MALI PRINC - OTROŠKE IN MLADINSKE SOBE

Page 1

o t ri odra s o r p i l š e č s n i h m i k l e a š d o r i n t s kih s anja V grami o ob 20 Pro 11/1 2


i l e s

veogram pr

d o r a i r š o ča n j a t s o r p

ladinskih sob 2 m n i h i 011/1 šk o r 2 t io


4

5

L-01

Soba, ki bo otroku prirasla k srcu. Namenjena je osnovnošolcu ali srednješolcu, tako fantom kot puncam. Posteljo na eni strani obdajajo prostorne police za shranjevanje, na drugi strani pa je nočna omarica – odlagalna površina vselej pri roki. Police se nadaljujejo v globok most nad posteljo. Na drugi steni stoji pisalna miza s predalnikom in velika omara z drsnimi vrati. V notranjosti omare so za oblačila na voljo police in obešalni drog.

3800

4500

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki JUB 5510 / Jupol Trend Olive / Jupol Trend Cherry


6

7

L-02

Soba je primerna za starejšega otroka, fanta ali punco, saj si barvne kominacije pohištva izberete sami. Sodobne linije postelje in pisalne mize so zaobljeno oblikovane. Prostorna omara s policami in obešalnim drogom nudi dovolj prostora za najstniško garderobo, za dodatne želje pa je na voljo velik most nad posteljo. Odličen prostor za shranjevanje in odlaganje so tudi številne police ob omari. Za najnujnejše potrebščine je pod pisalno mizo na voljo predalnik na kolesih.

3400

2790

1430

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki JUB 3010 / Jupol 4612 / Jupol Trend Orchid


9

Popestrite otrokov s svet s stensko šablono JUB TREND Cvet Flower.

8

L-03

Soba je primerna za starejšega otroka, s pravo izbiro barvnih kombinacij tako za fanta kot punco. Kotna miza s predalnikom nudi dovolj prostora za učenje in prostočasne aktivnosti. V visoki omari so police in obešalni drog, spodaj je velik predal. Na številnih policah ob omari najdejo svoje mesto knjige, igrače in številne druge najljubše stvari. Dodaten prostor za shranjevanje se razprostira nad posteljo. Miza in postelja sta sodobno oblikovani z zaobljenimi robovi.

2560

3110

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Choccolate / Jupol Junior Sunset / Jupol Trend Lychee


10

11

L-04

1970 3250

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Chocolate / Jupol Junior Sunrise / Jupol Junior Ice Blue

950

Soba je primerna za dva otroka. Posebnosti sta zelena barva Lan in elementi, ki so na otip nekaj povsem novega in drugačnega. Izdelani so namreč s sodobno površino Larix, ki ima posebej zanimivo reliefno strukturo. Na zgornje ležišče, ki je na višini 120 cm, se otrok povzpne po kratkih stopnicah. Ležišče se nadaljuje v garderobni most z drsnimi vrati. Pod mostom je postelja z predalnikom 2D. Izberete lahko tudi širšo posteljo in nočno omarico.

950

3940

1950


12

13

B-01

2870

Razporeditev sestava je idealna za ožje sobe, saj odlično izkoristi prostor. Primerna za fanta ali punco, ki obiskuje osnovno ali srednjo šolo. Kotiček s pisalno mizo s predaloma in globokima policama ponuja prostorno delovno okolje. Pod posteljo je velik predal za shranjevanje, ob steni pa lesena obloga, ki otroka ščiti pred zunanjim hladom. Dodaten predal ima visoka omara, v kateri so police in obešalni drog. Posebnost mostu nad posteljo so drsna vrata, ki jih po potrebi enostavno premikate levo ali desno.

2560

3040

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Olive / Jupol Trend Lemon / Jupol Junior Ice Blue


14

15

B-02

Zelo razgibana soba v barvi Karibi je ravno pravšnja za dva fantka. Starejši spi na zgornjem pogradu, mlajši pa na spodnjem. Oba gresta spat po leseni lestvi, pred padcem pa ju ščiti leseno varovalo. Pod spodnjim ležiščem je velik prostor za shranjevanje, skrit za drsnimi vrati. Kombinacija visečih regalov pripomore k razgibanosti sobe in ponuja dodaten prostor za otroške želje in potrebe.

500

950

3550

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Sunrise / Jupol Trend Cappuccion / Jupol Trend Olive


17

Popestrite otrokov s svet s stensko šablono JUB FENG SHUI Kovina Metal.

16

B-03

Moderna soba v kombinaciji bele in barve borovnice. Pod pogradom so tri omare, ki imajo zadosti prostora za oblačila. Za še več površin za shranjevanje poskrbi 3D most, zaključen z vertikalo. Pisalna miza se nahaja delno pod pogradom in pod mostom. Namesto pograda na višini 150 cm lahko izberete tudi nižjega na višini 120 cm.

2100

950

3500

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Cappuccino / Jupol Trend Olive / Jupol Trend Orange


19

Popestrite otrokov s svet s stensko šablono JUB PRESTIGE Neskončnost Endless.

18

B-04

Predal za posteljnino se nahaja pod posteljo.

1750

Svetla optimistična sončno rumena soba. Zgoraj je pograd postelja z mostom, spodaj omare za shranjevanje in predali. Spodnje postelja je večja, širine 120 cm, zato je primerna za starejšega otroka oziroma vam omogoča, da lahko počivate skupaj z vašim malčkom.

950

3500

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Ice Blue / Jupol Junior Spring / Jupol Trend Cherry


20

21

B-05

Dekliška mladinska soba v barvi maline . Za dijakinjo ali študentko, ki želi in pričakuje zasebnost. Pisalna miza je dovolj velika za izpolnjevanje delovnih obveznosti. Pod mizo se nahaja predalnik na kolesih, nad njo moderen viseč zaprt regal. Največja drsna omara (190 cm) bo kos vsem oblačilom najstnic. Na drugi steni je postelja Kim širine 120 cm z nočno omarico. Pod posteljo je možno namestiti ambientalno lučko s sedmimi različnimi načini osvetlitve in tremi različnimi hitrostmi utripanja.

3000

3350

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Cappuccino / Jupol Trend Lychee / Jupol Junior Sunrise


22

23

B-06

1390

Soba je namenjena vašim najmlajšim. Bela barva deluje zelo elegantno in sveže. Posebnost sobe je dostop na pograd po stopnicah zadaj. Drsna omara 3D je okrašena z motivom sove kot simbolom znanja in vedoželjnosti.

1950

560

2950

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Olive / Jupol Junior Sunset / Jupol Trend Cappuccino


24

25

B-07

1480

Soba je namenjena dvema razigranima otrokoma, fantom ali puncam. Za popestritev poskrbi oblazinjena postelja in pisalna miza pod pogradom. Dostop na pograd vodi prek stopnic in okoli visoke 13P omare, kar bo vašemu otroku zagotovo zelo všeč. Omara hkrati varuje pred padcem pri vzpenjanju. Vse igrače lahko spotoma pospravi v stopniščne predale.

1970

3860

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Sunrise / Jupol Junior Spring / Jupol Trend Apricot


26

27

B-08

2440

Razkošna otroška soba v pozitivni barvni kombinaciji rumene in limete. Levo je delovni kotiček s pisalno mizo s predalnikom, ki se nadaljuje v nizki predalnik, zgoraj sta viseča regala. Oblazinjena postelja širine 120 cm daje sobi dodano vrednost. Pisalni del vključuje mizo s predalnikom in dva viseča regala z vrati. V kotu je velika uporabna kotna omara z drsnimi vrati, v notranjosti je obešalni drog in police. Ker je brez dna je primerna tudi za shrambo škatel, ki jih preprosto porinete v notranjost. Zraven je še nizki pograd 3P, ki ga lahko kasneje nadomestite z navadno posteljo.

