Catalogul Ghidul Miresei - Editia 3

Page 1


Într-o perioadă marcată de profunde schimbări economice şi sociale, găsirea rochiei de mireasă perfecte este cu atât mai dificilă. Ce stil vi se potriveşte? Ce material este la modă? Şi mai ales: ce buget acordaţi rochiei de mireasă? Înainte de a începe probele efective la saloanele cu rochii de mireasă, poate ar fi bine să vă asiguraţi că aveţi suficient timp pentru a o comanda. Mai bine să comandaţi cu 3-5 luni înainte, dar să luaţi o rochiţă creată special pentru voi, decât să fie probată şi de alte mirese, nu-i aşa? Şi un alt sfat este să nu mergeţi singure la probat de rochiţe, să luaţi cu voi o prietenă măcar, care să fie cât mai obiectivă şi să aibă simţ estetic. Nu vă grăbiţi cu decizia, şi nu vă aruncaţi pe loc la achiziţia rochiţei. Dacă rochia vă revine în minte în ciuda probelor altor rochiţe, atunci cu siguranţă aceea este rochia ideală pentru voi... dacă nu v-o amintiţi prea bine, atunci încă nu aţi găsit rochiţa potrivită şi trebuie să mai căutaţi. Iar pentru a vedea şi mai multe rochii de mireasă, vă aşteptăm la Târgurile Ghidul Miresei, la Romexpo, cele mai mari târguri din ţară, care au loc de mai multe ori pe an. Dar până atunci, pentru a vă uşura căutarea, vă prezentăm selecţia noastră de peste 250 de rochii în această nouă ediţie din Catalogul Ghidul Miresei. Acest ghid este un prim pas în căutările voastre. Sperăm să vă facă plăcere să îl răsfoiţi pe îndelete, alături de prietene, de naşă, de surori, şi (de ce nu) chiar alături de viitorul soţ.

Consilier de nuntă Ghidul Miresei

Catalogul Catalogul miresei miresei o publicație sub marca o publicație sub marca

Ghidul

Miresei Editor: Editor: Standard Standard Marketing Marketing Srl Srl Telefon: 0729.88.20.97 ghidul@ghidulmiresei.ro www.GhidulMiresei.ro Director Director General General Marius Ştefan Marius Ştefan Director Editorial Director Marketing/PR Ana Maria Haralambie Ana Maria Haralambie Director Marketing/PR Edyt Urban Layout/DTP Corina Dinescu JeniLayout/DTP Alexandra Ion Corina Dinescu Jeni Alexandra Ion Colaboratori: Valentin Călinescu, Colaboratori: RamonaValentin Chiriţă, Călinescu, Cristina Gheorghe Ana Cucută, Cristina Gheorghe Distribuţie: Distribuţie: Adriana Manolache Oana Simion Telefon: 0729 882 097 Telefon: 0729 882 097 Departament Publicitate: Publicitate: Departament Monica Zamfir, Mirela Monica Zamfir, Mirela Lungu, Lungu Lavinia Lazăr, Simion Georgiana Varga,Oana Lavinia Lazăr publicitate@ghidulmiresei.ro Telefon: 021 212 04 44 Ghidul Ghidul Miresei Miresei este este marcă marcă înregistrată înregistrată a Standard Marketing SRL. a Standard Marketing SRL. Reproducerea oricărui material din Reproducerea oricărui materialscris din această publicaţie fără acordul această publicaţie fărăinterzisă acordul scris al editorului este strict şi se alpedepseşte editorului este strict legii. interzisă şi se conform Editorul nu îşi asumăconform răspunderea pentru pedepseşte legii. Editorul conţinutul materialelor publicitare. nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul materialelor publicitare.
ANDREEA Mantea

Rochie de mireasă Angel Brides. Accesoriu de păr Isa’dorable. Cercei Despotiko. Buchet de mireasă Florăria Cristina.

Stăpâna dantelelor

Privind la noi printre genele ei surprinzător de dese, Andreea Mantea, pare sigură de așii pe care Îi deține. Zeița Fortuna a fost generoasă cu ea în ultima vreme și, cum nici Venus nu a neglijat-o, anul care de-abia a început se anunță unul de pomină pentru ea.

Foto: Valentin Călinescu; Make-up: Ramona Chiriţă; Hair-stylist: Cristina Gheorghe; Pantofi: GabiV (prin Casa Vogue), Veronesse, Authentic Mulţumiri speciale pentru găzduire: Rin Grand Hotel

13


14 Rochie de mireasă Aura TopClass Design. Accesoriu de păr Giada-Rome. Colier Giada-Rome. Pantofi Veronesse


Rochie de mireasă Andree Salon. Brăţară şi inel set Despotiko. Cercei Despotiko

Televiziunea a devenit cea de-a doua ei casă, iar publicul pare să îi acorde atenția de care se bucură de obicei doar cei mai apropiați oameni. Andreea este invitată, seară de seară, de luni până joi, împreună cu Adrian Artene, în casele telespectatorilor care urmăresc cu sufletul la gură cele mai noi dezvăluiri ale emisiunii CANCAN TV. Cert este că Andreea este în grațiile românilor, și ca urmare a acestui fapt, revine din 4 februarie cu un nou sezon al emisiunii “Nuntă cu surprize”, tot la Kanal D.

