Page 1

Kursusprogram EFTERÅR 2013

“Education IS THE

Most

Powerful Weapon

YOU can use to

change the

world.” Nelson Mandela

Together. A passion for hair


Silkeborg

Bella Vista A/S Hårup Bygade 19-21 8600 Silkeborg Tlf: 86 80 48 11 Mail: info@bella-vista.dk web: www.bella-vista.com

Odense

Bella Vista Fyn Stærmosegårdsvej 28 5230 Odense M.

Rødovre

Bella Vista Sjælland Annexgårdsvej 2 2610 Rødovre

Aalborg 1

Style & Wellness College Aalborg Rørdalsvej 10 9000 Aalborg

Aalborg 2

Hotel Hvide Hus Vesterbro 2 9000 Aalborg

København SOHO

Flæsketorvet 68 1711 København V.


Indholdsfortegnelse 04 Hairtrend Frisørmesse 06 ASK Education

Træningsniveauer

07 Nationale Kurser

7 Introduktion 8 Nationale ambassadører 10 Kursusprogram

20 ASK 21 Hvem er vi

PPS 22 Vision & Værdier

24 Shaping Futures 26 Kursuskalender 27 Information

3


4

Hair

2013

TREND

28. - 29. september

MCH Herning kongrescenter

LĂŚs mere om eventen pĂĽ www.hairtrend.dk


Hairtrend Frisørmesse Hairtrend Frisørmesse I weekenden 28. og 29. september 2013 samler Hairtrend for 41. gang hele frisørbranchen i MCH Herning Kongrescenter. Hairtrend bliver 2 spændende dage, hvor alt det nye inden for branchen præsenteres. Denne weekend bliver igen præget af alt, hvad et frisørhjerte kan ønske sig. Kreativitet, individualitet, udvikling og personlig image er i højsæde. Frisørfaget er et fag i konstant positiv udvikling. Denne udvikling betinges af, at Schwarzkopf Professionals produkter til stadighed er at finde på fagets eneste store faglige messe her i landet. BUCH v / Jesper Buch - International Schwarzkopf Professional ambassadør Buch åbner messen LØRDAG EFTERMIDDAG KL. 16 med en eksplosion af efterårets hotteste frisure- og farvetrends. Essential Looks, som er Schwarzkopf Professionals guideline til inspiration og fremtidsvisioner danner grobund for denne fantastiske åbning på Hair Trend 2013. Der vil som altid, når Buch erobrer scenen, være tale om rå elegance, sublim teknik og færdighed. Hertil kommer den altid overraskende twist af tidens inspiration som få mestrer på dette niveau. Kort sagt en visuel rejse du ikke vil gå glip af......! Kom og besøg os på vores stand nr. 108 d. 28. og/eller 29. september. Vi ser frem til at se dig!

5


6

En passion for

Uddannelse Academy Name 4 Træningsniveauer inden for ASK

For at gøre det let for dig eller dit team at vælge det rigtige kursus eller service er ASK uddannelse opdelt i fire progressive niveauer:

Essentiel Træning

Ekspert Træning

Indeholder basisuddannelse i produktviden, hvilket vil forbedre din service og skabe et solidt fundament for fremtiden.

Bryder grænserne for kreativ udfoldelse.

Avanceret Træning

TOP Træning

Hæver din faglige standard.

Fantasien er din eneste begrænsning.


Nationale

Kurser Vores nationale kurser omfatter en række spændende events, som er skræddersyede til at imødekomme lokale behov. Vores specielt udviklede indhold, fra essentielle klippefærdigheder til kreative farveteknikker, sikrer dig undervisning på det højeste faglige niveau.

Vores nationale kurser afholdes på tværs af vores ASK Education akademier, partnersaloner og andre tiltrækkende lokaler, og er ledet af vores nationale ambassadører, som er specifikt udvalgt for deres evne til at inspirere og motivere. Vores omfattende globale erfaring i frisørbranchen er leveret direkte til dig på lokalt plan.

Typer af

Kurser Look and Learn

Hands On

Schwarzkopfs professionelle instruktører inspirerer deltagerne gennem detaljerede demonstrationer inden for vores Look and Learn kurser.

På Hands On kurserne får deltagerne lov til at arbejde på øvelseshoveder eller egen medbragt model i et engageret workshop miljø.

