Page 1

Jaap de Vries Produkties Bewegwijzering van duurzaam hout


Even voorstellen EVEN VOORSTELLEN Jaap de Vries Produkties is al vanaf 1997 actief op de markt als producent en leverancier van duurzame produkten die van toepassing zijn voor in het Openbaar Groen. Al meer dan 250 gemeentes en overige instanties, maken gebruik van onze duurzame produkten.

Produkt kenmerken: • • • • • • •

Gemaakt van duurzaam hout Vriendelijke uitstraling Géén verstedelijking in het groen Stevige kwaliteit Geen horizonvervuiling Hufterproof Goedkoper in aanschaf

Wij staan voor service en kwaliteit. Het is voor onze opdrachtgevers van groot belang dat zij produkten van een zo hoog mogelijke kwaliteit krijgen. Dit gekoppeld aan kennis met vakbekwaam en betrouwbaar personeel, dat werkt met aandacht en gezond verstand. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering en nazorg.

2


Inhoudsopgave

INHOUDSOPGAVE

Hondenbeleidspalen. ........................................................................................................................................................................................blz.

4–5

Overige aanduidingspalen...................................................................................................................................................................blz.

6-7

Full – colour panelen/informatieborden................................................................................................................blz.

8–9

Graveerborden...............................................................................................................................................................................................................blz. 10 – 11 Landschapsmeubilair.........................................................................................................................................................................................blz. 12 – 13 Hondenspeeltoestellen................................................................................................................................................................................blz.

14

Trimbaan. ....................................................................................................................................................................................................................................blz.

15

Engels & Frans hekwerk.............................................................................................................................................................................blz.

16

Anti-parkeerpalen/afzettingspalen...................................................................................................................................blz.

17

Nieuwe produkten. ...............................................................................................................................................................................................blz.

18

Overige produkten................................................................................................................................................................................................blz.

19

Houthandel............................................................................................................................................................................................................................blz.

20

3


Hondenbeleidspalen HONDENBELEIDSPALEN Een goed hondenpoepbeleid is niet eenvoudig en kennis van zaken is onmisbaar. Het moet gewoon goed geregeld zijn en met onze persoonlijk advies zorgen wij ervoor, dat uw beleid een succes wordt! Onze duurzame hondenbeleidspalen die al meer dan 14 jaar gebruikt worden door gemeentes en instanties, zijn speciaal ontwikkeld voor een vriendelijk en effectief hondenbeleid. De hondenuitlaatroutes, losloop- en kinderspeelveldjes worden hierdoor landschappelijk gemarkeerd.

EEN SELECTIE UIT DE VELE MOGELIJKHEDEN

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 4


Hondenbeleidspalen HONDENBELEIDSPALEN 20 cm

130 cm

20 cm

20 cm

65 cm

• De houten palen (hoofdzakelijk kastanje) zijn 1.30 m. lang met een doorsnede van circa 200 mm en kunnen worden voorzien van een verankering. • De ovale borden (200 x 140 mm) worden verzonken in de uitgefreesde paal en bevestigd met RVS anti-diefstalschroeven. • De trespa borden kunnen ook geleverd worden met een door u aangeleverd ontwerp en eventueel voorzien van een gemeentewapen.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 5


Overige aanduidingspalen OVERIGE AANDUIDINGSPALEN Ons bewegwijzeringssysteem is ook goed toe te passen voor het aanduiden van wandelroutes, openbaar groen, plantsoenen en parken en ga zo maar door. U kunt met onze DTP-afdeling zelf u bord met aanduiding samenstellen, zowel in ovale als vierkante vorm.

EEN KLEINE SELECTIE UIT DE VELE MOGELIJKHEDEN

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 6


Overige aanduidingspalen OVERIGE AANDUIDINGSPALEN

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 7


full-colour panelen Informatieborden FULL-COLOUR PANELEN INFORMATIEBORDEN

Wij streven ernaar om onze (full-colour) informatieborden met eikenhouten constructies, met een natuurlijke en landschappelijke uitstraling te maken. De borden kunnen in overleg met onze eigen DTP-afdeling ontworpen en digitaal gemaakt worden.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 8


full-colour panelen Informatieborden FULL-COLOUR PANELEN INFORMATIEBORDEN

Kantelbord

,ANDSCHAPSBEHEER :UID (OLLAND

Vkncrkknkjoh]j`o_d]l WTK LBZH bord.indd 1

26-02-2008 09:50:04

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 9


Graveerborden GRAVEERBORDEN

De bruine en groene trespa borden die wij graveren kunnen van teksten, illustraties en logo’s worden voorzien en zijn van buitenkwaliteit. Zo maken wij al geruime tijd deze graveerborden met diverse toepassingen voor staatsbosbeheer, landschapsbeheer en gemeentes.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 10


Graveerborden GRAVEERBORDEN

Herstellen van graveerborden. Graveerborden waarbij de verf van de tekst of logo’s zijn verdwenen kunnen wij herstellen. De borden worden eerst grondig schoongemaakt ( tekst en logo’s ) en worden vervolgens opnieuw handmatig in gelakt met twee componentenlak in diverse kleuren.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 11


landschapsmeubilair LANDSCHAPSMEUBILAIR De tafels en banken die wij maken, zijn hoofdzakelijk gemaakt van eiken- en kastanjehout en hebben een natuurlijke uitstraling die goed past in het landschap. Eiken boomstamtafel van 2 meter

De duurzame eiken picknicktafel van 2 meter wordt geleverd met ingraafpoten.

