__MAIN_TEXT__

Page 1

VICTORIA


Victoria Mest til fest, men gjerne til hverdags Victoria er ett av våre mest populære serviser og er fremstilt som en hyllest til kjærligheten! Den moderne formen på servisedelene rammes inn av en myk slyngende dekor i toner av blått, grått og gull. Med Victoria er det enkelt å skape feststemning, enten med den perfekte borddekkingen til livets spesielle anledninger eller når man vil gjøre hverdagen litt festligere!


Med vårt servise Victoria behøver man ikke anstrenge seg for å få til en vakker borddekking! La barna være med og lage søte hjerter av grønt siv! De fine skålene i serien blir en dekorasjon i seg selv med salat.


Varier borddekkingen etter ĂĽrstidene! Lag vinterstemning med hvite minimarshmallows, eller dekk et fint bord til pĂĽske med egg i appetittskĂĽlene.


LARGE

MEDIUM

Design Anne Rooslien Anne Rooslien har skapt det elegante serviset VICTORIA. Anne Rooslien er en svært allsidig kunstner og arbeider med alt fra leire, til olje og akvarell. Anne maler ofte naturalistiske motiver hentet fra virkeligheten. Det å skape en stilistisk og moderne, men likevel klassisk design var derfor svært spennende for henne. Inspirasjonen til designet har Anne hentet fra porselenets form, og inntrykk hun har fått på sine spaserturer i hjembyen Stockholm.

• Design Anne Rooslien OWEN DISH • Utsøkt feltspatporselen • Håndlitografert dekor • Detaljer i ekte gull • Serviset tåler oppvaskmaskin, men ikke oppvarming i mikrobølgeovn • Kun hos Firkløveren


Server kaffe og kaker med eleganse! By på nytraktet kaffe i de vakre kaffekoppene og server hjemmebakte kaker på det vakre kakefatet i tre etasjer. I serien finnes også asjett, kaffekanne, sukkerskål, melkemugge og både et rundt og et rekangulært kakefat – alt som skal til for å få en herlig kaffestund!


Kaffe med stil!


SORTIMENT Middagsservise

Middagstallerken 27 cm

Forrettstallerken 22 cm

Dyp tallerken 24 cm

Skåler 16, 22, 25 og 27 cm

Fat 29 cm

Dessertskål 17 cm

Fat 32, 35 og 39 cm

Sausnebb 40 cl Underfat 24 cm

Salatskål 35 cm

Ildfast form 35 x 24 cm

Ildfast form 26 x 20 cm

Skål med lokk 2,5 liter

Appetittskål (2-pk) 8 cm

Terrin 3 liter

Salt & pepper 8 cm

Gratengform 39 x 29 cm

Eggeglass 13 cm

Mugge 70 cl


Tåler oppvaskmaskin Julepakke

Paiform 30 cm

Ovnskasserolle med glasslokk 90 cl

Interiørprodukter

Telysholder 3 cm, (2-pk) bredde 11 cm

Egg- og sildefat 31 cm

Forrettstallerken 22 cm

Reinsdyr 17 cm Duk 150 x 250 cm

Kaffeservise

Kaffekopp med skål 15 cl

Krus (2-pk) 25 cl

Kakefat 32 cm

Asjett 20 cm

Kakefat 26 x 20 cm

Kaffekanne 85 cl

Sukkerskål 25 cl

3-etasjesfat 20/22/27 cm

Melkemugge 22 cl

Krystall

Farrisglass 23 cl

Vinglass 35 cl

Krystallglass med håndlitografert dekal. Glassene må vaskes for hånd

Lysestake 31 cm

Skål 29 cm

Skål med lokk 18 cm


Firkløveren - inspirasjon og vakre ting! Firkløveren har vært på det nordiske markedet siden 1974, og er ett av Nordens største selskaper innen porselen, glass og interiørprodukter. ”Skjønnhet, funksjon og god design som inspirerer til livet rundt bordet”, er det som driver oss når vi utvikler våre produkter. Vi har i årenes løp hatt gleden av å samarbeide med noen av Europas ledende kunstnere og produsenter. Blant våre samarbeidspartnere finner du Studio Glashyttan, Lars Wallin, Disney, Kosta Boda, Åsas Tomtebod, Goebel, Magnor, Skultuna, Lapponia och Dyrberg/Kern. Som kunde hos oss kan du se frem til mange fantastiske og unike tilbud på produkter av høy kvalitet, som kun kan kjøpes hos oss.

Din garanti

Facebook “f ” Logo

#firkløveren

CMYK / .eps

Facebook “f ” Logo

CMYK / .eps

Firkløveren

@firkloveren_no

Tlf. 67 20 63 50 | www.firkloveren.no

10009782 - N PF VIC H19

• Victoria fremstilles med enerett for Firkløveren. • Serviset selges eksklusivt gjennom oss, og finnes ikke i handelen. • Du har alltid 30 dagers bytte- og returrett. • Vi erstatter eventuelle transportskader 100 %. • Fast pris så lenge du samler.

Profile for fyrklovern3

Victoria NO  

Victoria NO