__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

REJSER FOR KROP

sind og sjæl


2


YOUR HEALTHY AND HEALING HOLIDAY BEGINS HERE

3


V

i skaber rejser med hjertet. Alle vores rejser udspringer fra en drøm om at skabe anderledes og vedkommende rejser til unikke hoteller, hvor sjæl og passion er i højsædet. Vi har udvalgt steder, der tænker bæredygtigt og økologisk. Hoteller, hvor personalet har hjertet med på arbejdet. Steder, man kan mærke. Rejser, der gør en forskel i dit liv. Vi er samtidigt taknemmelige over at kunne tilbyde dig retreats, der viser dig vejen ”hjem”. Retreats, der sætter sine spor i krop, sind og sjæl. Rejser, der skaber ro, balance og giver dig endnu mere livsglæde. Der vil blive renset ud i “gammel bagage.” Du får nogle nye gode vaner og positive tanker med hjem, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Vi har rejst, prøvet, smagt og lagt krop til hver enkel oplevelse. Vi er derfor helt sikre på, at vi kan tilbyde dig noget ud over det sædvanlige. Vi gør altid vores bedste - og det gør vores samarbejdspartnere også. Sammen med dig sammensætter vi præcis den rejse, som indfrier dine ønsker og drømme. Vi glæder os til at sende dig afsted på dit livs rejse.

Rigtig god tur Zennie Bonde Mogensen

4


08

AYURVEDA OG SANSELIGHED

i Indien

POWER RETREAT OG RUNDREJSE

på Sri Lanka

30

JUICE RETREAT

i Marrakech

36

DETOX OG RUNDREJSE

i Jordan

44

SPIRITUALITET OG MEDITATION

i Bhutan

48

STORSLÅET MAGI

på Bali

52

PÅ REJSE MED SJÆLEN

på Bali

NÆRVÆR OG TRANSFORMATION

på Mallorca

62

20

58

SHAMANISME OG SPIRITUALITET

på Ibiza

72

RECHARGE MEDITATIONSRETREAT

i Sverige

76

NYTÅRSKUR OG JUICE RETREAT

på Kragerup Gods

84

LUKSUSSPA OG VELVÆRE

i Sydspanien

90

OPLEV MAGELØSE

Thailand

98

HISTORISK SKØNHED

i Vietnam

104

BARFODSLUKSUS

på Maldiverne

ØRKENLUKSUS

i Oman

120

116

SOL, SPA OG SHOPPING

i Dubai

5


6


VELKOMMEN TIL

Zen Luxury Travels Det er med stor glæde, at vi byder dig velkommen til vores rejseunivers. Zen Luxury Travels er skræddersyede rejser til unikke og nøje udvalgte destinationer over hele verden. Om det er ørkenbyen Dubai, storslåede oplevelser i Indien, et detox retreat i Marrakech eller daseferie på Bali, der trækker i din rejselyst, så kan vi arrangere din rejse, præcist som du ønsker den. Vi er taknemmelige over at kunne tilbyde dig en skræddersyet ferie til håndplukkede destinationer, som passer til dig og dine rejsebehov. Spørgsmålet er blot, hvor du har lyst til at rejse hen. Brug dette katalog som inspiration. Her finder du et stort udvalg af vores mange hoteller og destinationer. Vi samarbejder med en lang række hotelkæder verden over, så udvalget er enormt, og der er nærmest ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Du skal blot lade os vide, hvad du ønsker - så tager vi os af alt det praktiske. Du skal kun pakke dine ting, tage afsted og nyde. Velkommen!

7


AUTENTISK AYURVEDA

i Indien

8


9


AUTENTISK AYURVEDISK RETREAT I INDIEN - ULTIMATIV SELVFORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL

10


A

yurveda er verdens ældste alternative behandlingsform. Et medicinsk system, der ser på det hele menneske og søger at finde årsagen bag det enkelte menneskes tilstand fremfor at symptombehandle. Den ayurvediske filosofi tilbyder gode retningslinjer for et sundt liv. Med udgangspunkt i en holistisk opfattelse af krop, sind og sjæl ser ayurveda på, hvordan det enkelte menneske kan optimere sin tilstand. En ayurvedisk læge kan kortlægge hvilken type/dosha, det enkelte individ er. Og med udgangspunkt i dette fortælle hvilken diæt, fysisk aktivitet og medicinsk terapi, der højst sandsynligt hjælper bedst, og hvilke der måske ikke er så gode eller endda skadelige. På Autentisk Ayurvedisk Retreat i Indien bliver du dagligt tilset af en ayurvedisk læge, der planlægger dine behandlinger og din kost ud fra din nuværende tilstand og den type, du er. Vi kombinerer den ayurvediske behandling med daglig yoga og B:A:M kropsbehandlinger. Det handler om at gøre dig til den absolut bedste version af dig selv og komme eventuelle ubalancer og skavanker til livs.

Turens indhold

• Daglige individuelle konsultationer af lokal ayurvedisk læge.

• • • • •

Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning. 2 – 2,5 timers daglige ayurvediske behandlinger. Daglig morgenyoga og meditation samt Kropsinstituttets M:A:M træning (Movement & Mobility) hver aften. Hertil også undervisning i ”De 5 tibetanere” hver dag. 1 B:A:M (Body All Mind) kropsbehandling udført af en kropsterapeut fra Kropsinstituttet. Behandlingerne hjælper dig med at opnå en sundere livsstil og giver dig fornyet livskvalitet. En sundhedsrapport over hvilke fødevarer, der er gode for dig og den dosha, du er.

Et ayurvedisk retreat er for alle. Nogle tager afsted, for at komme skavanker til livs. Andre tager afsted for at dyrke yoga, få behandlinger og blot nyde tiden alene. Vi kan med sikkerhed sige, at alle får en oplevelse for livet. Du får en stor portion viden om dig selv og din sundhed samt en masse værktøjer, så du kan fortsætte den sunde livsstil derhjemme. Kropsinstituttets behandlere støtter og vejleder dig igennem hele forløbet. Det er en spændende rejse, du er på, og vi glæder os til at nulstille din travle hverdag. Vi sørger for alt det praktiske på hele turen. Du skal blot tage imod og fokusere på dig selv og dit velvære.

11


PANCHAKARMA - AYURVEDISK DETOX I FREDFYLDTE OG SMUKKE OMGIVELSER

S

end din krop på rekreation med Panchakarma. Et årtusinder gammelt ayurvedisk system designet til at afgifte din krop, styrke dit immunforsvar og genopbygge din krops balance - både fysisk og mentalt. Panchakarma er en renselsesproces. Kroppens ophobede giftstoffer renses ud og kroppens medfødte helbredende evne genopbygges. Nogle gennemgår Panchakarma efter et langt sygdomsforløb for at genopbygge kroppens naturlige balance. Andre bruger Panchakarma forebyggende for netop aldrig at blive syge. Vi kan med sikkerhed sige, at Panchakarma vil ændre dit liv og give dig større indsigt i din krop og dit sind. På det ayurvediske hospital, Kalari, i den sydvestlige

12

Kovalam region i Indien, finder du en ayurvedisk oase. Det perfekte sted at finde ro og stresse af. Her er der 100% fokus på dig, din tilstand og dit velvære. Via daglige lægekonsultationer, ayurvediske kropsbehandlinger, yoga, mentaltræning og meditation finder du vejen ind til dit indre.

Turens indhold

Et forløb på Kalari er skræddersyet præcis til dine symptomer og behov. Der tages udgangspunkt i din tilstand og dine personlige mål, og din kost og dine behandlinger er tilrettelagt ud fra din ayurvediske læges anvisninger. Intet er overladt til tilfældighederne. Du er i kompetente og professionelle hænder hele vejen igennem.


Et Panchakarma detox-forløb varer minimum 14 dage, og vi anbefaler, at du tager afsted alene, så du kan fordybe dig for alvor og få maksimalt udbytte af forløbet.

Hotellet

Kalari er et ayurvedisk hospital. Placeret ved vandet og omgivet af palmer og tropeskov er stedet idyllisk og fredfyldt. Her er alle de faciliteter, du skal bruge til en ayurvedisk detox. Kompetente ayurvediske læger, dygtige kokke, dedikerede behandlere og førende yoga- og meditationsinstruktører. Vi glæder os til at sende dig afsted på en unik rejse. Et detox forløb, der vil ændre dit liv. Vi tager os af alt det praktiske, så du blot skal fokusere på dig selv, dit forløb og dit velvære.

13


SANSELIGE OPLEVELSER

i Indien

14


15


D

et er næsten for godt til at være sandt. Indien indfrier alle ens forventninger og mere til. Landet er et sandt farveorgie af dufte, lyde, farver og fantastiske oplevelser. Et virkelig spændende land at besøge, hvor man efterlades med et hav af sanselige indtryk og uforglemmelige oplevelser. Landet har en spændende kulturhistorie og alle steder, man besøger bærer præg af det historiske islæt. Templer, smuk arkitektur og overdådige landskaber kæmper om opmærksomheden. Blandet med en farverig og imødekommende lokalbefolkning, spændende kulinariske oplevelser og et myldrende byliv er Indien en oplevelse, du ikke får andre steder.

