Page 1

Uge 28 · 2010

WEEKLY NEWS HIGH SUMMER 2010

SportySUMMER Vores style guide til en casual og aktiv sommer

Shop news

Lækre leggings fra Designers Remix Collection

Er du gravid?

Skønne styles som også er til dig, der er gravid...

SALE% SUMMER 2010 Vi mærker stadig ned - klik ind og se alle de gode tilbud...

ON


WEEKLY NEWS

Vores måde at give dig ugens nyheder fra FashionForMe.dk Lukket ? nej ikke hos os... Uge 28 - ja det er jo midt på sommeren og vejret er med os. I sidste uge sendte en kunde os en mail om hun kunne når at bestille og få leveret inden vi lukkede for ferien. Vi kunne glædelig fortælle, at vi på ingen måde holder lukket hos os. Men derfor skal du ikke snydes for en vigtig information - hvis du har shoppet hos en webshop, som sender med Post Danmark og som holder ferielukket, ja så risikerer du at din retur pakke kommer retur igen igen...forvirret ? Forklaring følger: Sender du din vare retur og shoppen holder ferie i 8 dage eller mere, ja så sender Post Danmark ganske enkelt din pakke retur til dig - Hmmm....sikke et system. Det vælter ind med nye varer og Hanne holder ferie ;-) men glæd dig, for i næste uge kommer det hele på shoppen...Husk at holde et vågent øje med shoppen. I denne uge får du guiden til en casual og sporty garderobe - perfekt til en lang og varm sommer. Er du gravid ? Så er der hjælp at hente. Dorte har sammensat syv lækre look. Selv om man er gravid, vil man jo gerne i noget lækkert tøj. Vervinci kæder og hjerter er igen kommet på lager. Det samme er Nordstøm toppen fra Object, i næste uge kommer den også i en fed grå. De bedste shoppe hilsner

Dorte, Mette & Bruno

Facebook. Husk at hvis du vil være en af de første til at få vores nyheder og deltage i konkurrencer, kan du også følge os på facebook. Klik her Velkommen


ST W YLE IT H NYHED

Object Strik

499,95 incl. gratis fragt

Designers Remix Suitme leggings

799,- incl. gratis fragt Fantastisk lækker leggings buks der er mere end bare en tynd behagelig leggings. Modellen har lidt denim look over sig og er udover at være helt tætsiddende også har en perfekt pasform. Lynlås i siden.

Klik her for at se alle nyhederne Shop news


Casual Sporty SUMMER Der er gået sport i den.... Mode er forunderlig og ofte går den i nye og anderledes retninger. Nu er det ikke længere kun i træningscenteret, du skal være sporty klædt på! Flere store internationale designere har haft sporttøj med i deres kollektioner til denne sommer - nogle bla. med udgangspunkt i Amerikansk fodbold. hvid og rødstribet t-shirts, grå jeresy, knæstrømper, camellæder osv.

Men det ikke kun den sporty stil som er kommet for at blive - et afslappende og casual look er også tilladt. Her er vores det bud på et par sporty og casual styles fra shoppen, som kan gøre dig klar til hverdag, træningscenteret eller blot en casuel søndag. På de næste sider kan du se vores bud på lækre styles til en casual og aktiv sommer...


Replay T-shirt

NU KUN 179,40 SPAR 40% Vild fed og rå t-shirt i gråmelange med orange print. Object Modellen er helt tætsiddende med helt korte ærmer. Mellow true Printet REPLAY med stink.

499,95 incl. gratis frag

Blue Sportswear Ibi top

225,- incl. gratis fragt Let og fin top med bryderryg hvor BLUE logoet er påsat i nakken. Toppen er i tynd kvalitet og er en smule gennemsigtig. Længden er 70 cm. Toppen er både sporty men samtidig elegant og kan bruges under eller til mange ting.

Tema


Blue Sportswear Ilse bluse

450,- incl. gratis fragt ILSE. Sporty bluse med hætte og korte ærmer i hvid bomuld. I hætten er der grå foer og ærmerne som er korte er rå i afslutningen. Foran er der lomme. Modellen har dyb v-hals og rib i taljen. Modellen går lidt ned over hoftebenet men er ikke lang.

Object Shorts

450,- incl. gratis fragt

Blue Sportswear Isabel buks

450,- incl. gratis fragt Lækker “joggingbuks” på den rigtig gode måde. Har man lyst til at slappe af men samtidig være pæn at se på er denne buks helt fantastisk - den er super skøn at have på og sidder perfekt. Lidt baggy agtig med elastik i talje og læg. Isblå. Tema


Blue Sportswear Helga Jakke

NU KUN 360,- SPAR 40% Super skøn homewear jakke/cardigan i frotté i det blødeste bomuld med modal og polyester. Jakken har hætte, lynlås foran og kængurulommer. Og som et frisk sommerpust har den korte ærmer :o). Længde 61 cm.

Blue Sportswear Henriette shorts

NU KUN 240,- SPAR 4

.Skønne pastelgrønne bermudasho med modal og polyester. De har længde i str. s er 21 cm. Der er alm

Object Sway shorts

299,95 incl. gratis fragt

Lækker og trendy shorts i blød viscose og polyester. Bukserne er i forvasket koksgrå og har både for- og baglommer. Indvendig benlængde er 12 cm. Modellen sidder ikke helt til og må gerne false lidt ned på hoften.

Tema


Blue Sportswear Iben buksedragt

550,- incl. gratis fragt Trendy buksedragt i koksgrå bomuld med bindebånd i taljen og lommer i siden der sidder så de ikke gør hoften bredere. Lille i str. Modellen har små knapper foran og ellers tank top overdel. Indv. benlængde er 14 cm.

