Page 1

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2010 Your Choice


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Οι Αξίες μας/Η φιλοσοφία μας

4│5

Your Choice - Highlights 2010

6│7

Φούρνοι

8

Εστίες

36

Απορροφητήρες

52

Πλυντήρια Πιάτων - Ρούχων

84

Ψυγεία

94

Franke Solid Surfaces

104

Νεροχύτες Ανοξείδωτοι

112

Νεροχύτες Fragranite - Συνθετικοί

148

Μπαταρίες Κουζίνας

168

Συστήματα Καθαρισμού Νερού

196

Μπαταρίες Μπάνιου

200

Αξεσουάρ Κουζίνας

212


H Franke στον κόσμο Αξία χωρίς συμβιβασμούς

Η Franke, με πάγια στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη νέων καινοτομιών και πρωτοποριακών λύσεων για την δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας έχει καταξιωθεί ως η παγκόσμια ηγέτιδα στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Ιδρύθηκε το 1911 στην Ελβετία και γρήγορα επεκτάθηκε σε 42 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αφρική, Αυστραλία και Ασία, με πάνω από 70 εταιρίες. Σήμερα απασχολεί περίπου 13.000 εργαζόμενους στον τομέα σχεδιασμού και παραγωγής προϊόντων όπως οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι, τα πλατώ μαγειρικών εστιών, οι απορροφητήρες, τα πλυντήρια πιάτων, τα ψυγεία, οι νεροχύτες, οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ συστημάτων κουζίνας. Τα προϊόντα Franke ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, τον εξελιγμένο σχεδιασμό, την απεριόριστη λειτουργικότητα και την μακρόχρονη αντοχή τους ενώ το όνομά τους είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας.

Οι Αξίες μας Καινοτομία, Ποιότητα, Αξιοπιστία: Είναι οι αξίες που ανέδειξαν τη Franke σε παγκόσμια κυρίαρχο στον τομέα των συστημάτων κουζίνας. Καινοτομία για τη χάραξη του δρόμου, την έρευνα και την αξιοποίηση κάθε πρωτοποριακής ιδέας, μέσα από τον πειραματισμό και τη συνεχή δοκιμασία νέων εφαρμογών. Ποιότητα για την σταθερά άριστη αξιοποίηση, τη βέλτιστη ενεργοποίηση όλων των πόρων και την ακριβή στόχευση στην υλοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων μας. Αξιοπιστία για την επιμελημένη επικέντρωση και το πάθος για την πραγματοποίηση κάθε μακρόπνοου σχεδίου. Αυτές οι αξίες εγγυώνται το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που εξασφαλίζει και υπογράφει για σας η Franke.


Η Φιλοσοφία μας Επικεντρώνουμε στην ποιότητα και στην καινοτομία Η μεγάλη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αδιάκοπη έρευνα για τη δημιουργία νέων ποιοτικών υλικών και πρωτοποριακών εφαρμογών έχει καταξιώσει τη Franke σαν το πρότυπο για τον εξοπλισμό κουζίνας. Τα δυνατά μας σημεία; η τεχνολογική υπεροχή, η στιβαρή κατασκευή, η λειτουργική αρτιότητα και η κορυφαία αισθητική. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊοντικών σειρών, παρέχουμε στους συνεργάτες μας την δυνατότητα να δημιουργούν συστήματα που καλύπτουν τέλεια κάθε σύγχρονη λειτουργική ανάγκη. Τώρα, ο χώρος της κουζίνας αναβαθμίζεται αισθητικά, γίνεται πιο φιλόξενος και αποκτά βέλτιστη λειτουργικότητα καθώς αποτελεί πλέον το κέντρο της καθημερινής ζωής στη σύγχρονη For kitchens without compromise.

κατοικία.


Your Choice Elegance

Desire

Design

Colours

Innovations

Contemporary

Classic


Highlights 2010 Polyedro: Καινοτομία Franke: o πρώτος τρισδιάστατος νεροχύτης με μπαταρία Polyedro Peak: Καινοτομία Franke: Με τετράγωνη βαλβίδα, για πάγκους solid surface Impact: Μίνιμαλ σχεδιασμός με απαλές φυσικές καμπύλες Pandora: Καινοτομία Franke: Νέο μοτέρ Franke Pro με 50% εξοικονόμηση ενέργειας και κρυμμένα χειριστήρια Slide: Κομψή αισθητική που συνδυάζει αρμονικά το γυαλί με το ανοξείδωτο Crystal Steel: Καινοτομία Franke: μέγιστη χωρητικότητα (65-67lt) στις στάνταρ διαστάσεις εντοιχισμού, πάνω από 50 προεπιλεγμένες συνταγές, χειρισμό με πλήκτρα αφής και οθόνη LCD, εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, μαγειρεύοντας ταυτόχρονα έως και 4 ξεχωριστά φαγητά Solid Surfaces: Καινοτομία Franke: πολλαπλοί χρωματισμοί για πάγκους κουζίνας και επιφάνειες. Αντιβακτηριδιακή προστασία με ποικίλες σχεδιαστικές εκφράσεις Esprit: Καινοτομία Franke Συνδυασμός σε χρώμα λευκό με solid surface επιφάνειες. Εργονομία και εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός Waste Management: για την οικολογική διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων Νέες Σειρές μπαταρίας μπάνιου Franke Quadro, Eclix, Loft: σχεδιασμός και τεχνολογία στη διαχείριση του νερού


Φούρνοι

ΦΟΥΡΝΟΙ

Γενικά χαρακτηριστικά

10│11

Συλλογή Crystal Steel

12│13

Συλλογή Neptune

14│15

Συλλογή Kubus - Καφετιέρα Kubus

16│17

Συλλογή New Axis

18│19

Συλλογή Design Glass

20│21

Συλλογή New Murano

22│23

Συλλογή Linear

24│25

Συλλογή England - Gallery

26│27

Φούρνοι Maxi

28│29

Φούρνοι Αερίου - Αξεσουάρ

30

Φούρνοι Συλλογές 2009 Axis - Murano - Cartesio

31

Φούρνοι Mικροκυμάτων

32│33

Συνοπτικός Πίνακας

34

Σχέδια Εντοιχισμού

35

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.


Φούρνοι

Γενικά Χαρακτηριστικά

Στιβαροί, κατασκευασμένοι χωρίς συμβιβασμούς για εργασία σε καλές συνθήκες και για μεγάλη διάρκεια, οι φούρνοι της Franke είναι το αποτέλεσμα εξελιγμένων τεχνολογικών και δομικών επιλογών, που έχουν σχεδιαστεί για οικιακή χρήση βάσει των επαγγελματικών προτύπων. Περιμετρικό σύστημα ψύξης Ένας ισχυρός ανεμιστήρας, τοποθετημένος στην πίσω πλευρά του φούρνου δημιουργεί κίνηση του αέρα μεταξύ του θαλάμου και του πλαισίου. Ο κρύος αέρας εφάπτεται στα τοιχώματα δημιουργώντας ένα θερμικό φράγμα που συγκρατεί την θερμοκρασία στο εσωτερικό. Με αυτό τον τρόπο όλη η θερμοκρασία που παράγουν οι αντιστάσεις, παραμένει στο θάλαμο, ενώ οι πλευρικές επιφάνειες και η πόρτα (θυρίδα) του φούρνου διατηρούνται κρύες.

Αναρτημένος θάλαμος Η εσωτερική κοιλότητα, εντός της οποίας αναπτύσσεται η απαραίτητη για το μαγείρεμα θερμοκρασία, έχει αναρτηθεί και στερεωθεί στο πλαίσιο, εφαπτόμενη σε ελάχιστα σημεία, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ελάχιστη ανταλλαγή θερμότητας, λόγω αγωγιμότητας των υλικών. Η σχεδιαστική αυτή λύση μειώνει τη μετάδοση της θερμότητας που παράγουν οι αντιστάσεις προς τον εξωτερικό χώρο, επιτρέποντας τη διατήρηση των επιλεγμένων θερμοκρασιών, μεγαλύτερη προστασία του επίπλου, χαμηλότερη θερμοκρασία της πόρτας καθώς και αισθητή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Θερμική μόνωση Ο θάλαμος του φούρνου διαθέτει ολική επένδυση με στρώμα λευκού υαλοβάμβακα τυλιγμένο σε δύο φύλλα αλουμινίου που τον συμπιέζουν, βελτιώνοντας έτσι αισθητά τη μονωτική ικανότητα και διασφαλίζοντας τη μέγιστη λειτουργία. Πρόκειται για ένα μονωτικό υλικό πολύ πιο αποτελεσματικό από τον κίτρινο υαλοβάμβακα που χρησιμοποιείται συνήθως. Πληρεί τον γερμανικό κανονισμό σχετικά με τη χρήση του υαλοβάμβακα που είναι ο αυστηρότερος σε θέματα ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Χωρητικότητα έως 67 λίτρα Ο εσωτερικός χώρος είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία αυτή, και μπορεί να χωρέσει και σκεύη μεγάλων διαστάσεων, ακόμη και για ταυτόχρονο μαγείρεμα.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Οι σχεδιαστικές λύσεις που χαρακτηρίζουν τους νέους φούρνους Franke έχουν εφαρμοστεί πλέον σε όλη τη σειρά. Απόδειξη η Energy Label, το ευρωπαϊκό πρότυπο του Ιανουαρίου 2003 που κατηγοριοποιεί τους φούρνους βάσει της κατανάλωσής τους. Από το βασικό μοντέλο με 5 λειτουργίες στο πιο εξελιγμένο μοντέλο με 9 λειτουργίες, οι φούρνοι Franke των 60 cm & 90 cm είναι Κατηγορίας A: ένα πλεονέκτημα που δεν πρέπει να παραβλέπουν οι καταναλωτές και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Εσωτερικός εξοπλισμός Ο εσωτερικός εξοπλισμός διαθέτει σχάρες και ταψιά εργονομικά σχεδιασμένα να μένουν στη θέση τους, καθιστώντας τη χρήση τους ασφαλή. Ακόμα μπορούν να προσαρμοστούν τηλεσκοπικοί οδηγοί δύο ή τριών επιπέδων. Τοποθετούνται εύκολα και παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια κάθε φορά που θέλετε να δείτε το φαγητό ή να το τοποθετήσετε μέσα στον φούρνο.

Εσωτερικός ανεμιστήρας Ο ανεμιστήρας στο πίσω μέρος είναι ισχυρός για τέλεια κυκλοφορία του θερμικού αέρα, διατηρώντας την επιλεγμένη θερμοκρασία και την ομοιόμορφη κατανομή της στο εσωτερικό του θαλάμου. Ο χρόνος θέρμανσης μειώνεται στο ελάχιστο, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Πόρτα με τριπλό κρύσταλλο Η πόρτα του φούρνου αποτελείται από σκελετό αλουμινίου στον οποίο έχουν τοποθετηθεί 3 κρύσταλλα, διαχωρισμένα το ένα από το άλλο. Τα εσωτερικά κρύσταλλα ανακλούν τη θερμότητα και στον μεταξύ τους χώρο, δημιουργείται θερμικό φράγμα που δεν επιτρέπει τη διαφυγή θερμότητας και συμβάλει στη διατήρηση της επιλεγμένης θερμοκρασίας και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Έτσι η πόρτα παραμένει πάντα κρύα ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Φούρνοι


Φούρνοι

Φούρνοι

Γενικά Χαρακτηριστικά Παραδοσιακό μαγείρεμα Η θερμοκρασία που παράγει ή άνω και η κάτω αντίσταση, διαχέεται σε όλο τον φούρνο. Η ιδανική λειτουργία για όλες τις παραδοσιακές συνταγές, για το ψωμί, τα ψητά, όπως το μοσχαρι, το αρνί και τα γλυκά.

Παραδοσιακό ψήσιμο με αέρα Ο αέρας θερμαίνεται από την πάνω και την κάτω αντίσταση και η κυκλοφορία της θερμότητας εξασφαλίζεται από τον ισχυρό ανεμιστήρα που είναι τοποθετημένος στην πλάτη του φούρνου. Επιτρέπει γρήγορο ταχύτατο μαγείρεμα, ιδανικό για φαγητά σε ταψιά και φόρμες όπως το γιουβέτσι, οι πίτες, τα ψητά και τα γλυκά. Επιτρέπει επίσης το ταυτόχρονο ψήσιμο διαφορετικών φαγητών σε 2 επίπεδα, χωρίς να αναμιγνύονται οι οσμές, και να επηρεάζεται η γεύση.

Γκριλ Χρησιμοποιείτε μόνο το άνω γκριλ και είναι ιδανικό για να φρυγανίζετε ψωμί, ή για να ροδίζετε το κρέας και το ψάρι.

Γκριλ με αέρα Η θερμότητα που παράγεται από το γκριλ διανέμεται από την κίνηση του πίσω ανεμιστήρα. Ιδανικό για να ψήνετε μεγάλα κομμάτια κρέατος και πουλερικών, ή για να ροδίσετε μεγάλες επιφάνειες στο τέλος του ψησίματος.

Απόψυξη Ο αέρας κυκλοφορεί στο φούρνο χωρίς να θερμαίνεται, μειώνοντας αισθητά το φυσικό χρόνο ξεπαγώματος ακόμη και για τα πιό ογκώδη τρόφιμα. Στους φούρνους όπου αυτή η λειτουργία δεν υποδεικνύεται από την ειδική θέση του διακόπτη, είναι διαθέσιμη επιλέγοντας μια λειτουργία με αέρα και αφήνοντας το διακόπτη της θερμοκρασίας στο “0”.

Ψήσιμο με αέρα Η κυκλική αντίσταση θερμαίνει τον αέρα και ο πίσω ανεμιστήρας επιτρέπει μια τέλεια κατανομή απευθείας από την πηγή της θερμότητας. Ο ζεστός αέρας που κυκλοφορεί ομοιόμορφα στο εσωτερικό του φούρνου μειώνει τον χρόνο ψησίματος. Είναι ιδανική λειτουργία για το ψήσιμο οποιουδήποτε φαγητού ακόμη και για ψήσιμο σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα, χωρίς να αναμιγνύονται οι οσμές και να επηρεάζονται οι γεύσεις...

Πολυδύναμο ψήσιμο Multi power Είναι μια λειτουργία των φούρνων Franke που χρησιμοποιεί την κυκλική αντίσταση στο μέγιστο της ισχύος της και κατά ένα μέρος τις άνω και κάτω αντιστάσεις. Προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με το Ψήσιμο με Αέρα με επιπλέον μια εξαιρετική διανομή της εσωτερικής θερμοκρασίας του φούρνου για άμεσο και ομοιόμορφο ψήσιμο. Ιδανικό για την προετοιμασία φαγητών που απαιτούν βαθύ ψήσιμο και τραγανή επιφάνεια στο εξωτερικό.

Γρήγορο ψήσιμο Quick Cooking Είναι η πιο ισχυρή λειτουργία των φούρνων Franke.Τα 2805 watt που αναπτύσσονται, συνδιάζουν την ταυτόχρονη λειτουργία της κυκλικής, της άνω και της κάτω αντίστασης, ενώ ο πίσω ανεμιστήρας συμβάλει στην ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, σε όλο το θάλαμο. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίπτωση γιά γρήγορη προθέρμανση και στη συνέχεια να επιλέξετε την κανονική λειτουργία ψησίματος. Είναι ιδανική επίσης για το ψήσιμο πίτσας ή ζύμης γιατί δημιουργεί αισθητά μεγαλύτερη θερμοκρασία στο κάτω μέρος. Η επιφάνεια παραμένει αφράτη ενώ η βάση και τα πλαϊνά γίνονται τραγανά.

Πάνω αντίσταση με αέρα Ο συνδυασμός της μονής άνω αντίστασης και του αέρα, επιτρέπει το απαλό ρόδισμα της επιφάνειας. Είναι μια λειτουργία που ενδείκνυται για πιάτα όπως τα λαζάνια, οι τάρτες οι πίτες, και φαγητά με ζυμαρικά ή λαχανικά σε φόρμες.

Kάτω αντίσταση με αέρα Ο ανεμιστήρας διαχέει τον αέρα που θερμαίνεται από την κάτω αντίσταση. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για φαγητά που χρειάζονται επιπλέον θερμότητα στο κάτω μέρος (π.χ. η ζύμη της πίτσας) ή για το ζέσταμα προ-μαγειρεμένων φαγητών.

PYRO CLEAN. Πυρολυτικός Το PyroClean είναι το ισχυρό σύστημα αυτόματου καθαρισμού του φούρνου Franke. Ο φούρνος καθαρίζει απόλυτα χωρίς καμία προσπάθεια και τα υπολείμματα φαγητού αφαιρούνται με ένα σφουγγάρι. Ξεχάστε την κούραση και τα χημικά.

Master Cooking Θέτοντας σε λειτουργία την κυκλική αντίσταση και σε συνδυασμό με την μερική ενεργοποίηση της πάνω αντίστασης, της κάτω αντίστασης και του αέρα, δίνεται η δυνατότητα της άμεσης κυκλοφορίας του ζεστού αέρα στο φούρνο. Ο πίσω ανεμιστήρας συμβάλει στην ίση κατανομή θερμότητας σε όλο το θάλαμο του φούρνου Franke. Η λειτουργία Master Cooking είναι ιδανική για το ψήσιμο πίτσας.

Ψήσιμο με την κάτω αντίσταση Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για ψήσιμο με την κάτω αντίσταση. Η έντονη θερμότητα που παράγεται είναι κατάλληλη για ψήσιμο σκληρών κρεάτων.

Ψήσιμο με την πάνω αντίσταση Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για ψήσιμο με την πάνω αντίσταση. Η έντονη θερμότητα που παράγεται είναι κατάλληλη για ψήσιμο και ροδοκοκκίνισμα.

Soft Cooking Αυτή η λειτουργία εξαρτάται από την ενεργοποίηση της πάνω αντίστασης και του αέρα. Η χαμηλή φωτιά και ο αέρας που κυκλοφορεί γύρω από το φαγητό επιτρέπει το ομοιόμορφο ψήσιμο του φαγητού. Με την λειτουργία wellness, η θερμοκρασία είναι σταθερή στους 100 βαθμούς, και απαιτείται προθέρμανση. Με τον ανεμιστήρα στο πίσω μέρος του φούρνου, ο αέρας επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απόψυξης. Η Franke αναπτύσσει περαιτέρω της επιδόσεις του προγράμματος soft cooking, επιτρέποντας στον αέρα να θερμανθεί σταδιακά με ελεγχόμενο τρόπο και με χαμηλή ισχύ. Αυτό προσφέρει νέες δυνατότητες στο μαγείρεμα του φαγητού. Η λειτουργία Soft Cooking είναι ιδανική για απόψυξη, δημιουργία ζύμης, γρήγορη απόψυξη και ζέσταμα προ-μαγειρεμένου φαγητού. σελ. 10│11


Φούρνοι

Συλλογή Crystal Steel - Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της αγοράς

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

CS 910 M XS 60+ Inox Σατινέ 3164401030

67 lt.

CS 910 M XS 60+

51 προεπιλεγμένες συνταγές

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 9 προγράμματα ψησίματος Εξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός Οθόνη LCD - Χειρισμός με πλήκτρα αφής “touch control” Σύστημα περιμετρικής ψύξης Σμάλτο Quick Clean AA Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός με λαμπτήρες αλογόνου Χωρητικότητα 67lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 2 σχάρες Τηλεσκοπικοί οδηγοί σε 3 επίπεδα Ενεργειακή κλάση Α

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.300,81 1.600,00


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή Crystal Steel - Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της αγοράς

CS 981 M XS M

Χρώμα Τύπος Κωδικός Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 9 προγράμματα ψησίματος Εξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός CS 981 M XS M Oθόνη LCD και χειρισμός με διακόπτες Inox Σατινέ 3164401031 Σμάλτο Quick Clean AA Σύστημα περιμετρικής ψύξης 35 προεπιλεγμένες συνταγές 65 lt. Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 65lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 2 σχάρες Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ σε 2 ή 3 επίπεδα Νέα επίπεδη πόρτα με δυνατότητα αφαίρεσης εσωτερικών κρυστάλλων Ενεργειακή κλάση Α

CS 82 M XS M Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 8 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Χειρισμός με διακόπτες Σμάλτο Quick Clean AA Σύστημα περιμετρικής ψύξης Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 65lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 2 σχάρες Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ σε 2 ή 3 επίπεδα Νέα επίπεδη πόρτα με δυνατότητα αφαίρεσης εσωτερικών κρυστάλλων Ενεργειακή κλάση Α

CS 82 M XS M Inox Σατινέ 3164401032

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

991,87 1.220,00

853,66 1.050,00

65 lt.

σελ. 12│13


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή Neptune Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

NE 99 M BK Inox 3164401001

NE 99 M BK

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.276,42 1.570,00

29 προεπιλεγμένες συνταγές

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 9 προγράμματα ψησίματος Χειρισμός με πλήκτρα αφής “touch control” Εξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός Σύστημα περιμετρικής ψύξης Σμάλτο Quick Clean Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός με λαμπτήρες αλογόνου Θερμόμετρο κρέατος Χωρητικότητα 57lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Τηλεσκοπικοί οδηγοί σε 2 επίπεδα Ενεργειακή κλάση Α NE 72 M BK Inox 3160109300

NE 72 M BK

878,05 1.080,00

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

σελ. 14│15


Φούρνοι - Καφετιέρα Συλλογή Kubus

Χρώμα

KU 72 M XS

Τύπος

Κωδικός

KU 72 M XS 3160109200 Inox

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

886,18 1.090,00


Φούρνοι

Φούρνοι - Καφετιέρα Συλλογή Kubus

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

FCM 380 KB SA XS 3312001000 Inox

Καφετιέρα Kubus

390 mm

με ΦΠΑ

1.430,89 1.760,00 170,73

210,00

370-380 mm

338 mm

Τιμή €

370-380 mm

390 mm

338 mm

390 mm

390 mm

FED 60/7 XS 3120109340 Ανοξείδωτο συρτάρι

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Ημι-αυτόματη λειτουργία Πλήκτρα αφής Ρυθμιζόμεη δοσολογία καφέ Ρυθμιζόμενο άλεσμα καφέ Παροχή ζεστού νερού & ατμού Τοποθέτηση σε τηλεσκοπικούς βραχίονες σελ. 16│17


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή New Axis (Η Συλλογή Axis 2009 βρίσκεται στη σελ. 31) Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

804,88

990,00

SM 86 M XS Inox 3160101208

731,71

900,00

SM 66 M XS Inox 3160101209

569,11

700,00

SM 981 M XS Inox 3160101207

SM 981 M XS

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

35 προεπιλεγμένες συνταγές Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 9 προγράμματα ψησίματος Oθόνη LCD και χειρισμός με διακόπτες Εξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός Σύστημα περιμετρικής ψύξης Σμάλτο Quick Clean AA Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ σε 2 ή 3 επίπεδα Νέα επίπεδη πόρτα με δυνατότητα αφαίρεσης εσωτερικών κρυστάλλων Ενεργειακή κλάση Α

SM 86 M XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 8 προγράμματα ψησίματος Εξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός αρχής/λήξης ψησίματος Χειρισμός με διακόπτες Σμάλτο Quick Clean AA Σύστημα περιμετρικής ψύξης Tριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ σε 2 ή 3 επίπεδα Νέα επίπεδη πόρτα με δυνατότητα αφαίρεσης εσωτερικών κρυστάλλων Ενεργειακή κλάση Α

SM 66 M XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 6 προγράμματα ψησίματος Εξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός αρχής/λήξης ψησίματος Χειρισμός με διακόπτες Σμάλτο Quick Clean AA Σύστημα περιμετρικής ψύξης Διπλό κρύσταλλο στην πόρτα Eσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57lt 1 ταψί + 1 σχάρα Νέα επίπεδη πόρτα με δυνατότητα αφαίρεσης εσωτερικών κρυστάλλων Ενεργειακή κλάση Α σελ. 18│19


Φούρνοι

Συλλογή Design Glass

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

DG 97 P XS 3160106005 Inox

DG 97 P XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών με πυρολυτικό σύστημα αυτοκαθαρισμού 9 προγράμματα ψησίματος Eξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός Ηλεκτρονικός θερμοστάτης Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τετραπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Ενεργειακή κλάση Α

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.170,73 1.440,00


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή Design Glass Χρώμα

DG 96 M XA

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

DG 96 M XA 3160106003 Inox Antitouch

780,49

960,00

DG 72 M XS 3160106001 Inox

674,80

830,00

DG 56 M XS 3160106004 Inox

666,67

820,00

DG 52 M XS 3160106002 Inox

609,76

750,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 9 προγράμματα ψησίματος Ηλεκτρονικός προγραμματισμός έναρξης και λήξης ψησίματος Σύστημα περιμετρικής ψύξης Σμάλτο Quick Clean Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α DG 72 M XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α DG 56 M XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 5 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 ταψί + 2 σχάρες Ενεργειακή κλάση Α DG 52 M XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 5 προγράμματα ψησίματος Xρονόμετρο με ηχητική ειδοποίηση Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 ταψί + 2 σχάρες Ενεργειακή κλάση Α σελ. 20│21


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή New Murano (Η Συλλογή Murano 2009 βρίσκεται στη σελ. 31) Χρώμα

SM 62

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

SM 62 3160101108 Σατινέ Κρύσταλλο

609,76

750,00

SM 62 3160101109* Γρανίτης Μπεζ

609,76

750,00

SM 62 3160101110* Μαύρο

609,76

750,00

SM 62 3160101111* Μεταλλικός Γραφίτης

609,76

750,00

SM 62 3160101112* Coffee

609,76

750,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 6 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Χειρισμός με διακόπτες Σμάλτο Quick Clean AA Σύστημα περιμετρικής ψύξης Διπλό κρύσταλλο στην πόρτα Eσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 ταψί + 1 σχάρα Νέα επίπεδη πόρτα με δυνατότητα αφαίρεσης εσωτερικών κρυστάλλων Ενεργειακή κλάση Α

σελ. 22│23


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή Linear (Η Συλλογή Cartesio 2009 βρίσκεται στη σελ. 31) Χρώμα

Linear SIDE OPEN GL 66 M XS

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

699,19

860,00

GL 66 M NT XS Inox 3160109105

447,15

550,00

GL 62 M XS Inox 3160109104

398,37

490,00

GL 66 M XS SIDE OPEN Inox 3160109106

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ηλεκτρονικός προγραμματισμός 6 προγράμματα ψησίματος Χειρισμός με βυθιζόμενους διακόπτες Σύστημα περιμετρικής ψύξης Διπλό κρύσταλλο στην πόρτα Εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 58lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 2 σχάρες Με τηλεσκοπικούς οδηγούς σε 2 επίπεδα Ενεργειακή κλάση Α

Cartesio Linear GL 66 M NT XS

Ηλεκτρονικός προγραμματισμός 6 προγράμματα ψησίματος Χειρισμός με βυθιζόμενους διακόπτες Σύστημα περιμετρικής ψύξης Διπλό κρύσταλλο στην πόρτα Εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 58lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 2 σχάρες Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

Cartesio Linear GL 62 M XS

Προγραμματισμός λήξης ψησίματος 90’ 6 προγράμματα ψησίματος Χειρισμός με βυθιζόμενους διακόπτες Σύστημα περιμετρικής ψύξης Διπλό κρύσταλλο στην πόρτα Εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 58lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 2 σχάρες Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α σελ. 24│25


Φούρνοι

Συλλογή England

Χρώμα

EM 74 M

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

EM 74 M 3160108003 Coffee

666,67

820,00

EM 74 M 3160108001 Γρανίτης Μπεζ

666,67

820,00

EM 74 M 3160108002 Μπρονζέ

707,32

870,00

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Aναλογικό ρολόϊ με προγραμματισμό λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή Gallery

Χρώμα

GA 74 M XS Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Aναλογικό ρολόϊ με προγραμματισμό λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α GA 74 M Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Aναλογικό ρολόϊ με προγραμματισμό λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

GA 74 M XS 3160105020 Inox

780,49

960,00

GA 74 M 3160105021 Μεταλλικός Γραφίτης

739,84

910,00

GA 74 M 3160105022 Γρανίτης Μπεζ

739,84

910,00

GA 74 M 3160105023 Coffee

739,84

910,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

σελ. 26│27


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογή Maxi Χρώμα

Maxi Mam 82 M XS

Τύπος

Κωδικός

Maxi Mam 82 M XS Inox 3160109400

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.081,30 1.330,00

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 8 προγράμματα ψησίματος Πρόγραμμα έναρξης-λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Χωρητικότητα 71 lt Διπλός εσωτερικός φωτισμός Ενεργειακή κλάση Α Design Plus DP 86 M XS Inox Σατινέ 3160101005

Design Plus DP 86 M XS

1.390,24 1.710,00

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 8 προγράμματα ψησίματος Ηλεκτρονικός προγραμματισμός έναρξης-λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός 1 ταψί + 1 σχάρα Χωρητικότητα 71lt Ενεργειακή κλάση Α

Σχέδιο εντοιχισμού φούρνων πλάτους 90 εκατ.

