Page 1

17 exclusieve Villa’s op unieke locatie in Ruurlo

Achter de Kantelen De Kamerheer

De Hofmeester


Ruim 40 jaar geleden, in 1968, koos mijn vader voor het ondernemerschap: hij vestigde zich als zelfstandig metselaar. Vooral dankzij zijn gedrevenheid en ondernemerschap is het bedrijf in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een volwaardig aannemingsbedrijf dat ook grotere woningbouwopdrachten kon uitvoeren tot ver in de Randstad. Vanaf mijn middelbare schooltijd mochten mijn broer en ik regelmatig mee naar de bouwplaats en ‘s avonds aan de keukentafel namen we dan de dag door en de planning voor morgen. Je kunt dus gerust zeggen dat ik het aannemersvak met de paplepel heb meegekregen: dat ik zelf ooit in de voetsporen van mijn vader zou treden, is van meet af aan duidelijk geweest. Nu ik zelf de leiding heb over Reuvers bouw en ontwikkeling, merk ik hoe waardevol de familietraditie is waarin ik ben opgevoed. Het traditionele, duurzame bouwen staat centraal in alles wat wij doen. Maar wel met een open oog voor innovatie, vernieuwende technieken en veilige arbeidsomstandigheden. Daarbij kunnen wij onze opdrachtgevers alle zekerheden geven die zij wensen. De keurmerken en certificaten waarover wij beschikken onderstrepen dit. Wij zijn een erkend leerbedrijf Fundeon, voldoen aan Bouwzekerheid volgens Woningborg en Komo - SKH (Stichting Keuringsbureau Hout). We kunnen de hand in het vuur steken voor de kwaliteit van wat wij bouwen. Of het nu gaat om een betaalbare starterswoning, een woonhuis of een luxe villa, om een appartementencomplex of een verzorgingshuis. Wij geven letterlijk alle kwaliteitsgaranties. Maar wat in deze tijd minstens zo belangrijk is: Reuvers bouw en ontwikkeling is een financieel kerngezond bedrijf met voldoende eigen middelen om projecten van formaat aan te pakken en tot een goed einde te brengen. En ook dat heb ik met de paplepel meegekregen: een degelijk financieel beleid zorgt niet alleen voor de continuïteit van ons eigen bedrijf, maar geeft ook onze klanten de zekerheid van een betrouwbare service waarop zij ook na vele jaren nog kunnen rekenen. U bent geïnteresseerd in een van de woningen die wij gaan bouwen; “Achter de kantelen” te Ruurlo. Wij beloven u samen met al onze medewerkers dat wij werkelijk alles in het werk zullen stellen om er een huis van te maken waarin u zich thuis voelt en heel veel jaren met veel plezier kunt wonen.

Tonnie en Ingrid Reuvers Directie Reuvers bouw en ontwikkeling

2


3


Ruurlo was tot 2005 een zelfstandige gemeente, maar na een herindeling is de nieuwe gemeente Berkelland onstaan. Berkelland is een veelzijdige en gezellige plattelands gemeente met 45.000 inwoners. Berkelland ligt in de achterhoek en bestaat uit de hoofd kernen Borculo, Ruurlo, Neede en Eibergen. Daarnaast kent ze zeven kleine kernen. Elk met een eigen karakter en historie. Er is een actief verenigingsleven wat zich vertaald in allerlei culturele en sportieve evenementen. Ook vind je in Berkelland veel economische bedrijvigheid, dat resulteert in meer dan 20.000 arbeidsplaatsen.

Ruurlo is een waar paradijs voor natuurmens en recreant De natuur in en om Ruurlo is echt prachtig. Je kunt er volop genieten van het vriendelijk groen en heuvelend landschap in al zijn glorie en gedaantes. Het lijkt of de tijd heel even is stil blijven staan, je proeft de sfeer en hoort de stilte. Je komt er helemaal tot rust, op de fiets, wandelend of peddelend in de kano op de Berkel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Ruurlo zich mag verheugen op steeds meer toeristisch bezoek. Naast de mooie natuur zijn er vele bezienswaardigheden.

Ruurlo een karakteristiek dorp met nog de echte dorpsmentaliteit De naam Ruurlo is afgeleid van Roderlo, rode ( gerooid bos ) en lo ( open parkbos ). Het kasteel van Ruurlo is al in 1326 genoemd en in handen van de adelijke familie Van Heeckeren. Veel gebouwen en instituten zijn onder het mecenaat van de kasteelbewoners tot stand gekomen, van molen tot doolhof, van medische zorg tot onderwijs. Ruurlo is gunstig gelegen met steden als Zutphen en Doetinchem op een kwartiertje rijden. Het karakteristieke dorp heeft een mooie oude kern. En in het dorp heerst nog de echte dorpse mentaliteit, altijd bereid zijn elkaar te helpen. Ruurlo heeft dan ook een uitgebreid verenigingsleven. Nieuwe bewoners worden er warm onthaald. Het dorp beschikt over vijf grote basisscholen, eigentijds van opzet en gunstig gelegen. Soms met een mooie sportzaal. Ruurlo beschikt ook over een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Vrije tijd kan naar hartelust ingevuld worden, er is voor ieder wat wils. Ook aan uitgaansgelegenheid is in Ruurlo geen gebrek.

4


Achter de kantelen maakt deel uit van het plan “De Landerijen”. Dit plan is gelegen aan de rand van de wijk “Leusinkbrink”. Een prachtige wijk met veel groen en mooie huizen.

17 exclusieve villa’s op een O Z

N W

5


unieke locatie in Ruurlo....

De Landerijen

Het nieuwbouwplan “De Landerijen” staat voor karakter warmte en kwaliteit. Ingrediënten die uw leven aangenaam en prettig maken. Al deze mooie eigenschappen zijn in dit unieke plan verwerkt en zullen u als toekomstige bewoner zeker aanspreken. U vindt er niet alleen een eigentijds huis, maar ook een thuis, een plek en omgeving waar het fijn is om op te groeien. Ruurlo heeft ook nog zijn eigen dorpse karakter en een compleet en gezellig centrum met alle voorzieningen. De bereikbaarheid is goed en Ruurlo is vanuit alle richtingen zowel met trein als met de auto goed bereikbaar. Het plan “De Landerijen” bestaat uit de volgende woningtypes; “De drie Freules” 3 vrijstaande woningen “Achter de kantelen” 17 unieke villa’s “De coulissenhof ” 54 eengezinswoningen “De vorstenhof ” 12 levensloopbestendige woningen “De kasteelheer” 1 modelwoning U als bewoner bepaalt het karakter, de sfeer en de gezelligheid van de wijk. Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor een wandeling door “De Landerijen”. Om samen met u te kijken naar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

6


17 exclusieve villa’s op een

Situatietekening Achter de kantelen Deze situatietekening, betreft in nagenoeg alle gevallen een momentopname. Wijzigingen met betrekking van de situering kunnen zich dan ook voordoen. Voor deze wijzigingen is Reuvers bouw en ontwikkeling niet aansprakelijk. De inrichting van het openbare gebied op deze illustratie is gemaakt naar ons eigen inzicht en kan sterk afwijken van de werkelijkheid. Het openbare gebied valt overigens onder de verantwoordelijkheid van de gemeente.

7


Achter de kantelen maakt deel uit van het plan “De Landerijen”. Dit plan is gelegen aan de rand van de wijk “Leusinkbrink”. Een prachtige wijk met veel groen en mooie huizen.

unieke locatie in Ruurlo.... O Z

N W

8


9


10


Situatie van het plan “De Landerijen”

17 schitterende villa’s van allure...

De kasteelheer (model woning)

De drie freules 1

De coulissenhof Achter de kantelen

2

De vorstenhof 3

www.delanderijen.com

4

Op deze site houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen van onze projecten.

5 6

11


Riet

49

5

Vossenstaart

19

Podzollaan

Podzollaan

2 20

21

66

34

Beemd

3

an Podzolla

6

ollaan Podz

50

51

64

65

Podzolla an

35

107

Podzo llaan

108

36

1 Riet

4

Gras

Beemd

Gras

5

Kamgras

Vossenstaart

Kamgras

6

12

109


Kwaliteit is een keuze... De Hofmeester : Voorgevel

De Hofmeester : Achtergevel

13

Een plek, waar ik altijd al wilde wonen


Achter de Kantelen, een droom die uitkomt De Kamerheer : Voorgevel

De Kamerheer : Achtergevel

14


rvaar elke ochtend, EEwat het wonen hier zo bijzonder maakt

15


Een villa met een sfeer die past bij de ziel van het huis Een schitterende villa met een uitstraling van allure. Heel doordacht ontworpen tot in het allerkleinste detail. In een stijl die uw villa status verleent en die zijn waarde bewijst. Op een plek waar u altijd al wilde wonen, gunstig gelegen grenzend aan de mooie wijk “Leusinkbrink”. Voor ú een unieke buitenkans, of misschien een droom die uitkomt. De villa’s zijn zeer ruim van opzet, met een inhoud van circa 750 m 3 tot circa 840 m3 en met percelen variërend in grootte van circa 336 m 2 tot circa 565 m2. Deze twee type villa’s worden u aangeboden in diverse opties met héél veel extra’s. Hierdoor kunnen wij aan uw woonwensen tegemoet komen. Met zelfs de mogelijkheid van 1 of 2 slaapkamers op de begane grond. De prijs / kwaliteit verhouding van deze villa’s zijn uniek te noemen. Nergens in Ruurlo vindt u zo veel kwaliteit in deze prijsstelling. Zo gekozen dat niets u zal weerhouden om deze villa in uw bezit te nemen. Klanttevredenheid staat bij Reuvers bouw en ontwikkeling hoog in het vaandel en we zijn trots dat wij voor u deze villa mogen bouwen. Oss is onze thuishaven, maar wij willen ook graag in Ruurlo laten zien wat we kunnen. Wij bouwen graag samen met u aan iets moois en dat zult u zeer zeker terug vinden in dit schitterende project in Ruurlo “Achter de Kantelen”. Met vriendelijke groet, Het team van Reuvers bouw en ontwikkeling

16


BEGANE GROND Interieur impressie

17


BEGANE GROND

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

16 14 18


1e VERDIEPING Interieur impressie

19


1e VERDIEPING

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

20


ZOLDER

Interieur impressie

21


ZOLDER

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

22


VOOR- ACHTERGEVEL

Schaal 1:100 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Achtergevel

Voorgevel

23


ZIJGEVELS

Schaal 1:100 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Rechter zijgevel

Linker zijgevel

24


DOORSNEDE

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

25


DOORSNEDE

Schaal 1:50

26


EXTRA OPTIES Interieur impressie

27


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 1: Begane grond 2 slaapkamers en badkamer

28


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Voorgevel

Achtergevel

29

Optie 1: Begane grond

2 slaapkamers en badkamer


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 2: Begane grond 1 slaapkamer en badkamer en verkleinde berging

30


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Achtergevel

31

Optie 2: Begane grond

1 slaapkamer, badkamer en verkleinde berging


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 3: Begane grond 1 slaapkamer, badkamer en verkleinde berging

32


EXTRA OPTIES

Interieur impressie Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

33

Achtergevel

Optie 3: Begane grond

Achtergevel

Optie 4: Begane grond

1 slaapkamer, badkamer en verkleinde berging

1 slaapkamer, badkamer en verkleinde berging (pagina’s 35 en 36)


RENVOOI

Type F alle woningen

34


EXTRA OPTIES Interieur impressie

35


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 4: Begane grond 1 slaapkamer, badkamer en verkleinde berging

36


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 5: Begane grond Bijkeuken en aparte berging

37


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Voorgevel

Achtergevel

Optie 6: Begane grond

verplaatsing keuken en woonkamer vergroot

38


EXTRA OPTIES Interieur impressie

39


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 6: Begane grond verplaatsing keuken en woonkamer vergroot

40


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 7: Begane grond Verkleinde berging en tuinkamer

41


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Achtergevel

Optie 7: Begane grond

Verkleinde berging en tuinkamer

42


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 8: Verdieping Slaapkamer 2 vergroot

43


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie 9: Verdieping Badkamer verkleind en extra slaapkamer

44


EXTRA OPTIES

Schaal 1:50 Type F bouwnr :19,34,49,64,107,109 In spiegelbeeld:05,06,21,36,51,66

Optie10: Zolder Gescheiden zolderruimten

45


Een plek, waar ik altijd al wilde wonen...

46


INHOUDSOPGAVE ACHTER DE KANTELEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING :

47

48

Administratieve bepalingen voor de uitvoering

48

De verkoopbrochure

48

Procedure aankoop en verdere bijzonderheden

50

Tenslotte

50

Technische omschrijving

51

Kozijnen, ramen en deuren

52

Binnenafwerking

52

Installaties

53

Afwerking en voorzieningen per ruimte

54

Materiaal en kleurenstaat

55

Brochureverklaring


1. Administratieve bepalingen voor de uitvoering 1.1

ALGEMEEN

De woningen zullen worden gebouwd conform bouwbesluit, ministeriële regelingen en de gemeentelijke bouwverordening, zoals deze twee maanden vóór de aanvraag van de bouwvergunning golden. Ten aanzien van de contractuele verhoudingen tussen koper en verkoper zijn van toepassing de Uniforme Administratieve Voorwaarden voor de uitvoering van werken (UAV ‘89) tenzij daarvan in deze technische omschrijving wordt afgeweken, de Algemene Voorwaarden Technische Installaties AVTI ‘92, alsmede de bepalingen van de plaatselijke Nutsbedrijven en andere voorschriften en bepalingen van de gemeente Berkelland waarin wordt gebouwd, eveneens zoals deze twee maanden vóór de aanvraag van de bouwvergunning golden. 1.2

AFWIJKINGEN

Tijdens de uitvoering kunnen geringe afwijkingen ten opzichte van deze omschrijving of tekeningen worden aangebracht na goedkeuring van de directie. Deze afwijkingen zullen nooit afbreuk doen aan de kwaliteit van het werk. Verrekening ten gevolge van bovenbedoelde wijzigingen is niet mogelijk. 1.3

TIJDELIJKE VOORZIENINGEN

Tijdens de bouw worden de nodige opslagloodsen en een schaftlokaal geplaatst. Aannemer en andere belanghebbenden behouden zich het recht voor reclameborden te plaatsen. 1.4

VOORSCHRIFTEN OMTRENT DE UITVOERING EN DE BOUWSTOFFEN

Zie hiervoor UAV 1989, Stabu Standaard 2001 en Bouwbesluit 2003 (met aanvullende ministeriële regelingen zoals van toepassing bij de bouwvergunning) en het Bouwprocesbesluit 1994. 1.5

2.2 WIJZIGINGEN Ten gevolge van de tijdsdruk is deze brochure mogelijk niet geheel aangepast aan de laatste bouwplannen, omdat er nog ondergeschikte wijzigingen kunnen ontstaan als gevolg van de planuitwerking of het nader overleg omtrent de uitvoering. Deze wijzigingen zullen als losse bijlage worden toegevoegd voordat de koop-/aannemingsovereenkomst door u wordt getekend en behoren dus tot het contract. Daarnaast kunnen wijzigingen ontstaan, als deze door overheid of nutsbedrijven worden voorgeschreven en kleine afwijkingen, zoals bedoeld onder “administratieve bepalingen voor de uitvoering”. Soms is het tijdens de uitvoering noodzakelijk om wijzigingen in de technische omschrijving door te voeren. Deze “afwijkingen” worden doorgevoerd, ook nadat de koop-/aannemingsovereenkomst door u is ondertekend. Hiervoor zal geen verrekening plaats vinden, omdat deze wijzigingen in de materialen en afwerkingen nimmer afbreuk zullen doen aan de beoogde kwaliteit van de woningen. De op tekening ingeschreven maten en ingetekende situaties zijn “circa”-maten en hebben geen bewijskracht. De situatietekening, waarop de woningen met hun bijbehorende grond, de straat, het openbaar gebied etc. staan aangegeven, wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vervaardigd. Onder andere omdat het mogelijk is dat de situatietekening op het moment van verkoop door procedures door de overheden nog niet tot in de details is uitgewerkt, moet in de praktijk worden vastgesteld dat er afwijkingen tot stand kunnen komen. Wij kunnen voor deze afwijkende situatie geen aansprakelijkheid aanvaarden. Derhalve kunt u geen rechten aan de situatietekening ontlenen. 2.3

Er zal een lijst worden opgesteld, waarop staat vermeld welke “opties” als meer- of minderwerk kunnen worden uitgevoerd. Deze lijst zal tijdig aan elke koper worden verstrekt.

VOLGORDE BIJ DE UITVOERING

3. Procedure aankoop en verdere bijzonderheden

De volgorde bij de uitvoering wordt in nader overleg met de gemeente bepaald. 1.6

OPLEVERING EN OPLEVERINGSTERMIJN

De woningen worden (bezemschoon) opgeleverd in het bijzijn van de koper. De service - controlebeurt vindt circa drie maanden na de oplevering plaats. Oplevering van elke woning zal plaats vinden binnen een termijn, zoals in de koop-/aannemingsovereenkomst nader is genoemd.

2. De verkoopbrochure 2.1

ALGEMEEN

Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen van de architect van dit plan. De opgenomen perspectieftekening geeft een “artist - impression” weer. Het kan voorkomen dat er verschillen zijn tussen deze impressie en de daadwerkelijke uitvoering. Aan deze “artist-impression” tekening kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Ook niet qua kleurstelling e.d. Deze worden veelal in een later stadium door de architect ingevuld. Op de artists impression zijn mogelijk diverse opties getekend welke mogelijk wel of niet uitgevoerd kunnen worden. De technische tekeningen en de omschrijving zijn maatgevend voor hetgeen u geleverd krijgt. Het ingetekende meubilair e.d. is slechts ter illustratie, zodat dit niet in de koopsom is inbegrepen. In geval van tegenstrijdigheid tussen omschrijving en bijbehorende tekeningen prevaleert de omschrijving.

MEER- EN MINDERWERK

3.1

ALGEMEEN

U kunt ervan overtuigd zijn dat wij, indien u besluit een woning van ons te kopen, alles in het werk zullen stellen om het vertrouwen dat u ons geeft waar te maken. Het is ons streven binnen de gegeven prijs, een zo goed mogelijk product te leveren. Onderstaand geven wij u een overzicht van de gang van zaken volgend op het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. 3.2

KOOPAKTEADMINISTRATIE

Bij deze akte gaan koper en verkoper een overeenkomst aan, waarbij de koper zich onder meer verplicht tot betaling van de koopprijs en de verkoper zich verplicht tot de bouw van de woning en de levering van de daarbij behorende grond. Nadat u deze koop-/aannemingsovereenkomst heeft getekend, ontvangt u binnen enkele dagen bericht dat de akte door verkoper is meeondertekend. De originele akte (dus het door beide partijen ondertekende exemplaar) wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht kan voorbereiden. 3.3

NOTARIS

De eigendomsoverdracht van de grond geschiedt door middel van een zogenaamde akte van levering bij de notaris. Ruim voor de datum van de notariële levering ontvangt u van de notaris een afrekening waarop het totale op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven (inclusief bijkomende kosten, zie hieronder). Op de leveringsdatum worden in de meeste gevallen twee akten getekend, te weten:

48


1. 2. 3.4

De akte van eigendomsoverdracht (akte van levering) van de grond voor de bouw van een woning van verkoper aan de koper. De hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldgever ontvangt. WANNEER U MOET GAAN BETALEN:

Na ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst krijgt u van ons een factuur toegestuurd, waarop wij de reeds vervallen termijnen in rekening brengen: 1. Indien u over “eigen geld” beschikt betaalt u de factuur. 2. Heeft u geen “eigen geld” en is ook de hypotheekakte nog niet gepasseerd dan betaalt u nog niet. U heeft dan automatisch uitstel van betaling zoals dat ook in de koop-/aannemingsovereenkomst staat. Over de verschuldigde, maar niet betaalde termijnen, wordt de overeengekomen rente berekend, die later bij de notariële eigendomsoverdracht met u wordt verrekend. Telkens wanneer de bouw weer zover is gevorderd dat een van de termijnen is vervallen, ontvangt u van ons een verzoek tot betaling van de betreffende termijn. Het origineel zendt u zo spoedig mogelijk -voorzien van uw handtekening- naar uw geldgever, die voor de betaling zorg draagt zodra de eigendomsoverdracht heeft plaats gevonden. 3.5

VRIJ OP NAAM (V.O.N.)

De koopsommen van onze woningen zijn vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met het verwerven van een eigen woning zijn gemoeid, in de koopsom zijn begrepen: a. Grondkosten. b. Bouwkosten. c. CAR-verzekering. d. Honorarium van architect en constructeur. e. Notarishonorarium inzake akte van levering. f. Makelaarscourtage/verkoopkosten. g. Gemeenteleges, de bouw van de standaard woning betref fende (dus niet over eventueel meerwerk omtrent wijzigingen). h. BTW (19% eventuele wijzigingen worden conform wettelijk voorschrift verrekend). i. Kadastrale uitmeting. j. Bouwvergunning. k. Aansluitingen t.b.v. gas, water, elektra en riolering (niet de aanvraag tot levering). l. Eventuele loon- en prijsverhogingen (deze worden dus niet doorberekend). De met de financiering van uw woning verband houdende kosten zijn niet in de koop- en aanneemsom begrepen. Deze bijkomende kosten zijn: a. De kosten verbonden aan het verkrijgen van een hypothecaire lening (afsluitkosten). b. De notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte. c. De (bouw)rente tot de leveringsdatum over vervallen maar niet betaalde termijnen. Andere bijkomende kosten kunnen zijn: a. De aanvraag voor levering van water, gas en elektriciteit. b. Aansluitkosten voor Telefoon / Internet. c. Aansluitkosten van CAI voor het aanleggen van het kabelnet (tv/radio en eventueel internet) d. Aanleg beveiligingsinstallatie.

49

e.

i.

Tuinaanleg met beplanting en grondbewerking zoals spitwerk, drainage e.d.. Bestrating met grondwerk hiervoor van rijstroken, terrassen en ontsluitingen van voordeur en achterplaats. Er worden geen losse kasten geleverd en de woning wordt niet behangen, de koper dient hier zelf in te voorzien. Eventuele aanvullende gemeentelijke heffingen ( b.v. inrit vergunning indien van toepassing). Levering en plaatsing van de keuken

3.6

PRIJSSTIJGINGEN

f. g. h.

De met u in de koop-/aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom staat vast met uitzondering van wijzigingen in het BTW-tarief. Loon- en materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw zijn voor onze rekening en risico. De z.g. risicoregeling is dus uitgesloten. 3.7

OPLEVERINGSPROGNOSE

Op het moment van de verkoop wordt een globale opleveringsprognose gegeven. Dat betekent: de datum waarop uw woning voor bewoning gereed is. Wij moeten daarbij de nodige reserve in acht nemen, omdat het bouwen van een woning nog veel ambachtelijk werk met zich meebrengt. In een later stadium kan die prognose natuurlijk steeds gedetailleerder worden. 3.8 OPLEVERING Wanneer de woning gereed is, krijgt u van ons een uitnodiging om samen met onze uitvoerder / opzichter uw woning te inspecteren. Bij deze oplevering worden de geconstateerde onvolkomenheden schriftelijk vastgelegd. Inmiddels heeft u een eindafrekening van ons ontvangen. Als u aan al uw financiële verplichtingen heeft voldaan, ontvangt u de sleutel van uw woning. De aannemer heeft dan wel nog enkele dagen nodig om de geconstateerde onvolkomenheden te verhelpen. Regel uw verhuizing dus niet op de dag van oplevering. Dit wordt de juridische oplevering genoemd of oplevering van uw woning. Behoudens eventuele verborgen gebreken, welke na de oplevering worden geconstateerd, kunnen later geen bemerkingen meer in behandeling worden genomen, welke niet zijn vastgelegd in de opleveringsverklaring. Bij genoemde oplevering wordt aan de koper een “verklaring ter zake van overname van de woning” ter ondertekening voorgelegd, waarin de koper verklaart geen andere tekortkomingen te hebben geconstateerd, dan in de opleveringsverklaring zijn gemeld. Na verloop van drie maanden vanaf de oplevering zullen wij u schriftelijk op de hoogte stellen omtrent de datum waarop de controle van de onderhoudsperiode schriftelijk vastgelegd zal worden. De onderhoudspunten die ter beoordeling van de uitvoerder van Reuvers Bouw en Ontwikkeling terecht zijn, zullen dan samen met u genoteerd worden. Daarna worden deze punten, gezamenlijk met de overige in het plan gelijktijdig opgeleverde woningen, op afspraak afgewerkt. 3.9

ONDERHOUDSTERMIJN

Tot uiterlijk drie maanden na de oplevering krijgt u de gelegenheid ons te berichten of alle eerder geconstateerde onvolkomenheden zijn verholpen en/of nieuwe onvolkomenheden na de oplevering zijn ontstaan, die niet het gevolg zijn van verkeerd gebruik of het “werken” van materialen. Bij kleine onvolkomenheden, moet rekening houden met het gegeven dat : een woning wordt gebouwd uit “levende” materialen. Materialen die nog kunnen gaan “werken” zoals dat in bouwtermen heet. Dat betekent dat bijvoorbeeld in de hoeken van stucwerk haarscheurtjes kunnen ontstaan of verkleuring kan optreden. Dat is niets ernstigs; Dit wordt veroorzaakt door het uit uw woning wegtrekkend vocht. Deuren kunnen gaan klemmen, omdat hout moet “wennen” aan een andere temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze kleine dingen kunnen nooit worden voorkomen. Nadat alle onvolkomenheden zijn verholpen, wordt de verkoper geacht aan zijn verplichtingen te hebben voldaan. Klachten, die na de onderhoudstermijn optreden, dienen schriftelijk te worden gemeld aan het uitvoerend bouwbedrijf.


4. Tenslotte Ter zake van een opzegtermijn van uw huurwoning of de verkoop van uw eigen woning raden wij u aan de grootst mogelijke voorzichtigheid te betrachten en de woning niet voortijdig op te zeggen. Eigenaar-bewoners adviseren wij bij de verkoop van de huidige woning in de koopakte een clausule op te nemen, waarin de datum van leegkomen variabel wordt gesteld. Natuurlijk streven wij er naar de prognoses voor de oplevering zo nauwkeurig mogelijk te maken. Tal van omstandigheden echter, wij noemden er reeds enkele, kunnen - zeker als de bouw op het moment van de aankoop nog niet is aangevangen - een opschuiving veroorzaken. De koop-/aannemingsovereenkomst is een leidraad ten aanzien van het opleveringstijdstip. In het algemeen is de vastgelegde opleveringsdatum van de koop-/ aannemingsovereenkomst echter voldoende ruim genomen. Indien u verder nog vragen heeft, stelt u zich dan in verbinding met het makelaarskantoor waaraan wij de verkoop hebben toevertrouwd. Voor de aankoop van de keukeninrichting + sanitair + wand- en vloertegels kunt u terecht bij de nog nader te bepalen leverancier(s). In de koopsom is geen keuken opgenomen. Voor de woningen wordt door de garantieplichtige ondernemer een waarborgcertificaat aangevraagd conform de Garantie - en waarborgregeling 2009 van Stiwoga. De bij deze Stiwoga-regeling behorende brochure dient voor het waarmerken van de technische omschrijving en het tekenen van de overeenkomst aan u overhandigd te worden door de verkoper van de woning. Met de invoering van het Bouwbesluit 2003 zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot onder andere het al of niet behoeven aan te vragen van een bouwvergunning. Voor meer informatie over het Bouwbesluit kunt u zich wenden tot de gemeentelijke instanties van de gemeente waarin uw woning wordt gebouwd. Voor Inlichtingen en verkoop: zie achterzijde van deze verkoopbrochure.

