Lotion 250ml.

129,-

189,-

229,-

15


Vi nte rh u

d

En body butter er, en federe creme end body lotion. Den er længere om at trænge ind, men til gengæld afgiver den mere næring i form af blandingen af oiler, vitaminer og miner- aler. En kropsolie består typisk udelukkende af olier, og intet vand. Har du meget tør hud, kan en kombination af body lotion og olie, være yderst effektiv, særligt i de kolde tørre måneder.

Weleda Regen. Body Butter 200ml.

Weleda Skin Food Body Butter 150ml.

Dalens olie Olie 250ml.

239,-

149,-

179,16


Va r

Lebensbaum Økologisk Amme Te 20 Breve

Lebensbaum Økologisk Citronmelisse Te 20 Breve

Lebensbaum Økologisk og biodynamisk te i mange varianter.

Lebensbaum Økologisk Rooibos Te 20 Breve 17

me dr ikk e

fra

29,-

Lebensbaum Lebensbaum Økologisk Grøn Te Sencha Økologisk Assam Sort Te 20 Breve 20 Breve


Va r

Lebensbaum Biodynamisk Blond Roast Kaffe

Lebensbaum Øko. Colombian Hacienda Cincinati Kaffe

Lebensbaum Økologisk og Biodynamisk Fairtrade kaffe.

Lebensbaum Biodynamisk Arabica Plantage Kaffe

me dr ikk e

Lebensbaum Biodynamisk Kaapi Kerala Espresso Kaffe

79,-

Lebensbaum Økologisk Ethiopian Yirgacheffe Kaffe 18


Va r

me dr ikk e

Aya&Ida Bottle Handles Flere farver

35,AYA&IDA Holder din drik varm i 8 timer eller kold i 12 timer! Dansk kvalitets Design.

19

Aya&Ida Termokop 2Go 500ml.

Aya&Ida Termokop 2Go 380ml.

Aya&Ida Termoflaske 2GO 750ml.

199,-

179,-

199,-


Va r

me dr ikk e

Lav festligt flødeskum i sjove farver i vinterferien eller til fastelavn. Urtegaarden Slikfarver 10ml.

35,-

Vivani økologisk drikkechokolade har et kakaoindhold på 62 %. Kakaoen er lavet af fine småspåner af mørk chokolade, som opløses i varm mælk til en skøn varm chokolade. De små chokoladespåner kan også bruges til eks.Topping på müesli og som dekoration på kager og desserter eller i bagværk. Vivani Øko. Varm Chokolade 250g.

85,20


NYHED! Økologisk morgenmad fra Barnhouse

Barnhouse Krunchy Protein Plus 325g.

59,21

Barnhouse Krunchy Joy Nødder 375g.

Barnhouse Krunchy Skovbær 750g.

49,-

79,-


Barnhouse Krunchy Linser & Æble 325g.

Barnhouse Krunchy Joy Nødder 375g.

Barnhouse Krunchy Protein Plus 325g.

49,-

45,-

59,-

Barnhouse Krunchy Low Sugar Very Berry 375g.

Barnhouse Krunchy Low Sugar Plain Grain 375g.

Barnhouse Krunchy Low Sugar Crazy Nuts 375g.

49,-

39,-

49,22


Barnhouse Krunchy Morgenmad Choko Kugler Kids 250g.

Barnhouse Original Cornflakes 375g.

Barnhouse Krunchy Havre 600g.

35,-

35,-

49,-


Barnhouse Krunchy Joy Kakao 375g.

Barnhouse Krunchy Choco og Nødder. 750g.

Barnhouse Krunchy Chocolade stykker. 500g.

