G.A.D. PRODUKCIJA prezentacija opcenita f

Page 1

prezentacija


G.A.D. PRODUKCIJA - TKO SMO? široki spektar usluga Dizajn i vizualna rješenja Branding i razvoj proizvoda Event management Foto & Video PR i odnosi s medijima Kvaliteta je upisana u našem imenu, jer u svemu što radimo:

Garantiramo Apsolutni Doživljaj!


logotipi


logotipi


logotipi


logotipi


logotipi


logotipi


logotipi


korporativni materijali


korporativni materijali Darijan Ivezić logo


korporativni materijali Darijan Ivezić posjetnica, nalivpero


korporativni materijali Darijan Ivezić deplijan GLAZBENIČKI POZIV

U životu imam 3 GLAZBENIČKE STRASTI: na početku je bio klavir (koji je u međuvremenu postao "alat bez kojeg se ne može"), po dolasku u Zagreb sve intenzivnije se bavim autorskim i aranžerskim radom, a dirigiranje (koje studiram u klasi slavnog maestra Uroša Lajovica na MA u Zagrebu) zauzima sve više prostora u mom dnevnom rasporedu.

UVIJEK POKAŽI ZNATIŽELJU

Po obrazovanju sam "klasičar", ali je moja GLAZBENIČKA ZNATIŽELJA šira od one koju studiram. Ta mi znatiželja otkriva nove uzbudljive i nepregledne svjetove glazbe, proširuje moje glazbeničke horizonte i otvara put prema drugim glazbenicima - bez obzira na stil i glazbeni svjetonazor. Zato svima kažem: UVIJEK POKAŽI ZNATIŽELJU - NE MOŽEŠ IZGUBITI!

ŽELJA STVARANJA

U glavi STALNO SANJAM nove glazbene projekte. Neki se ostvare, a neki su još uvijek snovi... No na one koje sam vlastitim idejama i radom ostvario jako sam ponosan, od prvih koncerata u Novskoj, do "DuLuM-a - KULTurnog tuluma" za koji smo 2011. primili Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu.

ZADOVOLJSTVO POMAGANJA

Uvijek pokušavam POMOĆI DRUGIMA, a posebno sam ponosan na dobrotvorni koncert koji smo 2009. organizirali u Novskoj. Tog 3. lipnja okupila se strašna ekipa predvođena Ivanom Husar, Ivom Smojver, Sašom Lozarom i Markom Toljom. Taj koncert koji smo nazvali "MOLITVA ZA LEONU" i danas me ispunjava zadovoljstvom...

SUDJELOVATI I SURAĐIVATI

VOLIM SUDJELOVATI I SURAĐIVATI. Sudjelovanje u projektima na akademiji, asistentura u velikim glazbeno-scenskim projektima poput CARMEN ili SLAVUJA, rad s brojnim glazbenicima, producentima, dirigentima i ansamblima u koncertnim nastupima i kroz aranžmane - sve su to PRILIKE ZA UČENJE I STJECANJE NOVIH ISKUSTAVA koje ne propuštam.

GLAZBA 0 - 24

Otkad znam za sebe, glazba ispunjava moj život 0 - 24 sata. Zato kada su me pitali što ću biti u životu, odgovor je bio jednostavan: U ŽIVOTU ĆU BITI - GLAZBENIK!

www.darijanivezic.com

24 SATA UZ GLAZBU

Aranžmani za Zagrebačku filharmoniju i Simfonijski orkestar HRT-a, suradnje s dirigentima Mladenom Tarbukom, Tomislavom Fačinijem, glazbenicima poput Olje Dešića, Alana Bjelinskog i ansamblima kao što su Varaždinski komorni orkestar ili Zagrebački dječaci - sve su to KORACI MOJE KARIJERE ispunjenje susretima i glazbenim doživljajima. Jedno je sigurno: Mojih 24 sata, na ovaj ili onaj način, uvijek su vezani - UZ GLAZBU!


korporativni materijali Darijan Ivezić web


korporativni materijali Royality logo


korporativni materijali Royality posjetnica, kuverta

www.royality.net


korporativni materijali Royality vrećice


korporativni materijali Royality kreditne kartice


korporativni materijali Experto crede logo

Spojili smo najbolje


korporativni materijali Experto crede memorandum posjetnica

Spojili smo najbolje

PREDSJEDNIK UPRAVE

Lastovska 23, 10000 Zagreb Hrvatska M: + 38591 200 6540 T: +385 1 5630170 F: +385 1 6547491 boris.blazevic@expertocrede.hr www.expertocrede.hr


korporativni materijali Experto crede brošura


korporativni materijali Experto crede brošura


korporativni materijali Experto crede aplikacija logotipa na auto


korporativni materijali Bonapharm logo


korporativni materijali Bonapharm brandiranje trgovine, memorandum, posjetnica, kuverta, olovka


korporativni materijali ZagrebaÄ?ka filharmonija nalivpero, limited edition - brandiranje uz 140. obljetnicu


korporativni materijali Iva Smojver & JazzIVA logo


korporativni materijali Iva Smojver & JazzIVA plakat, deplijan, newsletter GODIŠNJI SUMMIT YES - HRVATSKA Regent Esplanade, Zagreb 2009.

