Page 1


Curs 2004-2005


Paula Garc铆a G贸mez


Alba MartĂ­nez Zorrilla


Alex Adriรกn Ichim


Alexandru Dorojan


Aroa Qui単onero Montoya


Beatriz Castro JimĂŠnez


Carolina AndrĂŠs de Haro


Cosmin ConstantĂ­n Chirila


EstefanĂ­a Crespo Company


Frederitch Adolfo Varela Rivera


Gian Marco Segura BernabĂŠ


Iris L贸pez Nikolova


Issam El Amiri Charif


José Fortes Valcárcel


Laura Cuesta PĂŠrez


Marina Crespo Company


Naira Gallego Clara


Nazario GarcĂ­a Nikolova


Olivia Victoria Zmudzinska


Francisco Damián Rodríguez Estevez


Curs 2005-2006


Amparo Guillot Ll贸pis Tutora a Educaci贸 Infantil


Curs 2006-2007


Curs 2007-2008


M. Puig Berga Navarro Tutora al Primer Cicle de PrimĂ ria


Curs 2008-2009


Curs 2009-2010


J.Miguel Rabadán Esteve Tutor al Segón Cicle de Primària


Curs 2010-2011


Curs 2011-2012


Ramón Salvador Estellés Castelló

Tutor al Tercer cicle de Primària


Curs 2012-2013


Curs 2012-2013


Alba Martínez Zorrilla Vaig a trobar a faltar als companys i a tots els professors. Em portaré un record molt bonic d'aquest col·legi. Vos done les gràcies per tot el que m'heu ensenyat. Besets a tots.


Alex Adrián Ichim Adéu a tots i a totes. Gràcies per tot. M'ha agradat molt. He tingut moments bons i roïns. Gràcies a tots els professors que m'han ajudat.


Alexandru Dorojan Jo vaig vindre a aquest col·legi en tercer. Estava a la classe de Miguel, que era molt bo amb nosaltres. Amparo i Salvador també han sigut molt bons. M'ho he passat molt bé en aquest col·legi i sempre em portaré molts records.


Aroa Quiñonero Montoya Porte ací des dels 3 anys, durant aquest temps he perdut i conegut a amics i professors. Vullga o no, anirem perdent el contacte i això per a mi és una desil·lusió… vos trobaré a faltar! Un bes molt gran.


Beatriz Castro Jiménez Aquest col·legi és el millor. Els anys que he estat ací han sigut els millors de la meua vida. Trobaré a faltar a alguns amics del col·legi i a tots els professors. Desitge que tots ho passeu molt bé!


Carolina Andrés de Haro Moltes gràcies a tots els professors perquè vos heu portat molt bé amb mi en tots aquests anys. Vos vaig a trobar molt a faltar a tots. Me'n vaig amb un record molt bonic.


Cosmin Constantín Chirila Hey! M'ho he passat molt bé en aquest col·legi, aquests 9 anys. Hem aprés moltes coses. Trobaré a faltar als professors, sobretot als meus tutors... però prompte tindrem les vacances de Fi de Curs. Què bo!


EstefanĂ­a Crespo Company Estic molt contenta d'haver estat amb vosaltres tots aquests anys. GrĂ cies als tutors que he tingut: Maite, Empar, Puig, Miguel, Amparo i Salvador.


Francisco Damián Rodríguez Estévez En els dos anys que he estat al Trenco, he fet molts amics. Gràcies als professors per ensenyar-me el que és Primària. Gràcies per tot.


Frederitch Adolfo Varela Rivera Ara que me'n vaig a l’ Institut, trobaré a faltar als meus amics i també als professors /res. Espere que no vos oblideu de mi. Una forta abraçada a tots.


Gian Marco Segura Bernabé He estat quatre anys en aquest col·legi, agraïsc molt als cuidadors, als tutors i també a tots els meus amics que m'han recolzat en les bones i en les roïnes. Sempre vos tindré en el meu cor. Gràcies per donar-me moments tan feliços. Adeu, no m'oblideu, un beset !


Irene Reinaldo García Gràcies per aquest any magnífic. Vos trobaré a faltar. M'ho he passat molt bé. He fet bons amics i m'emporte un bonic record. Vos vull!


Iris López Nikolova Estic molt contenta d'haver conegut aquests amics tan divertits i als professors que tant m'han fet riure i m'han ensenyat a fer moltes coses… Quan me'n vaja, vos trobaré a faltar perquè m'ho he passat molt bé. Adéu i besos a tots.


Issam El Amiri Charif Ja m'he d'anar. Als meus amics els veuré a l’ Institut, però trobaré molt a faltar als professors. Espere que no vos oblideu de mi. Algunes vegades ens hem barallat, però, al final, sempre jugàvem junts. Una salutació per a tots. Besets.


José Fortes Valcárcel Gràcies per haver-me recolzat en tot el que heu pogut. He fet molt bons amics i amigues i m'alegre d'haver vingut a aquest col·legi, perquè és molt guai !


Laura Cuesta Pérez Durant aquests nou anys, m’ho he passat molt bé. He de donar les gràcies a tots els professors que he tingut i als meus amics, que sempre han estat al meu costat per ajudarme. Vos trobaré a faltar. Gràcies a tots!


Enmanuel Santiago Heredia Encara que de vegades hem renyit els companys, sempre ens hem perdonat i espere que no vos oblideu de mi. Un bes per a tots: professors i amics del Trenco. Vos trobarĂŠ a faltar!


Marina Crespo Company Ara que se n'anem a l’ Institut, vaig a trobar a faltar als meus companys i als professors. Des dels tres anys que he estat amb els meus companys hem tingut sis mestres: Maite, Empar, Mª Puig, Miguel, Amparo i Salvador.


Naira Gallego Clara D’aquest col·legi, tinc records molt bonics. M’alegre molt d’haver estat amb vosaltres tots aquests anys. Gràcies als tutors que he tingut. Vos trobaré a faltar i espere que no vos oblideu de mi. Una forta abraçada per a tots.


Nazario García Nikolova Gràcies a tots per recolzar-me, per ajudar-me i per dir-me totes eixes coses que m'animen a seguir avant. Gràcies als professors: Salvador, Puig, el senyor Miguel, Marina, Fina… moltes gràcies a tots, de veritat!


Olivia Victoria Zmudzinska

Vos done milers de gràcies per ensenyar-me tant. Vos trobaré a faltar. Portem 9 anys junts i m'ha agradat molt aquest col·legi. També vull donar-los les gràcies als monitors. Espere que no vos oblideu de mi.


Paula García Gómez Ara que me'n vaig a l’ Institut, vaig a notar a faltar als meus companys i als meus professors. Porte ací quatre anys. Gràcies a tots. He aprés moltes coses.


Ser feliç és la construcció d'un gran fons d'estalvi d'experiències significatives, pobre d'aquell que guarda el que posseïx on es corre el risc de perdre-ho tot.


recordem sempre LES EXPERIÈNCIES POSITIVES


Amparo Guillot Ll贸pis Tutora a Educaci贸 Infantil


M. Puig Berga Navarro Tutora al Primer Cicle de PrimĂ ria


J.Miguel Rabadán Esteve Tutor al Segón Cicle de Primària


Ramón Salvador Estellés Castelló

Tutor al Tercer cicle de Primària


Album 6prib Promoció 2004-13  
Album 6prib Promoció 2004-13  
Advertisement