15


Rochie de mireasă Natalia Vasiliev. Broşă Călin Events

Înainte de a ne întâlni cu ea la ședința foto, s-au făcut numeroase pariuri în redacția GM. Din cele obișnuite, ca’ntre fete… “Pun pariu că va alege rochiile mai sofisticate.” “Sigur va sta cel puțin două ore în fața oglinzii.” Apoi, în ziua ședinței foto eram mult prea ocupate cu pregătirile ca să mai găsim timp pentru “ghicit în viitor”. La ora fixată Andreea s-a lăsat pe mâinile make-up artistului GM.

16


17

Rochie de mireasă Călin Events. Accesoriu de păr Călin Events. Brăţară Despotiko. Cercei Despotiko


18

Rochie de mireasă Casa Vogue. Diademă păr Bella Sposa. Colier Despotiko. Brăţară Despotiko. Cercei Despotiko

Când flashurile au început să inunde studioul, Andreea era, evident, în elementul ei. Și totuși, între două cadre, ea ne-a dezvăluit că cel mai bine se simte într-o pereche de blugi și un tricou. Dintre rochiile de mireasă ne-a spus că le preferă pe cele atipice, cu linii moderne. Cu siguranță, în timpul filmărilor la emisiunea “Nuntă cu surprize” a adunat multe amintiri, fiind martoră la unele dintre cele mai frumoase momente din viețile îndrăgostiților care au apărut în sezonul trecut la TV.


19


20

Rochie de mireasă Roxy White. Accesoriu de păr Giada-Rome. Colier Giada-Rome. Cercei Giada-Rome


21

Rochie de mireasă Bella Sposa. Diademă păr Bella Sposa. Colier Despotiko. Cercei Despotiko


Rochie de mireasă Maya Fashion. Accesoriu de păr Călin Events. Colier, brăţară şi inel set Despotiko 22

Vedeta de 25 de ani este pasionată de echitație și de călătorii. Se simte bine la volan, îi place să mănânce și să doarmă. Andreea pare să se bucure fără rezerve de micile plăceri ale vieții.


23


AAndree ndree

Salon

BUCUREĹžTI - Andree Salon, Str. Lipscani, Nr. 65, Tel: 0722.266.601, 0722.254.639 E-mail: andreesalon@gmail.com www.andreesalon.ro 24


Rochie model 1215

Andree Salon www.andreesalon.ro

25


Rochie model 1216

Andree Salon www.andreesalon.ro

26


Rochie model 1221

Andree Salon www.andreesalon.ro

27


Rochie model 1225

Andree Salon www.andreesalon.ro

28


Rochie model 1226

Andree Salon www.andreesalon.ro

29


Rochie model 1227

Andree Salon www.andreesalon.ro

30


Rochie model 1228

Andree Salon www.andreesalon.ro

31


Rochie model 1238

Andree Salon www.andreesalon.ro

32


Rochie model 1247

Andree Salon www.andreesalon.ro

33


Rochie model 1251

Andree Salon www.andreesalon.ro

34


35


AAngel ngel

Brides

Alyce Designs Allure Bridals BUCUREȘTI - ANGEL BRIDES - Rochii de mireasa Allure Bridals, Alyce Designs, www.angelbrides.ro, contact@angelbrides.ro, 0731.097.882; BEST BRIDE - Închiriere rochii de mireasa Alyce Designs, www.bestbride.ro office@bestbride.ro, 0748.561.051; MISTRAL ELEGANT - Rochii de ocazie Alyce Designs, mistral_elegant@yahoo.com, 021.327.34.76 PRAHOVA - LUCKY WEDDING PLOIEȘTI - Rochii mireasa Alyce Designs, www.lucky-wedding.ro, lucky_wedding@yahoo.com, 0720.427.521; BACĂU - LUADA STYLE BACAU - Rochii de mireasa Alyce Designs, www.luada.ro, luadastyle@gmail.com, 0756.024.784 CLUJ - SALON ASTORIA CLUJ-NAPOCA - Rochii mireasa Alyce Designs, Allure Bridals, www.salonastoria.ro, salonastoria@yahoo.com, 0751.882.339 36


www.angelbrides.ro

37

Rochie cod 8915, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă:1.503 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 1.202 euro