YES JUNIOR - HRVATSKA Hotel Westin, Zagreb 2010.

HR MANAGER GODINE Le Meridien, Split 2009., 2010., 2011. i 2012.

JAZZ FESTIVAL VODICE Međunarodni jazz festival, Vodice, 2010.

LJETNE PRIPREDBE HVAR

Iva Smojver vokal Jerko Valdevit sax Mario Torbica bas Petar Ćulibrk klavijature Robert Jambrušić bubnjevi Tajana Lazović prateći vokal

Međunarodni ljetni festival, Hvar, 2010.

GLAZBENI ČETVRTAK u CENTRU KAPTOL Koncertni ciklus, Zagreb 2010.

TUNEL RIJEKA Koncert, Rijeka 2011.

101% ORIGINALNA “JazzIVA MJEŠAVINA” stilova, utjecaja i afiniteta plijeni raznolikošću i svježinom, te redovito nailazi na odlične reakcije i publike i kritike.

SAMSONITE 100 GODINA Gala event, Zagreb 2011.

KD LISINSKI Zvjezdani ciklus, AfterParty 2012.

Klub SAX Rođendanski koncert - 5 godina, Zagreb 2012. ... uz još brojne nastupe, cocktail-partyje, primanja, vjenčanja i koncerte...

Ako kažemo otmjeno i elegantno, jazzy i sa stilom - asocijacija može biti samo jedna: JazzIVA. JazzIVA je upravo to - ekskluzivni band za ekskluzivne prigode: poslovne evente, gala večere, cocktail partyje, promocije i prezentacije, festivale i klupske nastupe.

JazzIVA je prvoklasni band prvoklasnih glazbenika - ali JazzIVA je i puno više od toga!

OTMJENO I ELEGANTNO, JAZZY I SA STILOM!

JazzIVA pruža jedinstveni spoj vrhunske glazbe i sofisticirane zabave - za sve one koji žele više! JazzIVU krasi večernji dress code, zbog čega ne samo da elegantno zvuči, JazzIVA elegantno i izgleda. JazzIVU prati vrhunska tehnika, rasvjeta i zvuk.

JazzIVA njeguje jedinstveni repertoar od Summertime i Fly Me to the Moon sve do Amy Winehouse i Beyoncé, a za posebne prigode izvodi i birane melodije klasične glazbe.

EKSKLUZIVNI BAND ZA EKSKLUZIVNE EVENTE

JEDINSTVENI BARŠUNASTI VOKAL i šarmantna scenska pojava zaštitni su znakovi njezinih nastupa. S bandom od 2 do 5 glazbenika bilježi zapažena gostovanja na eminentnim festivalima, kao i na brojnim eventima. Njezine osebujne izvedbe nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

ZA EVENTE: elegantni izbor smooth jazz, lounge, bossa nova, swing i jazzy pop standarda. ZA KONCERTE I PARTYJE: vruća kombinacija fusion, funky groove, jazzy, R&B i latino hitova. Zbog svega JazzIVA je jedinstvena pojava na tržištu glazbe u Hrvatskoj i šire.

Ekskluzivni band za ekskluzivne evente band za Vas!

KONTAKT IVA SMOJVER mob: 091 / 519 86 56 info@jazziva.com www.jazziva.com

ISKUSTVIMA FUNKA, FUSIONA i R&B-a osvježava vječno IVA SMOJVER okupila je oko sebe prvoklasne glazbenike s kojima dijeli istu strast prema glazbi i želju za prelaženjem strogih granica glazbenih žanrova i stilova. Vođena idejom da svako vrijeme rađa vlastite standarde - vječno zelene pjesme bez ograničenog roka trajanja, ona ne izvodi pjesme koje bi možda trebalo izvoditi, već prije svega one u koje i sama vjeruje.

zelene teme velike jazz pjesmarice - od ‘Summertime’ (George Gershwin) do ‘Watermelon Man’ (Herbie Hancock).

JAZZY RUHOM HARMONIJA I RITMOVA zaodijeva poznate

pop i R&B uspješnice - od ‘The Sweetest Taboo’ (Sade) do ‘Don’t Stop the Music’ (Rihanna), koje tek u tom “novom ruhu” u potpunosti otkrivaju svoju pravu “evergreen” kvalitetu.

