Europörssi 2/2015

Page 1

Europörssi90 000 22. vsk

HYÖTYAJONEUVOT

NOSTOKONEET

METSÄKONEET

TÄMÄN ILMOITUKSEN VALMISTUMINEN VEI 25 VUOTTA.

JUHLATARJOUS! Kun ostat huippusuositun EC219 – rototiltin Silver Edition – version varustettuna DC2-ohjausjärjestelmällä, saat lisäksi älypuhelimen ja 500€ lahjakortin työlaitteiden hankintaa varten (arvo yhteensä n. 800€). Silver Edition on valmistusmäärältään rajoitettu ja numeroitu juhlavuoden sarja.

engcon täyttää 25 vuotta, ja juhlimme syntymäpäiväämme monilla tapahtumilla ja tarjouksilla koko vuoden 2015 ajan. Näiden vuosien kuluessa olemme tuottaneet monia kaivukonemarkkinoita muuttaneita innovaatioita. Nykyään olemme rototilttien markkinajohtaja maailmassa, ja olemme edustettuina useilla markkina-alueilla. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ja jälleenmyyjämme ovat vuosien varrella valinneet meidät, ja ylpeitä kaikista työntekijöistämme, jotka tekevät töitä sen eteen, että sinä voisit tehdä työsi kätevämmin ja tehokkaammin. Suurkiitos kaikille, jotka olette olleet mukana näiden 25 vuoden aikana – meidän matkamme jatkuu... Lue lisää juhlavuoden tapahtumista osoitteesta engcon.com/25

pl

Pr i

MAARAKENNUS

ig

D

www.europorssi.com 2/2015

l kp

edia 52 00 tim 0 t n LEVIKKI

k im edia 38 000

PALVELUHAKEMISTO


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.