Sommargåvor 2024

Page 1

Goody presents Sommargåvor
Förmedla ert varumärkes goda smak! 2024

Smakfulla Sommargåvor

Nu när vi äntligen går mot varmare dagar och solen har börjat stråla runt om i landet, presenterar vi vårt läckra sortiment av smakfulla sommargåvor!

Vi har tagit fram några handplockade somriga kit som era kunder kan beställa för att överraska sina medarbetare och samarbetspartners lagom till sommarledigheten. Våra kit inkluderar allt ifrån krispiga chips och friska ciderdrycker, till läskande isglass och klassiska grillfavoriter som för tankarna till ljumna sommarkvällar och trevliga tillställningar.

Med olika storlekar och möjligheter till anpassning finns något för alla företag som vill sprida glädje och önska en härlig sommar och välförtjänt semester!

Goody
Sommar ’24

Sommargåva

Summer Bag

Trendig tygkasse, tillverkad av Fairtrade-certifierad bomull, fylld med allt som behövs för en oförglömlig semesterdag! Vad sägs om en härligt uppfriskande alkoholfri Sparkling rosé med smak av rabarber och en påse krispiga potatischips med Himalayasalt? En ask med tre goda macarons - mandelmarängkakor med marsipanfyllning i läckra färger och smaker: jordgubb, pistage & choklad. Samt en strut med jordgubbar dragerade med vit choklad. Nomnom!

Du kan även lägga till ett fint sommarkort att lämna en hälsning till mottagaren på!

Tygkassen kan sedan användas varje dag till flera olika ändamål. Allt från att bära matlådan till jobbet, till en utflykt till stranden. Tryck din logotyp på kassen så blir den ett träffsäkert sätt att marknadsföra ditt företag på.

Sommargåva Summer Bag

Art. Nr:

Pris

Sommarkort med profilering:

Transfertryck:

Startkostnad transfertryck:

Leveranstid:

Hållbarhetstid:

300002

349 SEK

15 SEK/st

39 SEK per kasse

600 SEK

ca 1 vecka

6 månader

Goody
Innehåll: Alkoholfri Sparkling Rosé Rabarber 75cl, Chips Himalayan Salt 125g, Macarons 3-pack 36g, Strut Vita Chokladjordgubbar 100g. Packas i tygkasse.

Sommargåva

Spritz Mocktail

En härlig alkoholfri Spritz-dryck baserad på kombinationen av klassiska Italienska Spritz-ingredienser och skandinavisk smakdesign. Drycken är framställd med kolsyrat premiumkällvatten och är redo att serveras (kyld). Avnjuts med krispiga chips med smak av ost samt härlig chokladdoppad lakrits. Ett kit som förhöjer vilken sommardag som helst!

Kitet paketeras i fint cellofan som försluts med en matchande rosett. Du kan även köpa till ett fint sommarkort till mottagaren.

Innehåll

Art. Nr:

Sommargåva Spritz Mocktail 300003

Pris

Sommarkort med profilering:

Leveranstid:

Hållbarhetstid:

199 SEK

15 SEK/st

ca 1 vecka

6 månader

: Alkoholfri Spritz Mocktail 75cl, Chips Cheese 125g, Strut Chokladdoppad Lakrits 100g. Slås in i cellofan.
Sommar ’24

BBQ Sommargåva

En rustik trälåda fylld med produkter som sätter guldkant på grillkvällen. Fint paketerat med träull som både skyddar och tillför elegans. Lådan innehåller grillmarinad som passar till allt - låt marinera i minst en timme. En Hickory Liquid Smoke som kan användas i såser, till marinad och som glaze. Ger en fin rökig smak till kött, fisk, skaldjur och grönsaker. Lådan innehåller också en BBQ Rub - en kryddig, rökig och något söt kryddmix som är perfekt till all typ av BBQ. Samt en påse saltade och krispiga premiumchips som med fördel avnjuts under matlagningen.

Trälådan fungerar sedan utmärkt som en fin förvaringslåda. Gravera lådan med logotyp eller välj till ett fint kort och lämna en hälsning till mottagaren!

Sommargåva BBQ 300001

Art. Nr:

Pris

Sommarkort med profilering:

Lasergravyr:

Startkostnad lasergravyr:

Leveranstid:

Hållbarhetstid:

499 SEK

15 SEK/st

15 SEK per låda

600 SEK

ca 1 vecka

6 månader

Innehåll: Potatischips Premium 130g, Beef Marinade 340g, BBQ Rub 55g, Hickory Liquid Smoke 148ml. Packas i trälåda.