σελ. 28│29


Φούρνοι

Συλλογή Αερίου Χρώμα

COUNTRY CM 53 G OA

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

764,23

940,00

DG 51 G XS 3160106009 Inox

731,71

900,00

Βαθύ ταψί 3120109328 Μαύρο

24,39

30,00

2 Ζεύγη 3120109350 3 Ζεύγη 3120109351*

69,11 87,80

85,00 108,00

CM 53 G OA 3160101307* Γρανίτης Μπεζ

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας,

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών παράδοση 40 ημερών 5 προγράμματα ψησίματος Αναλογικό ρολόι και ηχητικό σήμα ειδοποίησης Σούβλα Ηλεκτρικό Γκριλ Σπινθήρας ανάφλεξης στο διακόπτη Πόρτα με τριπλό κρύσταλλο Cold Door με δύο εσωτερικά θερμοανακλαστικά Σμάλτο Quick Clean Eσωτερικός φωτισμός Βαλβίδα ασφαλείας Αυτόματη διακοπή παροχής σε περίπτωση διαρροής 1 ταψί + 2 σχάρες Χωρητικότητα 57 lt GLASS DG 51 G XS

Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 5 προγράμματα ψησίματος Χρονόμετρο με ηχητικό σήμα ειδοποίησης Ηλεκτρικό Γκριλ Σπινθήρας ανάφλεξης στο διακόπτη Βαλβίδα ασφαλείας Αυτόματη διακοπή παροχής σε περίπτωση διαρροής Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Εσωτερικός φωτισμός 1 ταψί + 2 σχάρες Χωρητικότητα 57 lt

Φούρνοι Αξεσουάρ

Bαθύ ταψί για φούρνους πλάτους 60 εκατοστών

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Σετ τηλεσκοπικών οδηγών (2 ζεύγη) Σετ τηλεσκοπικών οδηγών (3 ζεύγη)


Φούρνοι

Φούρνοι

Συλλογές 2009: Αxis - Murano - Cartesio

AX 97 M XA Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 9 προγράμματα ψησίματος Eξελιγμένος ηλεκτρονικός προγραμματισμός Σύστημα περιμετρικής ψύξης Σμάλτο Quick Clean Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Τηλεσκοπικοί οδηγοί σε 2 επίπεδα Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Ενεργειακή κλάση Α

Χρώμα Inox

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Κωδ. 3160101201 1032,52 1.270,00

AX 56 M XS Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 5 προγράμματα ψησίματος Ηλεκτρονικό χρονόμετρο Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 ταψί + 2 σχάρες Ενεργειακή κλάση Α

Χρώμα

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Inox Κωδ. 3160101205 1000,00 813,01

AX 76 M XS Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Ηλεκτρονικό χρονόμετρο Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

Χρώμα

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

AX 72 M XS Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ Ενεργειακή κλάση Α

Τιμή €

με ΦΠΑ

Κωδ. 3160101204 Inox 1.130,00 Antitouch 918,70

MU 72 M Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 7+1 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σμάλτο Quick Clean Σύστημα περιμετρικής ψύξης Τριπλό κρύσταλλο στην πόρτα Cold Door με δύο θερμοανακλαστικά εσωτερικά κρύσταλλα στην πόρτα Διπλός εσωτερικός φωτισμός Χωρητικότητα 57 lt 1 βαθύ ταψί, 1 ρηχό ταψί + 1 σχάρα Προσαρμόζονται τηλεσκοπικοί οδηγοί, διαθέσιμοι ως αξεσουάρ. Ενεργειακή κλάση Α

Χρώμα Σατινέ Kρύσταλλο Γρανίτης Μπεζ Coffee Λευκό

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Κωδ. 3160101101 830,00 674,80 Κωδ. 3160101102* 830,00 674,80 Κωδ. 3160101104* 830,00 674,80

Χρώμα Inox

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Κωδ. 3160101202 902,44 1.110,00

SM 56 M Φούρνος πολλαπλών λειτουργιών 5 προγράμματα ψησίματος Προγραμματισμός λήξης ψησίματος Σύστημα περιμετρικής ψύξης Πόρτα με διπλό κρύσταλλο Cold Door με δύο εσωτερικά θερμοανακλαστικά Σμάλτο Quick Clean Εσωτερικός φωτισμός Αποσπώμενο εσωτερικό κρύσταλλο στην πόρτα για εύκολο καθαρισμό 1 ταψί + 1 σχάρα Χωρητικότητα 57 lt Ενεργειακή κλάση Α

Χρώμα

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Inox Κωδ. 3160109102 528,46

Τιμή €

με ΦΠΑ

650,00

Κωδ. 3160101106* 830,00 674,80 * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

σελ. 30│31


Φούρνοι

Μικροκυμάτων

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

682,93

840,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Crystal Steel 380 FMW 380 CS G XS Inox 3165002004

Ισχύς 1000 W Γκριλ 1500 W Εσωτερική επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι Χωρητικότητα 38lt Γυάλινος περιστρεφόμενος δίσκος διαμέτρου 32 εκ. 3 επίπεδα λειτουργίας Δυνατότητα ταυτόχρονης ή ανεξάρτητης λειτουργίας γκριλ Οθόνη LCD και χειρισμός με διακόπτες Ηλεκτρονικό χρονόμετρο 2 σχάρες για γκρίλ Εξωτ. διαστάσεις: Διάσταση εντοιχισμού: 455x595x472 χιλ. 450x600x550 χιλ. Ασφάλεια για παιδιά


Φούρνοι

Φούρνοι

Μικροκυμάτων Χρώμα

FMW 250 AX G XS

Δεν απαιτείται πλαίσιο εντοιχισμού

FMW 250 G XS

Δεν απαιτείται πλαίσιο εντοιχισμού

Τύπος

Κωδικός

FMW 250 AX G XS Inox 3165002001

Τιμή €

Τιμή €

400,00

492,00

378,86

466,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ισχύς 900 W Γκριλ 1000 W Εσωτερική επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι Χωρητικότητα 25lt Γυάλινος περιστρεφόμενος δίσκος διαμέτρου 27 εκ. 7 επίπεδα λειτουργίας Δυνατότητα ταυτόχρονης ή ανεξάρτητης λειτουργίας γκριλ 11 προεπιλεγμένα προγράμματα Χρονόμετρο 95’ Ηλεκτρονικό ρολόι Εξωτ. διαστάσεις: Εσωτ. διαστάσεις: 386Υx595Πx381Β χιλ. 219Υx350Πx355Β χιλ. Ασφάλεια για παιδιά FMW 250 G XS Inox 3165002002

Ισχύς 900 W Γκριλ 1000 W Εσωτερική επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι Χωρητικότητα 25lt Γυάλινος περιστρεφόμενος δίσκος διαμέτρου 27 εκ. 7 επίπεδα λειτουργίας Δυνατότητα ταυτόχρονης ή ανεξάρτητης λειτουργίας γκριλ 11 προεπιλεγμένα προγράμματα Χρονόμετρο 95’ Ηλεκτρονικό ρολόι Εξωτ. διαστάσεις: Εσωτ. διαστάσεις: Ασφάλεια για παιδιά 386Υx595Πx381Β χιλ. 219Υx350Πx355Β χιλ.

Σχέδιο εντοιχισμού για τους φούρνους FMW 250 AX G XS και FMW 250 G XS σελ. 32│33


Συνοπτικός Πίνακας Συλλογή Crystal Steel

CS 910 M XS 60+

Συλλογή Neptune

CS 981 M XS M

CS 82 M XS M

NE 99 M BK

Συλλογή New Axis

SM 981 M XS

DG 56 M XS

Συλλογή Kubus

NE 72 M BK

KU 72 M XS

Συλλογή Design Glass

SM 86 M XS

DG 52 M XS

SM 66 M XS

DG 97 P XS

DG 96 M XA

Συλλογή New Murano

Συλλογή Linear

SM 62

Linear SIDE OPEN GL 66 M XS

Συλλογή Cartesio

SM 56 M

Cartesio Linear GL 62 M XS

Συλλογή Murano

AX 76 M XS

Συλλογή England

EM 74 M

AX 72 M XS

AX 56 M XS

Συλλογή Gallery

GA 74 M XS

MU 72 M

Συλλογή Αερίου

GA 74 M

COUNTRY CM 53 G OA

GLASS DG 51 G XS

Μικροκυμάτων

Συλλογή Maxi

Maxi Mam 82 MXS

DG 72 M XS

Cartesio Linear GL 66 M NT XS

Συλλογή Axis

AX 97 M XA

Καφετιέρα Kubus

DESIGN PLUS DP 86 M XS

Crystal Steel 380

FMW 250 AX G XS

FMW 250 G XS


Φούρνοι

Φούρνοι

Σχέδια εντοιχισμού φούρνων

Σχέδιο εντοιχισμού φούρνων πλάτους 60 εκατ.

Σχέδιο εντοιχισμού φούρνων πλάτους 60 εκατ. (Συλλογή Crystal Steel 65 lt.)

Σχέδιο εντοιχισμού φούρνων πλάτους 60 εκατ. (Συλλογή Crystal Steel 67 lt.)

σελ. 34│35


Εστίες

ΕΣΤΙΕΣ

Επαγωγικές Εστίες Χαρακτηριστικά 2 PIN-632 PLUS - 4 PIN 622

38 39

Davos XS

40

Lugano - Zurich

41

Basel - Bern

42

Zermatt - Garda

43

Neptune

44│45

Trend - Planar - Multi Cooking

46

Brio - Mercury

47

Dominos

48│49

Κρυστ. Καλύμματα - Αξεσουάρ

50

Συνοπτικός Πίνακας

51

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.


Επαγωγικές Εστίες 2 PIN-632 PLUS

Χρώμα

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 580x510 χιλ.

Κωδικός

2 PIN-632 Plus 3083601016

Επαγωγική Εστία 2 PIN-632 Plus

60

Τύπος

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 560x490 χιλ.

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

822,76 1.012,00

Μπιζουτέ κρύσταλλο - με περιμετρικό πλαίσιο Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Λειτουργία Booster για γρήγορη προθέρμανση Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Προγραμματισμός τέλους μαγειρέματος 3 εστίες: 1x1400W - 16cm 1x2300W - 21cm (booster 3000W) 1x2300W - 27cm (booster 3000W) Συνολική ισχύς 6KW

Το μυστικό της επαγωγής είναι απλό: Η πηγή θερμότητας θερμαίνει μόνο το σκεύος. Με την εστία επαγωγής Franke, επιτυγχάνεται ταχεία θέρμανση και απόλυτος έλεγχος του μαγειρέματος.

Η λειτουργία της βασίζεται

στις αρχές της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής, δηλαδή στην εμφάνιση ηλεκτρισμού εξαιτίας μαγνητικού πεδίου. Όταν ένα μεταλλικό σκεύος έρχεται σε επαφή με την ενεργοποιημένη πλάκα επαγωγής, το σκεύος αρχίζει να θερμαίνεται. Και όταν απομακρύνεται, η θερμότητα σταματάει.

ΑΡΧΗ: Ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα ενεργοποιεί και ελέγχει ένα πηνίο που δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο. Όταν ένα μαγειρικό σκεύος με πάτο από σιδηρομαγνητικό υλικό τοποθετηθεί πάνω στην επιφάνεια της επαγωγικής εστίας, το ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα που δημιουργείται «κλείνει» προκαλώντας επαγωγικά την άμεση θέρμανση του σκεύους.

ΣΚΕΥΗ: Μόνο τα σκεύη με πάτο από σιδηρομαγνητικό υλικό, ή εκείνα που

Κεραμική Επιφάνεια

διαθέτουν τέτοια χαρακτηριστικά είναι κατάλληλα για χρήση στις εστίες επαγωγής. Επαγωγικό Πηνίο


Επαγωγικές Εστίες 4 PIN 622

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

4 PIN 622 3083601018*

Επαγωγική/Κεραμική Εστία PIN 622 Plus

Τιμή €

με ΦΠΑ

848,78 1.044,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

60

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 60 cm ΠxΒ 580x510 χιλ. ΠxΒ 565x495 χιλ.

2+2 Εστίες Μπιζουτέ κρύσταλλο Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Προγραμματισμός τέλους μαγειρέματος Λειτουργία Booster για γρήγορη προθέρμανση στις δύο ζώνες μαγειρέματος 2 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης Highlight 2 Eστίες Επαγωγικές: 1x2300W - 21cm (booster 3200W) 1x1400W - 14,5cm (booster 1800W) 2 Eστίες Κεραμικές: 1x1800W - 18cm 1x1200W - 14cm Συνολική ισχύς 6,7KW

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Για τη θέρμανση 2lt νερού από τους 20 στους 95ο C

Εστίες Αερίου

Induction Plus Franke

Κεραμικές Εστίες Αλογόνου

Κεραμικές Εστίες

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Για τη θέρμανση 2lt νερού από τους 20 στους 95ο C

Ηλεκτρικές Εστίες

Induction

Κεραμικές Εστίες Αλογόνου Induction Plus Franke

Κεραμικές Εστίες

Ηλεκτρικές Εστίες

Εστίες Αερίου

Induction

Το μαγείρεμα με τις εστίες επαγωγής της Franke, είναι χωρίς

Δεν προκύπτει καμία θερμική αδράνεια. Δεν χρειάζεται η

αμφιβολία, το πιο ταχύ σύστημα μαγειρικής που υπάρχει.

προηγούμενη θέρμανση κανενός άλλου στοιχείου για να

Η θέρμανση των τροφών γίνεται με γρήγορο τρόπο, χάρη στο ότι

μεταδοθεί η θερμότητα στο σκεύος. Καταναλώνει πολύ λιγότερη

θερμαίνεται μόνο το σκεύος, χωρίς να δαπανάται ενέργεια για τη

ενέργεια, και επιπλέον είναι πολύ πιο αποδοτική, καθώς δεν

θέρμανση του κρυστάλλου.

σημειώνονται απώλειες θερμότητας μέσω της κεραμικής επιφάνειας της εστίας. σελ. 38│39

Εστίες

Χρώμα


Κεραμικές Εστίες Davos XS

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Davos XS 3082901000 Inox Facette

Davos XS

• 5 εστίες - 8 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης highlight • 1 x 700/1700W - ∅12/18 cm (Μπροστά αριστερά) • 1 x 1200W - ∅14cm (Πίσω αριστερά) • 1 x 1050/1950/2700W - ∅14/21/27cm (Κέντρο) • 1 x 1800W - ∅18cm (Μπροστά δεξιά) • 1 x 1500W - ∅16cm (Πίσω δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 8,9KW

Design Facette Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης Προγραμματισμός τέλους μαγειρέματος

90

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 90 cm ΠxΒxY 900x510x40 χιλ. ΠxΒ 880x490 χιλ.

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.042,28 1.282,00


Κεραμικές Εστίες Lugano - Zurich

Τύπος

Κωδικός

Lugano 3086991010 Inox Facette

Lugano

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

921,95 1.134,00

• 3 εστίες - 6 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης highlight • 1 x 1050/1950/2700W - ∅14/21/27 cm (Αριστερά) • 1 x 700/1700W - ∅12/18cm (Κέντρο) • 1 x 1200W - ∅14cm (Δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 5,6KW

Design Facette Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης Προγραμματισμός τέλους μαγειρέματος

80

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 80 cm ΠxΒ 810x380 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 790x360 χιλ.

Zurich

Zurich XS 3082751010 Inox

766,67

943,00

Zurich FILOTOP 3082751011 Λείας Επιφάνειας (Χωρίς μεταλλικό περιμετρικό πλαίσιο) Ειδικό προϊόν για πάγκο Franke Solid Surface (Άνοιγμα πάγκου βάσει σχεδίου)

766,67

943,00

• 4 εστίες - 6 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης highlight • 1 x 750/2200W - ∅12/21cm (Μπροστά αριστερά) • 1 x 1200W - ∅14cm (Πίσω αριστερά) • 1 x 1800W - ∅18cm (Μπροστά δεξιά) • 1 x 1500/2400W - ∅17/26,5cm (Πίσω δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 7,6KW Ένθετη τοποθέτηση

FILOTOP τοποθέτηση

Με ή χωρίς ανοξείδωτο περιμετρικό πλαίσιο Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης Προγραμματισμός τέλους μαγειρέματος

80

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 80 cm ΠxΒ 773x513 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 750x490 χιλ. σελ. 40│41

Εστίες

Χρώμα


Κεραμικές Εστίες Basel - Bern

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

688,62

847,00

Bern XS 3081601010 Inox

611,38

752,00

Bern FILOTOP 3081601012 Λείας Επιφάνειας (Χωρίς μεταλλικό περιμετρικό πλαίσιο) Ειδικό προϊόν για πάγκο Franke Solid Surfaces (Άνοιγμα πάγκου βάσει σχεδίου) Κατάλληλο και για ένθετη τοποθέτηση

611,38

752,00

Basel 3081601000 Inox Facette

Basel

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

• 4 εστίες - 5 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης highlight • 1 x 1200W - ∅14cm (Μπροστά αριστερά) • 1 x 750/2200W - ∅12/21cm (Πίσω αριστερά) • 1 x 1800W - ∅18cm (Μπροστά δεξιά) • 1 x 1500W - ∅16cm (Πίσω δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 6,7KW

Design Facette Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης Προγραμματισμός τέλους μαγειρέματος

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 580x510 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 560x490 χιλ.

Bern

• 4 εστίες - 5 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης highlight • 1 x 750/2200W - ∅12/21cm (Μπροστά αριστερά) • 1 x 1200W - ∅14cm (Πίσω αριστερά) • 1 x 1200W - ∅14cm (Μπροστά δεξιά) • 1 x 1800W - ∅18cm (Πίσω δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 6,4KW Ένθετη τοποθέτηση Με ή χωρίς ανοξείδωτο περιμετρικό πλαίσιο Χειρισμός με πλήκτρα αφής 9 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας Ηλεκτρονικό κλείδωμα ασφαλείας Σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 583x513 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 560x490 χιλ.

FILOTOP τοποθέτηση


Κεραμικές Εστίες

Zermatt - New Ceramic/Gas Τύπος

Κωδικός

Zermatt XS 3081601020 Inox

Zermatt

Τιμή €

Τιμή €

502,44

618,00

614,63

756,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

• 4 εστίες - 4 ζώνες μαγειρέματος με τεχνολογία θέρμανσης highlight • 1 x 1800W - ∅18cm (Μπροστά αριστερά) • 1 x 1200W - ∅14cm (Πίσω αριστερά) • 1 x 1200W - ∅14cm (Μπροστά δεξιά) • 1 x 1800W - ∅18cm (Πίσω δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 6KW

Ανοξείδωτο περιμετρικό πλαίσιο Χειρισμός με διακόπτες 6 επίπεδα λειτουργίας Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 583x513 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 560x490 χιλ. FHX 604 2G 2C BK C Μαύρο 3071601001

Garda

2+2 Εστίες 2 εστίες αερίου: • Βοηθητική: 1000W • Ταχεία: 3000W • Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας φλόγας • Ενσωματωμένη αυτόματη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού 2 εστίες κεραμικές: • 2 εστίες με τεχνολογία θέρμανσης Highlight • 1x1200W - 14,5cm • 1x1800W - 18cm

590

48 051

0

Σχάρες από μαντέμι Χωρίς ανοξείδωτο περιμετρικό πλαίσιο Χειρισμός με διακόπτες

560

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 590x510 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 560x480 χιλ. σελ. 42│43

Εστίες

Χρώμα


Εστίες Αερίου Neptune 755

Χρώμα

• 5 εστίες αερίου • Βοηθητική: 1000W • Ημιταχεία: 2x1750W • Ταχεία: 3000W • Τριπλή Κορώνα: 3800W

Σχάρες από μαντέμι Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας της φλόγας Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 75 cm ΠxΒ 750x510 χιλ.

Κωδικός

Neptune 755 4G TC XS C Inox Σατινέ 3060101086

Neptune 755

75

Τύπος

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 560x480 χιλ.

Τιμή €

Τιμή €

606,50

746,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Εστίες Αερίου

Εστίες

Neptune 1204

Χρώμα Neptune 1204

Τύπος

Κωδικός

FHNE 1204 3G TC XS C LINEAR Inox Σατινέ 3060101087*

Τιμή €

Τιμή €

650,41

800,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

• 4 εστίες αερίου • Βοηθητική: 1000W • Διπλή Κορώνα: 800/4000W • Ημιταχεία Διπλή Κορώνα: 2500W • Ταχεία Διπλή Κορώνα: 3000W

Σχάρες από μαντέμι Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας φλόγας

120

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 120 cm ΠxΒ 1090x410 χιλ. ΠxΒ 1070x390 χιλ. σελ. 44│45


Εστίες

Planar - Multi Cooking - Trend Χρώμα

Planar 4

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

PRI 4 4 GAV-TC 3061601000 Inox Σατινέ

576,42

709,00

FHM 604 3G TC E 3061601001 Inox

439,84

541,00

FHM 604 3G TC E 3061601002* Μπεζ Γρανίτης

474,80

584,00

FHM 604 3G TC E 3061601004* Coffee

474,80

584,00

478,86

589,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

• 4 εστίες αερίου • Βοηθητική: 1000W • Ημιταχεία: 2x1750W • Ταχεία: 3000W

Σχάρες από μαντέμι Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας φλόγας

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 700x530 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 660x490 χιλ.

Multi Cooking 4

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

• 4 εστίες αερίου • Βοηθητική: 1000W • Ημιταχεία: 2x1750W • Τριπλή Κορώνα: 3300W Επισμαλτωμένες σχάρες Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας της φλόγας Σχάρες από μαντέμι & Inox διακόπτες διατίθενται ως αξεσουάρ

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 590x510 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 550x480 χιλ. PTC 5 CO 4GAV TC C Ramato 3060101085*

Trend

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

• 5 εστίες αερίου • Βοηθητική: 800W • Ημιταχεία: 2x1750W • Ταχεία: 3000W • Τριπλή Κορώνα: 3300W

Σχάρες από μαντέμι Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας της φλόγας

70

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 70 cm ΠxΒ 700x500 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 550x480 χιλ.


Εστίες

Brio - Mercury Τύπος

Κωδικός

Brio New 4E 3082601000 Inox

Brio

Τιμή €

Τιμή €

330,08

406,00

357,72

440,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

• 4 εστίες - 4 ζώνες μαγειρέματος • 1 x 1500W - ∅18cm (Μπροστά αριστερά) • 1 x 1500W - ∅14,5cm (Πίσω αριστερά) • 1 x 1000W - ∅14,5cm (Μπροστά δεξιά) • 1 x 2000W - ∅18cm (Πίσω δεξιά) • Συνολική Ισχύς: 6KW

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 590x510 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 550x480 χιλ. Mercury 3071601000 FHMR 604 3G 1E XS E Inox

Mercury

• 3 +1 εστίες • Βοηθητική: 1000W • Ημιταχεία: 1750W • Ταχεία: 3000W

Επισμαλτωμένες σχάρες Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού (στις εστίες γκαζιού) Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας της φλόγας (στις εστίες γκαζιού)

60

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 60 cm ΠxΒ 590x510 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 550x480 χιλ. σελ. 46│47

Εστίες

Χρώμα


Εστίες

Dominos

Χρώμα

Ανοξείδωτη Φριτέζα

30

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

FHM 301 FR XS 3060202101

279,67

344,00

FHM 301 BQ XS 3060202202

352,85

434,00

με ΦΠΑ

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 30 cm ΠxΒxY 300x510x173,5 χιλ. ΠxΒ 250x485 χιλ.

Κεραμική Εστία Μπάρμπεκιου

1 Ζώνη μαγειρέματος διαστάσεων 18,5x30,5 cm με τεχνολογία θέρμανσης highlight 1500W

30

χωρίς ΦΠΑ

Για βάση Διαστάσεις: πλάτους 30 cm ΠxΒxY 300x510x30 χιλ.

Άνοιγμα πάγκου: ΠxΒ 250x480 χιλ.


