Page 1

REJSER FOR KROP

sind og sjæl


V

i skaber rejser med hjertet. Alle vores rejser udspringer fra en drøm om at skabe anderledes og vedkommende rejser til unikke hoteller, hvor sjæl og passion er i højsædet. Vi har udvalgt steder, der tænker bæredygtigt og økologisk. Hoteller, hvor personalet har hjertet med på arbejdet. Steder, man kan mærke. Rejser, der gør en forskel i dit liv. Vi er samtidigt taknemmelige over at kunne tilbyde dig retreats, der viser dig vejen ”hjem”. Retreats, der sætter sine spor i krop, sind og sjæl. Rejser, der skaber ro, balance og giver dig endnu mere livsglæde. Der vil blive renset ud i “gammel bagage.” Du får nogle nye gode vaner og positive tanker med hjem, så du kan blive den bedste udgave af dig selv Vi har rejst, prøvet, smagt og lagt krop til hver enkelt oplevelse. Vi er derfor helt sikre på, at vi kan tilbyde dig noget ud over det sædvanlige. Vi gør altid vores bedste - og det gør vores samarbejdspartnere også. Sammen med dig sammensætter vi præcis den rejse, som indfrier dine ønsker og drømme. Vi glæder os til at sende dig afsted på dit livs rejse.

2

Rigtig god tur Zennie og Martin Bonde Mogensen


04

POWER RETREAT PÅ

Sri Lanka

08

TAG PÅ RUNDTUR

på Sri Lanka

12

OPLEV PARADIS

på vejen hjem

14

JUICE RETREAT I

Marrakech

DETOX OG VELVÆRE

på Koh Samui

24

NYTÅRSKUR PÅ

Kragerup Gods

LUKSUSSPA OG VELVÆRE

i Sydspanien

34

28

BARFODSLUKSUS PÅ

Maldiverne

ØRKENLUKSUS I

Oman

52

20

48

SOL, SPA OG SHOPPING

i Dubai

3


4


POWER RETREAT PÃ…

Sri Lanka 5


FORKÆL DIG SELV - TAG MED PÅ VORES UFORGLEMMELIGE AYURVEDISKE YOGA- OG MEDITATIONSREJSE TIL SRI LANKA

T

ag med os til Sri Lanka på Power Retreat og få en oplevelse for livet. Et ayurvedisk energiboost for krop og sjæl vil forandre din tilstand markant på blot en uge og give dig overskud til at præstere optimalt både professionelt og personligt. Turen er for dig, der vil vende hjem med en stærkere, sundere og slankere krop samt et roligere og mere harmonisk sind. Der er fokus på din sundhed via kost, behandlinger, daglig yoga og MAM træning (Move and Mobility). Vi sørger for alt det praktiske, så du udelukkende skal fokusere på at blive den bedste version af dig selv.

Hotellet

Jetwing Ayurveda Pavillions er et familiedrevet og autentisk ayurvedisk hotel. Hotellet har vi nøje udvalgt efter at have rejst rundt på hele Sri Lanka for at finde det helt rigtige sted til vores gæster. Her er hjertevarmt, venligt, smukt og meget hyggeligt. Personalet er imødekommende og betjeningen meget personlig. En lille oase med blomster, bananpalmer

og terracotta. Nyd tiden mellem yoga, meditation og behandlinger i den smukke have, og brug poolen til afslapning. Du har også adgang til Jetwings søsterhotel, som ligger tæt på, hvor der er en stor lækker pool og direkte adgang til stranden. Hotellet har sit eget hold af specialister af ayurvediske læger, behandlere og kokke. Stort set alle behandlinger foregår i din egen villa. Privatliv er der masser af på turen, selvom vi rejser i en gruppe.