På rundrejse i Indien

Når du rejser rundt i Indien er det svært at vælge noget fra. Fra nord til syd er landet spækket med smukke seværdigheder, spændende kulturskatte og store oplevelser, der blot venter på dig. Lad os hjælpe

16

dig med at sammensætte den perfekte rundrejse, så du får præcis den ferie, du ønsker dig. En populær rundtur er New Delhi, Agra, Jaipur og Udaipur. Her besøger du vidunderlige, smukke templer og paladser og oplever en bid af Indiens fantastisk spændende historie. I Agra skal du naturligvis opleve Taj Mahal. Et af verdens syv vidundere og i sandhed et vidunder at betage. På din rundrejse indlogeres du på vores nøje udvalgte hoteller, hvor komfort, service og hjertelighed er i top. Med på din rundtur har du din egen private chauffør, som sørger for, at du kommer sikkert frem til dine destinationer. Du kan med fordel kombinere din rundtur med et ayurvedisk retreat i Sydindien. En oplevelse for krop og sjæl, som fylder dig med ny energi og velvære. Inkludér også Himalaya i din rundtur. Så får du på alle måder dækket det bedste, Indien har at byde på. Vi glæder os til at arrangere din rundrejse til Indien.


OVERGIV DIG TIL INDIEN ET FARVEORGIE AF SANSELIGHED OG KONTRASTFULD SKØNHED

17


THE WORLD IS A BOOK, AND THOSE WHO DO NOT TRAVEL READ ONLY ONE PAGE

- Saint Augustine 18


19


20


POWER RETREAT

på Sri Lanka 21


FORKÆL DIG SELV - TAG MED PÅ VORES UFORGLEMMELIGE AYURVEDISKE YOGA- OG MEDITATIONSREJSE TIL SRI LANKA

T

ag med os til Sri Lanka på Power Retreat og få en oplevelse for livet. Et ayurvedisk energiboost for krop og sjæl vil forandre din tilstand markant på blot en uge og give dig overskud til at præstere optimalt både professionelt og personligt. Turen er for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind. Der er fokus på din sundhed via kost, behandlinger, daglig yoga og M:A:M træning. Vi sørger for alt det praktiske, så du udelukkende skal fokusere på at blive den bedste version af dig selv.

Hotellet

Jetwing Ayurveda Pavillions er et familiedrevet og autentisk ayurvedisk hotel. Hotellet har vi nøje udvalgt efter at have rejst rundt på hele Sri Lanka for at finde det helt rigtige sted til vores gæster. Her er hjertevarmt, venligt, smukt og meget hyggeligt. Personalet er imødekommende og betjeningen meget personlig. En lille oase med blomster, bananpalmer

og terracotta krukker. Nyd tiden mellem yoga, meditation og behandlinger i den smukke have, og brug poolen til afslapning. Du har også adgang til Jetwings søsterhotel, som ligger tæt på, hvor der er en stor lækker pool og direkte adgang til stranden. Hotellet har sit eget hold af specialister af ayurvediske læger, behandlere og kokke. Stort set alle behandlinger foregår i din egen villa. Privatliv er der masser af på turen, selvom vi rejser i en gruppe.

Turens indhold • • • • • • • •

Fly tur/retur og indlogering i egen villa. Daglige individuelle konsultationer af en lokal ayurvedisk læge, som følger din udvikling. Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning. Kokkene laver mad specielt til dig ud fra din ayurvediske læges anvisninger. Kokkeopvisning i ayurvedisk madlaving, så du får inspi ration og tips med hjem. 2 – 2,5 timers daglige ayurvediske behandlinger, som f.eks. består af oliemassage, rensende dampbade og helende urteindpakninger. Behandlingerne nulstiller krop og sind samt får bugt med ophobet stress. Daglig morgenyoga og meditation samt Kropsinstituttets M:A:M træning hver aften. Hertil også undervisning i ”De 5 tibetanere” hver dag. Du får mere ro, fysisk og mentalt overskud samt værktøjer til at balancere et travlt familieliv og en krævende karriere. 1 B:A:M kropsbehandling udført af en kropsterapeut fra Kropsinstituttet, som afslører din krops sande tilstand. Behandlingen fokuserer på kroppen i sin helhed og hjælper dig med at opnå en sundere livsstil og fornyet livskvalitet som styrker din krop og sjæl. En sundhedsrapport over hvilke fødevarer du vil have godt af at spise mere af, mindre af samt holde dig fra.

Kropsinstituttets behandlere støtter og vejleder dig igennem hele forløbet. Det er en spændende rejse, du er på, og vi glæder os til at nulstille din travle hverdag.

22


23


TAG PÅ RUNDREJSE

på Sri Lanka

24


25


GIV DIG SELV EN FANTASTISK OG INSPIRERENDE OPLEVELSE KOMBINÉR DIT POWER RETREAT MED EN RUNDTUR PÅ SRI LANKA

26


Sri Lanka har otte seværdigheder, som er optaget på UNESCOS Verdensarvsliste. Vi anbefaler, at du besøger så mange af dem som muligt på din rundtur. Du kan opleve alle sider af den storslåede ø, der både har regnskov, savanne og højland med smukke teplantager. Ønsker du en mere rolig ferie, hvor du slapper af med sol og strand, kan vi naturligvis også arrangere det. Vi samarbejder med en række hoteller på tværs af øen, som vi har udvalgt.

S

ri Lanka er en sjælden og uspoleret perle, der byder på mange forskelligartede oplevelser. Det er et under, at der ikke kommer flere turister. At rejse rundt på Sri Lanka er fantastisk. Med storslået natur, spændende kulturelle oplevelser og dejlige strande har Sri Lanka det hele!

Vi kan enten forlænge dit Power Retreat, eller vi kan skræddersy din drømmerejse til Sri Lanka. Vi glæder os til at arrangere din drømmerejse.

Forlæng dit Power Retreat med en rundrejse på Sri Lanka. Vi skræddersyr turen efter dine ønsker. Du får din egen private chauffør, som samtidigt bliver din personlige guide under turen. Lokalbefolkningen på Sri Lanka er altid venlige, smilende og hjælpsomme. De bidrager til den fantastiske oplevelse.

27


SLUT DIT AYURVEDISKE RETREAT AF MED ULTIMATIV FORKÆLELSE PÅ MALDIVERNE

I

den nordlige Male Atol, kun 20 min i speedbåd fra hovedøen Male hvor lufthavnen ligger, finder du Gili Lankanfushi - et 5-stjernet resort med luksusvillaer på pæle i det klare vand. Du kan kombinere vores rejser til Indien og Sri Lanka med et ophold på Gili Lankafushi og andre øgrupper på Maldiverne. Flyveturen tager ikke mere end ca. 1,5 time, og flybilletten koster ikke ret meget. Snyd derfor ikke dig selv for dette unikke paradis! På Gili Lankanfushi bliver du indlogeret i én af de 45 vandvillaer, som alle er luksuriøst indrettet med solterrasser, udendørs bruser og privat vandhave. Der er fokus på miljøet, og alt er bygget bæredygtigt med stor respekt for naturen. Maden på Gili Lankanfushi er i topklasse. Alt er økologisk og lækkert tilberedt af friske råvarer. Sæt dig til rette i den smukke restaurant og vent på, at alt bliver serveret for dig. Du kan selvfølgelig også vælge at få din mad serveret i din villa. Fortæl os hvad du ønsker, så sørger vi for at sammensætte den perfekte rejse til dig. Glæd dig til selvforkælelse og en fantastisk afslutning på dit ayurvediske retreat.

28


OPLEV PARADIS

på vejen hjem

29


JUICE RETREAT

i Marrakech

30


31


TAG MED PÅ DET ULTIMATIVE JUICE RETREAT OG OPNÅ FANTASTISKE RESULTATER I SMUKKE OG VIDUNDERLIGE OMGIVELSER

32


B

lot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed. Det udsøgte, 5-stjernede resort danner rammen om vores luksuriøse retreat, som er skræddersyet til dig, der vil detoxe både indvendig og udvendig. Her kan du forkæle dig selv med en velfortjent pause, hvor du genopbygger din krop og vender markant sundere, slankere og smukkere hjem. Men måske allervigtigst: Du får et gigantisk overskud af fornyet energi, power og vitalitet og mærker dig selv helt uden filter. Alt dette sker på kun en uge!

Hotellet

Det familiedrevet hotel ”Les Deux Tours”, er indbegrebet af marokkansk luksus. Hotellet er omgivet af den fineste gamle have, hvor du går rundt mellem palmer, frugttræer, anlagte damme og økologiske urtehaver. Påfugle går frit rundt mellem gæsterne, og alle dufte er udpræget eksotiske. Lad dig fortrylle og forføre og lad op i de billedskønne himmelsenge rundt omkring i haven og ved poolen. Her er smukt, lækkert, eksklusivt, og stemningen emmer af 1001 nats eventyr.