5. Technische omschrijving 5.1

PEILHOOGTE

Als peil wordt aangehouden de bovenkant van de afgewerkte beganegrondvloer in de entreehal, aangepast aan de omliggende bebouwing en bestrating en wordt door de gemeente op het werk aangegeven, evenals de rooilijnen en erfgrenzen. 5.2

GRONDWERKEN

Voor de aanleg van de funderingen, de riolering, de installatie-invoerleidingen, telefoon en CAI worden de benodigde ontgravingen verricht. De overige ontgravingen worden aangevuld met uitkomende grond (gesloten grondbalans) waarna de tuin wordt opgeschoond en geëgaliseerd op licht afschot naar omliggend gebied. De bovenste laag, wordt aangevuld met uitkomende grond. De kruipruimtes worden weer opgevuld met uitkomende grond van de ontgravingen, er komt dus geen bereikbare ruimte onder de begane grondvloeren. Voor de tuin rondom uw woning wordt geen grondverbetering toegepast. Voor een goede waterdoorlating dient u de tuin diep te laten spitten na de oplevering van uw woning. De grond is zonder deze extra bewerkingen niet geschikt voor tuinbeplanting. Wij adviseren u daarom tuingrond te bewerken zoals hiervoor omschreven. Indien de bereikbaarheid van de tuin na de oplevering van de woning niet meer mogelijk is als gevolg van bijvoorbeeld een gemetselde tuinafscheiding of van aangrenzende tuinen van uw buren kunt u het volgende ondernemen; In samenspraak met de uitvoerder van de

projectaannemer en de overige kopers van de aanliggende percelen kunt u tot overeenstemming komen om de tuinen gezamenlijk te laten spitten en eventueel grondverbetering toe te passen. Dit initiatief ligt dus bij u en de kosten voor deze activiteiten komen voor uw rekening en eventuele overige kopers. De werkzaamheden van de projectaannemer mogen niet gehinderd worden en de uitvoerder heeft hierin het laatste woord. U dient wel rekening te houden met eventuele kabels en leidingen in de tuin. Mogelijke beschadigingen aan kabels en leidingen en aan de woning zijn uw verantwoording en de kosten voor reparatie komen voor uw rekening. Bij de inzet van zwaar materieel, zoals een graafmachine en /of vrachtauto, dienen deze voldoende afstand te bewaren van de belendende gebouwen. 5.3

RIOLERINGSWERKEN

De riolering onder de woningen worden uitgevoerd in kunststofbuizen met bijbehorende hulpstukken en verbindingen. De vuilwater riolering wordt aangesloten op het gemeenteriool. Het schoonwater ofwel hemelwater wordt over eigen terrein afgevoerd richting openbaar gebied en komt uiteindelijk in het infiltratieriool van de gemeente terecht. Dit houd in dat het hemelwater rechtstreeks aan de natuur wordt teruggeven. De afvoeren van de diverse lozingstoestellen wordt met de nodige stankafsluiters aangesloten op de riolering. De riolering wordt belucht door middel van een ontspanningsleiding, welke bovendaks uitmondt. Ten behoeve van de plaats van de ontstoppingsmogelijkheden van de riolering wordt, indien van toepassing, bij de oplevering een revisietekening verstrekt. Er wordt geen drainagesysteem toegepast. Op de tekeningen staan hemelwaterafvoeren aangegeven, deze zijn indicatief. Het aantal en de plaatsing worden nader bepaalt in overleg tussen de aannemer en de installateur. 5.4

BESTRATINGEN

Er wordt geen bestrating aangebracht t.p.v. de rijstroken, terrassen en voordeur op eigen terrein. 5.5

ERF AFSCHEIDINGEN

Er worden geen erfafscheidingen geplaatst bij kavel 5,20,35,50,65,108 en 109, door kopers in eigen beheer te verzorgen. Bij kavel 6,19,21,34,36,49,51,64,66 en 107 komt deels een gaashekwerk met klimplant welke collectief aangelegd wordt en een instandhoudingsplicht heeft. Bij deze woningen komt aan de zijkant welke grenst aan een “Walstraatje” respectievelijk een gedeelte hekwerk van circa 900 mm hoog en circa 1800 mm hoog. Overige erfafscheidingen door kopers in eigen beheer te verzorgen. 5.6

FUNDERINGEN EN KRUIPRUIMTE

Aan de hand van de resultaten van de uitgevoerde sonderingen / het uitgevoerde terreinonderzoek wordt een funderingssysteem op “palen” (= betonnen palen met daarover een raster van betonnen balken) toegepast, één en ander conform het advies van de constructeur en / of in overleg met bouw- en woningtoezicht. Er komt geen kruipruimte. 5.7

BETONWERK

De raamdorpels worden uitgevoerd in beton. 5.8

METSELWERK

De binnenspouwbladen en de stabiliteitswanden van de woningen zijn uitgevoerd in kalkzandsteen. De overige binnenwanden zijn van gipsblokken met een dikte van 70 resp. 100 mm al naar gelang de toepassing en de geluidseisen. De buitengevels van de woningen zijn van baksteen in kleur en formaat volgens de door de welstandscommissie goedgekeurde kleuren materiaalstaat van de architect. Dilatatievoegen worden aangebracht op aanwijzing van constructeur en baksteenleverancier en in overleg met de architect.

50


Op de woningen staan schoorstenen uitgevoerd in baksteen (steenstrips) en gevoegd in kleur en formaat volgens opgave architect. De schoorstenen worden voorzien van de nodige ventilatiedoorvoeren. De schoorstenen zijn standaard niet geschikt als rookkanaal. Indien u deze wenst te gebruiken dient dit in overleg plaats te vinden wat de mogelijkheden zijn. 5.9

SYSTEEMVLOEREN

De begane grondvloer is uitgevoerd als een geïsoleerde fabrieksmatig geproduceerde systeemvloer van gewapend beton. De 1e en 2e verdiepingsvloer bestaat uit fabrieksmatig geproduceerde systeemvloeren van gewapend beton. De afwerking van de vloeren vindt plaats volgens overige omschrijving. 5.10

TIMMERWERKEN

De constructie van de schuine daken bestaat uit geprefabriceerde geïsoleerde dakelementen, dragend op vurenhouten muurplaten en eventueel te plaatsen dragende knieschotten, die daarom niet mogen worden verwijderd. De gootconstructies zijn van vurenhouten regelwerken en klossen, bekleed met multiplex waaraan een zinken bakgoot wordt bevestigd. Het zichtwerk van de overstek- en boeiboord constructie is afgewerkt in kleur volgens de definitieve kleurenstaat van de architect. De overstekken van de garages/bergingen zijn van vurenhouten regelwerken en klossen, bekleed met multiplex. De overkappingen/luifels (indien aanwezig) zijn van vurenhouten balken met vurenhouten regelwerken en klossen bekleed met multiplex. De zichtzijden(binnen) van de houtconstructies en de dakelementen (binnen) van de schuine dakvlakken op de zolder zijn niet afgewerkt. De stuiknaden van de in plaatmateriaal uitgevoerde boeiboorden en overstekken en overkappingen sluiten niet strak op elkaar aan ten behoeve van het noodzakelijke onderhoud na oplevering. Tevens wordt de constructie voorzien van de noodzakelijke ventilatieopeningen. 5.11

STAALCONSTRUCTIES

De door de constructeur voorgeschreven staalconstructies binnen zijn zoveel mogelijk weggewerkt en behandeld met grondverf. In buitensituaties en in spouwconstructies wordt het staalwerk verzinkt. Het zichtwerk, zowel in buiten- als in binnensituaties, wordt dekkend afgewerkt volgens de kleurenstaat.

5.12 Kozijnen, ramen en deuren 5.12.1 BUITENKOZIJNEN De buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden geleverd onder KOMOSKH certificaat, zoals op de tekeningen is aangegeven, houtafmetingen en detaillering volgens de KVT. De buitenkozijnen, -ramen en buitendeuren zijn van hardhout. Daar waar nodig worden In de kozijnen ventilatie roosters opgenomen. Afmeting volgens de door het bouwbesluit benodigde ventilatie toevoer per ruimte. De voordeur wordt uitgevoerd volgens de geveltekening en in kleur volgens de kleurenstaat van de architect. In de voordeur wordt opgenomen een brievenbus welke voorzien is van tochtwering. De overige buitendeuren van de woningen zijn uitgevoerd als hardhouten deuren met stapeldorpels en conform de geveltekeningen.

De garagedeuren worden voorzien van een watervaste plaat met profilering. Rondom alle beweegbare buitenramen en buitendeuren van de woningen worden tochtprofielen aangebracht. Alle buitenkozijnen, - ramen en deuren van de woningen worden beglaasd met HR++ Isolatieglas volgens opgave EPC berekeningen en tekening Architect. Onder de voordeur en de overige buitendeuren van de woningen worden antracietgrijze kunststeen of metalen dorpels aangebracht. Onder de raamkozijnen op de begane grond komen betonnen waterslagen voor een deugdelijke waterkering. Onder de raamkozijnen op de verdieping worden de waterslagen eveneens in beton uitgevoerd. De gemetselde/gelijmde borstweringen (binnen) worden afgewerkt met vensterbanken van kunststeen (m.u.v. betegelde wanden). Alle buitendeuren en beweegbare ramen worden voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk, alle buitendeuren worden voorzien van gelijksluitende cilinders (uitvoering hang- en sluitwerk volgens het bouwbesluit). 5.12.2 BINNENDEUREN EN- KOZIJNEN De binnendeurkozijnen zijn van plaatstaal in fabrieksmatig afgewerkte kleur gebroken wit en zijn voorzien van een bovenlicht met enkel blank glas. De binnendeuren worden uitgevoerd als fabrieksmatige opdekdeur in gebroken witte kleur. Onder de binnendeuren komen geen stofdorpels, behalve bij de badkamer- en toiletdeuren daar wordt een antracietkleurige kunststeen dorpel geplaatst. De binnendeuren zijn voorzien van een loopslot met aluminium deurkrukken, de badkameren toiletdeuren hebben een vrij-bezetsluiting en kastdeuren een kastdeurslot. 5.13 TRAPPEN EN HEKKEN De trappen en traphekken worden standaard uitgevoerd in vurenhout. Voor de toegang van de begane grond naar de eerste verdieping wordt een dichte trap geplaatst, voor de toegang van de eerste verdieping naar de zolder wordt een open trap geplaatst. De treden en stootborden van de trap van de begane grond naar de verdieping zijn fabrieksmatig gegrond. De treden van de trap van de eerste verdieping naar de zolder zijn fabrieksmatig gegrond. De trapbomen, trapspillen, traphekken en leuningen worden afgelakt. De leuningen worden bevestigd met aluminium leuninghouders. 5.14

DAKBEDEKKINGEN EN HEMELWATERAFVOEREN

De schuine dakvlakken worden gedekt met keramische leipannen volgens afwerkstaat, geheel compleet met vogeldichte stroken, ventilerende nokconstructie, halve en/of gezaagde pannen en nokvorsten. In de prefab schoorstenen komen voor zover technisch mogelijk de afvoeren voor de cv. en mv. en rioolontluchting. De dakbedekking van de garages/bergingen en overkappingen wordt uitgevoerd in EPDM en waar nodig verlijmd waarna deze afgedekt worden met grind. De dakranden van de platte daken worden afgewerkt met een aluminium daktrim. Het hemelwater van de daken zal via de zinken dakgoten en via kunststof hemelwaterafvoeren afgevoerd worden zoals omschreven bij 5.3. 5.15 ISOLATIE De begane grondvloer van de woning wordt voorzien van isolatie, zodanig dat een totale warmteweerstand(Rc) van dit bouwdeel wordt bereikt van 4,0 m²K/W. De schuine dakvlakken van de woning worden voorzien van isolatie waardoor een warmteweerstand (Rc) wordt bereikt van 5,0 m²K/W voor het dak. De platte dakvlakken van de woning worden voorzien van isolatie waardoor een warmteweerstand (Rc) wordt bereikt van 3,0 m²K/W voor het dak. De spouw van de buitengevels van de woning wordt voorzien van isolatie waarmee een Rc-waarde van 3,47 m²K/W voor de gevel wordt bereikt. De buitenkozijnen, -ramen -en deuren van de woningen worden beglaasd met HR++ isolerend dubbelglas. De bergingen/garages zijn ongeïsoleerd. 5.16 BEGLAZING Alle glasopeningen van de woningen zijn voorzien van helder HR++ glas conform de EPC berekening.

