__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 61

GROWINGFEET APP – DIN GUIDE TIL FØDDER DER VOKSER Som noget helt nye kan du nu holde styr på føddernes udvikling i GrowingFeet’s nye app. App’en kan downloades gratis i App store. Du skal blot oprette dit barn i app’en første gang du bruger den, og hver gang du måler dit barns fødder, skal du notere dato og fodmål i app’en, så kan du nemt og overskueligt få et overblik over udviklingen af fødderne.

HVORDAN MÅLER JEG FØDDERNE? Når fødderne skal måles anbefaler vi, at du stiller dit barn op ad væggen, så hælen flugter med væggen. Placer den bare fod på et papir (eller GrowingFeet’s fod-

1

Download GrowingFeet App’en gratis fra App Store

2

Mål dit barns fod med en fodmåler eller lineal

måler), der ligeledes flugter med væggen. Marker på papiret hvor den længste tå når, fjern herefter foden og mål længden med en lineal. Det er en god idé at måle begge fødder, da der kan være forskel i længden. Det er målet fra den længste fod du skal bruge.

HVORDAN FINDER JEG DEN RIGTIGE SKOSTØRRELSE? Når du køber børnesko anbefaler vi generelt et voksetillæg på mellem 1 og 1,5 cm, afhængig af skomodellen og af dit barns vækst. Men med GrowingFeets App kan du fremover få anbefalet den rigtige skostørrelse til dit barn, med udgangspunkt i dit barns egne fodmål og baseret på dit barns alder og køn. Det giver dig en tryghed, så du kan være sikker på at de nye sko holder hele sæsonen.

3

Indtast dit barns fodmål og følg føddernes udvikling

4

Få anbefalet skostørrelse når du køber børnesko

GAVE TIL DIG DIT BARN’S læsere GROWINGFEET.DK

får

100 KRONER RABAT

med rabatkoden ditbarn100 på

Rabatkoden gælder til og med den 15. november 2016. Rabatten gælder ved køb for over 500 kroner, dog undtaget i forvejen nedsatte varer.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded