__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

VICTORIA


Victoria – Mest till fest, men gärna till vardags Victoria är en av våra mest omtyckta serviser som tagits fram som en hyllning till kärleken! Den moderna formen på servisdelarna ramas in av en mjukt slingrande dekor i toner av blått, grått och guld. Med Victoria är det enkelt att skapa feststämning oavsett om det är till livets mest speciella tillfällen när man vill skapa den perfekta dukningen eller när man vill göra vardagen lite festligare!


Med vår lättdukade servis Victoria behöver man inte anstränga sig för att få till en vacker dukning! Låt barnen vara med och gör söta hjärtan av grässtrån! De fina skålarna i serien blir med en sallad en dekoration i sig.


Variera dukningen efter årstiderna! Skapa vinterstämning med vita minimarshmallows, eller duka fint till påsken med ägg i aptitskålarna.


LARGE

Design Anne Rooslien Anne Rooslien har skapat den eleganta servisen VICTORIA. Anne Rooslien är en mycket allsidig konstnär, som arbetar i olja, akvarell och lera. Anne målar ofta naturalistiska motiv hämtade direkt från verkligheten. Att skapa en stilistisk och modern men ändå klassisk design, har därför varit spännande för henne. Inspiration till designen har Anne hämtat från porslinets form och från intryck fångade på promenader i hemstaden Stockholm.

• Design Anne Rooslien OWEN DISH • Finaste fältspatporslin • Handlitograferad dekor • Detaljer i äkta guld • Tål maskindisk • Endast hos Fyrklövern

MEDIUM


Fika fint med Victoria! Bjud på rykande gott kaffe i de vackra kopparna och servera kakor och bakelser på det ljuvliga kakfatet i tre våningar. I serien finns även assiett, kaffekanna, sockerskål, mjölkkanna och både ett runt och ett rektangulärt kakfat – allt för en riktigt härlig fikastund!


Fika med stil!


SORTIMENT Matservis

Mattallrik 27 cm

Förrättstallrik 22 cm

Djup tallrik 24 cm

Skålar 16, 22, 25 och 27 cm

Fat 29 cm

Ugnsform 26 x 20 cm

Skål med lock 2,5 liter

Aptitskål (2-pack) 8 cm

Dessertskål 17 cm

Fat 32, 35 och 39 cm

Såsskål 40 cl Fat 24 cm

Festskål 35 cm

Ugnsform 35 x 24 cm

Terrin 3 liter

Salt & peppar 8 cm

Familjeugnsform 39 x 29 cm

Äggkopp 13 cm

Tillbringare 70 cl


Maskindisksäker Julpaket

Pajform 30 cm

Ugnskastrull 90 cl

Dekorationer

Ljusstake 3 cm, (2-pack) bredd 11 cm

Ägg- och sillfat 31 cm

Förrättstallrik 22 cm

Ren (2-pack) 17 cm Duk 150 x 250 cm

Kaffeservis

Kaffekopp med fat 15 cl

Mugg (2-pack) 25 cl

Kakfat 32 cm

Assiett 20 cm

Kakfat 26 x 20 cm

Kaffekanna 85 cl

Sockerskål 25 cl

3-våningsfat 20/22/27 cm

Mjölkkanna 22 cl

Kristall

Selterglas 23 cl

Vinglas 35 cl

Kristallglas med hand­litograferad dekal. Handdisk rekommenderas.

Ljusstake 31 cm

Skål 29 cm

Skål med lock 18 cm


Fyrklövern – inspiration och vackra ting! Fyrklövern har funnits på den nordiska marknaden sedan 1974 och är ett av Nordens största företag inom porslin, glas och hem­dekoration. ”Skönhet, funktion och god design som inspirerar umgänget kring bordet” är det som driver oss när vi utvecklar våra produkter. Vi har under årens lopp haft glädjen att samarbeta med några av Europas ledande konstnärer och tillverkare. Bland våra samarbetspartners hittar du bland annat Studio Glashyttan, Lars Wallin, Disney, Kosta Boda, Åsas Tomtebod, Goebel, Magnor, Skultuna, Lapponia och Dyrberg/Kern. Som kund hos oss kan du se fram emot många fantastiska och unika erbjudanden – föremål av hög kvalitet som endast finns att köpa genom Fyrklövern.

Din garanti

Facebook “f ” Logo

#Fyrklövern

CMYK / .eps

Facebook “f ” Logo

CMYK / .eps

Fyrklövern

@fyrklovern_sverige

Box 825, 201 80 Malmö, tel 040-665 45 50 www.fyrklovern.se

10009780 - S PF VIC H19

• Victoria tillverkas med ensamrätt för Fyrklövern • 30 dagars bytes- och returrätt • Vi ersätter eventuella transportskador till 100 % • Fast pris så länge du samlar • Vår kundtjänst hjälper dig gärna, ring 040 - 665 45 50

Profile for fyrklovern3

Victoria  

Victoria