51


5.17 Binnenafwerking De binnenafwerking is per ruimte omschreven in de bijbehorende “Staat van afwerking” In algemene zin geldt het volgende: 5.17.1 VLOEREN De vloeren van de woningen worden afgewerkt met een zandcement dekvloer. In de zandcement dekvloer worden de aanen afvoer leidingen van de verwarming, alsmede de eventueel aanwezige optionele vloerverwarming weggewerkt. U dient er rekening mee te houden dat u niet kunt spijkeren in de zandcement dekvloer i.v.m. het risico van schade aan leidingwerken welke in deze vloer verwerkt zijn. Achter de dragende knieschotten (indien aanwezig) wordt de betonvloer niet afgewerkt met een dekvloer. 5.17.2 TEGELWERK Vloertegels worden verlijmt op de dekvloer aangebracht in de badkamer en toilet volgens de staat van afwerking. De toiletruimte en badruimte worden uitgevoerd met een standaard vloertegel van 20x20 cm. Voor de aankoop van vloertegels bij een nader te bepalen aangewezen leverancier is een verrekenprijs van € 20,00 inclusief btw/ m² beschikbaar. Aanbrengen is in de koopsom begrepen voor standaardafmetingen (20 x 20 cm) De wandtegels in toiletruimte worden standaard tot circa 1,20 meter hoogte uitgevoerd met wandtegels van 15 x 20 cm. = breed x hoog, de wandtegels in de badruimte worden standaard tot circa 2,2 meter hoogte uitgevoerd met wandtegels van 15 x 20 cm. = breed x hoog. Voor de aankoop van wandtegels bij een nader te bepalen aangewezen leverancier is een verrekenprijs van € 20,00 inclusief btw/m² beschikbaar. Aanbrengen is in de koopsom begrepen voor standaardafmetingen. (15 x 20 cm.) 5.17.3 OVERIGE WANDEN Overige wanden binnen de woningen (met uitzondering van de meterkast en garages/bergingen) worden zodanig opgeleverd dat zij geschikt zijn om te worden behangen. 5.17.4 PLAFONDS Plafonds op de begane grond (met uitzondering van de meterkast en de garages/bergingen) en 1e verdieping worden afgewerkt met structuur spuitwerk. De V-naden van de betonnen vloerelementen blijven hierbij in het zicht. De dakelementen en de overige dakconstructies op zolder worden niet verder afgewerkt en blijven in het zicht. 5.17.5 METERKAST EN VERDERE AFTIMMERING De meterkast is voorzien van meterschot en de door de nutsbedrijven voorgeschreven invoervoorzieningen. Vloer, wanden en plafond blijven onbehandeld. Er worden geen vloerplinten toegepast in de woning. 5.17.6 KEUKEN Er wordt geen keuken geleverd en geplaatst in de woning, deze post is niet opgenomen in de koopsom. De keuken is als indicatie aangegeven op de tekening. De hierna omschreven aansluitpunten worden aangebracht op de standaard plaats volgens de keukenindicatie: Electra = 1 loze leiding t.b.v vaatwasser, 1 loze leiding t.b.v. elektrisch koken, 1 loze leiding t.b.v. boiler, 2 stuks dubbele wcd boven werkblad, 2 stuks enkele wcd voor afzuigkap en koelkast. Loodgieter = 1 stuks afgedopte warmwaterleiding, 1 stuks afgedopte koudwaterleiding en 1 stuks rioolaansluiting t.b.v. spoelbak. 1 stuks afgedopte koudwaterleiding en 1 stuks rioolaansluiting t.b.v. vaatwasser. 1 stuks afgedopte gasaansluiting t.b.v. kooktoestel. De keuken wordt in alle gevallen pas geplaatst na de oplevering in overleg tussen u als koper en de keukenleverancier. De leverancier van de keukeninrichting wordt in de meeren minderwerk lijst aangegeven.

5.17.7 SCHILDERWERK Het schilderwerk wordt uitgevoerd in kleuren, zoals aangegeven op de door de welstandscommissie goedgekeurde kleurenstaat. De buitenkozijnen, -ramen, -deuren en de buitenbetimmeringen worden dekkend geschilderd, evenals de binnenaftimmeringen daarvan. De stalen binnendeurkozijnen en de opdekbinnendeuren zijn fabrieksmatig afgewerkt in standaard gebroken witte kleur. De trappen worden geleverd als omschreven in artikel 5.13 “Trappen en Hekken”. Overige in het zicht blijvende aftimmeringen, metaalwerken en leidingen e.d. worden dekkend geschilderd of direct met het structuurspuitwerk afgewerkt, m.u.v. onderdelen in meterkast en de zolder, want daar blijven vloer, wanden, plafonds en installatieonderdelen onbehandeld.

5.18 Installaties 5.18.1 BINNENRIOLERING Wordt uitgevoerd in kunststof. Leidingverloop, diameter en ontluchting volgens de voorschriften, met toepassing van de benodigde ontstoppings- en expansievoorzieningen en beugels. De rioleringstanleiding wordt ontlucht via het dak. 5.18.2 WATERLEIDINGINSTALLATIE Leidingen vanaf de watermeter in de meterkast tot aan de aansluitpunten. Waar mogelijk en toegestaan worden de leidingen weggewerkt uit het zicht. Leidingverloop en diameter volgens de geldende voorschriften met toepassing van kunststof beugels en de benodigde isolatieschalen en doorvoermantelbuizen. De warmwaterinstallatie (inclusief kranen) voldoet aan de door de leverancier voorgestelde gebruiksdruk. Er kan maar op 1 tappunt gelijktijdig warmwater gebruikt worden (als meerwerk kan dit op meerdere punten gelijktijdig gebruik uitgebreid worden, d.m.v. aanpassen leidingwerk en capaciteit cv-ketel met boiler). 5.18.3 SANITAIR Het sanitair zoals aangegeven op de tekening, wordt aangesloten op de waterleiding(en) en de riolering. Watercloset (met laaghangend kunststof reservoir) en wastafels zijn van 1e soort wit verglaasd kristalporselein, de douche is voorzien van een doucheputje. De sanitaire toestellen worden voorzien van verchroomde kranen. In de doucheruimte wordt een garnituur aangebracht, bestaande uit een mengkraan, doucheslang met handdouche op glijstang in verchroomde uitvoering. T.p.v. de opstelplaats van de wasmachine is standaard een wasmachinekraan en -afvoer geplaatst. De closetspoeling, de douchekoppen en de mengkranen zijn in waterbesparende uitvoering. 5.18.4 GASINSTALLATIE Er wordt een gasvoorziening aangebracht vanaf de meterkast tot aan het kooktoestel in de keuken en de cv-ketel op de zolder. 5.18.5 VERWARMINGSINSTALLATIE De woningen worden voorzien van een HR-ketel. Verwarming d.m.v. verwarmingselementen welke komen op de plaatsen zoals aangegeven op tekening. De temperatuurregeling geschiedt d.m.v. een kamerthermostaat in de woonkamer. In de garage/berging en op zolder, overloop en toilet komen geen radiatoren. De installatie wordt door de installateur berekend en gegarandeerd op handhaving van onderstaande temperaturen bij volledig in gebruik zijn van alle aanwezige verwarmingselementen volgens de geldende installatieregels

52


15° C; • hal • woonkamer 20°C; 20°C; • keuken garage/berging onverwarmd; • onverwarmd; • toilet onverwarmd; • trapkast badkamer 22°C; • • slaapkamers 20°C; onverwarmd; • overloop onverwarmd; • zolder Daar waar nodig zal een douche WTW (Warmte terug winning) of zonnecollectoren geplaatst worden voor het bereiken van de juiste EPC waarde. 5.18.6 MECHANISCHE VENTILATIE De woning wordt voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer via de zelfregelende ventilatieroosters in de buitenkozijnen. Het ventilatie unit systeem wordt op de zolder en voor zover mogelijk, naast de CV- ketel aangebracht. De verzinkte stalen kanalen worden op de begane grond en 1e verdieping uit het zicht aangebracht. Op zolder komen de kanalen wel in het zicht. De installatie voldoet aan NEN 1087, de minimale hoeveelheid af te zuigen lucht bedraagt per ruimte: 150 m³/h (2 x 75) • keuken: badruimte: 50 m³/h • 25 m³/h • toilet: In de keuken wordt de standenschakelaar aangebracht van de mechanische ventilatie. De roosters in de wanden of plafonds zijn op tekening indicatief aangegeven. Zij zullen in de verdere technische uitwerking mogelijk nog verplaatst worden in de desbetreffende ruimte. 5.18.7 ELEKTRISCHE INSTALLATIE De elektrische installatie is uitgevoerd volgens het centraaldoos systeem met inbouwschakelaars en dito wandcontactdozen conform NEN 1010 en aantallen zoals op de tekening is aangegeven. De lichtaansluitpunten zijn voorzien van klemmenblokjes. Er worden geen verlichtingsarmaturen geleverd. De schakelaars en de wandcontactdozen worden op een hoogte van circa 105 cm. boven de vloer geplaatst, m.u.v. de aansluitpunten achter het keukenblok. Aantal elektrapunten en plaats volgens tekening. De wasmachine aansluiting komt op een aparte groep. Bij de voordeur komt een voordeurbel met drukknop en schel in de hal op de meterkastwand of boven de meterkastdeur. Rookmelders aangesloten op lichtnet volgens tekening. 5.18.8 TELECOMMUNICATIE INSTALLATIE Ten behoeve van de telefooninstallatie wordt vanaf de meterkast een loze buisleiding aangelegd naar de aansluitdoos in de woonkamer en in de hoofdslaapkamer, deze komen op een hoogte van 30 cm. boven de vloer. Ten behoeve van de centrale antenne-inrichting worden vanaf de meterkast loze buisleidingen aangelegd naar de inbouwdoos in de woonkamer en in de hoofdslaapkamer, deze komen op een hoogte van 30 cm. boven de vloer. De verkrijger dient zelf de aansluiting op het kabelnet aan te vragen. De kosten voor het aanleggen en leveren van het hoofdkabelnet c.q. kabelsignaal in de straat en de huisaansluiting van de woning, die de kabelexploitant hiervoor berekent, zijn niet begrepen in de koop-/ aanneemsom en zijn volledig voor rekening van de verkrijger.

53

5.18.9 SPARINGEN EN DOORVOERINGEN Ten behoeve van de installaties worden de nodige sparingen gehouden en doorvoer mantelbuizen aangebracht en na het aanbrengen van de installaties afgewerkt, waar nodig waterdicht - en/of luchtdicht.

6. Afwerking en voorzieningen per ruimte (achter elke ruimtebenaming staat tussen haakjes de benaming volgens het bouwbesluit). 6.1 Hal (VKR = verkeersruimte) Vloer Dekvloer. Wanden Behangklaar. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. Meterkast Met de benodigde installaties, onbehandeld. 6.2 Toilet (TR = toiletruimte) Vloer Vloertegels. Wanden Wandtegels hoog circa 120 cm boven vloer. Hierboven komt spuitwerk met korrelstructuur. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. Ventilatie Afzuigventiel. 6.3 Woonkamer (VR = verblijfsruimte) Vloer Dekvloer. Wanden Behangklaar. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. 6.4 Keuken (VR = verblijfsruimte) Vloer Dekvloer Wanden De wanden t.p.v. het ingetekende niet in de koop- som opgenomen keukenblok worden niet afge werkt. Overige wanden behangklaar. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. Ventilatie Afzuigventiel voor een eventuele motorloze wasemkap. Afzuigventiel voor ruimte ventilatie. 6.5

Trapkast (BR = bergruimte)

Vloer Wanden Plafond 6.6

Dekvloer Behangklaar. Onderkant trap fabrieksmatig gegrond.

Berging (BR =bergruimte)

Vloer Dekvloer Wanden Lijmwanden onafgewerkt Plafond Betonnen vloerelementen onafgewerkt 6.7 Garage (BR= bergruimte) Vloer Dekvloer Wanden Lijmwanden onafgewerkt Plafond Betonnen vloerelementen onafgewerkt 6.8 Overloop (VR = verkeersruimte) Vloer Dekvloer. Wanden Behangklaar. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. 6.9 Badkamer Vloer Wanden Plafond Ventilatie

(BadR= badruimte) Vloertegels. Wandtegels tot 220 cm boven vloer. Hierboven komt spuitwerk met korrelstructuur. Wit spuitwerk met korrelstructuur. Afzuigventiel.


6.10 Slaapkamer 1 (VR= verblijfsruimte) Vloer Dekvloer. Wanden Behangklaar. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. 6.11 Slaapkamer Vloer Wanden Plafond

2 (VR= verblijfsruimte) Dekvloer. Behangklaar. Wit spuitwerk met korrelstructuur.

6.12 Slaapkamer 3 (VR= verblijfsruimte) Vloer Dekvloer. Wanden Behangklaar. Plafond Wit spuitwerk met korrelstructuur. 6.13 Zolder / Technische ruimte (Onbenoemde ruimte) Vloer Dekvloer (niet achter knieschot indien aanwezig) Wanden behangklaar Plafond Onbehandeld. Uitrusting CV ketel met de nodige aansluitpunten en leidingen. Unit van de mechanische ventilatie met de nodige aansluitpunten en leidingen

7. Materiaal en kleurenstaat

54


Brochureverklaring Oss, oktober 2009 Achter de Kantelen / Ruurlo Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld naar gegevens en tekeningen van de architect en adviseurs van dit plan. Reuvers Bouw & Ontwikkeling is evenwel genoodzaakt een voorbehoud te maken ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen welke voort kunnen komen uit andere eisen, wensen en goedkeurigen van overheden en/of nutsbedrijven. Tevens behoudt de projectonwikelaar/aannemer zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerking zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. De maten die op de tekeningen staan aangegeven zijn bij benadering en de afgebeelde perspectieftekeningen en schetsen van de informatiebrochure zijn, alhoewel zo waarheidsgetrouw als mogelijk, een impressie. De eventueel separaat verstrekte plattegronden prevaleren boven de plattegronden, welke zijn afgebeeld in de informatie-brochure.

55

Voor gezien en voor akkoord De verkrijger(s): naam: bouwnummer: datum: handtekening:

Namens de ondernemer: datum: handtekening:


ONTWIKKELING EN REALISATIE Reuvers bouw en ontwikkeling Maaskade 18 5347 KD Oss Telefoon : (0412) 63 01 00 Telefax : (0412) 62 67 91 E-mail : oss@reuversbouw.nl Website : www.reuversbouw.nl

ARCHITECT JongZeeuw architecten Waaldijk 191 4171 CD Herwijnen Telefoon : (0418 ) 58 25 97 E-mail : info@jongzeeuw.nl

CONSTRUCTEUR JV2 Bouwadvies B.V. Colisse Hoefdijk 23 5674 VL Nuenen Telefoon : (040) 28 40 302 E-mail : info@jv2bouwadvies.nl

INLICHTINGEN & VERKOOPBEMIDDELING Gerard Wesselink Makelaardij Borculoseweg 15 a 7261 BG Ruurlo Telefoon : (0573) 45 40 27 E- mail : info@gerardwesselink.nl Website : www.gerardwesselink.nl Vrouwe van Reurle Makelaardij & Taxatiebureau Dorpstraat 53 7261 AV Ruurlo Telefoon : (0573) 45 81 20 E- mail : info@vrouwevanreurle.nl Website : www.vrouwevanreurle.nl

www.achterdekantelen.nl www.delanderijen.com Het copyright van de inhoud van deze brochure ligt bij Reuvers bouw en ontwikkeling Niets uit deze brochure mag gekopieerd,verspreid, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van Reuvers bouw en ontwikkeling Reuvers bouw en ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers bv.


