Portfolio estudi Ramon Carreté

Page 1


Av. Alfons XIII, 34 baixos 路 08912 Badalona Tel. 933 977 701 路 Fax 934 606 927 info@ramoncarrete.com 路 www.ramoncarrete.com


Som un estudi de disseny i comunicació, creat l’any 1983 amb l’objectiu d’oferir solucions integrals en l’àmbit del disseny gràfic, la direcció d’art i la comunicació. La nostra empresa, voluntàriament reduïda, compta amb més de 25 anys d’experiència en identitat corporativa, comunicació gràfica, comunicació audiovisual i web. En aquest període hem desenvolupat projectes de tipologia variada per a empreses privades, organismes oficials i institucions. Els nostres treballs, que es fonamenten en l’accessibilitat i la sostenibilitat, són atemporals i duradors. Som un equip professional qualificat, multidisciplinari i consolidat i comptem amb la col·laboració externa de professionals de primer nivell (fotògrafs, il·lustradors, realitzadors audiovisuals, consultors, impressors...) quan el projecte ho requereix. Tots aquests trets que ens defineixen, combinats amb una relació estreta, flexible i de confiança amb els nostres clients, ens permeten oferir solucions creatives i coherents que satisfan les expectatives de qualitat i d’èxit de cada projecte que se’ns encarrega.

Ramon Carreté Sansa Badalona, 1963. Vaig cursar els estudis de disseny gràfic a l’Escola d’art i superior de disseny Pau Gargallo de Badalona. Inicio la meva carrera professional en el sector de la comunicació com a Dissenyador gràfic independent el 1983. El meu treball se centra principalment en la imatge corporativa, la direcció d’art, la tipografia i la comunicació gràfica. Durant aquests anys de trajectòria professional, l’experiència, l’adaptació a les noves tecnologies i l’equip de persones que dirigeixo m’han permès afrontar satisfactòriament els reptes que se m’han plantejat tant des d’empreses del sector públic com d’iniciativa privada.#2013

A partir d’una matriu rectangular de píxels repartits en files i columnes, es pot escriure un missatge o fer una il·lustració píxel a píxel.

Laus Plata / Disseny Gràfic / Promoció i Autopromoció. Els Premis Laus són organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors D’art del FAD. L'ADG-FAD té l’objectiu de promoure el disseny gràfic i la comunicació visual en la vida cultural i econòmica del país.

comunicació gràfica


Carlos Ordax

Logotip

A partir del cognom particular del client, vam desenvolupar un sistema gràfic senzill que consisteix en l’expressió matemàtica de la potència: “O” elevat a “x”. Aquesta fórmula denota serietat, solvència i la potència a la qual es poden elevar els resultats.

identitat corporativa


Caixa Tarragona 路 Avantatges que es noten

Logotip

Caixa Tarragona

Avantatges que es noten

Creaci贸 de logotip nou per a llan莽ament publicitari del paquet de serveis de Caixa Tarragona.

identitat corporativaAjuntament de Badalona · Badalona 2010

Logotip

Disseny de la identitat corporativa guanyadora del concurs restringit que va convocar l’Ajuntament de Badalona i que va ser seleccionat per representar Badalona l’any 2010 com a Capital de la Cultura Catalana.

< Aplicacions

identitat corporativa


World Wide Wine

Logotip

Disseny de logotip per a empresa de venda de vins per Internet amb seu a Barcelona. L’espiral metàl·lica del llevataps dibuixa les tres w del naming.

identitat corporativa


Crimson Tag

Logotip

Disseny de logotip per a empresa de disseny i fabricaci贸 de mobles amb seu a Hong Kong.

identitat corporativaBadalona Cultura · Blues i Ritmes

Aplicacions

Disseny a l’estil de les discogràfiques de R&B dels anys 60 i 70. Com a imatge principal, Pat Cohen, la cantant explosiva dels Musicmaker Blues Revue. Amb 21 anys d’història, el Blues & Ritmes de Badalona és un dels festivals més prestigiosos i coneguts a Catalunya i Espanya.

< Mupi

comunicació gràficaAjuntament de Badalona · Cavalcada de reis

ramoncarreté

Cartell

Cartell que anuncia l’arribada a Badalona de Ses Majestats els Reis d’Orient. El mitjà utilitzat per a la il·lustració és el collage.

< Mupi

comunicació gràficaAVV del Centre, Badalona · Festa del Badiu

Cartell

Disseny del cartell de la Festa del Badiu. Aquesta festa és una trobada marcadament popular i de la ciutadania.

comunicació gràficaAjuntament de Badalona · La festa del mar

Logotip

La Festa del Mar té com a objectiu sensibilitzar el ciutadà perquè prengui consciència sobre el patrimoni natural i etnològic que representa el mar. Així, els protagonistes són el mar i les entitats de Badalona que viuen de cara a mar. La imatge principal d’aquesta festa és un cavallet de mar, una espècie que viu al ‘Pont del Petroli’, pantalà de Badalona, símbol de la recuperació del litoral.

< Aplicacions

comunicació gràfica


Caixa d’Enginyers

Informes anuals

Cada any, des de l’any 2003 ens hem encarregat del desenvolupament conceptual, el disseny, la maquetació, la compaginació, la direcció d’art de les sessions fotogràfiques i la selecció de papers i acabats de l’informe anual de Caixa d’Enginyers.

comunicació gràfica


Caixa d’Enginyers

Títols d’aportació

Catàleg adreçat als socis de l’Entitat interessats a fer aportacions de capital social. Vam optar per un disseny sobri, però proper que transmetés confiança.

comunicació gràfica


Ajuntament de Badalona · Tràmits en línia

Guia

Disseny d’una Guia de suport per realitzar tràmits en línia i dur a terme les gestions administratives més habituals amb l’Administració local.

comunicació gràfica


Imagine Collection

Packaging

Proposta de línia de packaging per a empresa tèxtil especialitzada en col·leccions d’estampats exclusius.

comunicació gràfica


Stradel

Web

www.stradel.com Il路luminaci贸 Led.

interactiu


ICT Filtraci贸n

Web

www.ictfiltracion.com Filtraci贸 industrial.

interactiu


Caixa d’Enginyers

Interfície

www.caixa-enginyers.mobi Disseny d’interfície i estructura de navegació per a la banca mòbil de Caixa d’Enginyers.

interactiuwww.ramoncarrete.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.