3270

3830

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Lemon / Jupol Trend Apricot / Jupol Junior Princess

950


28

29

B-09

1200 550

1800

2460

1980

Soba je namenjena dvema osnovnošolcema. Na zgornje ležišče pograda se povzpneta po stopnicah. Pod pogradom se nahaja omara za shranjevanje s predaloma za perilo in nogavice. Za to omaro je še odprti regal, ki lahko služi kot nočna omarica in dodaten odlagalni prostor. Na omari pod pogradom je polička namenjena budilki, lučki ali podobnim stvarem. Oblaček razmejuje stopnice od pisalnega dela, ki ga sestavljajo kotna miza in police. Zraven drsne omare je tudi odprt knjižni regal. V sobi so uporabljeni ročaji iz mehkega materiala, ki so primerni za manjše otroke.

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Orange / Jupol Trend Cherry / Jupol Junior Spring


31

Popestrite sobo s stensko šablono JUB FENG SHUI Ogenj Fire.

30

B-10

3040

2130

Izbrana mladinsko samska soba je idealna za majhne prostore. Omogoča kakovostno bivanje, saj je vse namenjeno učinkoviti izrabi prostora. Postelja Young vsebuje zelo poseben kakovosten dvižni mehanizem. Pod ležiščem je tako na voljo zelo veliko prostora za shranjevanje. Postelja ima tudi polico za sedenje, ki je hkrati regal za knjige. Globok garderobni most trimetrske dolžine omogoča, da ne potrebujete omar, saj je vsa garderoba pod stropom. Drsna vrata poenostavijo odpiranje in omogočajo večjo preglednost notranjosti. Nizki element z drsnimi vrati in predaloma služi kot nočna omarica in hkrati odlagalna površina. Pisalna miza je na voljo v želeni dolžini.

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Olive / Jupol Trend Lemon / Jupol Trend Cappuccino


32

33

J-01

Moderna mladinska soba s čistimi, ravnimi linijami. Vrata funkcionalne drsne omare so popestrena z motivom maka. Na drugi steni je enostavna pisalna miza. Dva nizka predalnika sta uporabna tako za shranjevanje perila kot za odlagalne površine. Postelja Ocean je široka 90 cm, po potrebi jo lahko dobite tudi širine 120 cm.

2860

3700

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Lemon / Jupol Trend Apricot / Jupol Junior Spring


34

35

J-02

Vgradne omare narejene tako, da popolnoma ustrezajo vašemu bivanju - optimalni izkoristek prostora od tal do stropa, od zidu do zidu, lahko pa tudi sredi prostora kot predelna stena. Mansarda ali stopnice niso ovira. Pozabite na prah v omari. Moderen dizajn, kakovostno okovje in velika izbira polnil v vratih bodo zadovoljili vaše želje in zahteve. Tudi sestava notranjosti je vaša izbira, saj je na voljo pester program polic, obešal, predalov, košar in drugih praktičnih dodatkov.

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Orchid / Jupol Trend Olive / Jupol Junior Sunset


36

37

J-03

Soba je primerna za srednješolca – punco ali fanta, odvisno od barvne kombinacije. Mladostniku nudi vse potrebno za nemoteno bivanje. Sestav odlikuje domiselno oblikovana kotna pisalna miza, ki je vpeta med omaro na levi strani in nočno omarico na drugi steni. Nad mizo so knjižne police po meri. Postelja Kim je široka 120 cm, odvisno od prostora pa lahko izberete širšo (140 cm) ali ožjo (90 cm).

3040

3600

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Sunrise / Jupol Trend Lychee / Jupol Trend Chocolate


38

39

J-04

950

3950

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki 1900

Sestav je primeren za dva osnovnošolska otroka – fante ali punce, odvisno od barvne kombinacije. Postavitev ustreza ožjim sobam, saj se postelji delno prekrivata in je prostor bolje izkoriščen. Namesto kovinske je na voljo tudi lesena lestev. Most nad posteljo poskrbi za dodatni prostor za shranjevanje in se lahko zaključi s korpusom ali vertikalo – tako skrajšate sestav zaradi prostorske omejitve. Na voljo pograd višine 9P (150 cm) ali nižji 7P (120 cm). Pod posteljo se nahaja izvlečna postelja, primerna kot dodatno ležišče, kadar so na obisku prijatelji. Možno jo je uporabiti tudi kot posteljni predal za shranjevanje. Veliki pisalni mizi lahko sestavite tudi zaporedno, če je soba ožja.