Živite sa stilom, recite: JazzIVA!


korporativni materijali Iva Smojver & JazzIVA pozivnice, Ä?estitka


korporativni materijali Iva Smojver & JazzIVA web


vizualni identitet


vizualni identitet Salon Gvozdanović logo


vizualni identitet Salon Gvozdanović broťura


vizualni identitet Salon Gvozdanović broťura


vizualni identitet Salon Gvozdanović plakat


vizualni identitet Samoborski fašnik vizual


vizualni identitet Samoborski fašnik plakat


vizualni identitet Samoborski fašnik akreditacije


vizualni identitet Samoborski fašnik program događanja

Uštimavanje uz Rude, 11:30 DZ Zagrebački mališani škola - B. Tonija, M. Langa, , Unity S 12:00 Povorka djece osnovnih Gradska glazba Samobor M. Šiloboda, Samobor, Od sumraka do zore , 14:15 Tamburaški sastav odbora, MO Rakov Potok, MO Braslovje 15:00 2. povorka mjesnihk, MO Farkaševec, MO Konščica MO Celine, MO Pavučnja Fakini ski Samobor 18:00 Fašnički bend 18:30 Program likova ih karnevalskih grupa - Vukojevci, Predstavljanje gostujuć kinje i breakdanceri Candyman Smb. mažoret maski 20:00 Revija i izbor fašničkih 20:50 Cabaret Samoborski Fakini 21:00 Fašnički bend -

od 21:00 od 17:00

HRVATSKE o, Šareni svijet, SRAKAfest - TRG MATICE e: Razbribriga, Tontorin

od 11:00

9

ŠATOR

10 RESTORAN "PRI STAROJ VURI" 11 RESTORAN "SAMOBORS KA KLET" 12 RESTORAN "ZELENI PAPAR" 13 "SARAMASS I" BAR 14 "SARAMASSI" BAR 15 SAMOBORSK A PIVNICA 16 CAFE "HAVANA" 17 BORbar

A

MLINSK

A

LANGOV

GIZNIK

VA

CAFFE BAR "ORION" HOTEL "LAVICA" IRISH PUB SCOUT CLUB KRČMA "GABREKU 1929" RESTORAN "LUBINO"

BISTRO "VUNGRIŠČAK"

FAŠNIČKI ŠATOR / Daddy cool band 17:00 - 04:00 JOLE

Starogradska 73 / www.bistr

Fašnički bend - Dixie 18:30 Dolazak fašničkog izaslanstv Barjaktari, Samoborske mažoretki a, predaja ključeva Ekonomska, trgovačka i ugostiteljsnje, Kuburaško društvo Gromovnik, Srednja strukovna škola, Centar ka škola, Gimnazija A. G. Matoš, Lug, gostujuće karnevalske Hvar, Čapljina grupe – 20:00 Revija i izbor fašničkih maski 20:30 Fašnički bend - Dixie 22:00 Fašnički bend - Obrad Kosovac

od 20:00

HALTERNATIVA pri Muzeju

od 19:00

FAŠNIČKI ŠATOR

Tomislava CAFFE BAR "ARA" - Trg kralja

2

3

cool band

9

svojim podanicima. PERO VELIČANSTVENI sa Od 1. do 12.2. uz trbušne vrtom u kojoj će stolovati očekuje Vas živa svirka TOPKAPI PALAČA sa sultanskim Pokladni utorak od 20h zabave. enog oba vikenda i na se ugodno osjećaju i U haremu Pere Veličanstvbrinuti da gostima ništa ne nedostaje te da ih vrijedne nagrade će plesačice te age koji će i zapjevati, a očekuju maskirani posjetitelji morat iznenađenja. U izboru za NAJ masku, buteljirana vina i druga kvalitetna butika, samoborskih m A" - Mlinska 3 / www.gradna-club.co

BAR "GRADN

CAFFE SUBO OD GRADNE 2. velja / fašnički žuja party DON QUIJOTETA OD GRADNE ce 2013. DON QUIJOTA

od

AVANTURA AVI na violini & DJ EWAN Petak 1.2. POČINJE VELIKA / live nastup šarmantne g IGORA ŠTIMCA OD GRADNE POSTAJE VITEZ 10:00 QUIJOTE / live nastup neumorno Subota 2.2. DONTRG FAŠNIČKE REPUBLIK NAJPLEMENITIJOJ LJUBAVI DULCINEIje -uzNAJVEĆOJ I E Zagrijavan Petak 8.2. USUSRET muziku COSTE DJ INAV party i kongama M / fašnička ledenica Dječji& fašnik na bongosima11:00 ZA OBEĆANIM BOGATSTVO U POTRAZI- Srakotrk virtuoznog JAKŠE NA PANZA DZ Pikići, nastup live / Balans, JE Subota 9.2. SANCHO DZ Kikići i Teen SPALJIVAN ARNOzbor Genijalci, Pleme Klipiksi ČU & SPEKTAKUL 12:30 Bailatino VJETRENJA Thriller Utorak 12.2. JURIŠ NA 14:00 Tamburaš BLAŽIC ki sastav saxofonu & DJ NENO