Turens indhold

På vores Juice Retreat opnår du resultater på blot en uge. Der er fokus på din krops sundhed og dit mentale

velvære.
Den daglige træning består hver morgen af blid yoga og meditation, som virker afstressende og beroligende. Kropsinstituttets M:A:M træning hver aften understøtter kroppens udrensning og kommer gamle skader og skavanker til livs. Opholdet inkluderer fly tur/retur, indlogering i dobbelt- eller enkeltværelse samt fuld forplejning med økologiske friskpressede grøntsagsjuicer, hvori der er de bedste næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Juicerne renser din krop og giver den en velfortjent pause. Du får også kosttilskud, urteteer og alt det kildevand, du kan drikke. Alt sammen understøtter kroppens naturlige udrensning. Dine behandlinger på en uge: • 2 hammam behandlinger i lækre spabade - hammam er med til at rense din krop. • 2 velværemassager. • 1 lækker ansigtsbehandling. • 1 B:A:M kropsbehandling af en af Kropsinstituttets behandlere. Alle behandlinger er med til at forkæle din krop og dit sind. Glæd dig til en helt ny fornemmelse af ro og velvære, mens du får et kæmpe boost af energi og overskud.

33


ONCE A YEAR GO SOMEPLACE YOU’VE NEVER BEEN BEFORE

- Dalai Lama


DIGITAL DETOX

in the desert

36


37


W

adi Rum i Jordan er et betagende syn. Nærmest overjordisk med røde bjerge og sand så langt øjet rækker. Helt ubeskriveligt smukt og det perfekte sted at tage hen, hvis man ønsker at koble helt af og få ladet batterierne op på ny.

Digital Detox

På retreat i ørkenen i Jordan skal du bare være. Hive stikket, nyde de spektakulære omgivelser og overgive dig til den ophøjede ro, der er her i ørkenen. Meningen med retreatet er netop at være i ét med den flotte natur og give dig selv lov til at koble helt af. Og når du gør det, vil du opleve, at du kommer hjem som en fornyet udgave af dig selv. Klar til hverdagen og de mange opgaver, der venter på dig. Din rygsæk vil være fyldt med redskaber til en bedre og mindre stresset hverdag. Redskaber som styrker dig, og som vil hjælpe dig i mål både privat og professionelt.

Turens indhold

Retreatet varer i 5 dage. På dag 1 ankommer vi til Mariott Hotel i Amman, hvor vi indlogeres for en enkelt nat. Næste morgen starter vi med morgenyoga og meditation med Yogi Ramzi, inden vi drager mod ørkenen, Wadi Rum, hvor vi bliver indlogeret i en privat beduinerlejr. Hver morgen i ørkenen indledes med yoga og meditation. Den perfekte måde at starte da-

38

gen på. Hver aften er der M:A:M træning, og efter aftensmaden tænder vi bål, observerer stjerner på den imponerende stjernehimmel og nyder blot tiden til afslapning og fordybelse. På retreatets 5. dag kører vi om morgenen til Dead Sea Mariott ved Det døde Hav. Her kan du slappe af ved poolen samt bade i det døde hav, som er berømt for sit høje saltindhold og helende mudder. Fra Det Døde Hav kører vi mod lufthavnen, hvor vi flyver hjem om aftenen. I løbet af retreatet vil alle få en B:A:M kropsbehandling af en af Kropsinstituttets behandlere. Behandlingerne identificerer din krops svagheder og styrker og hjælper dig til en større kropsforståelse, mere ro og mindre stress. Digital Detox in the Desert er 3 dage i ørkenen uden elektronik i ét med den smukke natur. Med autentisk jordansk mad - blandt andet grillet under jorden efter gammel tradition - daglig træning og kropsterapibehandlinger er kroppen og sindet i fokus. Vi glæder os til at give dig en oplevelse for livet. Som det eneste retreat tilbyder vi også Digital Detox in the Desert kun for mænd. Hold øje med vores hjemmeside, da vi jævnligt opdaterer med aktuelle ture og datoer.


DIGITAL DETOX IN THE DESERT - RO OG FORDYBELSE I ÉT MED STORSLÅET OG OVERVÆLDENDE NATUR

39


SPÆNDENDE RUNDREJSE

i Jordan

40


41


REJS RUNDT I JORDAN OG OPLEV LANDET HELT TÆT PÅ - EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE FOR ALLE SANSER

E

n rundrejse i Jordan er en vidunderlig og ubeskrivelig smuk oplevelse. Landet har en fantastisk historie og en utrolig rig kulturarv, som bringer dig helt tilbage til bibelhistorien og Jesu tid. Og så ligger Jordan kun 4 timers flyvning væk fra Danmark med en enkelt times tidsforskel. Lokalbefolkningen i Jordan er varm og gæstfri. Deres venlighed kan ikke undgå at røre dig. Alle vegne bliver man mødt af smil og åbne arme, og det er trygt og sikkert at komme rundt i landet. Besøg den hvide by, Amman. Landets hovedstad, som med sine smalle stræder og sandfarvede huse byder på masser af oplevelser. Amman er kontrasternes by med både mellemøstlige og vestlige bydele. Oplev Petra. Den 3.500 år gamle oldtidsby, som af UNESCO er udråbt til et af verdens 7 vidundere. Tag også til Det Døde Hav og bad i helende mudder. Det høje salt- og mineralindhold i havet og mudderet er en skønhedskur for huden. Og dyk i det Røde Hav, som med sine smukke koraller og farverige fisk rangerer blandt verdens bedste dykkersteder. Besøg Wadi Rum. Jordans fortryllende røde ørken, hvor et hav af film er blevet optaget. Bl.a. Star Wars og The Martian. Herude er der intet mindre end imponerende. Endeløse bjerge, klipper og sand badet i et vidunderligt lys. Bo i beduinertelte, rid på kameler og kør på ATV’s op og ned af sandklitterne. Morgenerne byder på magiske solopgange, og om aftenen åbner sig den mest fænomenale stjernehimmel over dig. Et syn, som du aldrig vil glemme. Jordan vil med sikkerhed imponere og forføre dig. Lad os sende dig afsted på en stor oplevelse. Vi sammensætter præcis den rejse, du drømmer om! Hold øje med vores hjemmeside, da vi også tilbyder Body, Mind & Soul retreats til Jordan.

42


43


44


SPIRITUALITET OG MEDITATION

i Bhutan

45


TAG MED PÅ EN EKSPEDITION IND I SPIRITUALITETENS VERDEN SJÆLEFRED OG OPHØJET RO MIDT I GUDESMUK NATUR

46


B

hutan er det ideelle sted at give slip på hverdagens stress og jag. Helt uforstyrret ligger det lille kongedømme klemt inde mellem Kina og Indien midt i Himalayabjergene. Placeringen på toppen af verden gør Bhutan til noget helt særligt. Der er en speciel energi her på verdens tag. Området har altid været et højenergifelt for spiritualitet, og det er også herfra buddhismen udspringer. Landet har en enestående kultur og er flere gange blevet udråbt som verdens lykkeligste land pga. folkets ophøjede åndelige velstand. Det er som at befinde sig i en tidslomme, når man besøger Bhutan, og vi bruger både naturen og de stærke spirituelle kræfter i vores meditationer. Vi tager på vandringer i bjergene og besøger forskellige klostre, hvor vi mediterer med de lokale shamaner og guruer. Vi finder inspiration i deres måde at meditere på og suger til os af deres store viden og erfaring. Bl.a. besøger vi Paro Taktsang, også kaldet Tiger’s Nest, som er Bhutans kulturelle kendingsmærke, og et af verdens mest berømte buddhistiske klostre. På Spiritualitet og Meditation i Bhutan vil du finde din egen balance mellem krop, sind og ånd. Med på retreatet er Jesper Westmark. Én af Danmarks førende meditationsinstruktører. Jesper er en dedikeret og erfaren underviser, og han vil professionelt guide dig igennem de daglige meditationer. Vi rejser i en lille gruppe på max. 16 personer, og vi garanterer derfor et vedkommende og personligt retreat, med masser af tid til fordybelse og nærvær.

Hotellet

I Bhutan bor vi på Bhutan Spirit Sanctuary. Hotellet ligger ideelt placeret i Neyphu dalen med en vidunderlig

udsigt over området og bjergene. Bhutan Spirit Sanctuary er et 5-stjernet spahotel, og vi har fri adgang til spa, sauna og dampbad.

Turens indhold

Retreatet varer i alt 9 dage. På dag 1 flyver vi til Delhi, hvor vi har en enkelt overnatning. Dagen efter flyver vi videre til Bhutan - Paro. Her tjekker vi ind på Bhutan Spirit Sanctuary, hvor vi har 6 overnatninger. På dag 8 flyver vi retur til Delhi med en fænomonal udsigt over Himalayabjergene. Her overnatter vi igen en enkelt nat, før vi på dag 9 flyver hjem til Danmark. En typisk dag i Bhutan: 8.00-9.30 - Morgenmeditation 9.30-10.30 - Morgenmad 11.00 - Silent vandring i bjergene med lokal guide og Jesper Westmark 12.30 - Medbragt frokost 13.00-14.30 - Meditation i forskellige klostre eller spirituelle steder i naturen 14.30-15.30 - Vandring og tilbage til hotellet 16.30-18.30 - SPA med sauna mm. 19.00-20.00 - Aftensmad 20.30-22.30 - Aftenmeditation og undervisning Vi glæder os til at byde dig velkommen på et inspirerende meditationsretreat med fokus på dig og din indre harmoni. Du vil med sikkerhed vende hjem med en kæmpe oplevelse og mange nye indtryk i bagagen. Ønsker du at forlænge dit retreat og f.eks. tage på rundrejse i Bhutan, Nepal eller måske Indien, kan vi selvfølgelig arrangere det for dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så sørger vi for det.