Εστίες

Dominos

Ανοξείδωτο Πλατώ 2 Εστιών Αερίου

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

FHM 302 2G XS C 3060102014 Inox

233,33

287,00

FHM 302 2E XS 3060202011 Inox

191,06

235,00

FHM 302 2M XS 3080102024 Inox

362,60

446,00

47,97

59,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ανοξείδωτο πλατώ 2 εστιών αερίου Σχάρες από μαντέμι Βοηθητική: 1000W Ταχεία: 3000W Ενσωματωμένη ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός χεριού Βαλβίδα ασφαλείας για την αυτόματη διακοπή παροχής αερίου σε περίπτωση απώλειας της φλόγας

30

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 30 cm ΠxΒxY 300x510x30 χιλ. ΠxΒ 250x480 χιλ.

Ανοξείδωτο Πλατώ 2 Ηλεκτρικών Εστιών

Ανοξείδωτο πλατώ 2 ηλεκτρικών εστιών 1 x 1000W - ∅14,5 cm 1 x 2000W - ∅18 cm

30

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 30 cm ΠxΒxY 300x510x30 χιλ. ΠxΒ 250x480 χιλ.

Πλατώ 2 Κεραμικών Εστιών

Πλατώ 2 κεραμικών εστιών 1 x 1500W - ∅16 cm 1 x 1200W - ∅14 cm

30

Για βάση Διαστάσεις: Άνοιγμα πάγκου: πλάτους 30 cm ΠxΒxY 300x510x30 χιλ. ΠxΒ 250x480 χιλ.

Ανοξείδωτο ενωτικό για εστίες Domino

Ενωτικό Domino 3120109101* Inox * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

σελ. 48│49

Εστίες

Χρώμα


Κρυστάλλινα Καλύμματα - Αξεσουάρ Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Μαύρο 3120106060*

Κάλυμμα Εστιών Multi Cooking 4

Τιμή €

Τιμή €

126,02

155,00

19,51

24,00

99,19

122,00

95,12

117,00

51,22

63,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Διαστάσεις: 535x500 χιλ. Inox 4120100708*

Κιτ Κομβία Εστιών Multi Cooking (5 τεμ).

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Μαύρο 3120106058*

Για πλατώ 1 ή 2 εστιών

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Διαστάσεις: 245x505 χιλ. Μαύρο 3120106057*

Κάλυμμα Φριτέζας

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Διαστάσεις: 245x505 χιλ. Σχάρες από μαντέμι για Multi Cooking 4

Μαύρο

3120100169*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών


Συνοπτικός Πίνακας

FHM 301 BQ XS

FHM 301 FR XS

Εστίες

Bάση 30 εκ.

FHM 302 2G XS C

FHM 302 2E XS

FHM 302 2M XS

Bάση 60 εκ.

PIN 632

Zermatt

PIN 622

Garda

Brio

Bάση 70 εκ.

Trend

Bάση 80 εκ.

Zurich

Basel

Bern

Planar 4

Multi Cooking 4

Mercury

Bάση 75 εκ.

Neptune 755

Bάση 90 εκ.

Davos XS

Bάση 80 εκ.

Lugano

Bάση 120 εκ.

Neptune 1204 σελ. 50│51


Γενικά χαρακτηριστικά Οδηγίες Εγκατάστασης

54│55

Swing

56│57

Moonlight - Line Light

58│59

Pandora

60│61

Cylinder

62│63

Neptune Soft 90 - Active 2

64│65

Slide

66│67

New Mythos 90 - Admiral

68│69

Emotion Glass

70│71

Wind

72│73

Perfect Glass 90 - Perfect Linear Black 90 74│75 Power Line - Joy

76

Country Soft - Country Linear Country Corner

77

Dynamic

78

Energy 60 - Flex 60 - Flex Eco 60

79

Action Line 60 - Inter Line 60 - Semi 60

80

New Generation - Generation Mοτέρ για τζάκι - Classic

81

Συνοπτικός Πίνακας

82

Αξεσουάρ

83

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.

Απορροφητήρες

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ


Απορροφητήρες

Αποτελεσματικοί και Αθόρυβοι

Αποτελεσματική και αθόρυβη απομάκρυνση των οσμών Το ευχάριστο περιβάλλον στην κουζίνα εξαρτάται από τον καθαρό αέρα μέσα στον χώρο. Ο απορροφητήρας που θα επιλέξετε πρέπει να ανανεώνει τον αέρα κατά τρόπο αποτελεσματικό και αθόρυβο. Μοντέρνοι και κλασσικοί, επιτοίχιες ή κεντρικές καμινάδες αλλά και γωνιακοί, σε μίνιμαλ γραμμές ή με εντελώς πρωτοποριακό design, οι απορροφητήρες Franke προσφέρουν τέτοια ποικιλία που καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη. Σε έναν απόλυτο συνδυασμό μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας, όλα τα προϊόντα της γκάμας τηρούν τα πρότυπα ασφάλειας και άνεσης.

75 dBA άτομα που μιλάνε

65 dBA γραφείο 60 dBA

ήσυχο σαλόνι

45 dBA βιβλιοθήκη

Ε Ν Ε Ρ Γ Η Π Ε Ρ Ι Ο Χ Η

Π Ε Ρ Ι Ο Χ Η Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Η Σ

Ταχύτητα

Εντατική Λειτουργία

Αθόρυβη Λειτουργία

Χρονοδιακόπτης

Ψηφιακή Οθόνη

Συνεχής 24ωρος Αερισμός

Λειτουργία Φιλτραρίσματος

Air Curtain

ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΟΡΥΒΟΥ Η άνεση επιτυγχάνεται όταν το επίπεδο θορύβου είναι το ίδιο ή μικρότερο από 55dBA: το επίπεδο του θορύβου που επιτρέπει τη διατήρηση του απορροφητήρα σε λειτουργία ενώ κάποιος βλέπει τηλεόραση (για παράδειγμα) χωρίς κανέναν τύπο ηχητικής ενόχλησης.

35 dBA ήπιος αέρας

ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ; Τα εργαστήριά μας κάνουν μετρήσεις με εξελιγμένο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, ενώ με όλες τις απαιτούμενες δοκιμές εξακριβώνεται ότι: • Όλα μας τα προϊόντα πληρούν τους όρους ασφαλείας • Η δυνατότητα εξαγωγής και τα επίπεδα θορύβου που δηλώνονται εκφράζονται σύμφωνα με τις οδηγίες UNI EN - 61591 και UNI EN - 60704-2-13

Ημι-ανηχωικός χώρος Franke


Απορροφητήρες

Η μεγαλύτερη γκάμα για την κάλυψη όλων των αναγκών

Η Franke σας βοηθάει να επιλέξετε τον απορροφητήρα σας, με βάση τον χώρο της κουζίνας σας και το μήκος του σωλήνα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

m της κουζίνας 2

x 2,5 m Μέσο ύψος της κουζίνας x 10 αλλαγές αέρα ανά ώρα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Μια κουζίνα με εμβαδόν 12 m2 χρειάζεται έναν απορροφητήρα που απορροφά τουλάχιστον 300 m3/ώρα, επομένως:

Απορροφητήρες

ΦΟΡΜΟΥΛΑ COMFORT*

12 m2 x 2,5 m2 x 10 =

=

300 m3/h

m3 / ώρα με ΜΑΧ 55 db(A)

Η άνεση επιτυγχάνεται με επίπεδα θορύβου ίσα ή μικρότερα από 55 dB(A).

* Η απομάκρυνση που προκύπτει από τη φόρμουλα ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι ο απορροφητήρας έχει τοποθετηθεί με ελεύθερη εξαγωγή, με ∅ 150 mm., άμεση ή με ένα μέτρο σωλήνα. Η σωστή τοποθέτηση ενός απορροφητήρα είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία του. Οι βασικοί κανόνες είναι απλοί και ακολουθούν την παρακάτω σειρά: 1. Προεργασία για την σωστή τοποθέτηση Ζητήστε από τον τεχνίτη να επιθεωρήσει την κουζίνα. Πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων: α. το ύψος του ταβανιού ώστε να υπολογίσετε το ακριβές ύψος του μπουριού. β. τη θέση και τη διάμετρο του σημείου εξαγωγής του αέρα προκειμένου να έχετε προμηθευτεί το κατάλληλο μέγεθος σωλήνα. γ. τον όγκο του χώρου της κουζίνας σας καθώς η δύναμη απορρόφησης του απορροφητήρα είναι άρικτα συνδεδεμένη με το μέγεθος αυτό. 2. Σχεδιασμός καναλιού μεταφοράς του αέρα

Αποτελεσματική Σύνδεση

Εξασφαλίστε ότι το μήκος εξαγωγής του σωλήνα θα είναι το μικρότερο δυνατό, και οι γωνίες όσο γίνεται λιγότερες για την σωστή λειτουργία του απορροφητήρα σας. α. μήκος σωληνώσεων: ιδανικά το μικρότερο δυνατόν. Όσο αυξάνεται το μήκος των σωληνώσεων αυξάνεται και η ανάγκη για απορροφητήρα με μεγαλύτερη απορροφητική δυνατότητα. β. διάμετρος σωληνώσεων: ιδανικά μεταξύ 150 mm και 120 mm. 3. Τοποθέτηση του απορροφητήρα Ο απορροφητήρας πρέπει να τοποθετηθεί μεταξύ 65 και 75 εκ. από τις εστίες μαγειρέματος της κουζίνας σας. Η απόσταση αυτή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 75εκ. 4. Πρώτος έλεγχος λειτουργίας

Mη Αποτελεσματική Σύνδεση

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του απορροφητήρα σας κάντε τον πρώτο έλεγχο θέτοντας τον σε λειτουργία και ανοίγοντας τις λάμπες φωτισμού του. 5. Φίλτρα Άνθρακα Όλοι οι απορροφητήρες Franke λειτουργούν και με φίλτρα άνθρακα. Προσοχή: Εάν χρησιμοποιηθούν φίλτρα άνθρακα η απόδοση απορρόφησης είναι μειωμένη. σελ. 54│55


Απορροφητήρες

Swing Επιτοίχια Καμινάδα Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Swing Μαύρος 3101101510 Inox

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.562,60 1.922,00

Swing Λευκός 3101101511* 1.562,60 1.922,00 Inox Απορροφητήρες

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 37 εκ.

m3/h(1) 760

m3/h(2) 950

Pa(1) 440

dbA(3) 66

W 330

Swing Απορροφητική δύναμη μοτέρ 950 (m3/h). Χειρισμός με πλήκτρα αφής “touch control”. Οχτώ βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Λειτουργία 24Η για το φρεσκάρισμα του αέρα. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150 mm.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 εκ. σελ. 56│57


Απορροφητήρες

Moonlight Κεντρική Καμινάδα

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Moonlight 60 3101101805* 1.523,58 1.874,00 Inox * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 760

m3/h(2) 870

Pa(1) 440

dbA(3) 60

W 330

Moonlight 60 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 870 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED - Franke Design. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20 W με dimmer (ροοστάτη). Πλευρικός φωτισμός αλογόνου. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Λειτουργία 24Η για το φρεσκάρισμα του αέρα.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 60 εκ.


Απορροφητήρες

Απορροφητήρες

Line Light Κεντρική Καμινάδα

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Line Light 90 3101102105 Island Inox

m3/h(1) 730

m3/h(2) 870

Pa(1) 420

dbA(3) 70

W 330

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.269,92 1.562,00

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ. Line Light Κεντρική Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 870 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120/150 mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας - intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Πλάτος Λειτουργία 24H για το φρεσκάρισμα του αέρα. 90 εκ.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

σελ. 58│59


Απορροφητήρες

Pandora Κεντρική & Επιτοίχια Καμινάδα Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Pandora Κεντρική Καμινάδα Inox 3101102401* 1.224,39 1.506,00

Απορροφητήρες

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 820

m3/h(2) 880

Pa(1) 500

dbA(3) 69

W 340

Pandora Κεντρική Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 880(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED - Franke Design. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τρείς βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20w με dimmer(ροοστατη). Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας-intensive.

Πλάτος 46 εκ.

Pandora Επιτοίχια Καμινάδα Inox 3101102400*

917,89 1.129,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 675

m3/h(2) 710

Pa(1) 500

dbA(3) 65

W 250

Pandora Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 710(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED - Franke Design. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τρείς βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20w με dimmer(ροοστατη). Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας-intensive.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 46 εκ. σελ. 60│61


Απορροφητήρες

Cylinder Κεντρική & Επιτοίχια Καμινάδα Τύπος

Κωδικός

Cylinder 3101102102 Island Inox

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.113,82 1.370,00

Αξεσουάρ Κρύσταλλο 3128520008*

259,35

319,00

Τηλεχειρ/ριο 3120102500*

56,10

69,00

803,25

988,00

Αξεσουάρ Κρύσταλλο 3128520007*

259,35

319,00

Τηλεχειρ/ριο 3120102500*

56,10

69,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 760

m3/h(2) 1000

Pa(1) 420

dbA(3) 67

W 333

Cylinder Κεντρική Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 1000 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20 W με dimmer (ροοστάτη). Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας - intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Λειτουργία 24H για το φρεσκάρισμα του αέρα.

Διάμετρος 37 εκ. Ύψος 97-125 εκ.

Cylinder Advanced Επιτοίχιος 3101100503 Inox

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 660

m3/h(2) 900

Pa(1) 420

dbA(3) 67

W 330

Cylinder Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 900 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20 W με dimmer (ροοστάτη). Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας - intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Λειτουργία 24H για το φρεσκάρισμα του αέρα.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Διάμετρος 37 εκ. Ύψος 89 εκ. σελ. 62│63

Απορροφητήρες

Χρώμα


Απορροφητήρες

Neptune Soft 90 Επιτοίχια Καμινάδα

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Neptune Soft 90 3101102202 Inox

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 760

m3/h(2) 810

Pa(1) 500

dbA(3) 69

W 340

Neptune Soft 90 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 810 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 3x20W με dimmer (ροοστάτη). Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας - intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Λειτουργία 24H για το φρεσκάρισμα του αέρα. Λειτουργία Air Curtain.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 εκ.

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.131,71 1.392,00


Απορροφητήρες

Απορροφητήρες

Active 2 Επιτοίχια Καμινάδα

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Active 2 90 3101101106 Inox

1.108,13 1.363,00

Active 2 60 3101101105 Inox

1.010,57 1.243,00

Ύψος τοποθέτησης min. 25 εκ. max. 35 εκ.

m3/h(1) 750

m3/h(2) 920

Pa(1) 500

dbA(3) 67

W 340

Active 2 90 - 60 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 920(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 ή 60 εκ. σελ. 64│65


Απορροφητήρες

Slide Επιτοίχια Καμινάδα Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Slide Μαύρος 3101102410 Inox

643,09

791,00

Slide Λευκός 3101102411* Inox

643,09

791,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Απορροφητήρες

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 490

m3/h(2) 780

Pa(1) 290

dbA(3) 66

W 140

Slide Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο Soft touch. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τρείς βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20w με dimmer(ροοστάτη). Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας-intensive.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 εκ. σελ. 66│67


Απορροφητήρες

New Mythos 90 Επιτοίχια Καμινάδα

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

New Myhtos 90 3101100402 Inox

Ύψος τοποθέτησης 45-55 εκ.

m3/h(1) 700

m3/h(2) 740

Pa(1) 500

dbA(3) 68

W 340

New Mythos 90 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 740 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Δυνατότητα τηλεχειρισμού. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας - intensive. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους. Λειτουργία 24H για το φρεσκάρισμα του αέρα.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 εκ.

Τιμή €

Τιμή €

737,40

907,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Απορροφητήρες

Απορροφητήρες

Admiral Επιτοίχια Καμινάδα

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Admiral 90 3101100702 Inox

Τιμή €

Τιμή €

595,93

733,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 740

m3/h(2) 870

Pa(1) 500

dbA(3) 66

W 250

Admiral 90 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 870(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 3x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm. Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας – intensive.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 εκ. σελ. 68│69


Απορροφητήρες

Emotion Glass Κεντρική & Επιτοίχια Καμινάδα Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.046,34 1.287,00

Απορροφητήρες

Emotion Glass 90 Island Inox 3101101901

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 520

m3/h(2) 780

Pa(1) 260

dbA(3) 66

W 205

Emotion Glass Κεντρική Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/ 120 mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας – intensive.

Πλάτος 90 εκ.

Emotion Glass 90 Επιτοίχιος Inox 3101101001

611,38

752,00

Emotion Glass 60 Επιτοίχιος Inox 3101101002

539,84

664,00

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 760

m3/h(2) 810

Pa(1) 500

dbA(3) 71

W 340

Emotion Glass Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 810 (m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο με LED – Franke Design. Τρείς βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας - intensive.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 - 60 εκ. σελ. 70│71


Απορροφητήρες

Wind Κεντρική & Επιτοίχια Καμινάδα Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.036,59 1.275,00

Απορροφητήρες

Wind 90 3101102001 Island Inox

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 520

m3/h(2) 780

Pa(1) 320

dbA(3) 68

W 205

Wind 90 Κεντρική Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3/h). Χειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 4x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120mm.

Πλάτος 90 εκ. Wind 120 3101101315 Wind 90 3101101301 Wind 70 3101101310 Wind 60 3101101305 Inox

818,70 1.007,00 569,92 701,00 533,33 656,00 455,28 560,00

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 550

m3/h(2) 780

Pa(1) 320

dbA(3) 68

W 205

Wind Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780 (m3/h). Χειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 3x20 W στα μοντέλα με πλάτος 120 cm, 90cm. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W στα μοντέλα με πλάτος 70 cm, 60cm. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 120 ή 90 ή 70 ή 60 εκ. σελ. 72│73


Απορροφητήρες

Perfect Glass 90 - Perfect Linear Black 90 Επιτοίχια Καμινάδα Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Perfect Glass 90 3101100301* Επιτοίχιος Inox

Τιμή €

Τιμή €

493,50

607,00

352,03

433,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Απορροφητήρες

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 550

m3/h(2) 660

Pa(1) 320

dbA(3) 68

W 205

Perfect Glass 90 Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 660 (m3/h). Xειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Αθόρυβη λειτουργία. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Μεταλλικό φίλτρο για ασφάλεια και ευκολία. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους.

Πλάτος 90 εκ. Perfect Linear Black 3101101330 Inox

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 420

m3/h(2) 440

Pa(1) 220

dbA(3) 61

W 150

Perfect Linear Black 90 Επιτοίχια Καμινάδα Συνδυασμός ανοξείδωτου με μαύρο γυαλί. Απορροφητική δύναμη μοτέρ 440 (m3/h). Xειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυράκτωσης 2x40 W. Μεταλλικό φίλτρο για ασφάλεια και ευκολία. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150mm/120mm. Ειδοποίηση ανάγκης αλλαγής φίλτρου λίπους.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 εκ. σελ. 74│75


Απορροφητήρες

Power Line - Joy Επιτοίχιες Καμινάδες Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Power Line 90 3101101401 Power Line 60 3101101405 Inox

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

300,00 253,66

369,00 312,00

230,08 204,07

283,00 251,00

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 400

m3/h(2) 780

Pa(1) 240

dbA(3) 61

W 150

Power Line Επιτοίχια Καμινάδα Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3/h). Χειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm.

Πλάτος 60 ή 90 εκ.

Joy 90 3101102305 Joy 60 3101102300 Inox

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 540

m3/h(2) 600

Pa(1) 220

dbA(3) 67

W 180

Joy Απορροφητική δύναμη μοτέρ 600(m3/h). Χειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 60 ή 90 εκ.


Απορροφητήρες

Country Soft - Country Linear - Country Corner Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

508,13

625,00

343,90

423,00

460,98

567,00

με ΦΠΑ

Απορροφητήρες

Country Soft 3101200902 Ξύλο Alder σε ουδέτερο χρώμα

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

m3/h(1) 400

m3/h(2) 780

Pa(1) 240

dbA(3) 61

W 150

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ. Country Soft Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3/h). Χειριστήριο με ροοστάτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Πλάτος Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/ 120mm. 90 εκ. Λευκός με ουδέτερο ξύλο. Country Linear 3101101615 Ξύλο Alder σε ουδέτερο χρώμα

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 400

m3/h(2) 450

Pa(1) 240

dbA(3) 61

W 150

Country Linear Απορροφητική δύναμη μοτέρ 450(m3/h). Χειριστήριο με ροοστάτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/ 120mm. Λευκός με ουδέτερο ξύλο.

Πλάτος 60 εκ. Country Corner 3101200915 Ξύλο Alder σε ουδέτερο χρώμα

m3/h(1) 610

m3/h(2) 780

Pa(1) 340

dbA(3) 68

W 205

Country Corner Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ. Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάσταση Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120mm. 100x100 εκ. Λευκός με ουδέτερο ξύλο.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

σελ. 76│77


Απορροφητήρες Dynamic - Συρόμενοι

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Dynamic 90 3102202905 Inox

603,25

742,00

Dynamic 60 3102202901 Inox

582,11

716,00

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 680

m3/h(2) 1000

Pa(1) 420

dbA(3) 68

W 330

Dynamic Απορροφητική δύναμη μοτέρ 1000(m3/h). Ηλεκτρονικό χειριστήριο. Τέσσερις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150/120 mm. Επιπλέον βαθμίδα εντατικής λειτουργίας – intensive. Σύστημα γρήγορης τοποθέτησης Quickfix. Χρώμα: Συνδυασμός inox & ανοιχτό γκρί.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 90 ή 60 εκ.

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Απορροφητήρες

Energy 60 - Flex 60 - Flex Eco 60 Συρόμενοι Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

284,55

350,00

148,78

183,00

Flex Eco 60 3102202600 Inox

115,45

142,00

Flex Eco 60 3102202601 Λευκό

110,57

136,00

με ΦΠΑ

Απορροφητήρες

Energy 60 3102202701 Inox

χωρίς ΦΠΑ

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 380

m3/h(2) 550

Pa(1) 220

dbA(3) 68

W 205

Energy 60 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 550(m3/h). Χειριστήριο με συρόμενο διακόπτη. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός φθορίου 2x9 W, για extra οικονομία. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150 /120 mm. 2 μοτέρ. Σύστημα γρήγορης τοποθέτησης Quickfix. Χρώμα: Συνδυασμός inox & ανοιχτό γκρί.

Πλάτος 60 εκ. Flex 60 XS 3102203000 Inox

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 410

m3/h(2) 490

Pa(1) 230

dbA(3) 67

W 130

Flex Απορροφητική δύναμη μοτέρ 490(m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120mm. Σύστημα γρήγορης τοποθέτησης Quickfix.

Πλάτος 60 εκ.

59.8

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 340

m3/h(2) 390

Pa(1) 210

dbA(3) 68

W 130

Flex Eco Απορροφητική δύναμη μοτέρ 390(m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120mm. Σύστημα γρήγορης τοποθέτησης Quickfix.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

Πλάτος 60 εκ. σελ. 78│79


Απορροφητήρες

Action Line 60 - Inter Line 60 - Semi 60 Πτυσσόμενοι Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Action Line 60 3102402601 Ανοιχτό γκρί

Τιμή €

Τιμή €

241,46

297,00

138,21

170,00

124,39

153,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 440

m3/h(2) 780

Pa(1) 220

dbA(3) 61

W 150

Action Line 60 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 780(m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 150 /120mm. Χρώμα: Ανοιχτό γκρί. Ύψος σώματος: 45cm.

Πλάτος 60 εκ.

Inter Line 60 3102402501 Ανοιχτό γκρί

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 340

m3/h(2) 450

Pa(1) 220

dbA(3) 67

W 130

Inter Line 60 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 450 (m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120cm. Χρώμα: Ανοιχτό γκρί. Ύψος σώματος: 35cm.

Πλάτος 60 εκ.

Semi 60 3102102301 Ανοιχτό γκρί

m3/h(1) 340

m3/h(2) 460

Pa(1) 320

dbA(3) 66

W 220

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ. Semi 60 Απορροφητική δύναμη μοτέρ 460 (m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120mm. Πλάτος 2 μοτέρ. 60 εκ. Χρώμα: Ανοιχτό γκρί.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου


Απορροφητήρες

New Generation - Generation Μοτέρ για Τζάκι Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

New Generation 70 Inox 3102353205

175,61

216,00

New Generation 52 Inox 3102353201

169,11

208,00

Generation 70 Inox 3102353105

133,33

164,00

Generation 52 Inox 3102353101

125,20

154,00

Classic 90 3102302201 Inox

169,11

208,00

Classic 60 3102302205 Inox

153,66

189,00

Classic 60 3102302405 Λευκό

124,39

153,00

Classic 60 3102302401 Καφέ

124,39

153,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Απορροφητήρες

Χρώμα

m3/h(1) 390

m3/h(1) 390

m3/h(2) 580

m3/h(2) 580

Pa(1) 300

Pa(1) 300

dbA(3) 70

dbA(3) 70

W 130

W 130

New Generation Απορροφητική δύναμη μοτέρ 580(m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός αλογόνου 2x20 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120mm. Σύστημα γρήγορης τοποθέτησης Quickfix.

Generation Απορροφητική δύναμη μοτέρ 580(m3/h). Χειριστήριο με συρόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120mm. Σύστημα γρήγορης τοποθέτησης Quickfix.

Πλάτος 70 ή 52 εκ.

Πλάτος 70 ή 52 εκ.

Classic

Ύψος τοποθέτησης 60-65 εκ.

m3/h(1) 390

m3/h(2) 460

Pa(1) 300

dbA(3) 70

W 130

Classic Απορροφητική δύναμη μοτέρ 460 (m3/h). Χειριστήριο με βυθιζόμενους διακόπτες. Τρεις βαθμίδες ισχύος. Φωτισμός πυρακτώσεως 2x40 W. Διάμετρος εξαγωγής αέρα 120mm. Πλάτος 2 μοτέρ. 90 ή 60 εκ.