Shows and Events

Coaching

Shows og events, der viser vores passion for hår, mode og fremtiden med imponerende catwalks og sceneshows. Vores globale ambassadører står bag vores shows og events, og inspirerer, informerer, oversætter og underviser.

Gennem skræddersyet coaching kan vores eksperter hjælpe dig med at omsætte læring til praksis og vurdere effektiviteten af din virksomhed. Dette giver dig mulighed for at gøre din læring brugbar og få svar på eventuelle spørgsmål.

7


8

Nationale

Ambassadører Lotte Bak Andersen Danmark

Lotte Bak Andersen Bella Vista Silkeborg Fastansat tekniker for Schwarzkopf siden 2007.

Lene Øxenholt Danmark

Lene Øxenholt Bella Vista Odense / Rødovre Fastansat tekniker for Schwarzkopf siden 2000.

Buch

Anette Juul Nielsen

Jesper og Wicki Buch, BUCH

Anette Juul Nielsen, Salon Korsvik

Sabrina Gadegaard, Salon Korsvik

BUCH er branchens visionære profil. I to årtier har de forført, forundret og bjergtaget.

Anette har gennem de seneste 8 år været indehaver af Salon Korsvik Intercoiffure, i Haderslev.

Sabrina har arbejdet hos Salon Korsvik de sidste 3 år.

Danmark

BUCH ser højt på jantelovens snævre bånd. Derfor flytter de grænsen for det mulige, igen og igen og igen. Det er Skandinavisk design i absolut top gear, konstant innovation......”De evigt unge”. BUCH giver dig ukompliceret teknik, der løfter dig til næste niveau. Som Woody Allen en gang har sagt : “Min kone er barnlig! Når jeg er i bad, kommer hun og sænker mine skibe.” BUCH glæder sig til at møde dig på BUCH-seminar. Og vi lover at holde dine skibe oven vande.

Danmark

Anette har været tilknyttet Schwarzkopf gennem de sidste 8 år som instruktør, og blev for et et års tid siden optaget i Intercoiffure.

Sabrina Gadegaard Danmark


Mogens Sonne Danmark

Mogens Sonne, Zimmer:sonne Mogens ejer Zimmersonne i Kbh. sammen med Mette Zimmer, en forretning med nu 8 frisører, der spænder meget vidt. Han kom med i marcelklubben i 2009. Har Igennem tiderne lavet en masse undervisning, fotoarbejde, lidt teater og modeshow under modeugen.

Jesper Koch Danmark

Jesper Koch, Frisør Koch Jesper er udannet i Moreteasir ved Hasse Kliem og har lavet en masse shows. Han startede i familiedynastiet Frisør Koch i maj 2012. Jesper blev optaget i Marcelklubben i 2010 som det yngste medlem nogensinde. Jespers kernekompetence er primært inden for klip og farve, til både mænd og kvinder. Han er meget Sassoon inspireret og har et touch af det crazy som regel hår med knald på, skarpe grafiske linjer og vilde pangfarver.

Betty Christoffersen Danmark

Kristina Rask Danmark

Kristina Rask, Zimmer:sonne Kristina Rask har været frisør snart 20 år og boet i London efter uddannelse. Hun har arbejdet hos Terkelsen, hvor hun blev introduceret for Davines, som hun sidenhen blev tekniker og underviser for i 12 år. Sideløbende arbejdede Kristina hos Zimmer:sonne. Nu arbejder hun kun hos dem og er via den vej kommet ind i Marcelklubben, hvor hun udfolder sig kreativt. Laver også andre kreative ting med Zimmer:sonne.

Rikke Tholstrup Danmark

Danmark

Morten Lynge, Kushi Morten Lynge har arbejdet som selvstændig i 14 år i salonen Kushi. Morten rejser rundt over hele verden og laver shows. Han elsker at stå på en scene og undervise og frisere hår.

Sif Andersen Danmark

Rikke Tholstrup, Hairconstruction

Sif Andersen, Reno Blvd.

