Page 1

VÅRmagasin nr.2/2014

pudder & pastell Lyse, sarte farger er overalt denne våren.

vårens must! Pumps – passer til alt

Sandaler til små barneføtter

gatesmarte menn – Klassikere som ikke går av moten


2

www.eurosko.com

visit us on www.roots.com


Barn s. 30

Stockholm Design Group s. 7

Dager som skinner! Vil du ha et brennhett tips for denne våren? Sats på pasteller. Rosa er ikke lenger forbeholdt pikerommet, nå myker vi opp en ellers androgyn stil med sarte fargetoner og skimrende tilbehør. Om våren og sommeren blir vi mer eksperimentelle og lekne: Hva med et par fargerike solbriller, en morsom hårbøyle eller freshe slip-ons med dyreprint? Klær og sko med metalliske overflater og detaljer er superfint, og kan sette den tøffe spissen på et ellers avslappet og mykt antrekk, eller løfte en allerede edgy stil til nye høyder.

Herre s. 26

Dame s. 14

Junior s. 35

Vi er stolte av å kunne presentere vårens kolleksjon fra Stockholm Design Group. Et skandinavisk kollektiv som forener solid håndverk med tidløs og innovativ kvalitetsdesign. Resultatet ser du på side 7-13. Før du stikker undersåttene ned i ankelsandaler og pumps og andre lekre nyheter, foreslår vi at du gjør litt ekstra stas på dem. Les mer om hvordan du får sommerklare og mirakuløst myke føtter på side 25.

Møt Euroskofamilien! Vi har fått akkurat det vi ønsket oss: En hel familie! Den flotte gjengen består av mor Mette-Marit, far Thomas og barna Tomine (10), Tristan (6) og Ive (4 1/2). Eurosko-familien holder til på Kråkerøy utenfor Fredrikstad, og derfra skal de fortelle om hverdagslivet med fem par små og store føtter. Følg dem på www.eurosko.com

Husk også på de små. Nå er 17. mai og andre vår- og sommerfestdager like rundt hjørnet. Hos oss finner du skopakker som gleder både lommebok og forventningsfulle barn. Hipp hipp hurra!

Nina Ekstrøm, Eurosko

Bidragsytere: Tekst: Monica Isakstuen, Foto: Inhouse Eurosko • Styling, hår/makeup, s.2-6, 26: Sarah Nash/Andriani Vasiliou • Styling, hår/makeup, s.1, 8-18: Line Kirkhus/Sissel Fylling • Styling/makeup, hår, s.19-24, 27-28: Jan Gunnar Svenson/Doan Tran Olimb&Co • Styling barn/junior, s.32-40: Kristin Sollid

3


VISIT US ON WWW.ROOTS.NO AND SEE OUR NEW AND FABULOUS LOOKBOOK!

4

www.eurosko.com


disse må du ha i skapet!

Vi elsker espadriller i alle farger og varianter! Kjør laidback stil i tøff canvas, vær rocka med Zebramønster eller få hverdagsglamorøse føtter i metallic.

Øverst: Roots mod. 431 499,- • Roots mod. 422 399,- • Roots mod. 423 399,- • Roots mod. 420 399,5


tips!

«Go girly» med søte sokker i sandalene

Roots mod. 446, skinn 499,-

6

www.eurosko.com

Roots mod. 447, skinn 799,-

Roots mod. 448, skinn 699,-


klassikere med ny vri Synes du det er vanskelig å få tak på hvilke trender som gjelder for tiden? Det kan være fordi det rett og slett er mange retninger som preger motebildet samtidig. Og slik har det vært i flere sesonger. Det er lov å bli litt forvirret!

Paul Smith

DKNY

Trøsten er at vi kan lage vår egen vri og style favorittantrekkene i ulike trendretninger med sko og smykker og andre assessoarer – alt etter anledning og humør. Noen generelle hint kan vi likevel komme med: Skinn er hot, vi får et gjensyn med deilige pastellfarger og skimmer, skjørtekanten strekker seg litt lengre ned mot knærne, androgyne jakker og bukser er superstilig og vi bruker gjerne såkalte «herresko» til både kjoler og skjørt.

LINDEX

MORRIS

tips!