38

www.angelbrides.ro

Rochie cod 2417, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 949 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 759 euro


www.angelbrides.ro

39

Rochie cod 8800, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 1.476 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 1.181 euro


40

www.angelbrides.ro

Rochie cod 8751, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 1.244 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 995 euro


www.angelbrides.ro

41

Rochie cod 8770, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 1.051euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 841 euro


42

www.angelbrides.ro

Rochie cod 8815, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 1.023 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 818 euro


www.angelbrides.ro

43

Rochie cod 8818, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 1.241 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 993 euro


44

www.angelbrides.ro

Rochie cod 2403, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 966 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 773 euro


www.angelbrides.ro

45

Rochie cod 2365, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 738 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 590 euro


46

www.angelbrides.ro

Rochie cod C170, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 2.100 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 1.680 euro


www.angelbrides.ro

47

Rochie cod C176, colecţia Allure Bridals. Preţ de listă: 1.941 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 1.553 euro


48

www.angelbrides.ro

Rochie cod 7772, colecţia Alyce Designs. Preţ de listă: 750 euro. Preţ cu Card Ghidul Miresei: 600 euro


49


Înțeleg şi susţin dorinţa fiecăruia ca la nuntă să arate spectaculos. Indiferent că optaţi pentru un smoking, dinner jacket sau un costum închis la culoare, ţinuta trebuie să vă reflecte personalitatea şi să vă avantajeze. Smokingul reprezintă cea mai des întâlnită alegere când vine vorba de ţinuta de ceremonie. Fie că este cu rever îngust, lat sau şal, un lucru este obligatoriu: acesta trebuie să fie din mătase naturală semilucioasă. Calitatea acestui detaliu influenţează aspectul întregii ţinute.

A

ţi remarcat naturaleţea şi aparenta simplitate a unor ţinute şi poate nu de puţine ori v-aţi întrebat de unde vine aerul cu totul special. Secretul constă în faptul că acei bărbaţi şi-au adaptat stilul personal evenimentului. Simplitatea unor croiuri riguros executate, nobleţea unor materiale naturale şi accesorizarea de calitate sunt ingredientele care duc la o apariţie sofisticată, de neuitat. În boutique-urile TRENDS by Adina Buzatu calitatea şi rafinamentul hainelor sunt secondate de experienţa în consiliere şi serviciile personalizate, oferite fiecărui client în parte. Toţi aceştia beneficiază de sfaturi stililistice, modificări până la detaliu, livrarea produselor la domiciliu sau consiliere cu privire la ţinutele partenerei. Astfel, ei au siguranţa că ceea ce cumpără li se potriveşte mănuşă, evită risipa de bani investiţi în produse care rămân nepurtate în şifonier şi costurile suplimentare aferente ajustărilor. Între TRENDS by Adina Buzatu şi majoritatea clienţilor există un soi de parteneriat. În schimbul încrederii pe care ne-o acordă, noi le oferim un look proaspăt, o imagine nouă, şi de ce nu, chiar o mentalitate modernă. 50

Dinner Jacket-ul este jacheta de smoking deschisă la culoare care se poartă întotdeauna cu pantalon în contrast, fie negru sau bleumarin. Ca opțiuni, acesta poate fi alb, ivoire sau gris – perle. Spre deosebire de smoking, reverele acestor jachete pot fi și din acelasi material, nu neaparat din mătase. Costumul de ceremonie este dintr-o stofă fină, elegantă şi poate fi negru, bleumarin sau gri antracit. Deoarece acest tip de costum nu are alte detalii, accesorizarea este cea care îl va pune în valoare. În toate aceste cazuri, indiferent de opțiunea ta, detaliile fac diferenţa! Accesoriile potrivite acestor ținute sunt papionul, eșarfa sau cravata. Dați tușa finală alegând pantofi și butoni de calitate!

DOWNTOWN BOUTIQUE: Calea Victoriei 83-85, tel. 0720660661, victoriei@adinabuzatu.ro BĂNEASA BOUTIQUE: Băneasa Shopping City, Parter - Fashion Street, tel. 0720660662, baneasa@ adinabuzatu.ro

www.adinabuzatu.ro Facebook.com/pages/trends-by-adina-buzatu


51


AAura ura

TopClass Design Nicole Sposa (Les Jolies, Colet, Miss Defne) Aura TopClass Design