15:00 Fašnička simfonija Bez kontrole 15:45 Taborska naklapanja- koncert Gradske glazbe 1. dio 16:15 Fašnička simfonija 17:00 SalSam, ŠPK Samobor,koncert Gradske glazbe 2. dio 18:00 Fašnički bend - Grupa Shimmyice Loco 18:30 Program likova, predstavlj Labin, Gospić, Selnica, Velika anje gostujućih karnevalskih grupa - Hvar, 20:00 Revija i izbor fašničkih Gorica, Crikvenica, Sv. Petar Orehovec 20:30 Fašnički bend - Grupa maski 21:45 Musica-ex-machina Loco

20:00-04:00 Glazbeni program Gost večeri by Rakijarnica za srednjoškolce - Ljetno Kino 19:00 - 04:00 GUSTAFI / Daddy

rebrica sa

prženi krumpir, slatki je balona u Od 1. do 12.2. Fašnički povrćem, domaće lepinje žongliranja u stilu dvorske lude, napuhavan bbq sosom, ražnjići sa žonglera i radionica Od 1. do 12.2., 16-19h Program raznim oblicima za najmlađe 3. i 10. i u utorak 12.2. Fašnički program: instruktora ) za djecu, uz dana Subotama 2. i 9. te nedjeljama praćkama (paintball kuglicama finalnom natjecanju zadnjeg 10 - 15:30h Gađanje mete odrasle, uz instruktora - svi sudjeluju u k" za 11 - 15:30h Streličarstvo i pića; prijave svakim danom u Bistrou "Vungrišča i druge dvorske ludorije fašnika, nagrade su jela - radionica žongliranja, izrade balon modela 15 - 19h Tontorino žongler na Pokladni utorak maske s proglašenjem - besplatni čaj za djecu maskama i biranje najbolje 19 - 22h Veselica pod

prava izmjene programa.

TRG FAŠNIČKE REPUBLIKE

ovungriscak.com

ljuta pileća krilca, svinjska krafne BISTRO "VUNGRIŠČAK" od luka, prženi bataci, kruh s grožđicama i orasima, meni: juha od leće, juha

od 12:00

1 2 3 4 5 6 7 8 9

UGOSTITELJI

Taborec

LOKACIJE

A

4

NIČK

CAFFE BAR "ARA" CAFFE BAR "GRADNA" CAFFE BAR "VANDA"

d

8

STAROGRADSKA

1

OBRT

LIVADIĆEVA

b

6

15

Dobrodošli na FAŠNIK!

21:00 - 04:00 Gost

1

od 12:00 a TRG FAŠNIČKE REPUBLIKE b ETNOCEST - Livadićeva ulica c SRAKAfest - TRG MATICE HRVATSKE d HALTERNATIVA pri Muzeju e FAŠNIČKI ŠATOR f KINO DVORANA SAMOBOR g KLIZALIŠTE - Bivša vojarna

2

11 14

17 13

7

ENOVA

a

TRG KRALJA TOMISLAVA

GAJEVA

OVIĆE

FAŠNIČKI ŠATOR 4 za 5 / Strings band / Status band 14:00 - 02:00 Grupa

MILAK

od 18:00

by Rakijarnica - Full Movie

10

c

21:00 - 02:00 Gost večeri

ŠMIDH

12

PERKOVČEVA

TRG MATICE HRVATSKE

HALTERNATIVA pri Muzeju

od 21:00 od 14:00

ulica

Tabori mjesnih odbora

Muzeju HALTERNATIVA privečeri by Rakijarnica - Sane

Organizator zadržava

maskama

ETNOCEST - Livadićeva

16

od 15:00

Fašnički bend 18:30 Fašnička povorka Srake najboljim grupama osnovnih i srednjih Dodjela prijelaznih kipecaa škola, mjesnim odborim nagrade Srakino gnezdo Dodjela Fašničkih galgi,grupnih fašničkih maski Finale pojedinačnih i nih pojedinačnih i grupnih maski Fašniku Proglašenje nagrađe likova - suđenje Princu Scenski program fašničkih Vatromet Gumbelium

PETAK 1. velja ce 2013.

g

3

12:00 - 15:00 Ples pod f

12:00 od KOMP AREOVA

Taborec KLIZALIŠTE - Bivša vojarna

e

od 12:00

ZAGR

EBAČK

A

5

11:00 - 15:00 Predstav pozornica Kina) Rudek strašni - mala likovna radionica / igraonica (Mala dvorana 14:00 - 17:00 Labud – dječji program pri Muzeju - Srakice i ples

KE TRG FAŠNIČKE REPUBLI Gumbelium

od 12:00 od 21:00 od 19:00

SRAKAfest - TRG MATICE

12:00 - 15:00 Sraka i fašnički HRVATSKE 14:00 - 17:00 Nestlé - likovna bend 4 za 5 - mala pozornica radionica / igraonica (Mala dvorana Kina)

ETNOCEST - Livadićeva ulica

12:00 - 18:00 Tabori mjesnih 16:00 Otvaranje Tabora uz odbora nastup KUD-ova i fašničkih likova