Hyllene flommer over av snøresko, lekre loafers, ballerinas og andre flate sko. Innimellom er det jo godt å komme seg litt ned på bakken. For den som vil beholde høyden er det også mye å glede seg over. Ankelsandalen er et must! Det samme gjelder pumps i ulike varianter. Lek deg med vårens trender!

Invester i noen skikkelig gode basisplagg. Med et par perfekte jeans, en stilig dressjakke, en hvit skjorte og en skikkelig stayer av en cardigan kommer du langt! Slike favoritter kan du alltid style etter trender som kommer og går.

Quay eyewear

Stockholm Design Group mod. 2023, skinn 999,Selected femme

Bilder: All Over Press og produsentene

ZARA

SDLR

Stockholm Design Group mod. 2020, skinn 999,-

7


8

www.eurosko.com


#2 0 24 I b lack LEATHER I 9 9 9

S tockhol m D esign G ro u p er et skandinavisk designerkollektiv so m b renner for

tidløs og innovativ design . Vå r store lidenska p er å forene design m ed godt h å ndverk , og res u ltatet er u nike skokolleksjoner so m overlever stadig skiftende trender . K valitet b lir so m kjent b are vakrere m ed tiden . w w w. st o c k h o l m d e s i g n g r o u p. c o m

#2 0 17 I TAU PE LEATHER I 9 9 9

#2 0 1 8 I b lac k LEATH ER I 1 1 9 9

#2019 I w hite LEATH ER I 9 9 9

9


p책 fot!

Mod. 2009 - Stockholm DG Solgt: 652

10

www.eurosko.com


N ette sli p - ons , snøresko og es padriller er et m u st i vå r - og so m m ergardero b en . Dyre p rint på føttene gir klassiske antrekk en frisk tvist.

#2 0 09 I le opar d leather I 7 9 9

#2 0 0 5 I TA U P E leather I 6 9 9

#2004 I g rey leather I 8 9 9

11


12

www.eurosko.com


C A N VA S PÅ U T S I D E N , M YK T S K I N N PÅ I N N S I D E N . E N H V E R D A G S K L A S S I K E R S O M PA S S E R T I L A LT. S O M M E R E N S FAV O R I T T !

#2 006 I SILVER I 499

#2 0 0 7 I blue I 4 9 9

#2008 I w hite I 4 9 9

13


Face, mod. 212, 799,-

Ja, vi elsker ankelsandaler!

Sesongens mest elegante sko er nydelige til både jeans og korte skjørt. Dessuten får de beina dine til å se enda lengre ut.

tips!

Metalliske overflater kombinert med stramme snitt, lyse toner og rene linjer gir deg en classy og clean stil.

Chilli, mod. 134, 599,-

14

www.eurosko.com


pudder og pastell

Bilder: All Over Press og produsentene

Ung, sukkersøt, feminin stil. Pasteller, regnbuefarger, metallisk, tie dye.

ZARA

Malene birger

Dior

ZARA

DKNY

rag & bone

Mint & Berry

marc jacobs

Pastellfarger er virkelig overalt i vår. Tenk lette lyse nyanser, sommerhimmel, dis og undervannsfarger som glir over i hverandre. Kombiner for eksempel paljetter med duse farger for et lekkert og litt mer rocka resultat. Ellers gjelder det gamle tipset om enten å fokusere på øyne eller munn. Hvis man går for et nedtonet, naturlig uttrykk er det lov å kjøre på med en skikkelig frisk leppestift.

Chilli, mod. 125 399,-

Gråtoner går også veldig fint til pasteller. Kjør ton-i-ton med lyse farger og gjør antrekket komplett med en mørk cardigan eller dressjakke. Sikre deg også et par «nude» ballerinas. De kan brukes til alt og blir aldri feil. Håret skal være enkelt og naturlig. Bruk gjerne saltvannsspray for å få den rette looken. Det handler om å se bra ut – uten å stresse for mye. Jo mattere, desto bedre. Ellers elsker vi fletter i alle lengder og former. Alt er lov og alle kan flette!

Zara Mango

Mango

PART TWO

Chilli, mod. 132 599,-

Acne

15


Ballerina Let´s get down to earth På tide med en liten pause fra høye hæler? Ballerinasko er kanskje det mest feminine du kan ha på føttene. La deg inspirere av sesongens duse fargetoner og gå for et par «flats» i pastell eller med metallisk overflate...

tips!