Turens indhold

• Fly tur/retur og indlogering i egen villa. • Daglige individuelle konsultationer af lokal ayurve disk læge, som følger din udvikling. • Fuld økologisk og ayurvedisk forplejning. Kokkene laver mad specielt til dig udfra din ayurvediske læ ges anvisninger. • Kokkeopvisning i ayurvedisk madlaving, så du får inspi ration og tips med hjem. • 2 – 2,5 timers daglige ayurvediske behandlinger, som f.eks. består af oliemassage, rensende damp bade og helende urteindpakninger. Behandlingerne nulstiller krop og sind samt får bugt med ophobet stress. • Daglig morgenyoga og meditation samt Kropsinsti tuttets grundtræning hver aften. Hertil også un dervisning i ”De 5 tibitanere” hver dag. Du får mere ro, fysisk og mentalt overskud samt værktøjer til at balancere et travlt familieliv og en krævende karri ere. • 2 kropsterapibehandlinger udført af kropsterapeut fra Kropsinstituttet, som afslører din krops sande til stand. Behandlingen fokuserer på kroppen i sin hel hed og hjælper dig med at opnå en sundere livsstil og fornyet livskvalitet som styrker din krop og sjæl. • En sundhedsrapport over hvilke fødevarer du vil have godt af at spise mere af, mindre af samt hol de dig fra. Kropsinstituttets behandlere støtter og vejleder dig igennem hele forløbet. Det er en spændende rejse, du er på, og vi glæder os til at nulstille din travle hverdag.

6


7


TAG PÅ RUNDTUR

på Sri Lanka

8


9


GIV DIG SELV EN FANTASTISK OG INSPIRERENDE OPLEVELSE KOMBINÉR DIT POWER RETREAT MED EN RUNDTUR PÅ SRI LANKA

10


UNESCOS Verdensarvsliste. Vi anbefaler, at du besøger så mange af dem som muligt på din rundtur. Du kan opleve alle sider af den storslåede ø, der både har regnskov, savanne og højland med smukke teplantager. Ønsker du en mere rolig ferie, hvor du slapper af med sol og strand, kan vi naturligvis også arrangere det. Vi samarbejder med en række hoteller på tværs af øen, som vi har udvalgt.

S

ri Lanka er en sjælden og uspoleret perle, der byder på mange forskelligartede oplevelser. Det er et under, at der ikke kommer flere turister. At rejse rundt på Sri Lanka er fantastisk. Med storslået natur, spændende kulturelle oplevelser og dejlige strande har Sri Lanka det hele!

Vi kan enten forlænge dit Power Retreat, eller vi kan skræddersy din drømmerejse til Sri Lanka. Vi glæder os til at arrangere din drømmerejse.

Forlæng dit Power Retreat med en rundrejse på Sri Lanka. Vi skræddersyr turen efter dine ønsker. Du får din egen private chauffør, som samtidigt bliver din personlige guide under turen.Lokalbefolkningen på Sri Lanka er altid venlige, smilende og hjælpsomme. De bidrager til den fantastiske oplevelse. Sri Lanka har otte seværdigheder, som er optaget på

11


SLUT DIT POWER RETREAT AF MED ULTIMATIV FORKÆLELSE PÅ MALDIVERNE

I

den nordlige Male-atol, kun 20 min i speedbåd fra hovedøen Male hvor lufthavnen ligger, finder du Gili Lankanfushi - et 5-stjernet resort med luksusvillaer på pæle i det klare vand. Du kan kombinere vores rejser til Sri Lanka med et ophold på Gili Lankafushi og andre øgrupper på Maldiverne. Fra Sri Lanka tager flyveturen ca. 1,5 time, og flybilletten koster ikke ret meget. Snyd derfor ikke dig selv for dette unikke paradis! På Gili Lankanfushi bliver du indlogeret i én af de 45 vandvillaer, som alle er luksuriøst indrettet med solterrasser, udendørs bruser og privat vandhave. Der er fokus på miljøet, og alt er bygget bæredygtigt med stor respekt for naturen. Maden på Gili Lankanfushi er i topklasse. Alt er økologisk og lækkert tilberedt af friske råvarer. Sæt dig til rette i den smukke restaurant og vent på, at alt bliver serveret for dig. Du kan selvfølgelig også vælge at få din mad serveret i din villa. Fortæl os, hvad du ønsker, så sørger vi for at sammensætte den perfekte rejse til dig. Glæd dig til selvforkælelse og en fantastisk afslutning på dit ayurvediske Power Retreat.

