Murisør | Boligmagasin

Page 40

SIDE 1 Magasin fra murisør utgitt april 2024
LEVE VEL
Å BO VEL ER Å
Les mer om Tangen Torv FYR på side 30

INNLEDNING:

Boligdrømmen lever

Vi i Mur i Sør har et ønske om å bygge boliger der alle ønsker å bo! Når du blar i dette magasinet, ønsker vi at du finner noe som passer for akkurat deg.

Her har vi samlet alle eiendommer vi har for salg – og som er prosjektert. Vi jobber hele tiden for å levere de beste kvalitetene og planløsningene. Dette gjøres sammen med arkitekter og i samarbeid med andre fag.

Alle er forskjellige – men har et ønske om et godt hjem. Det er vi også veldig opptatt av. Vi har gjort det mange ganger, og er kompromissløse når det kommer til kvalitet – og det skal komme deg til gode. Fra leiligheter i alle størrelser og prisklasser, eller en enebolig for hele familien – til unik hytte på fjellet. Gjør du bolig- eller hyttehandelen med oss, lover vi solid håndverk og trygg prosess hele veien.

I dag bygger vi på store deler av Sørlandet – fra sentrumsleiligheter i Kvadraturen og på Tangvall – til boliger i nye eller etablerte bomiljøer. I dette magasinet blir du kjent med alle våre prosjekter. Dersom du er interessert i å bo andre steder, vil vi gjerne høre fra deg. Vi er en aktiv og offensiv utbygger som hele tiden jobber for å oppfylle boligdrømmer – uansett hvor du vil bo.

Så nøl ikke – slå på tråden til en av oss – eller stikk innom oss på Tangvall i Søgne eller vårt avdelingskontor i Festningsgata i Kristiansand. Vi har alltid tid for en uforpliktende boligprat, og kaffen står alltid klar.

God fornøyelse!

SIDE 2
SIDE 3
Salg eiendom 99 47 94 17 annesofie@murisor.no Cato Hersvik-Olsen Salgs- og markedssjef 99 60 21 44 cato@murisor.no
Anne Sofie K Førde
SIDE 4
Klassisk og elegant med marmor og gulldetaljer. Store fliser gir badet skikkelig spa-følelse. Sorte detaljer og mørke fliser – moderne og lekkert.

Alle dager starter på badet!

For oss som leverandør er kvalitet og løsninger på et bad veldig viktig! Vi skal sammen med deg levere den beste løsningen på ditt neste bad.

SIDE 5
Mørke bad med innslag av tre-fliser gir en eksklusiv følelse på badet.

Er du interessert i å få gode tips for planlegging av ditt nye kjøkken i din nye bolig?

Jeg kan være med å gi gode råd i en tegnetime hos Strai Kjøkken ved kjøp av bolig hos Mur i Sør.

SIDE 6

TROND MOI OM KJØKKEN:

Boligens hjerterom

Mat og drikke er grunnlaget for all eksistens. Hver dag brukes timer både på tilberedning og bespisning. Det hyggeligste er når familien samles rundt bordet, eller når vennegjengen er på besøk for et godt måltid mat. Heldigvis er det blitt slik at kokken slipper å stå alene på kjøkkenet. Nå er kjøkkenet blitt boligens hjerterom der alle samles. Her lukter det godt og smaksprøver deles ut. Bordet er pent dekket og mens man lager mat kan man delta i samtalen sammen med gjestene.

De gode stundene rundt bordet strekker seg langt ut i de små timer. Jeg nyter hvert sekund.

Som kokk er jeg også veldig opptatt av praktiske løsninger på kjøkkenet. Om kjøkkenet i boligen er stort eller lite spiller ingen rolle, men det må være funksjonelt. Tilgang til redskaper, plassering av stekeovn, koketopp og funksjonalitet på hvitevarer. Ja alt er viktig for meg når jeg lager mat. Foto

SIDE 7
viser Femunden-kjøkken fra Strai.
SIDE 8
Vi visste at en beliggenhet som dette fortjente en helt unik hytte!

En sørlandsk hyttedrøm

I 2022 overleverte vi denne flotte hytta til en fornøyd familie! Da Mur i Sør kjøpte denne flotte hyttetomta tenkte vi; Her må vi bygge en hytte med fantastiske kvaliteter som er tomten verdig.