Rikke har været frisør i 16 år og selvstændig de sidste 8 år. Hun startede hos Kaj og Peter og har undervist i de sidste 14 år for henholdsvis Colomer og vores eget brand. Rikke har arbejdet en del bag kameraet med diverse stylingopgaver på tv-shows og reklamer. Rikke blev medlem af Marcelklubben for et år siden, men hun har fulgt klubben tæt igennem Jan Lauritsen, som hun arbejdede med i HC regi.

Driver til hverdag Reno blvd på Gråbrødretorv i København med 2 veninder. Sif lever efter, at det er kreativitet og passion for faget, der gør én til en dygtig frisør - og det er præcis disse ting, hun gerne vil give videre, når hun underviser. Sif har været medlem af Marcelklubben siden januar 2011.

Jonas Shiran Lassen Danmark

Betty Christoffersen, Saco Copenhagen.

Jonas Shiran Lassen, Barberen

Ejer Saco Copenhagen sammen med Richard. Saco er en del af den internationale kæde Saco med Richard Ashforth i spidsen. Betty har kendt Richard i mange år, helt tilbage fra hans tid hos Vidal Sasson. På baggrund af et personligt venskab, blev de enige om et fremtidigt samarbejde.

Jonas overtog Barberen i Vognmagergade i 2007 fra barbermester Niels Clemmensen, som drev forretningen i 41 år. Barberen er i dag en salon kun for mænd, hvor kvinder er forment adgang.

Saco’s mantra er smukt hår frem for alt. Saco udgiver to kollektioner årligt med det for øje. De har en meget struktureret og entydig måde at arbejde på. Salonen, der i dag består af 9 medarbejdere, er alle blevet omskolet efter Saco’s principper. Før opstarten af Saco var Betty partner i Stuhr i 12 år.

Morten Lynge

En forretning med gamle traditioner. En forretning med sjæl og historie En forretning for mænd En rigtig herrebarber.

Jan Lauritsen Danmark

Jan Lauritsen, The Rogue Barber Brotherhood Jan Lauritsen er kreativ og teknisk direktør for ”The Rogue Barber Brotherhood”, samtidig med han driver Hair Construction. Jan har gennem mange år lavet fotoshoots, catwalk styling og optrådt i div. TV shows, men siden 1996 har han primært beskæftiget sig med herremode. Han er i dag en de mest eftertragtede herreinstruktører på den internationale scene.


Essential Looks

Få et glimt af det fantastiske

Essential Looks kursus...

Fra catwalk til salon Essential Looks, forår 2013 tog udgangspunkt i farver og gav flere salonvenlige teknikker og nye farvekombinationer baseret på Schwarzkopf Professionals populære farverserie Igora Royal, der blev relanceret samtidigt. Ideen bag den nye Igora Royal er at levere skarpe og holdbare farveresultater ud fra mottoet: “ True Colour in High Definition”. Den nye Essential Looks kollektion, var derfor mere omfattende end hidtil med masser af inspiration på både klippe- og farvefronten. De 4 stilretninger, der var omdrejningspunktet dette forår var: Electric youth til den yngre målgruppe med rebelsk attitude, der har modet til atypiske klipninger og stærke farver. White angles med asiatisk minimalisme, rene, skarpe linier og hvid, hvid og atter hvid. Mono Mods henter inspiration fra grafiske striber og linier i samspil med 60´ernes stilikon Twiggy. Looket er holdt i blonde pastelfarver og bløde runde kanter med pandehår. Glamour chic er feminin og moderne luksus. Looket er klassisk, holdt i mørke farvenuancer og klippet til at give blød bevægelse i håret. Buchs fortolkning af Essential Looks Schwarzkopf Professionals ambassadør Jesper Buch skal videreformidle efterårets Essential Looks til danske frisører de næste måneder. “Det kribler i fingrene for at komme hjem og fortolke Essential Looks kollektionen og vise danske frisører, hvordan man kan tage inspirationen fra catwalks og omdanne den til et mere hverdagsagtigt look. Det handler om at være åben og modtagelig for nye input, have modet til at lytte til din egen indre kreativitet og fortolke det. Det er sådan, jeg selv arbejder, og det er det, jeg vil videreformidle på Essential Looks kurserne rundt om i Danmark. Og så vil jeg selvfølgelig give frisørerne en på opleveren,” slutter Jesper Buch. Jesper Buch præsenterer efterårets Schwarzkopf Professionals Essential Looks kollektion i Aalborg, Silkeborg, København og Odense.