12


OPLEV PARADIS

på vejen hjem

13


JUICE RETREAT I

Marrakech

14


15


TAG MED PÅ DET ULTIMATIVE JUICE RETREAT OG OPNÅ FANTASTISKE RESULTATER I SMUKKE OG VIDUNDERLIGE OMGIVELSER

16


B

lot tyve minutter fra Marrakechs labyrintiske gyder, farvestrålende markeder og smukke medina har vi fundet en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed. Det udsøgte, 5-stjernede resort danner rammen om vores luksuriøse retreat, som er skræddersyet til dig, der vil detoxe både indvendig og udvendig. Her kan du forkæle dig selv med en velfortjent pause, hvor du genopbygger din krop og vender markant sundere, slankere og smukkere hjem. Men måske allervigtigst: Du får et gigantisk overskud af fornyet energi, power og vitalitet og mærker dig selv helt uden filter. Alt dette sker på kun en uge!

Hotellet

Det familiedrevet hotel ”Les Deux Tours”, er indbegrebet af marokkansk luksus. Hotellet er omgivet af den fineste gamle have, hvor du går rundt mellem palmer, frugttræer, anlagte damme og økologiske urtehaver. Påfugle går frit rundt mellem gæsterne, og alle dufte er udpræget eksotiske. Lad dig fortrylle og forføre og lad op i de billedskønne himmelsenge rundt omkring i haven og ved poolen. Her er smukt, lækkert, eksklusivt, og stemningen emmer af 1001 nats eventyr.

Turens indhold

På vores Juice Retreat opnår du resultater på blot en uge. Der er fokus på din krops sundhed og dit menta-

le velvære.
Den daglige træning består hver morgen af blid yoga og meditation, som virker afstressende og beroligende. Kropsinstituttets grundtræning hver aften understøtter kroppens udrensning og kommer gamle skader og skavanker til livs. Opholdet inkluderer fly tur/retur, indlogering i dobbelt- eller enkeltværelse samt fuld forplejning med økologiske friskpressede grøntsagsjuicer, hvori der er de bedste næringsstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Juicerne renser din krop og giver den en velfortjent pause. Du får også kosttilskud, urteteer og alt det kildevand, du kan drikke. Alt sammen understøtter kroppens naturlige udrensning. Dine behandlinger på en uge: • 2 hammam behandlinger i lækre spabade - hammam er med til at rense din krop. • 2 velværemassager. • 1 lækker ansigtsbehandling. • 2 Kropsterapibehandlinger af Kropsinstituttets kropsterapeut. Alle behandlinger er med til at forkæle din krop og dit sind. Glæd dig til en helt ny fornemmelse af ro og velvære, mens du får et kæmpe boost af energi og overskud.

17


THE WORLD IS A BOOK, AND THOSE WHO DO NOT TRAVEL READ ONLY ONE PAGE - Saint Augustine


20


DETOX OG VELVÆRE PÅ

Koh Samui 21


TAG MED TIL THAILAND - OPLEV DET LUKSURIØSE KAMALAYA OG FÅ DEN ULTIMATIVE SPA OPLEVELSE I ÉT MED NATUREN

Kamalaya leverer en holistisk livsstiloplevelse, der sigter mod at dyrke det guddommelige potentiale, der findes i os alle

22


K

amalaya er indbegrebet af tropisk elegance og luksus. De rolige omgivelser fører dig tilbage til naturens rytme, hvor du finder ind til din kerne og dit naturlige jeg. På Kamalaya oplever du velvære og selvforkælelse. Du gør din krop og din sjæl en kæmpe tjeneste ved at tage afsted.

