Page 1

Fladderen 2016: Sociaal jaarverslag

Fladder Door


Fladder door Fladderen 2016 zit er weer op. Ruim 1300 kinderen hebben genoten van het 41e kindervakantiefestijn van Houten. Met dit sociaal jaarverslag blikken wij in foto’s nog even terug. De locaties Heuvel en Boog werden in een nieuw jasje gestoken. Zij organiseerden vele nieuwe workshops en

bijzondere activiteiten. Fladderen werd mogelijk gemaakt door de honderden vrijwilligers, onze nieuwe hoofdsponsor Ouwehands Dierenpark, vele andere sponsoren en onze donateurs de Vrienden van Fladderen. Dank jullie wel en tot volgend jaar!


Fladder

dagen


otlight: Fladderaar in de sp

Ton Blokhuizen Hoe kom je bij Fladderen? totaal niet. Tot onze Als Zeeuw kende ik het Fladderen mijn vrouw, die hulpkinderen zelf mee gingen doen. Via us te pakken gekregen. ouder werd, heb ik het Fladdervir reiding en maak ik het Sinds twee jaar doe ik de voorbe mee. Fladderen van A-tot-Z helemaal Wat was jouw rol dit jaar? rollen. Het decor is Bij Klavertje vier vervul je meerdere e energie in steek (en toch wel hetgeen waar ik de meest weer groot uit te pakken. uit haal)  want we proberen elk jaar voor gek, maar we Veel andere locaties verklaren ons ts neer te kunnen zetten. vinden het echt fantastisch om zoie n we wel ook de ritselaar. Verder regel ik een hoop, ze noeme Wat vond je het leukst dit jaar? onze club met vliegende Het allerleukste vond ik toch wel dat b is geworden. Zelfs nu, keeps een echte vaste vriendenclu n ze regelmatig met maanden na het Fladderen spreke n. Tijdens het Fladderen elkaar af om leuke dingen te doe reacties en interactie heb ik het meest genoten van de pel. de kinderen gaan tussen de kinderen en het toneels helemaal op in het verhaal. En volgend jaar? partij. Het kriebelt nu Volgend jaar ben ik weer van de t het verzinnen van alweer om aan de slag te gaan me oi decor voor te bouwen het verhaal en daar weer een mo te informatie, mooie de ouders te voorzien van de juis uurlijk weer van alles te foto’s en filmpjes te maken en nat regelen via sponsoren.


Hoofdsponsor Ouwehands Dierenpark Rhenen is de nieuwe hoofdsponsor van Fladderen. Wij zijn hartstikke trots dat het dierenpark zich voor drie jaar aan ons heeft verbonden!

Mediateam Waar komen alle mooie foto’s vandaan? Zie hier het mediateam! Naast de foto’s verzorgen zij ook de website en social media. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube!


www.fladderen.nl - Fladderen 2017 is op

15, 16 & 17 augustus

Fladder door: sociaal jaarverslag 2016  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you