Page 1


PROFESSIONAL BODY SUGARING VARTALOSOKEROINTI Vartalosokerointi on ikivanha karvanpoistotekniikka, jota käytettiin jo Kleopatran aikana muinaisessa Egyptissä. Sokerointia tehdään myös Lähi-Idän maissa, Pohjois-Afrikassa sekä Kaukoidässä. Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Se sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kaikille ihoalueille. Sokeri on tehty 100 % luonnollisista aineosista eikä sen valmistusvaiheessa käytetä eläinkokeita. Sokeri ei aiheuta allergisia reaktioita. Vahaan verrattuna sokeri on paljon ihoystävällisempi. Se ei liimaudu ihosoluihin vain poistaa karvan samalla kuorien ihon. Sokerointikäsittelyn jälkeen iho on silkinpehmeä. Sokeri lähtee ihosta lämpimällä vedellä eikä sen poistamiseen tarvita öljyjä tai muita puhdistusaineita. Iho ei jää sokeroinnin jälkeen tahmaiseksi. Oikealla sokerointitekniikalla, jossa ihokarvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, pystytään poistamaan hyvin lyhyitä karvoja, jopa 2 mm pituisia, eivätkä karvat katkeile. Yksi sokeroinnin suurista hyödyistä on myös se, että säännöllisesti tehtynä se hidastaa karvan kasvua ja karva myös muuttuu hennomaksi ja pehmeämmäksi.


SWEET BODY - SOKEROINTITUOTTEET SWEET BODY - VARTALOSOKERIT Sweet Body - vartalosokerit ovat hygieenisiä, turvallisia, laadukkaita ja edullisia käyttää. Sweet Body - vartalosokereissa on käytetty ainoastaan luonnollisia aineosia ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja allergiselle iholle. Sweet Body - sokerimassoilla voidaan poistaa ihokarvoja hellävaraisesti kaikilta ihoalueilta, myös kasvoista. Tuotteet eivät aiheuta ärsytystä ja iho tuntuu silkkisen pehmeältä sokeroinnin jälkeen.

PREMIUM SOFT / REGULAR / FIRM Premium- sokerimassoja löytyy kolmea eri vahvuutta; Soft, Regular ja Firm. Sokerimassat tarttuvat helposti ihokarvoihin ja massoilla on helppo työskennellä. Sweet Body Professional Body Sugaring- sarjasta löytyy jokaiselle sokeroijalle oma massa. Premium Soft sopii koko vartalon sokerointiin, suurille alueille kuten sääret ja reidet ja pehmeytensä vuoksi jo kokeneemmalle sokeroijalle. Soft-sokerimassa ei välttämättä vaadi lämmitystä. Premium Regular sopii koko vartalolle. Tämä sokeri on koostumukseltaan hieman Premium Softia jäykempää. Premium Regularista on poistettu sitruunahappo, joten se sopii hyvin myös herkimmällekin iholle. Premium Firm on jäykin vartalosokerimme ja se sopii käytettäväksi kosteissa ja lämpimissä ilmastoissa, sekä helposti hikoilevilla ihoalueilla, kun kainalot ja bikini. Premium vartalosokereita on saatavana 1000g pakkauksissa.


SWEET BODY - OHEISTUOTTEET ALOE VERA CLEANSING TONIC Aloe Vera Cleansing Tonic on ennen sokerointia ja sokeroinnin jälkeen käytettävä ihoa puhdistava ja rauhoittava neste, joka poistaa meikin ja rasvan iholta. Aloe Vera Tonic sisältää rauhoittavan aloen lisäksi mm. timjamia joka desinfioi ihoa sokeroinnin jälkeen. Aloe Vera Tonicissa on myös merilevää, joka on antioksidanttinen ja paljon tärkeitä hivenaineita sisältävä raaka-aine. Aloe Vera Cleansing Tonic on luomutuote, joka sopii kasvoille ja koko vartalolle.