Utrolig gøy å kunne overlevere en slik hytte med de aller beste kvaliteter!

AUSVIGA 68

BYhaven har løftet et helt kvartal i Kvadraturen, med stor variasjon av leiligheter og næring.

Prisvinnende arkitektur

I 2021 vant BYhaven Årets Byggepris på bakgrunn av hvordan prosjektet er tilpasset omgivelsene og behovene i Kvadraturen!

– Det bygges veldig mange dyre leiligheter for noen få. Nå skulle vi gjøre et prosjekt som bekreftet at Kvadraturen er for alle, sier Jarl Sindland etter å ha vunnet Årets Byggepris sammen med sine kolleger i Mur i Sør og arkitektkontoret Seil Arkitekter.

BYhaven er både vakkert og godt tilpasset omgivelsene, og viser at det er mulig for prosjekter i Kvadraturen å forene ønsker og behov til utviklere, beboere og byen som helhet.

SIDE 10

Med beliggenheten BYhaven har i Kvadraturen, er også naturen en flott del av nabolaget. Bymarka med Baneheia ligger bare noen meter unna. Her finner du natur, turløyper og badeplasser de færreste byer kan by på.

Mer enn bare byfornyelse!

Alt du trenger er innen en rusleturs avstand. Få hele byen som din egen bakgård – hvordan du vil bruke den er helt opp til deg.

BYhaven har ikke fått navnet sitt uten grunn. Det finnes ingen større have i Kvadratuen – og den er din når du selv måtte ønske. Alene, med venner eller gode naboer.

Haven er selve smykket i prosjektet. Den er frodig, lun og tilgjengelig for alle beboere.

9 510 000,- til 9 890 000,-

BRA: Priser fra: Ledige leiligheter

4 av 153

81 m2 - 105 m2

Ta kontakt med Anne Sofie for mer informasjon: 99 47 94 17

SIDE 11

TRINN 1

Priser fra:

3 800 000,- til 6 600 000,-

Ledige leiligheter

5 av 27

Les mer på tangvallarena.no

BRA:

ca. 40 m2 - 96 m2

SIDE 12
Felles takhage i 3. etasje. I tillegg finner du en felles takterrasse på toppen av bygget.

I de to første etasjene er det et fantastisk kjøpesenter, næring/kontorer i 3-4.etg, og bolig fra 5-9.etg. På taket er det fellesstue og stor takterrasse –tilgjengelig for alle beboere i Tangvall Arena.

TANGVALL ARENA:

Søgnes nye storstue

– ditt nye hjem?

Trinn 1 i prosjektet er ferdig – mennesker har flyttet inn i leiligheter, kontorene er fylt opp og spennende butikker trekker kjøpeglade Søgnefolk til kjøpesenteret. Byggingen på trinn 2 er godt i gang! Her kommer enda flere leiligheter, kontorer og butikker.

Innflytning for byggetrinn 2 er november 2024.

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon!

Cato: 99 60 21 44

SIDE 13
Artikkelen fortsetter

Priser fra: TRINN 2

BRA:

Ledige leiligheter 52 m2 - 158 m2

4 100 000,- til 8 800 000,16 av 29

Les mer på tangvallarena.no

SIDE 14
Illustrasjon av leilighet C702. De innglassede balkongene gjør at du kan sitte ute uansett vær! Tangvall Arena blir Søgnes nye storstue. Trinn 2 er 2 nye bygg med gode leiligheter og flotte balkonger – flere innglasset. Gode uteplasser og urbane omgivelser

Tangvall Arena har en sentral beliggenhet i Søgne – og på Tangvall. Rett ovenfor er det nye skolesenteret bygd, med både ungdomsskole og videregående skole. Et spennende handlesenter med attraktive butikker, moderne kontorlokaler i etasjene over – alt dette vil være med på å gi Tangvall et solid løft.

Leiligheter for alle – uansett livssituasjon

Hvert trinn består av 29 leiligheter som strekker seg fra 5. til 9.etasje. Høyden er med på å gi gode solforhold og fantastisk utsikt. Leilighetene er i ulike størrelser, alle med gode planløsninger.