5

a 41 i nagrade za naj masku DJ Orion i DJ Lucifer, hostese ovni bal pod maskama, masku Petak i subota 1. i 2.2. Srednjevjeki strana glazba, DJ Orion i DJ Lucifer hostese i nagrade za naj domaća glazba, DJ Orion i DJ Lucifer, Nedjelja 3.2. Vinski party, špek i čvarci party, domaća i nagrade za naj masku Petak 8.2. Bal pod maskama, bal pod maskama, DJ Orion i DJ Lucifer, hostese za naj masku party, i DJ Lucifer, hostese i nagrade masku Subota 9.2. Bermet + pivo bal pod maskama, DJ Orion za naj ovni nagrade i Srednjevjek 10.2. hostese Nedjelja DJ Lucifer, tulum do jutra, DJ Orion i Utorak 12.2. Veliko finale a-hotel.hr " - Ferde Livadića 5 / www.lavic 6 HOTEL "LAVICA tijekom , zezancije i dobra zabava Od 1. do 12.2. večera, ples, spelancije u prigodnom ambijentu; "Cool"! Tradicionalne zabave Republike uz band ka češnjovka, kroketi, od vrganja, samobors vladavine Slobodne Fašničke enim količinama!!!) kuhinje, medaljoni u umaku Fašnički meni: Juha šefa salata, krafna, vino, pivo, sokovi (u neogranič restani krumpir, miješana www.scout-irishpub.com / 5 Komparea - Josipa 7 IRISH PUB SCOUT CLUB WALL od 20 sati Petak 1.2. GREAT VIDEO "IMPULS X" iz Samobora i "DIKO'BRAZ" iz Samobora Subota 2.2. LIVE KONCERT IRISH FOLK MUSIC “THE PINT” iz Siska Subota 9.2. LIVE KONCERT N IRISH PARTY Utorak 12.2. FINAL COUNTDOWmaskirane u Irish stilu! s medovinom) Posebne nagrade za goste kovnog keltskog pića - KORMA (irska piva srednjevje Fašnička ponuda / www.gabrek.hr 1929" - Starogradskae46dijete u sebi! "Život je crtić" 8 KRČMA "GABRE KU - probudit BAJKA u Gabreklandu uz tamburaški sastav "Od sumraka do zore" FAŠNIČKA JELJ NED Apod maskama 3. veljace 2013. Subota, 9.2. od 22h Ples Fašnička ponuda: gljiva od šumskih od 10:00 Srakojuha - juhaTRG FAŠNIČKE od vepra s Enjokima - paprikaš REPUBLIK Fašnička neman u loncu - Zagrebačk CAFFE BAR "ORION" Oriona u dvorcu Lucifer

Fašnik na dvoru kralja

Uštimavanje uz muziku 11:30 DZ Samoborček 12:00 Povorka dječjih vrtića 13:00 Koncert za djecu – Crtić- Izvor, G. Vitez, Osmijeh, Potočić, Obzor Medo 14:00 Tamburaški sastav Kmice 15:00 1. povorka mjesnih odbora i alegorijskih kola MO Podvrh, MO Mala Jazbina, MO Veliki i Mali Lipovec, MO MO Domaslovec, MO Gradna, Slani Dol, MO Ferdo Livadić 18:00 Fašnički bend - Grupa Fašnički gost - Fio show Loco 20:00 Revija i izbor fašničkih maski 20:30 Fašnički bend - Grupa Loco

od 11:00

SRAKAfest - TRG MATICE HRVATSK

od 12:00

KLIZALIŠTE - Bivša vojarna

od 12:00

E

11:00 - 15:00 Predstave: Artistika - mala pozornicaFajferal, Šareni svijet, Razbribriga, 14:00 - 17:00 Nestlé - likovna radionica / igraonica (Mala dvorana Kina)

12:00 - 15:00 Ples pod maskamaTaborec

E - Bivša vojarna 12:00 - 15:00 Ples pod maskama Taborec

od 15:00

ŠATOR pri Muzeju - Srakice i ples – dječji program ETNOCEST - Livadićeva ulica

HALTERNATIVA pri Muzeju

od 21:00

HALTERNATIVA pri Muzeju

FAŠNIČKI ŠATOR

od 14:00

KLIZALIŠT

21:00 – 04:00 Projekcija animiranog Gost večeri by Fašnička halternativ filma “Cigla” Dubravka Matakovića a - Septica

19:00 - 04:00 - ZABRANJENO

PUŠENJE / Strings band

Tabori mjesnih odbora

21:00 - 02:00 Gost večeri

FAŠNIČKI ŠATOR

14:00 - 02:00 Grupa 4 za 5

by Rakijarnica - DJ Rako / SLAVONSKE LOLE / Status

VURI" - Giznik 2 / www.pri-staroj-vuri.h RESTORAN "PRI STAROJ cijenama: meni po promotivnim