Goody
Sommar ’24

Sommargåva

Summer Boost

Vår Summer Boost är ett sommarkit i form av en praktisk necessär fylld med noga utvalda godsaker som passar alla tillfällen. Inuti necessären hittar du en uppfriskande isglass och vätskeersättning som håller dig hydrerad under solens strålar. För en snabb energikick finns Milkshake Bites: små himmelskt goda fikabitar med smak av vit choklad och jordgubb. När hungern smyger sig på och du behöver något snabbt och lätt att äta finns en energibar från Fibr med en somrig smak av jordgubbstårta. Tuggummi med fräsch smak av vattenmelon är också inkluderad i necessären för att behålla den där friska känslan under dagen, medan cocktailmixen bjuder på den perfekta avslutningen.

Naturligtvis är det möjligt att anpassa produkterna i necessären med din företagslogga (förutom isglassen). Tillsammans med necessären följer ett kort med utrymme för din logotyp och en hälsning. Du kan välja vårt standardmotiv, anpassa det till dina företagsfärger, eller skapa en helt unik design för alla komponenter.

Sommargåva Summer Boost

Art. Nr:

Pris:

Minsta antal vid egen design:

Startkostnad:

Leveranstid:

Hållbarhetstid:

300005

179 SEK

25 stycken

950 SEK

ca 1 vecka

6 månader

Innehåll: Reload 45g, Fibr Jordgubbstårta 25g, Glass 28g, Tuggummi 8-pack Vattenmelon 8g, Milkshakebites Vit Choklad & Jordgubb 30g, Cocktail Nötmix 40g.

Goody

Reload Vätskeersättning

Vätskeersättning med c-vitamin och dextros är en perfekt give away för sportevenemanget, varma dagar eller andra tillfällen där man behöver återställa vätskebalansen och ladda om på bästa sätt.

Röret innehåller 10 st brustabletter med smak av citron. Reklambärare med omtanke!

Designa er egen etikett eller använd vårt standardmönster och lägg till logotyp eller hälsning.

Hållbarhetstid: Reload 170061 39 SEK 25 stycken 950 SEK ca 1 vecka 12 månader Sommar ’24
Sommarprodukter Art. Nr: Pris: Minsta antal vid egen design: Startkostnad: Leveranstid:

Sommarprodukter

Strawberry Sweets

Fin fönsterask fylld med 150g somriga jordgubbskulor. Kulformade vackra kolakulor med härlig jordgubbsmak. Fräschar upp vilken sommarfest som helst! Asken trycks på FSC-märkt och klimatkompenserat papper.

Designa er egen ask eller använd vårt standardmönster och lägg till logotyp eller hälsning.

Strawberry Sweets

Art. Nr:

Pris:

Minsta antal vid egen design:

Startkostnad:

Leveranstid:

Hållbarhetstid:

210025

49 SEK

25 stycken

950 SEK

ca 1 vecka

12 månader

Goody

Cold Brew Sommarprodukter

Koffeinfri smaksättning för kallt vatten, med smak av vattenmelon, jordgubb och lime.

Fräscha upp dina smaklökar med en svalkande dryck med somriga toner. Bra när som helst på dagen! Upptäck ett nytt, koffeinfritt sätt att ge smak till din dag, i en flaska på språng, med is i ett glas eller som en svalkande morgondrink. Dessa sockerfria infusioner har specialbehandlats för att ge dig en förstklassig naturlig smak. Tillverkad så att du kan hälla kallt vatten direkt på din tepåse och servera iskall - perfekt för sköna sommardagar. Asken innehåller tre stycken pyramid-tepåsar. Lägg tepåsen i ca 5dl kallt vatten och låt dra i 5-10 minuter – njut! Asken trycks på FSC-märkt och klimatkompenserat papper. Designa er egen ask eller använd vårt standardmönster och lägg till logotyp eller hälsning.

Art. Nr: Pris: Minsta antal vid egen design:

Sommar ’24
Cold Brew 210026 45 SEK 25 stycken 950 SEK ca 1 vecka 12 månader
Startkostnad: Leveranstid: Hållbarhetstid:
GOODY.SE Order your favorite goodys hello@goody.se 010-263 82 00 Instagram Facebook Linkedin @goody.se @GoodySwedenAB Goody Sweden AB Ha en trevlig sommar

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.