Napoleon grill og tilbehør 2023

Page 1

NAPOLEON ® GRILL OG TILBEHØR
SORTIMENTSOVERSIKT 2023
2 Velkommen 03 Bedriftens historie 04 SIZZLE ZONE TM infrarød brenner 05 Varmefordeler/flammetemmer & tenningssystem 06 WAVE TM grillrister 07 Phantom ® gassgriller 08 Freestyle gassgriller 15 Rogue All Black gassgriller 18 Rogue XT gassgriller 24 Rogue SE gassgriller 30 Rotisserie 36 Prestige ® gassgriller 38 PrestigePRO ® gassgriller 42 Utendørskjøkken 48 Portabel gassgrill 52 Portabel elektrisk gassgrill 56 Kullgriller 58 Oppskrift: Rib Eye grillet på kull 63 Røykovn 64 Røyking 66 Grilltrekk 67 Rengjøring og vedlikehold 70 Redskaper 73 Rotisserie og redskap 74 Pizzautstyr og varmehyller 75 Kull og røyking 76 Gryter og panner 77 Stekeplater og rister 78 Forberedelse 79 Sikkerhet og vedlikehold 82 Grillmodeller 83 Kvalitet og garanti 86
“Med grill fra Napoleon løftes grillopplevelsen til et nytt nivå.”
INNHOLD

VELKOMMEN TIL NAPOLEON®

Napoleon® Phantom™ Special Edition var igjen på toppen av mange grillfans’ ønskelister i fjor. En stor suksess som gjør oss stolte. Og enda bedre, på grunn av sin store popularitet vil Phantom™ Special Edition utvides i 2023. Med Phantom™ Freestyle 425 SIB har nå også en gassgrill fra vår innstegsserie det ultrakule, svarte utseendet. En endring bør ikke forbli unevnte, noe som påvirker Phantom™ Rogue® SE 425 samt Phantom™ Prestige® 500 og den nye Phantom™ Freestyle 425 SIB. Lokkene på gassgrillene har nå en glatt satengsvart finish som gjør det enklere å rengjøre.

Mange Napoleon®-fans kjenner den legendariske SIZZLE ZONE™ ikke bare fra de nevnte apparatene. Den infrarøde brenneren med en temperatur på opptil 800 grader Celsius blir nå sett på som kvintessensen av kjøtttilberedning av steakhouse-kvalitet. Det er også høyt ansett som et ekstra kokeområde for gryter og panner. Det faktum at Napoleon® SIZZLE ZONE™ ikke er en kjepphest, understrekes imponerende i år. SIZZLE ZONE™ er 20 år gammel! Dette gjør Napoleon® uten tvil til pioneren innen infrarøde brennere.

Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen 2023 Napoleon®-hovedkatalogen vår! I år presenterer vi igjen våre kunder høykvalitetsprodukter og tilbehør som er utviklet med en lidenskap for grilling. Vi håper å bringe nye ideer og inspirasjon til den fascinerende verden av grilling. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no.

Med vennlig hilsen

Festival AS

Napoleon® Norge

MADE IN CANADA

Grillhistorien vår startet i Barrie, Ontario, Canada i 1976 da en liten stålfabrikk, lansert av Wolfgang Schroeter, startet produksjon av stålrør.

MED LIDENSKAP FOR GRILL

Napoleon® er et canadisk ISO 9001:2000 sertifisert selskap med mer enn 150 000 kvadratmeter produksjonslokale og over 1600 ansatte. Vi er Nord-Amerikas største privateide produsent av kvalitetsovner for fyring med både ved og gass, gass- og kullgriller samt utepeiser. Selskapets raske vekst er et direkte resultat av vår kompromissløse produksjonskvalitet, innovasjon og en ærlig og pålitelig kundeservice. Den største faktoren som bidrar til vår suksess er at kunden er i fokus ved utvikling av alle våre produkter.

I Napoleon® er vi fornøyde når kunden er tilfreds, ikke bare med grillen i seg selv, men med måltidet i sin helhet. Hva er vel bedre enn å dele deilige grilloppskrifter og dyrebar tid med gode venner og familie?

4

SIZZLE ZONE TM INFRARØD BRENNER

HOT, HOTTER, SIZZLE ZONE™

Å bruke kull er den tradisjonelle formen for infrarød grilling som vi alle er kjent med: glødende briketter/kull sender direkte varme gjennom infrarød energi til maten som grilles, noe som gir fantastisk røykfylt aroma og deilig skorpe.

Med SIZZLE ZONE™ infrarøde brennere fra Napoleon®, får du disse fordelene pluss praktisk gassteknologi. Hver brenner inneholder tusenvis av små hull hvor gassen varmer den keramiske overflaten til den begynner å lyse rødt. De infrarøde strålene varmer ikke bare den omgivende luften, men varmen trenger direkte og dypt inn i maten. Det skapes også et konsistent termisk område som er mye enklere å kontrollere sammenlignet med glødende kull.

Napoleon® infrarøde brennere produserer ekstremt høye temperaturer. Dette gjør dem ideelle for tilberedning av saftig biff, burgere og annet kjøtt. SIZZLE ZONE™ kan også brukes som vanlig sidebrenner til å holde sausen varm.

Griller med SIZZLE ZONE TM

Rogue® XT 325SIB

Rogue® XT 425 SIB

Rogue® XT 525SIB-1

Freestyle 365

Freestyle 425

Griller med stor SIZZLE ZONE TM

Phantom RSE425

Phantom P500

Rogue® SE 425

Rogue® SE 525

Rogue® SE 625

Prestige® 500

Prestige® 665

Prestige PROTM 500

Prestige PROTM 665

Prestige PROTM 825

5

TEKNOLOGI

VARMEFORDELER/FLAMMETEMMER & TENNINGSSYSTEM

JEVN VARME

To lags varmefordeler/flammetemmer gir konstant sirkulasjon av varme til grillristen og sikrer en jevn og stabil temperatur. Det er ikke bare den tilpassede høyden som gjør den effektiv, også vinkelen gjør at varmen fordeles jevnt ved at den varme luften i bakkant fordeles fremover hvor det er kaldere.

De selvrensende brennerne forhindrer oppblussing av flammer ved at de kanaliserer bort dryppende fett og safter fra flammene. Dette gjør grillingen sikrere og gir maten din en bedre og mer intens smak. For utfyllende forklaring se skisser nedenfor.

To lags varmefordeler/flammetemmer er standardutstyr for alle gassgriller med unntak av LE/LEX og TravelQ™ serien.

JETFIRE™ –EN OPPLYST IDÉ

Tenning av Napoleon® gassbrenner gjøres enkelt med Napoleons unike og innovative JETFIRE™ system som tenner hver enkelt brenner med et flammesprang fra et eget gassutløp. Dette muliggjør antenning selv i ekstremt vær og «klikket» av en mislykket opptenning hører fortiden til.

Den innovative teknologien, benyttet på denne måten, leveres kun fra Napoleon® griller.

Det øverste laget med varmefordeler/flammetemmer sirkulerer den varme lufta fra brennerne slik at området mellom brennerne får en jevn temperatur.

Den svake vinkelen på varmefordeler/flammetemmer gjør at varmen jevnt fordeles ved at den varme luften i bakkant fordeles og balanseres fremover hvor det er kaldere.

6

PÅ SAMME BØLGELENGDE

Den unike formen på WAVE™ grillrist gir maten et flott grillmønster som kun finnes ved bruk av Napoleon ® grill. Bølgeformen gir ikke bare maten et appetittvekkende utseende, men den har også praktiske fordeler.

Bølgemønsteret fremmer en jevnt fordelt varme og forhindrer også små biter av mat fra å falle gjennom.

Igjen er det de små detaljene som gjør Napoleon® grill til Napoleon® grill.

STANDARD UTSTYR

Både JETFIRE™ -tenningssystemet og WAVE™ grillrister leveres som standardutstyr på alle våre gassgriller. To lags varmefordeler/flammetemmer er også standard på alle gassgriller unntatt TravelQ™-serien.

Napoleon® WAVE™ porselensemaljert støpejernsrist Napoleon ® WAVE™ grillrist i rustfritt stål Napoleon® WAVE™ porselensemaljert støpejernsrist i rustfritt stål
WAVE TM GRILLRISTER 07 7

PHANTOM MORE THAN A LOOK

8
GASSGRILLER

PHANTOM® SERIEN

PHANTOM® FEATURES

Napoleon® Phantom Edition redefinerer tre grillmodeller på en særskilt slående måte: Phantom TravelQ ® PRO285X, Phantom Rogue® SE425 og Phantom Prestige® kommer med en helt matt, sort finish. Absolutt noe å snu seg etter!

Men Phantom-modellene er ikke bare overbevisende på grunn av sitt spesielle eksteriør. Alle modellene kommer med varmehylle. Både Phantom Rogue® SE425 og Phantom Prestige® 500 kommer med en helt ny multifunksjonell utgave av varmehylle/grillstativ.

Et annet høydepunkt som er virkelig verdt å fremheve er den støpte stålristen i høykvalitet rustfritt stål til Phantom Prestige® 500 – både i hovedgrillen, men også for SIZZLE ZONE TM ; en absolutt sensasjonell nyhet fra Napoleon®. Phantom Rogue® SE425 har også fått en attraktiv oppgradering: i tillegg til hovedgrillen har SIZZLE ZONE TM på denne modellen også en solid rustfri stålrist!

NY

Gassgrill Phantom® PRO285X-MK-PHM

Varenr.: 422158

Kr 6 499,-

Gassgrill Phantom F425 (F425DSIBPK-NO)

Varenr.: 4221258

Kr 11 999,-

Gassgrill Phantom® RSE425 (RSE425RSIBPPH)

Varenr.: 422161

Kr 19 999,-

Gassgrill Phantom® P500 (P500RSIBPPMK)

Varenr.: 422160

Kr 29 999,-

Helt matt, sort finish – “stealthy look”

Multifunksjonelt grillstativ inkludert (RSE 425 &P500).

