Page 1

Bied uw medewerkers een Eerlijk ontbijt aan op donderdag 10 oktober Beste zaakvoerder De afdeling Noord-Zuidsamenwerking van de Stad Gent en Oxfam Wereldwinkels Gent bieden u de unieke mogelijkheid om uw medewerkers op donderdag 10 oktober voor een zacht prijsje een lekker en verrassend ontbijt aan te bieden. Tijdens de week van de Fair Trade, van 2 tot en met 12 oktober, doen we inspanningen om eerlijke handel op de kaart te zetten in Gent. Uw personeel kan elke dag in goede omstandigheden werken, daar zorgt u als directie voor. Maar dat is niet overal zo vanzelfsprekend. Nog altijd werken vele duizenden mensen in mensonterende omstandigheden, vaak om producten voor onze markt te maken. Dat kunnen we samen veranderen door te kiezen voor fairtradeproducten. Via deze actie kunt u tonen dat ook úw zaak achter de principes van eerlijke handel staat. Dat u ‘goe bezig’ bent. Gent is een stad waar fairtrade een belangrijke plaats inneemt. Deelname aan deze actie zal dus zeker opgemerkt worden. Bovendien zetten we alle deelnemende bedrijven in de kijker in de regionale pers, op www.fairtradegemeentegent.be en via onze Twitteraccount @fairtradegent. Geef uw teamvergadering een eerlijke touch of zet uw werknemer in de bloemetjes. Met ons fairtrade ontbijt maakt u er samen met hen een gezellig begin van de werkdag van.

Stop fair trade in uw ontbijt! Vorig jaar genoten meer dan 4000 personeelsleden van de Stad Gent van een fairtradeontbijt. Dit jaar willen we ook uw medewerkers die kans geven. Meer nog, u hoeft zelf nergens voor te zorgen. Op 10 oktober krijgt u uw pakket vol verrassende fairtradeproducten en vers biobrood ‘s morgens gewoon op uw adres geleverd! U betaalt daarvoor een luttele 5 euro per deelnemer. In het pakket vindt u: • fruitsap • zoet beleg (choco, confituur, hagelslag) • speculaas/honingkoek • chocolade • brood Voor koffie en thee zorgt u zelf.

• ontbijtgranen • bananen • melk • en een verrassing

U ziet het, al deze producten maken deel uit van een gewoon Vlaams ontbijt. En toch komt alles uit het verre Zuiden, behalve het brood en de melk. Uiteraard hebben alle producten in het pakket het fairtradelabel. Als toemaatje koppelen we een leuke wedstrijd aan onze actie. Neem zeker deel: u maakt kans op een bijkomende eerlijke prijs én u komt van alles te weten over eerlijke handel.

Inschrijven? Inschrijven kan tot en met 9 september 2013 via hanne@owwgent.be of door te bellen naar 0471 56 34 67 Laat het u smaken! Tine Heyse Schepen van Milieu, Klimaat, Energie en Noord-Zuid

Bied uw medewerkers een eerlijk ontbijt aan!  
Bied uw medewerkers een eerlijk ontbijt aan!  

Geef uw teamvergadering een eerlijke touch of zet uw medewerkers in de bloemetjes. Met ons fairtrade ontbijt maakt u er samen een gezellig b...

Advertisement