Twinkle, twinkle, little star … La det skimre av både klær, sko og sminke.

Chilli mod. 132 599,-

16

www.eurosko.com


Chilli mod. 125 399,-

Face mod. 215, skinn 599,-

17


Høy på klassikere!

Den hvite toppen, de trange jeansen og den perfekte dressjakka er basisplagg du aldri går lei. Det samme gjelder de svarte pumpsene. Pumps funker alltid! Den svarte klassikeren varer i sesong etter sesong og vil alltid være en smart investering. Spiss eller rund tupp er opptil deg, det samme gjelder hælhøyden. Men pass på å velge en sko som gjør at dagen – og kvelden – blir god. Da har du en stayer i garderoben! GODT kjøp!

499,-

Chilli mod. 135 499,- Spiss tå, 6,5 cm høy hæl.

GODT kjøp!

499,-

Chilli mod. 136 499,- Platåsåle og rund tå, 7,5 cm høy hæl.

Face mod. 217, skinn 599,- Spiss tå, 6,5 cm høy hæl.

Roots mod. 461, skinn 799,Platåsåle og rund tå, 8,5 cm høy hæl.

18

www.eurosko.com


extra comfortable shoes

Softwalkskoene er tilpasset føttenes naturlige form, og er behagelige ü ha pü, selv etter en lang dags bruk. Hemmeligheten ligger i passformen, oppbyggingen av lesten og valg av materialer.

Mod. 151

399,-

19


extra comfortable shoes

20

www.eurosko.com


Softwalk, mod. 206, skinn 699,-

Sko som gjør jobben! Softwalk kombinerer komfort med stil og er antakeligvis det beste du noen gang har hatt på føttene. Alle modellene har mykt skinn og gode, bevegelige såler – skoene er rett og slett ekstremt behagelige. Utseendet kan vi heller ikke si noe på. Her finnes både høye og lave, classy og røffe. Lange arbeidsdager + lekre og glade føtter = sant!

Softwalk, mod. 208, skinn 699,-

Softwallk, mod. 203, skinn 599,-

21


extra comfortable shoes

22

www.eurosko.com


Det ligger i navnet! Mykt skinn, velformet lest, polstrede og bøyelige såler. Softwalk kombinerer stil med komfort, og gjør det lett å følge trendene, samtidig som du tar vare på føttene dine.

extra comfortable shoes

Softwalk, mod. 200, skinn 799,-

Softwalk, mod. 172, skinn 899,-

Softwalk, mod. 173, skinn 699,-

Clarks, mod. 841, skinn 799,-

23


extra comfortable shoes

tips!

Ta godt vare på undersåttene dine – det har de fortjent.

Softwalk, mod. 186, skinn

599,-

24

www.eurosko.com


Få sommerklare og babymyke føtter! VI HAR TESTET. Fjern neglelakkrester, vask føttene grundig og stikk føttene ned i de to sokkene som ligger forseglet i pakningen. Sokkene er ganske store Softwalk, mod. 194, skinn 699,-

(de skal passe for føtter helt opp til str 45/46), så det er viktig at du fester dem godt med teipen som følger med. Med beina vel plassert i hver sin pose med behandlende ekstrakter, kan du legge deg på sofaen og slappe av mens produktet gjør jobben. Litt forsiktig tusling rundt på stuegulvet er mulig, men da kan det være lurt å bruke et par romslige ullsokker eller tøfler utenpå. Etter halvannen time tar du av posene og skyller føttene godt. Så er det bare å vente på det magiske resultatet. Etter 3-7 dager kommer du til å se at gammel hud begynner å felle av. Ikke pill, samme hvor fristende det er. Pakningsvedlegget sier at prosessen varer i 10 dager, men legg gjerne til én dags slingrings-

tips!

Super venninnegave før sommeren!

monn. Resultatet er helt fantastisk: vi kan i alle fall ikke huske å ha hatt så myke føtter siden vi var barn. Dette produktet kan man fort bli avhengig av!

Pakkepris!