ACCU-PROBETM innebygd temperaturmåler i sort, matt finish JETFIRE

tenningssystem

TM
9

GASSGRILLER

Varenr.: 422158

Kr 6 499,-

1 Særskilt kompakt design, enkel montering og lett håndterbar

2 To rustfrie stålbrennere

3 ACCU-PROBE TM termometer og kontrollbrytere med matt, sort finish

4 Høyt WEATHER GUARD TM lokk i støpt aluminium tilpasset grilling av større kjøttstykker

5 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

6 Ergonomisk Cool Touch håndtak

7 Sidehåndtak for enkel håndtering

8 0,9 m slange og gassregulator for gassflasker på 5 og/eller 8 kg

9 Phantom TravelQ PRO285X montert på sort sammenleggbart stativ med sorte hjul

10 Slås opp med én hånd og låses på plass

11 Solide opphengskroker for BBQ-redskap og håndklær

12 Store hjul for enkel manøvrering og stødig saksevognramme laget i pulverlakkert stål

13 Lokk og base i matt, sort finish

14 Varmehylle inkludert

10
54 cm 37 cm 14 3 12 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
Gassgrill Phantom® PRO285X-MK-PHM Kapasitet opp til 9 personer Med 2 brennere Opptil 4.1 kW

Gassgrill Phantom F425 (F425DSIBPK-NO)

Varenr.: 4221258

Kr 11 999,-

1 Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM rustfri grillrist i stål (hovedgrill)

3 ACCU-PROBE TM termometer og kontrollbrytere i matt, sort finish

4 Fire hovedbrennere i rustfritt stål (hver på 3,4 kW).

5 Multifunksjonelt grillstativ inkludert

6 Solid grillboks i støpt aluminium

7 Sidemontert tilbehørskurv for ekstra oppbevaring

8 Dual-level varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål

9 JETFIRE TM tenningssystem

10 Ekstra høyt lokk

11 NYHET: Venstrehengslet åpning

12 Store sidehyller (en fastmontert og en nedfellbar)

13 Sorte sideplater, håndtak på lokk og flaskeåpner.

14 Matt sort dør, lokk og sidehyller

11 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 60 cm 46 cm 24 cm 37 cm Stor SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner
PHANTOM®
0-800ºC eksklusiv
SIZZLE
teknologi Kapasitet opp til 13 personer Opptil 16,6 kW Med 5 brennere 9 15 2 NY
SERIEN
infrarød
ZONE™

Varenr.: 422161

Kr 19 999,-

1 Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM rustfri grillrist i stål (hovedgrill)

3 ACCU-PROBE TM termometer og kontrollbrytere i matt, sort finish

4 Tre hovedbrennere i rustfritt stål (hver på 4,75 kW).

5 Bakbrenner for rotisseri

6 Solid grillboks i støpt aluminium

7 Sidemontert tilbehørskurv for ekstra oppbevaring

8 Dual-level varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål

9 JETFIRE TM tenningssystem

10 Ekstra høyt lokk

11 Kontrollbrytere med lys

12 Store sidehyller (en fastmontert og en nedfellbar)

13 Sorte sideplater, håndtak på lokk og flaskeåpner.

14 Matt sort dør, lokk og sidehyller

15 Multifunksjonelt grillstativ inkludert

12
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 60 cm 46 cm 24 cm 37 cm Stor SIZZLE
GASSGRILLER
ZONE™ infrarød sidebrenner
2 15 1
Gassgrill Phantom® RSE425 (RSE425RSIBPPH)
0-800ºC
13
eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til
personer Opptil 23.75 kW Med 5 brennere

Gassgrill Phantom® P500 (P500RSIBPPMK)

Varenr.: 422160

Kr 29 999,-

1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 Fire hovedbrennere i rustfritt stål (hver på 4 kW)

3 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk

4 WAVE TM grillrister i støpt rustfritt stål

5 Matte, sorte sidehyller med integrert tilbehørskurv og redskapskroker. Høyre hylle nedfellbar for plassbesparende lagring

6 Matt, sort kontrollpanel med JETFIRE TM tenningssystem

7 Tilgang til stor drypp-panne fra front

8 Låsbare EASY ROLLTM hjul

9 ACCU-PROBE TM temperaturmåler og SAFETY GLOW TM kontrollbrytere i matt, sort finish

10 Multifunksjonelt grillstativ inkludert

0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til 15 personer

Opptil

Plassbesparende lokk

13 71cm 46cm Stor SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner 24cm 37cm
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 3 YEAR ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 10 3 4
LIFT EASETM
Med 6 brennere
25.7 kW PHANTOM® SERIEN
START DITT NAPOLEON ® EVENTYR HER! 14 GASSGRILLER

FREESTYLE TM SERIEN

Enten det er sommer eller vinter eller midt i mellom; din Napoleon® Freestyle gassgrill har verken sesong- eller kulinariske grenser! En klassisk grillkveld med gode venner eller en saftig biff til middag? En smakfull munnfull mellom måltidene - kanskje baconsurrede dadler? Desserter er også en annen mulighet. Bare du kan bestemme hva du vil lage på din nye Napoleon® Freestyle gassgrill!

Ikke en nødvendighet - men alltid et godt valg for din personlige grillfrihet: SIZZLE ZONE TM

Den infrarøde brenneren foredler grillopplevelsen med sine ultravarme 800 grader - kombinert med indirekte grilling, bruk av kullbrett, røykboks eller et rotisseriesett - simpelthen genialt! Som du ser; fra nå av er det ingen grenser for fantasien ved grilling.

Med et bredt utvalg av Napoleon® tilbehør, som profesjonelle grillhansker laget av ekte lær og grillplanke i lønnetre - det er så mange måter å gjøre grillopplevelsen mer kreativ og komfortabel.

Gassgrill FreestyleTM 365PGT-NO

(Også tilgjengelig med sidebrenner, varenr.: 4221208 og med SIZZLE ZONE TM , varenr.: 4221209)

Varenr.: 4221207

Kr

Gassgrill FreestyleTM 425SBPGT-NO (Også tilgjengelig som 4221210 med SIZZLE ZONE TM , varenr.: 4221211)

Varenr.: 4221210

Kr 8 499,- / 10 999,-

JETFIRE TM tenningssystem WAVE™ porselensemaljert støpejernsrist ACCU-PROBETM innebygd temperaturmåler i karbon finish Flaskeåpner i sidebordet
FREESTYLE TM STANDARD UTSTYR 15
6
/ 6 999,- / 8 499,-
499,-

3 hovedbrennere

Kapasitet opp til 11 personer

Opptil 12kW

Gassgrill Freestyle 365 grå  (F365PGT-NO)

Varenr.: 4221207

Kr 6 499,-

1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

2 ACCU-PROBE TM innebygd temperaturmåler

3 3 hovedbrennere i rustfritt stål (4 kW hver)

4 Slitesterkt grillkammer i støpt aluminium

5 To store, værbestandige hjul

6 Nedfellbare sidebord (kun høyre sidebord på SIB-modellen)

Gassgrill Freestyle 365 med  sidebrenner grå (F365SBPGT-NO)

Varenr.: 4221208

Kr 6 999,-

7 Varmefordelingssystem/ flammetemmere laget av emaljert stål

8 JETFIRE TM tenningssystem

9 Dryppanne tilgjengelig i front

10 Stor varmehylle

Også tilgjengelig med sidebrenner eller med SIZZLE ZONE TM

FreestyleTM 365 SB med 3 kW sidebrenner

Gassgrill Freestyle 365 med infrarød  sidebrenner grå (F365SIBPGT-NO)

Varenr.: 4221209

Kr 8 499,-

FreestyleTM 365 SIB med 3 kW SIZZLE ZONE TM

16
7 1 5 51 cm 45 cm
GASSGRILLER

Kapasitet opp til 13 personer

Gassgrill Freestyle 425 med  sidebrenner grå F425SBPGT-NO)

Varenr.: 4221210

Kr 8 499,-

1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

2 ACCU-PROBE TM innebygd temperaturmåler

3 4 hovedbrennere i rustfritt stål (3,4 kW hver)

4 Slitesterkt grillkammer i støpt aluminium

5 To store, værbestandige hjul

6 Nedfellbare sidebord (kun høyre sidebord på SIB-modellen)

Gassgrill Freestyle 425 med infrarød  sidebrenner grå (F425SIBPGT-NO)

Varenr.: 4221211

Kr 10 999,-

7 Varmefordelingssystem/ flammetemmere laget av emaljert stål

8 JETFIRE TM tenningssystem

9 Dryppanne tilgjengelig i front

10 Stor varmehylle

Også tilgjengelig med SIZZLE ZONE TM

FreestyleTM 425 SB med 3 kW sidebrenner

4 hovedbrennere Opptil 13,6 kW

FreestyleTM 425 SIB med 3 kW SIZZLE ZONE TM

17 7 1 5
60 cm 45 cm
ROGUE ®
18
EN NY MÅTE Å
GRILLE PÅ;
GASSGRILLER

ROGUE® SERIEN

Rogue® -serien kombinerer innovative funksjoner, omfattende funksjonalitet og moderne design! Rogue® -gassgrillene av høy kvalitet kommer i et bredt spekter av forskjellige størrelser og funksjoner - fra den kompakte Rogue® 365 med to hovedbrennere til Rogue® 525 med fire hovedbrennere.

Kvalitet og innovative funksjoner er veldig viktige i Rogue® -serien. Alle modeller har støpt grillboks i aluminium for enkel rengjøring og det patenterte Napoleon® varmefordeling/flammetemmersystemet som sikrer en jevn temperaturfordeling over hele grillflaten. Alle Rogue® -griller leveres også med rustfrie brennere. Det pålitelige JETFIRE™ -tennsystemet, ACCU-PROBE™ temperaturmåler og dryppannen er enkelt tilgjengelig foran.

Alle grillene i Rogue® -serien har en ting til felles: et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Rogue® 365, 425 og 525 er intet unntak, og på grunn av den svarte finishen er de spesielt enkle å rengjøre.