(1) IEC 61591 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης απορροφητικής δύναμης με τον απορροφητήρα σε κανονική σύνδεση (2) Μέθοδος μέτρησης απορροφητικής δύναμης με ελεύθερη σύνδεση (3) IEC 60704-2-13 Ευρωπαϊκή οδηγία για τη μέθοδο μέτρησης επιπέδου του προκαλούμενου θορύβου

σελ. 80│81


Συνοπτικός Πίνακας Επιτοίχιες Καμινάδες

Swing 90

Pandora

Cylinder

Slide 90

New Mythos 90

Emotion Glass 90 - 60

Admiral 90

Wind 120-90-70-60

Perfect Glass 90

Neptune Soft 90

Perfect Linear Black 90

Active 2 90 Active 2 60

Power Line 90 Power Line 60

Joy 90 Joy 60

Κεντρικές Καμινάδες

Moonlight 60

Line Light 90

Pandora

Emotion Glass 60

Wind 90

Γωνιακές Καμινάδες

Επιτοίχιες Παραδοσιακές Καμινάδες

Country Soft

Cylinder

Country Linear

Country Corner

Συρόμενοι Απορροφητήρες

Dymanic 90 Dymanic 60

Energy 60

Πτυσσόμενοι Απορροφητήρες

Action Line 60

Inter Line 60

Flex 60

Flex Eco 60 Inox - White

Μοτέρ για Τζάκι

Semi 60

New Generation 70 New Generation 52

Classic

Generation 70 Generation 52

Classic 90 Classic 60


Απορροφητήρες Αξεσουάρ

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Φίλτρα άνθρακα ACF 32 S 2, για απορροφ. Generation/NewGeneration/Flex

3120107200

26,83

33,00

Φίλτρo άνθρακα ACF 20 R 1, για απορροφ. Classic/Inter Line/Semi/Energy

3120107201

17,07

21,00

3120107202

26,83

33,00

3120107203

26,83

33,00

Αεραγωγός πλακέ ARP 150/6 220*55, μήκος 1,50 μέτρα

3120107400

45,53

56,00

Σύνδεσμος αεραγωγών πλακέ ALR 5/6

3120107401

12,20

15,00

Σύνδεσμος στρογγυλός πλακέ ALR/C 26/6

3120107402

23,58

29,00

Σύνδεσμος τοίχου πλακέ ALWR

3120107403

14,63

18,00

Γωνία - Στρογγυλό πλακέ AVE R/C 90

3120107404

17,07

21,00

Γωνία - Κατακόρυφη πλακέ AVE R/R 90

3120107405

13,01

16,00

Γωνία - Οριζόντια πλακέ AΗE R/R 90

3120107406

24,39

30,00

Γωνία - Κύκλος πλακέ AΗE C/R 90

3120107407

27,64

34,00

Αεραγωγός κυκλ. 1 μέτρο, διαμ. 125 χιλ. AP 100/125

3120107409

21,95

27,00

Περσίδα σταθερή πλακέ AG 25/5 R

3120107412

12,20

15,00

Γωνία κυκλική AEC 90/25

3120107413

16,26

20,00

Προσαρμογέας διακοσμητικός Φ 125 AFF15

3120107414

9,76

12,00

Φίλτρα άνθρακα ACF 20 R 2, για απορροφ. Επιτοιχ.Planar/Dynamic/PowerLine/Elegant/Master/ Country Soft/Country Corner/Country Linear/ Action Line/Wind/Active 60/90/Swing Φίλτρo άνθρακα ACF 40 T, για απορροφ. Mythos/Chef/Admiral/Design Plus/Wind/ Planar Island/Emotion Glass/Cylinder/Line Light/Glare

σελ. 82│83

Απορροφητήρες


ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ & ΡΟΥΧΩΝ

DW 614 3Β 3Α

86

DW 612 ΗL 3Α

87

FDWS 95 M XS

88

FDWS 55 M S

89

DW 410 IA 3A

90

DW 45 SEMI

91

Πλυντήρια Ρούχων FWM 1200-6 EI

92│93

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.

Πλυντήρια Πιάτων - Ρούχων

Πλυντήρια Πιάτων


Πλυντήρια Πιάτων DW 614 3B 3A

Χρώμα

60 Πλήρως καλυπτόμενο Ενεργειακή κλάση Α Απόδοση πλύσης Α Απόδοση στεγνώματος Α Χωρητικότητα: 14 σερβίτσια Αρ. προγραμμάτων 9 Είδος προγραμμάτων: Πρόπλυση - Ευαίσθητα - Ευαίσθητα Eντατικό - ΒΙΟ - BIO Εντατικό - Αυτόματο - Αυτόματο Εντατικό Super - Super Εντατικό 5 θερμοκρασίες πλύσης (35oC - 45oC - 55oC - 65oC - 70oC) Ηλεκτρονικός προγραμματισμός λειτουργιών Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας (1-24h) Πλήκτρο για ταμπλέτες 3 σε 1 Πλύσιμο μισού φορτίου με επιλογέα επάνω και κάτω Ηχητικό μήνυμα λήξης προγράμματος πλύσης Ανοξείδωτο φίλτρο

Ανοξείδωτη κάλυψη πόρτας πλυντηρίου

Τύπος

DW 614 3B 3A

Κωδικός

3171601004

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.121,95 1.380,00

Πλάτος 60 cm

Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας διαρροών Total Aqua Safe Τρίτος άνω εκτοξευτής νερού Ηλεκτρονικός προγραμματισμός αφαλάτωσης νερού Ένδειξη στάθμης άλατος με χειριστήριο LED Ένδειξη στάθμης λαμπρυντικού με χειριστήριο LED Μηχανισμοί: ρυθμιζόμενος πείρος Χρώμα κάνιστρων: γκρί Τρίτο κάνιστρο ειδικό για μαχαιροπίρουνα Ρυθμιζόμενο ύψος πίσω στηρίγματος Αντιβακτηριδιακή πλύση 70oC Επίπεδο θορύβου: 45dbA Κατανάλωση ενέργειας 1,05KW Κατανάλωση νερού 12lt Διαστάσεις: 598x818x545 χιλ.

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Inox

3120109503*

142,28

175,00

Mε λαβή Inox

3120109504*

173,17

213,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών


Πλυντήρια Πιάτων DW 612 HL 3A

Χρώμα

DW 612 HL 3A

Κωδικός

3170103006

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

857,72 1.055,00

Πλυντήρια Πιάτων

Τύπος

60 Πλήρως καλυπτόμενο Ενεργειακή κλάση Α Απόδοση πλύσης Α Απόδοση στεγνώματος Α Χωρητικότητα: 12 σερβίτσια Αρ. προγραμμάτων 5 Είδος προγραμμάτων: Πρόπλυση - Πλύση μισού φορτίου ΒΙΟ - Κανονικό - Super 4 θερμοκρασίες πλύσης (45oC - 55oC - 65oC - 70oC) Ηλεκτρονικός προγραμματισμός λειτουργιών Ηχητικό μήνυμα λήξης προγράμματος πλύσης Ρυθμιζόμενο ύψος πίσω στηρίγματος Ανοξείδωτο φίλτρο Τρίτος άνω εκτοξευτής νερού

Ανοξείδωτη κάλυψη πόρτας πλυντηρίου

Πλάτος 60 cm

Ηλεκτρονικός προγραμματισμός αφαλάτωσης νερού Ένδειξη στάθμης άλατος Ένδειξη στάθμης λαμπρυντικού Χρώμα κάνιστρων: γκρί Εύχρηστο καλάθι για μαχαιροπίρουνα Ρυθμιζόμενο άνω κάνιστρο (σε ύψος) Επίπεδο θορύβου: 50dbA Κατανάλωση ενέργειας 1,05KW Κατανάλωση νερού 12lt Διαστάσεις: 598x818x545 χιλ.

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Inox

3120109503*

142,28

175,00

Mε λαβή Inox

3120109504*

173,17

213,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

σελ. 86│87


Πλυντήρια Πιάτων FDWS 95 M XS

Χρώμα

60 Ενεργειακή κλάση Α Απόδοση πλύσης Α Απόδοση στεγνώματος A Ανοξείδωτο πάνελ, με ψηφιακό χειριστήριο Χωρητικότητα: 13 σερβίτσια Αρ. προγραμμάτων 9 Είδος προγραμμάτων: Πρόπλυση - για Ευαίσθητα Γρήγορο - Κανονικό - ΒΙΟ - Super - Super Εντατικό Super με αντιβακτηριδιακή πλύση - Πλύση μισού φορτίου 5 θερμοκρασίες πλύσης (38oC - 45oC - 55oC - 65oC - 70oC) Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργιών Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας (1-24h) Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας διαρροών Total Aqua Safe Hλεκτρονικό σύστημα αφαλάτωσης νερού Ένδειξη στάθμης άλατος με οθόνη LED Ένδειξη στάθμης λαμπρυντικού με οθόνη LED

Τύπος

FDWS 95 M XS

Πλάτος 60 cm

Ρυθμιζόμενο ύψος πίσω στηρίγματος Τρίτος άνω εκτοξευτής Ανοξείδωτο φίλτρο Πλήκτρο για ταμπλέτες 3 σε 1 Χρώμα κάνιστρων: γκρί Ρυθμιζόμενο άνω κάνιστρο (σε ύψος) Εύχρηστο καλάθι για μαχαιροπίρουνα Επίπεδο θορύβου: 43dbA Κατανάλωση ενέργειας 1,05KW Κατανάλωση νερού 12lt Διαστάσεις: 598x818x568 χιλ.

Κωδικός

3171601002

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

917,07 1.128,00


Πλυντήρια Πιάτων FDWS 55 M S

Χρώμα

FDWS 55 M S

Κωδικός

3171601003

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

573,98

Τιμή €

με ΦΠΑ

706,00

Πλυντήρια Πιάτων

Τύπος

60 Ενεργειακή κλάση Α Απόδοση πλύσης Α Απόδοση στεγνώματος A Ανοξείδωτο πάνελ Χωρητικότητα: 12 σερβίτσια Αρ. προγραμμάτων 5 Είδος προγραμμάτων: Πρόπλυση - Γρήγορο - Κανονικό - ΒΙΟ - Super 5 θερμοκρασίες πλύσης (38oC - 45oC - 55oC - 65oC - 70oC) Hλεκτρονικό σύστημα αφαλάτωσης νερού Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας (3-6-9h) Ένδειξη στάθμης άλατος Ένδειξη στάθμης λαμπρυντικού Ανοξείδωτο φίλτρο

Πλάτος 60 cm

Πλήκτρο για ταμπλέτες 3 σε 1 Χρώμα κάνιστρων: γκρι Ρυθμιζόμενο άνω κάνιστρο (σε ύψος) Εύχρηστo καλάθι για μαχαιροπίρουνα Επίπεδο θορύβου: 50dbA Κατανάλωση ενέργειας 1,05KW Κατανάλωση νερού 12lt Διαστάσεις: 598x818x568 χιλ.

σελ. 88│89


Πλυντήρια Πιάτων DW 410 IA 3A

Χρώμα

45 Πλήρως καλυπτόμενο Ενεργειακή κλάση Α Απόδοση πλύσης Α Απόδοση στεγνώματος Α Χωρητικότητα: 10 σερβίτσια Αρ. προγραμμάτων 5 Είδος προγραμμάτων: Πρόπλυση - Κανονικό - ECO - Γρήγορο Super και Αντιβακτηριακό 4 θερμοκρασίες πλύσης (45oC - 55oC - 65oC - 70oC) Πλήκτρο για ταμπλέτες 3 σε 1 Ανοξείδωτος κάδος Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας διαρροών Total Aqua Safe Σύστημα αφαλάτωση 5 επιπέδων Ένδειξη στάθμης άλατος Ένδειξη στάθμης λαμπρυντικού Μηχανισμοί: ρυθμιζόμενος πείρος Ανοξείδωτο φίλτρο Καλυπτόμενη αντίσταση θέρμανσης νερού

Ανοξείδωτη κάλυψη πόρτας πλυντηρίου 45 εκ., με λαβή

Τύπος

DW 410 IA 3A

Κωδικός

3170102003

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

916,26 1.127,00

Πλάτος 45 cm

Άνω κάνιστρο με ρυθμιζόμενο ύψος για μεγαλύτερη εργονομία Κάτω κάνιστρο με πτυσσόμενες βάσεις στήριξης για εύκολη τοποθέτηση των σκευών Εύχρηστο καλάθι για μαχαιροπίρουνα Επίπεδο θορύβου: 37dbA Ισχύς αντίστασης 1800W Κατανάλωση ενέργειας 1,01KW Κατανάλωση νερού 13lt Νέες λειτουργίες: Γρήγορο πρόγραμμα: Διάρκεια 50’ - Για πολύ λερωμένα σκεύη, χωρίς υπολείμματα Αντιβακτηριακό Πρόγραμμα: Υγιεινή καθαριότητα με υψηλή θερμοκρασία πλύσης Διαστάσεις: 448x818x545 χιλ.

Χρώμα

Τύπος

Mε λαβή Inox

Κωδικός

3120109500*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

150,41

Τιμή €

με ΦΠΑ

185,00


Πλυντήρια Πιάτων DW 45 SEMI

Χρώμα

DW 45 SEMI

Κωδικός

3171451000

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

885,37 1.089,00

Πλυντήρια Πιάτων

Τύπος

45 Ενεργειακή κλάση Α Απόδοση πλύσης Α Απόδοση στεγνώματος A Χωρητικότητα: 10 σερβίτσια Αρ. προγραμμάτων 5 Είδος προγραμμάτων: Πρόπλυση - για Ευαίσθητα - Κανονικό - Eco - Super 4 θερμοκρασίες πλύσης (45oC - 55oC - 65oC - 70oC) Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργιών Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης λειτουργίας (1-12h) Ανοξείδωτος κάδος Ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας διαρροών Total Aqua Safe Σύστημα αφαλάτωσης νερού Ένδειξη στάθμης άλατος Ένδειξη στάθμης λαμπρυντικού Ανοξείδωτο φίλτρο

Πλάτος 45 cm

Καλυπτόμενη αντίσταση θέρμανσης νερού Χρώμα κάνιστρων: γκρι Εύχρηστο καλάθι για μαχαιροπίρουνα Επίπεδο θορύβου: 50dbA Ισχύς αντίστασης 2050W Κατανάλωση ενέργειας 0,95KW Κατανάλωση νερού 13lt Διαστάσεις: 448x818x545 χιλ.

σελ. 90│91


Πιάτων Πλυντήρια Ρούχων FWM 1200-6 EI

Χρώμα

FWM 1200-6 EI

Κωδικός

3380100000

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.041,46 1.281,00

Πλυντήρια Ρούχων

Τύπος

60 Πλήρως Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο ρούχων: Πάνελ με ψηφιακή οθόνη LED Επτά πλήκτρα: Έναρξη/παύση, Στύψιμο 4 επιπέδων, Οικονομικό + ταχεία πλύση, πρόπλυση, Εύκολο σιδέρωμα, Extra ξέβγαλα, Καθυστέρηση έναρξης. Άνοιγμα πόρτας μπροστά Ενεργειακή κλάση: Α+ Απόδοση πλύσης: Α Απόδοση στεγνώματος: Β Μέγιστος αριθμός στροφών: 1200 Μέγιστη χωρητικότητα: 6 κιλά Σύστημα ελέγχου του νερού Προγράμματα λειτουργίας: 20 Είδος προγραμμάτων: Βαμβακερά 90oC Βαμβακερά 60oC Βαμβακερά 40oC Βαμβακερά 30oC

Πλάτος 60 cm

Συνθετικά 60oC Συνθετικά 40oC Συνθετικά 30oC Ευπαθή 40oC Ευπαθή 30oC Πλύσιμο στο χέρι 40oC Πλύσιμο στο χέρι 30oC Πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό Μάλλινα 40oC Jeans 40oC Κουρτίνες 40oC Μούλιασμα 30oC Σύντομο πρόγραμμα 30oC Ξέβγαλμα Στέγνωμα Στύψιμο (Σύστημα μείωσης του αφρού) Κατανάλωση ενέργειας: 1,02 KWH Κατανάλωση νερού: 45 lt

σελ. 92│93


Xαρακτηριστικά - Λειτουργίες

96│97

Ελεύθερος Ψυγειοκαταψύκτης FSBS 6001 N ID XS A+

98│99

Ελεύθερος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 3401 NS 2D XS

100

Ελεύθερος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 3401 NS XS FCB 3401 NS SH - FCB 3401 NS GF

101

Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 3202 AI A+

102

Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 320/M AI A+

103

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.

Ψυγεία

ΨΥΓΕΙΑ


Franke Ψυγεία

Χαρακτηριστικά - Λειτουργίες Ενεργειακή κατάταξη Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, η απόδοση κάθε ψυγείου καθορίζεται σε σύγκριση με την απόδοση ενός πρότυπου μοντέλου ελέγχου. Έτσι ένα ψυγείο Class A καταναλώνει μόνο το 55% της ενέργειας που χρειάζεται το πρότυπο για την ίδια μέτρηση. Επιπλέον τα νέα ψυγεία Franke Class A+, στις ίδιες μετρήσεις, έχουν κορυφαία απόδοση με κατανάλωση ρεύματος μόλις 42%. Είναι δηλαδή 25% πιο οικονομικά σε σχέση με τις συσκευές κατηγορίας Class A. Τα αέρια που χρησιμοποιούνται στο κύκλωμα ψύξης και στη μόνωση του ψυγείου είναι φυσικοί, φιλικοί προς το περιβάλλον υδρογονάνθρακες και ακόμη κι αν διαφύγουν στο περιβάλλον είναι εντελώς αβλαβή. Τα ισχυρά μοτέρ εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία.

Η τεχνολογία No Frost δεν επιτρέπει τη δημιουργία πάγου στις τροφές κατά τη διαδικασία κατάψυξης. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται ο σχηματισμός πάγου, τα συρτάρια παραμένουν καθαρά και διαφανή, ενώ τα παγάκια διατηρούν τη φυσικά διαυγή όψη τους. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα δεν κολλούν μεταξύ τους ενώ διατηρούν καλύτερα το χρώμα, τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση τους.

Πιέζοντας το πλήκτρο Super Cool, η ψύξη σταθμίζεται σε χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας για αρκετές ώρες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ιδανικά η γρήγορη ψύξη των νεοφερμένων τροφίμων ώστε να μην επηρεάσει η υψηλότερη θερμοκρασία τους την συνολική ψύξη στο θάλαμο του ψυγείου. Η λειτουργία SuperCool τερματίζεται αυτόματα μετά από 6 ώρες ή εναλλακτικά μπορεί να απενεργοποιηθεί ξανά πιέζοντας το ίδιο πλήκτρο.

Franke Fresh Holder

Η τεχνολογία Franke Fresh Holder παρατείνει για πολύ περισσότερο τη διάρκεια συντήρησης των νωπών τροφίμων. Η θερμοκρασία διατηρείται στους 0°C και η υγρασία ελέγχεται για την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροοργανισμών και ανθυγιεινής, αντιαισθητικής μούχλας. Οι τροφές συγκρατούν τα θρεπτικά τους συστατικά (βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, πρωτεΐνες), τη γεύση και το άρωμά τους και μπορούν να διατηρηθούν για τριπλάσιο χρόνο. Το Fresh Holder περιλαμβάνει δύο συρταρωτά τμήματα με διαφορετικά επίπεδα υγρασίας. Έτσι, στο πάνω μέρος υπάρχει το ιδανικό περιβάλλον συντήρησης για το κρέας, τα ψάρια και τα τυριά, σε επίπεδα θερμοκρασίας περίπου 0°C και 45% υγρασίας, ενώ στο κάτω μέρος, τα λαχανικά και τα φρούτα, σε επίπεδα θερμοκρασίας περίπου 0°C και 90% υγρασίας, βρίσκουν τις καλύτερες συνθήκες για την διατήρηση της φρεσκάδας τους.


Franke Ψυγεία

Ψυγεία

Χαρακτηριστικά - Λειτουργίες

Το πλήκτρο SuperFrost/Super Freeze

Για την ταχύτερη κατάψυξη των φρέσκων τροφίμων ενεργοποιήστε τη λειτουργία SuperFrost/Super Freeze. Με αυτή τη λειτουργία εξασφαλίζονται δύο βασικές συνθήκες στην κατάψυξη: -Διατηρείται η μέση θερμοκρασία κατάψυξης, παρά το άνοιγμα και την τοποθέτηση νέων θερμότερων τροφίμων. -Επιτυγχάνεται η ταχεία ψύξη των νεοφερμένων τροφίμων. Ενεργοποιώντας το πλήκτρο SuperFrost/Super Freeze, η θερμοκρασία ψύξης κατεβαίνει αυτόματα στους - 39°C, και διατηρείται έτσι για παραπάνω από 24 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες του θαλάμου (ποσότητες τροφίμων), μέχρι ο εσωτερικός αισθητήρας να δώσει σήμα ομοιογενούς θερμοκρασίας στην κατάψυξη (- 28°C). Έτσι, πρακτικά, διασφαλίζεται τέλεια κατάψυξη και καλύτερη διατήρηση των ολιγοστοιχείων και της γεύσης στα τρόφιμα. Ταυτόχρονα υπάρχουν ενδεικτικές λυχνίες, ηχητικό σήμα ειδοποίησης για την άνοδο της θερμοκρασίας ή την ξεχασμένη ανοιχτή πόρτα και βέβαια, απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος.

Ζώνη Magic Cool (αντιβακτηριδιακό)

Η θερμοκρασία στον θάλαμο Magic Cool διατηρείται γύρω στους 0οC. Με αυτό τον τρόπο παρέχονται ιδανικές συνθήκες για την συντήρηση φρέσκων τροφίμων. Η ζώνη Magic Cool διαθέτει ξεχωριστό πληκτρολόγιο, με την δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θερμοκρασίας για διαφορετικά είδη τροφίμων (Λαχανικά, Ψάρι, Κρέας).

Επιλεγμένη ρύθμιση

Επιλεγμένη θερμοκρασία που εμφανίζεται στην οθόνη

OFF

ΛΑΧΑΝΙΚΑ

3οC

ΨΑΡΙ

-1oC

ΚΡΕΑΣ

-3oC

Λειτουργία Holiday

Η λειτουργία αυτή συνιστάται για μικρές περιόδους διακοπών, όπου δεν είναι επιθυμητό να απενεργοποιηθεί το ψυγείο, αλλά να συνεχίσει να λειτουργεί με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Με την ενεργοποίηση του πλήκτρου αυτού, στο κομμάτι της κατάψυξης επιτυγχάνεται η κανονική θερμοκρασία, ενώ στο κομμάτι της συντήρησης η θερμοκρασία θα βρίσκεται στο +10oC.

Franke Performer

Τα ψυγεία Franke Performer συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας δυναμικής ψύξης για το θάλαμο της συντήρησης με την τεχνολογία No Frost για τον θάλαμο της κατάψυξης. Με τη δυναμική ψύξη στη συντήρηση, ο αέρας κινείται συνεχώς και διατηρεί ομοιογενή θερμοκρασία σε όλο το ύψος του θαλάμου, με απόκκλιση μόλις+/-1oC. Ακόμη και μετά από συχνά ανοίγματα της πόρτας χρειάζονται μόνο 3 λεπτά για την αποκατάσταση του επιπέδου ψύξης. Ένα κλασικό-στατικό ψυγείο θα χρειαζόταν αντίστοιχα, περίπου 10 λεπτά. Έτσι η γεύση και η φρεσκάδα των τροφίμων διατηρείται για πολύ περισσότερο.

σελ. 96│97


Ελεύθερος Ψυγειοκαταψύκτης FSBS 6001 N ID XS A+

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

FSBS 6001 N ID XS A+ Inox 3181371000 Ανοξείδωτη πόρτα

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

2.552,85 3.140,00

Ψυγεία

Anti Touch

FSBS 6001 N ID XS A+ Ενεργειακή κλάση Α+ Κλιματική κλάση: N-T Μεικτή χωρητικότητα (lt): 604 Καθαρή χωρητικότητα συντήρησης (lt): 343 Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης (lt): 175 Ικανότητα κατάψυξης (kg/24h): 10 Πόρτες: 2 Σύστημα Super Cool για συντήρηση Λειτουργία Super Freeze για την κατάψυξη Αντιβακτηριδιακό συρτάρι (magic cool)

90

Πλάτος 90cm

Ψηφιακός έλεγχος λειτουργιών Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας Αυτόματο σύστημα δημιουργίας παγοκύβων (Ice Maker) & παροχή κρύου νερού Γυάλινα Ράφια Fresh Holder Δυνατότητα ημι-εντοιχισμού Βάθος 60 cm (χωρίς τις πόρτες και τις λαβές)

Διαστάσεις: Y180xΠ89,5xB73 εκ. σελ. 98│99


Ελεύθερος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 3401 NS 2D XS

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

FCB 3401 NS 2D XS Inox 3181331002 Με 2 συρτάρια κατάψυξης & Ανοξείδωτη πόρτα Anti Touch

FCB 3401 NS 2D XS με δύο συρτάρια κατάψυξης No- Frost λειτουργία κατάψυξης Ενεργειακή κλάση Α+ (δυνατότητα μειωμένης κατανάλωσης ηλ. ρεύματος κατά 25% σε σχέση με την κλάση Α) Μεικτή χωρητικότητα (lt): 340 Ηλεκτρονικός Έλεγχος Λειτουργίας Κλιματική κλάση SN/T Επίπεδο θορύβου 42db Εναλλάξιμη φορά πόρτας

60

Πλάτος 60 cm

Διαστάσεις: Y190xΠ60xB67 εκ.

Διαμέρισμα Συντήρησης Σύστημα Super cool για τη συντήρηση Ράφια 3 (γυάλινα) Συρτάρι λαχανικών Συρτάρι χαμηλής υγρασίας για αλλαντικά Θέση φιαλών Διαμέρισμα Κατάψυξης Ράφι για παγοθήκες Λειτουργία Super-Frost για την κατάψυξη Ικανότητα κατάψυξης 11Kgr/24h

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.531,71 1.884,00


Ελεύθερος Ψυγειοκαταψύκτης

FCB 3401 NS XS - FCB 3401 NS SH - FCB 3401 NS GF Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

FCB 3401 NS XS Inox 3181331003

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.415,45 1.741,00

FCB 3401 NS SH Coffee 3181331004* 1.371,54 1.687,00 FCB 3401 NS GF Mεταλ. Grafite 3181331005* 1.371,54 1.687,00 * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Ψυγεία

Anti Touch

FCB 3401 NS XS - FCB 3401 NS SH - FCB 3401 NS GF No- Frost λειτουργία κατάψυξης Διαμέρισμα Συντήρησης Ενεργειακή κλάση Α+ Σύστημα Super cool για τη συντήρηση (δυνατότητα μειωμένης κατανάλωσης ηλ. Ράφια 3 (γυάλινα) ρεύματος κατά 25% σε σχέση με την κλάση Α) Συρτάρι λαχανικών Μεικτή χωρητικότητα (lt): 346 Συρτάρι χαμηλής υγρασίας για αλλαντικά Ηλεκτρονικός Έλεγχος Λειτουργίας Θέση φιαλών Κλιματική κλάση SN/T Διαμέρισμα Κατάψυξης Επίπεδο θορύβου 42db Ράφι για παγοθήκες Εναλλάξιμη φορά πόρτας Λειτουργία Super-Frost για την κατάψυξη Ικανότητα κατάψυξης 11Kgr/24h

60

Πλάτος 60 cm

Διαστάσεις: Y190xΠ60xB67 εκ. σελ. 100│101


Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 3202 AI A+

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

FCB 3202 AI A+ Εντοιχιζόμενο 3180100013

FCB 3202 AI A+ Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης Air Forced Σύστημα ψύξης Franke Air Forced με Air Flow λειτουργία με δυναμική κυκλοφορία αέρα στη συντήρηση Μεικτή χωρητικότητα (lt): 206+82 λίτρα Hλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας Ενδείξεις λειτουργιών Πλήκτρο λειτουργίας Super-frost για την κατάψυξη Ενεργειακή κλάση Α+ (δυνατότητα μειωμένης κατανάλωσης ηλ. ρεύματος κατά 25% σε σχέση με την κλάση Α) Κλιματική κλάση SN-T Eπίπεδο θορύβου 36 dbA

60

Πλάτος 60 cm

Διαστάσεις: Y177,2-178,8xΠ56-57xB55 εκ.

