Page 1

16

REGALA NAVIDAD

Diciembre de 2013

De compras por navidad

Diari

10 juguetes recomendados para esta Navidad

Juguetería

Gasco Joguines ha elaborado la siguiente lista para El Diari de Tarragona. Se ha tenido en cuenta no sólo lo que está de moda sino también su jugabilidad. El criterio jugabilidad tiene en cuenta factores como la satisfacción, el aprendizaje, la emoción o la socialización que produce el juguete o juego sobre el niño.

Carla i Paula Carla i Paula són les nines catalanes. Carla camina i interactua amb el seu gosset quan li dones la corretja.Canta les cançons “Plou fa sol”, “La masovera” i “Cargol treu banya”. Paula és com un bebè, pots mimar-la i cuidar-la im mimarla.Ronca, xucla i badalla. També canta les cançons “Sol solet” i “la lluna i la pruna”.

Furby

Formes electrònica en català

Furby és un un peluix interactiu amb personalitat pròpia. Si li mires els ulls ets capaç d’entendre el seu estat d’ànim gràcies a la incorporació d’unes pantalles LCD que permeten moltes expressions. El pots educar.

La joguina ideal a partir dels 18 mesos. Pots encaixar peces de lletres i números, escoltar cançons i aprendre els números i les hores en català. Inclou pissarra, àbac, rellotge, porta amb pany i clau, telèfon. Tot un món per explorar!

Tablet Clempad Català

Just dance 2014 Just Dance és una de les sagues de videojocs més venudes cada any. Un joc musical que aconsegueix divertir a tot aquell que es posa davant la tele. Inclou esl exits musicals del moment combinats amb clàssics. Inclou coreografies per ballar 1, 2 o més jugadors.

“Fuerte” de Playmobil

Poxemon X i Y per a Nintendo 3DS

Suposen la sisena genració de la saga i la primera per a la Nintendo DS. El joc manté les clàssiques batalles per torns però en un acabat més espectacular que mai gràcies als gràfics 3D.

Tortugues Ninja Flingers Enguany les Tortugues Ninja són el número 1 en figures d’acció. La novetat són les figures Flingers, de 15 cm. Són Donatello, Leonardo, Raphael i Michelangelo que disparen les seves armes ninja.

Tauleta preescolar amb pantalla de 7”. Un munt d’aplicacions per aprendre divertint-se. Personalitza el perfil del nen i permet-li navegar per internet de forma segura. Controla la manera en que el nen millora les seves habilitats i destreses. Una autèntica tablet en català pensada per a nens de 3 a 6 anys per aprendre i divertir-se forma, interactiva, moderna i segura. Amb pantalla de 7”TFT LCD, memoria Flash 4 GB,RAM 512 MB de DDR3, Android 4.1.1., Wifi, USB + mini USB + Càmera de 2 megapíxels.

Torna el “Fuerte” de Playmobil amb noves aventures entre cowboys i indis! Consta d’una presó, una torre de guàrdia que permet alertar de l’arribada dels indis, d’un canó giratori i un munt de complements. Hi ha 4 soldats, 2 indis i 3 cavalls.


Diari

Diciembre de 2013

REGALA NAVIDAD

17

Extra Nadal 2013 Diari de Tarragona  
Extra Nadal 2013 Diari de Tarragona  

Anunci i reportatge de joguines. Aparegut al Diari de Tarragona

Advertisement