Page 1


1.

Forside

2.

Indholdsfortegnelse

3.

Nyt fra personalet

4.

Rart at vide om sommerferien

5.

Live rollespil

6.

Facebook

7.

Sismofytternes mision

8.

Pigeovernatning for 3. klasse

9.

Mosaik

10.

Filippas løbeklub

11.

Sommerfest

12.

League of legends turnering

13.

Army Boot Camp

14.

Tivolitur i sommerferien

15.

Laser action for FK

16.

Fodbold mod de voksne

17.

Bakken i uge 28

18.

Egon Olsen

19.

VM manager 2014

20.

Oplevelsestur Juni

21.

Ridning

22.

Skitur 2015

23.

Det nye værksted

24.

Konfliktmægling

25.

Rulleskøjte træning

26.

Medlemsmøder

27.

Fødselsdage i Juni, Juli og August

28.

Opslagstavlen

29.

Bagsiden

Side2


Hej alle sammen. Så er det blevet juni måned, og det er blevet tid til sommer :-) Det betyder at vi nærmer os kolonier og sommerferie. Læs derfor info vedr. klubbens åbningstider og andet praktisk vedr. sommerferien i klubbladet. I sommerferien er der bl.a. en tur til Bakken, samt en tur til Tivoli. Meld jer til turene i Blækken. Derudover er der masser af andre fede aktiviteter i juni måned. Tag en god ven under armen, og meld jer til aktiviteterne.

Vi skal desværre også sige farvel til både HC og Matias, som begge stopper efter sommerferien. Husk at få sagt ordentlig farvel til dem begge to, inden du går på sommerferie.

Dog er vi så heldige at vi skal sige goddag til Jannie. Hun er pædagog og starter i Filippa mandag d. 2 juni. Tag rigtig godt imod hende :-)

Rigtig god sommer til jer alle sammen :-)


Husk at melde dig til Bakken og Tivoli turen i sommerferien. Klubben åbner kl. 09.00 og lukker kl. 16,00

Husk at have madpakke og drikkelse med hver dag!!!

Uge 27.Lukket. Pga. koloni.

Man skal være i klubben eller

Pas på solen… så husk solcreme…

ringe inden kl. 10.00, da vi evt. kan finde på at tage på en spontan tur. Kommer man efter kl. 10,00,kan man risikere at klubben er lukket.

gerne gjort hjemme.

Klu b ket ben er d l er p e dag uktur å ”st e vi o e. S e op re” slag .

Tilmelding og betaling til de store ture, foregår i klubben!!!!!! Side4

En rigtig god ide at have badetøj og håndklæde med hver dag, eller have det liggende i klubben.

Hver mandag holder vi planlægningsmøde for hele ugen, således at alle medlemmer kan få en ugeplan med hjem mandag eftermiddag.


Så er det tid til at spille live rollespil igen!!! Vi er igen inviteret ud, for at spille rollespil i Søndermarken, med de andre klubber på Frederiksberg. Uanset om du vil være Elver, Ork, Dværg, Sortelver eller Menneske er der plads til dig i grænselandet! Så kom og vær med til at møde andre live rollespillere, monstre, troldmænd og andre mærkelige typer Sæson start 2014 er onsdag d. 09. April. Spilgange før sommerferien: Onsdag 30. april Onsdag 14. maj Onsdag 04. juni Onsdag 11. juni Sæsonafslutning er: Onsdag d. 25 juni Vi mødes i klubben onsdag kl.13.45, hvor vi lige forbereder os med evt. sminke osv….. Vi går kl. 14.40 og er hjemme ca.19.00/19,30 Vi kører til Søndermarken i klubbens bus Det koster ikke noget at være med, man skal dog være medlem af klubben. Hvis I ikke selv har et våben, kan I låne af klubben. Hvis I vil med, skal I melde jer til i blækken. Eller på easykom Hilsen Christian ”Ork”


Hej alle sammen! Husk at I (hvis I er på Facebook) kan melde jer ind i Filippas gruppe. Her kan I følge med i hvad der sker i løbet af ugen, se billeder og meget andet. Det er en lukket gruppe kun for medlemmer og forældre. Søg på Filippaklubben Frederiksberg og ansøg om medlemskab :-) Side6


Sismofytternes Mission Den 10. Juni Vi i teatergruppen arbejder på højtryk med en ny teaterforestilling. Et revy-agtigt stykke med platte jokes, rim, skuespil og livemusik. Yderligere information om stykkets indhold er en hemmelighed :) Stykket varer ca. 30-40 min.