I trinn 2 er flere av leilighetene sør-, og sørvestvendte – hvor flere er med innglasset terrasse.

Gjesterom og pusterom

På Tangvall Arena skal gjestfrihet og fellesskap med gode naboer stå helt sentralt. Vi har valgt det beste stedet på hele Tangvall til å skape nettopp dette.

I toppetasjen på bygg A og bygg C lager vi gjesterom og en fantastisk fellesstue – samt en uteplass som tar pusten fra de fleste. Her har du virkelig sola fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Ta kontakt for en visning opp i byggene på Tangvall Arena og opplev utsikten!

Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

SIDE 15
SIDE 16
Illustrasjon: Trinn 3 deles inn i 3 ulike bygg, med smarte leiligheter fra 3. til 7. etasje. Det er bygget nærmest som lanseres først.

Illustrasjon: Trinn 1 til vesntre i bildet stod ferdig i 2022. Til høyre i bildet ser du trinn 3. Med kjøpesenter i de 2 første etasjene.

1, 2, 3...

Nå kommer 28 arealeffektive leiligheter på Tangvall for salg.

Gode løsninger, sentralt på Tangvall, alt av servicetilbud, kjøpesenter og buss kun 1 minutt unna. Her finner man leiligheter fra kr. 3.000.000,- og flere med veldige gode utearealer.

Her finner du smarte leiligheter for de som skal kjøpe sin første bolig, leiligheter med to soverom for de som trenger ekstra plass – og helt strøgne leiligheter deg som ønsker det på Tangvall.

BRA: TRINN 3

Antall leiligheter fra 35 m2

Kommer for salg – priser fra kr 3 000 000,28

Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

SIDE 17

BÅTPLASSER I SØGNE

Vaglen Båthavn

5 minutter med bil fra Tangvall – mellom Høllen og Ausvigheia –finner du Vaglen Båthavn.

Innerst i Torvefjorden bygger vi brygger i høy kvalitet levert av Vik Ørsta. Utformet til båter i ulike størrelser, med landstrøm og vannposter. Det vil bli mange parkeringsplasser, både for sykkel og bil, i tillegg til mulighet for elbil-lading. Området er stille og rolig, med lite båttrafikk.

Vi har 5 ulike størrelser å by på – totalt 161 båtplasser fordelt på 2 hovedbrygger. Alle plassene kommer med gangbare utriggere.

Og det beste av alt, havna ligger midt i den vakreste Søgne-skjærgården!

Pris:

125 000,- pr. meter

Antall båtplasser

161

Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

Størrelser:

CC 3 – 5 m

Innerst i Torvefjorden bygger vi brygger i høy kvalitet levert av Vik Ørsta. Utformet til båter i ulike størrelser, med landstrøm og vannposter.

SIDE 19

Vi har mer å by på!

Vi har ledige boliger flere steder på Sørlandet, og vi har samlet alle her! Godt håndverk og moderne arkitektur, bygget i gode omgivelser.

Ta en kikk

SIDE 20
Finner du noe du liker – ta kontakt med en av oss! Så hjelper vi deg et steg nærmere boligdrømmen.

KRISTIANSAND

LUND | Kongsgård Park

LUND | Blomsbukta

LUND | Trolldalstien

JUSTNES | Eidshaven 82

GRIM | Palle Rosenkrantz 15

SENTRUM | BYhaven

SENTRUM | Tangen Torv

SENTRUM | Tangen Torv FYR

SENTRUM | Galleriet

SENTRUM | Festningsgata 40

SENTRUM | Festningsgata 44

SØGNE

OFTENES | Leireveien 302

LANGENES | Kossevigåsen

TANGVALL | Tangval Arena

TANGVALL | Marie Føreidsvei 2

LUNDE | Lunde Park

BÅTPLASSER

SØGNE | Vaglen

SIDE 21
SIDE 22 SIDE 40 SIDE 18 SIDE 42 SIDE 12 SIDE 44 SIDE 46 SIDE 24 SIDE 26 SIDE 38 SIDE 39 SIDE 28 SIDE 30 SIDE 32 SIDE 10 SIDE 34 SIDE 36 Anne Sofie K Førde Salg eiendom 99 47 94 17 annesofie@murisor.no Cato Hersvik-Olsen Salgs- og markedssjef 99 60 21 44 cato@murisor.no

Ledige

4 590 000,- til 6 690 000,4 av 54

BRA:

72 m2 - 109 m2

Les

SIDE 22
Gode fellesarealer og frodige uteområder mer på kongsgårdpark.no Priser fra: leiligheter

Vestbygget består av nye og delikate leiligheter i naturlige omgivelser med kvaliteter utover det vanlige.