Διαμέρισμα συντήρησης Καθαρή χωρητικότητα (lt): 200 λίτρα 5 διαφανή κρυστάλλινα ράφια, 3 με ρυθμιζόμενο ύψος 2 συρτάρια λαχανικών 4 ράφια στην πόρτα Θέση φιαλών Αυγοθήκη Aυτόματη απόψυξη Διαμέρισμα κατάψυξης Καθαρή Χωρητικότητα (lt): 81 Ικανότητα Κατάψυξης 12 kg/24h Ικανότητα διατήρησης της ψύξης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος για 30 ώρες 3 διαφανή συρτάρια Ένδειξη θερμοκρασίας και ηχητικό σήμα Παγοθήκη Εναλλάξιμη φορά πόρτας

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

1.317,07 1.620,00


Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης FCB 320/M AI A+

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

με ΦΠΑ

989,43 1.217,00

Ψυγεία

FCB 320/M AI A+ Εντοιχιζόμενο 3180100014

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

FCB 320/M AI A+ Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης Air Forced Σύστημα ψύξης Franke Air Forced με Air Flow λειτουργία με δυναμική κυκλοφορία αέρα στη συντήρηση Μεικτή χωρητικότητα (lt): 286 λίτρα Πλήκτρο λειτουργίας Super-frost για την κατάψυξη Ενεργειακή κλάση Α+ (δυνατότητα μειωμένης κατανάλωσης ηλ. ρεύματος κατά 25% σε σχέση με την κλάση Α) Κλιματική κλάση ST Επίπεδο θορύβου 40dbA

60

Πλάτος 60 cm

Διαμέρισμα συντήρησης Καθαρή χωρητικότητα (lt): 203 3 διαφανή κρυστάλλινα ράφια με ρυθμιζόμενο ύψος 2 συρτάρια λαχανικών 4 ράφια στην πόρτα Θέση φιαλών Βουτυροθήκη Αυγοθήκη Αυτόματη απόψυξη Διαμέρισμα κατάψυξης Καθαρή χωρητικότητα (lt): 67 Ικανότητα κατάψυξης 9kg / 24h Ικανότητα διατήρησης της ψύξης σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος για 15 ώρες 3 διαφανή συρτάρια Παγοθήκη Εναλλάξιμη φορά πόρτας

Διαστάσεις: Y177,5-178xΠ56-57xB54,5 εκ. σελ. 102│103


FRANKE SOLID SURFACES

Χρωματολόγιο

106

Προφίλ - Σχήματα

107 108│109

Υποκαθήμενοι Νεροχύτες

110│111

Franke Solid Surfaces

Tιμοκατάλογος

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.


Franke Solid Surfaces Χρωματολόγιο

Franke Solid Surfaces Η Franke, παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της προετοιμασίας φαγητού, εμβαθύνει την στρατηγική της θέση στο δίκτυο επίπλων κουζίνας, προσφέροντας ομογενείς επιφάνειες (Solid Surfaces) για την κουζίνα σε μοντέρνα χρώματα και προσιτές τιμές. Τα Franke Solid Surfaces προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και έκφρασης στον σχεδιασμό για την κουζίνα και το μπάνιο. Δεκάδες χρωματικοί συνδυασμοί, που αναδεικνύουν την αισθητική σας πρόταση. Έτσι όλα τα ορατά σημεία πάνω στο έπιπλο κουζίνας (π.χ. νεροχύτης, βρύση, απορροφητήρας, εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές, πάγκος) προσφέρονται σαν σύστημα με ενιαία αισθητική και design. Η «Franke Solid Surfaces» είναι μη πορώδης επιφάνεια, αποτελούμενη από ένα μίγμα φυσικών ορυκτών υλικών και ακρυλικών ρητίνων. Με πάχος 12mm, θερμοσχηματίζεται εύκολα στις ανάγκες των σύγχρονων προτύπων εφαρμογών της αρχιτεκτονικής και του design, χωρίς ορατούς αρμούς και ενώσεις. Παραμένει ανεπηρέαστη από UV ακτινοβολία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτο το χρώμα της και το φινίρισμά της για πολλά χρόνια. Επιπλέον καθαρίζονται εύκολα, έχουν αντιβακτηριδιακή προστασία και είναι ανθεκτικοί στην χρήση. Με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις υγιεινής και ασφάλειας (ISO 9002, 14001, Bacterial Resistance Test), η Franke παρέχει στο υλικό της 10ετή εγγύηση, με απαραίτητη προϋπόθεση η τοποθέτηση τους να έχει γίνει από εξουσιοδοτημένο συνεργείο Franke.

A-104 Pure White

F-104 Frost Land

A-103 Natural White

A-006 Milk Shake

A-102 Beige Cream

S-110 Cream Sands

S-105 Ashley Beige

T-003 Ambiance

ST-204 Innocence

S-113 Irish Cream

S-102 Beige Sands

S-115 Beach Sands

A-003 Wolly Grey

F-102 Aquamarine

ST-103 Java Brown

S-106 Black Pepper

S-119 Night Sky

A-105 Dark Cave

F-105 Gold Twilight

F-005 Cirrus

S-118 Tea Leaf

ST-005 Magma

T-002 Tourmaline

ST-009 Snow Range

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

A-101* Soft Ivory

A-202* Mango

S-007* Jungle

S-103* Desert Sands

S-104* Highlands

S-107* Peach Tree

S-108* Opaque Green

S-114* Fever Sands

S-120* Silver Star

S-121* Opaque Brown

S-123* Cherry Red

S-201* Fog

S-205* Black Forest

ST-001* Golem

ST-101* Indian Trail

ST-102 French Roast

ST-103* Java Brown

ST-105* Rosewood

ST-106* Chocolate Truffle

ST-107* Destiny

ST-108* Green Meadow

ST-111* Pepper Corn

ST-203* Fantasy

F-103* Concord

F-106* Beige Wales

F-107* Copper Mountain

F-108* Beige Stone

F-109* Rocky Mountain

F-112* Rocky Brown

F-113* Coblestone

F-114* Lotus

F-204* Starbust

F-205* Black Quartz

T-001* Charlcedony

T-004* Alexandriete

T-005* Onyx

F-115* F-201* Natural Cotton Indian Ocean


Συστήματα Franke SolidΚαθαρισμού Surfaces Νερού Προφίλ - Σχήματα

Κλασικό τελείωμα πάγκου

Τελείωμα πάγκου κυκλικό με θερμοδιαμόρφωση

Προφίλ πάγκου με γωνιοτομή

Προφίλ πάγκου ημικυκλικό

Προφίλ πάγκου με κομμένη γωνία

Προφίλ πάγκου κουρμπαριστό

Τελείωμα πάγκου ημικυκλικό με θερμοδιαμόρφωση

Προφίλ πάγκου με κούρμπα επάνω και κάτω

Franke Solid Surfaces

Προφίλ πάγκου ορθή γωνία

Τελείωμα πάγκου με τετράγωνη θερμοδιαμόρφωση

Προφίλ πάγκου με κομμένη γωνία επάνω και κάτω

Προφίλ πάγκου με υδατοφραγή σε σχήμα δάκρυ

Προφίλ πάγκου με υδατοφραγή σε σχήμα σταγόνας

Ένωση πλάτης ορθή γωνία

Ένωση πλάτης με καμπύλη γωνία

Ραβδώσεις υδροροής

Σετ ράβδων τετράγωνων

Σετ ράβδων ρόμβος

σελ. 106│107


Franke Solid Surfaces Kατάλογος

Περιγραφή

Μονάδα Μέτρησης

Κατηγορία Α Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Πάγκος με σόκορο 4-6 cm

50 m

235,77

290,00

60 m

273,98

337,00

70 m

300,81

370,00

80 m

331,71

408,00

90 m

370,73

456,00

Πάγκος με σόκορο 7-8 cm

50 m

243,09

299,00

60 m

282,11

347,00

70 m

309,76

381,00

80 m

342,28

421,00

90 m

382,11

470,00

Δίκουρβος Πάγκος <75 cm

m2

462,60

569,00

Δίκουρβος Πάγκος >75 cm

2

m

490,24

603,00

Πλαϊνό πόδι πάγκου

m2

417,07

513,00

Πλάτη έως 10 εκ.

m

79,67

98,00

Πλάτη Ενιαία

m2

300,00

369,00

m

39,84

49,00

Τρύπα Εστιών

τεμ.

83,74

103,00

Επιφάνεια Κοπής Solid

τεμ.

51,22

63,00

Επιφάνεια Κοπής Solid με σετ 6 ράβδων inox

τεμ.

223,58

275,00

Σετ 6 ράβδων inox

τεμ.

172,36

212,00

m

39,02

48,00

Ραβδώσεις Υδροροής

τεμ.

134,15

165,00

Βαλβίδες/Σιφόνια για Mονό Νεροχύτη

τεμ.

53,66

66,00

Συγκόλληση Nεροχύτη Inox Υποκαθήμενος Μονός

τεμ.

134,96

166,00

Ένθετος

τεμ.

83,74

103,00

Συγκόλληση Nεροχύτη Inox Υποκαθήμενος Διπλός

τεμ.

152,85

188,00

Βαλβίδες/Σιφόνια Διπλός

τεμ.

78,05

96,00

Μπρίζα

τεμ.

14,63

18,00

FILOTOP (Νεροχύτης - Εστία)

τεμ.

35,77

44,00

Θερμοδιαμόρφωση

τεμ.

154,47

190,00

m

57,72

71,00

Καμπύλη Ένωσης Πλάτης

Υδατοφραγή (σχήμα δάκρυ - σταγόνας)

Προφίλ Πάγκων (Γωνιoτομή - Ημικυκλικό - κ.τ.λ.)


Franke Solid Surfaces Kατάλογος

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Κατηγορία ST

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Κατηγορία F

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Κατηγορία T

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

250,41

308,00

271,54

334,00

318,70

392,00

337,40

415,00

290,24

357,00

314,63

387,00

369,92

455,00

391,87

482,00

318,70

392,00

346,34

426,00

406,50

500,00

430,08

529,00

352,03

433,00

382,11

470,00

447,97

551,00

474,80

584,00

393,50

484,00

426,83

525,00

500,81

616,00

530,08

652,00

257,72

317,00

279,67

344,00

328,46

404,00

347,97

428,00

299,19

368,00

324,39

399,00

380,49

468,00

403,25

496,00

328,46

404,00

356,10

438,00

417,89

514,00

443,09

545,00

362,60

446,00

393,50

484,00

461,79

568,00

489,43

602,00

404,88

498,00

439,02

540,00

515,45

634,00

546,34

672,00

490,24

603,00

531,71

654,00

626,02

770,00

662,60

815,00

519,51

639,00

562,60

692,00

660,98

813,00

700,81

862,00

441,46

543,00

478,86

589,00

562,60

692,00

597,56

735,00

84,55

104,00

91,87

113,00

107,32

132,00

113,82

140,00

317,89

391,00

344,72

424,00

404,88

498,00

428,46

527,00

42,28

52,00

45,53

56,00

53,66

66,00

56,91

70,00

83,74

103,00

83,74

103,00

83,74

103,00

83,74

103,00

53,66

66,00

58,54

72,00

68,29

84,00

72,36

89,00

226,02

278,00

230,89

284,00

241,46

297,00

245,53

302,00

172,36

212,00

172,36

212,00

172,36

212,00

172,36

212,00

41,46

51,00

44,72

55,00

52,03

64,00

55,28

68,00

134,15

165,00

134,15

165,00

134,15

165,00

134,15

165,00

53,66

66,00

53,66

66,00

53,66

66,00

53,66

66,00

134,96

166,00

134,96

166,00

134,96

166,00

134,96

166,00

83,74

103,00

83,74

103,00

83,74

103,00

83,74

103,00

152,85

188,00

152,85

188,00

152,85

188,00

152,85

188,00

78,05

96,00

78,05

96,00

78,05

96,00

78,05

96,00

14,63

18,00

14,63

18,00

14,63

18,00

14,63

18,00

35,77

44,00

35,77

44,00

35,77

44,00

35,77

44,00

154,47

190,00

154,47

190,00

154,47

190,00

154,47

190,00

57,72

71,00

57,72

71,00

57,72

71,00

57,72

71,00

Franke Solid Surfaces

Κατηγορία S

σελ. 108│109


Franke Solid Surfaces Υποκαθήμενοι Νεροχύτες

Ιδανικοί για τοποθέτηση σε Franke Solid Surfaces

Polyedro PDX 120

Peak PKX 110-45

Peak PKX 110-70

PPX 110-72

Peak PKX 110-18

PPX 120

GAX 120

AMX 120

Franke Solid Surfaces

KBX 110-70

SVX 110-45

AMX 110-34

SVP 110-30

MTG 620

MTG 611

MTF 611

MAG 621

MAG 620

MAG 611

KGSL 2023

RBX 110

KBG 115-50

σελ. 110│111


Συλλογή Glass White - Black

114│115

Συλλογή Kubus Ένθετοι

116│117

Συλλογή Polyedro

118│119

Συλλογή Planar

120│121

Συλλογή Ariane - Compact

122

Συλλογή Γωνιακός Armonia

123

Συλλογή Jumbo

124│125

Συλλογή New Infinito

126│127

Συλλογή Zodiaco

128│129

Συλλογή Impact

130│131

Συλλογή Futuro

132│133

Συλλογή Columbus - Logica 3”1/2

134│135

Συλλογή New Economy 2”

136│137

Συλλογή One 2”

138

Γούρνες Ένθετες

139

Συλλογή Peak

140│141

Συλλογή Planar FILOTOP

142

Συλλογή Planar Υποκαθήμενοι

143

Συλλογή Kubus - AMX - GAX

144│145

Συλλογή Υποκαθήμενοι

146

Συλλογή Europa 2”

147

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ


Εύκαμπτη ανοξείδωτη πολυχρηστική επιφάνεια Roller Mat Διαστάσεις: 468x420x9 χιλ. Κωδ. 3120100168 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Ανοξείδωτο στραγγιστικό μπώλ Κωδ. 3126100000*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 103,25 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 127,00 €

Πιατοθήκη ανοξείδωτη Διαστάσεις: 430x380 χιλ. Κωδ. 3120100058 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 89,43 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 110,00 €

Πιατοθήκη ανοξείδωτη για μικρή γούρνα Διαστάσεις: 260x300 χιλ. Κωδ. 3120100060 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Σύστημα φωτισμού για γυάλινους νεροχύτες Κωδ. 3120100016*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 401,63 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 494,00 €

Οι εργασίες συναρμολόγησης και επισκευής πρέπει να γίνονται μόνο από ειδικευμένο προσωπικό. Τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς και λαμβάνετε υπόψη σας τους ιδιαίτερους κινδύνους. Διατηρείτε το εγχειρίδιο οδηγιών έτσι ώστε οι μετατροπές να μπορούν να γίνουν αργότερα με επαγγελματικό τρόπο. Αποσυνδέστε από το ρεύμα προτού προβείτε σε εργασίες στο σύστημα και στους λαμπτήρες. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία διαθέτουν επαρκή εξαερισμό και μην καλύπτετε ποτέ το σύστημα εντελώς. Όλα τα προϊόντα είναι από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να ανακυκλωθούν χωρίς δυσκολία.


Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τιμή €

με ΦΠΑ

White KBV 611 PA 3010080007* 1.122,76 1.381,00 White KBV 611 PΔ 3010080002* 1.122,76 1.381,00 Black KBV 611 PA 3010080017* 1.122,76 1.381,00 Black KBV 611 PΔ 3010080012* 1.122,76 1.381,00 * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

55

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 55 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 450x400x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 980x510 χιλ. 1000x530 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση

Black KBV 620 3010085101* 1.429,27 1.758,00 * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 450x400x180 χιλ. 340x400x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 920x530 χιλ. 900x510 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση. Αυτόματη βαλβίδα στη μεγάλη γούρνα

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 114│115

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

White KBV 620 3010085001* 1.429,27 1.758,00

Ρ

Συλλογή Γυαλί με Ανοξείδωτο Glass White - Black

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες με Γυαλί

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Εύκαμπτη ανοξείδωτη πολυχρηστική επιφάνεια Roller Mat Διαστάσεις: 468x420x9 χιλ. Κωδ. 3120100168 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €

Ανοξείδωτο στραγγιστικό μπώλ Κωδ. 3126100000*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 103,25 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 127,00 €

Πιατοθήκη ανοξείδωτη Διαστάσεις: 430x380 χιλ. Κωδ. 3120100058 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 89,43 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 110,00 €

Πιατοθήκη ανοξείδωτη για μικρή γούρνα Διαστάσεις: 260x300 χιλ. Κωδ. 3120100060 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Just Light Ντους Κωδ. 3156600340 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 514,63 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 633,00 €


Κωδικός

KBX 610-55 3012500200

Τιμή €

Τιμή €

646,34

795,00

584,55

719,00

505,69

622,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 550x430x190 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με αυτόματη ανοξείδωτη βαλβίδα και υπερχείλιση 590x440 χιλ. βάσει σχεδίου

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

KBX 610-45 3012500201

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

50

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 50 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 450x400x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με αυτόματη ανοξείδωτη 480x440 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδα και υπερχείλιση KBX 610-34 3012500301

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

50

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 50 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 340x400x175 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με αυτόματη ανοξείδωτη 380x440 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδα και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 116│117

Ρ

Συλλογή Kubus Ένθετοι

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Dispenser Υγρού Σαπουνιού Planar Χρωμέ Κωδ. 3121950000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,30 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Planar Light Κωδ. 3156250535 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 544,72 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 670,00 €


Κωδικός

Polyedro PDX 610 Inox 3011670101

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τιμή €

με ΦΠΑ

880,00 1.082,00

Ένθετη Τοποθέτηση

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 360x360x240 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 510x510 χιλ. βάσει σχεδίου

Αυτόματη βαλβίδα

Polyedro PDX 120 Inox 3011670301

740,00

910,00

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Υποκαθήμενη Τοποθέτηση

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 360x360x240 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 420x455 χιλ. βάσει σχεδίου

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

Αυτόματη βαλβίδα

σελ. 118│119

Ρ

Συλλογή Polyedro Ένθετος και Υποκαθήμενος

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Εύκαμπτη ανοξείδωτη πολυχρηστική επιφάνεια Roller Mat Διαστάσεις: 468x420x9 χιλ. Κωδ. 3120100168 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Επιφάνεια κοπής Διαστάσεις: 230x425 χιλ. Κωδ. 3120100150 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €

Πλαίσιο Planar με σχάρα Inox Διαστάσεις: 230x425 χιλ. Κωδ. 3120100155 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 73,17 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 90,00 €

Πλαίσιο με ανοξείδωτο στραγγιστικό μπώλ Διαστάσεις: 230x425 χιλ. Κωδ. 3120100154 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 89,43 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 110,00 €

Ξύλο κοπής Planar με αποσπώμενο λευκό πλαίσιο Ιρόκο Διαστάσεις: 400x426 χιλ. Κωδ. 3120100153 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 133,33 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 164,00 €

Ανοξείδωτο στραγγιστικό μπώλ Ακτίνα: 240 χιλ. Κωδ. 3120100156 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 78,86 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 97,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Planar Light Κωδ. 3156250535 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 544,72 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 670,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Planar Χρωμέ Κωδ. 3121950000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €


Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

PPX 611 3011530202 Λείος Inox Ραβδ. Δεξιά

620,33

763,00

PPX 611 3011530207 Λείος Inox Ραβδ. Aριστερά

620,33

763,00

697,56

858,00

502,44

618,00

478,86

589,00

457,72

563,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 470x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 1000x510 χιλ. 980x490 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση PPX 620 3011530108 Λείος Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 380x410x200 χιλ. 380x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 860x510 χιλ. 840x490 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

PPX 610-78 3011530106 Λείος Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 720x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 780x510 χιλ. 760x490 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση PPX 610-58 3011530101 Λείος Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 520x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 580x510 χιλ. 560x490 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση PPX 610-44 3011530102 Λείος Inox

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 380x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με αυτόματη ανοξείδωτη 440x510 χιλ. 420x490 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 120│121

Ρ

Συλλογή Planar

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Τιμή με Φ.Π.Α. 67,00 € 28,00 € 28,00 €

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Πιατοθήκη Ariane Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. Inox 3120100049 54,47 € Λευκό 3120100065 22,76 € Καφέ 3120100064 22,76 €

Μπωλ Ariane Διαστάσεις: 182x335 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Τιμή με Φ.Π.Α. Φ.Π.Α. Inox 3120100011 97,56 € 120,00 € Καφέ 3120100010 17,89 € 22,00 €

Χρώμα

Ξύλο κοπής Ariane Iρόκο Κωδ. 3120100038 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 39,84 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 49,00 €

Τύπος

Ξύλο κοπής συνθετικό Ariane Κωδ. 3120100330 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 99,19 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 122,00 €

Κωδικός

ARX 670 3010035101 Μεταξωτό Inox

Τιμή €

Τιμή €

606,50

745,00

388,62

478,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

100

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 100 cm τριπλό

Πιατοθήκη Compact Inox Κωδ.: 3120100049 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 350x435x180 χιλ. 1000x510 χιλ. 984x494 χιλ. 170x320x130 χιλ.

Πιατοθήκη Compact Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. Λευκό 3120100065 22,76 € Καφέ 3120100064 22,76 €

Τιμή με Φ.Π.Α. 28,00 € 28,00 €

Μπωλ πλαστικό Compact Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. Λευκό 3120100004 17,89 € Καφέ 3120100003 17,89 €

Τιμή με Φ.Π.Α. 22,00 € 22,00 €

Compact CP 670 3010300001 Λείος Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

100

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 100 cm τριπλό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 340x420x175 χιλ. 965x500 χιλ. 949x484 χιλ. 165x300x130 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συλλογή Ariane - Compact

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

Πιατοθήκη γωνιακού ΑRMONIA Λευκό

Μπώλ πλαστικό γωνιακού ARMONIA Λευκό

Ξύλο κοπής γωνιακού ARMONIA Ιρόκο

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

ΑΜL 671-E Σαγρέ Ιnox

3011416109

708,94

872,00

ΑΜX 671-E Λείος Ιnox

3011416101

686,18

844,00

Τα αξεσουάρ περιλαμβάνονται στην τιμή του νεροχύτη

Πατρόν κοπής πάγκου Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm τριπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x190 χιλ. 165x306x130 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 830x830x500 χιλ. 810x810x480 χιλ. βάσει σχεδίου

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 122│123

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €

Ρ

Συλλογή Γωνιακός Armonia

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Ξύλο κοπής Jumbo Ιρόκο με λευκό αποσπόμενο συνθετικό τμήμα Διαστάσεις: 440x460 χιλ. Κωδ.3120100078 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 78,05 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 96,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Jumbo Ντους Κωδ. 3156250455 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 185,37 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 228,00 €

Μπώλ Inox Jumbo Inox 18/10 Διαστάσεις: 165x306 χιλ. Κωδ.3120100079 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 42,28 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 52,00 €

Πιατοθήκη Jumbo Inox 18/10 Κωδ.3120100080 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 66,67 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 82,00 €

Μπωλ πλαστικό Jumbo Λευκό Διαστάσεις: 340x430 χιλ. Κωδ.3120100081 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 16,26 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 20,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €


Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Jumbo Σαγρέ Inox 3014010102

347,15

427,00

Jumbo Λείος Inox 3014010101

326,83

402,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 750x415x230 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Αυτόματη βαλβίδα 860x510 χιλ. 840x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

80

σελ. 124│125

Ρ

Συλλογή Jumbo

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Ξύλο κοπής Infinito (για μικρή γούρνα 320x360 χιλ.) Κωδ. 3120100033 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 27,64 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 34,00 €

Ξύλο κοπής Infinito (για μεγάλη γούρνα 360x470 χιλ.) Κωδ. 3120100046 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 56,10 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 69,00 €

Πιατοθήκη Infinito για μεγάλη γούρνα Διαστάσεις: 430x380 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Τιμή με Φ.Π.Α. Φ.Π.Α. Inox 3120100058 89,43 € 110,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Σαγρέ Inox Κωδ. 3121301000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 47,97 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 59,00 €

Πιατοθήκη Infinito για μικρή γούρνα Διαστάσεις: 260x300 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Τιμή με Φ.Π.Α. Φ.Π.Α. Inox 3120100060 54,47 € 67,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Artis Κωδ. 3156250240 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 77,24 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 95,00 €


Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

INT 611-N microdecor Ραβδ. Δεξιά 3011464122 Ραβδ. Αριστερά 3011464127 Ιnox

250,41 250,41

308,00 308,00

INL 611-N Σαγρέ Ραβδ. Δεξιά 3011464112 Ραβδ. Αριστερά 3011464117 Ιnox

248,78 248,78

306,00 306,00

INX 611-N Λείος Ραβδ. Δεξιά 3011464102 Ραβδ. Αριστερά 3011464107 Ιnox

234,96 234,96

289,00 289,00

INT 620-N microdecor Ιnox 3011462111

348,78

429,00

INL 620-N Σαγρέ Ιnox 3011462109

347,97

428,00

INX 620-N Λείος Ιnox 3011462101

326,83

402,00

INT 621-N microdecor Ραβδ. Δεξιά 3011460122 Ραβδ. Αριστερά 3011460127 Ιnox

369,92 369,92

455,00 455,00

INL 621-N Σαγρέ Ραβδ. Δεξιά 3011460112 Ραβδ. Αριστερά 3011460117 Ιnox

368,29 368,29

453,00 453,00

INX 621-N Λείος Ραβδ. Δεξιά 3011460102 Ραβδ. Αριστερά 3011460107 Ιnox

348,78 348,78

429,00 429,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 450x400x190 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 1000x500 χιλ. 980x480 χιλ.

