Träd in bland trädtopparna till Treetop Spa Hangout & Hotel. Konferensbroschyr

Page 1

TRÄD IN BLAND TRÄDTOPPARNA


Treetop story En vision börjar med att man vänder blicken uppåt. Inte nedåt. Innovation kräver ett stort mått entreprenörskap. Och så en ännu större dos egensinnighet. Att våga vända på begreppen. Bygga vertikalt när andra håller sig nere på marken. Göra något högst personligt när så många andra bara följer strömmen. Skapa sin egen värld, men hålla den öppen för alla. Detta är en plats för gemenskap och umgänge snarare än för individualism och introverta lösningar. Ett ställe som är tillåtande, inkluderande och fyllt av upplevelser. En plats med glimten i ögat istället för gurkskivor på ögonen. Under några decennier har vår spa- och hotellskapelse fått växa, med fötterna på jorden och förgreningar upp mot himlen. Resultatet är en annorlunda upplevelse med bad, umgänge, fest och häng bland trädtopparna eller i det nybyggda hotellet med restaurang och mötesplatser. Ett stycke verklighetsflykt, mitt i vardagen. Så vänd blicken uppåt, mot trädtopparna. Det är där vi ses. Psst... Du vet väl att du kan boka hela berget? Gå in på www.treetopspa.se så berättar vi mer!


Boka hela berget –

Sommar- och höstkickoff, jubileum, produktlanseringar

4 spaavdelningar spridda över berget med flera bastu, jacuzzi, kall källa, Treetop Bergbar och sällskapsytor.

Ljudanläggning.

25–90 personer


Träd in i ett roligare spa Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna. Till vedeldade badtunnor, bastu, massage, bubbelbad och massor av god mat och dryck - mitt bland stammar, grenar och blad. Treetop Spa, Hangout & Hotel är ditt originella alternativ för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. Boka en plats i dag och ta ditt sällskap till en oförglömlig miljö bland träden.


Bergspa –

Kronan: 30–40 personer

Gläntan: 20 personer

Utsikten: 20 personer

Vedbrasan: 20 personer


Träd in i en kreativ konferensmiljö Treetop är ditt konferenshotell i Göteborg som erbjuder personliga möten utifrån dina och ditt företags önskemål. Jobba intensivt och koppla sedan av i vårt fantastiska bergspa. Vi kan även erbjuda olika aktiviteter i Göteborgs– området om så önskas. Vi hjälper dig med konferenslokal, logi, transporten hit (förslagsvis i vår Limousinebuss), mat & dryck samt aktiviteter under din konferens.

Exklusivt möte utan insyn Högt uppe bland trädkronorna ligger Kronan, med milsvid utsikt över Göteborg, där styrelseoch ledningsmöten kan hållas i avskildhet och utan insyn. Fika och mat kan intas uppe på berget, med egen kock. Avsluta mötet i jacuzzin eller bastun, båda i anslutning till Kronan, eller koppla av i en solstol på trädäcket. Möten här uppe blir både kreativa och effektiva.


Mötesrum –

Stammen: 10–35 personer. 48 kvm

Trädet: 5–18 personer. 25 kvm

Kronan: 8 personer.

Festvåning: 100 personer. 110 kvm


Vällagad mat i restaurangen eller grill på berget. Treetop har flera sällskapsytor, barer och matställen. Både bland trädtopparna och vid bergets fot. Vi har även 29 fina hotellrum där våra gäster kan sova gott.

Mat & Dryck –

Treetop bar & restaurang: 40 personer

Trädet: 20 personer

Trädkojan: 30 personer

Festvåning: 100 personer


Hotellrum –

Totalt 29 hotellrum,

3 enkelrum

24 dubbelrum

2 sviter.


Aktiviteter Team-building och upplevelser stärker konferensen. Vi erbjuder sportiga, kreativa och roliga aktiviteter som t.ex padel, beachvolleyboll, provsmakningar, golf, behandlingar, spa, föreläsningar och workshops. Vi erbjuder även: – Harmony Spa vid bergets fot. – Möjligheten att boka vår limousinebuss och göra transporten till ett äventyr. – Avkopplande ansiktsbehandlingar och massage.

Safe to visit Vi följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Men även du behöver hjälpa till genom att hålla avståndet.


Aktiviteter –

Harmony: 5–20 personer

Behandlingar: 2 behandlingsrum

Limousinebuss: 10–20 personer

Aktiviteter: 5–100 personer


Boka ditt nästa möte på Treetop – ett stenkast från centrala Göteborg

Tfn: 031-55 39 81 E-post: info@treetopspa.se Hemsida: www.treetopspa.se Adress: Gamla Lillhagsvägen 127, 442 49 Hisings-Backa | Göteborg Välkommen till oss, vi ses bland trädkronorna!


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.