Blad 1 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

1.

Algemeen: Alle prijzen inclusief 19% BTW. (eventuele wijzigingen worden conform wettelijk voorschrift verrekend). Optieprijzen zijn inclusief de verrekening met de standaard uitvoeringen volgens het bestek. De prijzen van de door de koper opgedragen meerwerk opties worden vast voor de duur van het werk na goedkeuring opdracht door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. Nadat met de bouw gestart is, (de werkvoorbereiding is dan afgerond) kunnen diverse opties niet meer in uitvoering genomen worden. Door Reuvers Bouw en Ontwikkeling zal dan beoordeeld worden of gevraagde opties nog mogelijk zijn (dit is dus van toepassing als een woning aangekocht wordt nadat met de bouw begonnen is). De genoemde prijzen zijn inclusief eventuele kosten voor architect, constructeur en bouwleges. De uitbreidingen en veranderingen aan de buitenzijde van de woning onder voorbehoud goedkeuring Welstand en Gemeente. Schade als gevolg van werkzaamheden in eigen beheer is voor uw risico, dus zowel directe schade alsook gevolgschade! Bij uitvoering van eigen werkzaamheden aan de technische installaties en bouwkundige werken vervalt de garantie op betreffende installaties of bouwkundige werken (zoals loodgieterinstallatie, centrale verwarming, elektrische installatie, mechanische ventilatie, keuken, tegelwerk enz.). Niet vervallen materialen die niet gemonteerd kunnen worden als gevolg van eigen werkzaamheden na de oplevering worden los bijgeleverd. Door de opdrachtgever zelf uit te voeren werkzaamheden mogen pas worden verricht na de oplevering (dus nadat alle betalingen ontvangen zijn en de sleutel uitgereikt is aan u). De offertes die u ontvangt via de genoemde onderaannemers van de keuken, wand- en vloertegels, sanitair, verwarming, beveiligingsinstallatie en open haard zijn onder voorbehoud van goedkeuring door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. In de smeervloeren mag NOOIT gespijkerd of geschroefd worden i.v.m. de hierin opgenomen leidingen voor water, gas, verwarming en elektra.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 2 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

2.

Vervolg Algemeen: Voor alle vloerafwerkingen en wandafwerking en plafondafwerkingen geldt dat mogelijke krimpscheuren voor risico van de koper zijn, hier wordt dus geen garantie op verleend. Meerwerk kan invloed hebben op het aantal werkbare dagen (een verruiming van het aantal dagen t.o.v. het contract). Bepaalde meerwerk wensen waarvoor een koper opdracht geeft, kunnen de regels uit het bouwbesluit doorkruisen (uitvoering van de meerwerkoptie is dan officieel niet toegestaan). Dan komt het mogelijke risico als gevolg van de afwijking op het bouwbesluit bij de koper te liggen. Reuvers Bouw en Ontwikkeling kan te allen tijde de opdracht op deze gronden weigeren. De aanvraag voor de levering gas en stroom wordt door ons verzorgd, de leverancier wordt door Reuvers Bouw en Ontwikkeling aangewezen. Tijdens de oplevering vullen we samen met u een verhuisbericht in en worden de geldende meterstanden ingevuld, daarna wordt dit bericht door ons naar de leverancier gezonden en daarmee staan de meters op uw naam (eventuele verdere informatie volgt nog via Reuvers Bouw en Ontwikkeling tijdens de bouwtijd). Vanaf de dag van de oplevering komt het gas- en stroomverbruik voor uw rekening. U kunt na de oplevering zelf bepalen of het aangewezen bedrijf uw leverancier blijft of dat u op zoek gaat naar een andere stroom- en gasleverancier. Hiervoor hebt u dan een zogenaamde EAN-code nodig, deze code krijgen wij door van de Netbeheerder, na ontvangst hiervan zullen we u deze code toezenden. De facturering van de in deze lijst genoemde opties (ruwbouwfase) volgt na goedkeuring en verwerking door ons van uw opdracht. 1e Termijn van 25% bij start bouw en 2e termijn van 75% voor de oplevering. De facturering van uw keuze van keukenaansluitingen, wand- en vloertegels, sanitair, CV-installatie, alarminstallatie en open haard (afbouwfase) volgt na uw goedkeuring van onze totale opzet / berekening. Deze opzet / berekening volgt ongeveer op het moment dat de zoldervloer gelegd wordt. 1e Termijn van 25% bij goedkeuring en 2e termijn van 75% voor de oplevering. Betalingsconditie binnen 14 dagen na factuurdatum (indien factuurdatum binnen 14 dagen voor de oplevering ligt, in ieder geval voor de oplevering).

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 3 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

3.

Vervolg Algemeen: Na het aangeven van de door u gewenste meerwerkpunten dient u één exemplaar (tevens contract) voor akkoord te ondertekenen. De mogelijkheid tot het aangeven van meerwerk is éénmalig. Na ondertekening kunnen verdere wijzigingen niet meer in uitvoering worden genomen. Door ondertekening geeft u te kennen een exemplaar van de Algemene Voorwaarden Aannemingen in het bouwbedrijf (AVA 1992) te hebben ontvangen. DE GEWENSTE MEERWERKPUNTEN EN PRIJZEN OMCIRKELEN. ELK BLAD MET VERMELDING VAN DE UIT TE VOEREN PUNTEN ONDERTEKENEN EN ALLE BEDRAGEN TOTALISEREN. Fase 1 = ruwbouw. Fase 2 = afbouw.

4.

Aanvullende opmerkingen op verkoopdocumentatie:  

      

Schakelaar voor mechanische ventilatie komt in de keuken boven het werkblad volgens de verkoopdocumentatie. GELIJKTIJDIG warmwatergebruik voor douche + bad + keuken is met het standaard cv/warmwater combitoestel niet mogelijk. Met dit toestel is maar op één punt voldoende warm water te tappen. Indien u op meerdere punten wel gelijktijdig warm water wilt gebruiken, kan hiervoor optioneel een offerte gemaakt worden. De mogelijkheden hoe dit technisch kan, zullen in samenspraak door de verwarmingsinstallateur met de loodgieter en de aannemer beoordeeld moeten worden. Verwarming: indien er voor een designradiator in de badkamer gekozen wordt (via de in deze lijst genoemde CV-installateur), geeft dit meestal een lagere warmteopbrengst. Dus let op capaciteit van designradiator t.o.v. de standaard radiator. Eventueel combineren met vloerverwarming in badkamer (zie overige opties). De zonneboiler (indien van toepassing) is alleen bestemd voor tapwater (niet voor verwarming). Vensterbanken van marmer composiet, 2 cm. dik en diep volgens tekening, kleur Bianco-c. CV.: er komen geen zichtbare cv-verdelers, maar de verdeling komt in de smeervloer. Geen straatwerk (ook niet zoals getekend). Geen keuken. Geen vloerplinten. Geen terrasscherm.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 4 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

5.

De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 en slaapkamer 2 met een badkamer en een gang. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 3 stalen binnendeurkozijnen en opdekdeuren. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, weerszijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. In de voorgevel van slaapkamer 2 komt een raamkozijn met 1 draai/valraam en 2 vaste glaspanelen. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en dubbele deurkozijn van de garage en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1+2 en in gang + plafonds spuiten in slaapkamer 1+2 en badkamer en de gang. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 3 dubbele wcd. / slaapkamer 2 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 2 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel / gang nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 enkele wcd. en 1 rookmelder. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in slaapkamer 2 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + wastafel. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: de mv. in de berging vervallen en verplaatsen naar de badkamer. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 01. MEER type F €

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

9.450,00


Blad 5 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

6.

De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 en slaapkamer 2 met een badkamer en een gang. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 4 stalen binnendeurkozijnen en opdekdeuren. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, weerszijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. In de voorgevel van slaapkamer 2 komt een raamkozijn met 1 draai/valraam en 2 vaste glaspanelen. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en dubbele deurkozijn van de garage en vervallen van 3 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1+2 en in gang + plafonds spuiten in slaapkamer 1+2 en badkamer en de gang. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 2 dubbele wcd. / slaapkamer 2 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 2 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel / gang nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 enkele wcd. en 1 rookmelder. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in slaapkamer 2 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + wastafel. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: de mv. in de berging vervallen en verplaatsen naar de badkamer. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 01. MEER type Fv €

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

9.280,00


Blad 6 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

7.

De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 met een badkamer en een gang en een kleinere berging. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 3 stalen binnendeurkozijnen en opdekdeuren. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, weerszijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1 en de gang + plafonds spuiten in slaapkamer 1 en badkamer en de gang. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 3 dubbele wcd. / berging nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel / gang nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 enkele wcd. en 1 rookmelder. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + wastafel. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: de mv. in de berging vervallen en verplaatsen naar de badkamer. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 02. MEER type F €

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

9.750,00


Blad 7 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

8.

De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 met een badkamer en een kleinere berging. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 2 stalen binnendeurkozijnen en opdekdeuren. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, weerszijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1 + plafonds spuiten in slaapkamer 1 en badkamer. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 2 dubbele wcd. en 1 rookmelder / berging nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + wastafel. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: plafondventilatie in de badkamer met een 3-standen schakelaar en de mv. in de berging vervallen. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 02. MEER type Fv

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

9.200,00


Blad 8 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

9.

De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 met een badkamer aan de achterzijde en een kleinere berging. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 1 stalen binnendeurkozijn met opdekdeur en 1 schuifdeurkozijn met deur naar badkamer. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, aan een zijde van de dubbele deuren komt een vast glaspaneel met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. In de badkamer een raamkozijn met 1 draairaam en 1 vast glaspaneel. Vervallen van het enkele deurkozijn en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1 + plafonds spuiten in slaapkamer 1 en badkamer. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 3 dubbele wcd. en 1 rookmelder / berging nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + wastafel + douche. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: de mv. in de berging vervallen en verplaatsen naar de badkamer. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 03. MEER type F €

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

10.480,00


Blad 9 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

10. De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 met een badkamer aan de achterzijde en een kleinere berging. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 1 stalen binnendeurkozijn met opdekdeur en 1 schuifdeurkozijn met deur naar badkamer. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, aan een zijde van de dubbele deuren komt een vast glaspaneel met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. In de badkamer een raamkozijn met 1 draairaam en 1 vast glaspaneel. Vervallen van het enkele deurkozijn en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1 + plafonds spuiten in slaapkamer 1 en badkamer. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 3 dubbele wcd. en 1 rookmelder / berging nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + wastafel + douche. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: plafondventilatie in de badkamer met een 3-standen schakelaar en de mv. in de berging vervallen. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 03. MEER type Fv €

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

10.155,00


Blad 10 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

11. De garage en berging vervallen en deze ruimtes uitvoeren als slaapkamer 1 met een badkamer in het midden en een kleinere berging. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 2 stalen binnendeurkozijnen met opdekdeuren. Kozijnen: in de achtergevel van slaapkamer 1 komt een kozijn met dubbele tuindeuren, aan beide zijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de badkamerzijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Wand- en plafondafwerking: wantegels tot plafond in badkamer en vloertegels, stelpost € 20,00 per m2. incl. btw. Afwerking wanden behangklaar in slaapkamer 1 + plafonds spuiten in slaapkamer 1 en badkamer. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in slaapkamer 1 met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de badkamer (loodgieter + elektra). Vervallen van 2 dubbele wcd. en 3 plafondlichtpunten en 1 rookmelder in de garage en berging. Slaapkamer 1 nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 3 dubbele wcd. en 1 rookmelder / berging nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. / badkamer nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 wastafellichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. bij wastafel. Verwarming: nieuw 2 radiatoren in slaapkamer 1 en 1 radiator in badkamer. Vervallen 1 radiator in berging. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + toilet + bad. Geen extra sanitair opgenomen voor de badkamer, wordt dus nog verrekend bij de keuze. Ventilatie: de mv. in de berging vervallen en verplaatsen naar de badkamer. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 04. MEER type F

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

9.005,00


Blad 11 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

12. De berging uitvoeren als bijkeuken en achter in de garage komt een berging, de garage wordt dus kleiner. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met stalen binnendeurkozijnen met opdekdeuren. Kozijnen: 1 binnendeurkozijn met deur van de bijkeuken verplaatsen/draairichting wijzigen en de draairichting van 1 binnendeurkozijn met deur van de bijkeuken/garage wijzigen. Elektra: Verplaatsen 1 lichtschakelaar en 1 dubbele wcd. in de bijkeuken / 1 plafondlichtpunt met lichtschakelaar en 1 dubbele wcd. in de garage. Vervallen 1 plafondlichtpunt in de garage. Nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. in de berging. Verwarming: verplaatsen 1 radiator in de bijkeuken. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 05. MEER type F €

1.785,00

13. De berging uitvoeren als bijkeuken en achter in de garage komt een berging, de garage wordt dus kleiner. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met stalen binnendeurkozijnen met opdekdeuren. Kozijnen: 1 binnendeurkozijn met deur tussen de bijkeuken/garage verplaatsen/draairichting wijzigen en de draairichting van 1 binnendeurkozijn met deur van de bijkeuken. Elektra: Verplaatsen 1 lichtschakelaar en 1 dubbele wcd. in de bijkeuken / 1 plafondlichtpunt met lichtschakelaar en 1 dubbele wcd. in de garage. De wasmachine aansluiting verplaatsen in de bijkeuken (loodgieter + elektra). Vervallen 1 plafondlichtpunt in de garage. Nieuw 1 plafondlichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. in de berging. Verwarming: verplaatsen 1 radiator in de bijkeuken. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 04. MEER type Fv €

2.035,00

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 12 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