Nationale

Kurser Essential Looks Essential Looks er Schwarzkopf Professional’s sæsonkollektion, efterår/vinter. Catwalks inspirerer de styles, som dikterer fremtidens mode. Essential Looks er den perfekte måde at blive opdateret på de nuværende trends, og skabe sig et ry som modefokuseret, trendbevidst hårstylist eller farveekspert. Aftenen vil byde på et omfattende indblik og demonstration af de sæsonmæssige trends og hvordan du kan skabe disse looks i din salon. Vores kreative team vil forklare og vise dig sæsonrelevante klipninger og farver, og sammenhængen til de nuværende modekollektioner. Du vil opnå viden fra Essential Looks uddannelse. Dit ultimative kursus og must-have til salonen.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, København, Ålborg, Bornholm

Datoer/Instruktører Silkeborg 7. oktober Buch Odense 28. oktober Buch København 21. oktober Buch

Pris Kr. 799,- ex. moms, incl. mad

Ålborg 2 8. oktober Buch

Ved tilmelding af mere end én person koster efterfølgende tilmeldinger kr. 499,- ex. moms, incl. mad.

Bornholm 26. november Mika Poulsen Lene Øxenholt Lotte Bak Andersen


Nationale

Kurser Essential Looks Color On Tour Farvetrendkursus i din salon - book allerede nu! ”Køb” en tekniker for en dag og få de nyeste farveteknikker leveret direkte i din egen salon. En intensiv og inspirerende dag, hvor du selv er medbestemmende til, hvordan dagen forløber. Har du farveproblemer? Har du brug for at lære at lave flotte lysningsfarver og effektfulde partier? Eller har du brug for at arbejde kreativt med specielle farveteknikker og blandingsforhold? Dagen er tilrettelagt som en workshop, hvor vi kommer i dybden med alt inden for farveverdenen. OBS: Modeller til dagen skaffes af salonen efter anvisning af en Schwarzkopf tekniker.

Metode Praktisk workshop Målgruppe Alle frisører Tidspunkt Aftales individuelt Sted I din salon Pris Kr. 2000,- ex. moms, incl. sandwich

Instruktører Lene Øxenholt Lotte Bak Andersen

Essential Looks On Tour Kom tæt på trendkonceptet Essential Looks. - både teori og arbejde på egen model nu! Kan det være svært at afse tid til at komme på kursus, så er her skabt en enestående mulighed for at få fingrene i Schwarzkopfs trendkoncept, Essential Looks - vel at mærke i egen salon. Her kommer du helt tæt på Essential Looks i et super intensivt og inspirerende seminar i din egen salon. Få indblik i, hvordan Essential Looks er bygget op og hvordan inspirationen hentes gennem trendrapporter samt Essentials klippe-og farveteknikker. Dagen er tilrettelagt som en workshop og starter med en teoretisk præsentation af Essential Looks, hvorefter der arbejdes på egen model. OBS: Modeller til dagen skaffes af salonen efter anvisning af en Schwarzkopf tekniker.

Metode Look & Learn, inspiration og praktisk workshop Målgruppe Alle frisører Tidspunkt Aftales individuelt Sted I din salon Pris Kr. 4000,- ex. moms, incl. sandwich

Instruktor Lene Øxenholt


Nationale

Kurser

...som vil gøre dig endnu mere begejstret for farve

Royal Nights

Color Coach

Intro til ny Royal Gå i dybden med Schwarzkopf’s IGORA Royal farvesystem og oplev de nye nuancer, som vil begejstre din entusiasme for farve. På denne aften kan du være sikker på at få den viden, du har brug for, for at opleve alle aspekter af IGORA Royal.

Vores fokus i dette kursus er ikke på holdundervisning, men på at give en praktisk hands-on oplevelse og mulighed for at blive undervist og vejledt af farveeksperter. Med fokus på rådgivning, har dette kursus en coachende tilgang, der er med til at styrke frisører i at udvælge de mest velegnede farvesammensætninger. Din nyfundne selvtillid vil få dig til at skabe fantastiske resultater.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, Rødovre, Ålborg Pris Kr. 150,- ex. moms, incl. sandwich

Datoer/Instruktører Silkeborg 23. oktober Lotte Bak Andersen Odense 24. september Lene Øxenholt Rødovre 2. oktober Lene Øxenholt Ålborg 1 25. september Lotte Bak Andersen

Metode Look & Learn Praktisk workshop Målgruppe Mestre og assistenter Tidspunkt 10.00-14.00 Sted Silkeborg, Odense, Rødovre Pris Kr. 799,- ex. moms, incl. frokost Max antal deltagere: 12

Egen model medbringes.