Jupol Trend Cherry / Jupol Trend Olive / Jupol Trend Cappuccino


40

41

J-05

Opečnato rdeča soba je namenjena predšolskemu otroku. Enostavna pisalna miza je idealna za prve domače naloge. Drsno omaro dolžine 142 cm odlikuje zelo uporabna notranjost, na vrata pa lahko dodate tudi motiv, kar v sobi ustvari posebno vzdušje. Nizki pograd na višini 72 cm omogoča varno spanje, hkrati pa ponuja pod posteljo veliko prostora za shranjevanje. Poleg kovinske na voljo tudi lesena lestev.

2350

1400

1950

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Sunrise / Jupol Trend Chocolate / Jupol Trend Olive


42

43

J-06

3410

1960

Srednje velika soba, primerna za dva šolarja. Spalna prostora sta ločena, eden spi na pogradu, drugi na postelji spodaj. Pot na pograd vodi po otrokom najljubših stopnicah, ki imajo kar dva shranjevalna predala in še dodatni spodnji predal na kolesih. Še en predal se nahaja pod spodnjo posteljo. Uporabnost je velika, saj je na kolesih in se ne pokvari tudi, če otrok stopi vanj. Nad posteljo je most za shranjevanje s poličko, ki lahko s postelje na pogradu služi kot nadomestek nočne omarice. Spodnjo posteljo lahko dobite tudi v širini 120 cm.

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Lemon / Jupol Trend Apricot / Jupol Junior Spring


44

45

J-07

950

3910

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki 625

950

Soba je idealna za ozke prostore. Ves shranjevalni prostor je na eni steni. Dolžina sestava je 391 cm in se lahko ob drugačni sestavi skrajša na 290 cm .Pod posteljo je prostoren predal za shranjevanje. Zgornja postelja je na višini 150 cm, dobite lahko tudi na nižji višini 120 cm.

1600

Jupol Trend Marine / Jupol Trend Orchid / Jupol Junior Orange


46

47

J-08

3350

Kotni sestav omar je lahko tudi drugačen in vselej zagotovi dobro izkoriščen prostor. Postelja ima vzglavno končnico v obliki metulja in prostoren predal. Če v sobi ni na voljo dovolj prostora, lahko nočno omarico nadomestite s stensko polico.

2640

Soba v nežni barvi magnolije za deklice. Pisalna miza z dolžino 120 cm ima praktičen predalnik na kolesih. Viseči regal 2D je idealen za knjige, najljubše igrače, spominke. Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Sunrise / Jupol Junior Princess / Jupol Trend Red Grape


48

49

J-09

4350

Prostorna mladinska soba v barvah kave in akacije. Za fanta ali punco, ki odraščata in oblikujeta dokončno osebnost ter počasi želita svojo zasebnost. Poudarjen je delovni kotiček z veliko kotno pisalno mizo in veliko drsno omaro. Postelja Kim je široka 140 cm, nočne omarice so na obeh straneh, zato je spanje pravo razkošje. Soba je pravzaprav pravo samsko stanovanje.

2200

1900

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Ice Blue / Jupol Trend Cherry / Jupol Trend Cappuccino


50

51

J-10

To je majhna soba za deklico. Središče sobe je velika kotna omara z drsnimi vrati – kabina. Opremljena je s policami in obešalom, v njej je dovolj prostora za razne škatle, celo pred spanjem igrače preprosto spravimo vanjo do naslednjega dne. Omara je tako velika, da lahko stopite vanjo. Pisalna miza s predalnikom je naslonjena na omaro in ravno pravšnja za pisanje domačih nalog. Namesto nizke postelje lahko izberete nizki pograd, če potrebujete več prostora za shranjevanje.