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm 1”1/2

Διάσταση γούρνας: 450x400x190 χιλ. 300x340x170 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 840x480 χιλ. 860x500 χιλ.

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm 1”1/2

Διάσταση γούρνας: 450x400x190 χιλ. 300x340x170 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 126│127

Ρ

Συλλογή New Infinito

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Πιατοθήκη για μεγάλη γούρνα Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Τιμή με Φ.Π.Α. Φ.Π.Α. Inox 3120100049 54,47 € 67,00 €

Πιατοθήκη για μικρή γούρνα Διαστάσεις: 260x300 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Τιμή με Φ.Π.Α. Φ.Π.Α. Inox 3120100060 54,47 € 67,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Σαγρέ Inox Κωδ. 3121301000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 47,97 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 59,00 €


Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

ZOX 614 3011390102 Λείος Inox Ραβδώσεις Δεξιά

213,01

262,00

ZOX 614 3011390107 Λείος Inox Ραβδώσεις Αριστερά

213,01

262,00

ZOX 620 3011395101 Λείος Inox

291,87

359,00

ZOX 621 3011395202 Λείος Inox Ραβδώσεις Δεξιά

316,26

389,00

ZOX 621 3011395207 Λείος Inox Ραβδώσεις Αριστερά

316,26

389,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 360x420x195 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x500 χιλ. 840x480 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

60

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 360x420x195 χιλ. 300x340x187 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 840x480 χιλ. 860x500 χιλ.

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 360x420x195 χιλ. 300x340x187 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 128│129

Ρ

Συλλογή Zodiaco

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Πιατοθήκη Compact Inox Κωδ.: 3120100049 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Nadir Κωδ. 3156251901 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 171,54 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 211,00 €


Κωδικός

Impact IMX 611 Ραβδ. Δεξιά 3011688102 Ραβδ. Αριστερά 3011688107 Ιnox

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 340x400x215 χιλ.

Τιμή €

Τιμή €

179,67 179,67

221,00 221,00

239,84

295,00

265,04 265,04

326,00 326,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 860x510 χιλ. 840x490 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Impact IMX 620 Ιnox 3011688101

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x215 χιλ. 340x400x215 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 840x490 χιλ. 860x510 χιλ. Impact IMX 621 Ραβδ. Δεξιά 3011688122 Ραβδ. Αριστερά 3011688127 Ιnox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x215 χιλ. 340x400x215 χιλ.

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 1160x510 χιλ. 1140x490 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 130│131

Ρ

Συλλογή Impact

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Πιατοθήκη Futuro Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Τιμή με Φ.Π.Α. Φ.Π.Α. Inox 3120100049 54,47 € 67,00 €

Ξύλο κοπής Futuro Ιρόκο Διαστάσεις: 340x400 χιλ. Κωδ. 3120100040 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 27,64 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 34,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €


Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

FOL 611 Σαγρέ Ραβδ. Δεξιά 3011430402 Ραβδ. Αριστερά 3011430407 Inox

174,80 174,80

215,00 215,00

FOX 611 Λείος Ραβδ. Δεξιά 3011430412 Ραβδ. Αριστερά 3011430417 Inox

164,23 164,23

202,00 202,00

FOL 620 Σαγρέ 3011435201 Inox

219,51

270,00

FOX 620 Λείος 3011435211 Inox

208,13

256,00

FOL 621 Σαγρέ Ραβδ. Δεξιά 3011436602 Ραβδ. Αριστερά 3011436607 Inox

258,54 258,54

318,00 318,00

FOX 621 Λείος Ραβδ. Δεξιά 3011436612 Ραβδ. Αριστερά 3011436617 Inox

231,71 231,71

285,00 285,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 340x400x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x500 χιλ. 840x480 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 840x480 χιλ. 860x500 χιλ.

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 132│133

Ρ

Συλλογή Futuro

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €

Ξύλο κοπής Columbus Ιρόκο Διαστάσεις: 450x310 χιλ. Κωδ. 3120100170 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 52,85 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 65,00 €

Πιατοθήκη Compact Inox Κωδ.: 3120100049 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Αντιστρεφόμενος CBX 611 3011540101 Λείος Inox

Τιμή €

Τιμή €

146,34

180,00

162,60

200,00

182,11

224,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 340x400x170 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x510 χιλ. 840x490 χιλ. Αντιστρεφόμενος CBX 620 3011540201 Λείος Inox

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 420x430x170 χιλ. 300x430x130 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 840x490 χιλ. 860x510 χιλ. Αντιστρεφόμενος CBX 621 3011540111 Λείος Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 420x430x170 χιλ. 300x430x130 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 1160x510 χιλ. 1140x490 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συλλογή Columbus

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

MONOTECH TECHNOLOGY

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Τιμή με Φ.Π.Α. 67,00 € 28,00 € 28,00 €

Ξύλο κοπής Ιρόκο Διαστάσεις: 340x400 χιλ. Κωδ. 3120100040 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 27,64 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 34,00 €

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

LOL 611 Σαγρέ Ραβδ. Δεξιά 3011440112 Ραβδ. Αριστερά 3011440117 Inox

143,90 143,90

177,00 177,00

LOX 611 Λείος Ραβδ. Δεξιά 3011440202 Ραβδ. Αριστερά 3011440207 Inox

137,40 137,40

169,00 169,00

LOL 620 Σαγρέ 3011444411 Inox

174,80

215,00

LOX 620 Λείος 3011444401 Inox

164,23

202,00

LOL 621 Σαγρέ Ραβδ. Δεξιά 3011446212 Ραβδ. Αριστερά 3011446217 Inox

195,12 195,12

240,00 240,00

LOX 621 Λείος Ραβδ. Δεξιά 3011446202 Ραβδ. Αριστερά 3011446207 Inox

186,18 186,18

229,00 229,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Πιατοθήκη Logica Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. Inox 3120100049 54,47 € Λευκό 3120100065 22,76 € Καφέ 3120100064 22,76 €

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x160 χιλ.

Διάσταση γούρνας: 340x400x160 χιλ. 340x400x160 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x500 χιλ. 840x480 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

45

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x500 χιλ. 840x480 χιλ.

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x160 χιλ. 340x400x160 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 134│135

Ρ

Συλλογή Logica 3”1/2

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Πιατοθήκη Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Κωδ. 3120100149 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Νora Standard Κωδ. 3156600031 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 74,80 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 92,00 €


Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

103,25

127,00

ECO 611-N 3011555301 Σαγρέ Inox

111,38

137,00

ECO 611-N 3011550101 Inox

103,25

127,00

ECO 620-N 3011555201 Inox

130,08

160,00

ECO 620-N 3011555321 Σαγρέ Inox

140,65

173,00

ECO 620-N 3011555101 Inox

130,08

160,00

124,39

153,00

ECO 621-N 3011555311 Σαγρέ Inox

148,78

183,00

ECO 621-N 3011555111 Inox

140,65

173,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Αντιστρεφόμενος ECO 611-N 3011550201 Inox

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 340x400x155 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 790x500 χιλ. 770x480 χιλ. Αντιστρεφόμενος

80

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x155 χιλ.

Διάσταση γούρνας: 340x400x155 χιλ.

Διάσταση γούρνας: 340x400x155 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x500 χιλ. 840x480 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 790x500 χιλ. 770x480 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 860x500 χιλ. 840x480 χιλ. Αντιστρεφόμενος ECO 651-N 3011558101 Inox

60

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm 1”1/2

Διάσταση γούρνας: 340x400x155 χιλ. 320x170x95 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 1000x500 χιλ. 980x480 χιλ. Αντιστρεφόμενος

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x155 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 136│137

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

45

Ρ

Συλλογή New Economy 2”

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Αντιστρεφόμενος ONE 611 3011509501 Inox

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Σιφόνι μονό

Βάση για ντουλάπι 80 cm

Σιφόνι διπλό

110,00

109,76

135,00

125,20

154,00

Τιμή €

Τιμή €

137,40

169,00

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 340x370x155 χιλ. 860x500 χιλ. 840x490 χιλ. ONE 620 3011509601 Inox

80

89,43

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 340x370x155 χιλ. 860x500 χιλ. 840x490 χιλ. Αντιστρεφόμενος ONE 621 3011509701 Inox

80

Βάση για ντουλάπι 80 cm

Σιφόνι διπλό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 340x370x155 χιλ. 1160x500 χιλ. 1140x490 χιλ.

Γούρνες Ένθετες Ανοξείδωτες Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

PLUS 3014400103 PLX-660S Inox

Οπή μπαταρίας άνοιγμα δεξιά

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 520x370x160 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 600x500 χιλ. 576x476 χιλ. με υπερχείλιση

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συλλογή One 2”

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Κωδικός

ETL 610 3011290201 Inox Σαγρέ

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Τύπος

Τιμή €

με ΦΠΑ

71,54

88,00

66,67

82,00

93,50

115,00

169,11

208,00

153,66

189,00

126,02

155,00

Χωρίς οπή μπαταρίας άνοιγμα δεξιά ή αριστερά

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 360x335 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 455x435 χιλ. βάσει σχεδίου CIN 610 3011586000 Inox

Χωρίς οπή μπαταρίας άνοιγμα δεξιά ή αριστερά

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 370x365x160 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 2” 470x435 χιλ. 450x415 χιλ. AVR 610 3012060201 Inox

Χωρίς οπή μπαταρίας άνοιγμα δεξιά ή αριστερά

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Σιφόνι μονό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Bαλβίδες 2” 340x400x160 χιλ. 420x500 χιλ. 400x480 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

ROX-10 3014200101 Inox

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Σιφόνι μονό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Bαλβίδες 2” ∅ 410x160 χιλ. ∅ 510 χιλ. ∅ 490 χιλ. βάσει σχεδίου RBX 610 3011605101 Inox 3”1/2

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Σιφόνι μονό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Bαλβίδες 3”1/2 ∅ 375x180 χιλ. ∅ 435 χιλ. ∅ 410 χιλ. βάσει σχεδίου BELL Inox RX 3282000001 Inox

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Σιφόνι μονό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Bαλβίδες 3”1/2 424 χιλ. η διάμετρος ∅ 427,6 χιλ. βάσει σχεδίου Βάθος 157 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 138│139

Ρ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Γούρνες Ένθετες Ανοξείδωτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Εύκαμπτη ανοξείδωτη πολυχρηστική επιφάνεια Roller Mat Διαστάσεις: 468x420x9 χιλ. Κωδ. 3120100168 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Planar Χρωμέ Κωδ. 3121950000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Ανοξείδωτο Μπώλ Διαστάσεις: 156x418x54 χιλ. Κωδ. 3120100515 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 92,00 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 113,00 €

Ξύλο Κοπής Διαστάσεις: 288x438 χιλ. Κωδ. 3120100516 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 68,00 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 84,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Linea Square Ντους 16587 Κωδ. 3156600330 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 353,66 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 435,00 €


Τύπος

Κωδικός

Peak PKX 110-70 Inox 3220420000

Τιμή €

Τιμή €

788,00

969,00

751,00

924,00

680,00

836,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ιδανικοί για τοποθέτηση σε Γρανιτένιους Πάγκους & Franke Solid Surfaces

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 700x420x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 700x420 χιλ. 730x450 χιλ.

Αυτόματη βαλβίδα Peak PKX 110-45 Inox 3220420001

Υποκαθήμενοι Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

80

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

50

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 50 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 450x420x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 480x450 χιλ. 450x420 χιλ.

Αυτόματη βαλβίδα

Peak PKX 110-18 Inox 3220420002* * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

20

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 20 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 180x420 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: 180x420 χιλ. 210x450 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 140│141

Ρ

Συλλογή Peak

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Υποκαθήμενοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ιδανικοί για τοποθέτηση σε Γρανιτένιους Πάγκους & Franke Solid Surfaces Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αξεσουάρ του Planar

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

PPX 220 3011530115 FILOTOP Inox

Τιμή €

Τιμή €

752,85

926,00

512,20

630,00

481,30

592,00

460,16

566,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 380x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 860x470 χιλ. βάσει σχεδίου PPX 210-78 3011530114 FILOTOP Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 720x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 780x470 χιλ. βάσει σχεδίου PPX 210-58 3011530112 FILOTOP Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 520x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 580x470 χιλ. βάσει σχεδίου PPX 210-44 3011530113* FILOTOP Inox * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 380x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 440x470 χιλ. βάσει σχεδίου

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συλλογή Planar FILOTOP

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΥ

ΕΦ

ΕΓΓΥ

ΣΗ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Νεροχύτες FILOTOP

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ιδανικοί για τοποθέτηση σε Γρανιτένιους Πάγκους & Franke Solid Surfaces

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Χρώμα

Τύπος

PPX 110-72 Υποκαθήμενος Inox

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

3011530701

553,66

681,00

3011530801

700,00

861,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 720x400x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 760x440 χιλ. βάσει σχεδίου PPX 120 Υποκαθήμενος Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 380x410x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 840x450 χιλ. βάσει σχεδίου

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 142│143

Υποκαθήμενοι Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Planar Χρωμέ Κωδ. 3121950000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Ρ

Συλλογή Planar

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Υποκαθήμενοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Σύστημα τοποθέτησης

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Σαγρέ Inox Κωδ. 3121301000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 47,97 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 59,00 €

Axxon Μπαταρία Κουζίνας Κωδ. 3156250250 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 87,80 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 108,00 €


Τύπος

KBX 110-70 Υποκαθήμενος Inox

Κωδικός

3012500503

Τιμή €

Τιμή €

665,04

818,00

298,37

367,00

321,14

395,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ιδανικοί για τοποθέτηση σε Γρανιτένιους Πάγκους & Franke Solid Surfaces

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 700x400x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με αυτόματη ανοξείδωτη 730x430 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδα και υπερχείλιση

Υποκαθήμενοι Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

AMX 120 3223200000 Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

90

Σιφόνι Βάση για ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x400x190 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 765x450 χιλ. βάσει σχεδίου GAX 120 3223220000 Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

90

Σιφόνι Βάση για ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 450x400x190 χιλ. 300x340x170 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 830x450 χιλ. βάσει σχεδίου

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 144│145

Ρ

Συλλογή Kubus - AMX - GAX

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Υποκαθήμενοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Τύπος

Κωδικός

SVX 110-45 3221990401 Inox

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

Τιμή €

Τιμή €

176,42

217,00

150,41

185,00

157,72

194,00

183,74

226,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

60

Βάση για ντουλάπι 60 cm

Διάσταση γούρνας: 450x400x190 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 482x432 χιλ. βάσει σχεδίου SVP 110-30 3221990201 Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Διάσταση γούρνας: 300x340x170 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 372x332 χιλ. βάσει σχεδίου AMX 110-34 3220600301 Inox

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Διάσταση γούρνας: 340x400x190 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 369x429 χιλ. βάσει σχεδίου RBX 110 3220700501 Inox

45

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Διάσταση γούρνας: ∅ 375x180 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Βαλβίδες 3”1/2 ∅ 435 χιλ. βάσει σχεδίου

Το σετ στηριγμάτων συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία

Σύστημα τοποθέτησης Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Για πάγκους γρανιτένιους & Franke Solid Surfaces

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Υποκαθήμενοι Νεροχύτες

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 340x370x155 χιλ.

Διάσταση γούρνας: 340x370x155 χιλ.

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

ZAX 711 Inox Ραβδ. Δεξιά 3030100802 Ραβδ. Αριστερά 3030100807

78,86 78,86

97,00 97,00

ZAX 711 Inox Ραβδ. Δεξιά 3030100812 Ραβδ. Αριστερά 3030100817

92,68 92,68

114,00 114,00

ZAX 720 Inox 3030100821

91,06

112,00

ZAX 721 Inox Ραβδ. Δεξιά 3030100832 Ραβδ. Αριστερά 3030100837

112,20 112,20

138,00 138,00

Εξωτερική Διάσταση: 800x500 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: 1000x500 χιλ.

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

45

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Κωδικός

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

45

Τύπος

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

80

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x370x155 χιλ.

Διάσταση γούρνας: 340x370x155 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: 800x500 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: 1200x500 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 146│147

Ρ

Συλλογή Europa 2”

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ε

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Νεροχύτες Επικαθήμενοι

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ


ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ FRAGRANITE ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ

Συλλογή Myhtos Fusion - New Mythos 150│151 Συλλογή Admiral

152│153

Συλλογή Jumbo 3”1/2

154│155

Συλλογή Milan 3”1/2

156│157

Συλλογή Maris

158

Συλλογή Calypso 3”1/2

159

Συλλογή Ένθετες Γούρνες Kindered KGSL 2023 - Kubus

160

Συλλογή Rotondo

161

Συλλογή Fradura

162

Συλλογή Sirius

163 164│165

Σιφόνια Νεροχυτών - Ανταλλακτικά

166│167

Νεροχύτες Fragranite - Συνθετικοί

Συνοπτικός Πίνακας

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.


Εύκαμπτη ανοξείδωτη πολυχρηστική επιφάνεια Roller Mat Διαστάσεις: 468x420x9 χιλ. Κωδ. 3120100168 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Planar Light Κωδ. 3156250535 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 544,72 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 670,00 €

Πολυμορφική Επιφάνεια Προετοιμασίας από ειδικά ενισχυμένο γυαλί Κωδ. 3120100161 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 59,35 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 73,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Planar Χρωμέ Κωδ. 3121950000 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Ανοξείδωτο Στραγγιστικό Μπώλ Κωδ. 3120100160 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 39,02 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 48,00 €

Πιατοθήκη για μεγάλο Μπώλ Κωδ. 3120100058 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 89,43 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 110,00 €


ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

MTF 611 Onyx Ραβδ. Αριστερά 3140070172* Ραβδ. Δεξιά 3140070177*

420,30 420,30

517,00 517,00

MTF 611 Polar White Ραβδ. Αριστερά 3140070182* Ραβδ. Δεξιά 3140070187*

420,30 420,30

517,00 517,00

MTG 611 Onyx Ραβδ. Αριστερά 3140070167 Ραβδ. Δεξιά 3140070162

391,87 391,87

482,00 482,00

MTG 611 Mεταλ. Platinum Ραβδ. Αριστερά 3140070197 Ραβδ. Δεξιά 3140070192

391,87 391,87

482,00 482,00

MTG 611 Coffee Ραβδ. Αριστερά 3140070137 Ραβδ. Δεξιά 3140070132

369,92 369,92

455,00 455,00

MTG 611 Μπεζ Ραβδ. Αριστερά 3140070127 Ραβδ. Δεξιά 3140070122

369,92 369,92

455,00 455,00

MTG 611 Polar White Ραβδ. Αριστερά 3140070147 Ραβδ. Δεξιά 3140070142

361,79 361,79

445,00 445,00

MTG 620 Onyx 3140071161

365,04

449,00

MTG 620 Mεταλ. Platinum 3140071191

365,04

449,00

MTG 620 Coffee 3140071131

347,97

428,00

MTG 620 Μπεζ 3140071121

347,97

428,00

MTG 620 Polar White 3140071141

347,97

428,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

%VSB,MFFO

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Γίνεται και υποκαθήμενη τοποθέτηση, παρακαλούμε ζητήστε τα ειδικά στηρίγματα

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

με ΦΠΑ

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 500x390x220 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με αυτόματη ανοξείδωτη 980x495 χιλ. 1000x515 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση

Γίνεται και υποκαθήμενη τοποθέτηση, παρακαλούμε ζητήστε τα ειδικά στηρίγματα

60

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 500x390x220 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με αυτόματη ανοξείδωτη 1000x515 χιλ. 980x495 χιλ. βαλβίδα και υπερχείλιση

Γίνεται και υποκαθήμενη τοποθέτηση, παρακαλούμε ζητήστε τα ειδικά στηρίγματα

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 460x390x220 χιλ. 340x390x220 χιλ.

Νεροχύτες Fragranite

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες βαλβίδες 910x515 χιλ. 890x495 χιλ. και υπερχείλιση, αυτόματη βαλβίδα στη μεγάλη γούρνα

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 150│151

Ρ

Συλλογή Mythos Fusion - New Mythos

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Εύκαμπτη ανοξείδωτη πολυχρηστική επιφάνεια Roller Mat Διαστάσεις: 468x420x9 χιλ. Κωδ. 3120100168 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 94,31 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 116,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Admiral Ντους Κωδ. 3156600401 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 232,52 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 286,00 €

Ξύλο κοπής Λευκό Hygenia Κωδ. 3120100084 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 69,11 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 85,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €

Ξύλο κοπής 435x300 Κωδ.3120100085 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 50,41 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 62,00 €

Πιατοθήκη 350Χ290 18/10 Inox Κωδ. 3120100086 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 48,78 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 60,00 €

Μπώλ 18/10 Inox Κωδ.3120100087 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 85,37 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 105,00 €


ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

80 90

Βάση για ντουλάπι 80 &90 cm

Σιφόνι διπλό

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

ADG 611-L Αντιστρεφόμενος Mεταλ. Grafite 3141970151

363,41

447,00

Mεταλ. Platinum 3141970191

363,41

447,00

Coffee 3141970121

347,15

427,00

Μπεζ 3141970131

347,15

427,00

Polar White 3141970100

347,15

427,00

ADG 620 Mεταλ. Grafite 3141971151

337,40

415,00

Mεταλ. Platinum 3141971191

337,40

415,00

Coffee 3141971121

323,58

398,00

Μπεζ 3141971131

323,58

398,00

Polar White 3141971100

323,58

398,00

ADG 621 Αντιστρεφόμενος Mεταλ. Grafite 3141972151

363,41

447,00

Mεταλ. Platinum 3141972191

363,41

447,00

Coffee 3141972121

347,97

428,00

Μπεζ 3141972131

347,97

428,00

Polar White 3141972100

347,97

428,00

ADG 621 E Mεταλ. Grafite 3141975161

452,85

557,00

Mεταλ. Platinum 3141975191

452,85

557,00

Coffee 3141975121

433,33

533,00

χωρίς ΦΠΑ

Σιφόνι διπλό

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 950x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση 970x500 χιλ.

Ντουλάπι 80 cm: Τοποθέτηση νεροχύτη στο μέσον του πάγκου Ντουλάπι 90 cm: Τοποθέτηση νεροχύτη στο τελείωμα του πάγκου

Διάσταση γούρνας: 380x430x200 χιλ. 380x375x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 860x500 χιλ. 840x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Διάσταση γούρνας: 380x430x200 χιλ. 380x380x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm 1”1/2

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

με ΦΠΑ

Ντουλάπι 80 cm: Τοποθέτηση νεροχύτη στο μέσον του πάγκου Ντουλάπι 90 cm: Τοποθέτηση νεροχύτη στο τελείωμα του πάγκου

Βάση για ντουλάπι 80 &90 cm

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διάσταση γούρνας: 380x430x200 χιλ. 300x315x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 830x830x500 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδες και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 152│153

Νεροχύτες Fragranite

80 90

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Διάσταση γούρνας: 500x430x200 χιλ.

%VSB,MFFO

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 60 cm μονό

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Χρώμα

60

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

Ρ

Συλλογή Admiral

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Ξύλο κοπής Jumbo Ιρόκο με λευκό αποσπώμενο συνθετικό τμήμα Κωδ.3120100078 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 78,05 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 96,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Jumbo Ντους Κωδ. 3156250455 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 185,37 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 228,00 €

Μπώλ Inox Jumbo Inox 18/10 Κωδ.3120100079 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 42,28 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 52,00 €

Dispenser Υγρού Σαπουνιού Χρωμέ Κωδ. 3121950001 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 43,90 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 54,00 €

Πιατοθήκη Jumbo Inox 18/10 Κωδ.3120100080 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 66,67 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 82,00 €

Μπωλ πλαστικό Jumbo Λευκό Κωδ.3120100081 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 16,26 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 20,00 €


%VSB,MFFO

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Jumbo Mεταλ. Grafite 3143570181

320,33

394,00

Jumbo Mεταλ. Platinum 3143570191

320,33

394,00

Jumbo Coffee 3143570141

306,50

377,00

Jumbo Μπεζ 3143570121

306,50

377,00

Jumbo Polar White 3143570100

306,50

377,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

με ΦΠΑ

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 750x415x210 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 860x500 χιλ. 840x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση Νεροχύτες Fragranite

80

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 154│155

Ρ

Συλλογή Jumbo Fragranite 3”1/2

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Ξύλο κοπής Ιρόκο Κωδ. 3120100322 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 27,64 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 34,00 €

Μπαταρία Κουζίνας Linea Ντους Κωδ. 3156600310 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 224,39 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 276,00 €

Πιατοθήκη Inox 18/10 (380x430 χιλ. για ΜΙG 620 μεγάλη γούρνα) Κωδ. 3120100058 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 89,43 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 110,00 €

Πιατοθήκη για μικρή γούρνα Inox Κωδ. 3120100060 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €


Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Διάσταση γούρνας: 340x420x210 χιλ.

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

MIG 614 Αντιστρεφόμενος Coffee 3141950141

254,47

313,00

Μπεζ 3141950121

254,47

313,00

Polar White 3141950101

254,47

313,00

MIG 620 Αντιστρεφόμενος Mεταλ. Grafite 3141950251

311,38

383,00

Mεταλ. Platinum 3141950291

311,38

383,00

Coffee 3141950241

299,19

368,00

Μπεζ 3141950221

299,19

368,00

Polar White 3141950201

299,19

368,00

MIG 621 Αντιστρεφόμενος Coffee 3141950341

311,38

383,00

Μπεζ 3141950321

311,38

383,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

με ΦΠΑ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με ανοξείδωτες 780x510 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδες και υπερχείλιση

Νεροχύτες Fragranite

Διάσταση γούρνας: 330x420x210 χιλ. 490x420x210 χιλ.

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 90 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 340x420x200 χιλ.

%VSB,MFFO

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

90

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Χρώμα

45

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με ανοξείδωτες 970x510 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδες και υπερχείλιση

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου: Με ανοξείδωτες 1120x510 χιλ. βάσει σχεδίου βαλβίδες και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 156│157

Ρ

Συλλογή Milan Fragranite 3”1/2

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 350x425x220 χιλ.

Χρώμα

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 335x425x220 χιλ.

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 335x425x220 χιλ.