Eiken boomstamtafel van 4 meter

Eiken parkbank van 2 meter voorzien van eiken schaaldelen met ingraafpoten.

% 0 3 41

Eiken bank met schaaldelen zonder ingraafpoten.

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 12


Landschapsmeubilair LANDSCHAPSMEUBILAIR De rolstoeltafel (eiken) van 4 meter is

verkrijgbaar met één of twee rolstoelplekken.

De bloembak kan worden voorzien van één of twee eikenparkbanken.

Eiken parkbank van 2 meter met ingraafpoten.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 13


Hondenspeeltoestellen HONDENSPEELTOESTELLEN

Voor honden hebben wij een aantal speeltoestellen in produktie. Steeds meer gemeentes met een hondenbeleid gaan als beloning naar de hondenbezitters over tot het inrichten van diverse attributen op speciaal aangewezen hondenveldjes.

Hordenlopen

Boomstammen

Slalompalen

EEN S UIT D ELECTIE E MOG ELIJ VELE KHE DEN

Springband

Evenwichtsbalk

A-Brug

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 14


Trimbaan

TRIMBAAN

Voor trim- en cooperbanen leveren wij alle attributen met bijbehorende picto’s.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 15


Engels & Frans hekwerk Engels & Frans Hekwerk Engels hekwerk Deze uitvoering van ons kastanje hekwerk is een origineel Engels hekwerk. De gekloofde kastanje latten zijn aan elkaar bevestigd d.m.v. gevlochten ijzerdraad. Het Engels hekwerk heeft een rustieke natuurlijke uitstraling, is zeer sterk en duurzaam en is leverbaar in verschillende hoogtes en latafstanden.

Frans hekwerk Dit kastanje hekwerk is afkomstig uit Frankrijk en is net zoals het Engels hekwerk gemaakt van gekloofde kastanje latten, sterk en van nature duurzaam. Het Franse hekwerk onderscheidt zich door meer rechte latten, nettere afwerking door strakker gewikkelde ijzerdraden en duidelijk afgepunt bovenaan. Over het algemeen heeft het Franse hekwerk een “strakker� design. De lat afstand is ca. 4 tot 5 cm.

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 16


ANTI-PARKEERPALEN AFZETTINGSPALEN

Anti-parkeerpalen afzettingspalen De vierkante anti-parkeerpalen worden hoofdzakelijk gemaakt van eikenhout. Door de mooie uitstraling van deze paal is deze goed te gebruiken op diverse locaties en past het goed in het straatbeeld. Tevens frezen wij ook ronde palen die worden voorzien van reflectielinten.

STEVIGE KWALITEIT

VRIENDELIJKE UITSTRALING

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 17


Nieuwe producten NIEUWE PRODUCTEN Jaap de Vries Produkties Ermelo ontwerpt met regelmaat nieuwe produkten. Zo hebben wij het afgelopen jaar weer een aantal nieuwe produkten op de markt gebracht.

Houten afvalbak van eiken- of kastanjehout.

Houten vitrinekast met uitschuifbare voorplaat waarbij u op de achterplaat diverse informatie kwijt kunt.

Bord met constructie voorzien van een rieten afdak.

% 0 3 41

kleurpotloden gemaakt van kastanjehouten palen.

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 18


Overige producten OVERIGE PRODUCTEN Enkele andere producten van Jaap de Vries Produkties Ermelo zijn o.a.

slagbomen

Afzetpaaltjes

Overstapjes

Houten fietsenstalling

Toegangspoort

% 0 3 41

- 56 04 76 / i nfo @ j a a p d e v ri e sp ro d uk ti e s. nl 19


Houthandel HOUTHANDEL Bij ons kunt u terecht voor allerlei houtsoorten, zoals eiken, kastanje, douglas en lariks. Zoals rondhout en vierkanten palen en planken liggen bij ons op voorraad. Uw bestelling wordt netjes door heel het land met eigen wagens op tijd geleverd.

Tel.: 0031 (0) 341 - 56 04 76 Mobiel 06 - 22 39 78 87 Fax 0031 (0) 341 - 56 04 77 E-mail: info@jaapdevriesprodukties.nl www.jaapdevriesprodukties.nl

Š Jaap de Vries Produkties 2010

Nijkerkerweg 57 • 3853 NV ERMELO

Brochure Jaap de Vries Produkties  

Buitenmeubilair, hondenbeleid, bewegwijzering, antiparkeerpalen, graveerborden, afvalbakken van Jaap de Vries Produkties

Advertisement