2750

3160

950

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Chocolate / Jupol Trend Red Grap / Jupol Junior Spring


52

53

J-11

2200

Soba je primerna za dve deklici, v drugi barvni kombinaciji pa tudi za fanta in deklico. Celotna kompozicija pograda zavzame zelo malo prostora. Za posteljo je velik zaboj za shranjevanje, ki se odpira s pokrovom in vam olajša shranjevanje sezonske posteljnine. Hrbet s polkrožnimi policami predstavlja tako dekoracijo kot dodatno odlagalno površino.

2390

min 2450

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Princess / Jupol Junior Missy / Jupol Junior Sunset


54

55

J-12

3160

2100

1730

2380

Mladinska soba v modri barvi in kavnih odtenkih za mlade, ki vedo, kaj hočejo. Namenjena je vsakodnevnemu bivanju, kjer je dovolj prostora za učenje in preživljanje prostega časa. To zagotavlja velika pisalna miza dolžine 195 cm in oblazinjena postelja širine 120 cm z velikim predalom. Nočna omarica ob postelji je odlično mesto za knjige in ostale predmete. Pisalna miza ima tudi mobilen predalnik. Zraven mize je velik sestav omar s kotno omaro z drsnimi vrati, v kateri so obešalni drog in police. Ker je brez dna, je primerna tudi za shrambo škatel, rolerjev in podobnih stvari.

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Junior Spring / Jupol Junior Sunrise / Jupol Trend Cappuccino


56

57

J-13

2200

VGRADNA OMARA

1500

1430

3500

Večja soba za dva osnovnošolca. Primerna za fanta ali deklici. Na levi je pograd s pisalno mizo in omarama za odlično izkoriščen prostor. Na pograd se otrok enostavno povzpne po stopnicah, kjer za dodatno varnost poskrbi ograja oblaček. Posebnost te sobe je razkošna vgradna omara. Izdelana je po meri prostora. Vrata so enostavna za uporabo in prihranijo prostor za odpiranje. Omara lahko sega do zidu ali pa jo zaključite z okrasno stranico. Notranjost omare izberete glede na vaše potrebe - predali, košare, obešalni drog, izvlečni drog, police itn. Pisalna miza je sestavljena iz plošče po meri, predalnika, kotne vezi in odprtega elementa s policami.

600

1910

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Cappuccino / Jupol Trend Orange / Jupol Trend Red Grape


59

Popestrite otrokov s svet s stensko šablono JUB FENG SHUI Voda Water.

58

J-14

Otroška soba, primerna za manjši prostor. Odlikuje jo nizki pograd z drsnimi vrati, na katerega se otrok povzpne s pomočjo lestve, malo starejši pa tudi brez. Zaradi zunanje stene je uporabljena stenska lesena obloga, ki vašega malčka varuje pred mrazom. Drsni most je vedno pol odprt, primeren za shrambo manjših predmetov. Za oblačila je na voljo drsna omara 3D, ki jo lahko postavite tudi ob drugo steno.

950

3470

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Apricot / Jupol Trend Cherry / Jupol Trend Choccolate


60

61

3000

Za majhne sobe je najbolj uporaben klasičen pograd z dvema ležiščema, po potrebi tremi, saj se pod spodnjim ležiščem nahaja dodatna izvlečna postelja. Lahko pa je to tudi velik predal za shranjevanje igrač ali posteljnine. Zraven pograda je predalnik, ki ga v primeru pomanjkanja prostora za obleke nadomestite z visoko omaro. Soba ima dve pisalni mizi dolžine 95 cm, postavljeni ena zraven druge.