Datoer/Instruktører Silkeborg 16. september Lotte Bak Andersen Odense 25. november Lene Øxenholt Rødovre 9. september Lene Øxenholt


NY Igora Royal true color in High Definition true | Vibrant | Lasting

Grow My Color Business Tjen flere penge Du ved allerede, at du bruger den bedste permanente hårfarve tilgængelig for professionelle frisører, men spørg dig selv fra et forretningsmæssigt perspektiv, hvorvidt du maksimerer mulighederne for at øge profitten af farveservicen? Dette kursus giver dig de ressourcer, inspiration og vejledning til at maksimere det forretningsmæssige potentiale i din salon ved at fokusere på at opbygge rentabiliteten af farveservicen i en salon. Kun for mestre!

Metode Coaching Målgruppe Kun for mestre Tidspunkt 10.00-15.00 Sted Silkeborg, Odense, Rødovre Pris 500,- ex. moms, incl. sandwich

Datoer/Instruktører Silkeborg 13. november Lotte Bak Andersen Steffen Mølgaard Odense 18. september Lene Oxenholt Steffen Mølgaard Rødovre 30. oktober Lene Oxenholt Steffen Mølgaard


Nationale

Kurser Freestyle

Langthårsworkshop

Trænger du til at ”booste” din hverdag og få nye, skæve vinkler på dine dame- og herrekunder?

Hands on seminar. Bliv inspireret af nogle af Danmarks dygtigste langthårskunstnere.

Marcelklubben disker op med kreative og alternative klippe- og farvetrends, hvor de viser deres store faglige alsidigheder.

Du kommer helt tæt på, da alle opsætninger laves på øvelseshoveder (stilles til rådighed). Husk værktøj, føn, flad- og krøllejern.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, København Pris 699,- ex. moms, incl. mad

Datoer/Instruktører Silkeborg 9. september Ole Wagner Rikke Thoulstrup Morten Lynge Odense 30. september Mogens Sonne Jesper Koch Betty Christoffersen København 16. september Sif Andersen Jonas Shiran Lassen Kristina Rask

Metode Inspiration & Hands On Målgruppe Mestre og assistenter Tidspunkt 10.00-15.30 Sted Silkeborg, Odense, Rødovre Pris 1199,- ex. moms, incl. frokost Max. antal deltagere 12

Datoer/Instruktører Silkeborg 4. september Anette Juul Nielsen & Sabrina Gadegaard Odense 21. oktober Anette Juul Nielsen & Sabrina Gadegaard Rødovre 4. november Anette Juul Nielsen & Sabrina Gadegaard


The Mahogany Team

Metode Look & Learn

“Et besøg hos Mahogany vil ændre dit syn på frisører for altid!” - Vogue

Målgruppe Alle frisører

Med Colin Greaney, International Creative Director, som frontfigur stræber Mahogany efter at booste kreativiteten med energi og teknisk perfektion.

Tidspunkt 31. august og 1. september

The Mahogany Team får kunst, ​​ mode, skønhed og arkitektur til at gå op i en høj enhed. Vigtigst af alt, så har de en visionær kombination af banebrydende teknikker, som også kan omsættes til kommerciel succes. Deres kurser giver en fantastisk forståelse for, hvordan man kan bruge alle klippe- og farveteknikker i salonen. Kommer tiil København 31. august og 1. september.

Adresse Radisson Blu Falkoner, Falkoner Alle 9 2000 Frederiksberg Pris kr. 2.500,Prisen inkluderer lørdag: show, middag, after party, søndag: Look & Learn og frokost. Hotel er IKKE inkluderet i prisen, men SAS Radisson tilbyder dobbelt værelse til kr. 550,- (€75) pr. person og enkelt værelse for kr. 1000,(€135) pr. person. Priserne er pr. nat.