14. De garage en berging vervallen en deze ruimtes komen bij de woonkamer. De gemetselde wanden vervallen. De nodige constructies in de verdiepingsvloer opnemen. De keukenhoek verplaatsen naar de voorzijde in de hoek van de hal en zijgevel. Kozijnen: in de achtergevel van de uitgebreide woonkamer komt een kozijn met dubbele tuindeuren, weerszijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de voormalige garagezijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. In de voorgevel van de uitgebreide woonkamer komt een raamkozijn met 2 vaste glaspanelen. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en dubbele deurkozijn van de garage en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in de achtergevel met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de zolder bij de cv-ketel en 3 plafondlichtpunten met schakelaars en 4 dubbele wcd. + 1 loze leiding antenne. Vervallen 2 plafondlichtpunten met schakelaars en 1 rookmelder. Nieuw 4 dubbele wcd. Ventilatie MV.: in berging vervallen. Verwarming: nieuw 2 radiatoren en verplaatsen 2 radiatoren. Verplaatsen keukenaansluitingen: elektra, riool, gas, water en mv. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 06. MEER type F €

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

6.425,00


Blad 13 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

15. Een gedeelte van de garage en de gehele berging vervallen en deze ruimtes komen bij de woonkamer / wordt tuinkamer, een gedeelte van de garage wordt berging. De gemetselde wanden vervallen. De nodige constructies in de verdiepingsvloer opnemen. Kozijnen: in de achtergevel van de uitgebreide woonkamer/tuinkamer komt een kozijn met dubbele tuindeuren, weerszijden van de dubbele deuren komen vaste glaspanelen met een gemetselde borstwering. De loopdeur van de dubbele deuren komt aan de voormalige garagezijde. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Vervallen van het enkele deurkozijn en vervallen van 2 binnendeurkozijnen. Elektra: Verplaatsen 1 buitenlichtpunt bij de dubbele tuindeuren in de achtergevel met schakelaar en de wasmachine aansluiting naar de zolder bij de cv-ketel en 2 plafondlichtpunten met schakelaars en 2 dubbele wcd. Vervallen 1 plafondlichtpunt zonder schakelaar en 1 rookmelder. Nieuw 2 dubbele wcd. Ventilatie MV.: in berging vervallen. Verwarming: nieuw 1 radiator en verplaatsen 2 radiatoren. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 07. MEER type F €

4.605,00

16. Een half ronde erker met een balkon in de voorgevel t.p.v. de woonkamer en slaapkamer 1. Het nodige metselwerk met muurafdekker. Kozijnen: de 2 standaard kozijnen met 1 draai/valraam van de woonkamer vervallen, er komt een nieuw halfrond kozijn met vaste glaspanelen. De 2 standaard kozijnen met 1 draai/valraam van slaapkamer 1 vervallen, er komt een nieuw kozijn met 2 balkondeuren en 2 draai/valramen. Met ventilatierooster(s) voor zover nodig en aangegeven. Elektra: 1 buitenlichtpunt op het balkon met schakelaar in slaapkamer 1. Verplaatsen van 1 dubbele wcd. en 1 loze leiding antenne in de woonkamer en in slaapkamer 1. Verwarming: de bestaande radiator splitsen in 2 radiatoren in de woonkamer en verplaatsen van 1 radiator in slaapkamer 1. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 08. MEER type Fv €

14.945,00

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 14 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

17. De slaapkamers 2 en 3 als één geheel uitvoeren. 1 Kozijn met deur van slaapkamer 3 en separatiewand vervallen. De deur voormalige slaapkamer 2 handhaven met een gewijzigde draairichting. Dit deurkozijn te stellen in 1 lijn met de trapwand, dus de nieuwe slaapkamer 2 wordt groter richting de overloop. Elektra: 2 lichtschakelaars verplaatsen. CV. + overige elektra als standaard handhaven. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 08. GEEN VERREKENING type F

0,00

18. De slaapkamers 2 en 3 als één geheel uitvoeren. 1 Kozijn met deur van slaapkamer 2 en separatiewand vervallen. De deur voormalige slaapkamer 3 handhaven. Elektra: 2 plafondlichtpunten en 1 lichtschakelaar verplaatsen. CV. + overige elektra als standaard handhaven. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 05. GEEN VERREKENING type Fv

0,00

19. De badkamer en slaapkamer 1 verkleinen en tussen de badkamer en slaapkamer 1 komt slaapkamer 4. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 1 stalen binnendeurkozijn met opdekdeur voor slaapkamer 4. Elektra: Verplaatsen 1 lichtpunt en 1 dubbele wcd. van slaapkamer 1 naar slaapkamer 4 met nieuwe schakelaar, 1 x loze leiding cai slaapkamer 1 verplaatsen, 2 schakelaars en 1 wcd op overloop en 1 schakelaar in slaapkamer 1 verplaatsen, 1 plafondlichtpunt en 1 wandlichtpunt en 1 dubbele schakelaar in badkamer verplaatsen. Nieuw 1 dubbele wcd. in slaapkamer 4. Verwarming: nieuw 1 radiator in slaapkamer 4 en de radiatoren in badkamer en slaapkamer 1 verplaatsen. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + douche + wastafel verplaatsen. Ventilatie: verplaatsen mv-punt. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 09. MEER type F

3.080,00

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 15 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

20. De badkamer en slaapkamer 1 verkleinen en de toiletruimte vervallen en tussen de badkamer en slaapkamer 1 komt slaapkamer 4. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 1 stalen binnendeurkozijn met opdekdeur voor slaapkamer 4. De wanden en tegelwerk en kozijn met deur van toiletruimte vervallen. Elektra: Verplaatsen 2 lichtpunten en 1 loze leiding antenne in slaapkamer 1, 1 wandlichtpunt en 1 plafondlichtpunt in de badkamer. Nieuw 1 lichtpunt met schakelaar en 2 dubbele wcd. in slaapkamer 4. Vervallen 1 dubbele wcd. in slaapkamer 1 en 1 plafondlichtpunt met schakelaar in toiletruimte. Geen wasmachine aansluiting in de badkamer. Verwarming: nieuw 1 radiator in slaapkamer 4 en de radiator in badkamer verplaatsen. Loodgieter: in de badkamer leidingwerk water en riool voor bad + douche + wastafel + toilet verplaatsen. Ventilatie: verplaatsen mv-punt in badkamer, het mv-punt in toiletruimte vervallen. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 06. MEER type Fv

1.755,00

21. De zolderruimte opsplitsen in 2 ruimtes met een aparte zolderoverloop. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 2 stalen binnendeurkozijnen en opdekdeuren. Elektra: verplaatsen van het zolderlichtpunt en de wisselschakelaar naar de zolderoverloop en 1 dubbele wcd. op zolderoverloop en de rookmelder op de zolderoverloop. Nieuw 1 lichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. op zolder voorzijde. Bestaand lichtpunt met nieuwe schakelaar en nieuw 1 dubbele wcd. op zolder achterzijde. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 10. MEER type F

2.035,00

22. De zolderruimte opsplitsen in 2 ruimtes met een aparte zolderoverloop. De wanden uitvoeren in metselwerk zoals aangegeven met 2 stalen binnendeurkozijnen en opdekdeuren. Elektra: verplaatsen van het zolderlichtpunt en de wisselschakelaar naar de zolderoverloop en de rookmelder op de zolderoverloop en 1 nieuwe dubbele wcd. op zolderoverloop. Nieuw 1 lichtpunt met schakelaar en 1 dubbele wcd. op zolder voorzijde. Bestaand lichtpunt met nieuwe schakelaar en nieuw 1 dubbele wcd. op zolder achterzijde. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 07. MEER type Fv

3.105,00

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 16 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

23. Op de zolder aan de voorzijde volgens optie 10 een zolderkamer te maken, dus een gemetselde wand met een opdekkozijn en opdekdeur. De zolderkamer blijft een onbenoemde ruimte. Kozijnen: in het draai/valraam een ventilatierooster opnemen. (Exclusief dakramen, zie overige opties). Het plafond in de zolderkamer voorzien van gipsplaten met plinten en afwerken met spuitwerk. Elektra: Het bestaande plafondlichtpunt met nieuwe schakelaar en 2 dubbele wcd. en 2 loze leidingen. Er komt 1 rookmelder op de zolderkamer. CV.: 2 radiatoren met thermostaatkranen onder het dakkapelraam en mogelijk dakraam, temperatuur maximaal 20 graden. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 10. MEER type F

5.260,00

24. Op de zolder aan de voorzijde volgens optie 07 een zolderkamer te maken, dus een gemetselde wand met een opdekkozijn en opdekdeur. De zolderkamer blijft een onbenoemde ruimte. (Exclusief dakramen, zie overige opties / dus nog geen ventilatie op zolderkamer zonder dakramen). Het plafond in de zolderkamer voorzien van gipsplaten met plinten en afwerken met spuitwerk. Elektra: Het bestaande plafondlichtpunt met nieuwe schakelaar en 2 dubbele wcd. en 2 loze leidingen. Er komt 1 rookmelder op de zolderkamer. CV.: 2 radiatoren met thermostaatkranen onder de mogelijke dakramen, temperatuur maximaal 20 graden. De overige uitvoering en afwerking volgens de standaard verkoopdocumentatie. Zie tekening verkoopdocumentatie, optie 07. MEER type Fv

6.310,00

25. Een dakraam, afmeting circa 114 x 118 cm. in het dakvlak van de zolder. De plaats en aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 1.210,00 x ……… stuks

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ ………….,00


Blad 17 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

26. Afvoer voor afzuigkap. Standaard: Voor een eventuele motorloze afzuigkap komt er een afzuigpunt in het plafond op het mechanisch ventilatiesysteem (het afzuigpunt komt op de standaard plek van het kooktoestel zoals aangegeven op tekening, dit punt kan niet verplaatst worden). Een motorloze afzuigkap (op mv-systeem) of een recirculatiekap (geen aansluiting). Meerwerk: Indien er een afzuigkap met motor toegepast wordt (dan vervalt het mv-punt voor de motorloze afzuigkap). 

Een instortkanaal in het plafond van de keuken en een stijgleiding door een van slaapkamers (afhankelijk van de keukenopstelling) en via een dubbelwandige dakdoorvoer naar buiten. De leidingkoker in een van de slaapkamers in de hoek van de ruimte en circa 30 x 30 cm. (breed x diep).

DIRECT AANGEVEN de plaats en de maatvoering van het kooktoestel. De uiterste datum van aangeven is het moment dat de fundering gereed is. MEER 27. In de keuken komt een kookeiland. DIRECT AANGEVEN. Elektrapunten + gasleiding voor afzuigkap en kooktoestel verplaatsen (inclusief afvoer afzuigkap verplaatsen). MEER

610,00

405,00

440,00

280,00

De uiterste datum van aangeven is het moment dat de fundering gereed is. 28. In de keuken komt een spoeleiland. DIRECT AANGEVEN. Elektrapunten + riool + waterleiding voor spoelbak en vaatwasser verplaatsen. MEER De uiterste datum van aangeven is het moment dat de fundering gereed is. 29. De wasmachine aansluiting (loodgieter en elektra) verplaatsen van de berging naar de zolder bij de cv-ketel. Ventilatie d.m.v. de ventilatiebox bij de cv-ketel. MEER

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 18 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

30. Een wasdroger aansluiting (wcd. 220V. op aparte groep) naast de wasmachine in de berging of op de zolder. Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G. MEER elektrische aansluiting

300,00

180,00

2.570,00

Een afvoer door het platdak of pannendak of de gevel (luchtafvoer) of via het riool (condensdroger). Soort afvoer door u aan te geven. Soort afvoer: …………………………… MEER afvoer 31. Stofzuiginstallatie Hanson AM3 in de woning. De stofzuigunit komt op de zolder bij de mv-unit, compleet met 1 wcd. en een dakdoorvoer bij de unit. In totaal 3 stuks afzuigventielen in de plint (1 x op begane grond en 1 x op verdieping en 1 x op zolder). Met stofzuigerslang en hulpmiddelen luxe set. De stijgleiding komt in een te maken leidingkoker op een nader uit te werken plaats of in de aanwezige of te maken schuine hoek van de trap. MEER 32. Inbouwtoilet in de toiletruimte op de begane grond of op de verdieping (eventueel in de badkamer) (bouwkundig). Muurtje van ± 120 cm. hoog, dik ± 20 cm. en breed als toiletruimte en breed 90 cm. in de badkamer, geheel betegeld. Exclusief sanitair en exclusief leidingwerk loodgieter aanpassen = via loodgieter te regelen. De ruimtes en het aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 0,00 x ………… stuks

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ via Wessels


Blad 19 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

33. Een betegelde douchevloer verdiept en op afschot te leggen ten opzicht van de overige tegelvloer in de badkamer. Een sparing maken in de smeervloer ter grote van de douchehoek en een sparing in de betonvloer voor de easydrain (i.p.v. een douchebak of doucheplug). De easydrain komt aan de achterzijde van de douchehoek onder de douchemengkraan. Deze prijs is exclusief leidingwerk loodgieter aanpassen en exclusief de easydrain, door u nog af te ronden met de loodgieter. MEER

€ via Wessels

34. Een gemetseld en betegeld douchemuurtje naast de douchehoek (indien mogelijk), breed 90 cm. en hoog tot plafond. Tegels volgens bestek. MEER

€ via Wessels

35. Merbau dichte of open trappen i.p.v. vuren dicht of open volgens bestek, compleet incl. aangegeven hekwerk. Op de begane grond dicht en op de verdieping open. Het geheel transparant afgewerkt. De plaats en aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 3.530,00 x ………… stuks

…………,00

…………,00

315,00

36. Extra 2 antislipstrips per trede. Welke trap door u aan te geven. Trap: ……………………… ……………………… MEER per trap € 320,00 x ………… trap(pen) 37. In de bovenlichten van de binnendeurkozijnen multiplex panelen en wit gelakt i.p.v. glas (totaal in de gehele woning). MEER

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 20 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

38. De bovenlichten van de stalen binnendeurkozijnen vervallen en uit voeren met dichte panelen, welke vlak liggen met de rest van de wand. Plaats en aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 150,00 x ………… stuks

…………,00

39. De stalen binnendeurkozijnen met bovenlicht wijzigen in stompe uitvoering i.p.v. opdek. Plaats en aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 115,00 x ………… stuks