VELKOMMEN TIL

Kongsgård Park

Bygget er det siste av totalt 3 trinn i Kongsgård Park, og har fire fulle etasjer med en tilbaketrukket femte etasje.

Plasseringen langs Østre Ringvei gjør at bygget blir ganske så frittliggende og får svært mye sol - spesielt rikelig med ettermiddags- og kveldssol.

Vi har valgt å videreføre en stor variasjon i leilighetstyper også i dette bygget. Kjøpere i alle aldre har så langt valgt seg en ny leilighet i Kongsgård Park.

Innflytningsklare nå – velkommen!

SIDE 23
Kongsgård Park i all sin prakt.

BLOMSBUKTA PÅ LUND

Endeløs utsikt

SIDE 24

10 eventyrlige og tidløse boliger, med utsikt ut over sjø og land.

Åpent hav og horisont mot syd, til langstrakt kystlinje og byens tak lengre øst.

Boligene som tegnes av Seil Arkitekter blir både vakre og smarte. Strandkant og svaberg på den ene siden og kort vei til alle fasiliteter på den andre.

Meld interesse på blomsbukta.no

Illustrasjon: Tomta ligger luftig og fritt, noe som gir en utsikt som bare fortsetter og fortsetter. Området rundt er et populært og etablert boligområde, med alle nødvendige fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Illustrasjon: Arkitekttegnede boliger av dyktige Seil Arkitekter.

Trolldalstien

11B & 11C

To prosjekterte og moderne vertikaltdelte boliger ved sjøen på Lund/ Kuholmen. Her får du høy standard og en fantastisk beliggenhet.

Nydelig sjøutsikt mot innseilingen og Odderøya. Nærhet til deilig badestrand i Blomma, omringet av svaberg. Solrik beliggenhet i familievennlige omgivelser i blindvei.

SIDE 26
Sørlandsperle med
beliggenhet,
solrik
sentralt på Lund.

KRISTIANSAND

I salg nå – ferdig mai 2024!

Antall boliger

Pris:

Høy prisklasse

Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

SIDE 27
| LUND
2
og fantastisk utsikt over havet.
Spennende arkitektur
Her får du mye dagslys og flott utsikt over havet.

KRISTIANSAND | SENTRUM

Et nytt sentrum.

Tangen Torv skal bli et nytt sentrum innerst på Tangen, fylt med opplevelser, mat og godt naboskap. Et levende torv med restaurant, bakeri, amfi og en frodig hage. Omringet av 170 leiligheter i alle størrelser, med solrike balkonger og gode planløsninger.

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon.

Velkommen til det gode livet på Tangen – DU er invitert!

3D illustrasjon: Leilighet T25 H0104. Romslig leilighet på torvnivå.

SIDE 28

TANGEN TORV • TRINN 1

Priser fra:

5 940 000,- til 15 190 000,-

Ledige leiligheter

46 av 178

Les mer på tangentorv.no

BRA:

75 m2 - 209 m2

SIDE 29
3D illustrasjon: Beliggende innerst på Tangen, med umiddelbar nærhet til bystranda, Aquarama og Snadderkiosken.

Tangen Torv Fyr

KRISTIANSAND | SENTRUM

Tangen Torv Fyr er vårt siste byggetrinn på Tangen. En høyblokk på 11

etasjer, med fantastiske kvaliteter. Bygget består av nøye optimaliserte leiligheter, slik at nesten alle får lun utsikt og gode solforhold.

Her finner du leiligheter i alle størrelser og prisklasser.

3 500 000,- til 19 900 000,-

BRA: 36 m2 - 149 m2

Les mer på tangentorv.no/fyr

SIDE 31
Illustrasjon: FYR med flott utsikt mot Otra
Illustrasjon: Uforstyrret utsikt fra de øverste etasjene.