45,-

69,-

55,24


Sk ife r

ie


Ökovital & Tubi’s Lakrids Slikposer mange varianter

20-27,-

26


i n

yde

lse

Riegel Bio Weine Riegel BioMousseux Weine Vinnocence Rosé0,75l. Spumante

eux

Cantaride

Pizzolato

ClostermannApléritif Chianti Able-Aronia & Rosé 0,75l. Alkoholfri

Bio Obst Münch Bio Æble Secco Alkoholfri

119,-

79,-

69,-

69,-

89,-

Vivani Vivani, Mørk Marcipan Ama- chokolade bitter 71% retto 100g. 100g.

28,-

27

26,-

Vivani, Mørk Mandel 100g.

Vivani, Pebermynte Chokolde 100g.

28,-

28,-


Na tur lig

Naturlig skønhed

sk øn he d

Lily Lolo er naturlig mineralsk make-up. En farverig palette af skønne make-up produkter, udelukkende fremstillet med naturlig farve, fri for kemikalier, parabener og parfume. Vis det med farver <3

Lily Lolo Natural Lip Gloss Mange nuancer.

Lily Lolo Pressed blush Mange nuancer.

99,-

119,-

Lily Lolo Mineral Eye Shadow Flere farver.

Lily Lolo Vegan Lipstick Flere farver.

79,-

109,28


Spabehandlinger Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hududfordringer.

GLOW GLØDGIVENDE ANSIGTSBEHANDLING Komplet ansigtsbehandling, der baner vej for friskere hud med fornyet glød. 45MIN. PRIS: 495DKK HYDRATE INTENST FUGTGIVENDE ANSIGTSBEHANDLING Komplet ansigtsbehandling, der giver intens og mærkbar næring til huden. 45MIN. PRIS: 495DKK PRO AGE OPFRISKENDE & NÆRENDE ANSIGTSBEHANDLING Komplet ansigtsbehandling, der giver intens næring og forebygger synlige aldringstegn. 60MIN. PRIS: 645DKK CLEAR DYBDERENSENDE ANSIGTSBEHANDLING Komplet ansigtsbehandling, der renser i dybden og efterlader huden med en friskere og klarere følelse. Ideel til fedtet eller akne-ramt hud. 60MIN. PRIS: 645DKK MASCULINE ALL-ROUND ANSIGTSBEHANDLING Lækker ansigtsbehandling til manden, der ønsker at pleje sin hud. Ideel til alle hudtyper. 45MIN. PRIS: 495DKK FOOT SOAK FODBEHANDLING Forkælende, aromatisk fodbad efterfulgt af afstressende fodmassage. 45MIN. PRIS: 245DKK

GROW SKÆG STIMULERENDE BEHANDLING MED OMSLAG OG ÆTERISKE OLIER Fugtgivende og aktiverende omslags-behandling som efterlader dit skæg blødt 15MIN. PRIS: 125DKK PURE SKÆGRODSBEHANDLING MED OMSLAG OG ÆTERISKE OLIER Varmende og rensende omslag som opfrisker sæggets hårsække i halsregionen 15MIN. PRIS: 125DKK MOIST INTENS HÅNDBEHANDLING TIL TRÆTTE OG BRUGTE HÆNDER Med Scrub, Massage og intens fugt 25MIN. PRIS: 95DKK DAY-BREAK HURTIG BEHANDLING TIL AFHJÆLP AF HÆVET ANSIGT og TRÆT HUD Afslappende behandling med ansigtsdamp, nakkeomslag og afslutningsvist fugtgivende crème samt mist 35MIN. PRIS: 345DKK LEG-DAY DYBDEGÅENDE UNDERBENSBEHANDLING Underbensbehandling med massage og scrub som sætter gang i benenes omløb 30MIN. PRIS: 195DKK HOT STONE HOT STONE MASSAGE Hot Stone rygpunktsbehandling efterfulgt af aromatisk oliemassage på ryg og lænd 60MIN. PRIS: 795DKK