I den forbindelse vil vi rigtig gerne invitere medlemmers forældre, familie, venner, papegøjer, gubbi fisk og meget mere, til forestillingen.

Forestillingen er den 10. Juni og starter kl. 19.00 og foregår i Den Apostolske kirke på Filippavej 3, 1928 Frederiksberg C Og det er selvfølgelig ganske gratis.

Kærlig hilsen fra Filippas Teatergruppe, Morten og Thomas


Fredag d. 13 juni 2014 kl. 17.30

Så er det snart tid til en hyggelig overnatning for de nye 3.klasses piger her i klubben. Vi mødes på klubben kl. 17.30 og så spiser vi aftensmad sammen, hygger og ser en film og sover alle sammen i klubben. Næste morgen spiser vi morgenmad, pakker vores ting sammen og så bliver i hentet af jeres forældre kl. 9.

Husk at medbringe: 

Sovepose og liggeunderlag  

Nattøj og tandbørste Sovedyr eller andet

Arrangementet er kun for 3. klasses piger og koster 20 kr. som betales ved tilmelding i Blækken.

Sidste frist for tilmeldingSide8 er Fredag d. 6 juni 2014

Vi glæder os til en hyggelig aften med så mange af jer som muligt! Sommerhilsener fra Maria, Linda og HC


MOSAIK I uge 34 og 35 kan du lave mosaik i værkstedet.

Du laver dit eget motiv og kan dekorere forskellige ting, fx bordskånere og fyrfadsstager.

HUSK penge på din materialekonto. KOM OG VÆR MED :)


HUSK HUSK HUSK HUSK

ANNO 2014

DETTE ER ET TILBUD TIL ALLE VORES MEDLEMMER OG FORÆLDRE. DU KAN ENTEN DELTAGE ALENE ELLER SAMMEN MED DINE FORÆLDRE HVORNÅR:

HVER MANDAG KL.16.30 TIL 17.30 I JUNI.

HVOR MØDES VI:

VED BÅLHYTTEN I KLUB FILIPPA.

HVORDAN:

FÆLLES OPVARMNING LØB OMKRING SØERNE.

HVOR LANGT:

EFTER BEHOV, 3 KM HOLD OG 5 KM HOLD

VI ØNSKER I KLUB FILIPPA AT UDFORDRE VORES FYSIK. DET SKAL VÆRE SJOVT, SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE. LØB ER EN SUPER MÅDE AT KLARE DET PÅ. VI HÅBER AT SE SÅ MANGE AF JER, SAMMEN MED JERES FORÆLDRE TIL EN HYGGELIG AKTIVITET DE BEDSTE Side10 LØBE HILSNER CLAUS TILMELDING SENEST PÅ DAGEN KL.16.00. ENTEN I BLÆKKEN ELLER PÅ e-mail cliu01@frederiksberg


Sommerfest i Filippa, så sæt x i kalenderen allerede NU! Festen er for hele familien. Fredag d. 22. august kl. 17,00-20,00 Tilmelding KUN på filippa@frederiksberg.dk husk at påfør antal voksne & børn Vi ”gir” en lækker salatbar & flute I SKAL SELV MEDBRINGE KØD MV. TIL GRILLEN SOM KLUBBEN SÆTTER OP :) Der vil være scene med masser af optrædener, bands osv. VED REGNVEJR AFLYSES FESTEN.