Galleriet

Med sin sentrale beliggenhet og kunstneriske historie, er leilighetene i Galleriet noe helt unikt i byen vår.

En kort spasertur til byens beste restaurant- og shoppingtilbud. Det samme til vakre strandpromenaden og bademuligheter på Bystranda, Odderøya og i Aquarama.

SIDE 32
vendt ut
Flott fasade
mot Dronningens gate

Bo midt i byen, langs ærverdige Dronningens gate – en moderne arkitektonisk perle.

Toppleiligheten i Galleriet har en av byens råeste takterrasser!

4 690 000,- til 21 000 000,-

BRA: Ledige leiligheter

6 av 8 Priser fra:

65 m2 - 141 m2

Ta kontakt dersom du ønsker å bli med opp i bygget og oppleve utsikten! Cato: 99 60 21 44

SIDE 33

KRISTIANSAND | SENTRUM

40Festningsgata

Her får du mye dagslys og flott utsikt over byen. Bilde av leilighet 504.

Priser fra:

6 990 000,- til 8 490 000,-

Ledige leiligheter

3 av 11

BRA:

89 m2 - 100 m2

Flott og solrik stue i leilighet 501.

SIDE 34

Flotte leiligheter med høy standard midt i Kvadraturen.

Store uteplasser og gode solforhold.

Bildet viser FG40 sett fra bakgårdet. Det er næringslokaler i de tre nederste etasjene og leilighetene ligger usjenert i de øverste etasjene.

SIDE 35
Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

Priser fra:

BRA:

Ledige leiligheter 93 m2 - 95 m2

6 300 000,- til 7 300 000,5 av 12

Ta kontakt med Anne Sofie for mer informasjon: 99 47 94 17

SIDE 36
Leilighet 501. Høy standard og gode planløsninger i alle leilighetene.

KRISTIANSAND | SENTRUM

Festningsgata

Stor

12 nye leiligheter med god standard, midt i hjertet av Kristiansand. Det er parkering i garasjeanlegg med innkjøring rett fra gateplan.

Innflyttingsklare i dag!

SIDE 37
44
Bygget sett fra Festningsgata. Her er det kort vei til alt! felles takterrasse som bader i sol!

KRISTIANSAND | JUSTNES

Lyst og luftig

Areal Eidshaven 82 Soverom Boligtype 97 m2 4 990 000,3 Leilighet

Stor og solrik endeleilighet med 3 soverom. Prisen er inkludert parkering i parkeringskjeller. Beliggende i et etablert og familievennlig boligområde med kort vei til skole, buss og matbutikker. Området ligger på Eidet på Justnes.

Ta kontakt med Anne Sofie for mer informasjon: 99 47 94 17

SIDE 38
Store vinduer og dører ut mot en med romslig utplass. Lys og moderne leilighet med god planløsning.

KRISTIANSAND | GRIM

Sentralt og solrikt

Areal

Palle Rosenkrantz Gate 15 Soverom Boligtype 105 m2 7 980 000,2 Leilighet

Stor og romslig leilighet i 2.etg. med 2 solrike balkonger sentralt på Grim. Parkeringsplass inkludert i prisen.

Ta kontakt med Anne Sofie for mer informasjon: 99 47 94 17

Sov 9,6 m2

Bad 5,2 m2

Bad 4,6 m2

Stue 34,6 m2

Balkong 15 m2

Foto viser elegant kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer og skjenk i samme stil.

Walk-in

closet 3,3 m2

Kjøkken 22,4 m2

Bod 4,0 m2

Gang 4,4 m2

Sov 10,2 m2

Balkong 10 m2

Foto viser bygget fra utsiden. Sentralt og moderne på Grim.

SIDE 39

OFTENES | SØGNE

Enebolig m/hybel

Pris Leireveien 302

5 990 000,- + omk. Kommer for salg!

Boligtype

Enebolig

Enebolig med hybel i barnevennlig område. Garasje. Mulighet for båtplass. Kort vei til strand og flotte turområder.

Ta kontakt med Cato for mer informasjon: 99 60 21 44

Store vindusflater gir godt med dagslys. Peisen og de dempede fargene gir en lun stue.