Clinique Klinikåbning på Store Kongensgade Kbh K. I 2024 åbnede vi dørene til vores længe ventede nyeste koncept – Clinique Helsemin på Store Kongensgade, Kbh K. Vores mission har altid været at det skal være nemt at vælge naturlighed, sundhed og økologi i hverdagen. Med Clinique Helsemins kan vi nu tilføje at det også skal være nemt at vælge velvære i hverdagen. Med Clinique Helsemins spabehandlinger får du en ansigtsbehandling der passer til netop din hudtype og eller din hududfordring. Vi bruger produkter fra DMSK, Danish Made Skincare, til vores behandlinger, da DMSK opfylder alle de krav vi har til vores behandlinger og produkter. Få mere info eller book direkte på: 38 88 52 00 eller på sk@helsemin.dk


Na tur lig

sk øn he d


Naturlige produkter holder længere end blomster.

Na tur lig

sk øn he d

NOBE’s Forest Elixir®, er en banebrydende hudplejeserie, der er mikrobiom-fokuseret og inspireret af de kraftfulde elementer fra de nordiske skove. Beriget med NOBES’s signaturingrediens, skovmikrobiel ekstrakt (Re-Connecting Nature®), genopretter serien hudens mikrobiom, styrker dens barriere og styrker kollagenniveauerne. Din hud efterlades med en sund og strålende glød. Fordyb dig i naturens balance, selv midt i byens travlhed og støj. Sig det med Nobe <3 Eksklusivt i Helsemin

NOBE Forest Elixir® Microbiome Enriching Gel Moisturizer 50ml.

NOBE Forest Elixir® Microbiome Strengthening Body Lotion 150ml.

NOBE Forest Drops® Microbiome Booster Serum 30ml.

299,-

189,-

299,32


Fa ste vo lavn ks ss ne lik ... til

25


Kroppen i balance

Solgar Kangavites Børne Multivitamin 60 tyggetabl.

Solgar Kangavites Børne Multivitamin 120 tyggetabl.

139,-

241,-

Solgar Female Multiple Multivitamin til kvinder 60 tabl.

Solgar Male Multiple Multivitamin til mænd 60 tabl.

Solgar Magnesium Citrate 200mg. 120 tabl.

226,-

226,-

218,-

Solgar Ultimate Bone Support 120 tabl.

Solgar Folacin 400mcg. 250 tabl.

Solgar Flydende Vitamin E 134mg. 59ml.

292,-

142,-

176,34


Immunforsvar Nys, snøft og snue er alle vegne. Hos kollegaerne, blandt vennerne, familie og institutionerne. Det er vinter og virus stortrives. Vintersæsonen, de skiftende lave temperaturer og de lange mørke dage, gør at vi lettere er disponeret for smitte, da de tradionelle forkølelser og influenzaer lever godt i de køligere luftlag.

Vores immunforsvar har derfor godt af støtte og hjælp til at modstå vinterens ubudne følgesvende. Der findes et væld af gode kosttilskud og lindringsmidler der kan forebygge og medvirke til at gøre din krop modstandsdygtig Samtidig har vores immunforsvar brug for, at vi får godt fyldt op i energi depoterne.


Im Im mmuu nnfofo rrssvv aarr

Echinacea understøtter kroppens immunforsvar og bidrager til kroppens modstandskraft.

Solhat sugetabletter er et kosttilskud til dig, der gerne vil have din echinacea som nemme sugetabletter, der smager frisk og mildt og smelter i munden. Kan også bruges af familiens mindste. *Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

A. Vogel EchinaForce** 100ml.

A. Vogel Echinacea Hot Drink** 100ml.

A.Vogel Echinacea Immune* Solhat 30 sugetabl.

179,-

179,-

129,36


Im

mu

Gurkemeje & Curcumin

nfo rsv ar

Gurkemeje har været anvendt i traditionel medicin i mange år. Gurkemeje indeholder curcumin som anses for at have stærke antiinflammatoriske egenskaber. Der kan hjælpe med at reducere inflammation i kroppen. Gurkemeje og curcumin har også antioxidantegenskaber og bruges som lindring af ledsmerter, grundet dets antiflammatoriske virkning. Kin Ukon

Traditionelt premium gurkemeje kosttilskud fra Okinawa - Japan.