Program 31. august Tjek ind Velkomst Show med Team Mahagony Middag After Party 1. september Morgenmad (for dem, der overnatter) Look & Learn med Team Mahogany Frokost Look & Learn med Team Mahogany


PRØV ÅRETS HERREPRODUKT


Men’s Night ”Skal vi klippe det som vi plejer, lidt kort i siden og fri ved ørene?”. Er det også din indgangsvinkel til dine herrekunder? Mænd vil gerne inspireres og udfordres, derfor har du også brug for et par nye idéer, røverhistorier og trends til dine herrekunder. Jesper Buch og Jan Lauritsen har krydret aftenen med de nyeste herretrends og gode historier fra den virkelige verden.

Metode Look & Learn Målgruppe Alle frisører Tidspunkt 18.30-21.30 Sted Silkeborg, Odense, København Pris Kr. 699,- ex. moms, incl. mad

Datoer/Instruktører Silkeborg 4. november Jesper Buch Odense 12. november Jesper Buch København 30. september Jesper Buch


ASK Hvad er ASK Online?

ASK online ASK Online er et globalt online læringssystem, der giver dig frisørkendskab, tekniske komepetencer og forretningssupport. ASK Academy of Schwarzkopf tilbyder moderne løsninger, der opfylder dine behov som frisør og består af:

1. ASK Education er et nyttigt og værdifuldt læringsredskab / bibliotek, hvor du kan tilegne dig kompetencer eller få genopfrisket teknikker.

3. ASK Business giver dig inspirerende on-line seminarer med forretningseksperter, personlig coaching m.m.

2. ASK Products hjælper dit team til at have en større og mere professionel produktviden. Har du eller din kunde et produktspørgsmål, finder du svaret her.

4. ASK Academies er mere end bare et af de bedste læringsmiljøer i frisørbranchen. Her udveksles kreative ideer. Et inspirerende miljø for inspirerede

For yderligere information besøg www-ask-schwarzkopf.com og opret dit eget log-in.


Hvad er

PPS? Dynamisk, sofistikeret og ubarmhjertigt kreativ. Vores branche står aldrig stille - og det gør du heller ikke. Globale- og niche trends er under konstant udvikling, og innovation kan have en enorm indflydelse på vores professionelle liv. Kreativitet og teknisk ekspertise er kernen i det, vi laver. For at fastholde dine kompetencer har du brug for færdigheder, som er fuldstændig upto-date. Det betyder uddannelse - og her kommer vi ind i billedet. Vores Professional Partner Services er 100% dedikerede udelukkende til dig. De giver dig de helt rigtige værktøjer, som du skal bruge igennem hele din karriere. Frisørbranchen er et håndværksmæssigt fag, hvor der er direkte sammenhæng mellem dine kvalifikationer, din professionelle status og din evne til at skabe salg. Hver frisør besidder grundlæggende færdigheder i at klippe og farve; vi

tilbyder dig kurser designet til at give dig et enestående fundament til at videreudvikle dine færdigheder. I takt med, at du udvikler din vision og erfaring, har vi Avancerede og Ekspert kurser, der vil fortsætte din professionelle vækst. Idet du finpudser dine kreative evner gennem vores TOP Seminarer, kan du udtrykke mere af din unikke vision, differentiere dig fra dine konkurrenter og nå ud til flere af de personer, du ønsker. Selvfølgelig slutter historien ikke her. PPS vil følge dig i hvert skridt, du tager - fra opstart til ekspansion, forfremmelse og fortsat læring. Vi brænder for det, vi laver. Lad os hjælpe dig med at udnytte dit potentiale. Vi vil støtte dig igennem enhver udfordring og fejre ethvert resultat - din succes er vores. Simon Ellis Director Global Professional Partner Services


Vores vision er at være den...

...mest spændende og inspirerende frisørvirksomhed globalt med innovative koncepter og en enestående, personlig service for vores partner, frisøren.