249,-

Enkelt • sikkert • smertefritt

Åpne

tre på

vente

skylle

Mjuka fötter - fotbehandling 199,- • fotkrem 99,-

25


Roots, mod. 480

499,26

www.eurosko.com


Klassisk vri Ha minst ett par svarte renskårne sko i garderoben, da har du alltid noe å ha på deg. Gatesmarte menn skaffer seg klassikere som ikke går av moten. Viktige stikkord for sesongen, bortsett fra sporty sko, lekent tilbehør og skjorter med print, er opprullede buksebein.

GODT kjøp!

399,-

Cruizer mod. 252 399,-

Roots mod. 495, skinn 999,-

Face mod. 234, skinn 899,-

Marc mod. 721, skinn 999,Går opp til str. 48.

27


28

www.eurosko.com


#2 0 4 0 I b lack leather I 1 2 9 9

D ENNE T I D L ØS E OG K L A S S I S K E M OKK A S I N E N ER R ES U LTAT E T AV T RA D I SJ O NSRI K T HÅN D VE R K . S KO E N GÅR L I K E GOD T TIL B ÅD E D RESS OG ME R AV S L A P P ED E A N TR EKK. D E N S U P E R LE T T E SE I L E RSKO E N E R OG SÅ T I LB AK E FOR S O M M E RE N. B RU K DEM TIL C HIN O S OG J EA N S – R U L L O P P BU KS E BE I NA OG F I NN DI N FAVO RI T T. B E IGE E L L E R M ARI NEBL Å?

#2 0 3 6 I sand leather I 8 9 9

#2 0 3 1 I white leather I 1 2 9 9

#2037 I nav y leather I 9 9 9

29


! d u b l i t e k k a P *

, 9 9 4

spar

199,-

Borrelås for enkel lukking

Blinkende lys på siden

Ponny blinkesandal mod. 31, str. 22-32, ordinær pris 399,- • IN2 espadriller mod. 42, str. 22-32, ordinær pris 299,-

Ponny mod. 30, str. 22-32 399,30

www.eurosko.com

Ponny mod. 35, str. 22-32 399,-


* gjelder ved kjøp av et par blinkesandaler og et par espadriller!

Borrelås for enkel lukking

Blinkende lys på siden

Ponny blinkesandal mod. 34, str. 22-32, ordinær pris 399,- • IN2 espadriller mod. 43, str. 22-32, ordinær pris 299,-

GI OSS DE GAMLE BLINKESKOENE DINE! Eurosko er med i den nasjonale returordningen for EE-avfall. De tar imot kasserte blinkesko i sine butikker – helt gratis. Elretur sørger for at disse miljøsaneres og gjenvinnes på riktig måte.

Visste du at vi tar imot blinkesko som ikke lenger passer? Blinkesko inneholder nemlig alkaliske batterier, som helst bør gjenvinnes. Let fram gamle par sammen med barnet ditt og kom innom butikken. Da lærer du barna riktige holdninger og gjør en god gjerning for miljøet.

31


TENK PÅ DETTE NÅR DU KJØPER BARNESKO: Barn vokser raskt. I løpet av barndommen kan føttene faktisk vokse opp mot 14 størrelser. Derfor er det ekstra viktig å følge med på fotens størrelse. Joggeskoene som passer på begynnelsen av sesongen, rekker gjerne å bli ganske trange mot slutten. Ingen liker å gå med for små sko, men barnefoten er så myk og tilpasningsdyktig at den føyer seg lett etter skoen. Derfor er det ekstra fy-fy å klemme den sammen. Men frykt ikke: alt som skal til er å følge med og måle foten jevnlig. Husk at små føtter fortjener å ha det minst like bra som store føtter! TEST FOTEN!

Helt i starten, 0-2 år Småbarn har myke, fleksible føtter. Du har sikkert lagt merke til den karakteristiske formen på de minste føttene, de er brede og fotbuen er lav. Det er viktig med sko som gir god støtte og har god plass til tærne. Ponnyskoene er utviklet med tanke på små føtter i vekst.

Litt større, 3-7 år God passform er viktig for at musklene i føttene skal utvikle seg best mulig. En joggesko kjøpt i april kan vise seg å være for liten i juni. Her gjelder det altså å følge godt med, og måle den vesle foten ofte. Og når nye sko skal kjøpes, er første bud å ha barnet med i butikken. Hvis dette ikke er mulig, må du sørge for å måle foten på forhånd.