1900

J-15

Ujemite pravo barvno kombinacijo z JUBovimi odtenki Jupol Trend Orange / Jupol Trend Lychee / Jupol Junior Ice Blue


62

63

Tekstilno pohištvo in stoli

Tekstilni vzorci tabureji

pisarniški stoli

vreče / stoli piu v barvah Malega Princa

Zagotovite otroku udobje, ki ga potrebuje za delo, igro in brezskrbno preživljanje prostega časa. Dopolnite sobo s kakovostnimi pisarniškimi stoli, tabureji in mehkimi vrečami, ki se popolnoma skladajo z izbranim pohištvom. Tako boste prostoru dodali poseben pečat in otroku ali najstniku ponudili nove priložnosti uporabe.

love / hello

home / cool

cafe / orange

Otroci imajo radi pisano, najstniki vselej iščejo nekaj posebnega. Uresničite njihove želje in pohištvo obogatite s tekstilnimi dodatki. Pestra izbira vzorcev bo poživila prostor in ga opremila z novimi možnostmi udobja.


64

65

Novosti

Novosti Nova barva korpusov Mali Princ Larix Osnovni barvi korpusov pohištva – javor in bela, smo obogatili z novo različico, ki razširi možnosti izbire. Mali princ LARIX s svojim zanimivim videzom tako otroško ali mladinsko sobo odene v svetel odtenek, ki ima še eno posebnost – struktura površine ni več gladka, kot pri barvi javor ali bela, saj videzu lesa ob dotiku doda tudi občutenje površine.

Sodobni lesni dekorji Poleg velike izbire barvnih odtenkov za fronte pohištva od zdaj na voljo povsem nova paleta. Lesni dekor za fronte vrat in predalov otroških in mladinskih sestavov omogoča izbiro novih površin, ki niso več gladke na otip, kar daje sobi poseben pečat. Gorski javor, oreh ali lan zelena izvedba uresničijo željo po edinstvenosti in sodobnosti.

Dvižne postelje Izkoristite prostor pod posteljo na praktičen in enostaven način. Kakovostni dvižni mehanizmi omogočajo hiter in preprost dvig postelje ter tako olajšajo dostop do velikega prostora za shranjevanje. Dodatna polica v njem omogoča večjo preglednost in organiziranost vsebine.

Globoki garderobni most Skupaj z otrokom raste tudi njegova potreba po prostoru za odlaganje in shranjevanje. Z novim garderobnim mostom večje globine optimalno izkoristite stenski prostor. Večji most pomeni več uporabne površine za najrazličnejše želje. Most je namreč dovolj globok za obešanje oblačil.

Globok predal Z novim globokim predalom je pospravljanje enostavneje, saj nudi večjo površino za shranjevanje igrač, blazin in drugih najljubših predmetov. Prav tako ga lahko uporabite kot garderobni predal, kjer svoje mesto najdejo otroška ali mladostnikova oblačila.

Lepši izgled predalov Nov videz predalov ne obsega le nove zunanjosti, temveč se smo se posvetili tudi notranjosti. Poskrbeli smo za lepši izgled stranic, ki imajo skrita vodila, za elegantnejši videz pohištva. Hkrati novost zagotavlja večjo stabilnost predala. Opcijsko na voljo tudi tiho zapiranje predalov z blaženjem.

Nova vodila s tihim zapiranjem Naj zapiranje resnično postane enostavno in prijetno. Z novim tipom vodila priznanega proizvajalca Blum zagotavljamo dolgoročno kakovost vsakodnevne uporabe predalov. Odpiranje in zapiranje je povsem tiho in varno.

Kombiniranje s spalnico Luna Za posebne želje kot je večja postelja, druga omara, nočna omarica in podobno, lahko otroške sobe Mali Princ kombinirate s spalnico LUNA. Poenotena površina pohištva, izgleda nekaterih barv in ročajev omogoča, da k otroški sobici dodate elemente spalničnega programa Luna in obratno – spalnico razvedrite z elementi Malega princa.


66

67

Barvna paleta

Barvna paleta

NOVO

Mat barve Pestra paleta barv za fronte pohištva vam omogoča neomejene kombinacije po vaših željah. Omare, predali in predalniki bodo zaživeli z najljubšimi odtenki.