€ ………….,00

40. Hardhouten binnendeurkozijnen zonder bovenlicht voor stompe of opdekdeuren i.p.v. stalen binnendeurkozijnen (nastelbaar houten montagekozijn). Fabrieksmatig wit afgelakt Ral 9010. De vervallen bovenlichten uit te voeren als dichte panelen, welke vlak liggen met de rest van de wand. Plaats en aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

Opdek of Stomp (doorhalen wat niet van toepassing is). MEER per stuk € 390,00 x ………… stuks

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ ………….,00


Blad 21 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

41. De draairichting van een binnendeur wijzigen. (zonder de lichtschakelaar verplaatsen, zie verplaatsen elektrapunten). De ruimtes en het aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 90,00 x ………… stuks

…………,00

……….,00

42. Binnendeuren vervallen incl. hang- en sluitwerk. (stalen kozijnen voor opdekdeuren met paumels handhaven). De plaats en aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MINDER per stuk € 70,00 x ………… stuks

-/-

43. Stompe binnendeuren in dichte uitvoering, afgelakt in de kleur wit, i.p.v. opdekdeuren. De ruimtes en het aantal door u aan te geven. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 300,00 x ………… stuks

€ ………….,00

44. Etsglas isoglas in het deurkozijn en de voordeur van de hal. MEER

325,00

45. Etsglas isoglas in het raamkozijn van de badkamer. MEER

165,00

46. Etsglas isoglas in het raamkozijn van de toiletruimte. MEER type F

35,00

47. De wand- en vloertegels en het kitwerk hiervoor in de gehele woning vervallen. Niet leveren en niet aanbrengen. Het stucwerk en spuitwerk op de wanden boven de tegels vervallen ook. MINDER -/-

1.230,00

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 22 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

48. De wandtegels in de toiletruimte tot het plafond (i.p.v. 120 cm. hoog). Stelpost tegels volgens verkoopdocumentatie. MEER

€ via Wessels

49. De wandtegels in de badkamer tot het plafond (i.p.v. 220 cm. hoog). Stelpost tegels volgens verkoopdocumentatie. MEER

€ via Wessels

50. Geen dorpel bij het toilet van de begane grond. GEEN VERREKENING

0,00

51. Geen vloertegels in de toiletruimte van de begane grond. GEEN VERREKENING

0,00

52. Een tegelvloer als lijmwerk op de afwerkvloer (exclusief de tegels). Inwassen met voegengrijs. Geen verband, dus recht tegelen en met één formaat tegel t/m. 60 x 60 cm. Prijs per m². legloon (dus alleen bij een groot vloerveld) De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ................................................................. ................................................................ MEER ...........m². x € 0,00 per m². (de tegelprijs komt hier dus nog bij.)

€ via Wessels

Toeslag stenen vloerplinten verwerken. Ruimte: ................................................................. ................................................................ MEER ...........m1. x € 0,00 per m1. (de tegelprijs komt hier dus nog bij.) 53. De smeervloer van de begane grond kan niet vervallen i.v.m. het hierin opgenomen leidingwerk.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ via Wessels


Blad 23 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

54. De stenen wanden behangen met glasvezelbehang per m². (exclusief sauswerk). Volgens bemonstering door de schilder. De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ........................................................... .......................................................... .......................................................... MEER ……….... m². x € 15,00 per m².

…………,00

…………,00

55. De stenen wanden in spachtelputz wit. Volgens bemonstering door de stukadoor. De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ......................................................................... ........................................................................ ........................................................................ MEER ...........................m². x € 25,00 per m². 56. De stenen wanden pleisteren (exclusief sauswerk) De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ......................................................................... ........................................................................ ........................................................................ MEER ...........................m². x € 13,00 per m².

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ ………….,00


Blad 24 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

57. De gepleisterde stenen wanden afwerken met sauswerk in de kleur wit. De ruimtes door u aan te geven. Ruimte: ......................................................................... ........................................................................ ........................................................................ MEER ...........................m². x € 15,00 per m².

€ ………….,00

58. De stenen wanden in spuitwerk als plafonds (in een bepaalde kleur is niet mogelijk). De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ..................................................………………… ..................................................………………… ..................................................………………… MEER ...........................m². x € 11,00 per m².

€ …….……,00

59. De betonnen plafonds pleisteren i.p.v. spuitwerk (exclusief sauswerk). Dit kan alleen maar bij breedplaatvloeren (dus niet bij kanaalplaatvloeren). De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ..................................................………………… ..................................................………………… ..................................................………………… MEER ...........................m². x € 27,00 per m².

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ .…………,00


Blad 25 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

60. De betonnen plafonds welke gepleisterd zijn afwerken met sauswerk in de kleur wit. De ruimtes door u aan te geven. Ruimte: ..................................................………………… ..................................................………………… ..................................................………………… MEER ...........................m². x € 15,00 per m².

€ ………….,00

61. De betonnen plafonds schuren i.p.v. spuitwerk. Dit kan alleen maar bij breedplaatvloeren (dus niet bij kanaalplaatvloeren). De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ..................................................………………… ..................................................………………… ..................................................………………… MEER ...........................m². x € 27,00 per m².

€ .…………,00

62. In de betonnen plafonds de V-groeven dichtzetten (ingeval van spuitplafonds). De betonplaten worden dus niet uitgevlakt. Dit kan alleen maar bij breedplaatvloeren (dus niet bij kanaalplaatvloeren). De ruimtes door u aan te geven. Mogelijke krimpscheuren zijn voor risico van de koper. Ruimte: ..................................................………………… ..................................................………………… ..................................................………………… MEER ...........................m2. x € 6,00 per m2.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ ………….,00


Blad 26 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

63. Een convectorput kompleet met een merbau onbehandeld (koper zelf aflakken) rooster bij de achtergevel in de woonkamer (i.p.v. de radiator tegen de achtergevel). Geïsoleerd en waterdicht. Breed roostermaat circa 250 cm. Te plaatsen in het midden van de achtergevel van de woonkamer (dus ongeacht de plaats van de kozijnen). MEER

2.030,00

64. Een radiator met een thermostaatkraan op de zolder of in de garage (let op bevriezingsgevaar, voor risico en verantwoording van koper). Zonder temperatuurvermelding. Plaats en aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 400,00 x ………… stuks

€ ………….,00

65. De plaats van een radiator wijzigen (een minder ideale warmtespreiding is voor uw risico). De ruimtes en het aantal door u aan te geven, ook middels een tekening. Plaats: Aantal: ………………………

…………

………………………

…………

MEER per stuk € 160,00 x ………… stuks

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ ………….,00


Blad 27 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

66. Een vloerverwarming als bijverwarming in de woonkamer, keuken, hal en toilet. Alle radiatoren in de gehele woning voorzien van thermostatische radiatorkranen (niet in de woonkamer en keuken). Een weersafhankelijke regeling met een loze leiding voor de bekabeling. Een drukvereffening aanbrengen. Een pompschakelaar. Het standaard leidingwerk in de smeervloer van de woonkamer, keuken, hal en toilet t.b.v. de elektra, loodgieter en CV. langs de muren te leggen. De verdeler komt onder de trap in de kast, afgewerkt met een losstaande kastomtimmering. Vloerverwarmingpijp op de vloer gebeugeld. 1 WCD. t.b.v. de pomp. Met randisolatie t.p.v. de smeervloerdikte (door installateur uit te voeren). MEER

3.565,00

Toeslag vloerverwarming als bijverwarming t.p.v. uitbreiding woonkamer. MEER optie 06 = woonkamer groot, type F

870,00

MEER optie 07 = tuinkamer, type F

550,00

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 28 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

67. Een vloerverwarming als hoofdverwarming in de woonkamer, keuken, hal en toilet. Dit geeft uiteraard wel een hogere vloertemperatuur en een langere opwarmtijd, dus maar een minimale of geen nachtverlaging toepassen. De radiatoren met leidingwerk in de woonkamer, keuken en hal vervallen. In de woonkamer komt een klokthermostaat (de hal en toilet lopen mee met het strookgedrag van de woonkamer/keuken). Alle resterende radiatoren in de gehele woning voorzien van thermostatische radiatorkranen. Op de verdeler van de begane grond komt een automatische regeling die aangestuurd wordt door de kamerthermostaat. Een weersafhankelijke regeling met een loze leiding voor de bekabeling. Een drukvereffening aanbrengen. Een pompschakelaar. Een loze leiding van verdeler naar cv-ketel en een loze leiding van de verdeler naar de thermostaat in de woonkamer. Het standaard leidingwerk in de smeervloer van de woonkamer, keuken, hal en toilet t.b.v. de elektra, loodgieter en CV. langs de muren te leggen. De verdeler komt onder de trap in de kast, afgewerkt met een losstaande kastomtimmering. Vloerverwarmingpijp op de vloer gebeugeld. 1 WCD. t.b.v. de pomp. Met randisolatie t.p.v. de smeervloerdikte (door installateur uit te voeren). MEER

4.710,00

Toeslag vloerverwarming als bijverwarming t.p.v. uitbreiding woonkamer. MEER optie 06 = woonkamer groot, type F

1.080,00

MEER optie 07 = tuinkamer, type F

660,00

485,00

635,00

69. Een kamerthermostaat met een dag- en nachtschakeling. MEER

235,00

70. Thermostatische radiatorkranen in de gehele standaard woning (de standaard kamerthermostaat handhaven). Een weersafhankelijke regeling met een loze leiding voor de bekabeling. Een drukvereffening aanbrengen. MEER

1.115,00

68. Een vloerverwarming als bijverwarming in de badkamer d.m.v. lussen in de smeervloer op een aparte groep vanaf de cv-ketel en uitgevoerd met een RTLventiel, dit ventiel te plaatsen bij de cv-ketel (de vloerverwarming is verder niet instelbaar). MEER MEER indien de badkamer op de begane grond

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 29 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

71. Het sanitair van de gehele woning vervallen (niet leveren en niet aanbrengen). De leidingen standaard afgedopt. De garantie op de installatie vervalt. MINDER -/-

72. Een schrobputje in de garage tegen de woningzijde. Plaats door u op tekening aan te geven. MEER

€ via Wessels

73. Een uitstortgootsteen met kraan in de garage tegen de woningzijde. Met stopkraan en aftapper in de meterkast. (in de berging bevriezingsgevaar, voor risico en verantwoording van koper). Plaats door u op tekening aan te geven. MEER

€ via Wessels

540,00

74. Een zogenaamde “vorstvrije” kraan buiten op een zogenaamde “warme” spouwmuur van de woning. De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 500,00 x ………… stuks

…………,00

75. Een afgedopte gasleiding in de woonkamer, tegen een buitenmuur voor zover mogelijk, voor een gashaard (met een gasstopkraan in de meterkast). MEER

270,00

76. Een WCD. 220 V. op aparte groep, loze leiding bedraden (voor een eventueel te leveren en te monteren close-in boiler in de keuken, deze dient u te bestellen bij de keukenleverancier). Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G. MEER

225,00

77. Alle WCD., ANTENNE en TELEFOON dozen op 30 cm. boven de vloer te plaatsen in de woonkamer. MEER

640,00

78. Alle WCD., ANTENNE en TELEFOON dozen op 30 cm. boven de vloer te plaatsen in de slaapkamers. MEER

640,00

79. De fabrieksmatig ingestorte centraal dozen (lichtpunten) in de betonnen plafonds kunnen niet verplaatst worden.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 30 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

80. Halogeen spotjes 220V. en 50 watt inbouwen in plafonds (model kleur wit en kantelbaar). De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. De standaard plafondlichtpunten blijven gehandhaafd !!! Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 175,00 x ………… stuks

…….….,00

………..,00

………..,00

…………,00

Schakelaar voor spotjes. De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 80,00 x ………… stuks 81. Een dimmer i.p.v. een lichtschakelaar (geschikt voor alleen 220V, dus niet voor zwakstroom). De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 145,00 x ………… stuks 82. Extra buitenlichtpunten zonder armaturen en met een schakeling binnen per punt. De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 170,00 x ………… stuks

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 31 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

83. Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos inbouw buiten. De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal ……………………………

…………

……………………………

…………

MEER per stuk € 250,00 x ………… stuks

€ ………….,00

84. De standaard WCD. of TELEFOON of ANTENNE dozen verplaatsen. De plaats, het type en aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Type: Aantal: ..............................................................

.............

...................

..............................................................

.............

...................

MEER per stuk € 75,00 x ………… stuks

…………,00

…………,00

355,00

85. Extra dubbele WCD. De plaats en het aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Aantal: ..............................................................

..................

..............................................................

...................

MEER per stuk € 170,00 x ………… stuks 86. Een schakelaar in de woonkamer bij de tuindeur(en) of eventuele schuifpui (220 V. op een aparte groep en de meterkast aanpassen). Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G. Vanaf de schakelaar een loze leiding tot ± 25 cm. buiten de gevel en ± 25 cm. -/- peil onder maaiveld voor de toekomstige tuinverlichting. MEER

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 32 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

87. Extra loze leidingen met trekdraden en dozen voor ANTENNE of TELEFOON of ALARM (vanuit de meterkast). Indien leidingen voor ALARM eindigen deze 10 cm. uit plafond. TELEFOON en ANTENNE dozen zitten op 30 cm. boven de vloer. De plaats, het type en aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Type: Aantal: ..............................................................

.............

...................

..............................................................

.............

...................

MEER per stuk € 115,00 x ………… stuks

…………,00

…………,00

88. De standaard en extra loze leidingen compleet bedraden en afmonteren voor ANTENNE of TELEFOON. Antenne bedraden: Bij 1 leiding bedraden geen extra voorziening. Tot en met 3 leidingen bedraden moet er een splitter in de meterkast geplaatst worden (kosten in nader overleg). Bij 4 en meer leidingen bedraden moet er een versterker en een wcd. in de meterkast bijgeplaatst worden (kosten in nader overleg). De plaats, het type en aantal door u op tekening aan te geven. Plaats: Type: Aantal: ..............................................................

.............

...................

..............................................................

.............

...................

MEER per stuk € 90,00 x ………… stuks

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 33 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

Totaal meerwerk inclusief BTW. Door u te totaliseren. Telefoon privé

................................................