JETFIRE TM tenningssystem

Gassgrill Rogue 365 All Black (R365PK)

Varenr.: 422152

Kr 6 999,-

Gassgrill Rogue365 All Black (R365SBPK)

Varenr.: 422136

Kr 8 499,-

Gassgrill Rogue 525 sort (R525PK)

Varenr.: 4221257

Kr 11 999,-

WAVE™ porselensemaljert støpejernsrist

ACCU-PROBETM innebygd termometer

Nedfellbare sidebord

MED SIDEBRENNER
19
ROGUE® STANDARD UTSTYR

GASSGRILLER

LITEN GRILL STOR GRILLFLATE

20

ROGUE® 365 ALL BLACK

Gassgrill Rogue 365 All Black Napoleon (R365PK)

Varenr.: 422152

Kr 6 999,-

1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

2 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

3 2 hovedbrennere i rustfritt stål

4 Grillboks i støpt aluminium

5 Nedfellbare sidebord

6 2-lags varmefordeling/flammetemmere i rustfritt stål

7 JETFIRE TM tenningssystem

8 Lett tilgjengelig dryppanne

9 Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design

11 Ny: Større varmehylle

21
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 51 cm 45 cm 6 1 4 Kapasitet
til 11 personer Med
Opptil 10.5 kW
opp
2 brennere

GASSGRILLER

Gassgrill Rogue365 All Black (R365SBPK)

Varenr.: 422136

Kr 8 499,-

8 Lett tilgjengelig dryppanne

9 Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design

3 2 hovedbrennere i rustfritt stål og 1 sidebrenner

4 Grillboks i støpt aluminium

5 Nedfellbare sidebord

6 2-lags varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål

11 Ny: Større varmehylle

6 1 3 22 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist 2 ACCU-PROBE TM innebygd termometer 7 JETFIRE TM tenningssystem
51 cm 45 cm 23 cm 26 cm Sidebrenner Kapasitet opp til 11 personer Med 3 brennere Opptil 10.5 kW

Gassgrill Rogue 525 sort (R525PK)

Varenr.: 4221257

Kr 11 999,-

1 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

2 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

3 4 hovedbrennere i rustfritt stål (4.15 kW hver)

4 Grillboks i støpt aluminium

5 Nedfellbare sidebord

6 2-lags varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål

7 JETFIRE TM tenningssystem

8 Lett tilgjengelig dryppanne

9 Ny: Grå kontrollbrytere

10 Ny: Moderne sort design

11 Ny: Større varmehylle

23
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 WARRANTY 5 YEAR WARRANTY 3 WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
74 cm 45 cm 6 1 4

EN HOT

OPPGRADERING

GASSGRILLER
24

ROGUE® XT MED SIZZLE ZONE™

ROGUE® SPECIAL EDITION MED INFRARØD SIDE- OG BAKBRENNER

ROGUE® XT EXTRA-FEATURES

Rogue ® XT-modellene er like godt utstyrt som alle andre Rogue ® -modeller, men har også Napoleon® SIZZLE ZONE™ - den nesten legendariske infrarøde sidebrenneren som griller perfekt biff med over 800°C.

Rogue ® XT har et ekstra høyt lokk for å få plass til større kjøttstykker.

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Grå knotter med integrert grå ramme

Større varmehylle

Gassgrill Rogue XT 365 sort (RXT365SIBPK)

Varenr.: 422163

Kr 11 499,-

Gassgrill Rogue XT 425 sort/blank (RXT425SIBPK) (RXT425SIBPSS)

Varenr.: 422164/4221205

Kr 13 499,-

Gassgrill Rogue XT 525 sort/blank (RXT525SIBPK) (RXT525SIBPSS)

Varenr.: 422139/4221206

Kr 15 999,-

25

Gassgrill Rogue XT 365 sort (RXT365SIBPK)

Varenr.: 422163

Kr 11 499,-

26 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 51 cm 45 cm 23 cm 26 cm SIZZLE
Infrared side
ZONE™ burner 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner 2 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist 3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer 4 2 hovedbrennere i rustfritt stål 1 SizzleSone sidebrenner 5 Grillboks i støpt aluminium 6 Nedfellbare sidebord 7 2-lags varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål 8 JETFIRE TM tenningssystem 9 Ekstra høyt lokk
2 7 1
10 Grå kontrollbrytere 11 Stor varmehylle
Med 3 brennere 0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til 11 personer Opptil 13.5 kW
GASSGRILLER

ROGUE® XT MED SIZZLE ZONE™

Gassgrill Rogue XT 425 sort (RXT425SIBPK)

Varenr.: 422164

Kr 13 499,-

1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 3 hovedbrennere i rustfritt stål

1 SizzleSone sidebrenner

5 Grillboks i støpt aluminium

6 Nedfellbare sidebord

7 2-lags varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål

8 JETFIRE TM tenningssystem

9 Ekstra høyt lokk

Gassgrill Rogue XT 425 blank (RXT425SIBPSS)

Varenr.: 4221205

Kr 12 999,-

10 Grå kontrollbrytere

11 Stor varmehylle

27 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 2 7 1 60 cm 45 cm 23 cm 26 cm SIZZLE ZONE™ Infrared side burner
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til 13 personer Opptil 17.25 kW
Med 4 brennere

GASSGRILLER

EN VERDEN FULL AV GRILLMULIGHETER

28

ROGUE® XT MED SIZZLE ZONE™

Gassgrill Rogue XT 525 sort (RXT525SIBPK)

Varenr.: 422139

Kr 15 999,-

1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM porselensemaljert støpejernsrist

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 4 hovedbrennere i rustfritt stål

5 Grillboks i støpt aluminium

6 Nedfellbare sidebord

7 2-lags varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål

8 JETFIRE TM tenningssystem

Gassgrill Rogue XT 525 blank (RXT525SIBPSS)

Varenr.: 4221206

Kr 15 999,-

9 Ekstra høyt lokk

10 Grå kontrollbrytere

11 Stor varmehylle

29
73 cm 45 cm 23 cm 26 cm SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner 2 7 1
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Med 5 brennere Kapasitet opp til 15 personer Opptil 19.6 kW LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
30 ALT DU TRENGER: SPECIAL EDITION ROGUE ® GASSGRILLER

Spesialutgaven av Rogue® -serien, kalt SE, topper til og med de SIZZLE ZONE™-utstyrte XT-modellene. De tre SE-modellene har ikke bare den infrarøde sidebrenneren, men også en infrarød bakbrenner.

Dette, sammen med det høye lokket, sikrer at grillen blir en ekte rotisseriemester enten du skal ha hel kylling eller porchetta.

Og det er mer! De tre SE-modellene har også LED-opplyste kontrollbrytere og en hendig flaskeåpner.

Gassgrill Rogue 425 special edition blank (RSE425RSIBPSS)

Varenr.: 422162

Kr 17 999,-

Gassgrill Rogue 525 special edition blank (RSE525RSIBPSS)

Varenr.: 422141

Kr 21 999,-

Gassgrill Rogue 625 special edition blank (RSE625RSIBPSS)

Varenr.: 422142

Kr 24 999,-

31 ROGUE® SPECIAL EDITION MED INFRARØD SIDE- OG BAKBRENNER

GASSGRILLER

Gassgrill Rogue 425 special edition blank (RSE425RSIBPSS)

Varenr.: 422162

Kr 17 999,-

1 Ny: Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM grillrist i rustfritt stål

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 3 hovedbrennere i rustfritt stål

5 Bakbrenner i rustfritt stål

6 Grillboks i støpt aluminium

7 Sidemontert krydderhylle for ekstra lagringsplass

8 2-lags varmefordeling/flammetemmere i rustfritt stål

9 JETFIRE TM tenningssystem

10 Ny: Ekstra høyt lokk

11 Ny: Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere

12 Ny: Store sidebord (1 fast, 1 nedfellbart)

32 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
24 cm 37 cm Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner 60 cm 45 cm
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Med 5 brennere Kapasitet opp til 13 personer Opptil 23,75 kW 2 5 1

ROGUE® SPECIAL EDITION MED

INFRARØD SIDE- OG BAKBRENNER

Gassgrill Rogue 525 special edition blank (RSE525RSIBPSS)

Varenr.: 422141

Kr 21 999,-

1 Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

2 WAVE TM grillrist i rustfritt stål

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 4 hovedbrennere i rustfritt stål

5 Bakbrenner i rustfritt stål

6 Grillboks i støpt aluminium

7 Sidemontert krydderhylle for ekstra lagringsplass

8 2-lags varmefordeling/flammetemmere i rustfritt stål

9 JETFIRE TM tenningssystem

10 Ekstra høyt lokk

11 Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere

12 Store sidebord (1 fast, 1 nedfellbart)

33
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 2 5 1 24 cm 37 cm Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner 73 cm 45 cm
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til 15 personer Med 6 brennere Opptil 26,1 kW

GASSGRILLER

Gassgrill Rogue 625 special edition blank (RSE625RSIBPSS)

Varenr.: 422142

Kr 24 999,-

12

24 cm 37 cm Stor SIZZLE
Infrarød sidebrenner 90 cm 45 cm 34 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
ZONE™
1 Stor SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner 2 WAVE TM grillrist i rustfritt stål 3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer 4 5 hovedbrennere i rustfritt stål 5 Bakbrenner i rustfritt stål 6 Grillboks i støpt aluminium 7 Sidemontert krydderhylle for ekstra lagringsplass 8 2-lags varmefordeling/ flammetemmere i rustfritt stål 9 JETFIRE TM tenningssystem 10 Ekstra høyt lokk 11 Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere Store sidebord (1 fast, 1 nedfellbart)
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Med
Kapasitet opp til 17 personer Opptil 30,25 kW 2 5 1
7 brennere

ROGUE® SPECIAL EDITION MED INFRARØD SIDE- OG BAKBRENNER

ROGUE® SE TILLEGGSUTSTYR

Ekstra høyt lokk for rotisseriegrilling

Infrarød bakbrenner for saftige rotisseriemåltider (tilleggsutstyr)

Bakgrunnsbelyste kontrollbrytere for sikker og stilfull grilling om kvelden

WAVE™ porselensemajert støpejernsrist

Flaskeåpner

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner WAVE™ grillrist i rustfritt stål på sidebordet
35

ROTISSERIE

36

ROTISSERIE

Jörg Päßler er en erfaren kokk og lidenskapelig opptatt av grilling med „haute-cuisineopplevelse“ i land som Tyskland, Østerrike, Spania og Frankrike. I løpet av de siste seks årene har han fullt ut dedikert seg til grillverdenen. I dag er han ansvarlig for Napoleon® Grill Force og demonstrerer sine grillferdigheter med jevne mellomrom for kjendiser både fra TV- og musikkbransjen samt utvalgte veldedighetsprosjekter som han støtter.