47


STORSLÅET MAGI

på Bali

48


49


B

ali er en del af Indonesien, og på mange måder er øen helt sin egen. Som de mange smukke templer på øen vidner om, er den altdominerende religion hinduisme. Balineserne dyrker deres religion med stor respekt, og de lever i taknemmelighed over de gode ting, der kommer til dem. Som besøgende oplever man lokalbefolkningens forhold til religion som naturligt og afslappet, og det er i høj grad med til at gøre et ophold på Bali til en fantastisk, nærværende og personlig oplevelse. Bali er vidunderlig smuk. Øen er indbegrebet af uberørt og betagende smuk natur, hvor indre ro kan dyrkes. Her er frodig regnskov, ubeskiveligt smukke risterrasser, et rigt dyreliv, imponerende vandfald og smukke strande hele øen rundt. Strandende i syd er de mest besøgte, mens strandene omkring Kuta, på den østlige side af øen, er berømt for sine store bølger og meget besøgt af surfere. Ubud er Balis kulturelle centrum. Omgivet af betagen-

50

de landskaber finder man her den sande balinesiske sjæl og stemning. Kunstnere og andre kreative sjæle flokkes hertil, og selvom turismen stiger er her stadig dejligt afslappet. Et vidunderligt og inspirerende sted at tilbringe flere dage på sin rundrejse. Området omkring Ubud er berømt for sine mange smukke risterrasser. Som frodige etagerækker ligger de spredt over bjergsiderne og danner utrolige landskaber. Et virkelig smukt og frodigt syn som bare skal opleves. Ønsker du at dase på stranden i Nusa Dua, dyrke yoga i Ubud, sidde på café i Seminyak eller snorkle over de smukke koralrev på nordsiden af øen? Vi samarbejder med hoteller over hele øen og kan sammensætte præcis den ferie, du ønsker dig. Vi glæder os til at vise dig Bali. Hold også øje med vores hjemmeside, da vi jævnligt tilbyder spirituelle rejser til Bali.


OPLEV UFORGLEMMELIGE BALI OG LAD DIG FORTRYLLE OG FORFØRE AF ØENS HELT SÆRLIGE STEMNING

Et af vore mange hoteller

På Bali har vi en bred vifte af samarbejdspartnere. Kombinér f.eks. et ophold på et beach resort i Sanur eller i Nusa Dua med et ophold i Ubud omgivet af tropeskov. Alle hoteller er bæredygtige og opført med stor respekt for den omkringliggende natur. F.eks. Sankara resort i Ubud. En skjult perle i den traditionelle landsby Kumbuh, Mas i Ubud. Resortet er autentisk elegant omgivet af eksotiske plantager af mangotræer og røde palmer. Omgivelserne inviterer til tilbagelænet afslapning og fordybelse, hvor du lader

din krop og sjæl finde sit eget fredelige leje. Og med kun 15 min. til Ubud centrum er Sankara det perfekte udgangspunkt for at udforske det lokale liv. Ønsker du at dyrke yoga på din ferie, er der også rig mulighed for det på hotellet. På Bali skal man nyde, opleve, suge til sig og lade den magiske stemning lade energidepoterne op. Lad os sammensætte den perfekte rundrejse for dig og din familie, så I får den helt rigtige ferie.

51


PÅ REJSE MED SJÆLEN

på Bali

52


53


HENT SJÆLEN HJEM OG TRANSFORMÉR DIT LIV PÅ EN SPIRITUEL REJSE TIL MAGISKE BALI

54


E

n spirituel rejse til Bali med Pia Nissen som din åndelige vejleder vil sikre dig en vækkelse på de områder af livet, der higer efter lys og næring, og som vil skabe en helt ny vinkel på din hverdag og din måde at være i verden på. Bali har en helt særlig spirituel energi og sammen med Pias kærlighedsfyldte visdom vækkes din bevidsthed og personlige kraft, så du trækkes ud af skyggerne og træder ind på den scene, der altid har været din. Du lærer ganske enkelt at bruge dit højeste potentiale. Du får muligheden for at indtage den plads i livet, som altid har været meningen, og som giver dig adgang til alle de goder, der følger med. Med din helt egen livskode får du redskaberne, der vil matche din unikke personlighed. En kode som kun er din, og som du kan bruge i alle af livets sammenhænge, når du ønsker at stå i dit lys og manifestere fra det bedst tænkelige sted. Derudover får du også evnen til at heale dig selv og skabe healende cirkler omkring dig til fordel for alle i din nærhed; dét skal du ikke blot lære, det bliver en integreret del af dig. Pia hjælper dig med at hæve din bevidsthed og dit energifelt, og du vil mestre at trække på de åndelige energier, du kalder ind.

tuelle evner i samspil med hendes Master i Coaching, mangeårige Business Mastery og hendes rødder i den Shamanistiske Livsfilosofi.

En typisk dag på Bali

Der kan forekomme ændringer, da vi løbende justerer på programmet for at gøre det optimalt for alle. • Yoga hver morgen i pagt med Balis særlige energi • Daglig undervisning af Pia, din spirituelle lærer • Meditationer og breathwork som et led i undervisningen • Daglige spirituelle ritualer og Silence Writing • Personlige budskaber fra ”den anden side” kanaliseret af Pia • Luksuriøse behandlinger på spahotellet Five Elements • Rensning af krop og sjæl i det hellige Tirta Empul Holy Water Temple • Spirituel manifestationsceremoni • Lydhealing af sjælen på det smukke og verdenskendte ”The Yoga Barn” • Sund og nærende forplejning med særligt udvalgte råvarer • Gåture i den overdådigt smukke natur • Fritid til alt hvad hjertet begærer

Om Pia Nissen

Pia er den fødte spirituelle lærer og har siden livets begyndelse været clairvoyant og medie med intens kontakt til den åndelige verden. Allerede som 7-årig blev hun indviet som shaman. Pia har helliget sit liv som spirituel lærer med det formål at hjælpe mennesker med at koble det mentale, spirituelle, følelsesmæssige og fysiske sammen for at leve et mere autentisk liv fri af begrænsninger. Pia bruger sine medfødte spiri-

55


LIFE IS AN ADVENTURE - DARE IT

- Mother Theresa 56


57


58


NÆRVÆR OG TRANSFORMATION

på Mallorca

59


TAG UD I NATUREN OG FIND DIG SELV I STILHEDENS STYRKE I TRAMUNTANA-BJERGENE

U

d af stilheden vokser energien. På dette vidunderlige retreat på Mallorca tager vi ud i naturen og finder os selv. Gennem vandring, meditation, Qigong og fordybelse giver vi os selv en ægte pause med tid til at tænke og komme i kontakt med vores indre jeg. Det handler om at finde fornyet styrke og energi og vende hjem som en stærkere og mere fokuseret udgave af os selv. Fokus er selvfølgelig på dig og din indre fordybelse. Gennem meditative skriveprocesser skaber du din

egen fortælling, og du vil opleve, hvordan det at vandre, dyrke yoga i naturen og bruge stilheden aktivt vil forny din energi og styrke dit indre. Du vil lære at lytte til dig selv, skrue ned for tempoet og finde glæde og energi i at lade roen sænke sig. Vi tilbringer f.eks en hel dag sammen i stilhed, hvor vi udforsker de energier, der opstår ud af stilheden i et fællesskab. De smukke Tramuntana-bjerge, der omgiver den idylliske bjergby Deia på det nordlige Mallorca danner rammen om retreatet, og vi bruger naturen aktivt i vores meditationer og daglige yogatræning. På de smukkeste platforme med udsigt over Middelhavet suger vi til os af Mallorcas helt særlige energi og ekstraordinære skønhed. Vi bor i et autentisk mallorcinsk stenhus i centrum af Deia og har det perfekte udgangspunkt for at udforske naturen omkring os. Vi glæder os til at give dig en helt særlig oplevelse, hvor nøgleordene er selvforkælelse, nærvær, fordybvelse og selvudvikling.

60


Turens indhold

Du får 4 overnatninger i delt dobbeltværelse med økologisk og sund forplejning. Der er kun få enkeltværelser til rådighed. Dagligt vil programmet bestå af morgenmeditation, vandreture, Qigong, blid yoga i naturen, meditative skriveprocesser og kontrollerende åndedræts træning (Pranayama). Pernille Elvirose deler ud af sin store viden om meditation, ro og fordybelse, og bidrager i det hele taget med sit nærværende og empatiske væsen til et meget personligt retreat, hvor vi garanterer en særligt inspirerende og selvkærlig oplevelse.

Om Pernille Elvirose

Pernille har en psykologisk uddannelse som Gestaltterapeut bag sig. Hun er efteruddannet inden for Neuroaffektiv psykoterapi og nærværstræning med speciale indenfor Pranayama åndedrætstræning og stilhed. Hun er også uddannet Mindfulness/Presence træner og Krop, Lyd og Stemme terapeut. Pernille brænder for det, hun laver. På personlig og ansvarsfuld vis deler hun sin fortælling, og hun elsker at samle mennesker for at vække kreativitet, og hun gør det med anerkendelse og stor kærlighed.