BUCUREŞTI - Str. Lipscani, Nr. 77 (Clădirea Voaleta), parter şi etajul 4, Tel. 0745.175.588, e-mail botea.aurelia@yahoo.com www.creatievestimentara.ro 52


www.creatievestimentara.ro

53

Rochie de mireasă, Les Jolie 2012 Nicole Sposa, Cod 63478_A


54

www.creatievestimentara.ro

Rochie de mireasă Amalia, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


www.creatievestimentara.ro

55

Rochie de mireasă Andrada, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


56

www.creatievestimentara.ro

Rochie de mireasă Angela, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


www.creatievestimentara.ro

57

Rochie de mireasă Agata, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


58

www.creatievestimentara.ro

Rochie de mireasă Celia, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


www.creatievestimentara.ro

59

Rochie de mireasă Amina, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


60

www.creatievestimentara.ro

Rochie de mireasă Anabella, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


www.creatievestimentara.ro

61

Rochie de mireasă Amanda, ColecĹŁia Aura Topclass Design 2012


62

www.creatievestimentara.ro

Rochie de mireasă, Colet 2012 Nicole Sposa, Cod 63574C_A


63


Bella B ella

Sposa

Fara Sposa Eden Bridals Ellis Bridals Eternity Bridal David's Bridal Gemma Gabriel Luxuar Mascara Collection BUCUREĹ&#x;TI - Calea Vitan nr.12 (vis-a-vis de Mall Vitan); Tel: 0721.67.98.25 E-mail: office@bellasposa.ro www.bellasposa.ro 64


www.bellasposa.ro

65

Rochie de mireasă 5000, colecția Fara Sposa, preț: 1.255 euro


66

www.bellasposa.ro

Rochie de mireasă 5008, colecția Fara Sposa, preț: 1.350 euro


www.bellasposa.ro

67

Rochie de mireasă 5010 colecția Fara Sposa, preț: 1.350 euro


68

www.bellasposa.ro

Rochie de mireasă 5016, colecția Fara Sposa, preț: 1.350 euro


www.bellasposa.ro

69

Rochie de mireasă AC230, colecția Eternity Bridal, preț: 1.075 euro


70

www.bellasposa.ro

Rochie de mireasă AC290, colecția Eternity Bridal, preț: 1.230 euro


www.bellasposa.ro

71

Rochie de mireasă AC292, colecția Eternity Bridal, preț: 1.230 euro


72

www.bellasposa.ro

Rochie de mireasă D5061, colecția Eternity Bridal, preț: 900 euro


www.bellasposa.ro

73

Rochie de mireasă 2420, colecția Eden Bridals, preț: 1.198 euro


74

www.bellasposa.ro

Rochie de ocazie 7339, colecția Eden Bridals, preț: 275 euro


˘ Colectia aniversarA , de 100 ani de la Ellis Bridals vine la Bella Sposa! www.bellasposa.ro 75


Cel mai mare furnizor de rochii de mireasã din Statele Unite vine în România prin www.bellasposa.ro

76


77


BBlanche lanche Collection

BUCUREşTI - Blvd. Lascar Catargiu, Nr. 27, Et. 1, Sector 1, Tel: 021.315.13.55, 0748.130.130; E-mail: office@blanche-collections.ro Magazin on-line: www.blanche-collections.ro Căutăm parteneri şi distribuitori. 78


Voal dantelă Midi, 2 m lungime - preţ 565 lei

Blanche Collection www.blanche-collections.ro

79


Floare de păr cu puf, cod FL 1018, preţ 99 lei

3 flori Orhidee, cod FL 1026, preţ 210 lei

Ac de păr Bobocei de perle, cod AC 1031, preţ 25 lei/buc.

Trandafir pentru păr, cod FL 1017, preţ 100 lei

Pieptăn cu flori din mărgele, cod H 1041, preţ 140 lei

Accesoriu cu pene, cod H 1002, preţ 320 lei

Bolero Plis, cod B 3005, preţ 260 lei

Blanche Collection www.blanche-collections.ro

80


Ace de păr mirese, mix - preţ între 8 - 15 lei

Ac de păr cu floare organza mată, cod FL 1039, preţ 30 lei

Pieptăn cu cristale, argintiu, cod H 1338, preţ 90 lei

Accesoriu pene alb-negru, cod 1038, preţ 50 lei

Accesoriu fantezie , cod H - 1016, preţ 120 lei

Trandafir organza mată cu cristale, cod FL 1037, preţ 70 lei

Blanche Collection www.blanche-collections.ro

81


˘ Ca lin Ca ˘ lin

Events

BUCUREŞTI – Str. Bibescu Vodă, Nr 1, Tel: 0730.403.275 / 0730.403.276. BAIA MARE – Salon Woman Princess – B-dul Unirii 4 / 38 (colţ cu strada BilaȘcu), Tel 0742.130.651 / 0766.520.842. office@calinevents.ro www.calinevents.com 82