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

MAG 611 Onyx 3140020161

260,98

321,00

Coffee 3140020191

250,41

308,00

Μπεζ 3140020131

250,41

308,00

MAG 620 Onyx 3140021161

276,42

340,00

Coffee 3140021191

265,85

327,00

Μπεζ 3140021131

265,85

327,00

MAG 621 Onyx 3140022161

296,75

365,00

Coffee 3140022191

286,18

352,00

Μπεζ 3140022131

286,18

352,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 780x500 χιλ. 760x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 860x500 χιλ. 840x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Πιατοθήκη για μικρή γούρνα Inox Κωδ. 3120100060 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

80

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

%VSB,MFFO ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Πιατοθήκη για μικρή γούρνα Inox Κωδ. 3120100060 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

80

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πιατοθήκη Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Κωδ. 3120100149 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

45

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συλλογή Maris

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Πιατοθήκη Calypso Χρώμα Κωδ. Τιμή χωρίς Φ.Π.Α. Inox18/10 3120100049 54,47 € Λευκό 3120100065 22,76 € Καφέ 3120100064 22,76 €

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 355x420x200 χιλ.

Διάσταση γούρνας: 340x420x200 χιλ.

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τιμή με Φ.Π.Α. 67,00 € 28,00 € 28,00 €

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

COG 611 Αντιστρεφόμενος Mαύρο 3140090181

228,46

281,00

Coffee 3140090191

228,46

281,00

Μπεζ 3140090121

228,46

281,00

Polar White 3140090100

228,46

281,00

COG 620 Mαύρο 3140091181

251,22

309,00

Coffee 3140091131

251,22

309,00

Μπεζ 3140091121

251,22

309,00

Polar White 3140091100

251,22

309,00

COG 621 Αντιστρεφόμενος Mαύρο 3140092181

278,86

343,00

Coffee 3140092191

278,86

343,00

Μπεζ 3140092121

278,86

343,00

Polar White 3140092100

278,86

343,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 860x500 χιλ. 846x486 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Νεροχύτες Fragranite

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 355x420x200 χιλ.

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

%VSB,MFFO ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Χρώμα

45

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ξύλο κοπής Calypso Ιρόκο Κωδ. 3120100322 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 27,64 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 34,00 €

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 860x500 χιλ. 846x486 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 1160x500 χιλ. 1146x486 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 158│159

Ρ

Συλλογή Calypso Fragranite 3”1/2

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Γίνεται και υποκαθήμενη τοποθέτηση, παρακαλούμε ζητήστε τα ειδικά στηρίγματα

Τύπος

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

%VSB,MFFO ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

KGSL 2023 Onyx 3147510141

273,98

337,00

KGSL 2023 Μεταλ. Platinum 3147510121

273,98

337,00

KGSL 2023 Coffee 3147510131

273,98

337,00

KBG 115-50 Onyx 3142502131

278,86

343,00

KBG 115-50 Coffee 3142505141

278,86

343,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Σε περίπτωση τοποθέτησης της μπαταρίας στη μεσαία οπή συνιστούμε μπαταρίες χωρίς αποσπόμενο ρουξούνι Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser

60

Βάση για ντουλάπι 60 cm

Σιφόνι μονό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 504,2x390x203,5 χιλ. 584,2x520 χιλ. 559x445 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Γίνεται και υποκαθήμενη τοποθέτηση, παρακαλούμε ζητήστε τα ειδικά στηρίγματα

Μπορεί να τοποθετηθεί dispenser στον πάγκο

60

Βάση για ντουλάπι 60 cm

Σιφόνι μονό

Διάσταση γούρνας: 500x400x200 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες βαλβίδες και υπερχείλιση 540x440 χιλ. βάσει σχεδίου

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Χρώμα

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Ένθετες Γούρνες Kindered KGSL 2023 - Kubus

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 45 cm μονό

%VSB,MFFO ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πιατοθήκη Inox 18/10 Κωδ. 3120100048 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 63,41 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 78,00 €

Χρώμα

45

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

Ξύλο κοπής Durmat Ιρόκο Κωδ. 3120100043 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 27,64 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 34,00 €

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

Διάσταση γούρνας: ∅ 400x185 χιλ.

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

ROG Μπεζ 3145500121

233,33

287,00

ROG Polar White 3145500100

233,33

287,00

Βαλβίδα Ίσια Ramato 2120108003

15,45

19,00

Βαλβίδα Γωνιακή Ramato 2120108001

15,45

19,00

Βαλβίδα Ίσια Μπρονζέ 2120108002

17,89

22,00

Βαλβίδα Γωνιακή Μπρονζέ 2120108000

17,07

21,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες ∅ 444 χιλ. ∅ 424 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Βαλβίδα ίσια με 3 1/2” για γρανιτένιο νεροχύτη Ramato

Βαλβίδα γωνιακή με υπερχείλιση 3 1/2” για γρανιτένιο νεροχύτη Ramato

Βαλβίδα ίσια με 3 1/2” για γρανιτένιο νεροχύτη μπρονζέ

Βαλβίδα γωνιακή με υπερχείλιση 3 1/2” για γρανιτένιο νεροχύτη μπρονζέ

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 160│161

Νεροχύτες Fragranite

Όλοι οι γρανιτένιοι νεροχύτες έχουν την δυνατότητα να πάρουν χάλκινες και χρυσές βαλβίδες

Ρ

Συλλογή Rotondo

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Fragranite

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

%VSB,MFFO

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Πιατοθήκη Inox 18/10 Διαστάσεις: 300x375 χιλ. Κωδ. 3120100049 Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: 54,47 € Τιμή με Φ.Π.Α.: 67,00 €

Χρώμα

80

Βάση για ντουλάπι 80 cm

Σιφόνι διπλό

Τύπος

Τιμή €

Τιμή €

CPD 620 Μπεζ 3140101121

141,46

174,00

CPD 620 Καπουτσίνο 3140101131

141,46

174,00

CPD 620 Λευκό Spot 3140101111

141,46

174,00

CPD 620 Rock Κρεμ 3140101171

146,34

180,00

CPD 620 Rock Γκρι 3140101191

146,34

180,00

CPD 621 Μπεζ 3140103121

150,41

185,00

CPD 621 Καπουτσίνο 3140103131

150,41

185,00

CPD 621 Λευκό Spot 3140103111

150,41

185,00

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 340x420x175 χιλ. 860x500 χιλ. 840x480 χιλ.

Κωδικός

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Με ανοξείδωτες βαλβίδες και υπερχείλιση

Αντιστρεφόμενος

80

Βάση για ντουλάπι 80 cm

Σιφόνι διπλό

Διάσταση γούρνας: Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου 340x420x175 χιλ. 1160x500 χιλ. 1140x480 χιλ.

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

Με ανοξείδωτες βαλβίδες και υπερχείλιση

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συλλογή Fradura

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

ΟΥ

ΕΦ’

ΕΓΓΥ

ΣΗ

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συνθετικοί Νεροχύτες

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


%VSB,MFFO

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

SID 611 Carbon Black 3140380012

211,38

260,00

SID 611 Μπεζ 3140380091

180,49

222,00

SID 620 Carbon Black 3140380112

210,57

259,00

SID 620 Μπεζ 3140380191

195,12

240,00

SID 621 Carbon Black 3140380212

250,41

308,00

SID 621 Μπεζ 3140380291

219,51

270,00

χωρίς ΦΠΑ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΖΩΗ ΧΡΥΣ Η ΟΥ

ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σ ΖΩΗ - ΧΡΥΣ Η ΟΥ

“¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

με ΦΠΑ

Αντιστρεφόμενος

50

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 50 cm μονό

Διάσταση γούρνας: 450x410 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 1000x510 χιλ. 980x490 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

350mm

410mm 510mm

350mm

850mm

Διάσταση γούρνας: 350x410 χιλ. 350x410 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 850x510 χιλ. 830x490 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση Αντιστρεφόμενος

95

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Διάσταση γούρνας: 350x410 χιλ. 350x350 χιλ.

Εξωτερική Διάσταση: Άνοιγμα πάγκου Με ανοξείδωτες 1190x510 χιλ. 1170x490 χιλ. βαλβίδες και υπερχείλιση

Η αξία για τα σιφόνια και τις βαλβίδες των νεροχυτών συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές

σελ. 162│163

Νεροχύτες Συνθετικοί

80

Βάση για Σιφόνι ντουλάπι 80 cm διπλό

Ρ

Συλλογή Sirius

ΩΗΣ - ΧΡΥ ΣΗ ΥΖ Ο“¨¨•˜“ž•¨–“–ž•

Ε

Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

ΣΗ ΕΦ ’Ο ΓΥΗ Ρ ΕΓ

Συνθετικοί Νεροχύτες

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση


Συνοπτικός Πίνακας

Συνοπτικός πίνακας διαστάσεων τοποθέτησης σε έπιπλο κουζίνας

Βάση για ντουλάπι 45 cm

Planar PPX 610-44

Futuro 611

One 611

ETL 610

SVP 110-30

AMX 110-34

Columbus CBX 611

Logica 611

ROX-10

AVR 610

CIN 610

RBX 110

Europa ZAX 711

RBX 610

Europa ZAX 711

New Economy ECO 611-N

Planar PPX 210-44 FILOTOP

BELL Inox RX

Maris MAG 611

Milan MIG 614

Rotondo ROG

Calypso COG 611

Βάση για ντουλάπι 50 cm

Peak PKX 110-45

New Economy ECO 611-N

Kubus KBX 610-45

Kubus KBX 610-34

Βάση για ντουλάπι 55 cm

Black KBV 611

White KBV 611

Sirius SID 611

Βάση για ντουλάπι 60 cm

Kubus KBX 610-55

Impact IMX 611

Polyedro PDX 610

Polyedro PDX 120

New Economy ECO 651-N

Mythos MTG 611

Γωνιακοί

Admiral ADG 611-L

Armonia AML 671

Planar PPX 611

Plus PLX 660S

Kindred KGSL 2023

Planar PPX 610-58

Planar FILOTOP PPX 210-58

New Infinito 611-N

SVX 110-45

Kubus KBG 110-50

Admiral ADG 621 E

Zodiaco ZOX 614

Mythos Fusion MTG 611

Βάση για ντουλάπι 20 cm Peak PKX 110-18


Συνοπτικός Πίνακας

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση Ακόμα πιο λεία επιφάνεια Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

“¨¨•˜“ž•¨–“–ž• “¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

Συνοπτικός πίνακας διαστάσεων τοποθέτησης σε έπιπλο κουζίνας %VSB,MFFO ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Βάση για ντουλάπι 80 cm

Futuro 620

New Economy ECO 620-N

Planar FILOTOP PPX 210-78

Jumbo

Fradura CPD 620

Jumbo

Futuro 621

Zodiaco ZOX 620

Columbus CBX 620

KBX 110-70

Maris MAG 620

Sirius SID 620

Planar PPX 110-72

Admiral ADG 620

Black KBV 620

Planar PPX 620

Admiral ADG 621

Europa ZAX 721

Maris MAG 621

Impact IMX 621

Logica 621

One 621

Peak PKX 110-70

Admiral ADG 620

Admiral ADG 621

Calypso COG 620

Calypso COG 621

Sirius SID 621

New Infinito INL 620-N

AMX 120

Planar PPX 120

Impact IMX 620

Logica 620

One 620

Europa ZAX 720

Milan MIG 621

Fradura CPD 621

Columbus CBX 621

New Economy ECO 621-N

New Economy ECO 620-N

Βάση για ντουλάπι 90 cm

White KBV 620

Zodiaco ZOX 621

New Infinito INL 621-N

GAX 120

Planar FILOTOP PPX 220

New Mythos MTG 620

Milan MIG 620

Βάση για ντουλάπι 100 cm

Ariane ARX 670

Compact CP

σελ. 164│165

Νεροχύτες Fragranite - Συνθετικοί

Planar PPX 610-78


Σιφόνια Νεροχυτών Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Μονό 2120100019

7,32

9,00

Διπλό 2120100022

8,94

11,00

Ένα + 1/2 2120100020

14,63

18,00

Τριπλό 2120100021

16,26

20,00

Σιφόνι πλαστικό Ι με υποδοχή πλυντηρίου

Σιφόνι πλαστικό IΙ με υποδοχή πλυντηρίου

Σιφόνι πλαστικό ΙI με υποδοχή πλυντηρίου

Σιφόνι πλαστικό ΙII με υποδοχή πλυντηρίου


Βαλβίδες - Υπερχειλίσεις & Ανταλλακτικά Νεροχυτών

Νέα Βελτιωμένη σύνθεση Ακόμα πιο λεία επιφάνεια

Μεγαλύτερη προστασία κατά των αλάτων

“¨¨•˜“ž•¨–“–ž• “¨— ‚ ˆ—¡–ˆ˜ ˆ

%VSB,MFFO ž¸¾ÑÂÕËÌÉÌĺ¾ ¾Í»ÑÅË

Περιγραφή

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

2120100027

4,88

6,00

2120100056

4,88

6,00

2120100057

8,13

10,00

2120100002

17,07

21,00

(ARMONIA - ARIANE - COMPACT CP - INFINITO)

2120100015

21,14

26,00

Βαλβίδα FUTURO 611 - 620 γωνιακή με υπερχείλιση

2120103003

14,63

18,00

Βαλβίδα FRAGRANITE αυτόματη (670-651)

2120100059

31,71

39,00

Βαλβίδα FRAGRANITE 1755-750 αυτόματη (621)

2120100060

34,96

43,00

Βαλβίδα FRAGRANITE 1955-580 αυτόματη (670 - 621)

2120100061

28,46

35,00

Βαλβίδα FRAGRANITE 1945 απλή ίσια (670 - 621 - 651)

2120100062

16,26

20,00

Βαλβίδα FRAGRANITE απλή με υπερχείλιση (670 - 621 - 651)

2120100080

21,14

26,00

Βαλβίδα FISK ίσια 5500 (FRADURA - CALYPSO - ULTRA)

2120103000

13,82

17,00

Βαλβίδα FISK γωνιακή με υπερχείλιση 5002 (CALYPSO - ULTRA)

2120103001

16,26

20,00

Βαλβίδα FISK γωνιακή (FRADURA)

2120103002

14,63

18,00

Υπερχείλιση Fradura (CPD 620 - 621)1

2120100026

11,38

14,00

Υπερχείλιση Fradura (CPD 624 - 654)

2120100023

11,38

14,00

3120100104

16,26

20,00

(621 - ECONOMY - LOGICA - FUTURO ΣΑΓΡΕ - ARMONIA - INFINITO)

3120100105

17,89

22,00

Μηχανισμός ανοίγματος οπής μπαταρίας νεροχυτών

3120100200 110,57

136,00

Τάπα ανοξείδωτη οπής μπαταρίας νεροχυτών

2999997019

3,25

4,00

Φίλτρο τρυπητό βαλβίδας 2’’

2120100055

3,25

4,00

Τάπα βαλβίδων 2’’

2120100029

3,25

4,00

Τάπα ανοξείδωτη LIRA 3” 1/2

2120100030

8,13

10,00

Τάπα ανοξείδωτη FISK 3” 1/2

2120100031

4,07

5,00

Τάπα για ΜΠΩΛ JUMBO

2120100001

11,38

14,00

Βαλβίδα FISC JUMBO ΓΡΑΝΙΤΗ

2120100066

13,01

16,00

Σύστημα βαλβίδων JUMBO ΣΕΤ

2120100093

26,83

33,00

Βαλβίδα με υπερχείλιση ZODIACO 614

2120100100

17,89

22,00

Σύστημα συνδέσεως ΥΠΕΡ/ΣΗΣ-ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΥ

2120100110

8,94

11,00

Βαλβίδα για νεροχύτη PLANAR 610-58/84

2120105001

28,46

35,00

Βαλβίδα για νεροχύτη PLANAR 620

2120105003

42,28

52,00

Βαλβίδα ίσια για νεροχύτη MYTHOS 620

2120106000

11,38

14,00

Υπερχείλιση για νεροχύτη MYTHOS 620-6111

2120106002

3,25

4,00

Αυτόματη Βαλβίδα για νεροχύτη MYTHOS 620-611

2120106004

29,27

36,00

Βαλβίδα ίσια 2” (Λεκάνη PLUS) Βαλβίδα μονή με υπερχείλιση 2” (611 - ECONOMY - LOGICA - EUROPA - Λεκάνη AVR) Βαλβίδα διπλή με υπερχείλιση 2” (620 - 621 - ECONOMY - LOGICA - EUROPA) Βαλβίδα ίσια 3”1/2 LIRA (ARMONIA - ARIANE - COMPACT CP - INFINITO) Βαλβίδα γωνιακή με υπερχείλιση 3½” LIRA

Κλιπς και κορδόνι (611 - 620 - ECONOMY - LOGICA - FUTURO ΣΑΓΡΕ - ARMONIA - INFINITO)

σελ. 166│167

Νεροχύτες Fragranite - Συνθετικοί

Κλιπς και κορδόνι


ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Συλλογή Just Colour Just Colour Ντους - Just Light Ντους

170│171

Συλλογή Polyedro

172│173

Συλλογή Planar Planar Light - Planar Square

174│175

Συλλογή Evos - Hexis

176│177

Συλλογή Mythos New Mythos 23818 Ντους New Mythos 23816 Standard New Mythos Ντους Συλλογή Art Admiral Ντους - Admiral Standard Minimal Ντους - Minimal Standard Συλλογή Matrix - Art - Family Esprit Jumbo Ντους - Calypso Ντους - Nadir Hermes Ντους - Hermes Standard Diamante Ντους - Diamante Standard Diamante Σπαστή - Yo-Yo Ντους Yo-Yo Standard Giada - Nora Ντους - Nora Standard Old England Συλλογή Basic Smeraldo - Anes Artis Ντους - Artis - Axxon Ambra - Επιτοίχια/Αναμεικτική Επιτοίχια - Επικαθήμενη Συνοπτικός Πίνακας Ανταλλακτικά Μπαταριών

178 179 180 181

182│183 184 185 186 187 188 189 190 191

192 193 194 195

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.

Μπαταρίες Κουζίνας

Συλλογή Matrix Active Window Oxygene Hi-Tech Ντους 17483 Hi-Tech 16765 Ντους Square Standard Linea Square Ντους 16587 Linea Square Standard 16585 Linea Ντους - Linea Standard


Μπαταρίες Κουζίνας

Συλλογή Just Colour - Just Light Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

3156600341

412

257

Τιμή €

με ΦΠΑ

875,61 1.077,00

103

350mm MAX

147

220

217

G3/8”

50

550mm

35

400

584

40 MAX

OUT

G3/8” G3/8”

G3/8” G3/8”

G3/8”

IN

Just Colour Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με χρωματιστό νερό. Στο κρύο νερό το χρώμα είναι μπλέ, στο ζεστό νερό το χρώμα είναι κόκκινο και στο προαναμεμειγμένο το χρώμα είναι μώβ. Η μπαταρία έχει αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 170o

Χρωμέ 3156600340

514,63

633,00

412

257

Μπαταρίες Κουζίνας

35

584

40MAX

220

217

G3/8”

G3/8”

Just Light Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με λευκό νερό. Η μπαταρία έχει αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 170o σελ. 170│171


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Polyedro

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ 3156251910

Polyedro Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 130o

Τιμή €

Τιμή €

509,76

627,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 54 χιλ.

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρώμα

σελ. 172│173


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Planar

Τύπος

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156250535

544,72

670,00

Μαύρο 3156250536

598,37

736,00

Χρωμέ 3156600140

324,39

399,00

Χρωμέ με μαύρο χερούλι 3156600221

360,98

444,00

Χρωμέ με λευκό χερούλι 3156600220

360,98

444,00

Planar Light

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με φως στο ρουξούνι, με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Planar Square

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Κωδικός

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 51x51 χιλ.

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρώμα

Διάμετρος Βάσης 52 χιλ.

σελ. 174│175


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Evos

Χρώμα

253 24

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156600820

276,42

340,00

Χρωμέ Black 3156600821

276,42

340,00

Χρωμέ White 3156600822

276,42

340,00

Χρωμέ 3156600810

240,65

296,00

Χρωμέ Black 3156600811

240,65

296,00

Χρωμέ White 3156600812

240,65

296,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

35 25

5o

88

30.5

235

238

415

216

Τύπος

40 MAX

60

50

498

33.5

L 2000mm

G3/8”

G3/8”

Evos Ντους 17063

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

250

24 35

5o

Evos Standard 17061

75

33.5

G 3/8”

50

40 MAX

498

30.5

88

235

263

25

60

415

213

91 61

G 3/8”

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Hexis

263 111

35

220

Χρώμα

98 73

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Χρωμέ

3156600610

285,37

351,00

Χρωμέ

3156600605

267,48

329,00

50

33.5

486

40 MAX

5

35

148

.5 30

75

230

245

25

Τύπος

Hexis Ντους 17073

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o 258

91 12

61

35

88

40 MAX

50

60

248

25 30.5

75

230

220

503

33.5

Hexis Standard 17071

G3/8”

G3/8”

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ. σελ. 176│177

Μπαταρίες Κουζίνας

G 3/8”

G 3/8”


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Matrix

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ 3156600061

Ιδανική για ανοιγόμενο παράθυρο

Active Window

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o, πατητή. Η μπαταρία διαθέτει χειριστήριο

Διάμετρος Βάσης 52 χιλ.

Τιμή €

Τιμή €

375,61

462,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Matrix

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ 3156600162

Τιμή €

365,85

450,00

400,81

493,00

με ΦΠΑ

Oxygene Hi-Tech Ντους 17483

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o, πατητή με αποσπώμενο ρουξούνι. Η μπαταρία διαθέτει χειριστήριο

Διάμετρος Βάσης 52 χιλ.

Χρωμέ 3156600170

High Tech 16765 Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και αποσπώμενο ρουξούνι

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Μπαταρίες Κουζίνας

Ιδανική για ανοιγόμενο παράθυρο

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

σελ. 178│179


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Matrix

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ 3156602000

Square Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο

Διάμετρος Βάσης 55 χιλ.

Τιμή €

Τιμή €

376,42

463,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Matrix

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

353,66

435,00

318,70

392,00

Χρωμέ 3156600310

224,39

276,00

Σατινέ 3156600311

300,81

370,00

Silvered 3156600312

300,81

370,00

Μεταλ. Platinum 3156600313

300,81

370,00

Coffee 3156600315

300,81

370,00

Χρωμέ 3156600500

187,80

231,00

Σατινέ 3156600501

253,66

312,00

Silvered 3156600502

253,66

312,00

Coffee 3156600505

253,66

312,00

Χρωμέ 3156600330

Linea Square Ντους 16587

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Linea Ντους

Aναμεικτική μπαταρία κουζίνας με αποσπώμενο ρουξούνι και κεραμικό δίσκο

Linea Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 50x50 χιλ.

Χρωμέ 3156600335

Linea Square Standard 16585

χωρίς ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 50x50 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 48 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 48 χιλ. σελ. 180│181

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρώμα


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Mythos

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ 3156601050

New Mythos 23818 Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Τιμή €

290,24

357,00

239,84

295,00

376,42

463,00

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 48x48 χιλ.

Χρωμέ 3156601000

New Mythos 23816 Standard

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 48x48 χιλ.

Μπαταρίες Κουζίνας

Silvered 3156252050

New Mythos Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Διάμετρος Βάσης 45 χιλ. σελ. 182│183


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Art

Χρώμα

Admiral Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Admiral Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156600401

232,52

286,00

Coffee 3156609411

302,44

372,00

Χρωμέ 3156600400

171,54

211,00

Σατινέ 3156600410

225,20

277,00

Coffee 3156609410

225,20

277,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Art

Minimal Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Minimal Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Inox 3156251803

409,76

504,00

Χρωμέ 3156251802

217,89

268,00

Inox 3156251801

332,52

409,00

Χρωμέ 3156251800

165,85

204,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ. σελ. 184│185

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρώμα


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Esprit

Χρώμα

Esprit

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Τύπος

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156600230

257,72

317,00

Λευκό 3156609160

308,94

380,00

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Κωδικός

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Family

Χρώμα

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Calypso Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, και αποσπώμενο ρουξούνι

Nadir

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156250455

185,37

228,00

Coffee 3156259052

230,89

284,00

Μεταλ. Graphite 3156259053

230,89

284,00

Χρωμέ 3156250470

156,10

192,00

Μπεζ Γρανίτης 3156259060

196,75

242,00

Coffee 3156259062

196,75

242,00

Χρωμέ 3156251901

171,54

211,00

Silvered 3156251903

200,00

246,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 45 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ. σελ. 186│187

Μπαταρίες Κουζίνας

Jumbo Ντους

Τύπος


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Family

Χρώμα

Hermes Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Hermes Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Diamante Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 170o

Diamante Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156600210

176,42

217,00

Μπεζ Γρανίτης 3156609133

186,99

230,00

Μαύρος Γρανίτης 3156609132

186,99

230,00

Χρωμέ 3156600200

138,21

170,00

Μπεζ Γρανίτης 3156609033

146,34

180,00

Χρωμέ 3156251201

154,47

190,00

Σατινέ 3156251202

185,37

228,00

Μπεζ Γρανίτης 3156259202

191,87

236,00

Χρωμέ 3156251701

113,82

140,00

Σατινέ 3156251702

133,33

164,00

Μπεζ Γρανίτης 3156259702

139,02

171,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 46 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 46 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 56 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 56 χιλ.


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Family

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Χρωμέ 3156251203

Τιμή €

Τιμή €

208,94

257,00

108,13

133,00

63,41

78,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Diamante Σπαστή

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με σωληνωτό σπαστό ρουξούνι. Iδανική για τοποθέτηση κάτω από παράθυρο. Με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o. Eλάχιστο Ύψος 75cm. Εμπρόσθια κλίση ρουξουνιού 90o

Διάμετρος Βάσης 56 χιλ.

Χρωμέ 3156600321

Yo-Yo Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Διάμετρος Βάσης 33,5 χιλ.

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρωμέ 3156600320

Yo-Yo Standard

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Διάμετρος Βάσης 33,5 χιλ. σελ. 188│189


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Family

Χρώμα

Τύπος

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Χρωμέ 3156250501

108,13

133,00

Καπουτσίνο 3156250508

125,20

154,00

Μπεζ Γρανίτης 3156259503

128,46

158,00

Χρωμέ 3156600131

115,45

142,00

Μπεζ Γρανίτης 3156609143

145,53

179,00

Coffee 3156609146

145,53

179,00

Χρωμέ 3156600031

74,80

92,00

Σατινέ 3156600032

82,11

101,00

Μπεζ Γρανίτης 3156609043

96,75

119,00

Giada

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Nora Ντους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Nora Standard

Κωδικός

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι

Διάμετρος Βάσης 56 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Family

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Μπρονζέ 3156252001

134,96

166,00

Ramato 3156252000

134,96

166,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρώμα

Old England

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360o

Διάμετρος Βάσης 56 χιλ. σελ. 190│191


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Basic

Χρώμα

Smeraldo

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με χυτό ρουξούνι και κεραμικό δίσκο

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3156250301

157,72

194,00

Σατινέ 3156250302

181,30

223,00

Μπεζ Γρανίτης 3156259303

181,30

223,00

111,38

137,00

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 360ο

207,32

255,00

Χρωμέ 3156250240

77,24

95,00

Coffee 3156250241

97,56

120,00

Μεταλ. Graphite 3156250242

97,56

120,00

Μπεζ Γρανίτης 3156259150

97,56

120,00

87,80

108,00

Διάμετρος Βάσης 45 χιλ. Χρωμέ 3156250270

Artis Nτους

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο, αποσπώμενο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 140o

Artis

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

Διάμετρος Βάσης 50 χιλ.