Sidste tilmelding: 18. august kl. 16,59 Vi vil så gerne ha, at I bliver lidt længere—og hjælper os med oprydningen :)

Husk at tage småmønter med til baren. Kaffe / kage salg Vi bager en masse kager,


Så er det tid til den længe ventede LOL turnering!! Vi spiller fra Mandag til torsdag i uge 25 Turneringen bliver en 3 vs 3. Man må gerne bruge sin egen konto!!!Dog uden runes og masteries. Vi laver 2 divisioner: 

Den ene division består af spillere som er level 20+ i LOL

Den anden består at spillere som ikke har spille så meget.

Vi spiller turnament mode i forskellige baner primært summoners rift og twisted trealine. I danner selv et hold af 3 og tilmelder jer i blækken. (Hvis jeres hold kammerat ikke kan komme på dagen, hvor i skal spille, har i tabt kampen). Der bliver selvfølgelig taget hensyn.

Der vil i begge divisioner være præmier til 1., 2. og 3. pladsen. Præmierne vil ikke blive offentligt, før divisionerne er blevet dannet. Side12

I kan melde jer til i blækken. Sidste tilmelding frist er mandag d.13.Juni Game on!! Antonin, Wildfred, Oscar og Matias


ArmyBootCamp Er DU klar til en vaske ægte boot camp i total Army stil ? START MED 10 ARMBØJNINGER. Vi mødes i Camp Filippa klokken 1500 hvor vi grupperes os og kører i vores tank til søndermarken. Der vil der være let opvarmning (MUAHHAHAHA) i form af løb måske endda op af bakker, derefter vil der være et nemt program (MUAHHAHAHA) bestående af kropsvægt øvelser og til sidst en lille finisher lige for at afstresse kroppen. TØR DU AT VÆR MED? Hvis JA så mød op torsdag d 26 Juni iklædt din bedste army uniform og vær med til en legendarisk men hård boot camp.

Tilmelding i Army receptionen (blækken) De bedste army hilsner Comando Matias


Tirsdag d. 5. august, skal vi i tivoli… Yeahhh…. Pris: 100,00 kr. Dette giver indgang, turpas,

Vi tager af sted fra klubben kl. 11.00. Hjemkomst ca. kl. 17.30.

… l . å e r d k a S l l g a o b g o v Skrig jo S … n i i i v h Medbring evt. lidt penge til tombola eller lidt slik… eller måske en gave…... Side14

Husk madpakke og drikkelse. SIDSTE TILMELDING 27. JUNI KLUBBEN ER LUKKET!!!!


Torsdag d. 12. juni tager vi til SHOOT TO THRILL, KONGELUNDEN

Afgang fra Klubben kl.14.00 Tilbage senest kl. 18.00

Vi køre til Lazeraktion i vores egen bus + en låne bus. Tilmelding ved betaling til Blæksprutten. MAX: 16 pladser Sidste tilmelding torsdag. D. 09. juni.

PRI S:

70k

r

(De sammensætter forskellige missioner så vores børn kan opnå resultater, enten individuelt eller som et team. deres professionelle instruktører følger kampene nøje og styrer spillene via en kontrolenhed. Deres laservåben er de højst udviklede på markedet. De er træfsikre på op til 150 meters afstand, og man kan bl.a. læse antal hits, genoplivninger, eller hvor mange gange man selv er blevet ramt, via et display på våbnet. De skyder med harmløs infrarød lys ligesom en TV -fjernbetjening, så det er helt ufarligt.)


Fredag d. 20. Juni stiller de voksne deres fodbold Dream Team.

Der bliver serveret is til Taffel for alle ude i boldburet den dag.

Alle medlemmer har mulighed for, at udfordre de voksne i 5 minutters kampe.

Kom og hep på dine venner eller veninder.

Meld jeres hold til hos CW, hvis i tror i kan slå de voksne. For andet år i træk, er de voksne ubesejret!

Kom og vær med til en sjov dag, sammen med dine Side16 venner og veninder. Kom og se de voksne vise lidt lir og lækre detaljer på fodboldbanen.

Hilsen Filippas Dream Team.