61


SHAMANSK MEDITATION

på Ibiza

62


63


REJS UD, FIND DIG SELV, OG TAG DIN SANDE ESSENS MED HJEM IGEN

S

mukke Ibiza byder ikke kun på lækre beach clubs og flotte middelhavsstrande. Øen gemmer også på mange smukke og luksuriøse villaer, der ligger afsides og privat i bjergene. Akasha Heritage er ingen undtagelse. I denne pragtfulde villa tilbyder vi dig eksklusive og meget personlige retreats i vidunderlige omgivelser.

I de bedste hænder

Med på Shamansk Meditation på Ibiza er Jesper Westmark. Én af Danmarks dygtigste meditationsinstruktører. Jesper bruger naturen aktivt i sin meditation og undervisning, og det er ikke tilfældigt, at han vælger Ibiza. Den naturlige energi på Ibiza er kraftfuld og healende. F.eks. er Es Vedrà på sydkysten verdens tredjemest magnetiske sted og tiltrækker folk fra hele verden pga. sin helt særlige energi. Samtidigt er villa Akasha Heritage helt unik. Velsignet og sjælerenset af shamaner og indrettet efter 4 dimensioner, der giver plads til liv og følelse i alle rum. Tilsammen skabes en højvibrant energi, der giver et ideelt miljø for meditation, som vi bruger aktivt som gruppe.

64


På retreatet vil der både være teoretisk undervisning samt guidede meditationer af Jesper Westmark. Da vi er en lille gruppe på max 8 deltagere, får du eksklusiv tid med Jesper og rig mulighed for at suge til dig af hans store viden og mange kundskaber. Jesper er en inspirerende underviser, og hvad enten du er garvet meditationsudøver eller ny i meditationens verden, vil du helt sikkert vende hjem med en masse ny viden om meditation i bagagen.

Turens indhold

Vi tager afsted fra torsdag-søndag, og har således 3 nætter i enten ene- eller dobbeltværelse. Der er privat pool ved villaen, som du har masser af tid til at benytte, og der er selvfølgelig fuld forplejning på retreatet. Vi har vores egen private italienske kok, som tilbereder alle måltider - økologisk og vegansk. En af dagene vil der være en gong ceremoni med gong mester. Vi bruger lyden healende og meditativt. Hver dag fra vi står op frem til kl 13.00 er vi i stilhed. Vi giver plads til roen, og opdager som gruppe magien, der opstår i at være stille sammen. Et typisk dagsprogram: • Kl. 08-09 - Morgenyoga • Kl. 09-10 - Fælles meditation • Kl. 10-11 - Morgenmad • Kl. 11-13 - Fælles meditation • Kl. 13-14 - Frokost • Kl. 14-16 - Alenetid • Kl. 16-18 - Teoretisk undervisning • Kl. 18-20 - Middag • Kl. 20-22 - Fælles meditation Vi glæder os til at byde dig velkommen på Shamansk Meditation på Ibiza. Et retreat med fokus på dig, din indre ro og dit mentale helbred. Du får med sikkerhed et fantastisk ophold og en oplevelse for livet.

65


66


SPIRITUELT RETREAT

på Ibiza

67


P

å Spirituelt Retreat på Ibiza rejser du ud for at blive klogere på dig selv. Via spirituel undervisning og klarsynsterapi finder du ind til din egen spiritualitet og får værktøjer til, hvordan du kan bruge spiritualiteten i din hverdag. Du lærer at stå stærkere og finde større glæde i livet ved at være tro mod dig selv. Det handler om at finde dit livsformål ved at komme tættere på dit sande jeg.

Spirituel vejleder

Christina Bækgaard rejser med på retreatet som spirituel underviser og psykoterapeut. Hun har årelang erfaring indenfor coaching og udvikling af mennesker. Christina vender traumer til livsvisdom, og hendes hovedformål er at hjælpe mennesker til at finde deres egen spiritualitet og derigennem deres sjæleskald og formål i livet. For som hun siger: I sjælen ligger mulighederne til dit fulde potentiale. Med på retreatet er også Martin Bonde Mogensen. Martin er indehaver af Kropsinstituttet og co-founder af body-all-mind, som er en behandlingsform, der kombinerer teknikker som dyb massage, zoneterapi, akupressur og løsning af leddene i kroppen. Du får en B:A:M behandling af Martin i løbet af retreatet. Den dybdegående behandling fokuserer på kroppen i sin helhed og vil hjælpe dig til at få balance og harmoni i din krop.

68

Turens indhold

Retreatet varer i 5 dage, som vi tilbringer i den smukke villa Akasha Heritage. Villaen har sin egen helt unikke stemning. Man mærker med det samme den højvibrante energi, som fylder alle rum. Villaen er sjælerenset af shamaner og indrettet 4-dimensionelt med stor fokus på plads til liv og hjerterum. Hver morgen starter vi med fælles yoga, og om aftenen træner vi Kropsinstituttets M:A:M træning. Derudover vil der dagligt være en times spirituel undervisning, hvor du guides til at finde ind til din egen spiritualitet. I løbet af retreatet tilbydes du også en individuel klarsynssession med Christina. Du er i centrum, og fokus indstilles på din personlige rejse og udvikling. Maden er i særklasse. Vi råder over vores egen italienske kok, som tilbereder alle måltider til os. Sundt, vegansk og økologisk. Vi rejser i en lille eksklusiv gruppe, og vi garanterer en uforglemmelig oplevelse. Du vil komme positivt forandret hjem med en rygsæk fuld af nye værktøjer til at leve et rigere og mere spirituelt liv tættere på dit sande jeg og med ny indre styrke. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en spirituel rejse i villa Akasha Heritage på Ibiza.


REJS MED TIL SMUKKE IBIZA OG FIND IND TIL DIG SELV OG DIT LIVSFORMÃ…L I VIDUNDERLIGE OMGIVELSER

69


TRAVEL MAKES ONE MODEST. YOU SEE WHAT A TINY PLACE YOU OCCUPY IN THE WORLD

- Gustav Flaubert


RECHARGE MEDITATIONSRETREAT

i Sverige

72


73


VI LEVER I EN VERDEN, HVOR STILHED ER BLEVET DET NYE LUKSUS

R

eCharge Meditaionsretreat er for alle der interesserer sig for meditation og det meditation kan. Måske har du årevis erfaring med meditation, eller måske er du helt ny og søgende efter meditationsredskaber. Ligegyldigt hvad, så er ReCharge Meditationsretreat på Sjøvik i Sverige med Jesper Westmark det rette sted at søge hen. Du får mulighed for at fordybe dig og møde dig selv på en harmonisk og selvudviklende måde. På Sjövik mødes vi i et trygt og hjertevarmt fællesskab. Der er fokus på selvforkælelse og selvomsorg. Det handler nemlig om at fylde dig selv op med fornyet energi via fordybelse, ro, stilhed, meditation og masser af rum til at samle tankerne. På ReCharge Meditationsretreat med Jesper Westmark vil der både være teoretisk undervisning om meditation samt guidede meditationer baseret på gruppens interne energi og naturen omkring os. Meditationerne giver balance og ro i krop, sind og ånd. Når balancen finder sted i dig, forenes du med den energi, der er bedst for dig lige nu. Sauna er en vigtig del af ReCharge Meditationsretreatet. Sauna er en gammel tradition, der virker på mange forskellige plan på kroppen. Jesper Westmark bruger de gamle sauna-ritualer i meditationen, og guider dig kyndigt og professionelt igennem de forskellige ritualer.

74


Turens indhold

Retreatet varer i 4 dage fra torsdag til søndag, og programmet er formet, så der er plads til at nyde den smukke natur og stilheden. Der vil være lange pauser, mulighed for vandreture, og man bestemmer selv, om man ønsker at være alene eller en engageret del af gruppen. Vi er sammen i stilhed fredag og lørdag indtil kl. 12 for at give plads til eftertanke, ro og samtidigt opdage, hvad der opstår i stilhed. Der er ikke på forhånd lagt et stramt program for weekenden, da det vil snyde dig for de magiske øjeblikke der opstår, når man sætter tingene fri. Maden er selvfølgelig lækker og nærende. Om morgenen spiser vi grød og drikker friskpresset juice. Til frokost og aften står menuen på lækre økologiske supper. Vegansk og økologisk naturligvis.

Om Jesper Westmark

Jesper har arbejdet med meditation og traumeterapi i mere end 20 år. Jesper arbejder på forskellige niveauer, og hans viden varierer fra meditation og selvbevidsthed til gamle sauna-ritualer til traumeterapi. Jespers ideologi er baseret på at kombinere meditation med selvudvikling og styrke sjælen gennem sauna, meditationer og frigivelse af gamle ofte ubevidste traumer. Han har opnået store resultater med at løsne op for traumer og blokader i individets bevidsthed. Ifølge Jesper samles et unikt værktøj til at arbejde med traumerne i grupper. Energiniveauet stiger, når mennesker samarbejder, derfor er den bedste måde at få hjælp lige nu at tilmelde sig et retreat. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en weekend i stilhed og fordybelse. Selvkærlighed og selvomsorg på højeste niveau.