www.calinevents.com

83

Model Adorata, ColecĹŁia 2012


84

www.calinevents.com

Model Adore, ColecĹŁia 2012


www.calinevents.com

85

Model Elvira, ColecĹŁia 2012


86

www.calinevents.com

Model Fortunata, ColecĹŁia 2012


www.calinevents.com

87

Model Maria, ColecĹŁia 2012


88

www.calinevents.com

Model Marilyn, ColecĹŁia 2012


www.calinevents.com

89

Model Nina, ColecĹŁia 2012


90

www.calinevents.com

Model Paris, ColecĹŁia 2012


www.calinevents.com

91

Model Sasha, ColecĹŁia 2012


92

www.calinevents.com

Model Victoria, ColecĹŁia 2012


93


Casa Vogue Casa Vogue Mariage Atelier de Creatie ,

BUCURESTI – Str. Lipscani, Nr. 28, Etaj 1, Sector 3, Tel. 0724.373.014 / 0727.358.354 / 021.335.10.24, e-mail: office@casavoguemariage.ro, www.casavoguemariage.ro 94


www.casavoguemariage.ro

95

Rochie model Brenda din saten de mătase şi voal imperial. Preţ 2.800 lei


96

www.casavoguemariage.ro

Rochie model Corina din tull, saten şi tafta regală cu cristale Swarovski. Preţ 2.700 lei


www.casavoguemariage.ro

97

Rochie model Cristina, din tull, saten şi tafta de mătase. Preţ 2.500 lei


CClaudiu laudiu Ungureanu Iaşi, Bd. Tudor Vladimirescu, Iulius Mall, Parter. Claudiu Ungureanu – 0745.588.313 office@byclaudiungureanu.ro www.byclaudiungureanu.ro 98


www.byclaudiungureanu.ro

99

Costum 4 piese (Sacou, Pantalon, Cămaşă, Papion) – 1.650 lei, cod #200


100

www.byclaudiungureanu.ro

Costum 5 piese (Sacou, Pantalon, Cămaşă, Brâu, Papion) – 2.995 lei, cod #7


www.byclaudiungureanu.ro

101

Redingotă 5 piese cu cristale Swarovski (Sacou, Pantalon, Cămaşă, Brâu, Papion ) – 3.995 lei, cod #123


102

www.byclaudiungureanu.ro

Costum 5 piese (Sacou, Pantalon, Cămaşă, Brâu, Papion) – 2.995 lei, cod #122


www.byclaudiungureanu.ro

103

Costum 4 piese (Sacou, Pantalon, Vestă, Lavalieră) – 1.390 lei, cod #189


104

www.byclaudiungureanu.ro

Costum 4 piese (Sacou, Pantalon, Vestă, Lavalieră) – 1.390 lei, cod #189


www.byclaudiungureanu.ro

105

Costum 3 piese (Sacou, Pantalon, Lavalieră) – 1.290 lei, cod #184


106

www.byclaudiungureanu.ro

Costum 3 piese (sacou, Pantalon, Lavalieră) – 1.190 lei, cod #191


www.byclaudiungureanu.ro

107

Costum 2 piese (Sacou, Pantalon) – 1.190 lei, cod #185


108

www.byclaudiungureanu.ro

Costum 2 piese (Sacou, Pantalon) – 1.450 lei, cod #192


109


Ego Ego

Men’s Fashion Concept

BUCUREŞTI - Băneasa Shopping City, Tel: 0748.295.295 E-mail: office@egofashion.ro; www.egofashion.ro 110


www.egofashion.ro

111

Smoching Louis Purple 3.995 lei, cămașă Alea Fashion 395 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


112

www.egofashion.ro

Smoching Louis Purple 2.495 lei, cămașă Poggianti 495 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


www.egofashion.ro

113

Smoching Louis Purple 1.895, cămașă Alea Fashion 395 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


114

www.egofashion.ro

Ținută 3 piese Louis Purple: redingotă, vestă, pantaloni 2.995 lei, cămașă Poggianti 495 lei


www.egofashion.ro

115

Smoching cu aplicații Swarovski Louis Purple 4.195 lei, cămașă Alea Fashion 395 lei, papion Car Sine Labe Doli 795 lei


116

www.egofashion.ro

Smoching cu aplicații Swarovski Louis Purple 4.195 lei, cămașă Alea Fashion 395 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


www.egofashion.ro

117

Smoching cu aplicații Swarovski Louis Purple 4.195 lei, cămașă Alea Fashion 395 lei, papion Car Sine Labe Doli 795 lei


118

www.egofashion.ro

Smoching Louis Purple 2.995 lei, cămașă Poggianti 495 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


www.egofashion.ro

119

Smoching Louis Purple 2.275 lei, cămașă Poggianti 495 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


120

www.egofashion.ro

Smoching Louis Purple 2.795 lei, cămașă Alea Fashion 395 lei, papion Carnaval de Venise 295 lei