10

Slastičarnica "KUĆA

lješnjaci, bademi ja 1. - 3.2. DOMAĆE TURE orasi,krafnice desertna vina i iznenađen 8. - 10.2. Fašničke prefine čokoladice, kesten pire, češnjofke, pjenušci, tople 12.2. Kuhano vinčeko,

15

r

ORSKA KLET" RESTORAN "SAMOB cijenama: ponuda po recesijskim

12

Tomislava 7

- Trg kralja "SARAMASSI" BARKOLAČIĆA KOD IGICE I MAJICE"

14

kuhano vino - 45 kn restanim krumpirom i jedno piće po Od 1. do 12.2. Fašnički krvavice) sa zeljem i i po želji (češnjovke ili goveđa juha, paprikaš od vepra s njokima SRAKIN OBED - kobasa od jetrica i vrganja, PRINČEVA GOZBA - pašteta sok) - 100 kn ili izboru (čaša vina, pivo 12.2. Poseban fašnički program utorak u i 9. i 2. Subotama tombola Nedjeljama 3. i 10.2. Fašnička let.hr oborska-k 7 / www.sam - Trg kralja Tomislava

11

Od 1. do 12.2. Fašnička semel knedlama njokima Paprikaš od divljači sa umaku od povrća s domaćim od krumpira Medaljoni od vepra u na samoborski, s policama zeljem Kotleti od mladog vepra krumpirom i kiselim Domaće češnjovke s restanim s pekarskim krumpirom Mladi vepar ispod peke deserta za 60 do 100 kuna do Fašnički meni od juhe glazba živa Vikendom nipapar.hr - A. Starčevića 17 / www.zele

SAMOBORSKA PIVNICA -

"Koala" zore" Petak 1.2. Show band sastav "Od sumraka do Subota 2.2. Tamburaški Nedjelja 3.2. Fašnički meni: krafna, 1/2 l bijelog vina - 80 kn restani, 90 kn Juha, kobase / zelje / / police / salata, krafna, 1/2 l bijelog vina Juha, samoborski kotlet "Havana" band Petak 8.2. Show + DJ Subota 9.2. Grupa "Zona" "Koala" Utorak 12.2. Show band * Akcijske cijene pića!

Tomislava 3

- Trg kralja CAFE "HAVANA" ''KARIZMA'' , time

to lime, hostese, nagrade , hostese i nagrade Petkom 1. i 8.2. Grupa party uz grupu ''KARIZMA'' Subotama 2. i 9.2. Ožujsko PARTY, škotske hostese, nagrade Nedjelja 3.2. FAMOUS GROUSE party uz voćne rakije Nedjelja 10.2. Rakijarnica uz grupu ''KARIZMA'', nagrade, hostese party Utorak 12.2. Južnjački 9 bu saki dan za vreme VAŠU MALU KLINIKU di z Od 1. do 12.2. za vreme fašnika otvoril (zakuhanim vinom, pivo BORbar bu za svoje posetitelje a" na raspolaganju sa svojom medicinom se buju pobrinule da "pacijentim Njihove medicinske sestre trajanja fašnika svojim finim češnjofkama z kruhom)!! pipe, hudim rakijama te meni: češnjofke z pivom Fiškalov i vinom sve bu kak treba! z zakuhanim Srakin meni: češnjofke U posebnoj ponudi bu

BORbar - Trg kralja Tomislava

17

Fašnički meni: s kiselom repom Domaći kuhani buncek i domaćim kiselim zeljem s restanim krumpirom od kukuruznog brašna Paprene fašničke češnjovke piletina na fašničkoj posteljici Pečena i pohana domaća (file u šarenom papru) Zapaprili smo Princa fašnika i brusnicama Srakin jezik u crnom vinu Hurem-Badem torta miljenica Najveća sultanova

PETAK 8. velja ce 2013. TRG FAŠNIČKE REPUBLIKE

Fašnički bend - Samobors ki Fakini 18:35 Program likova Gostujuće karnevalske grupe 20:00 Revija i izbor fašničkih – Makarska, Župa Dubrovačka maski 20:30 Fašnički bend - Samobors ki Fakini 21:45 DJ Odium

od 21:00

HALTERNATIVA pri Muzeju

od 19:00

FAŠNIČKI ŠATOR

21:00 - 04:00 Gost večeri

by Rakijarnica - Kuzma i Shaka

19:00 - 04:00 JELENA ROZGA

SUBOTA 9. velja ce 2013. od 10:00

Zulu

/ Daddy cool band

od 11:00 od 12:00

od 21:00 od 19:00

ik.co www.fasn

SPONZORI

TRG FAŠNIČKE REPUBLIKE

Uštimavanje uz muziku 11:00 Dječji fašnik – DV Smokvica, DV Tintilinić, Igraonica Pinokio, Bambi kids, DZ Halubajčići, Zvona Viškova, DZ Bim Bam Bom, DV Vrbovec, DV Jarun, DZ Smiješak, Samoborsk DZ Bajka, e mažoretkinje 13:10 Labud - nagradna igra, Zuzana, Samba Senj 15:00 Fašnička simfonija - koncert TD Ferdo Livadić 1. dio 15:45 Taborska naklapanja 16:15 Fašnička simfonija TD Ferdo Livadić 2. dio 17:00 KUD Oštrc – fašnička- koncert retrospekt iva 18:00 Fašnički bend - Jazz do it 18:35 Program likova Gostujuće karnevalske grupe – Karlovac, Župa Dubrovačk Makarska, Kavadarci a, Senj, Bektež, 20:00 Revija i izbor fašničkih 20:30 Fašnički bend - Jazz maski do it 21:45 DJ Metzo