Διάμετρος Βάσης 45 χιλ. Χρωμέ 3156250250

Axxon

Αναμεικτική μπαταρία κουζίνας με κεραμικό δίσκο και περιστρεφόμενο ρουξούνι 120o

με ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 58 χιλ. Χρωμέ 3156250450

Anes

χωρίς ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 45 χιλ.


Μπαταρίες Κουζίνας Συλλογή Basic

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

με ΦΠΑ

74,80

92,00

Μπρονζέ 3156250015

112,20

138,00

117,89

145,00

47,97

59,00

47,97

59,00

Mπαταρία κουζίνας με ρυθμιζόμενους κρουνούς

Διάμετρος Βάσης 56 χιλ.

Χρωμέ 3156250210

Επιτοίχια Αναμεικτική Επιτοίχια αναμεικτική μπαταρία κουζίνας

Διάμετρος Βάσης 67 χιλ.

Χρωμέ 3156250221

Επιτοίχια

Τιμή €

Χρωμέ 3156250011

Ambra

Επιτοίχια μπαταρία κουζίνας

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Διάμετρος Βάσης 67 χιλ.

Μπαταρίες Κουζίνας

Χρωμέ 3156250231

Επικαθήμενη

Επικαθήμενη μπαταρία κουζίνας

Διάμετρος Βάσης 67 χιλ. σελ. 192│193


Συνοπτικός Πίνακας Συλλογή Just Colour Συλλογή Polyedro Συλλογή Planar Συλλογή Matrix

Just Colour Ντους

Active Window

Just Light Ντους

Oxygene Hi-Tech Ντους

Polyedro Ντους

Hi-Tech 16765 Ντους Linea Ντους

Συλλογή Mythos

New Mythos 23818 Ντους

Planar Light

Planar Square

Linea Standard

Evos Ντους Evos Standard Hexis Ντους Hexis Standard 17061 17071 17063 17073

Square Standard

Linea Square Ντους Linea Square Standard

Συλλογή Art

New Mythos 23816 Standard

New Mythos Ντους

Admiral Ντους

Admiral Standard

Minimal Ντους

Minimal Standard

Esprit

Συλλογή Family

Jumbo Ντους

Diamante Standard

Nadir

Calypso Ντους

Diamante Σπαστή

Yo-Yo Ντους

Hermes Standard

Hermes Ντους

Yo-Yo Standard

Giada

Diamante Ντους

Nora Ντους

Nora Standard

Συλλογή Basic

Old England

Smeraldo

Ambra

Anes

Artis Ντους

Επιτοίχια/Αναμεικτική

Artis

Axxon

Επιτοίχια

Επικαθήμενη


Ανταλλακτικά Μπαταριών Κεραμικός Δίσκος Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ντους Χρωμέ Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Just Colour Ντους

4120200101

35,77

44,00

4120107086

65,04

80,00

Just Light Ντους

4120200101

35,77

44,00

4120107086

65,04

80,00

Planar Light

4120107510

19,51

24,00

Planar Square

4120200107 38,21 47,00

Planar Power Ντους

4120104511

32,52

40,00

4120107089

57,72

71,00

Planar Flat

4120107535

34,96

43,00

Planar

4120107535

34,96

43,00

Space Wall

4120107538

26,02

32,00

Space Regular

4120107538

26,02

32,00

Active Window

4120200101

35,77

44,00

Oxygene Hi-Tech Ντους 17483

4120200101

35,77

44,00

4120107085

44,72

55,00

High-Tech 16765 Ντους

4120107533

28,46

35,00

Linea Ντους

4120107533

28,46

35,00

4120107042

43,09

53,00

Linea Standard

28,46 35,00 4120107533

Square Standard

35,77 44,00 4120200101

Linea Square Ντους 16587

4120200107

52,03

64,00

Linea Square Standard 16585

38,21 47,00 4120200107

New Mythos 23818 Ντους

4120200101

43,09

53,00

New Mythos 23816 Standard

35,77 44,00 4120200101

New Mythos Ντους

4120107539

40,65

50,00

4120107070

102,44

126,00

Franke Top Lux

4120108500

54,47

67,00

4120108000

88,62

109,00

Energy 16607 Ντους

4120107533

28,46

35,00

4120107074

35,77

44,00

Energy 16601 Standard

28,46 35,00 4120107533

Admiral Ντους

4120107515

43,09

53,00

Admiral Standard

25,20 31,00 4120107515

Alien 12197

30,08 37,00 4120107528

Minimal Ντους Χρωμέ

4120107522

21,14

26,00

4120107046

64,23

79,00

Minimal Ντους Inox

4120107523

21,95

27,00

4120107047

99,19

122,00

Minimal Standard Χρωμέ

21,14 26,00 4120107522

Minimal Standard Inox

21,95 27,00 4120107523

Jumbo Ντους

4120107551

19,50

24,00

4120107076

34,15

42,00

Calypso Ντους

4120107552

19,51

24,00

4120107081

26,83

33,00

Giada

21,14 26,00 4120107500

Nora Ντους

4120107515

18,70

23,00

Nora Standard

25,20 31,00 4120107515

Hermes Ντους

4120107516

36,59

45,00

Hermes Standard

26,02 32,00 4120107516

Diamante Ντους

4120107510

36,59

45,00

Diamante Σπαστή

19,51 24,00 4120107510

Diamante Standard

19,51 24,00 4120107510

Nadir

19,51 24,00 4120107510

Old England

19,51 24,00 4120107510

Gala Ντους

35,00 28,46 4120107533

Yo-Yo Ντους

4120107533

22,76

28,00

Yo-Yo Standard

28,46 35,00 4120107533

Smeraldo

21,14 26,00 4120107500

Anes

19,51 24,00 4120107553

Ambra

4120107504

38,21 35,77

25,20

25,20 26,02 19,51

28,46

6,50

47,00 44,00

31,00

31,00 32,00 24,00

35,00

4120107069 4120107042

4120107042

4120107033 4120107022 4120107022

4120107043

8,00 σελ. 194│195

Μπαταρίες Κουζίνας

Περιγραφή


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

198

Triflow Olympus

198

Franke Uniflow

199

Ανταλλακτική Στήλη

199

Συστήματα Καθαρισμού Νερού

Triflow Kubus

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.


Συστήματα Καθαρισμού Νερού Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Kubus Triflow (με φίλτρο)

Χρωμέ

3201100006*

513,82

632,00

503,25

619,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

FRANKE TRIFLOW KUBUS (με φίλτρο) Σύστημα καθαρισμού νερού τριπλής ροής με φίλτρο.

Olympus Triflow (με φίλτρο)

Χρωμέ

3201100007*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

FRANKE TRIFLOW OLYMPUS (με φίλτρο) Σύστημα καθαρισμού νερού τριπλής ροής με φίλτρο.


Συστήματα Καθαρισμού Νερού Χρώμα

Τύπος

GR UDW-100 Χρωμέ

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

3205100201

211,38

260,00

3122100201

67,48

83,00

FRANKE UNIFLOW

Σύστημα καθαρισμού νερού απλής ροής με φίλτρο.

GR FRX02

Ανταλλακτική στήλη φιλτραρίσματος νερού.

Βακτηριδιοκτόνος Άργυρος Το κεραμικό υλικό Katadyn εμποτίζεται σε άργυρο κατά τη διαδικασία παραγωγής του. Ο άργυρος είναι βακτηριδιοκτόνος. Εδώ και πολλούς αιώνες είναι γνωστό ότι ο

άργυρος είναι υλικό κατάλληλο για δοχεία νερού. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν αργυρά δοχεία για την αποθήκευση πόσιμου νερού. Μόνο τα τελευταία εκατό χρόνια περίπου, η μικροβιολογία του νερού έγινε κατανοητή και μπόρεσε να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα των απολυμαντικών. Η Βακτηριδιοκτόνος δράση του αργύρου καλείται “ολιγοδυναμικό” φαινόμενο, μία λέξη αμιγώς ελληνικής προέλευσης. Από την άλλη πλευρά το όνομα της Katadyn προέρχεται από τη γερμανική λέξη Katalytisch (καταλυτική) και το oligodynamic (ολιγοδυναμικό). Τα ιόντα του αργύρου που εκλύονται από το κεραμικό υλικό σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις, προσβάλλουν το DNA και τα ένζυμα των βακτηριδίων, εμποδίζοντας έτσι την αναπαραγωγή τους. Όταν προστίθεται στο κεραμικό υλικό, ο άργυρος λειτουργεί βακτηριδιοστατικά, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των βακτηριδίων στο κεραμικό υλικό. Μπλοκ Άνθρακα Ο ενεργός άνθρακας που βρίσκεται στον πυρήνα του κεραμικού υλικού Katadyn, παράγεται με τη διέλαση μίγματος κοκκώδους ενεργού άνθρακα και κόνεως πολυαιθυλενίου σε αυξημένη θερμοκρασία, έτσι ώστε τα σωματίδια του ενεργού άνθρακα να συσσωματωθούν, σχηματίζοντας ένα συμπαγή πλέγμα. Ο ενεργός άνθρακας, προέρχεται από ορυκτό ασφαλτούχο άνθρακα, επιλέγεται

προσεκτικά και ρυθμίζεται το μέγεθος του κόκκου του ώστε να αποκτήσει τις ιδιότητες απορρόφησης που είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Το νερό διέρχεται από το κεραμικό τοίχωμα και στη συνέχεια από το μπλοκ άνθρακα. Κατά τη διάρκεια αυτή, οι οργανικοί ρύποι του νερού διαχέονται εντός της δομής του μπλοκ άνθρακα και απορροφώνται. Ακόμα, και το χλώριο απομακρύνεται αποτελεσματικά με την μετατροπή του σε χλωρικά ιόντα, αντιδρώντας στην επιφάνεια του άνθρακα. Ζεόλιθος Ένα υλικό κοκκοποιημένου συνθετικού ζεόλιθου ή ανταλλαγής ανόργανων κατιόντων, αναμιγνύεται με τον ενεργό άνθρακα πριν από τη διέλασή του. Ο ζεόλιθος έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα με εξειδίκευση στο μόλυβδο. Συμπέρασμα Το σύνθετο στοιχείο FRX02 έχει την ικανότητα, σε μία μικρού μεγέθους μονάδα, να αφαιρεί: Παθογόνα βακτηρίδια Κύστες Θολερότητα Χλώριο Οργανικά Βαρέα μέταλλα Γεύση Οσμή Χρώμα Χωρίς να βλάπτει τα ουσιώδη μεταλλικά στοιχεία όπως ασβέστιο και μαγνήσιο.

Συστήματα Καθαρισμού Νερού

Franke Triflow Το στοιχείο Franke Triflow FRX02 ενσωματώνει την τεχνολογία παραγωγής και επεξεργασίας νερού Katadyn για να επιτευχθεί ο τέλειος συνδυασμός εύγευστου και υγιεινού νερού. Αυτό το γενικής χρήσης στοιχείο αποτελεί τη βάση της σειράς συστημάτων επεξεργασίας νερού της Franke Triflow. Υπάρχουν ωστόσο εναλλακτικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις ή εγκαταστάσεις. Διαθέτει τέσσερα βασικά συστατικά: -Κεραμική μικρο - διήθηση Katadyn -Βακτηριδιοκτόνο άργυρο -Πλέγμα μπλοκ άνθρακα -Ανταλλαγή ιόντων Ζεολίθου “Περιέχει Katadyn” Το εξωτερικό κέλυφος του στοιχείου FRX02 είναι ένα μικρο-πορώδες κεραμικό υλικό υψηλής ποιότητας το οποίο δεν κατακρατά μόνο λάσπες και σκουπιδάκια, αλλά και παθογόνα βακτηρίδια και πρωτοζωικές κύστες. Το κεραμικό υλικό παράγεται στο σύγχρονο εργοστάσιο της Katadyn στο Wallisellen της Ελβετία, όπου προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες υποβάλλονται σε μία παραγωγική διαδικασία ακριβείας, με την οποία παράγεται το υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό διήθησης.

σελ. 198│199


ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Συλλογή Quadro

202│205

Συλλογή Loft

206

Συλλογή Minimal

207

Συλλογή Eclix

208│209 210

Συλλογή New Road

211

Μπαταρίες Μπάνιου

Συλλογή Mondano

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Quadro

Τύπος

Χρωμέ

Κωδικός

3130308150

Τιμή €

Τιμή €

301,63

371,00

340,65

419,00

340,65

419,00

587,05

711,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Quadro 15001

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα Χρωμέ

3130308155

Quadro 11907

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα ψηλή με κοντό ρουξούνι Χρωμέ

3130308160

Quadro 11911

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα ψηλή με μακρύ ρουξούνι Χρωμέ

3130308180

Μπαταρίες Μπάνιου

Χρώμα

Quadro 15019

Αναμεικτική μπαταρία λουτρού με σπιράλ, τηλέφωνο και στήριγμα ντους σελ. 202│203


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Quadro

Χρώμα

Τύπος

Χρωμέ

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

517,07

636,00

3120300642

360,16

443,00

3120300609

730,08

898,00

3120300606

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Quadro 21242

Βέργα ντους με σπιράλ, τηλέφωνο & εισαγ. νερού Χρωμέ

Quadro 15116 Βέργα ντους με στήριγμα ντους Χρωμέ

Quadro 15188 Οριζόντια κεφαλή ντους Χρωμέ

3130309082* 2.391,87 2.942,00

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

Quadro 23425

Επιτοίχια θερμοστατική ντουζιέρα με κεφαλή ντους, σπιράλ & στήριγμα ντους Χρωμέ

Quadro 15067

3130308190

Εντοιχιζόμενη αναμεικτική μπαταρία 2 εξόδων

389,43

479,00


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Αξεσουάρ Quadro

Χρώμα

Τύπος

Χρωμέ

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

3120300000

152,85

188,00

3120300003

157,72

194,00

3120300006

246,34

303,00

3120300009

204,88

252,00

3120300011

130,08

160,00

3120104081

113,01

139,00

3120300015

157,72

194,00

3120300018

141,46

174,00

Quadro 15701

Eπιτoίχιο στήριγμα σαπουνιού Χρωμέ

Quadro 15707 Επιτοίχια ποτηροθήκη

Χρωμέ

Quadro 15713

Επιτοίχιο dispenser υγρού σαπουνιού Χρωμέ

Quadro 15719 Επιτοίχιο πιγκάλ

Χρωμέ

Quadro 15755

Επιτοίχιο στήριγμα χαρτιού χωρίς κάλυμα Χρωμέ

Quadro 15821 Επιτοίχιο άγγιστρο

Χρωμέ

Βέργα πετσέτας 60 εκ.

Χρωμέ

Quadro 15809 Δαχτυλίδι πετσέτας

σελ. 204│205

Μπαταρίες Μπάνιου

Quadro 15803


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Loft

Χρώμα

32

99

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3130308650

234,96

289,00

Μαύρο 3130308653*

290,24

357,00

Λευκό 3130308652*

290,24

357,00

Χρωμέ 3130308651

285,37

351,00

Μαύρο 3130308655*

355,28

437,00

Λευκό 3130308654*

355,28

437,00

277,24

341,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

105 130

121 50 40 max

5

163

18

164

Τύπος

250 MAX

63

380

35-50

33.5

Loft 38401

G 1-1/4”

Μπαταρία νιπτήρα με αυτόματη βαλβίδα μιας οπής G 3/8”

32

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

262

99

180 206

238

18

40 max

5

50

Loft 38404

33.5

385

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα με αυτόματη βαλβίδα Χρωμέ 3130308660

G 3/8”

150+-20

75

75

98

G1/2”

216

G1/2”

74 63

Loft 38413

63

191

160

74

32

Eπιτοίχια αναμεικτική μπαταρία λουτρού με σπιράλ, τηλέφωνο και στήριγμα ντους

193


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Minimal

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3130308030

208,94

257,00

Χρωμέ 3130308020

189,43

233,00

Χρωμέ 3130308050

313,01

385,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Minimal 11905

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα ψηλή με αυτόματη βαλβίδα

Minimal 13801

Μπαταρίες Μπάνιου

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα με αυτόματη βαλβίδα

Minimal 13819

Eπιτοίχια αναμεικτική μπαταρία λουτρού με σπιράλ, τηλέφωνο και στήριγμα ντους σελ. 206│207


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Eclix

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

Χρωμέ 3130308300

267,48

329,00

Χρωμέ 3130308306

312,20

384,00

Χρωμέ 3130308321

435,77

536,00

Eclix 17501

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα

Eclix 11913

Μπαταρίες Μπάνιου

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα ψηλή

Eclix17519

Αναμεικτική μπαταρία λουτρού με σπιράλ, τηλέφωνο & στήριγμα ντους σελ. 208│209


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή Mondano

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Μπρονζέ 3130307312

219,51

270,00

Μπρονζέ 3130307342

285,37

351,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Mondano 5118

Μπαταρία νιπτήρα με αυτόματη βαλβίδα μιας οπής

Mondano 5001

Επιτοίχια μπαταρία λουτρού με σπιράλ, τηλέφωνο & στήριγμα ντους


Μπαταρίες Μπάνιου Συλλογή New Road

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

Χρωμέ 3130307251

101,63

125,00

Χρωμέ 3130307250

138,21

170,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

New Road

Αναμεικτική μπαταρία νιπτήρα με αυτόματη βαλβίδα

New Road

Μπαταρίες Μπάνιου

Αναμεικτική μπαταρία λουτρού με τηλέφωνο και σπιράλ

σελ. 210│211


Οικολογικοί Κάδοι Σειρά Sorter - Cube

214

Oικολογικοί Κάδοι Σειρά Trolley

215

Oικολογικοί Κάδοι

216

Εργονομικοί Κάδοι Απορριμμάτων

217

Αξεσουάρ Κουζίνας - Σκουπιδοφάγοι

218

Dispenser - Κρέμες Καθαρισμού Σετ Καθαρισμού

219

H Franke διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης, χωρίς προειδοποίηση, των τεχνικών προδιαγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με 23% Φ.Π.Α.

Αξεσουάρ Κουζίνας

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΟΥΖΙΝΑΣ


Αξεσουάρ Κουζίνας

Οικολογικοί Κάδοι διαχείρισης σκουπιδιών, Σειρά Sorter - Cube Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Sorter Pivot 3192050022

Τιμή €

Τιμή €

156,91

193,00

152,85

188,00

110,57

136,00

95,12

117,00

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Sorter Pivot

Κάδος απορριμμάτων ειδικά σχεδιασμένος για κουζίνες, ιατρεία ή μικρές κουζίνες γραφείων. Για ντουλάπι ανοιγόμενο πλάτους 40 εκ. Πλάτος: 34 εκ. Ύψος: 41 εκ. Χωρητικότητα: 27 lt. Καπάκι με φίλτρο άνθρακα Όλα τα πλαστικά μέρη του κάδου είναι ανακυκλώσιμα. Sorter 350 3192050021

Sorter 350

Κάδος απορριμάτων-αποθήκευσης, ειδικά σχεδιασμένος για κουζίνες, ιατρεία ή μικρές κουζίνες γραφείων Για ντουλάπι συρόμενο πλάτους 40 εκ. Πλάτος: 40 εκ. Ύψος: 45,3 εκ. Χωρητικότητα Κάδου: 40 lt. Όλα τα πλαστικά μέρη του κάδου είναι ανακυκλώσιμα Cube 41 3192050030

Cube 41

Κάδος απορριμάτων για διαχωρισμό των σκουπιδιών για κουζίνες, ιατρεία ή μικρές κουζίνες γραφείων. Για ντουλάπι ανοιγόμενο ή συρόμενο πλάτους 40 εκ. Πλάτος: 34,1 εκ. Ύψος: 33,5 εκ. Χωρητικότητα: 2x18 lt. Όλα τα πλαστικά μέρη του κάδου είναι ανακυκλώσιμα Cube 30 3192050031

Cube 30

Κάδος απορριμάτων για διαχωρισμό των σκουπιδιών για κουζίνες, ιατρεία ή μικρές κουζίνες γραφείων. Για ντουλάπι ανοιγόμενο ή συρόμενο πλάτους 30 εκ. Πλάτος: 25,3 εκ. Ύψος: 43,3 εκ. Χωρητικότητα: 2x15 lt. Όλα τα πλαστικά μέρη του κάδου είναι ανακυκλώσιμα


Αξεσουάρ Κουζίνας

Οικολογικοί Κάδοι διαχείρισης σκουπιδιών, Σειρά Trolley Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Ανοξείδωτο Trolley 400 3345001000

45

Διαστάσεις 25,5x42x37,5 cm

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

63,41

78,00

126,02

155,00

147,15

181,00

Χωρητικότητα 1x18 lt

Ανοξείδωτο Trolley 420 3345001001* * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

45

Διαστάσεις 28,5x46x37 cm

Χωρητικότητα 1x18 lt + 1x16 lt Ανοξείδωτο Trolley 430 3345001002*

45

Διαστάσεις 38x46x37 cm

Χωρητικότητα 2x8 lt + 1x18 lt σελ. 214│215

Αξεσουάρ Κουζίνας

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών


Αξεσουάρ Κουζίνας Οικολογικοί Κάδοι

Χρώμα

Τύπος

Κωδικός

Οικολογικός Κάδος Collect 90 3192050012

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Τιμή €

με ΦΠΑ

25,20

31,00

216,26

266,00

236,59

291,00

Οικολογικός Κάδος Collect 90

Κάδος απορριμμάτων απλός Για ντουλάπι προσθίου ανοίγματος, 40 εκ. Διαστάσεις κάδου Πλάτος: 29 εκ. Ύψος: 36 εκ. Βάθος: 36 εκ. Κάδος: 13 lt. Ελάχιστες απαιτούμενες διαστάσεις: 29x36x36 εκ.

New Sorter 300-45 Trio 3192050023* * Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

New Sorter 300-60 Trio

Κάδος απορριμμάτων για διαχωρισμό των σκουπιδιών στο χώρο της κουζίνας. Για ντουλάπι συρόμενο πλάτους 45 εκ. Πλάτος: 45 εκ. Ύψος: 38,3 εκ. Χωρητικότητα: 2x9,5 lt. & 1x21,5 lt. Όλα τα πλαστικά μέρη του κάδου είναι ανακυκλώσιμα. Με φίλτρο άνθρακα στο καπάκι.

New Sorter 300-60 Trio

3192050024*

* Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, παράδοση 40 ημερών

New Sorter 300-60 Trio

Κάδος απορριμμάτων για διαχωρισμό των σκουπιδιών στο χώρο της κουζίνας. Για ντουλάπι συρόμενο πλάτους 60 εκ. Πλάτος: 60 εκ. Ύψος: 38,3 εκ. Χωρητικότητα: 2x9,5 lt. & 1x21,5 lt. Όλα τα πλαστικά μέρη του κάδου είναι ανακυκλώσιμα. Με φίλτρο άνθρακα στο καπάκι.


Αξεσουάρ Κουζίνας

Εργονομικοί Κάδοι Απορριμάτων Τύπος

Κωδικός

Εργονομικός 3192050011 κάδος ΑΕ - F12 FILOTOP

Άνοιγμα Πάγκου Filotop 270 mm

Διαστάσεις Ø 282x315 mm

Διαστάσεις Ø 306x315 mm

Τιμή €

165,85

204,00

165,85

204,00

με ΦΠΑ

Χωρητικότητα 12 lt.

Εργονομικός 3192050010 κάδος ΑΕ - E12 Ένθετο

Άνοιγμα Πάγκου Ένθετο 280 mm

Τιμή €

χωρίς ΦΠΑ

Χωρητικότητα 12 lt.

σελ. 216│217

Αξεσουάρ Κουζίνας

Χρώμα


Αξεσουάρ Κουζίνας

Αξεσουάρ Κουζίνας - Σκουπιδοφάγοι Χρώμα Σκουπιδοφάγος DS MD

Τύπος

Κωδικός

Τιμή €

Τιμή €

281,30

346,00

463,41

570,00

Πνευματικό κουμπί Α 4120109505

111,38

137,00

Πνευματικό κουμπί B 4120109506

111,38

137,00

Σύστημα τηλεχειρισμού 4120109507

111,38

137,00

Inox 3120105005

221,95

273,00

DS MD 3192051016

χωρίς ΦΠΑ

με ΦΠΑ

Ισχύς 370W 1/2 Hp Βάρος 12 Kg Για βαλβίδα νεροχύτη 3” 1/2 Θόρυβος (dbA) 40-45 DS UP 3192051017

Σκουπιδοφάγος DS UP

Ισχύς 560W 3/4 Hp Βάρος 13 Kg Για βαλβίδα νεροχύτη 3” 1/2 Θόρυβος (dbA) 40-45

Πνευματικά Κουμπιά Πνευματικό κουμπί Α 15 χιλ. κατάλληλο για Inox νεροχύτη (Φ35)

Πνευματικό κουμπί Β 30 χιλ. κατάλληλο για γρανιτένιο ή συνθετικό νεροχύτη (Φ35)

Συνδεσμολογία Πνευματικών Κουμπιών

Ένθετη Ηλεκτρονική Ζυγαριά

Αuto power off. Ψηφιακή ένδειξη βάρους. Μέτρηση απόβαρου. Μέγιστη μέτρηση 5 kgr.

Άνοιγμα πάγκου 194x194 χιλ.

Εξωτερική διάσταση 212x210x31 χιλ.


Franke Hellas AEBE 1o χλμ. Λεωφ. Καλυβίων Τ.Θ. 127 19003 Mαρκόπουλο Αττικής Τηλ. +30 22991 50000 Fax +30 22991 50011-12 KS-FHA.gr@Franke.com www.franke.gr

Franke Point (Έκθεση) Αναπαύσεως 30 Τ.Κ. 15235 Βριλήσσια Τηλ. +30 210 8037400 Fax +30 210 6095636 KS-FHA.gr@Franke.com www.franke.gr

Franke-Catalog  

Franke Catalog 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you