Hotellet

Kamalaya er meget mere end et luksushotel. Det er et spa hotel med en gennemgribende holistisk ideologi, der forener krop, sind, ånd og sjæl. Grundlæggerne John og Karina Stewarts vision var at skabe et sted, hvor service, spiritualitet, sundhed og bæredygtighed går hånd i hånd. Et sted, hvor mennesker kan finde sin indre helbredende kraft. En vision, der startede som en drøm og i dag er blevet til Kamalaya. Bygget ind i klippevæggen på Koh Samui er Kamalaya et storslået eksempel på skønhed og bæredygtig arkitektur skabt med en enorm respekt for naturen. Til hotellet hører en vidunderlig have og egen privat strand. Du er omgivet af frodig jungle, majestætiske klippeformationer, vandfald, lotusdamme og tropiske planter. Her er intet mindre end vidunderligt. Du kan ikke undgå at forelske dig i Kamalaya.

Turens indhold

På Kamalaya finder du flere forskellige sammensatte forløb. Du kan vælge mellem Detox, Stress & Burn Out, Healthy Lifestyle og Emotional Balance. Et stort hold af specialister står klar til at tage imod dig. Alt fra biopater, personlige trænere, yogainstruktører, akupunktører, kinesiske medicinere, indiske meditationsinstruktører og massører. Der er også et hav af aktiviteter, du kan tilmelde dig. Bl.a. Qi Gong, pilates, yoga, lydhealing og kokkeskole. Du kan naturligvis sammensætte dit forløb hjemmefra, så træning, kost og behandlinger er skræddersyet til dig. Vi tager os alt det praktiske med bestilling, så du kun skal nyde og tage imod. Maden på Kamalaya er et kapitel for sig. Køkkenchefen leverer overdådigt lækker, naturlig og økologisk detox mad i en kulinarisk sammensætning af det europæiske og thailandske køkken. Vi glæder os til at sende dig afsted på en rejse for livet, som giver dig værktøjer til en sundere livsstil med hjem. Lad dig forføre, inspirere og forkæle. Kamalaya er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

23


24


NYTÅRSKUR PÅ

Kragerup Gods 25


GIV DIN KROP DEN BEDSTE START PÅ DET NYE ÅR MED SUPPEFASTE OG UDRENSNING I HISTORISKE OG NATURSKØNNE OMGIVELSER

Turens indhold

Nytårskuren er ren selvforkælelse og udrensning på 1. klasse. Du opnår resultater på blot fire dage og får den bedst tænkelige start på det nye år. Opholdet er inkl. indlogering i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse samt fuld forplejning, behandlinger og træning for krop og sjæl. Hver morgen dyrker vi yoga og mediterer. På den måde får du den bedste start på dagen. Om aftenen understøtter vi din udrensning med træning og meditation. Den perfekte afslutning på en dag i sundhedens tegn. Dagen lang serveres der lækre og nærende varme grøntssagssupper, som er lavet af økologiske råvarer. Derudover får du kosttilskud, som understøtter din

26

suppefaste og din udrensning (Sunde olier, mælkesyrebakterier, kokosvand, SuperGreens, Spirulina, Aloe Vera mm.) Sammen dyrker vi åndedrætstræning, udstrækning og afspænding, som får dig helt ned i gear og giver dig alle muligheder for at genfinde balancen i din krop. I løbet af opholdet får du også to kropsterapibehandlinger som supplement til din udrensning. Du har derudover fri adgang til godsets lækre spaområde med pool og sauna. Om aftenen laver vi målsætning for resten af året, og måske endda for resten af livet. Glæd dig til nogle sunde og fantastiske dage, hvor du får opskrifter med hjem og masser af inspiration til en sund, sjov og let hverdag.