od 12:00 band

Šmidhenova 3

Sultanov harem

16

RESTORAN "ZELENI PAPAR"

od 18:00

e

PRODUKCIJA d.o.o.

od 18:00

KE TRG FAŠNIČKE REPUBLI muziku

od 10:00

123 i pijača Petak 1.2. Crna kraljica - dotepenska svirača isto tak Subota 2.2. Tequilla Guerilla - kuhano vino skoro za badaf - biljar kuhaju Nedjelja 3.2. Copernice Koktel stranih i domačih uz R'N'R '70-tih brege uz reggae za zagorske Petak 8.2. Kontesa Nera domače - gemišt i bambus jutra Subota 9.2. Domače je panker il' obrnuto - do Utorak 12.2. Pozoj je bil

stitelja Programi ugo

. veljace 2013 UTORAK 12.

. veljace 2013 NEDJELJA 10.

a 4 - ispod crkve!

sultanije uz aromatičn Od 1. do 12.2. će vas dočekati prelijepe V HRAM "TOP KAP", gdje ritmove. Petkom i subotama SULEJMANOSultanovu južnjačku utjehu te DJ uz orijentalne ke! samobors rakije, kuhano vino, žestice, dočekat će Hurem, Sulejman i sultanije Nedjeljom Maskirane obitelji

Nik Titanik / Dizajn: G.A.D.

24

"SARAMASSI" BAR - Perkovčev

13

Ilustracije: Niko Barun,

Livadićeva CAFFE BAR "VANDA" -- koktel pijače domače i R'N'R

4

pečenice s kiselim zeljem češnjovke, krvavice i Klobase na fašnički - s mlincima Sraka z mlincima - raca - buncek s kiselim zeljem i restanim krumpirom Svinjska pokladna papučica šatou palačinke u jajčanom Fašnički slatki grijeh čokoladom šatou palačinke s orasima i čokoladom u vinskom Fiškalove priležnice palačinke s orasima i Kompareove poklade - s jabukama i orasima Srakina poslastica - torta " - Zagrebačka 3a 9 RESTOR AN "LUBINO meni po cijeni od 45 kn Od 1. do 12.2. Fašnički maski, gosti, živa muzika najboljih biranje Subota 2.2. Ples pod maskama,

SRAKAfest - TRG MATICE

HRVATSKE 11:00 - 15:00 Predstave: Razbibriga, Tontorino, Rudek strašni 14:00 - 17:00 Labud - likovna radionica / igraonica (Mala - mala pozornica dvorana Kina)

ETNOCEST - Livadiće

va ulica 12:00 - 18:00 Tabori mjesnih odbora 16:00 Otvaranje Tabora uz nastup KUD-ova i fašničkih likova

KLIZALIŠTE - Bivša vojarna

12:00 - 15:00 Metloboj – hokej Taborec s metlama za maskiranu djecu - prijave od 11 do 12 sati na i roditelje klizalištu

HALTERNATIVA pri Muzeju

21:00 - 04:00 Gost večeri by

FAŠNIČKI ŠATOR

19:00 - 04:00 NEKI NOVI KLINCI

Fašnička halternativa - Antenat

- Balašević tribute band / Grupa

Kim

ORGANIZATOR

POKROVITELJI

MEDIJSKI POKROVITELJI

SUORGANIZATORI

m


vizualni identitet Samoborski fašnik web Na najvećem nacionalnom natječaju za najbolje webove u Hrvatskoj i regiji, VIDI WEB TOP 100 u 2012. web Samoborskog fašnika odabran je među 10 NAJBOLJIH čak u 2 kategorije


vizualni identitet Adriatica.net grupa “Odveži kravatu - Otkrij Hrvatsku” Kulturno-turistička brošura / Dizajn, foto i originalni crteži


vizualni identitet Adriatica.net grupa “Odveži kravatu - Otkrij Hrvatsku” Kulturno-turistička brošura / Dizajn, foto i originalni crteži