Flott opparbeidet enebolig med stort uteområde og garasje. Innbydende og vedlikeholdsvennlig

SIDE 40
SIDE 41
Flott bad med fine fliser, badekar og dusj

Tomteareal: Priser fra: Ledige tomter 202 m2 - 485 m2 1 400 000,- til 2 800 000,12 av 15

44

SIDE 42
Nærområdene byr på nydelig turterreng, barneskole og barnehage, samt flotte lek- og bademuligheter. Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21

Kossevigåsen

15 solrike boligtomter med utsikt over Søgnes skjærgård.

Kossevigåsen er sørlandsidyll på sitt beste! Fantastiske solforhold og den fineste utsikten. Nærhet til både skole og barnehage, samt dagligvare og bussholdeplass. Her kan du bygge drømmehuset ditt og få de beste forholdene på kjøpet.

Les mer på kossevigasen.no

SIDE 43
SØGNE | LANGENES

SØGNE | TANGVALL

Romslig & moderne

Areal

Marie Føreidsvei 2 | Leilighet A204 Soverom Boligtype 87 m2 4 190 000,2 Leilighet

Stor leilighet med 2 soverom, 2 bad og romslig balkong. Kiwibutikk i 1.etg. Flotte fellesarealer med 2 hotellrom og felles stue med solrik hage som kan leies. Beliggende sentralt på Tangvall i Søgne

Ta kontakt med Anne Sofie for mer informasjon: 99 47 94 17

SIDE 44
Foto viser flott kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer samt en hyggelig stue og uteplass.

SØGNE

En solrik perle

Marie Føreidsvei 2 | Leilighet C702

Areal

Soverom Boligtype 95 m2 7 750 000,- + omk. 2 Leilighet

Stor og innholdsrik leilighet i 7.etg på Tangvall Park med både takterrasse og balkong. Solrik utsikt over Søgnes grønne enger. Flotte fellesarealer til beboernes benyttelse.

Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

Elegante skyvedører i glass og store vindusflater gir dagslys gjennom hele leiligheten. Fiskebeinsparketten er prikken over i-en.

SIDE 45
Aggregat Aggregat Leil C H0702 94,2 m2 Leil C H0703 59,3 m2 Trapp/heis 27,3 m2 Gang 13,3 m2 Balkong 31,4 m2 Terrasse 51 4 m2 Terrasse 68 4 m2 Sov 14 2 m2 Sov 7 9 m2 Bad 2,9 m2 Bad/vask 5 6 m2 Sov 9 0 m2 gang 3 1 m2 Sov 10,6 m2 Stue/kjk 24 6 m2 Bad/vask 6 9 m2 gang 4 0 m2 Bod 2,4 m2 Stue/kjk 52 2 m2 Stue/ kjøkken
| TANGVALL

Lunde Park

Lundehagen er plassert på toppen av bygget. Solrikt og med enestående utsikt. Her har alle beboere egen hageparsell, drivhus og flotte fellesområder med kjøkken og bad til disposisjon.

Dette skal være et område som vil syde av liv, latter og engasjement. Dyrk akkurat det du ønsker og krydre både matretter og tilværelsen med kombinasjon av smak og hobby.

Ta kontakt med Cato på 99 60 21 44 for mer informasjon om ledige leiligheter i Lunde Park

SIDE 46

SØGNE | LUNDE

Stort og harmonisk

Lundeveien 101

Areal

Soverom Boligtype

4 140 000,- + omk. 2 Leilighet

85 m2

En hyggelig og solrik leilighet som passer for både gammel og ung. Parkering og bod i parkeringskjeller

Kontakt Cato for mer informajson: 99 60 21 44

SIDE 47
Fra tilsvarende leilighet. Romslige og solrike uteplasser. Solrik felles takterrasse med hageparseller hvor du kan dyrke deilige jordbær!

Drømmer i samspill med moderne arkitektur og funksjonelle løsninger, lagt i trygge omgivelser.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Cato Hersvik-Olsen Salgs- og markedssjef

99 60 21 44 cato@murisor.no

Anne Sofie K Førde Salg eiendom

99 47 94 17 annesofie@murisor.no

Sentrumsveien 37 4640 Søgne Festningsgata 40 4614 Kristiansand S murisor.no

SIDE 48
Magasin fra
utgitt april 2024
folk.no
murisør

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.