Telefoon mobiel ................................................ Telefoon werk

.................................................

E-mail adres

…………………………………..

S.V.P. elk blad met vermelding van de betreffende meerwerkpunten voor akkoord tekenen.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ ……………..


Blad 34 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

De volgende punten worden na de definitieve keuze t.z.t. pas verrekend. Fase 2 = afbouw. A. Voor de keuzebepaling van het sanitair na afspraak bij: naam ///// adres //////// en telefoon ////////// website: ///////////// De Groothandel met showroom die in opdracht van Loodgietersbedrijf /////////// het sanitair verzorgt is Wessels Tegels & Sanitair, Nobelstraat 2, 7131 PZ Lichtenvoorde, tel. 0544-712350 website: www.wesselstegelssanitair.nl of www.wesselstegels.nl U wordt door Wessels benaderd voor het maken van een afspraak. De verrekenprijs van het standaard sanitair en extra montagekosten als gevolg van andere uitvoeringen zullen door Wessels aan u verstrekt worden. De kosten worden door Wessels na uw keuze van het sanitair aan u geoffreerd (dus kosten sanitair van uw keuze + extra montagekosten + diverse bouwkundige zaken + elektra -/- verrekenprijs sanitair). De keuzebepaling dient te geschieden binnen 2 maanden na dagtekening van deze offerte. Eventueel meerwerk van sanitair, alsmede van de eventuele bouwkundige voorzieningen wordt gefactureerd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. B. Voor vragen over en/of eventuele wijzigingen van de cv.-installatie en een grotere warmwatertapcapaciteit na afspraak bij: naam //////// adres //////////// tel. //////// website: //////////// Dus altijd eerst een afspraak maken, anders is betreffende persoon die van het project op de hoogte is al bezet met andere afspraken. De keuzebepaling dient te geschieden binnen 2 maanden na dagtekening van deze offerte. Eventueel meerwerk van de CV., alsmede van de eventuele bouwkundige voorzieningen wordt gefactureerd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 35 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

C. De keuzebepaling van de keuken na afspraak bij: R & R Keukendesign, Goudplevier 8 te Oss tel. 0412 – 647947 website: www.r-rkeukendesign.nl U wordt door de keukenleverancier benaderd voor het maken van een afspraak. De keuzebepaling dient te geschieden binnen 2 maanden na dagtekening van deze offerte. Het totale keukenmeubel wordt gefactureerd door de keukenleverancier. Het eventuele meerwerk van de extra keukenaansluitingen wordt gefactureerd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. De keuken wordt pas geplaatst na de oplevering in overleg tussen u als koper en de hier genoemde keukenleverancier. De aansluitpunten zijn wel voor de oplevering uitgevoerd volgens de verstrekte keukentekening, mits de eventuele meerwerkkosten door u in opdracht gegeven zijn aan ons. Er is geen keuken opgenomen in de koopsom van de woning. De keuken kan de volgende punten omvatten: keukenmeubel met blad en apparatuur + stelwerk + leveren en aanbrengen van tegels of een andere materiaalsoort op de achterwand boven het keukenblad + leveren en aanbrengen kraan + aansluiten afzuigkap op de als meerwerk uitgevoerde afvoerpijp + boorwerk voor een eventuele muurdoorvoer voor de afzuigkap naar buiten met een buitengevelrooster + aansluiten gas, water, riool en eventuele elektra + kitwerk. Deze kosten worden door de keukenleverancier aan u geoffreerd. Standaard aansluitpunten voor de keuken. Loodgieter afgedopte leidingen: Spoelbak: 1 x warmwater + 1 x koudwater + 1 x riool. Vaatwasser: 1 x koudwater + 1 x riool. Kooktoestel: 1 x gas. Elektra: 1 x loos vaatwasser + 1 x loos elektrisch koken + 1 x loos boiler + 2 x dubbele wcd. boven werkblad + 2 x enkele wcd. voor afzuigkap en koelkast + 1 x schakelaar voor de mechanische ventilatie.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 36 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

D. De keuzebepaling van de wand- en vloertegels na afspraak bij: Wessels Tegels & Sanitair, Nobelstraat 2, 7131 PZ Lichtenvoorde, tel. 0544-712350 website: www.wesselstegelssanitair.nl of www.wesselstegels.nl U wordt door Wessels benaderd voor het maken van een afspraak. De keuzebepaling dient te geschieden binnen 2 maanden na dagtekening van deze offerte. De kosten worden door Wessels na uw keuze aan u geoffreerd (dus kosten van uw keuze + extra bewerkingskosten + diverse bouwkundige kosten -/- stelpost tegels). Eventueel meerwerk van de wand- en vloertegels wordt gefactureerd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. De wand- en vloertegels worden gelijmd op de wand en de vloer. Op uitwendige hoeken zijn de zijkanten van de wandtegels altijd zichtbaar en veelal ongeglazuurd (tegen meerwerkkosten kunnen op deze uitwendige hoeken jollyprofielen aangebracht worden). Dit dient door u opgegeven te worden bij de tegelleverancier als meerwerk. Stelpost wand- en vloertegels incl. 19% btw. = € 20,00 p.m2. Wandtegels: in toiletruimte hoog 120 cm. en in de badkamer hoog 220 cm. Vloertegels: in toiletruimte en badkamer.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 37 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

E. De keuzebepaling van een alarminstallatie na afspraak bij: naam //////////// adres //////////// tel.: ////////// website: //////////////// Dus altijd eerst een afspraak maken, anders is betreffende persoon die van het project op de hoogte is al bezet met andere afspraken. Voor een offerte van een beveiligingsinstallatie dient u rechtstreeks contact op te nemen met genoemd bedrijf. Een eventuele opdracht van een beveiligingsinstallatie wordt gefactureerd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling, evenals de eventuele bouwkundige voorzieningen. F. De keuzebepaling van een gashaard of openhaard Voorzover bouwkundig en technisch mogelijk en toegestaan en i.v.m. mogelijke gemeentelijke eisen. Dit dient door ons in overleg met de leverancier definitief bepaald te worden. Indien een bouwkundige schoorsteen niet in het ontwerp aangegeven is, kan deze ook niet uitgevoerd worden. HET UITGANGSPUNT IS EEN GESLOTEN GASHAARD MET EEN GEVELDOORVOER. na afspraak bij: Heerkens Openhaard, Het Runneke 10 te Nistelrode tel.: 0412-613030 website: www.heerkens.nl Dus altijd eerst een afspraak maken, anders is betreffende persoon die van het project op de hoogte is al bezet met andere afspraken. Voor een offerte van een haard dient u rechtstreeks contact op te nemen met genoemd bedrijf. Een eventuele opdracht van een haard wordt gefactureerd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling evenals de eventuele bouwkundige voorzieningen (gas + elektra + sparingen + overig).

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 38 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

Eventuele toeslagen die zullen worden berekend door Reuvers Bouw en Ontwikkeling als gevolg van een bepaalde keuze wand- en vloertegel + keuken + sanitair. G. Keukenaansluitingen, prijzen per stuk (worden t.z.t. verrekend door Reuvers Bouw en Ontwikkeling): 

Aansluiten vaatwasser + dubbele spoelbak + gaskookplaat + afzuigkap via keukenleverancier (deze kosten worden door de keukenleverancier aan u geoffreerd).

WCD. 220 V. op aparte groep en de meterkast aanpassen, loze leiding bedraden. Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G.

225,00

WCD. 220 V. op aparte groep en de meterkast aanpassen. Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G.

300,00

WCD. 2 x 220 V. op aparte groep en de meterkast aanpassen, loze leiding bedraden (t.b.v. elektrisch koken). Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G.

325,00

WCD. 380 V. op aparte groep, loze leiding bedraden (t.b.v. elektrisch koken). Exclusief kosten eventueel meterkast wijzigen naar 380V, zie punt G.

420,00

Meterkast aanpassen voor 380V en de invulling van het AANVRAAGFORMULIER AANPASSEN !! VERPLICHT bij elektrisch koken kracht + verplicht bij meer dan 8 groepen 220V in de meterkast → Wordt achteraf verrekend !! €

565,00

WCD. met schakelaar.

225,00

Verplaatsen van de standaard keukenaansluitingen (elektra en loodgieter). Dus de standaard aansluitingen in de STANDAARD KEUKENHOEK. Indien de keuken in eigen beheer na de oplevering gesteld wordt.

650,00

325,00

 

Als er geen duidelijke keukentekening verstrekt wordt (bovenaanzicht en frontaanzicht) worden de keukenaansluitingen standaard uitgevoerd (ter beoordeling van Reuvers Bouw en Ontwikkeling). 

Deze kosten worden gehalveerd als u de keuken koopt bij het door ons aangewezen bedrijf.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 39 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

Vervolg punt G: 

Dubbele WCD. i.p.v. enkel.

Voor afzuigkap - spoeleiland - kookeiland - standaard aansluitpunten zie overige punten van deze optielijst.

75,00

per m². per m². per m². per m². per m². per m². per m¹. per m¹.

€ € € € € € € €

via Wessels via Wessels via Wessels via Wessels via Wessels via Wessels via Wessels via Wessels

per m². per m². per m². per m¹.

€ € € €

via Wessels via Wessels via Wessels via Wessels

H. Tegelwerk (wordt t.z.t. verrekend): 

De wandtegels worden standaard ingewassen met voegenwit.

       

Toeslag plaatsing wandtegels groter dan 20 x 25 cm. en tot en met 40 x 60 cm. Toeslag plaatsing wandtegels van 10 x 20 cm. of 10 x 10 cm. Toeslag plaatsing vloertegels tegen de wand t/m. 30 x 30 cm. Toeslag plaatsing vloertegels tegen de wand t/m. 60 x 60 cm. Toeslag plaatsing mozaïek wandtegels Toeslag wandtegels diagonaal verwerken Toeslag plaatsing striptegels in de wand Toeslag plaatsen jollyprofielen op uitwendige hoeken wand

De vloertegels worden standaard ingewassen met voegengrijs

Toeslag plaatsing vloertegels groter dan 40 x 40 cm. of kleiner dan 20 x 20 cm. Toeslag vloertegels plaatsen van 60 x 120 cm. of 90 x 90 cm. Toeslag vloertegels diagonaal verwerken Toeslag plaatsing striptegels in de vloer De voegen van de wand- en vloertegels door laten lopen/stroken in de toiletruimte en de badkamer (symmetrisch) is niet mogelijk aangezien de maatvoering van de vloertegel en de wandtegel veelal niet gelijk is en er teveel openingen en onderbrekingen zijn zoals kozijnen / bad / douchebak / wandjes.

   

    

Snij- en breukverlies tegels 10% bij 20 x 25 cm. of kleiner (afgerond naar boven op hele m². of hele aantallen). Snij- en breukverlies tegels 20% bij groter dan 20 x 25 cm. (afgerond naar boven op hele m². of hele aantallen). Over het snij- en breukverlies wordt ook de stelpost verrekend. De tegels die over zijn blijven in de woning staan. Overige bijzondere bewerkingskosten op aanvraag.

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.


Blad 40 (van 40) Datum: 16-10-2009 Reuvers Bouw en Ontwikkeling, Maaskade 18, 5347 KD OSS Tel.: 0412-630100 Fax.: 0412-626791 Bouwkavel - «Kavelnummer» Project: 17 vrijstaande woningen type -F- en -Fv- in plan Leusinkbrink te Ruurlo

I. Sanitairwerk (wordt t.z.t. verrekend): 

Diverse soorten plateau’s, randen e.d. in badkamer. Afmeting maximaal 80 x 80 x 80 cm. MEER per stuk

De badkamerindeling eventueel wijzigen via de Installateurs van het loodgieterswerk en de CV. Eventuele kosten als gevolg van de indelingwijziging voor bouwkundige aanpassingen volgen t.z.t.

Als de badkamerindeling gewijzigd wordt, zullen diverse elektrapunten ook aangepast moeten worden. Deze gewijzigde elektrapunten moeten op de badkamertekening vermeld worden. MEER

Voor akkoord punt............................................................ «DhrMevr» «Achternaam» «DhrMevr2» «Achternaam2» ........................................................................................ Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een handelsnaam van Aannemersbedrijf Reuvers B.V.

€ via Wessels

€ via Wessels


kavel

omschrijving aantal m2

inhoud

circa

circa

m3

verkoopprijs VON

5

vrijstaand

362

750

m3

€ 397.000,00

1e fase

6

vrijstaand

348

750

m3

€ 393.000,00

1e fase

19

vrijstaand

336

750

m3

€ 389.000,00

1e fase

20

vrijstaand type Fv

416

840

m3

€ 427.500,00

1e fase

21

vrijstaand

367

750

m3

€ 396.000,00

1e fase

34

vrijstaand

340

750

m3

€ 388.000,00

2e fase

35

vrijstaand type Fv

423

840

m3

€ 429.500,00

2e fase

36

vrijstaand

365

750

m3

€ 393.000,00

2e fase

49

vrijstaand

340

750

m3

€ 385.000,00

2e fase

50

vrijstaand type Fv

432

840

m3

€ 435.000,00

2e fase

51

vrijstaand

373

750

m3

€ 396.000,00

2e fase

64

vrijstaand

347

750

m3

€ 387.000,00

2e fase

65

vrijstaand type Fv

455

840

m3

€ 445.000,00

2e fase

66

vrijstaand

414

750

m3

€ 409.000,00

2e fase

107

vrijstaand

513

750

m3

€ 431.000,00

1e fase

108

vrijstaand type Fv

563

840

m3

€ 479.000,00

1e fase

109

vrijstaand

565

750

m3

€ 459.000,00

1e fase

bouwrente vanaf 17-10-2009 7%

Brochure "achter de kantelen" type "de Hofmeester"  

Een uitgebreide brochure van de prachtige jaren 30-stijl woningen "achter de Kantelen" in Ruurlo.

Brochure "achter de kantelen" type "de Hofmeester"  

Een uitgebreide brochure van de prachtige jaren 30-stijl woningen "achter de Kantelen" in Ruurlo.

Advertisement