vizualni identitet ZagrebaÄ?ka filharmonija


vizualni identitet Zagrebačka filharmonija

Razvoj vizualnog identiteta koncertnih sezona / Razvoj vizuala posebnih projekata Koncertne knjižice / Plakati različitih formata / Flajeri / Letci / Kuverte / Naljepnice / Katalozi / Dizajn kutije za nalivpera / Pingvini / Print velikih formata / Transparenti / Oglasi / CD label / Minicards / Vizitke / Prezentacije / Čestitke / Pozivnice / Planeri / Pretplatničke kartice / Ulaznice / Promo pult / Web / Web banneri


vizualni identitet ZagrebaÄ?ka filharmonija


vizualni identitet ZagrebaÄ?ka filharmonija print velikih formata


vizualni identitet ZagrebaÄ?ka filharmonija web


vizualni identitet Violina za nove naraštaje


vizualni identitet Violina za nove naraštaje web

Projekt Violina za nove naraštaje nagrađen je na donacijskom natječaju Zaklade Adris


vizualni identitet Crikvenica FEST


vizualni identitet Crikvenica FEST

FESTIVAL

KOJI TRAJE...

FESTIVAL

KOJI TRAJE...


vizualni identitet Crikvenica FEST

FESTIVAL KOJI TRAJE...

ljeto

FESTIVAL KOJI TRAJE...

jesen

FESTIVAL KOJI TRAJE...

zima

FESTIVAL KOJI TRAJE...

proljeće


eventi


event Vikend s Karlom logotip


event Vikend s Karlom oglasi

“Vikend s Karlom” prvonagrađeni je projekt na donacijskom natječaju “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju” Karlovačke pivovare u 2013.


event Vikend s Karlom jumbo plakat, citylight


event Vikend s Karlom majica


event Vikend s Karlom plakati Mozart u vrtu i JazzIVA


event Vikend s Karlom glazbeno-scenski spektakl Mozart u vrtu


event Vikend s Karlom event Vje탑bajte s Renatom Sopek


event Vikend s Karlom crtaonica, djeÄ?ja predstava


event Vikend s Karlom badminton, sajamski festival, ljubavna klupica...


event Vikend s Karlom web


event Zvjezdani ciklus logo


event Zvjezdani ciklus Razvoj vizualnog identiteta Razvoj vizuala Koncertne knjižice Plakati različitih formata Flajeri Letci Pingvini Print velikih formata Transparenti Oglasi CD label Prezentacije Pozivnice Pretplatničke kartice Promo pult Web Web banneri


event Zvjezdani ciklus koncertne knji탑ice


event Zvjezdani ciklus print velikih formata


event Zvjezdani ciklus


event Zvjezdani ciklus web


event

Samsonite 100 godina vizualni identitet, postav izlo탑be i produkcija eventa


event

Samsonite 100 godina Dizajn izložbe Razvoj vizuala kampanje Plakati različitih formata Printevi velikih formata Jumbo Transparenti Letci Brošura Pingvini Pozivnice Oglasi Bedževi Web banneri


event Simfonija tisuće ZagrebaÄ?ka i Slovenska filharmonija Arena Zagreb


event

Simfonija tisuće Razvoj vizuala Plakati različitih formata Printevi velikih formata Jumbo Transparenti Flajeri Oglasi Majice Pingvin Minicards Knjižica koncerta Akreditacije Web banneri


event Molitva za Leonu


event Molitva za Leonu


event

posao.hr Mali svijet poslova - Arena centar Zagreb


event

adiatica.net grupa Ususret OI u Pekingu - Centar Kaptol Zagreb PODUPIRATELJI

VELEPOSLANSTVO NR KINE U RH

IČKI SAVEZ I KLUB MLADOST VO HRVATSKI SOKOL N - HRVATSKA ND VIDEO DISTRIBUTION KNJIŽARA MEANDAR

ESTORANI ASIA) MOST I ZLATNA ZVIJEZDA)

Ususret prvoj Kineskoj novoj godini u Zagrebu i Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.

Neka vas prati mir i sigurnost kroz sva godišnja doba.

MO SPONZORIMA

ula d.o.o.

Neka vas prati mir i sigurnost gdje god bili.

CENTAR KAPTOL SUBOTA, 17. veljače 2007. 9:00 - 17:00 Zagreb, veljača 2007.


event

Izbor za HR managera godine Le Meridien Split


event Branimir centar Zagreb 6. rođendan


event Rotary club Samobor sveÄ?ani charter


event YES junior Agrokor - Hotel Westin Zagreb


event YES junior Agrokor - Hotel Westin Zagreb


event YES Godišnji summit 24sata - Hotel Esplanade Zagreb


event YES Godišnji summit Hotel Esplanade Zagreb


kampanja


kampanja Samsonite - Interspar oglasi


kampanja Samsonite - Interspar brandiranje i oprema prodajnih otoka, brošura, bedž, naljepnice, oglasi


kampanja Samsonite - Interspar web banneri


Genijalni Ako Dozvolite


Gubite Ako Dvojite


Garantiramo Apsolutni Do탑ivljaj!


“Full Service” agencija


Kvaliteta je upisana u našem imenu, jer mi smo

www.gad.hr


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.