23

28 -

- limeta 26

na

o o n č n r u me s -

– laguna

01

aribi mod -k r 5

32 vetlo mo -s dr 9

- akacija 04

- borovnica 3 3

- ciklama

25 - cafe

- barbie 07

o ch a s -m ija

cream 31 -

36 j

j

a

al i n a s -m ija

čno rumen

- lila sija j 30

29

n so

a

n e žn o b -s el 4

magnolij

12

pečnato rd e

-o

a

3

r

Naj soba zasije v enem izmed sijajnih odtenkov za fronte pohištva. Premišljena kombinacija z osnovno barvo bo sobo spremenila v lep prostor doživetij. Povprečni izmerjeni sijaj na elementih 60-70%.

a

0

- lan zelena

61 - oreh

orski ja -g vo

Sijajne barve

ča

3

62

0

Izberite novost, ki pripoveduje z dotikom. Lesni dekorji za fronte v treh različicah imajo namesto gladke površine posebno strukturo, prijetno na pogled in dotik. POMEMBNO: Lesni dekorji so na voljo izključno za vrata in predale.

a

Lesni dekorji

NOVO

6

Za ogrodje pohištva lahko izbirate med tremi različnimi izvedbami. Najnovejša LARIX ima tudi reliefno strukturo. POMEMBNO: Korpus predstavlja ogrodje omar, predalnikov in ostalih elementov.

22

NOVO

larix

b e la

Javor

NOVO

Barve korpusov

aj si j


68

69

Ujemite pravo barvno kombinacijo Naj barve rastejo skupaj z vašim otrokom. Izbira JUBovih odtenkov je velika in z veseljem jo lahko prilagodite njegovim željam. Tako bo soba resnično postala njegov mali svet, v katerem se bo odlično počutil in iz leta v leto odraščal skupaj s svojimi sanjami.

JUB 5510

Jupol Trend Olive

Stenske šablone Popestrite otrokovo ali mladostnikovo sobo z enim izmed zanimivih vzorcev, ki jih s pomočjo JUBovih stenskih šablon povsem enostavno nanesete na steno. Za vzorec lahko izberete katerokoli barvo iz JUBovega programa. Soba bo videti še bolj igriva in pisana, kot je energije poln otroški svet. Najstniki pa bodo z izbranim vzorcem sobi dodali poseben pečat odraščanja.

Jupol Trend Cherry

TREND Cvet Flower (str. 7)

JUB 3010

Jupol 4612

Jupol Trend Orchid

FENG SHUI Kovina Metal (str. 13)

PRESTIGE Neskončnost Endless (str. 15)

Jupol Trend Chocolate

Jupol Junior Sunset

Jupol Trend Lychee FENG SHUI Ogenj Fire (str. 27)

FENG SHUI Voda Water (str. 55)


70

Mali princ priporo~a Jupol Junior in Jupol Trend Barve veselega otroštva Otroški svet ni nikoli dolgočasen. Naj bo tako pestra in igriva tudi otroška soba. Z barvami Jupol Junior in Jupol Trend boste pričarali pravo razpoloženje in poskrbeli za otrokovo dobro počutje.

Jupol Junior Nova barvna lestvica z bolj intenzivnimi barvnimi odtenki in novimi poimenovanji: • Sunrise 210 • Sunset 211 • Princess 212 • Missy 213 • Ice Blue 214 • Spring 215

Jupol Trend Novi, trendovski barvni odtenki: • Lychee 22 • Orchid 70 • Cappuccino 61

Notranje zidne barve Jupol Junior in Jupol Trend so zdravju prijazne in odporne - stene lahko čistite z vlažno krpo. Pripravljene so za neposredno uporabo (brez mešanja z vodo), enostavne za nanašanje ter izjemno pokrivne (zadostuje že en nanos).

Barva Jupol Junior ima pridobljen certifikat okoljska marjetica. To je znak Evropske unije za varstvo okolja, ki dokazuje doseganje najvišjih standardov v odnosu do okolja.

www.jupoljunior.si www.jub.si


Iles Idrija d.o.o. Sp. Kanomlja 23a 5281 Sp. Idrija t 05 372 50 00 f 05 377 66 04 iles@iles.si studio@iles.si www.iles.si


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.