Finn riktig størrelse! Bruker du måleplaten vår, da er det enkelt å følge med på hvordan den lille foten vokser! Du finner den i samtlige Euroskobutikker. Sett barnefoten på måleplaten. Hælen skal være helt i kant med streken der det står «start». Pass på at foten er helt utstrakt, og marker med penn der hvor foten er lengst. Ta fotmåleren med deg tilbake til en av våre butikker, så får du hjelp til å finne riktig størrelse.

OBS!

• Barnefoten vokser hele tiden. Testen bør gjøres flere ganger i året. • Skostørrelsen gir deg en pekepinn, men modellene kan variere i lengde. Derfor er det viktig å måle alle sko. • Det er ingen selvfølge at barnet bruker samme størrelse i ulike typer sko. • Husk at barneskoen skal være 1-1,5 cm lengre enn barnefoten. • Sko som er for små eller sitter dårlig kan føre til deformering av små barneføtter. Derfor bør barn heller ikke arve sko.

32

www.eurosko.com


Polstret hælkappe

Borrelås for enkel lukking

lett og fleksibel såle

Ponny mod. 12, skinn, str. 19-25 399,-

Ponny mod. 11, skinn, str. 19-25 399,-

Husk å sjekke at sandalene sitter riktig også! Det er ikke uvanlig at barneføtter vokser så mye i løpet av én sommer, at det trengs to par. Man kan være fristet til å kjøpe «noe å vokse i», men det er veldig viktig at skoene ikke henger og slenger på foten. De skal jo være gode å løpe rundt i! Polstret hælkappe

lett og fleksibel såle

Borrelås for enkel lukking

husk!

Skoen må prøves. Ta barnet med til butikken, da finner du ut hvordan skoen er å få av og på, og hvordan den sitter på foten.

Ponny mod. 10, skinn, str. 19-25 399,-

33


hipp, hipp, heisann

– hurra!

Jippi, snart er det feiring i gatene og da må det skinne litt ekstra av både klær og sko. Her er festsko til de minste jentene ... og til de litt større.

Ponny mod. 16, str. 20-25 399,-

Ponny mod. 15, str. 20-25 399,-

vi elsker!

IN2 mod. 54, str. 24-35 399,-

IN2 mod. 55, str. 24-35 399,-

IN2 mod. 22, str. 26-34 399,-

34

www.eurosko.com

tips!

Det kan være lurt å «prøvegå» skoene et par kvelder hjemme, så føles de mykere på den store dagen.


IN2 mod. 66, str. 31-39 399,-

vi elsker!

IN2 mod. 59, str. 31-39 399,-

IN2 mod. 58, str. 31-39 399,-

ICU mod. 63, str. 31-39 399,-

IN2 mod. 62, str. 31-39 399,-

35


SPRING LOVE

36

www.eurosko.com


HANGIN´ OUT WIth MY BEST FRIEND

IN2 mod. 50, skinn, str. 25-40 499,-

favoritt!

IN2 mod. 46, str. 28-39 399,-

37


38

www.eurosko.com


WANNA HAVE SOMe FUN? ADD SOME COLOR Canvassko er tøffe, fargerike og passer til alt. Sesongens beste kjøp?

vi elsker farger!

Øverst: IN2 mod. 87, str. 28-39 299,- • IN2 mod. 74, str. 28-37 299,- • IN2 mod. 75, str. 28-37 299,- • IN2 mod. 73, str. 28-37 299,39


Lightweight

Unik innersåle: • Støtdempende • Pustende • Fukttransporterende • Antibakteriell • Lav vekt

superlight

IN2 mod. 77, str. 28-40 399,-

superlight

LIGHT AS AIR

IN2 mod. 76, str. 28-37 399,-

– COOL AS you

følg oss på nett

Forhandlerinfo: 69 24 17 00 Vi tar forbehold om trykkfeil og at enkelte varer kan være sent levert eller utsolgt. Utvalget av sko kan variere fra butikk til butikk. Tilbudene gjelder i perioden 28.04. - 18.05. 2014. Alle priser er veil. © Eurosko 2014

Inhouse Eurosko V14, Trykk: Byråservice AS © Eurosko

www.eurosko.com

Vårfest magasin Eurosko  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you