Kin Ukon Japansk Fermenteret Gurkemeje 50g.

250,-

Unikt mix af de tre gurkemeje sorter: Forårs-, Efterårs-, og Violetgurkemeje. Gurkemejemixet er fermenteret, hvilket bl.a. medfører en koncentration af stoffet curcumin samt øget biotilgængelighed. Kin Ukon er fremstilles uden tilsætningsstoffer og er presset til små kugler.

Solgar Full Spektrum Curcumin 30 kaps.

347,-


Im Bliver du træt når vejret skifter?

mu

nfo rsv ar

Oftest skyldes træthed i kroppen at den mangler jern. De fleste af os har stillesiddende arbejde, og undgår derfor mad med for højt kalorieindtag, men dermed kan vi også gå glip af en masse fødevarer, der sikrer kroppens jernindhold.

Solaray Mega B-stress 250 kaps.

299,Terranova Easy Iron

Terranova Easy Iron Complex 20mg. 50 kaps.

161,-

En mavevenlig, aminosyrechelateret og højoptagelig bisglycinatform (TRAACS™), som ikke forårsager forstoppelse. Jern fremmer bl.a. immunsystemets normale funktion, kognitive funktioner og hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

Novo Vita GLA+ Fugt og næring indefra. GLA+ indeholder 1000 mg kæmpenatlysolie per kapsel. Kæmpenatlysolie er en af de rigeste kilder til den essentielle fedtsyre gammalinolensyre (GLA), som kroppen ikke selv kan danne. GLA+ indeholder intet andet udover de aktive ingredienser.

Novo Vita GLA+ 500mcg. 90 kaps.

139,38


Im mu nfo rsv ar

Husk D vitamin i vintermånederne. Vi får mindre naturlig D-vitamin, og det et kendt symptom at opleve et dalende energiniveau, når vejret skifter. Derfor er det en god strategi at holde sit D-vitamin lager fyldt, gennem hele vinteren. D-vitaminer og D3-vitaminer supplerer den manglende naturlige D-vitamin.

39

Novo Vita Vegan D+ 60 kaps.

Grønne DFI Vitaminer D3-vitamin 90 mcg, 120 kaps.

Terranova D3 Vitamin50ug 50 kaps.

169,-

139,-

152,-


Når uheldet er ude

Im

mu

nfo rsv ar

Otosan Næseskyller m. Hyaluronsyre

Otosan Næse Spray Forte 30ml.

Otosan Hals Gel Forte 14X10ml.

185,-

89,-

89,-

Em-Eukal Sukkerfri Hostebolcher m. Eukalyptus, Salvie eller Ingefær/Appelsin 50g.

29,-

Miwana Næsespray mentol 30ml.

Miwana Næsespray Naturel Plus 30ml.

Miwana Næsedråber til spædbørn, børn og voksne 20X5ml.

49,-

49,-

49,40


Gullasch - med bønner Ingredienser: 3 store gulerødder 2 store løg 250 g. champignonger 1 rød eller gul peberfrugt 2 spsk. tomatpuré 2 fed hvidløg 1 tsk. paprika 1 tsk. røget paprika 1 tsk. spidskommen 2 laurbærblade 1 dåse kidneybønner eller

kikærter 8 dl. græntsagsboullion Frisk persille Kartoffelmos: 1 kg. økologiske kartofler 40 g. smør 1 dl. mælk 1-1 1/2 tsk. salt Smag til med salt og peber

Lebensbaum Økologisk Røget Paprika 50g. Lebensbaum Økologisk Sød Paprika 50g.

25,-

29,-


Skræl gulerødder og løg, skyl og rens champignonger og peberfrugt. Sæt en gryde over med vand til grøntsagsboullion, og kog op.

eller kikærter. Tilføj laurbærblade og lad simrekoge ved svag varme i mindst 45 min. Smag til under vejs med salt og peber.