TORSDAG DEN 10 JULI Afgang fra klubben kl.10,00 I skal derfor være i klubben senest kl. 9,30. Vi er hjemme igen ca. kl. 17,30. Klubben er lukket!

Denne fantastiske tur: 80,00 kr. Sidste tilmelding er TORSDAG d. 26 juni.

TILMELDING SKER I BLÆKKEN Varme hilsener fra sommer-personalet.


Side18


Er du klubbens dygtigste Manager? Spil med på www.holdet.dk, og dyst mod medlemmer og voksne fra klubben! Det er GRATIS at lave et hold, samt at deltage.

Hvis du vil være med i dysten, så tilmeld dit hold i gruppen: Filippa Klubben, og spørg CW om koden til selve gruppen.

Der er en præmie på højkant til den dygtigste manager! Har du nogle spørgsmål, så spørg CW. God kamp!


MANDAG 2.6.14 KL.14.00 TIL 18.00

VI TAGER TIL GREVE SVØMMEHAL HVOR VI SPrINGER FRA VIPPER, DYKKER OG LEGER PÅ KROKO. YES SIR….DEN TUR SKAL DU MED PÅ….. VI MØDES I KLUBBEN KL.14.00 ER HJEMME IGEN KLOKKEN

KL.17.30

PRIS 25.MAKS 25 DELTAGER

Side20

DE BEDSTE FILIPPA HILSNER HENRIK OGCLAUS SIDSTE TILMELDINGSFRIST ER FREDAG D.30.5.2014 I BLÆKKEN


Sæson III fra 1.Aug til 1.nov

Meld dig til en af klubbens sjoveste, hyggeligste og mest udfordrende aktiviteter.

Vi kører i klubbens bus, med afgang fra klubben hver tirsdage kl.1 4 . og Hjemkomst ca. kl. 1 7 . Praktisk info: Ansvarlig pædagog: Claus E-mail: cliu0 1 @frederiksberg.dk tlf:3 8 2 1 1 0 8 0 Rideskolen : Ledøje-Smørum rideskole Du skal medbringe ” ridetøj” , gummistøvler, ride/ cykelhjelm, lidt at spise og drikke.

Pris: 900.Holdet er på nuværende tidspunkt, fuldt booket, men du kan komme på en venteliste til sæson III De bedste Filippa hilsner Claus


Nu er vi i fuld gang med at planlægge skitur 2015. Vi starter planlægningen allerede nu, da skitur er en kostbar ferie. Så er der god tid til at spare op. Vi har bestilt skituren igennem Højmark rejser. Turen går til Østrig i et område der hedder Bad Gastein. Der skal være mindst 22 medlemmer tilmeldt, før turen bliver til noget. Turen kommer til at indeholde: 

Transport i bus.

5 dage på ski.

Ski, støvler, hjelm og liftkort.

Fuld forplejning alle dage.

3 fantastiske medarbejdere.

Afgang mandag i uge 7 / Hjemkomst søndag i uge 7.

Indkvartering i Jurgendgästehaus Alpenpost.

Da rejser ikke bare lige kan byttes og returneres er TILMELDINGERNE BINDENDE. Ved tilmeldingen betales et beløb på kr. 700,00, de resterende 3100,00 kan indbetales efter behov. Man kan sagtens betale lidt ad gangen i rater. Det fulde beløb skal være betalt inden fredag i uge 51 i 2014. Klubben giver et tilskud på ca. 500 Kr. pr. medlem Side22

Sidste tilmelding og betaling af dep. 700,00 er fredag d. 12. september

Evt. spørgsmål kan rettes til Claus i klubben 38 21 10 80


Projekter Vi vil fremadrettet bruge æstetiske projekter som den primære aktivitet i værkstedet. Tidshorisonten for projekterne kan variere, alt efter indholdet. Målet med projekterne er, at udfordre samt udvikle medlemmernes æstetiske kunnen og kreativitet og ligeledes skal projekterne tilrettelægges sådan, at de kan være fleksible i forhold til medlemmernes alder, forskellighed og niveau i forhold til kompetencer og færdigheder. Der udarbejdes en kalender, så medlemmerne har en oversigt over hvornår de enkelte projekter finder sted og hvilken medarbejder der er ansvarlig for projektet.