121


EE legance legance CRAIOVA – SALONUL ELEGANCE, Str. Lipscani, Nr. 3; Str. Lipscani, Nr. 28, Tel: 0731.325.436 / 0744.616.741; BUCUREŞTI – MAGAZIN ELEGANCE, Str. Lipscani, Nr. 40; ALBA IULIA – MAGAZIN ELEGANCE, Str. Calea Moţilor, Nr. 59B; BRAŞOV – MAGAZIN MIREASA, Bulevardul 15 Noiembrie, Nr. 94; BACĂU – MAGAZIN MISS, Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 12; FOCŞANI – MAGAZIN EDEN’S, Str. Independenţei, Nr. 4 (lângă Electrica); GIURGIU – MAGAZIN MIRAJUL ALB, Str. Şoseaua Bucureştiului; GALAŢI – MAGAZIN DREAM FASHION, Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 8; REŞIŢA – MAGAZIN ALTES, Bulevardul Revoluţia din Decembrie, Nr. 30; SIBIU – MAGAZIN MIREASA, Complex Cedonia, Etaj 1. contact@elegance-ama.ro www.elegance-ama.ro 122


Rochie model E1155

www.elegance-ama.ro 123


Rochie model E1108

www.elegance-ama.ro 124


Rochie model E1114

www.elegance-ama.ro 125


Rochie model E1119

www.elegance-ama.ro 126


Rochie model E1127

www.elegance-ama.ro 127


Rochie model E1129

www.elegance-ama.ro 128


Rochie model E1130

www.elegance-ama.ro 129


Rochie model E1133

www.elegance-ama.ro 130


Rochie model E1153

www.elegance-ama.ro 131


Rochie model E1148

www.elegance-ama.ro 132


133


EExclusive xclusive Bride Salon Blue By Enzoani Enzoani Love By Enzoani Venus Bridal Digel BUCUREĹžTI - Str. Valea Oltului, Nr. 93-107, Sector 6 Ttelefon: 021.444.05.39; 0730.503.339; 0726.241.120 www.exclusivebride.ro 134


www.exclusivebride.ro

135

Enschede - Blue by Enzoani


136

www.exclusivebride.ro

Embessa - Blue by Enzoani


www.exclusivebride.ro

137

ElDorado - Blue by Enzoan


138

www.exclusivebride.ro

Evanston - Blue by Enzoani


www.exclusivebride.ro

139

Everette - Blue by Enzoani


PA 9004 - Venus Bridal

www.exclusivebride.ro 140


www.exclusivebride.ro

141

BM1327, SP3213, SP3223 Venus Bridal


D6 Love by Enzoani

www.exclusivebride.ro 142


D7 Love by Enzoani

www.exclusivebride.ro 143


EV4148 Venus Bridal

www.exclusivebride.ro 144


145


146


www.giada-rome.com 147


148

www.giada-rome.com

Set Crystal glam -250 ron


www.giada-rome.com

149

Made with Crystal Lized Swarovski Elements


HHera era

Style

Modeca Benjamin Roberts Tia Bridal San Patrick White One SIBIU – Str. Ion Neculce, Nr. 1, Tel.: 0269.231.098, 0723.510.834 email: contact@herastyle.ro www.herastyle.ro 150


www.herastyle.ro

151

Model Eresma din ColecĹŁia San Patrick


152

www.herastyle.ro

Model Caspio din ColecĹŁia San Patrick


www.herastyle.ro

153

Model Tarot din ColecĹŁia White One


154

www.herastyle.ro

Model Trinidad din ColecĹŁia White One


www.herastyle.ro

155

Cod:2253 din ColecĹŁia Benjamin Roberts


156

www.herastyle.ro

Cod 2284 din ColecĹŁia Benjamin Roberts


www.herastyle.ro

157

Cod 2305 din ColecĹŁia Benjamin Roberts


158

www.herastyle.ro

Cod 2306 din ColecĹŁia Benjamin Roberts


www.herastyle.ro

159

Melody din ColecĹŁia Modeca


160

www.herastyle.ro

Monica din ColecĹŁia Modeca


161


Isa ’ dorable Isa’dorable Jasmine Bridal - Unic Importator ¿i Distribuitor Intuzuri Mia Solano Fara Sposa Veromia Benjamin Roberts BUCUREŞTI - Isa’dorable Boutique - Amour et Glamour, Bd. Barbu Văcărescu, Nr. 3, Ap. 2, Sector 2, Tel: 0722.501.547 / 0726.432.547, E-mail: info@isadorable.ro; www.isadorable.ro 162