NAPOLEON® ROTISSERIE GRILLING

Rotisserie er et ideelt verktøy for å grille eller steke store eller små kjøttstykker som kylling eller and. Denne typen grilling ble oppfunnet av Leonardo Da Vinci på 1300-tallet. Forgjengerne til de elektrisk drevne rotisserier ble kalt “steksurrer“ og ble vanligvis plassert direkte over en åpen ild mens de ble betjent for hånd.

I dag er de fleste rotisserier elektrisk betjent, noe som resulterer i konstant rotasjon og en jevn varmefordeling. På grunn av rotasjonen drypper mindre fett/væske av kjøttet, men sprer seg i stedet jevnt over kjøttet slik at det dannes en skorpe. Det finnes flere varianter av rotisseriesett som gjør det mulig å tilberede mat på forskjellige måter som passer alle land og kulturer.

Det er ikke bare den klassiske steken, knoken eller fjærkre som kan tilberedes på spydet, men også hele fruktbiter, kebab, og fisk ved hjelp av TILLEGGSUTSTYR.

Det er grillkurver, kebabsett og mange flere tilbehør tilgjengelig, noe som gjør grillingen allsidig og enkel.

Rotisseriegrilling er en veldig avslappende måte å grille på når du bare kan lene deg tilbake mens spydet jobber. Takket være Napoleon® bakbrenner er du i stand til å oppnå et perfekt grillresultat og ettersom grillristene kan tas ut er det også et alternativ å plassere et dryppform under for å enten fange opp kraften eller for å tilberede sideretter samtidig.

Bedre, saftigere og enklere.

37
Jörg Päßler

PRAKTISK. PREMIUM. PRESTIGE ®

38
GASSGRILLER

PRESTIGE® GASSGRILLER

PRESTIGE® STANDARDUTSTYR

Utførelse av høy kvalitet og toppfunksjoner er hovedegenskapene i Prestige ®serien. De kanadiskproduserte grillene er bygget for å vare og har et stilrent utseende.

Utstyrt med SIZZLE ZONE™

infrarød sidebrenner samt den infrarøde bakbrenneren, gir Prestige ® misunnelsesverdige resultater for krevende grillvenner.

Nye SAFETY GLOW™

kontrollbrytere på

Prestige 665 lar deg vite hvilke brennere som er på ved å lyse rødt når gass er på.

Gassgrill P500 rustfritt stål (P500RSIBPSS)

Varenr.: 422040

Kr 24 999,-

SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner

Infrarød bakbrenner for saftige rotisseriemåltider SAFTEY GLOWTM kontrollknapper med LED-lys på P665

Gassgrill P665 rustfritt stål (P665RSIBPSS)

Varenr.: 422133

Kr 31 999,-

Nedfellbart høyre sidebord

GASSGRILLER

TILLEGGSUTSTYR TIL DIN PRESTIGE GRILL

Gassgrill P500 rustfritt stål (P500RSIBPSS)

Varenr.: 422040

Kr 24 999,-

1 4 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner og 1 infrarød bakbrenner

2 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk med ACCU-PROBE TM termometer

3 WAVE TM grillrist i rustfritt stål

4 Sidebord i rustfritt stål med integrert krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse

5 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

6 Stort dryppfat med enkel tilgang i front

7 EASY ROLLTM hjul med lås

Grillkullrist med røykemuligheter

40 71cm 46cm Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner 24cm 37cm
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU
Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen
Digitalt termometer Accu-Probe
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til 15 personer LIFT EASETM Plassbesparende lokk Med 6 brennere Opptil 25.7 kW

Gassgrill

P665 rustfritt stål (P665RSIBPSS)

Varenr.: 422133

Kr 31 999,-

1  5 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner og 1 infrarød bakbrenner

2 Plassbesparende LIFT EASE TM lokk med ACCU-PROBE TM termometer

3 WAVE TM grillrist i rustfritt stål

4 Sidebord i rustfritt stål med integrert krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse

5 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

6 Stort dryppfat med enkel tilgang i front

7 EASY ROLLTM hjul med lås

8 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket

41
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 3 YEAR ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 94 cm 46 cm Stor SIZZLE ZONE™ Infrarød sidebrenner 24cm 37cm
3 1
Med 7 brennere
Kapasitet opp til 20 personer LIFT EASETM 0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Plassbesparende lokk

DET ULTIMATE INNEN GRILLING

42
GASSGRILLER

PRESTIGE PRO™ GASSGRILLER

PRESTIGE PRO ™

STANDARDUTSTYR

Sofistikert teknologi og perfekt design er viktige funksjoner i Prestige PRO™ -serien som med sine kromaksenter og rustfrie stålkonstruksjon understreker grillens elegante utseende. Likevel er Napoleon ® Prestige PRO™ grillen ikke bare fin å se på: unn gjestene dine den perfekte biffen som er grillet på Prestige PRO™, eller lag deilige måltider ved hjelp av rotisseri. Prestige PRO™ -serien gir med andre ord den ultimate grillopplevelsen.

SAFTEY GLOWTM kontrollknapper med LED-lys

Gassgrill Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS)

Varenr.: 422130

Kr 37 999,-

Gassgrill PRO665 (PRO665RSIBPSS)

Varenr.: 422131

Kr 49 999,-

Proximity lighting/ logobelysning for stilfull belysning ved grilling i mørket

Gassgrill PRO825 (PRO825RSBIPSS)

Varenr.: 422132

Kr 69 999,-

GASSGRILLER

Gassgrill Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS)

Varenr.: 422130

Kr 37 999,-

2 WAVE TM 9.5mm grillrist i

3 Stilig, høyt og plassbesparende LIFT EASE TM lokk med detaljer og håndtak i krom og ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

5 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

6 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket

7 Store dryppfat med enkel tilgang i front

8 Lukket kabinett med hyller, lys og „soft-close“ dører med integrert krydderholder, verktøykroker og flaskeåpner

9 EASY ROLLTM hjul med lås

10 Proximity lighting/logobelysning

11 Få fargen du ønsker deg på bryterne med LED-spektrum NIGHT LIGHT TM i flere fargealternativer

2 6 1 44 71 cm 46 cm Infrarød sidebrenner 24cm 37cm LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
1 4 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner og 1 infrarød bakbrenner rustfritt stål Kapasitet opp til 15 personer Med 6 brennere Innebygd grill tilgjengelig for Oasis utekjøkken LIFT EASETM Plassbesparende lokk 0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi

Gassgrill PRO665 (PRO665RSIBPSS)

Varenr.: 422131

Kr 49 9999,-

1 5 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE TM infrarød sidebrenner, 1 infrarød bakbrenner og 1 dedikert brenner til smoker-funksjon

2 WAVE TM 9.5mm grillrist i rustfritt stål

3 Stilig, høyt og plassbesparende LIFT EASE TM lokk med detaljer og håndtak i krom og ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

5 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

6 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket

7 Store dryppfat med enkel tilgang i front

8 Lukket kabinett med hyller, lys og „soft-close“ dører med integrert krydderholder, verktøykroker og flaskeåpner

9 To store gummierte easy-run hjul

10 Integrert smoker-funksjon til treflis for enkel fylling og med egen dedikert brenner

11 Proximity lighting/ logobelysning

12 Få fargen du ønsker deg på bryterne med LED-spektrum NIGHT LIGHT TM i flere fargealternativer

94 cm 46 cm Infrarød sidebrenner 24cm 37cm 45 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 W
LIFT EASETM
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi
Innebygd grill tilgjengelig for Oasis utekjøkken Kapasitet opp til 20 personer 2
Med 8 brennere 1 10 Plassbesparende lokk

GASSGRILLER

Gassgrill PRO825 (PRO825RSBIPSS)

Varenr.: 422132

Kr 69 999,-

1 6 hovedbrennere, to grillkamre; et med to SIZZLE ZONE TM infrarøde brennere og et med brenner i rustfritt stål for en jevn fordeling av varme. Kan også benyttes for å holde maten varm. 1 power sidebrenner og 1 dedikert brenner til smoker-funksjon

2 WAVE TM 9.5mm grillrist i rustfritt stål

3 Stilig, høyt og plassbesparende LIFT EASE TM lokk med detaljer og håndtak i krom og ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 Sidebord i premium rustfritt stål med integrert koppholder, is-/ marinadebøtte, skjærebrett, polert håndkleholder og kroker til grillredskaper

5 Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE TM tenningssystem

6 SAFETY GLOW TM kontrollbrytere med LED-lys for stilfull grilling i mørket

7 Store dryppfat med enkel tilgang i front

8 Skuffer og dører med demping. Her er det hyller, belysning, redskapskroker og en flaskeåpner

9 To store gummierte easy-run hjul

10 Integrert smoker-funksjon til treflis for enkel fylling og med egen dedikert brenner

11 Innovativ to-stegs power sidebrenner med to intensitetsnivå: en rund infrarød brenner i midten og en standard brenner i ytterkant. Støpejernsristen kan benyttes på to sider. Den ene siden for wok med avrundet bunn, og den andre siden for gryter og panner med flat bunn. Formen sikrer et jevnt grillresultat

12 Proximity lighting/ logobelysning

13 Få fargen du ønsker deg på bryterne med LED-spektrum NIGHT LIGHT TM i flere fargealternativer

46 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 72 cm 47 cm 46 cm Power sidebrenner Ø 25 cm
0-800ºC eksklusiv infrarød SIZZLE ZONE™ teknologi Kapasitet opp til 25 personer LIFT EASETM Plassbesparende lokk Med 10 brennere Innebygd grill tilgjengelig for Oasis utekjøkken Opptil 38.6 kW

TILLEGGSUTSTYR TIL DIN PRESTIGE PRO GRILL

Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen
Rektangulær pizzastein 47
Rotisseriekurv i rustfritt stål

UTENDØRSKJØKKEN ET HIGH-END

UTENDØRSKJØKKEN

48

INNEBYGDE GRILLER OG TILHØRENDE KOMPONENTER

De oser av stil og individualitet. Med de innebygde grillene og matchende komponenter fra Napoleon® kan du bygge ditt eget utekjøkken.