40%

orts i frotté i den blødeste bomuld en god længde - indvendig benm. til store i størrelsen.

Tema


ER DU GRAVID ? Bare fordi man er gravid Nu har jeg jo næsten lige været gravid og fordi man er gravid, behøver man ikke købe ventetøj i mamma dit og dat butikker. Jeg købte et par rå jeans med slid, som var ventebukser og ellers var alt andet tøj almindeligt. Måske var jeg heldig, at tunikaerne havde volume, så jeg kunne passe dem. Men en stram bluse eller kjole med stretch, er jo noget af det mest behagelige at have på. Men det vigtigste er at man føler sig tilpas og at intet strammer. HUSK - man føler sig som en flodhest, når man er gravid, men andre ser på en, som om man er noget helt specielt. Du er SMUK og lækker med et barn i maven :o)


Antik Batik Sheril top

NU KUN 690,- SPAR 40%

1-9 mdr.

Dette sæt kan bruges fra dag 1. af og hele vejen igennem graviditeten. Bukserne har elastik i taljen og er utrolig behagelige at have på. Tunikaen har palietter, der gør den lidt mere festlig, men kan sagtens bruges til hverdag.

1

Venus de Milo Gaya 6 buks

NU KUN 319,60 SPAR 60%

Rützou Ballerina i skind

NU KUN 560,- SPAR 60% Tema


By Malene Birger Skind vest med nitter

NU KUN1499,40 SPAR 40%

Object Tunika top

199,95 incl. gratis fragt Designers Remix Buks

2

NU KUN 769,30 SPAR 30% Apair Sandal med nitter

NU KUN 719,60 SPAR 60% De første par mdr. eller mere....

Bukserne har elastik i taljen og sidder super godt. Kvaliteten er rigtig god og pasformen perfekt. Udover kan man bruge denne tunika/top, hvor taljeelastikket kan trækkes ned under maven. Vesten er rå og sej i hvid læder og nitter.

Tema


Hele vejen....

Dette sæt skal nok prioriteres som et festsæt. Mange kan ikke bruge høje sko under graviditeten, men ofte skal man til noget, hvor man kan sidde meget ned. Jeg har selv brugt denne sko og den er virkelig behagelig at have på, selv med lidt vand i benene :o)

Munthe plus Simonsen Sump t-shirt

NU KUN 559,40 SPAR 40%

Designeres Remix Buks

NU KUN 599,60 SPAR 60%

Mentor Stilet

NU KUN 720,- SPAR 40%

Tema

3


4

Fest og højgravid. By Malene Birger Buks

NU KUN 719,40 SPAR 40%

Hynkydory Top

NU KUN 599,40 SPAR 40%

5 Mentor Ballerina

700,- incl. gratis fragt 1-9 mdr.

Bukserne er perfekte til en har sine begransninger. D 8-9 mdr. , så hvis man er længe. Vesten passer jo k ønsker man, at folk ikke lover jeg de ikke gør med

Hunkydory er kendt for lidt volume tunikaer og kjoler og jeg har faktisk kunnet passe dem frem til fødslen. Jeg bruger dem stadig her bagefter, da de er skønne og behagelige. Malene Birger buksen kan man bare passe all-round. Den har bindebånd i taljen. Genialt.

Venus de Milo Gaya 6 buks

NU KUN 319,60 SPAR 60%

Tema


n topmave, men tunikaen Dog har jeg brugt min i r heldig kan den bruges klart alle og nogle gange e focuser på maven - det d denne vest ;o)

6

Munthe plus Simonsen Vest

NU KUN 1199,60 SPAR 60%

Day Tunika

CarlaCarla Tunika

995,- incl. gratis fragt

599,- incl. gratis fragt

Hele vejen igennem...

Hele sættet er løst og intet strammer. Men man bliver helt sikkert smart. Det er da fedt at kunne gå i RikkeMai og Munthe plus Simonsen som højgravid. Og så er det på med neglelakken. Med lidt hævede hænderne fjerner man igen focus med en flot sommer farve. Munthe plus Simonsen Vest

NU KUN 749,50 SPAR 50%

Rikkemai Buks

NU KUN 480,- SPAR 40% Tema


BAGSIDE

DRØMME

Selv om vi elsker mode og lækre styles, er der også andre ting, vi går og drømmer om. Her kan du f.eks. se nye produkter til boligen, lækre gadgets, nye cd udgivelser eller bøger, der fænger.

Genbrug Vidste du, at når vi sender pakker ud som fylder mere end hvad vores forsendelses pose kan rumme, så sender vi altid i gamle papkasser, for miljøets skyld. Derfor er vores kasser ikke de pæneste, men det er jo indholdet der tæller ik ;-)

DESIGNER HOTELS Jeg elsker bøger. Alle mulige slags bøger. Og jeg elsker design. Og nu hvor min sommerferie er lige om hjørnet, hvor jeg helt klart skal fordybe mig i gode bøger, må jeg eje The Design Hotels Book edition 2010. Bogen er den perfekte guide til designinterresserede, der gerne vil have en helt særlig designoplevelse, når de rejser rundt i verden....det er lige noget for mig y mi familia... Mette

STRÖMMEN Indrømmet jeg cykler ikke nok - ja lige nu cykler jeg slet ikke. Tjek lige det her stykke kunst - tænk sig at have en cykel, som er så veldesignet og smuk, at den kunne hænge på væggen.....Se verdens fedeste cykel på www.strommenvelo.se. Der laves 50 stk. nummerede, prisen er ikke ublu og så går pengene til et godt formål. JEG ELSKER GODT DESIGN!!! Bruno

BAGSIDE DRØMME

FashionForMe WEEKLY NEWS 28  

Ugens sommer nyheder fra FashionForMe.dk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you