www.isadorable.ro

163

Jasmine Collection, Model: F141024, Pret: 4900lei


164

www.isadorable.ro

Jasmine Collection, F141013, Pret: 4800 lei


www.isadorable.ro

165

Jasmine Collection, F141022, 3650 lei


166

www.isadorable.ro

Jasmine Collection, F470, 3700 lei


www.isadorable.ro

167

Jasmine Collection, F472, 4600 lei


168

www.isadorable.ro

Benjamin Roberts, 2302, 5500 lei


www.isadorable.ro

169

Benjamin Roberts, 2303, 5300 lei


170

www.isadorable.ro

Fara Sposa, 5048, 3350 lei


www.isadorable.ro

171

Fara Sposa, 5081, 5800 lei


172

www.isadorable.ro

Veromia, VR61009, 4500 lei


173


Liza

Liza Panait

București - Str. Tunari, Nr. 2, sector 2 Telefon: 021 - 210 30 81 Cocor Luxury Store et. 2 , Bd. I.C. Brătianu, Nr. 29-33 Telefon: 021- 310 29 26 Afi Palace Cotroceni - parter, Bd. Vasile Milea, Nr. 4 Telefon: 021 - 448 16 55 Neptun – lângă Terasa Antique (sezonul estival) Telefon: 0722 49 89 06 E-mail: casavili@lizapanait.ro www.lizapanait.ro 174


www.lizapanait.ro

175

Cod 001 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


176

www.lizapanait.ro

Cod 002 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


www.lizapanait.ro

177

Cod 003 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


178

www.lizapanait.ro

Cod 004 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


www.lizapanait.ro

179

Cod 005 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


180

www.lizapanait.ro

Cod 006 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


www.lizapanait.ro

181

Cod 007 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


182

www.lizapanait.ro

Cod 008 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


www.lizapanait.ro

183

Cod 009 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


184

www.lizapanait.ro

Cod 010 Colecţia Splend’OR (inspirată din anii ‘20). Accesorii incluse – la comandă


185


MMaggie aggie Bridal

Ungaria, Budapesta, 1136, strada Kressz GĂŠza, Nr. 26 Telefon: +3614501248 Mobil: +36703788307 E-mail: maggieszalon@gmail.com Website: www.maggiebridal.hu Webshop: www.maggiebridalshop.com 186


www.maggiebridal.hu

187

Rochie de mireasă,din tafta și organza, stil prințesă.Prețul inculde o eșarfă și breteluță.Culori: alb și ivory. Preț: 599 euro


188

www.maggiebridal.hu

Rochie de mireasă din organza, accesorizată cu pietre. Prețul inculde o eșarfă și breteluță detașabilă. Culori: alb și ivory. Prețul: 499 euro


www.maggiebridal.hu

189

Rochie de mireasă din tull de mătase cu dantelă și cu aplicații de pietre și mărgele. Prețul inculde o eșarfă și breteluță detașabilă. Culori: alb și ivory. Prețul: 599 euro


190

www.maggiebridal.hu

Rochie de seară din organza, accesorizată cu pietre. Culori: alb, negru, mov, albastru deschis, fucsia. Prețul: 199 euro, indiferent de culoare


www.maggiebridal.hu

191

Rochie de seară din muselină. Culori: mov, albastru, alb, galben, albastru regal. Preţul: 99 euro indiferent de culoare


Maya Maya Fashion

CRAIOVA – Str. Lipscani, Nr. 32, Tel: 0251.418.831, 0722 537910, 0744 755076; e-mail:office@mayafashion.ro. Colaboratori: ALBA IULIA: Magazinul Romantica, Str. Cloșca, Bl B3, Telefoane: 0742 192102; 0733 320187; BACĂU: Magazinul Casă de piatră, Str. Războieni, Nr. 7, Telefon: 0744 836400; BAIA MARE: Magazinul Women Princess, Bd. Unirii, Nr. 3/21, Telefon: 0766 520842 ; BRĂILA: Danezia - Magazinul Mireasa, Str. 1 Decembrie, Bloc B34 (mezanin), Telefon: 0722 877495; BUCUREŞTI: Magazinul Maya Fashion, Str. Gutenberg, Nr. 16; Telefon: 0745 776770; CARACAL: Magazinul White&Gold, Piața Victoriei, Nr. 4, Telefon: 0249 518 153; CONSTANŢA: Magazinul Festevent Boutique, Str. Griviţei; Telefon: 0724 306421; ORADEA: Magazinul Elite Mariaj, Str. Primăriei, Nr. 6; Telefon: 0754 537000; PLOIEŞTI: Magazinul Cochet Design, Str. Mihai Bravu, Nr. 54; Telefon: 0723 467090 www.mayafashion.ro 192