75


76


NYTÅRSKUR

på Kragerup Gods 77


GIV DIN KROP DEN BEDSTE START PÅ DET NYE ÅR MED SUPPEFASTE OG UDRENSNING I HISTORISKE OG NATURSKØNNE OMGIVELSER

Turens indhold

Nytårskuren er ren selvforkælelse og udrensning på 1. klasse. Du opnår resultater på blot fire dage og får den bedst tænkelige start på det nye år. Opholdet er inkl. indlogering i delt dobbelt- eller enkeltværelse samt fuld forplejning, behandlinger og træning for krop og sjæl. Hver morgen dyrker vi yoga og mediterer. På den måde får du den bedste start på dagen. Om aftenen understøtter vi din udrensning med M:A:M træning og meditation. Den perfekte afslutning på en dag i sundhedens tegn. Dagen lang serveres der lækre og nærende varme grøntssagssupper, som er lavet af økologiske råvarer. Derudover får du kosttilskud, som understøtter din suppefaste og din udrensning

78

Sammen dyrker vi åndedrætstræning, udstrækning og afspænding, som får dig helt ned i gear og giver dig alle muligheder for at genfinde balancen i din krop. I løbet af opholdet får du også en B:A:M kropsbehandling som supplement til din udrensning. Du har derudover fri adgang til godsets lækre spaområde med pool og sauna. Om aftenen laver vi målsætning for resten af året, og måske endda for resten af livet. Glæd dig til nogle sunde og fantastiske dage, hvor du får opskrifter med hjem og masser af inspiration til en sund, sjov og let hverdag. Ønsker du en længere og dybere udrensning kan du også bruge nytårskuren som led i Kropsinstituttets 24-dages udrensning, hvor de 4 dage på Kragerup Gods udgør de 4 fastedage.


M

ed Kropsinstituttets nytårskur på Kragerup Gods kommer du godt igang med det nye år. Yoga, M:A:M træning, mindfullness, åndedræts- og nærværstræning, meditation, B:A:M kropsbehandlinger, varm suppefaste og masser af selvforkælelse. Suppefaste er en fantastisk måde at kickstarte og udrense kroppen på. Du skal ingenting gøre andet end at nyde det og læne dig tilbage og lade alt blive serveret for dig på et sølvfad. Du kommer hjem med redskaber til at nå dine nytårsfortsæt, mere energi, væsentlig sundere samt et par kilo lettere både udenpå og indeni.

Godset

Kragerup Gods kan dateres flere hundrede år tilbage. Det smukke gamle gods er en perle for sig. Godset er omgivet af den smukkeste natur, som indbyder til masser af frisk luft og gåture. Derudover har Kragerup Gods fokus på bæredygtighed og gør en ekstra indsats for at skåne miljøet og er selvforsynende med både el, vand og varme. Lad dig betage af de historiske rammer og den storslåede natur. Find ro, inspiration og overskud til den travle hverdag, som venter derhjemme.

79


80


JUICE RETREAT

på Kragerup Gods 81


KICK-START SOMMEREN MED ET JUICE-RETREAT PÃ… KRAGERUP GODS - DEN ULTIMATIVE DETOX WEEKEND

82


E

t juice retreat på Kragerup Gods sparker din sommer i gang på den absolut sundeste og bedste vis. En hel weekend med juices, træning, behandlinger og selvforkælelse - en detox for både krop og sind. Hvis du trænger til et break og en weekend, der gør en forskel på den lange bane, så er vores juice retreat på Kragerup Gods lige noget for dig. Her er der fokus på dig og din sundhed. Vi arbejder holistisk og viser dig, hvordan kroppen hænger sammen fysisk og mentalt. Samtidigt sørger vi for at give dig en hel kuffert fuld af værktøjer, som du kan bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme. Weekenden igennem lever vi af lækre friskpressede juicer. Du vil opdage, at det ikke er ligegyldigt, hvad du giver din krop at spise. Din krop vil tage imod de sunde juices med kyshånd, og du vil mærke et boost af koncentreret sundhed. Det eneste, du skal gøre, er at nyde og give kroppen en velfortjent pause, så du kan komme hjem som et nyt og sundere menneske

med masser af fornyet energi. Du bliver forkælet på allersundeste vis. Udover at du dagligt får serveret lækre juices og kosttilskud, vil der være yoga, meditation, daglig M:A:M træning, en B:A:M kropsbehandling samt et spændende foredrag ved Martin Bonde Mogensen om Sund Livstil. Vi glæder os til at forkæle dig og byde dig velkommen til en weekend, som for alvor gør en forskel.

Turens indhold

• Delt dobbeltværelse – tillæg ved enkeltværelse. • Fuld forplejning med 4 lækre juices dagligt inkl. kosttilskud. • Morgenyoga. • Morgenmeditation. • Fri afbenyttelse af pool og sauna. • 1 B:A:M kropsbehandling. • Daglig M:A:M træning. • Foredrag ved Martin Bonde Mogensen om Sund Livsstil. • Masser af frisk luft, naturoplevelser og gåture.

83


84


LUKSUSSPA OG VELVÆRE

i Sydspanien

85


T

rænger du til at blive forkælet, komme i form, leve sundere, eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost? Så er SHA det perfekte sted. Et af Europas mest anerkendte sundheds og spahoteller dedikeret til dig og dit velvære. Her forkæler du dig selv og kommer i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser på klipperne over Middelhavet i Sydspanien. Et vidunderligt og inspirerende sted, som giver dig ro i både krop, sind og sjæl.

Hotellet

SHA er stort, moderne og virkelig gennemført. 6.000 m2 imponerende og luksuriøs arkitektur med alt, hvad hjertet begærer. På SHA tilbydes du forskellige forløb. Du kan vælge mellem Weight Loss & Detox, Rejuvination, Stress Relieve, Fitness, Well Being og Recovery. Personalet er veludddannet, og filosofien bygger på de mest effektive naturterapier og sund ernæring kombineret med de seneste fremskridt indenfor vestlig medicin. Her er du i professionelle hænder. Fortæl os dine ønsker, så sammensætter vi det helt rigtige forløb til dig. Hotellets faciliteter er overdådige. Her er sale til yoga, meditation og pilates. Stort, luksuriøst spa og wellnessområde med en imponerende indendørs pool.

86

Skønhedsklinik, tennisbaner, fittnesscenter, bibliotek, og biograf. Alt er af højeste standard. Maden på SHA er i særklasse. De tre gastronomiske menuer, SHA menu, Biolight og Kushi tilrettelægges efter dig og dit forløb. Alle tre menuer er baseret på SHAs filosofi om sund ernæring og er lavet af sæsonens friske råvarer. Forskellen på dem er, hvor meget du ønsker at tabe dig. Kushi er således den mest strikse af de 3 menuer. I køkkenet står dygtige og dedikerede kokke klar til at trylle vidunderlig gourmetmad frem, uanset hvilken menu du vælger at følge. SHA ønsker at dele ud af sin viden om kost, træning og sundhed. Derfor har de skabt SHA Academy, et dagligt program af samtaler, øvelser, ture og konferencer, som du kan melde dig til enten alene eller i en gruppe. Her får du viden, inspiration og de værktøjer, du skal bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme. SHA sigter efter den perfekte balance. Når krop, sind og ånd er i harmoni, er resultatet sundhed og lykke, som hjælper os med at opnå vores fulde potentiale. Velkommen til SHA - et ophold du aldrig vil glemme.


SHA I ALICANTE FORKÆLER ALLE DINE SANSER OG GIVER DIG ALT, HVAD DU DRØMMER OM PÅ ET LUKSUS SPAOPHOLD

87


LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE

- Neale Donald Walsch


90


OPLEV MAGELØSE

Thailand

91


TAG MED OS TIL VIDUNDERLIGE THAILAND OG OPLEV ALT DET BEDSTE LANDET HAR AT BYDE PÅ

T

hailand er et vidunderligt land at rejse i. Rigt på kultur, historie og den smukkeste natur. Med en gæstfri lokalbefolkning er Thailand et af verdens foretrukne rejsemål. Landet spænder fra jungle i nord til kilometervis af hvide strande i syd. Tag på rundrejse i Thailand og oplev både Bangkoks storbyliv, den uspolerede jungle i Chiang Mai og ø-hop i Thailands sydlige provinser. De tropiske strande i Andamanhavet og den thailandske bugt indbyder til afslapning, snorkling og dykning - ren luksus! Alt kan lade sig gøre, og vi vil hjertens gerne hjælpe med at sammensætte din drømmerejse til Thailand. Maden i Thailand er udsøgt lækker. Køkkenet er verdensberømt for sit kulinariske særpræg og mange eksotiske smage, og når man besøger landet, bliver man bestemt ikke skuffet. Selv på den mindste strandbar spiser man godt, og priserne er, på trods af den stigende turisme, stadig i den lave ende. Bangkok er en spændende storby, der har meget at tilbyde. Udover at være en moderne storby, finder du også nogle af de smukkeste templer i Thailand. Buddhismen er betydningsfuld for thaierne og overalt er der smukke og overvældende templer at besøge. I Bangkok skal man bestemt lægge vejen forbi Grand Palace. Det kongelige tempelkompleks byder på et

92


farveorgie af skønhed, som man ikke ser andre steder. Besøg også Wat Pho, som er et af Thailands ældste templer. Her finder du den liggende Buddha, som er 46 meter lang!