BODY POWDER Body Powder on hienojakoinen jauhe, joka ei sisällä ollenkaan talkkia, vaan se on valmistettu luonnonsavesta, joka imee rasvan sekä kosteuden iholta tavallista talkkia paremmin. Sweet Body Body Powder helpottaa sokeroinnin tekemistä etenkin ihoalueilla jotka hikoilevat helposti, kuten bikini, kainalot ja kasvot. Body Powder levitetään kuivalle iholle ennen sokerointia. Body Powder jauhetta voi lisätä iholle myös kesken sokeroinnin.

SOOTHING BALM Soothing Balm on sokeroinnin jälkeen käytettävä ihoa rauhoittava ja kosteuttava voide. Soothing Balm sisältää mm. panthenolia, allantoiinia ja ureaa. Soothing Balmia levitetään iholle sokeroinnin jälkeen. Sopii kasvoille ja koko vartalolle.


SOKEROINTIIN VALMISTAUTUMINEN Ihoa ei saa kuoria hoitoa edeltävänä eikä sokerointipäivänä ja kuorimista tulee välttää myös muutama päivä sokeroinnin jälkeen.

KONTRAINDIKAATIOTA SOKEROINNILLE -Roaccutan- isotretioniini lääkitys (A-vitamiinijohdannainen) -Koholla olevat luomet ja varsiluomet -Isot mustelmat ja suonikohjut -Syylät, herpes -Auringon polttama iho -Tuoreet arvet -Tulehtunut akne kasvoilla tai selässä -Haavat


SOKEROINNIN TEKEMINEN 1.

Pese omat kätesi.

2.

Pyyhi sokeroitava alue Aloe Vera Cleansing Toniciin kostutetulla vanulla. Kuivaa iho huolellisesti.

3.

Levitä Body Powder - jauhetta ohuesti sokeroitavalle alueelle.

4.

Laita käsineet käteesi ja aloita sokerointi. Ottaessasi sokeripurkin ensimmäistä kertaa käyttöösi, lämmitä purkkia, jotta sisäkansi irtoaa helpommin.

5.

Sokeroinnin jälkeen pyyhi iho uudelleen Aloe Vera Cleansing Tonicilla.

6.

Sweet Body - sokeroinnin jälkeen suosittelemme tekemään lyhyen sivelyhieronnan rauhoittavalla Soothing Balm - hoitovoiteella, jotta sokeroinnista jäisi miellyttävämpi kokemus asiakkaalle.


SOKEROINNIN JÄLKEEN Hoidon jälkeen tulisi välttää saunomista ja kovaa hikoilua aiheuttavaa urheilua noin vuorokausi. Deodorantin käyttöä kannattaa välttää vuorokausi kainalosokeroinnin jälkeen. Kasvosokeroinnin jälkeen ihon on hyvä antaa hengittää ilman tukkivia meikkejä. Ihon kosteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta sisäänkasvaneilta karvoilta vältyttäisiin. Iho tulee suojata hyvin auringolta sokeroinnin jälkeen. Ihoa kannattaa kuoria kotona sokerointien välissä, jotta ihon pinnalta saadaan poistettua kuollutta ihosolukkoa. Kuorimalla ihoa karvat pääsevät ihon pintaan, eivätkä kasva ihoon sisälle. Hoitopäivänä, hoitoa edeltävänä päivänä ja seuraavana päivänä kuorintaa ei saa tehdä. Riippuen sokeroidusta alueesta ja karvan pituudesta, suositellaan uusi sokerointiaika asiakkaalle. Kainalo- ja bikinialueilla suositeltava sokerointiväli on 3-5 viikkoa, säärissä 3-6 viikkoa, reisissä 6-8 viikkoa ja käsivarsissa 8-10 viikkoa. Selän ihon sokeroinnissa suositeltu väli on 4-6 viikkoa ja kasvojen alueella taas 3-4 viikkoa.


Valmistuttaja ja j채lleenmyyj채: Kauneustukku Elite Oy Kalervonkatu 40 53100 Lappeenranta 045 188 1188, myynti@kauneustukkuelite.fi www.kauneustukkuelite.fi

Sweet Body vartalon sokerointi opas 2016  

Kauneustukku Elite Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike Lappeenrannassa.

Sweet Body vartalon sokerointi opas 2016  

Kauneustukku Elite Oy on kauneudenhoitoalan tukkuliike Lappeenrannassa.

Advertisement