www.mayafashion.ro

193

Rochie de mireasă cod M12.12, Colecţia 2012


194

www.mayafashion.ro

Rochie de mireasă cod M14.12, Colecţia 2012


www.mayafashion.ro

195

Rochie de mireasă cod M03.12, Colecţia 2012


196

www.mayafashion.ro

Rochie de mireasă cod M17.12, Colecţia 2012


www.mayafashion.ro

197

Rochie de mireasă cod M04.12, Colecţia 2012


198

www.mayafashion.ro

Rochie de mireasă cod M01.12, Colecţia 2012


www.mayafashion.ro

199

Rochie de mireasă cod M22.12, Colecţia 2012


200

www.mayafashion.ro

Rochie de mireasă cod M06.12, Colecţia 2012


www.mayafashion.ro

201

Rochie de mireasă cod M07.12, Colecţia 2012


202

www.mayafashion.ro

Rochie de mireasă cod M24.12, Colecţia 2012


203


NNatalia atalia

Vasiliev

CRAIOVA - DESIGNER BOUTIQUE NATALIA VASILIEV, Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 4A, Tel: 0251.411.345 / 0743.938.013; BUCUREŞTI – MAGAZIN PARTENER PROMIREASA, Str. Dr. Lister, Nr. 22, Sector 5, Tel: 0786.668.168, e-mail: designer@nataliavasiliev.ro, www.nataliavasiliev.ro 204


www.nataliavasiliev.ro 205


www.nataliavasiliev.ro 206


www.nataliavasiliev.ro 207


www.nataliavasiliev.ro 208


www.nataliavasiliev.ro 209


www.nataliavasiliev.ro 210


www.nataliavasiliev.ro 211


www.nataliavasiliev.ro 212


www.nataliavasiliev.ro 213


www.nataliavasiliev.ro 214


215


NNava ava Bride

BUCUREŞTI - Casa de modă Nava Bride, str. Georges Clemenceau, Nr. 4, Sector 1, Tel: 0747.011.301 / 0724.400.080, E-mail: office@navabride.com www.navabride.com 216


Rochie model Danie

www.navabride.com 217


Rochie model Delores

www.navabride.com 218


Rochie model Diana

www.navabride.com 219


Rochie model Eleanor

www.navabride.com 220


Rochie model Dominic

www.navabride.com 221


222

www.navabride.com

Rochie model Edelmira


www.navabride.com

223

Rochie model Eden

Rochie model Eden


Rochie model Emilia

www.navabride.com 224


Rochie model Evita

www.navabride.com 225


226

www.navabride.com

Rochie model Demetria


227


OOphelia phelia Bridal

BUCUREŞTI - Calea Şerban Vodă, Nr. 203, Sector 4, Tel: 0723.067.419, E-mail: office@opheliabridal.ro Târgu Mureș – Salon Claudia Mărginean, Tel: 0742.038.502 www.opheliabridal.ro 228


www.opheliabridal.ro

229

Rochie de mireasă ColecĹŁia 2012 Model Barcelona


230

www.opheliabridal.ro

Rochie de mireasă ColecĹŁia 2012 Model Beatrice


www.opheliabridal.ro

231

Rochie de mireasă ColecĹŁia 2012 Rochie de mireasa Bertha


232

www.opheliabridal.ro

Rochie de mireasă ColecĹŁia 2012 Model Belinda


www.opheliabridal.ro

233

Rochie de mireasă ColecĹŁia 2012 Model Brianna


SSaint M aurice aint Maurice

Showroom: The Grand Avenue (Galeria Comercială a Hotelului Marriott), BucureČ™ti Tel.: 0720.011.844 E-mail: welcome@saintmaurice.ro www.verighete-saintmaurice.ro 234


www.verighete-saintmaurice.ro 235


www.verighete-saintmaurice.ro 236


www.verighete-saintmaurice.ro 237


www.verighete-saintmaurice.ro 238


www.verighete-saintmaurice.ro 239


www.verighete-saintmaurice.ro 240


www.verighete-saintmaurice.ro 241


www.verighete-saintmaurice.ro 242


www.verighete-saintmaurice.ro 243


www.verighete-saintmaurice.ro 244


245


SSposa posa

dell’ amore

San Patrick

Bucureşti - Blvd. Lascăr Catargiu, Nr. 27, Et. 1, Sector 1. Tel: 021.315.13.55; 0728.942.248, 0733.066.228, E-mail: info@sposadelamore.ro www.sposadelamore.ro 246


www.sposadelamore.ro

247

Rochie Califa, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


248

www.sposadelamore.ro

Rochie Capricho, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


www.sposadelamore.ro

249

Rochie Eresma, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


250

www.sposadelamore.ro

Rochie Rafaga, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


www.sposadelamore.ro

251

Rochie Raidis, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


252

www.sposadelamore.ro

Rochie Ramaje, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


www.sposadelamore.ro

253

Rochie Rasia, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


254

www.sposadelamore.ro

Rochie Rene, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


www.sposadelamore.ro

255

Rochie Resina, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


256

www.sposadelamore.ro

Rochie Rivoli, colecția SAN PATRICK 2012 - disponibilă la SPOSA DELL’ AMORE


257


258
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.