M

ed Kropsinstituttets nytårskur på Kragerup Gods kommer du godt igang med det nye år. Yoga, MAM træning (Move And Mobility), mindfullness, åndedræts- og nærværstræning, meditation, kropsterapibehandlinger, varm suppefaste og masser af selvforkælelse. Suppefaste er en fantastisk måde at kickstarte og udrense kroppen på. Du skal ingenting gøre andet end at nyde det og læne dig tilbage og lade alt blive serveret for dig på et ”sølvfad”. Du kommer hjem med redskaber til at nå dine nytårsfortsæt, mere energi, væsentlig sundere samt et par kilo lettere både udenpå og indeni.

Godset

Kragerup Gods kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Det smukke gamle gods er en perle for sig. Godset er omgivet af den smukkeste natur, som indbyder til masser af frisk luft og gåture. Derudover har Kragerup Gods fokus på bæredygtighed og gør en ekstra indsats for at skåne miljøet og er selvforsynende med både el, vand og varme. Lad dig betage af de historiske rammer og den storslåede natur. Find ro, inspiration og overskud til den travle hverdag, som venter derhjemme.

Du kan også bruge nytårskuren som led i Kropsinstituttets 24-dages udrensning, hvor de 4 dage på Kragerup Gods udgør de 4 fastedage.

27


28


LUKSUSSPA OG VELVÆRE

i Sydspanien

29


T

rænger du til at blive forkælet, komme i form, leve sundere, eller blot give dig selv en pause og et kæmpe energiboost? Så er SHA det perfekte sted. Et af Europas mest anerkendte sundheds og spahoteller dedikeret til dig og din velvære. Her forkæler du dig selv og kommer i kontakt med din indre sundhed i de smukkeste omgivelser på klipperne over Middelhavet i Sydspanien. Et vidunderligt og inspirerende sted, som giver dig ro i både krop, sind og sjæl.

Hotellet

SHA er stort, moderne og virkelig gennemført. 6.000 m2 imponerende og luksuriøs arkitektur med alt, hvad hjertet begærer. På SHA tilbydes du forskellige forløb. Du kan vælge mellem Weight Loss & Detox, Rejuvination, Stress Relieve, Fitness, Well Being og Recovery. Personalet er yderst veludddannet, og filosofien bygger på de mest effektive naturterapier og sund ernæring kombineret med de seneste fremskridt indenfor vestlig medicin. Her er du i professionelle hænder. Fortæl os dine ønsker, så sammensætter vi det helt rigtige forløb til dig. Hotellets faciliteter er overdådige. Her er sale til yoga, meditation og pilates. Stort, luksuriøst spa og well-

30

nessområde med en imponerende indendørs pool. Skønhedsklinik, tennisbaner, fittnesscenter, bibliotek, biograf mm. Alt er af højeste standard. Maden på SHA er i særklasse. De tre gastronomiske menuer, SHA menu, Biolight og Kushi tilrettelægges efter dig og dit forløb. Alle tre menuer er baseret på SHA’s filosofi om sund ernæring og er lavet af sæsonens friske råvarer. Forskellen på dem er, hvor meget du ønsker at tabe dig. Kushi er således den mest strikse af de 3 menuer. I køkkenet står dygtige og dedikerede kokke klar til at trylle vidunderlig gourmetmad frem, ligegyldigt hvilken menu du vælger at følge. SHA ønsker at dele ud af sin viden om kost, træning og sundhed. Derfor har de skabt SHA Academy, et dagligt program af samtaler, øvelser, ture og konferencer, som du kan melde dig til enten alene eller i en gruppe. Her får du viden, inspiration og de værktøjer, du skal bruge for at fortsætte den sunde livsstil derhjemme. SHA sigter efter den perfekte balance. Når krop, sind og ånd er i harmoni, er resultatet sundhed og lykke, som hjælper os med at opnå vores fulde potentiale. Velkommen til SHA - et ophold du aldrig vil glemme.