De modulære komponentene fra Napoleon® er utviklet for å gi optimal fleksibilitetbare velg grill og den komponenten som passer din livsstil og ditt budsjett.

Sidebrenner for innbygging

500-serien 12“ (BI12RTPSS)

Varenr.: 4221203

Kr 9 999,-

Sidebrenner for innbygging 700serien infr.rød 18“ (BIB18IRPSS-CE)

Varenr.: 422167

Kr 12 999,-

Gassgrill for innbygging PRO825 (BIPRO825RBIPSS)

Varenr.: 4221200

Kr 59 999,-

Gassgrill for innbygging

500-serien 32RB (BI32PSS)

Varenr.: 4221202

Kr 19 999,-

Gassgrill for innbygging LEX485 (BILEX485RBPSS)

Varenr.: 4221204

Kr 18 999,-

Gassgrill for innbygging PRO665 (BIPRO665RBPSS)

Varenr.: 422135

Kr 43 999,-

Gassgrill for innbygging

700-serien 32RB (BIG32RBPSS)

Varenr.: 422169

Kr 24 999,-

Gassgrill for innbygging

700-serien 38RB (BIG38RBPSS)

Varenr.: 422170

Kr 36 999,-

Gassgrill for innbygging

700-serien 44RB (BIG44RBPSS)

Varenr.: 422171

Kr 44 999,-

49

UTENDØRSKJØKKEN

På grunn av antall mulige konfigurasjoner tilbys ikke benkeplate som en del modulsystemet. Denne bør bestilles separat og spesialtilpasset din løsning.

Innbyggingsmodell PRO 825

Valgfritt

OASIS TM modul utekjøkken

1 Robuste dører og skuffer i rustfritt stål

3 Fleksible modulkomponenter som

dine individuelle behov

Innbyggingsmodul dekkside 45°

Varenr.: 422150

Kr 2 799,-

Innbyggingsmodul endeside

Varenr.: 422151

Kr 2 519,-

50
2 Pulverlakkert galvanisert stål passer 4 Tilpassede åpninger for enkel tilkobling av gass- og elektrisitet 5 Praktisk modulsystem
3 2 1 5 6 4
6 Justerbare føtter for lett montering og tilpasning av hver modul rotisseriesett N370-0504 Innebygd sidebrenner IMP sidepanel IM-UDC universalskap IM-45T 45° overgangssett IM-UGC 825 underskap til grill IM-3DC skuffeseksjon med 3 skuffer IM-WDC avfallsskuff med kjøkkenrullholder IM-UTC skap til gassflaske

INNEBYGDE GRILLER OG TILHØRENDE KOMPONENTER

Innbyggingsmodul med 3 skuffer

Varenr.: 422145

Kr 9 999,-

Innb.modul med 2 skuffer

og 1 lukket skuffefront

Varenr.: 422146

Kr 8 999,-

Innbyggingsmodul m/justerbar dør

Varenr.: 422149

Kr 6 999,-

Innbyggingsmodul skap 1 dør

Varenr.: 422148

Kr 9 999,-

Innbyggingsmodul m/1 høy

og 1 lav skuff

Varenr.: 422147

Kr 9 799,-

Innbyggingsmodul med 2 skuffer

500

Varenr.: 422143

Kr 9 999,-

Innbyggingsmodul med 2 skuffer

665

Varenr.: 422144

Kr 12 999,-

Innbyggingsmodul m/4 skuffer 825

Varenr.: 4221212

Kr 18 999,-

Innb.modul med 2 skuffer

18“ grå 700 serie

Varenr.: 4221216

Kr 7 999,-

Innb.modul med 2 skuffer

32“ grå 700/500 serie

Varenr.: 4221213

Kr 10 499,-

Innb.modul med 2 skuffer

38“ grå 700/500 serie

Varenr.: 4221214

Kr 11 999,-

Innb.modul med 2 skuffer

44“ grå 700/500 serie

Varenr.: 4221215

Kr 12 999,-

51

PÅ TUR MED GRILLEN HVOR SOM HELST

52

PORTABEL GASSGRILL

PORTABEL GASSGRILL STANDARD UTSTYR TRAVEL Q PORTABEL GASSGRILL

Ekte og uendelig frihet: med TravelQ™ -serien, kan du nyte grillmat hvor du vil!

Alle TravelQ™ -modellene har WAVE™ grillrister i porselensemaljert støpejern, noe som sikrer en vedvarende, jevn fordeling av varmen.

Praktisk håndtering, sofistikerte transportløsninger og effektiv grillutførelse setter nye standarder, noe som betyr at din bærbare gassgrill blir en pålitelig partner når du legger ut på nye eventyr.

Gassgrill Travel TQ285 (TQ285-BK)

Varenr.: 422159

Kr 3 999,-

Gassgrill TravelPRO 285X m/tralle (PRO285X-BK)

Varenr.: 422041

Kr 5 999,-

JETFIRE TM

Grill PRO 285E elektrisk (PRO285E-BK)

Varenr.: 422118

Kr 4 499,-

Gassgrill PRO Travel Q (PRO285-BK)

Varenr.: 85-9526

Kr 4 499,-

To brennere i rustfritt stål for direkte eller indirekte grilling

WAVETM grillrist i porselensemaljert støpejern

ACCU-PROBE TM innebygd termometer

tenningssystem
53

PORTABEL GASSGRILL

Gassgrill Travel TQ285 (TQ285-BK)

Varenr.: 422159

Kr 3 999,-

1 Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

2 Doble brennere i rustfritt stål

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 Holdbart og høyt WEATHERGUARD TM lokk i støpt aluminium.

5 WAVE TM grillrist i porselensemaljert støpejern

6 Ergonomisk Cool Touch håndtak

7 Praktiske sidehåndtak for lett håndtering

8 Leveres med slange og regulator til små gassbokser

EKSKLUSIVT TILLEGGSUTSTYR
Robust PVC polyester grilltrekk som beskytter grillen mot UV og støv
3-delers sett med grillredskaper i rustfritt stål 54 cm 37 cm LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY 54
Rotisseriesett for TravelQTM
Opptil 4.1 kW
Med 2 brennere Kapasitet opp til 9 personer

Med 2 brennere

Kapasitet opp til 9 personer Opptil 4.1 kW

EKSKLUSIVT TILLEGGSUTSTYR

Gassgrill PRO TravelQ (PRO285-BK)

Varenr.: 85-9526

Kr 4 499,-

1 Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

2 Doble brennere i rustfritt stål

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

Gassgrill Travel PRO 285X m/tralle (PRO285X-BK)

Varenr.: 422041

Kr 5 999,-

9 Spesielt kompakt design, enkel montering og lett håndtering

10 Robuste kroker til å henge grillutstyr og annet tilbehør

Runde pizzasteiner (2 stk)

4 Holdbart og høyt WEATHERGUARD TM lokk i støpt aluminium.

5 WAVE TM grillrist i porselensemaljert støpejern

6 Ergonomisk Cool Touch håndtak

7 Praktiske sidehåndtak for lett håndtering

8 Leveres med slange og regulator for gassflasker på 5 og 11 kg

11 Store, værbestandige hjul og stabile ben i pulverlakkert rustfritt stål

12 Levere med slange og regulator for gassflasker på 5 og 11 kg

Varmehylle 55 54 cm 37 cm LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
Stekeplate i støpejern

PORTAB EL ELEKTRISK GRILL

ELEKTRISK KRAFT FOR ET EKTE GRILLMÅLTID

56

EN KOMPAKT ELEKTRISK GRILL

Kapasitet opp til 9 personer

Den nye TravelQ PRO285E understreker det faktum at dagene da elektriske griller ble ansett for å være underpresterende er over. Med sine kraftige 2200 watt, det spesielt isolerte lokket og den emaljerte grillristen i støpejern oppnås temperaturer opp til 300°C på risten - nok varme til å gi grillet mat deilige grillstriper. Den elektriske TravelQ representerer en reell berikelse for enhver balkong eller gir bruksområder der gass / kull ikke er mulig. Den enkle rengjøringen bidrar også til dette. Varmeelementet og det emaljerte karet i isolasjonsinnsatsen kan enkelt fjernes.

Grill PRO 285E elektrisk (PRO285E-BK)

Varenr.: 422118

Kr 4 499,-

1 Ultrakompakt design for lett og komfortabel håndtering

2 Justerbar varmekontroll. Termostaten og brennerne er avtagbare for rask og enkel rengjøring

3 ACCU-PROBE TM innebygd termometer

4 Holdbart og høyt WEATHERGUARD TM lokk i støpt aluminium for grilling av større stykker

5 WAVE TM grillrist i porselensemaljert støpejern

6 Solide sidehåndtak for enkel håndtering

7 Dryppfat er enkelt tilgjengelig på siden

Stativ til Napoleon PRO TravelQ (PRO285-STAND)

Varenr.: 85-9527

Kr 2 199,-

8 Valgfri stativmodul (Passer også til TravelQ PRO285)

9 Avtagbare sidebord

10 Krydderhylle i rustfritt stål og integrert flaskeåpner

11 Robuste kroker for å henge grillredskaper og annet tilbehør

12 Elegant frontpanel skjuler propanflasken

TravelQ PRO285 tralle passer perfekt til TravelQ PRO285 og PRO285E.

57 54 cm 37 cm
10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR GARANTIE 15 YEAR LIMITED WARRANTY

KULLGRILLER

HVOR HISTORIEN STARTET

58

KULLGRILLER

KULLGRILL STANDARD UTSTYR

Kullgrill Ø:47 cm 4 ben

Varenr.: 4221217

Kr 2 499,-

Kullgrill Ø:57 cm 4 ben

Varenr.: 85-9516

Kr 2 999,-

Kullgrill Pro Ø:57 cm 4 ben

Varenr.: 85-9517

Kr 4 999,-

Kullgrill Ø:57 cm med sidebord

Varenr.: 85-9515

Kr 5 999,-

KULLGRILLER

Enten du er amatør eller proff når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en stor appell.

Napoleons utvalg av kullgriller har en modell som passer alle krav, fra den fristende, ekstra store Charcoal

Professional-modellen i rustfritt stål til den høyt elskede Kettle grill-serien med sine sofistikerte detaljer.

Kullgrill PRO 605 rustfritt stål

Varenr.: 422111

Kr 19 999,-

Modellene PRO22KLEG og PRO22K-CART leveres med grillrist i støpejern. NK22K-LEG leveres med grillrist i forkrommet stål

Stor, flyttbar askesamler i stål

Hengslet lokk (PRO22K-LEG og PRO22K-CART)

ACCU-PROBE TM innebygd termometer
59
10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR GARANTIE 15 YEAR LIMITED WARRANTY

KULLGRILLER

Kullgrill PRO Ø:57 cm 4 ben

Varenr.: 85-9517

Kr 4 999,-

1 ACCU-PROBE TM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2 Høydejusterbar grillrist i porselensemaljert støpejern

3 Solid lokk og base i porselensemaljert stål

4 Luftventilasjon i rustfritt stål

5 Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6 Fire bein i rustfritt stål; to med store værbestandige hjul for enkel manøvrering

7 Sidehengslet lokk gjør at du ikke brenner deg når du åpner lokket

8 Håndtak med eget varmeskjold

Ø 57 cm 60
10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY Kapasitet opp til 12 personer
Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen
Sammenleggbar grillkullstarter
TILLEGGSUTSTYR 7 4 1
Boks til grillkull
EKSKLUSIVT

EKSKLUSIVT TILLEGGSUTSTYR

Kullgrill Ø:57 cm med sidebord

Varenr.: 85-9515

Kr 5 999,-

1 ACCU-PROBE TM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2 Høydejusterbar grillrist i porselensemaljert støpejern

3 Solid lokk og base i porselens-emaljert stål

4 Luftventilasjon i rustfritt stål

5 Stor avtagbar askeoppsamler i kraftig støpt aluminium

6 Fire bein i rustfritt stål; to med store værbestandige hjul for enkel manøvrering

7 Sidehengslet lokk gjør at du ikke brenner deg når du åpner lokket

8 Håndtak med eget varmeskjold

9 Nedfellbart stort sidebord i rustfritt stål

10 Pulverlakkert vogn og underhylle

11 Store bakhjul for enkel transport og låsbare hjul foran.

61
Ø 57 cm
Kapasitet opp til 12 personer Røykerør Støpejernsgryte
Grillplanker i lønn

KULLGRILLER

Kullgrill PRO 605 rustfritt stål

Varenr.: 422111

Kr 19 999,-

1 ACCU-PROBE TM solid termometer og ventil i rustfritt stål

2 Enkel tilgang for påfyll av kull

3 6-trinns justering av kullbrett

4 Bakre kurv til grillkull for bakbrenner

5 Justeringsventil for lufttilførsel

6 EASY ROLLTM hjul med lås

7 Lukket kabinett med hyller

8 LIFT EASE TM plassbesparende lokk

PRO 605 CSS STANDARD UTSTYR

Enkel tilgang for påfyll av kull

6-trinns justering av kullbrett

Bakre kurv til grillkull for bakbrenner for saftige rotisseriemåltider

Justeringsventil for optimal lufttilførsel

86 cm 46 cm
62
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED 1 AN GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY Kapasitet opp til 13 personer LIFT EASETM Plassbesparende lokk

TIL 4 PERSONER

2 tykke Ribeye steaks

1 ss Maldonsalt

1 ss tørket hvitløk

½ ss nykvernet sort pepper

2 ss smør

Trerøykeflis (valgfritt)

Fremgangsmåte

1. Ved å bruke en kullstarter, tenn en enkelt ladning med kull. Når den er tent, hell kullet på den ene siden av kullgrillen og lager en to-soners grill. Åpne ventilene på bunnen av grillen til den første og minste åpneinnstillingen. Forvarm grillen til rundt 120°C til 150°C.

2. Mens grillen varmes, gni biffene med salt, hvitløk og pepper. Sett inn termometer og sett kjernetemperatuen til rundt 10°C mindre enn perfekt stekt. For medium stekt vil det si rundt 60°C.

3. Legg biffene på grillen, vekk fra kullet. Hvis du bruker vedrøykeflis, tilsett dem til kullet, lukk lokket og la biffene godgjøre seg. Denne teknikken kalles den omvendte bruningen og vil tillate fettet i kjøttet å smelte, noe som gir ekstra smak og mørhet til måltidet.

4. Når biffene har en kjernetemperatur på rundt 38°C, åpner du ventilene på bunnen av grillen for å tilføre mer luft til kullet ditt. Hvis grillen ikke begynner å bli varm, kan du alltid legge til mer tent kull for å lage en varm sone for grilling.

5. Når biffene når en innvendig temperatur på rundt 45°C til 50°C, flytt dem over til direkte varme for å svi. Stek i ett til to minutter, snu biffen 90°, stek ytterligere et par minutter, snu og gjenta til du har perfekte stekemerker.

6. La biffene hvile i ca 5 minutter før de skjæres i skiver og serveres, toppet med godt smør smør og favoritttilbehøret ditt.

7. Mens biffen hviler, ikke glem å gi grillristene en rask runde med grillbørsten. Lukk deretter alle ventiler på kullgrillen for å slukke ut kullet.

TIPS:

Å lære å grille ribeye-steker over kull, og til og med tilføre litt røyksmak til dem, er ikke på langt nær så vanskelig som du tror. Resultatet er smaksrikt og fornøyelig!

63
RIB EYE GRILLET PÅ KULL

RØYKING

TIL ET NYTT NIVÅ

EKSKLUSIVT TILLEGGSUTSTYR 64
Robust UV-resistent grilltrekk i polyester som beskytter grillen Ekstra kammer
Røykeflis RØYKEOVN

RØYKEOVN

RØYKEOVN STANDARD UTSTYR

Røkeovn Apollo 300 (AS300K)

Varenr.: 85-9518

Kr 5 999,-

1 Apollo® grill og røykeovn kan brukes til våt- og tørrøyking eller som kullgrill med lokk

2 Bærbar grill/røykovn, takket være et solid håndtak

3 Det øverste lokket inneholder en horisontal bjelke med 5 kroker til å henge opp fisk, kjøtt og pølser

4 Hengslede, tette dører gir enkel tilgang til vannbadet og kullgruven.

5 Hvert grill/røykkammer inneholder en 48 cm rist

6 Flere ventiler for optimal temperaturkontroll

7 Små hull på til ekstra temperaturmåler på hvert nivå for ekstra temperaturkontroll

ø 48 cm

Alle som liker aromaen fra røkt fisk og kjøtt, eller bare liker den tradisjonelle grillopplevelsen, vil elske Apollo®-smokeren. Den fleksible 3-i-1 Apollo®smokeren i to forskjellige størrelser spiller rollen som kullgrill og smoker, og forvandles fra en smoker i full størrelse til en bærbar kullgrill på et blunk.

ACCU-PROBE TM innebygd termometer og rustfrie ventiler

Kroker på innsiden av lokk til oppheng av fisk og kjøtt

Dører som gir god tilgjengelighet til grillkammerne

Ventiler for optimal temperaturkontroll

65
LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY

Pyrokulinarisk eventyrer

Trenden med varmrøyking sprer seg bokstavelig talt som en brann! Fra kullgrillfans til gassgrillelskere. Alle ønsker å oppnå den røykfylte aromaen og smaken. Men hvordan er det røyking faktisk fungerer? Og hvordan kan du få de beste resultatene?

Å røyke mat er ikke en ny teknikk. I århundrer har vi røyket kjøtt og fisk hovedsakelig av konserveringsmessige årsaker. I disse dager dreier det seg bare om den fantastiske smaken dette kan gi.

Ved kaldrøyking brukes røykspon som produserer røyk, men nesten ikke varme. Når varmrøyking brukes, starter

temperaturen ved 60 ° C og kan maksimalt nå 300 ° C. Begge typer røyking gir kjøttet den spesielle røykaromaen. Imidlertid tilberedes kjøttet også ved varmrøyking, mens kjøttet forblir „rått“ etter kaldrøyking.

Røykeflis og røykspon brukes vanligvis til mat som tilberedes på relativt kort tid. De små bitene produserer mye røyk, men de brenner også raskere. Hvis du lager noe som tar lengre tid som for eksempel hel svinenakke er det best å bruke større trebiter. Disse bitene brenner lengre og gjør at røykaromaen trenger inn i maten.

For kullgrillelskere anbefaler vi å bruke et røykerør i rustfritt stål fylt med flis eller spon når du røyker i korte perioder. Før bruk skal røykflisene ligge i vann en time. La vannet renne av og fyll deretter røret med røykflis før du plasserer røret mellom det glødende kullet. Røykerøret gjør det mulig for røykflisene å antenne og lar en jevn røyk gå ut gjennom de mange hullene. Skal du røyke over lenger tid anbefaler vi å plassere biter av røkt treverk mellom trekullet som føre til at de brenner jevnt sammen med trekullet eller brikettene.

Hvis du har en gassgrill kan du også røyke. Noen gassgriller har egen smoker-funksjon hvor du putter treflis direkte i røykeboksen og setter den rett over brenneren. En annen mulighet er den unike Napoleon® Charcoal Tray for gassgrilling som gjør det mulig å oppnå røkt resultat akkurat som du ville gjort med en kullgrill. Det som er viktig å passe på når du røyker er at den røykfylte aromaen er jevnt fordelt over kjøttet eller fisken, og at det ikke blir for mye røyk. Prøv deg frem og legg heller på litt lite for deretter å legge på med mer.

Hver type tre gir av sin egen aroma. Røykaromaen fra frukttrær har en mild og søt karakter, mens eik gir en robust og sterk røkt aroma. Noen typer røkt treverk, for eksempel kirsebærtre, gir farge til maten raskt og skaper en vakker røkt skorpe. Fremfor alt kan du eksperimentere med de forskjellige tresortene og bestemme selv hva du synes er best, eller begynn med følgende guide.

Eple: Søt, mild aroma med en fin lys farge. Flott til svinekjøtt og fjærkre. Kirsebær: Søt, kraftig aroma med intens farge. Passer til for eksempel kylling.

Fersken: Akkurat som eple har fersken en fin, mild og fruktig aroma som passer godt til fjærkre og svinekjøtt.

Plomme: Søt aroma med en litt nøtteaktig tone og middels intensitet. Deilig med svinekjøtt.

Brandy: Laget av eikefat hvor brandy har blitt destillert og skaper en sterk aroma som går bra med storfekjøtt.

Whisky: Laget av eikefat som gir en robust aroma med innslag av whisky. Spesielt velegnet til storfekjøtt, svinekjøtt og fjærkre.

66
RØYKING

GRILLTREKK

GRILLTREKK

500Dx500D UV-resistent polyester. Miljøvennlig PU foring. Møter REACH-kravene. Ventilasjonsområder på begge sider for å unngå mugg. Strammestropper.

Doble sømmer for å unngå vanninntregning.

Kroker for oppheng av trekk. Pakning med måldiagram.

GRILLTREKK TIL KULLGRILL

Napoleon grilltrekk i god kvalitet. 600x600D polyester med innvendig PVC-belegg. UV-beskyttet og falmer derfor ikke.

Trekket har håndtak, strammestropp og ventilasjonsstripe for å unngå fuktskader og soppangrep.

Grilltrekk for kullgrill med ben 422210 Kr 679,- Grilltrekk kullgrill med ben 4221224 Kr 499,-
67
Grilltrekk til kullgriller 422103 Kr 1 139,- Grilltrekk 42“ New Built-In 422208 Kr 1 039,- Grilltrekk 30“ New Built-In Cover 422206 Kr 859,- Grilltrekk 36“ New Built-In 422207 Kr 919,- Grilltrekk PRO665 innbygging 4220103 Kr 1 139,- Grilltrekk P500 Built-In 4220105 Kr 1 439,- Grilltrekk til kulegriller 85-9551 Kr 919,-

GRILLTREKK

68
Grilltrekk Freestyle 365/425 4221223 Kr 1 179,- Grilltrekk R365 422090 Kr 1 339,- Grilltrekk R365 hyller nede 422205 Kr 1 139,- Trekk til bord 422100 Kr 1 279,- Trekk til kvadratisk bord 422099 Kr 1 299,- Grilltrekk Apollo 300 sort 422209 Kr 859,- Trekk til røkeovn Apollo 300 422028 Kr 579,- Grilltrekk R525-serien 422155 Kr 1 479,- Grilltrekk R425-serien 422154 Kr 1 395,- Grilltrekk sort 500-serien 422095 Kr 1 499,- Grilltrekk R625-serien 422156 Kr 1 579,- Grilltrekk til 410-Triumph 85-9552 Kr 859,-

GRILLTREKK

69
Grilltrekk PRO665 sort 422052 Kr 1 559,- Grilltrekk sort PRO825 422098 Kr 1 799,- Grilltrekk sort PRO605 kullgrill 422110 Kr 1 459,- Grilltrekk PRO825 innbygging 4221259 Kr 829,- Grilltrekk for Pro 285 og TQ285 422204 Kr 599,- Grilltrekk til T410 422091 Kr 1 179,- Grilltrekk til Travel/Pro285X 422088 Kr 999,- Grilltrekk til Travel Q 85-9576 Kr 459,- Reiseveske for TQ285 grå/sort 422211/4221252 Kr 579,-

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

70

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

Det er ingen tvil om at grilling er morsomt!

Samtidig er det mange som er i tvil om hvordan man skal rengjøre og ta vare på grillen sin. Selv et kvalitetsprodukt fra Napoleon® trenger fremdeles litt pleie og oppmerksomhet for å sikre at det holder seg i perfekt stand.

RENGJØRING

AV OVERFLATEN

For å sikre at rustfrie overflater på grillen fortsetter å skinne bør du bare bruke rent vann og milde rengjøringsprodukter, f.eks. Napoleon® grillbeskytter (art.nr. 422030). Dette skal påføres med en myk klut og tørkes av igjen med en ren klut etter kort tid.

RENGJØRING

AV GRILLBOKSEN

For å rengjøre grillboksen er det best å først fjerne grillristene og varmefordeler/ flammetemmer.

Fjern deretter festeskruene for å ta ut brennerne og kryssantenneren. Påfør Napoleon® Grillrens Extreme (art.nr. 422031). Rester kan fjernes med en skurebørste (art.nr 4221240). Skyll etter kort tid med rent vann for å fjerne alt av vaskemidler. Dryppfatet kan rengjøres på samme måte. Aluminiumsformene (art.nr 85-9550 eller 85-9566) kan enten rengjøres eller skiftes ut.

RENGJØRING AV BRENNERNE

Brennerne bør rengjøres med tubebørste (art.nr 422006). I tillegg skal hullene i brenneren rengjøres for hånd med vedlikeholdssettet (art.nr. 422067) for å fjerne urenheter.

RENGJØRING

AV GRILLRISTER I RUSTFRITT STÅL

Etter en grilløkt bør grillen varmes opp på full kraft med lokket lukket i minst 10 til 15 minutter. Bruk deretter en børste i rustfritt stål for å fjerne restene fra begge sider av de varme ristene. For å snu grillristen er det best å bruke grillristløfteren (art.nr. 422068) og grillhansker (art.nr. 422011 eller 4221250). For langtidsbeskyttelse; gni grillristen inn med varmebestandig olje (peanøtt, avokado, kokosnøttolje eller separasjonsspray) etter hver rengjøring.

RENGJØRING AV PORSELENSEMALJERTE STØPEJERNSRISTER

Støpejernsrister skal rengjøres på samme måte som rustfritt stål. Det er imidlertid nødvendig å bruke en messingbørste (art. nr. 85-9571 eller 422039) for ikke å skade støpejernet.

Obs: Under hele rengjøringsprosessen bør beskyttelseshansker brukes.

71

RENGJØRING

72
Grillbørste stålbust 422126 Kr 259,- Grillbørste bustfri 422125 Kr 239,- Grillbeskytter 500ml 422030 Kr 379,- Grillrens extreme 500ml 422031 Kr 399,- Grillrens 3-i-1 500ml 422029 Kr.199,- Grillbørste m/skrape 85-9547 Kr 159,- Tubebørste 422006 Kr 219,- Grillbørste stor 422008 Kr 399,+ Børstehoder 2-pk til skrubb 422008 422016 Kr 169,- Grillbørste m/flaskeåpner 85-9571 Kr 129,- Skrape til grillrist 422007 Kr 239,- Rensesett brennere 422067 Kr 119,- Grillrens sett 4 deler 4221228 Kr 399,-
73
REDSKAPER
Stekeklype 422001 Kr 459,- Grillsett frokost 6 deler 4221254 Kr 619,- Stekespade Flexi 422083 Kr 159,- Grilltang autolukk 40 cm 85-9542 Kr 239,- Grillsett 2 deler 422076 Kr 339,- Matpinsett PRO 422055 Kr 359,- Grillutstyrsett 3 deler til Travel Q 422018 Kr 379,- Grillsett 12 deler 4221230 Kr 1 899,- Redskapsoppheng kullgriller 422109 Kr 169,- Grillstativ uttrekkbart 4221262 Kr 349,- Grilltang 38 cm stål 422054 Kr 319,- Stekespade PRO 422072 Kr 339,-

REDSKAPER OG ROTISSERIE

Rotisseriesett til 485/500 serien Rotisseriesett til PRO665

85-9580 Kr 2 895,-

Rotisseriesett

Rotisseriesett til Rogue 625 422157 Kr 2 879,-

Rotisseriesett til Triumph 410/325

85-9555 Kr 1 439,-

74
Rotisseriekurv stål 422070 Kr 1 139,- Kurv til rotisserie flat 422216 Kr 1 239,- Kurv til rotisserie for kebab 422217 Kr 679,- Rotisseriesett til F365/425 4221253 Kr 2 659,- Rotisseriesett til PRO825 422033 Kr 3 799,- PRO605 kulllgrill 422105 Kr 3 419,- Grillredskaper PRO sett à 3 stålfarget 422123 Kr 679,- Rotisseriesett for TQ 422187 Kr 2 899,-

PIZZAUTSTYR OG VARMEHYLLER

75
Grillredskaper 3 deler 422191 Kr 399,- Pizzakutter 4221218 Kr 339,- Pizzakutter 4221232 Kr 159,- Pizzaspade 422027 Kr 619,- Pizzastein rektangulær 34x51 cm 422026 Kr 919,- Varmestein/pizzastein 422214 Kr 339,- Pizzastein 2-pk Ø:25 cm 422025 Kr 459,- Pizzalokk 422197 Kr 1 459,- Pizzasett 422215 Kr 1 499,- Varmehylle til PRO 285 422075 Kr 459,- Varmehylle til kullgriller Ø:57 cm 85-9573 Kr 439,- Hamburgerpresse 85-9569 Kr 339,-

KULL OG RØYKING

76
Røykeboks for brenner 4221251 Kr 439,- Røykflis whiskey 700g 422221 Kr 99,- Røykflis brandy 700g 422222 Kr 99,- Røykflis kirsebærtre 700g 422220 Kr 99,- Røykflis epletre 700g 422219 Kr 99,- Grillkullrist til gassgriller sort 422119 Kr 879,- Grillkullstarter sammenleggbar 422120 Kr 399,- Kurv til grillkull 2 pk 85-9544 Kr 459,- Grillplanke lønn 422013 Kr 169,- Røykerør 85-9557 Kr 339,- Håndtak til grillrist 422068 Kr 139,-

GRYTE OG PANNER

STEKEPLATER OG RISTER

77
Wok rustfritt stål  4221219 Kr 759,- Wok rustfritt stål Ø:30 cm 422019 Kr 1 039,- Støpejernsgryte 422179 Kr 1 139,- Støpejernspanne 422180 Kr 659,-
Løftekrok
Støpejernsgryte 10cm 422181 Kr 169,-
for støpejernslokk 422182 Kr 159,-
Gryte keramisk med lokk sort 422196 Kr 1 239,- Stekeform Rogue/Prestige/Pro 422203 Kr 859,-
Stekeplate
Stekeplate keramisk sort 422195 Kr 1 159,-
støpejern 85-9570 Kr 679,Stekeplate støpejern til Travel 285 422062
Kr 859,Stekeplate Plancha sort 422153 Kr 2 059,-

Vindbeskytter for Sizzle sone flerfunksj. Stor 422198 Kr 979,-

78
STEKEPLATER OG RISTER
Grillrist tosidig til Triumph 44x24 cm 85-9565 Kr 739,- Stekeplate i støpejern til Rogue 425 og 625 422063 Kr 859,- Stekeplate i støpejern Rogue 365/525 422087 Kr 799,- Grillplate tosidig 46x34 cm 485/500 85-9546 Kr 939,- Stekeplate støpejern sort emaljert 422224 Kr 1 959,- Grillrist i rustfritt stål, liten. Sizzle Zone 422202 Kr 979,- Lokk Napoleon 4221222 Kr 619,- Bollesett á 3 stk. m/silikonlokk 422081 Kr 919,- Vindbeskytter for Sizzle sone flerfunksj. Liten 422199 Kr 799,- Stekeplate emaljert sort 422183 Kr 1 039,- Stekeplate emaljert sort til R425 422184 Kr 919,-

FORBEREDELSE

79
Skjærebrett m/skåler 85-9541 Kr 999,- Skjærebrett for sidebord 422192 Kr 519,- Skjærebrett med kniv trefarget 422124 Kr 999,- Kokkekniv 422002 Kr 739,- Santokukniv 422173 Kr 799,- Kokkekniv 422172 Kr 699,- Biffkniv 422003 Kr 169,- Carver kniv 422174 Kr 499,- Allbrukskniv 422175 Kr 339,- Lærveske for kniver 422176 Kr 739,- Marineringssprøyte stål 422056 Kr 399,- Kjøttpresse 4221260 Kr 299,-
80
FORBEREDELSE
Grillspyd 8 pk stål 422212 Kr 399,- Maisgafler 8 pk stål 422080 Kr 239,- Salt-/pepperkvern hvit/sort 4221231 Kr 859,- Pepperkvern 422014 Kr 459,Saltkvern 422015 Kr 339,- Steketermometer digitalt 422004 Kr 339,- Termometer AccuProbe 422084 Kr 1 599,- Temperaturfølere 2pk til AccuProbe 422085 Kr 559,- Termometer 422188 Kr 399,- Kyllinggriller med dampfunksjon 4221236 Kr 599,- Kyllinggriller 422223 Kr 679,- Kyllinggriller 4221221 Kr 439,- Fjærkresaks stål 422057 Kr 399,-
81
FORBEREDELSE
Grillpensel rustfritt stål 422053 Kr
219,-
239,-
Grillhåndkle m/karabinkrok 85-9572 Kr
419,-
Grillhanske m/silikongrep 422011 Kr
Grillhanske i lær 4221250 Kr 449,-

SIKKERHET OG VEDLIKEHOLD

82
Grillforkle sort bomull 422069 Kr 339,- Innlegg alu til drypppanne Freestyle 425 3-pk 4221263 (Bildet avviker) Kr 139,- Innlegg alu til dryppanne 3 stk PRO500/P 422225 Kr 219,- Innlegg alu til dryppanne 3 stk Rogue425 4221225 Kr 179,- Innlegg alu til dryppanne 3 stk Rogue 525 4221226 Kr 199,- Innlegg alu til dryppanne 3 stk Rogue 625 4221227 Kr 219,- Silikonmatte for lite sidebord 422193 Kr 339,- Lykt for montering på håndtak (lev. uten batteri) 422213 Kr 679,- Aluminiumsformer 5 pk 85-9550 Kr 79,- Aluminiumsformer 5pk 36x20 cm 85-9566 Kr 139,- Aluminiumsformer til TQ285 og Pro285 5pk 422185 Kr 79,-

Grill PRO 285E elektrisk (PRO285E-BK)

Varenr.: 422118

Kr 4 499,-

Gassgrill Travel TQ285 (TQ285-BK)

Varenr.: 422159

Kr 3 999,-

Gassgrill PRO Travel Q (PRO285-BK)

Varenr.: 85-9526

Kr 4 499 ,-

PORTABEL GRILL

Gassgrill TravelPRO 285X m/tralle (PRO285X-BK)

Varenr.: 422041

Kr 5 999,-

Røkeovn Apollo 300 (AS300K)

Varenr.: 85-9518

Kr 5 999,-

RØYKEOVN

83
GRILLMODELLER

GRILLMODELLER OVERSIKT

Gassgrill Phantom® PRO285X-MK-NO-PHM

Varenr.: 422158

Kr 6 499,-

Gassgrill Phantom F425 (F425DSIBPK-NO)

Varenr.: 4221258

Kr 11 999,-

Gassgrill Phantom® RSE425 (RSE425RSIBPPH)

Varenr.: 422161

Kr 19 999,-

PHANTOM ® SERIEN

Gassgrill Phantom® P500 (P500RSIBPPMK)

Varenr.: 422160

Kr 29 999,-

Gassgrill Rogue XT 365 sort (RXT365SIBPK)

Varenr.: 422163

Kr 11 499,-

Gassgrill Rogue XT 425 sort (RXT425SIBPK)

Varenr.: 422164

Kr 13 499,-

ROGUE ® XT SERIEN

Gassgrill Rogue XT 525 sort (RXT525SIBPK)

Varenr.: 422139

Kr 15 999,-

Gassgrill Phantom® RSE425 (RSE425RSIBPPH)

Varenr.: 422161

Kr 19 999,-

Gassgrill Freestyle 365  (F365PGT-NO)

Varenr.: 4221207

Kr 6 499,-

Gassgrill Freestyle 365 m/ sidebrenner/infrarød sidebrenner

Varenr.: 4221208 / 4221209

Kr 6 999,- / Kr 8 499,-

Gassgrill Freestyle 425 m/ sidebrenner/infrarød sidebrenner

Varenr.: 4221210 / 4221211

Kr 8 499,- / Kr 10 999,-

FREESTYLE ® SERIEN

Gassgrill Rogue 425 SE (RSE425RSIBPSS)

Varenr.: 422162

Kr 17 999,-

Gassgrill Rogue 525 SE (RSE525RSIBPSS)

Varenr.: 422141

Kr 21 999,-

ROGUE ® SE SERIEN

Gassgrill Rogue 625 SE (RSE625RSIBPSS)

Varenr.: 422142

Kr 24 999,-

84
NY

GRILLMODELLER

MED SIDEBRENNER

Gassgrill Rogue 365

all black (R365PK)

Varenr.: 422152

Kr 6 999,-

Gassgrill Rogue 365 all black (R365SBPK)

Varenr.: 422136

Kr 8 499,-

ROGUE ® SERIEN

Gassgrill Rogue 525

all black (R525PK)

Varenr.: 4221257

Kr 11 999,-

Kullgrill Ø:47 cm

med 4 ben

Varenr.: 4221217

Kr 2 499,-

Kullgrill Ø:57 cm

med 4 ben

Varenr.: 85-9516

Kr 2 999,-

Kullgrill Pro Ø:57 cm

med 4 ben

Varenr.: 85-9517

Kr 4 999,-

Kullgrill Ø:57 cm

m/sidebord

Varenr.: 85-9515

Kr 5 999,-

KULLGRILLER

Kullgrill PRO 605

rustfritt stål

Varenr.: 422111

Kr 19 999,-

Gassgrill P500 rustfritt stål (P500RSIBPSS)

Varenr.: 422040

Kr 24 999,-

Gassgrill P665 rustfritt stål (P665RSIBPSS)

Varenr.: 422133

Kr 31 999,-

PRESTIGE® SERIEN

Gassgrill Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS)

Varenr.: 422130

Kr 37 999,-

Gassgrill PRO665 (PRO665RSIBPSS)

Varenr.: 422131

Kr 49 999,-

PRESTIGE PRO™ SERIEN

Gassgrill PRO825 (PRO825RSBIPSS)

Varenr.: 422132

Kr 69 999,-

85
86 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE ANS WARRANTY LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY
KVALITET OG GARANTI
87 LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY LIFETIME PRESIDENT’S LIMITED WARRANTY 10 YEAR LIMITED WARRANTY 10 ANS LIMITÉE GARANTIE 5 YEAR LIMITED WARRANTY 5 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR LIMITED WARRANTY 3 ANS LIMITÉE GARANTIE 3 YEAR | ANS LIMITED WARRANTY GARANTIE LIMITÉE 1 YEAR LIMITED WARRANTY 1 AN LIMITÉE GARANTIE À VIE GARANTIE PRÉSIDENT LIMITÉE DU 15 YEAR LIMITED WARRANTY

NAPOLEON - FEIRER OVER 40 ÅR

MED KVALITETSGRILLER

“Trenden er at grillsesongen nå strekker seg ut over sommersesongen også i Norge. Det grilles hele året. Vi trenger derfor griller som “tåler en støyt” med god kvalitet og flere funksjoner. Med grill fra Napoleon løftes grillopplevelsen til et nytt nivå. Robust materiale, fine detaljer og flere funksjoner gjør at jeg kan gå god for Napoleon som den beste grillen på det norske markedet”

Med forbehold om utsolgte varer, manglende leveranse,
fargeavvik, trykkog bildefeil.
Lohnelia 2, 4642 Søgne | Tlf: 38 18 56 00 | E-post: post@festival.no | www.festival.no

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.