Hak gulerødder, løg, champignoner og peberfrugt i “tern” til gryderetten.

Skræl kartoflerne, mens gryderetten simre.

Hak hvidløg fint. Svits alle ingredienserne på en pande i 2 minutter. Tilsæt paprika, røget paprika og spidskommen, svits i 1 minut.

Hak dem i små stykker og kog til de er møre. Hæld vandet fra, og tilsæt smør, mælk og salt, og mos det hele sammen. Server gryderetten med hakket frisk persille.

Tilsæt tomat puré. Tilsæt alt fra panden i gryden med grøntssagsboullion, samt kideneybønner

Lebensbaum Økologisk Laurbærblade 5g.

25,-

Lebensbaum Økologisk Spidskommen 40g.

35,42


Lækre Fastelavnsboller Ingredienser fastelavnsbolle dej: 1 dl. Mælk 1 Æg 25 g. Gær 125 g. Blødt Smør 3 spsk. Sukker 350 g. Hvedemel 1/2 tsk. Salt

20 g. majsstivelse 3 spsk. Rawpowder Hindbærpulver

Ingredienser til fyld:

Marcipan remonce: 75 g. Blødt Smør 75 g. Sukker 75 g. Marcipan

Vaniljecreme: 2 dl. Letmælk 2 pasteuriserede æggeblommer 40 g. sukker 1 Vaniljestang eller 1 stk. bourban vaniliepulver

Ingredienser til pynt: Glasur: Flormelis Slikfarve Vand

Lebensbaum Økologisk Bourbon Vaniljestang

35,-

Lübecker Økologisk Marcipan 100g.

29,39


Start med at lave vaniljecremen: Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og rør dem sammen med sukkeret. Rør majsstivelse sammen med lidt af mælken, og kom resten af mælken i en gryde sammen med æggeblommer, sukker og vanilje. Varm gryden op og tilsæt majsstivelsesblandingen og pisk under opvarmning, indtil cremen er tilpas tyk. Her røres slikfarve og hindbær/blåbærpulver til slut, hvis du ønsker forskellige festlige farver og smagsvarianter. Sættes derefter på køl. Fastelavnsbolledej: Lun mælken i en gryde. Hæld den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen og lad dejen hvile 1 en time ved stuetemperatur. Marcipanremonce: Alle ingredienser blandes og røres sammen til en ensartet masse.

Rawpowder Hindbærpulver 100g.

189,-

Rawpowder Frysetørrede Blåbær 150g.

119,-

Fastelavnsboller: Rul dejen ud til en firkant, drys lidt mel på bordet, for at undgå dejen sidder fast. Skær “dejpladen” igennem, så der bliver 12 firkanter. Fordel ca. 1 spsk vaniljecreme og ca. 1 tsk marcipanremonce på hver firkant. Saml dejen om fyldet til små “pakker” og klem sammenføjningerne godt sammen, så fyldet ikke kan løbe ud. Form “pakkerne” til boller og stil dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. 45 min. Pensl bollerne med æg og bag dem 12 min. ved 200° - almindelig ovn. Lad dem køle af på en bagerist. Kom glasur og evt. frysetørrede bær på toppen.

Rawpowder Blåbærpulver 125g.

189,-

Rawpowder Frysetørrede Hindbær 50g.

109,44Find din lokale Helsemin. Vi har 17 fysiske butikker. Klik her for at se butikkernes åbningstider JYLLAND & FYN

SJÆLLAND Vesterbro

St. Kongensgade

Aalborg

Amager

Nørreport

Aarhus Bruuns

Fields

Rødovre

Aarhus Frederiksgade

Frederiksberg

Roskilde

Kolding Storcenter

Illum (i underetagen)

Østerbro

Odense

Lyngby

Kontakt kundeservice@helsemin.dk +45 80 60 18 00

Vejle


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.