Et af vore mange hoteller

Der er et hav af hoteller i Thailand, og vi har udvalgt nogle af de bedste til dig. Alle er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og sjælfulde stemning. Vælg f.eks. et af Devasom kædens luksuriøse hoteller. Devasom er afslappende luksus, hvor du kan koble af og lade tiden stå stille. Her bydes du velkommen med ægte gæstfrihed, sjæl og hjerte. Bo f.eks. i Kaoh Lak i egen villa direkte ned til den kilometerlange sandstrand. Alle Devasoms hoteller ligger ideelt placeret og er bygget med respekt for naturen. Fortæl os, hvad du drømmer om - vi glæder os til at arrangere din drømmerejse til Thailand.

93


94


DETOX OG VELVÆRE

på Koh Samui 95


TAG MED TIL KOH SAMUI OG OPLEV DET LUKSURIØSE KAMALAYA - DEN ULTIMATIVE SPA OPLEVELSE I ÉT MED NATUREN

Kamalaya leverer en holistisk livsstiloplevelse, der sigter mod at dyrke det guddommelige potentiale, der findes i os alle

96


K

amalaya er indbegrebet af tropisk elegance og luksus. De rolige omgivelser fører dig tilbage til naturens rytme, hvor du finder ind til din kerne og dit naturlige jeg. På Kamalaya oplever du velvære og selvforkælelse. Du gør din krop og din sjæl en kæmpe tjeneste ved at tage afsted.

Hotellet

Kamalaya er meget mere end et luksushotel. Det er et spa hotel med en gennemgribende holistisk ideologi, der forener krop, sind, ånd og sjæl. Grundlæggerne John og Karina Stewarts vision var at skabe et sted, hvor service, spiritualitet, sundhed og bæredygtighed går hånd i hånd. Et sted, hvor mennesker kan finde sin indre helbredende kraft. En vision, der startede som en drøm og i dag er blevet til Kamalaya. Bygget ind i klippevæggen på Koh Samui er Kamalaya et storslået eksempel på skønhed og bæredygtig arkitektur skabt med en enorm respekt for naturen. Til hotellet hører en vidunderlig have og egen privat strand. Du er omgivet af frodig jungle, majestætiske klippeformationer, vandfald, lotusdamme og tropiske planter. Her er intet mindre end vidunderligt. Du kan ikke undgå at forelske dig i Kamalaya.

Turens indhold

På Kamalaya finder du flere forskellige sammensatte forløb. Du kan vælge mellem Detox, Stress & Burn Out, Healthy Lifestyle og Emotional Balance. Et stort hold af specialister står klar til at tage imod dig. Alt fra biopater, personlige trænere, yogainstruktører, akupunktører, kinesiske medicinere, indiske meditationsinstruktører og massører. Der er også et hav af aktiviteter, du kan tilmelde dig. Bl.a. Qi Gong, pilates, yoga, lydhealing og kokkeskole. Du kan naturligvis sammensætte dit forløb hjemmefra, så træning, kost og behandlinger er skræddersyet til dig. Vi tager os alt det praktiske med bestilling, så du kun skal nyde og tage imod. Maden på Kamalaya er et kapitel for sig. Køkkenchefen leverer overdådig, naturlig og økologisk detox mad i en kulinarisk sammensætning af det europæiske og thailandske køkken. Vi glæder os til at sende dig afsted på en rejse for livet, som giver dig værktøjer til en sundere livsstil med hjem. Lad dig blive forført, inspireret og forkælet. Kamalaya er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Hold øje med vores hjemmeside, da vi også tilbyder skræddersyede retreats til Kamalaya.

97


HISTORISK SKØNHED

i Vietnam

98


99


TAG TIL VIETNAM OG LAD DIG OVERVÆLDE AF LANDETS NATUR OG SPÆNDENDE HISTORIE

P

å en rejse til Vietnam venter der dig en masse fantastiske oplevelser. Landet med stor mangfoldighed i både kultur, natur og historie vil med sikkerhed betage dig. For mere end 1.000 år siden var det kineserne, der slog sig ned i Vietnam. Senere kom franskmændene, og sidenhen belejrede amerikanerne landet. Vietnams historie er spændende og voldsom, og som rejsende i landet kan man ikke undgå at mærke den indflydelse de udefrakommende magter har haft i landet. Her er kinesisk og fransk arkitektur side om side, museer om Vietnamkrigen og smukke restauranter indrettet i Indokina-stil, der minder en om fortidens kolonimagter. Vietnam er kort sagt et skønt sammensurium af ældgamle seværdigheder, en dramatisk historie, overvældende naturoplevelser og ikke mindst en venlig lokalbefolkning, der møder dig med åbne arme og store smil, hvorend du kommer. Fra hovedstaden Hanoi i nord til Saigon og Mekong-deltaet i syd er Vietnam et sprudlende land fuld af oplevelser, der blot venter på at blive udforsket af dig.

På rundrejse i Vietnam

Vi samarbejder med hotelkæder over hele landet og kan derfor tilbyde dig en skræddersyet rejse, så du får præcis den ferie, du drømmer om. Du skal blot

100


fortælle os, hvad du drømmer om. Du kan f.eks. kombinere pulserende storbyliv i Hanoi med en sejltur i Halong Bay og se de mange smukke klippeformationer, der skyder op af vandet. Fortsæt sydpå til lanternernes mekka Hoi An og videre herfra til Saigon, som er en spændende storby med seværdigheder, skønne restauranter og et tankevækkende krigsmuseum om Vietnamkrigen. Kombinér med en sejltur på Mekong floden som er en stor oplevelse. Til sidst kan du vælge at slutte af med et velfortjent hvil på et resort ved en af de mange smukke strande. F.eks. i Nha Trang, som har Vietnams smukkeste strande ved det sydkinesiske hav. Vi sørger for privatchauffør hele vejen, så du sikkert og nemt kommer frem til dine destinationer. Vi glæder os til at arrangere din rundrejse i Vietnam.

101


TRAVELLING – IT LEAVES YOU SPEECHLESS, THEN TURNS YOU INTO A STORYTELLER

- Ibn Battuta


BARFODSLUKSUS

på Maldiverne

104


105


106


MALDIVERNE ET SANDT PARADIS I DET INDISKE OCEAN

M

aldiverne er et af de smukkeste steder i verden. Et unikt paradis bygget op af atoller og koralrev omgivet af krystalklart turkist vand. De mange øer ligger som perler på en snor i Det Indiske Ocean og byder på et væld af vidunderlige hoteller og luksuriøse oplevelser. Vi samarbejder med mange forskellige hotelkæder på Maldiverne. Vi kan derfor sammensætte præcis den ferie, du ønsker dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så planlægger vi det hele for dig. Du skal blot tage afsted, nyde og lade dig forkæle. På de følgende sider kan du se et udvalg af vores spændende og unikke hoteller på Maldiverne.

107


Soneva Fushi

Slow Life: Sustainable-Local-Organic-WellnessLearning-Inspiring-Fun-Experiences

108


UOVERTRUFFEN SKØNHED, PARADISISKE STRANDE OG BÆREDYGTIG LUKSUS PÅ MALDIVERNE

N

år du ankommer til Soneva Fushi, kan du mærke det med det samme. Her er vidunderligt og smukt. Sand balsam for sjælen. Der er lagt vægt på ro, luksus, bæredygtighed og skønhed så langt øjet rækker. Tiden står stille, og du kan slet ikke undgå at blive grebet af den helt særlige stemning. Når du ankommer, afleverer du dine sko, for som de siger: ”Du mærker mere i bare tæer” - og det er sandt! Soneva hotelkæden er skabt af grundlæggerne af Six Senses. Her på Maldiverne har de blot taget konceptet endnu videre. Hotellerne emmer af underspillet luksus og ultimativ selvforkælelse. Kodeordet hos Soneva er ”Slow Life”, som handler om luksuriøse rejseoplevelser med stor respekt for naturen i bæredygtige omgivelser. Soneva Fushi er et fantastisk sted, hvor du hurtigt overgiver dig til den rolige ølivsstil og kommer helt ned i gear. Du bor i luksuriøse strandvillaer direkte ned til det smukke turkise hav. Du har selvfølgelig mulighed for at købe full-board, maden er økologisk, frisk og udsøgt lækker. Din egen personlige butler sørger for, at du ikke kommer til at mangle noget. Der er masser af aktiviteter, du kan melde dig til. Dyk f.eks. ned med havbiologen og oplev det mageløse undervandsliv, eller udforsk den smukke nattehimmel i det lokale planetarium. Læn dig tilbage, nyd, lad dig blive inspireret, betaget og forkælet. Du vil ikke fortryde det!