SHA I ALICANTE FORKÆLER ALLE DINE SANSER OG GIVER DIG ALT, HVAD DU DRØMMER OM PÅ ET LUKSUS SPAOPHOLD

31


ONCE A YEAR GO SOMEPLACE YOU’VE NEVER BEEN BEFORE - Dalai Lama


BARFODSLUKSUS PÃ…

Maldiverne

34


35


36


MALDIVERNE ET SANDT PARADIS I DET INDISKE OCEAN

M

aldiverne er et af de smukkeste steder på jorden. Et unikt paradis bygget op af atoller og koralrev omgivet af krystalklart turkist vand. De mange øer ligger som perler på en snor i Det Indiske Ocean og byder på et hav af vidunderlige hoteller og luksuriøse oplevelser. Vi samarbejder med mange forskellige hotelkæder på Maldiverne. Vi kan derfor sammensætte præcis den ferie, du ønsker dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så planlægger vi det hele for dig. Du skal blot tage afsted, nyde og lade dig forkæle. På de følgende sider kan du se et udvalg af vores spændende og unikke hoteller på Maldiverne.

37


Soneva Fushi

Slow Life: Sustainable-Local-Organic-WellnessLearning-Inspiring-Fun-Experiences

38


UOVERTRUFFEN SKØNHED, PARADISISKE STRANDE OG BÆREDYGTIG LUKSUS PÅ MALDIVERNE

N

år du ankommer til Soneva Fushi, kan du mærke det med det samme. Her er vidunderligt, smukt og sand balsam for sjælen. Der er lagt vægt på ro, luksus, bæredygtighed og skønhed så langt øjet rækker. Tiden står stille, og du kan slet ikke undgå at blive grebet af den helt særlige stemning. Når du ankommer, afleverer du dine sko, for som de siger: ”Du mærker mere i bare tæer” - og det er sandt! Soneva hotelkæden er skabt af grundlæggerne af Six Senses. Her på Maldiverne har de blot taget konceptet endnu videre. Hotellerne emmer af underspillet luksus og ultimativ selvforkælelse. Kodeordet hos Soneva er ”Slow Life”, som handler om luksuriøse rejseoplevelser med stor respekt for naturen i bæredygtige omgivelser. Soneva Fushi er et fantastisk sted, hvor du hurtigt overgiver dig til den rolige ølivsstil og kommer helt ned i gear. Du bor i luksuriøse strandvillaer direkte ned til det smukke turkise hav. Du har selvfølgelig mulighed for at købe full-board, maden er økologisk, frisk og udsøgt lækker. Din egen personlige butler sørger for, at du ikke kommer til at mangle noget. Der er masser af aktiviteter, du kan melde dig til. Dyk f.eks. ned med havbiologen og oplev det mageløse undervandsliv, eller udforsk den smukke nattehimmel i det lokale planetarium. Læn dig tilbage, nyd, lad dig inspirere, betage og forkæle. Du vil ikke fortryde det!

39


FORKÆL DIG SELV OG OPLEV DEN ULTIMATIVE LUKSUS TIL SØS

K

ombinér dit ophold på Soneva Fushi med et par dage ombord på Sonevas luksuriøse sejlbåd. Besætningen sørger for, at du ikke mangler noget, Alt er med ombord - der bliver kræset for dig. Du skal ikke gøre andet end at nyde de smukke omgivelser. Livet ombord er vidunderligt. Du kan få behandlinger og massage på dækket og fange din egen tun, som serveres til aftensmad. Du kan også vælge at sidde i et karbad med glasbund, så du kan beundre det smukke liv under vandet. Besætningen tilpasser naturligvis turen, aktiviteterne og maden efter dine ønsker og behov. Helt unikt og og en fuldstændig fantastisk oplevelse.

40


Soneva in Aqua 41


Soneva Jani

” 42

Lad os sammensætte dit ophold på de tre Soneva hoteller, og giv dig selv 14 dages ferie i paradis. Vi lytter til dig og kombinerer destinationerne, så du får det bedste af det bedste.


GIV DIG SELV EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE I SÆRKLASSE OG BO I LUKSURIØSE VANDVILLAER PÅ DET TURKISE HAV

S

oneva Jani er det nyeste hotel i Soneva kæden. De smukke vandvillaer ligger som perler på en snor langs den imponerende badebro bygget op i træ. Her er ubeskriveligt smukt. Villaerne er store og luksuriøse, betjeningen udsøgt og privatliv er der masser af. Alt hvad du har brug for, findes i din egen villa. Din private butler sørger for, at du aldrig mangler noget. På hovedøen ligger Soneva Janis spa, fitnesscenter og restauranter. Du kan enten spise dér eller vælge at spise i villaen. Alt tilrettelægges efter dine ønske. Nyd den varme sol, bad, dyk eller snorkel i det krystalklare vand.Giv dig selv den ultimative forkælelse ved at kombinere din rejse til Soneva Jani med nogle dage på Soneva Fushi eller Soneva in Aqua. Luksuriøst, tilbagelænet og virkelig lækkert.

43


VELKOMMEN TIL UOVERTRUFFEN SKØNHED OG LUKSUS KUN 20 MIN VÆK FRA LUFTHAVNEN PÅ HOVEDØEN MALE

D

et er svært ikke at forelske sig i Maldiverne og Gili Lankanfushi. Turkist vand så langt øjet rækker, luksuriøse vandvillaer bygget på pæle over det krystalklare vand og din egen personlige butler, Mr. Friday, som står klar til at forkæle dig.

Hotellet

Gigli Lankanfushi er et 5-stjernet luksus resort bygget med stor respekt for naturen. De smukke vandvillaer er bygget op i træ og falder naturligt ind i de smukke omgivelser. Alt er bæredygtigt. Maden er økologisk og en gourmet oplevelse for sig. Vi anbefaler full-board, så du ikke behøver at bruge tid på dette, mens du er der. Ønsker du en privat middag på stranden eller måske på din egen terrasse, er det blot at spørge Mr. Friday, der ordner det hele for dig. På Gili Lankanfushi er miljøet i fokus, og det lokale ma-

44

rinecenter gør en stor indsats for at bevare koralrevet og dyrelivet i vandet. Undervandslivet er mageløst, og øen har egen dykkerskole og vandsportscenter. Du kan snorkle, dykke med instruktør, surfe eller sejle i kajak. Du kan også tage med ud og dybhavsfiske. En fantastisk oplevelse for hele familien. Læg også vejen forbi Meera spa, som tilbyder alt fra yoga på stranden til massage på glasgulv med kig til havbunden og undervandslivet. Smukt og paradisisk.


Gili Lankanfushi

45


LIFE IS AN ADVENTURE - DARE IT

- Mother Theresa


48


ØRKENLUKSUS I

Oman

49


OPLEV DET AUTENTISKE ARABIEN OMGIVET AF RO OG STORSLÅET NATUR I OMAN

Six Senses Zighy Bay er oplagt at besøge i kombination med en ferie i Dubai. Der er ikke langt mellem de to destinationer, men til gengæld er forskellen på dem milevid. På denne måde oplever du begge sider af den arabiske halvø.

50


E

r du vild med den autentiske arabiske stil, og vil du væk fra larm, shopping og skyskrabere? Så skal du vælge Oman, som kun ligger to timers kørsel fra Dubai. Vi samarbejder med flere forskellige hoteller i Oman. Vi kan derfor sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Et af vores hoteller

Six Senses Zighy Bay i Oman er et magisk sted. Omgivet af bjerge og ørken ligger det uforstyrret på stranden med udsigt ud over den smukke Omanbugt. Naturen omkring er rå, gold og storslået. De mange smukke klippeformationer står i smuk kontrast til det turkise klare hav. Zighy Bay er autentisk arabisk. Alt er bygget op i sten. Hotellet er skabt med stor respekt for naturen uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Du indlogeres i egen villa med pool - flere af dem vender mod stranden og vandet. Herfra kan du nyde den smukke udsigt over bugten. Når du ankommer til hotellet, modtages du af det søde personale, som byder dig velkommen. Det omanske folk er stolt og meget gæstfrit, hvilket man tydeligt mærker på Zighy Bay. På Zighy Bay står velvære og selvforkælelse øverst på listen. Maden og betjeningen er i top, det store poolområde indbyder til afslapning og du kan nyde alverdens behandlinger i det smukke spa område. Hotellet har deres egen kids club, hvor børn har mulighed for at dyrke et hav af aktiviteter. Du finder også et vandsportscenter med mulighed for dykning, paragliding, surfing mm. Der er også mulighed for at tage en cykeltur på hotellets anlagte sandstier. Vi glæder os til at sende dig afsted på en smuk og anderledes ferie, hvor både krop og sjæl bliver forført og forkælet.

51


52


SOL, SPA OG SHOPPING

i Dubai

53


I

Dubai mødes den farverige arabiske kultur og den vestlige urbane livsstil. Alt i Dubai er overdådigt. Byen er et overflødighedshorn af shopping og oplevelser i særklasse for hele familien. Her findes verdens højeste bygning, Burj Khalifa, på 828 meter, som samtidigt er verdens eneste 7-stjernede hotel. Dubai Mall har verdens største dansende springvand og verdens største indendørs skianlæg. Og udenfor byen har man anlagt en kunstig palmeø med kridhvide sandstrande og luksushoteller på stribe. Dubai er samtidigt rig på spændende historie, hvilket du mærker, når du bevæger dig ind i den gamle bydel Deira. I den antikke guldsouk kan du finde alt inden for smykker, og i krydderisouken bliver alle dine sanser overvældet af de forskellige dufte og farver. Dubai byder også på storslåede oplevelser for de små med overdådige forlystelsesparker, kæmpe vandland og imponerende akvarier.

Et af vores hoteller

Når du rejser med os til Dubai, har vi et bredt udvalg af hoteller, du kan vælge mellem. Vi samarbejder med flere forskellige hotelkæder, og vi har noget for alle. Du kan blandt andet blive indlogeret på Dar Al Masyaf. Et 5-stjernet luksus resort, som er en del af Jumeirah

54

kæden, som vi arbejder tæt sammen med. Hotellet er indbegrebet af luksus, forkælelse og velvære med alt, hvad hjertet begærer. Jumeirah kædens hoteller ligger side om side langs en hyggelig kanal, hvor små både fragter dig fra det ene hotel til det andet. Som gæst med full-board på Dar Al Masyaf, har du fri adgang til i alt 52 spisesteder fordelt på de forskellige hoteller. Et fantastisk tilbud, som vi varmt anbefaler. Dar Al Masyaf ligger direkte ned til Jumeirahs egen private sandstrand og har udsigt til Burj Khalifa, som tårner sig op ude i bugten. Et imponerende syn både om dagen og om aftenen. Hotellets luksuriøse spa tilbyder alle former for behandlinger, og i fitnesscentret kan du bl.a. spille tennis, squash samt tilmelde dig yoga som dyrkes på stranden. Der er også masser af aktiviteter til børnene. Som gæst på hotellet har du fri adgang til Wild Wadi Waterpark, som ligger lige ved siden af. Gå ikke glip af Dubai og de mange spændende oplevelser, der venter dig og din familie. Vi sammensætter den perfekte ferie ud fra jeres ønsker og behov. Husk at du kan kombinere turen med Oman, som er en rejse ind i den autentiske arabiske kultur.


LAD DIG OVERVÆLDE AF INDTRYK I DUBAI - DET IMPONERENDE ARABISKE EMIRAT MED NOGET AT BYDE PÅ FOR HELE FAMILIEN

55


- fordi en rejse ikke bare er en rejse

WWW.ZENLUXURYTRAVELS.COM

Zen Luxury Travels  
Zen Luxury Travels  
Advertisement