Go big or smooth ex p r e s s t i m e


En passion for

Shaping Futures

I november 2010 startede Schwarzkopf Professional ‘Shaping Futures’ et nyt verdensomspændende velgørenhedsinitiativ, hvor Schwarzkopf Professional samarbejder med den førende nonprofit organisation SOS børnebyer og frivillige frisører for at introducere frisørhåndværket for dårligt stillede unge. Programmet blev første gang lanceret i to lande, Peru og Indien. I dag er dette unikke projekt blevet udvidet til otte byer i syv lande. “Education is the most powerful weapon to change the world.” Nelson Mandela Ud fra, at uddannelse og viden

giver den bedste mulighed for en sikker fremtid, vil “Shaping Futures‘ frivillige frisørteam uddanne underprivilegerede unge i grundlæggende frisørfærdigheder. I løbet af det seks uger lange kursus uddanner vores frivillige frisører de nominerede og udvalgte deltagere i grundlæggende frisørfærdigheder. Programmet er baseret på ‘Essential Skills’, et sæt retningslinjer udviklet i samarbejde med Schwarzkopf Professional’s bedste partnere og som indeholder fire moduler (klipning, styling, farvning og permanent). Ud over det officielle certifikat, som de studerende modtager i slutningen


Schwarzkopf Professional UNITED KINGDOM Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Professional FRANCE

GERMANY

Schwarzkopf Professional SPAIN SOS Children’s Village DABOUAZZA, MOROCCO SOS Children’s Village LIMA, PERU

af deres ​​ uddannelse, får hver elev en værktøjstaske, der inkluderer grundlæggende frisørudstyr samt en startpakke med produkter. For yderligere at hjælpe de unge med at bane vejen til en lysere fremtid, får de mulighed for at møde de lokale salonejere, der tager dem et skridt tættere på deres ambition om at få et job i en salon. Shaping Futures har været en succes i Peru, Indien, Marokko, Letland, Brasilien, Columbia og Vietnam siden det startede i 2010. Mange unge kvinder og mænd i underudviklede lande er nu faglærte frisører og har mulighed for at leve et selvstændigt

SOS Children’s Village JAIPUR, INDIA Schwarzkopf Professional INDIA SOS Children’s Village COCHIN, INDIA

liv væk fra modgang. Vi ønsker at fortsætte med at undervise unge i vores håndværk og give dem levebrød - vores mål er at udvide “Shaping Futures” til flere lande rundt omkring i verden.

Vær en del af det &

SØG NU

ELLER DONER

http://www.schwarzkopf-professional.com/ social-initiative/shaping-futures/get-involved/


Kursus

Kalender Essentiel Træning

Avanceret Træning

Ekspert Træning

Top Træning

Nationale Kurser Kurser Essential Looks

Niveau Sted Silkeborg Odense København Ålborg 2 Bornholm

Dato

Pris

7. oktober 28. oktober 21. oktober 8. oktober 26. november

799,- / 499,-

Essential Looks Color On Tour

I din salon

Aftales individuelt

2000,-

Essential Looks On Tour

I din salon

Aftales individuelt

4000,-

Royal Nights

Silkeborg Odense Rødovre Ålborg 1

23. oktober 24. september 2. oktober 25. september

150,-

Color Coach

Silkeborg Odense Rødovre

16. september 25. november 9. september

799,-

Grow my Color Business

Silkeborg Odense Rødovre

13. november 18. september 30. oktober

500,-

Freestyle

Silkeborg Odense København

9. september 30. september 16. september

699,-

Langthårsworkshop

Silkeborg Odense Rødovre

4. september 21. oktober 4. november

1199,-

København

31. aug. - 1. sept.

2500,-

4. november 12. november 30. september

699,-

The Mahogany Team

(Radisson Blu Falkoner)

Men’s Night

Silkeborg Odense København


Book Information 1

Kursustilmeldinger sker til Bella Vista på tlf.: 86 80 48 11

3

2 Ved tilmelding bedes du oplyse din mailadresse.

4 Umiddelbart efter tilmelding modtager du en bekræftelse og faktura.

NB: En reserveret plads kan vederlagsfrit afbestilles indtil 14 dage før kurset afholdes.

Kontrollér venligst sted, dato og tidspunkt.

Ved afbud indtil to dage før, tilbagebetales 50% af kursusgebyret. Ved afbud senere end to dage før kurset afholdes, vil det ikke være muligt at få kursusgebyret refunderet.


Besøg os http://www.ask-schwarzkopf.com http://www.schwarzkopf-professional.com

Kursusprogram efterår 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you