109


FORKÆL DIG SELV OG OPLEV DEN ULTIMATIVE LUKSUS TIL SØS

K

ombinér dit ophold på Soneva Fushi med et par dage ombord på Sonevas luksuriøse sejlbåd. Besætningen sørger for, at du ikke mangler noget, Alt er med ombord - der bliver kræset for dig. Du skal ikke gøre andet end at nyde de smukke omgivelser. Livet ombord er vidunderligt. Du kan få behandlinger og massage på dækket og fange din egen tun, som serveres til aftensmad. Du kan også vælge at sidde i et karbad med glasbund, så du kan beundre det smukke liv under vandet. Besætningen tilpasser naturligvis turen, aktiviteterne og maden efter dine ønsker og behov. Helt unikt og og en fuldstændig fantastisk oplevelse.

110


Soneva in Aqua 111


Soneva Jani

” 112

Lad os sammensætte dit ophold på de tre Soneva hoteller, og giv dig selv 14 dages ferie i paradis. Vi lytter til dig og kombinerer destinationerne, så du får det bedste af det bedste.


GIV DIG SELV EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE I SÆRKLASSE OG BO I LUKSURIØSE VANDVILLAER PÅ DET TURKISE HAV

S

oneva Jani er det nyeste hotel i Soneva kæden. De smukke vandvillaer ligger som perler på en snor langs den imponerende badebro bygget op i træ. Her er ubeskriveligt smukt. Villaerne er store og luksuriøse, betjeningen udsøgt og privatliv er der masser af. Alt hvad du har brug for findes i din egen villa. Din private butler sørger for, at du aldrig mangler noget. På hovedøen ligger Soneva Janis spa, fitnesscenter og restauranter. Du kan enten spise dér eller vælge at spise i villaen. Alt tilrettelægges efter dine ønsker. Nyd den varme sol, bad, dyk eller snorkel i det krystalklare vand. Giv dig selv den ultimative forkælelse ved at kombinere din rejse til Soneva Jani med nogle dage på Soneva Fushi eller Soneva in Aqua. Luksuriøst, tilbagelænet og virkelig lækkert.

113


VELKOMMEN TIL UOVERTRUFFEN SKØNHED OG LUKSUS KUN 20 MIN VÆK FRA LUFTHAVNEN PÅ HOVEDØEN MALE

D

et er svært ikke at forelske sig i Maldiverne og Gili Lankanfushi. Turkist vand så langt øjet rækker, luksuriøse vandvillaer bygget på pæle over det krystalklare vand og din egen personlige butler, Mr. Friday, som står klar til at forkæle dig.

Hotellet

Gili Lankanfushi er et 5-stjernet luksus resort bygget med stor respekt for naturen. De smukke vandvillaer er bygget op i træ og falder naturligt ind i de smukke omgivelser. Alt er bæredygtigt. Maden er økologisk og en gourmet oplevelse for sig. Vi anbefaler helpension, så du ikke behøver at bruge tid på dette, mens du er der. Ønsker du en privat middag på stranden eller måske på din egen terrasse, er det blot at spørge Mr. Friday, der ordner det hele for dig. På Gili Lankanfushi er miljøet i fokus, og det lokale marinecenter gør en stor indsats for at bevare koralrevet og dyrelivet i vandet. Undervandslivet er mageløst,

114

og øen har egen dykkerskole og vandsportscenter. Du kan snorkle, dykke med instruktør, surfe eller sejle i kajak. Du kan også tage med ud og dybhavsfiske. En fantastisk oplevelse for hele familien. Læg også vejen forbi Meera spa, som tilbyder alt fra yoga på stranden til massage på glasgulv med kig til havbunden og undervandslivet. Smukt og paradisisk.


Gili Lankanfushi

115


116


ØRKENLUKSUS

i Oman

117


OPLEV DET AUTENTISKE ARABIEN OMGIVET AF RO OG STORSLÅET NATUR I OMAN

Six Senses Zighy Bay er oplagt at besøge i kombination med en ferie i Dubai. Der er ikke langt mellem de to destinationer, men til gengæld er forskellen på dem milevid. På denne måde oplever du begge sider af den arabiske halvø.

118


E

r du vild med den autentiske arabiske stil, og vil du væk fra larm, shopping og skyskrabere? Så skal du vælge Oman, som kun ligger to timers kørsel fra Dubai. Vi samarbejder med flere forskellige hoteller i Oman. Vi kan derfor sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Et af vores hoteller

Six Senses Zighy Bay i Oman er et magisk sted. Omgivet af bjerge og ørken ligger det uforstyrret på stranden med udsigt ud over den smukke Omanbugt. Naturen omkring er rå, gold og storslået. De mange smukke klippeformationer står i smuk kontrast til det turkise klare hav. Zighy Bay er autentisk arabisk. Alt er bygget op i sten. Hotellet er skabt med stor respekt for naturen uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Du indlogeres i egen villa med pool - flere af dem vender mod stranden og vandet. Herfra kan du nyde den smukke udsigt over bugten. Når du ankommer til hotellet, modtages du af det søde personale, som byder dig velkommen. Det omanske folk er stolt og meget gæstfrit, hvilket man tydeligt mærker på Zighy Bay. På Zighy Bay står velvære og selvforkælelse øverst på listen. Maden og betjeningen er i top, det store poolområde indbyder til afslapning og du kan nyde alverdens behandlinger i det smukke spa område. Hotellet har deres egen kids club, hvor børn har mulighed for at dyrke et hav af aktiviteter. Du finder også et vandsportscenter med mulighed for dykning, paragliding, surfing mm. Der er også mulighed for at tage en cykeltur på hotellets anlagte sandstier. Vi glæder os til at sende dig afsted på en smuk og anderledes ferie, hvor både krop og sjæl bliver forført og forkælet.

119


120


SOL, SPA OG SHOPPING

i Dubai

121


I

Dubai mødes den farverige arabiske kultur og den vestlige urbane livsstil. Alt i Dubai er overdådigt. Byen er et overflødighedshorn af shopping og oplevelser i særklasse for hele familien. Her findes verdens højeste bygning, Burj Khalifa, på 828 meter, som samtidigt er verdens eneste 7-stjernede hotel. Dubai Mall har verdens største dansende springvand og verdens største indendørs skianlæg. Og udenfor byen har man anlagt en kunstig palmeø med kridhvide sandstrande og luksushoteller på stribe. Dubai er samtidigt rig på spændende historie, hvilket du mærker, når du bevæger dig ind i den gamle bydel Deira. I den antikke guldsouk kan du finde alt inden for smykker, og i krydderisouken bliver alle dine sanser overvældet af de forskellige dufte og farver. Dubai byder også på storslåede oplevelser for de små med overdådige forlystelsesparker, kæmpe vandland og imponerende akvarier.

Et af vores hoteller

Når du rejser med os til Dubai, har vi et bredt udvalg af hoteller, du kan vælge mellem. Vi samarbejder med flere forskellige hotelkæder, og vi har noget for alle. Du kan blandt andet blive indlogeret på Dar Al Masyaf. Et 5-stjernet luksus resort, som er en del af Jumeirah

122

kæden, som vi arbejder tæt sammen med. Hotellet er indbegrebet af luksus, forkælelse og velvære med alt, hvad hjertet begærer. Jumeirah kædens hoteller ligger side om side langs en hyggelig kanal, hvor små både fragter dig fra det ene hotel til det andet. Som gæst med full-board på Dar Al Masyaf, har du fri adgang til i alt 52 spisesteder fordelt på de forskellige hoteller. Et fantastisk tilbud, som vi varmt anbefaler. Dar Al Masyaf ligger direkte ned til Jumeirahs egen private sandstrand og har udsigt til Burj Khalifa, som tårner sig op ude i bugten. Et imponerende syn både om dagen og om aftenen. Hotellets luksuriøse spa tilbyder alle former for behandlinger, og i fitnesscentret kan du bl.a. spille tennis, squash samt tilmelde dig yoga som dyrkes på stranden. Der er også masser af aktiviteter til børnene. Som gæst på hotellet har du fri adgang til Wild Wadi Waterpark, som ligger lige ved siden af. Gå ikke glip af Dubai og de mange spændende oplevelser, der venter dig. Vi sammensætter den perfekte ferie ud fra jeres ønsker og behov. Husk at du kan kombinere turen med Oman, som er en rejse ind i den autentiske arabiske kultur.


LAD DIG OVERVÆLDE AF INDTRYK I DUBAI - DET IMPONERENDE ARABISKE EMIRAT MED NOGET AT BYDE PÅ FOR HELE FAMILIEN

123


FORDI EN REJSE IKKE BARE ER EN REJSE

124


125


Zen Luxury Travels • Folke Bernadottes Allé 7 2100 Kbh Ø • Telefon: 61 16 30 14 • info@zenluxurytravels.com • www.zenluxurytravels.com

Profile for birgittekerff

Zen Luxury Travels - fordi en rejse ikke bare er en rejse!  

Vi skaber rejser med hjertet. Alle vores rejser udspringer fra en drøm om at skabe anderledes og vedkommende rejser til unikke hoteller, hvo...

Zen Luxury Travels - fordi en rejse ikke bare er en rejse!  

Vi skaber rejser med hjertet. Alle vores rejser udspringer fra en drøm om at skabe anderledes og vedkommende rejser til unikke hoteller, hvo...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded