POINTER #8 FC Inter - IFK Mariehamn

Page 4

FC INTER - IFK MARIEHAMN 24.6.2013 Veikkausliigajoukkueet eivät jää juhlimaan juhannusta tarpeettoman pitkään, sillä jo tänään ohjelmassa on täysi ottelukierros. Inter kohtaa omassa kotiottelussaan liigan tiiviissä keskikastissa olevan IFK Mariehamnin. Viime vuonna joukkueet olivat vastakkain Veritas Stadionilla kahdesti. Näistä otteluista IFK vei ensimmäisen tylyin lukemin 0-3. Tuolloin IFK:n tehokkain oli kahdesti maalannut Aleksei Kangaskolkka, joka siirtyi kauden päätteeksi Ruotsiin. Jälkimmäinen kamppailu puolestaan päättyi Interin 1-0 -voittoon Irakli Sirbiladzen onnistuttua jo kymmenennellä minuutilla. Tämän vuoden ensimmäinen kohtaaminen Wiklöf Holding Arenalla kääntyi lopulta myös Interille Sirbiladzen tehtyä voitto-osuman ottelun viime hetkillä. Monien muiden joukkueiden tapaan myös maarianhaminalaisten ryhmä muuttui tälle kaudelle paljon. Joukkueen viime kauden runkopelaajista IFK:ssa eivät jatkaneet Kangaskolkan lisäksi muun muassa Kristian Kojola, Marcus Olofsson ja Mika Niskala. IFK on kuitenkin korvannut lähtijöitä mielenkiintoisilla hankinnoilla. Lainalla Ahvenanmaalle palanneen Petteri Forsellin loukkaannuttua hyökkäyspään tahtipuikkoa on heiluttanut pienikokoinen brasilialainen Diego Assis ja myös Suomeen palannut Pekka Lagerblom on saanut ison roolin joukkueesta. Viimeisimpänä IFK vahvisti maalivahtiosastoaan turkulaisillekin tutulla Peter Enckelmanilla. Interin joukkueesta uutena kasvona esille nousi MYPA:a vastaan pelatussa kotiottelussa terrierimäisesti täydet 90 minuuttia pelannut Aleksi Laiho. Onnistujia ottelussa olivat myös puolustuslinjaan palanneet Ville Nikkari ja Juuso Hämäläinen.

Erotuomari Ville Nevalainen AET1 Ilpo Simonen AET2 Olli Jantunen 4. erotuomari Jani Laaksonen Otteludelegaatti Hannu Kylmäniemi