Kultur og regler i værkstedet 

Sig ”hej” og ”farvel” til den voksne i værkstedet.

Du venter på tur og på, at den voksne sætter dig i gang. Ligeledes venter du på, at den voksne godkender din oprydning inden du går.

De voksne tager materialer ud af skabene.

Man starter ikke på noget nyt, før man har afsluttet det forrige projekt.

Der skrives navn på alle igangværende projekter.

Det er kun muligt at lave noget i værkstedet med plus på kontoen.

Medlemsinddragelse Hver tredje måned inviterer vi til værkstedsmøde, hvor vi inddrager medlemmerne i den kommende periodes projekter. Kompetente medlemmer inddrages og skoles til at blive værkstedsmedhjælpere.


Hele klubbens personalegruppe har i løbet af 2013 taget konfliktmægleruddannelsen!

Med denne uddannelse i bagagen giver det os mulighed for at løse konflikter efter følgende principper: 

Konflikthåndteringen bygger på frivillighed.

Mæglingen foregår i et fortroligt rum

Mægleren er 100 % upartisk

Mæglingen sluttes af med en fælles kontrakt, som består af de implicerede parters egne løsningsforslag.

Mæglingen giver parterne mulighed for at blive hørt, lyttet til, samt få talt ud om konflikten.

Vi oplever at denne form for konflikthåndtering har en fremadrettet positiv effekt og præventiv virkning for de medlemmer, der har Side24

deltaget i en mægling :-)


MANDAGE I JUNI MÅNED FRA KL.14.00 TIL 16.00 STED: BOLDBURET VED FILIPPA KLUBBEN FIND DINE SKØJTER OG DIT SIKKERHEDSUDSTYR FREM OG BLIV EN HAJ TIL AT STÅ PÅ RULLESKØJTER. VI SKAL LÆRE AT HOPPE, KØRE BAGLÆNS OG TIL SLUT KRAV: DU SKAL KØRE MED SIKKERHEDSUDSTYR KNÆ-, ALBUE- OG HÅNDLEDSBESKYTTER

DE BEDSTE FILIPPA HILSNER CLAUS TILMELDING SKER PÅ DAGEN I BLÆKKEN


FOR FK MEDLEMMER ! Næste møde er: Fredag d. 13 juni 14.45 Mødet er for alle medlemmer der er i klubben. Den dag spiser vi først Taffel kl. 15.00 SE DAGSORDEN I Side26

FÆLLESRUMMET Personalet


Et kÌmpe tillykke til alle som har fødselsdag i Juni, Juli og August


Tag god t imod de nye 3. klass er! Husk at melde dig til s kituren 2015.

l e f f a T r e s i p Vi s m e l l e m g a d hver 0 3 , 5 1 14,30

Klubbens hoved nr. er: 38 21 10 80 filippa@frederiksberg.dk www.filippaklubben.dk

Aftenklubben har 책bent mandag, onsd ag & torsdag fra kl . 17-21.30. Lukket i somm erferien. Side28


En håndfuld gode oplysninger : Forældrebestyrelsen for klubben Filippa:). Margit Ipsen. Kristina Olsen Susse Holst Suppleanter: Jette Fussing John B. Pedersen Benedikte Wanscher

Vi se si klub ben

Mona nr. 491 JK (medlem) Maria G. Simonsen (medarbejder) Michael (Sekretær)

Fritids- og Juniorklubben Filippa Filippavej 5 1928 Frederiksberg C 

38 21 10 80

 38 21 10 79 

filippa@frederiksberg.dk www.filippaklubben.dk

Klubblad for Fritidsklubben Juni-August (med få rettelser)  
Klubblad for Fritidsklubben Juni-August (med få rettelser)  
Advertisement