Plasard spletni katalog

Page 1O NAS Podjetje Vgradne omare Hoby d.o.o. uspešno posluje že več kot 20 let. Smo med prvimi v Sloveniji, ki smo zaznali trend in prisluhnili potrebam naših strank po čim boljšem izkoristku prostora ter se povzpeli na sam vrh na področju izdelave vgradnih omar, garderobnih sob in pregradnih sten z drsnimi vrati. V vseh teh letih nadaljujemo s tradicijo in hkrati delamo na naši prepoznavnosti ter uveljavljanju lastne blagovne znamke Pohištvo PLASARD, kot sinonim za kvalitetno, uporabno, edinstveno in brezčasno pohištvo po meri. Z izkušnjami smo postopoma postali drzno – provokativni za zahtevnejše in ostali elegantno - uporabni za tradicionalne uporabnike. Dovolite si torej sanjati in skupaj z nami uresničite edinstvene zamisli. Privoščite si svoj kos po meri narejenega pohištva in se pridružite našim mnogim zadovoljnim stalnim strankam, ki se v velikem številu »vračajo« in nadgrajujejo svoj interier z našim pohištvom. Z velikim veseljem nas priporočajo svojim sorodnikom, znancem in prijateljem ter s tem širijo dober glas in reklamo. Obljubimo vam, da ne boste ostali ravnodušni in vam zagotavljamo nasmeh in preprosto dober občutek, da ste se odločili za nas in nam dali priložnost, da soustvarimo vaš dom še prijetnejši. Hvaležni vam bomo za izkazano priložnost in zaupanje… Kolektiv Pohištva Plasard


VGRADNE OMARE


Minimalistične, funkcionalne, nepogrešljive... Prilagojene prostoru ter željam in potrebam uporabnika. Maksimalna prilagoditev vašemu prostoru in izkoristek vsakega kotička - od tal do stropa, od stene do stene.


GARDEROBNE SOBE


Odprt sistem omar brez drsnih ali klasiÄ?nih vrat zagotavlja veliko preglednost in organiziranost. Razporeditev polic, obeĹĄalnih palic, predalov, koĹĄar in mnogih ostalih dodatkov je prilagojena vam.


DRSNA VRATA IN PREDELNE STENE


Kakovostno aluminijasto okovje zagotavlja tiho in gladko drsenje vrat, ne potrebujete dodatnega prostora pri odpiranju. OdliÄ?nost drsnega sistema omogoÄ?a preprosto reĹĄitev prilagoditve ali pregraditve prostora.


MANSARDE


Idealna rešitev za izkoristek mansardnih stanovanj. Drsna vrata se prilegajo tudi najzahtevnejšim stropnim poševninam.


SPALNICE IN OMARNE POSTELJE


Skrbno in estetsko načrtovana postelja s pravilno izbiro materialov in pripadajočo vzmetnico vam nudi sproščen počitek. Postelje v kompletu z nočnimi omaricami, komodami in ostalim pohištvom vam zagotavljajo domačo intimo. V primeru prostorske stiske se z omarno (dvižno) posteljo bivalni del z lahkoto spremeni v spalnega, možna tudi nadgradnja s pisalno mizo.


DNEVNI REGALI IN KUHINJE


Edinstven dizajn, eleganca, uporabnost, prestižni materiali in vrhunska kakovost… Nadaljujte z oblikovno in bar vno usklajenostjo pohištva po vsem domu in smiselno zaokrožite izgled vašega ambienta.


PISARNE


Z izdelavo arhivskih omar, pisalnih miz s predalniki, odprtimi regali s policami pripomoremo k veÄ?ji organiziranosti, funkcionalnosti in preglednosti v pisarnah, sejnih sobah in poslovnih prostorih.


PISARNE OTROÅ KE IN MLADINSKE SOBE


Prijazno in funkcionalno izdelano pohištvo buri otroško domišljijo tudi z oblikami in pisanimi bar vami. Zato se pri načrtovanju osredotočamo na misli brezskrbnosti in navihanosti ter z idejo, da mora soba in pohištvo v njej rasti z otrokom.


PISARNE KOPALNICE IN PREDSOBE


Naredite vtis že ob vstopu v vaš dom s pohištvenimi sestavi za prav vsak prostor – vgradne omare v kombinaciji z obešalno steno, sediščem, ogledalom in odlagalnimi površinami v predsobi, elementi pod umivalnikom, poličke in viseče omarice z ogledalom v kopalnici.


PO KORAKIHPISARNE DO POHIŠTVA KOT STE SI GA VEDNO ŽELELI

1

Od meritev, svetovanja in skic na vašem domu…

2

... do načrtovanja, računalniških izrisov, izvedbe,...


Na podlagi vaših želja in idej ter s pomočjo našega strokovnega kadra, skupaj najdemo najbolj funkcionalne rešitve in oblike ter izberemo najustreznejše materiale.

3

... do končnega izdelka in montaže.Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.