Espai Jove 1

Page 1

1


Presentació…………………..3 Activitats …………………....4 Tallers …………………….….7 Properes activitats ……..…...10 Passatemps ……………...…..11 Barri ……………………...….12 Propostes ……………………13 Contactes ……………………14

2


Amb aquesta publicació Espai Jove vol fer un petit recull informatiu dels esdeveniments que han format part al trimestre de setembre a desembre de 2009.

Esperem que sigui de profit, tant per als joves interessats en les nostres activitats, com per els professionals de l’àmbit de la dinamització juvenil.

L’equip educatiu vol que aquesta revista sigui la primera d’un seguit de publicacions que permetin sintetitzar de manera informal el camí que aquest projecte va prenent dia a dia i la gent que fa que això sigui possible.

En definitiva, desitgem que tothom que vulgui formar part de les nostres activitats ens ho faci saber per tal d’enriquir el temps de lleure juvenil amb gent nova, idees i il·lusions.

3


4


5


6


Durant aquest tres mesos s’han realitzat diferents tallers des d’Espai Jove, un ha estat el de salsa, on els joves es movien al ritme de la música des de l’Espai Cultural Font de La Mina, l’altre taller ha estat el de perruqueria i maquillatge, on s’han compaginat aquestes dues tècniques des del Casal Cívic La Mina.

7


Ens fa molta il·lusió parlar del taller de preparació i muntatge del Passatge del Terror, on, des del Casal Cívic La Mina els joves han treballat, amb estudiants en pràctiques de caracterització i animació sociocultural de l’IES Salvador Seguí .

8


Per últim parlarem dels joves del taller de maquillatge i perruqueria, que van tenir l’honor i responsabilitat de preparar als Reis Mags d’Orient i tots els seus acompanyants per la Cavalcada de Sant Adrià de Besòs.

9


El dissabte 30 de gener Espai Jove, juntament amb la Capsa del Jocs, organitza Il·lu-Mina Circus, al Parc del Besòs, un matí ple d’activitats de temàtica de circ, on tant joves com nens podran posar-se a prova. No us ho perdeu!

10


Espai Cultural Font de La Mina: Aquest nou espai del barri està començant a fer els seus primers actes socioculturals per a tot el barri, xerrades, tallers, activitats diverses… A més a més, la Biblioteca del La Mina, que forma part d’aquesta instal·lació i que serveix perquè tant grans com petits tinguin accés a la informació que més els pugui interessar a través de materials audiovisuals i noves tecnologies (llibres, revistes, diaris, DVD’s i internet). Esperem que ningú es quedi amb les ganes i s’apropi al nou espai del barri per tal d’enriquir-se dels seus serveis. Més informació: jlmontero@sant-adria.net 619.47.73.12

11


12


Aquest és el primer número de la Revista d’Espai Jove, però volem que siguin molts més, és per això que us proposem el següent:

Tothom que vulgui participar a les properes edicions trimestrals de la revista d’Espai Jove que ens ho faci saber, ja sigui a través del correu electrònic, del telèfon o visitant el Casal Cívic: comentaris, articles d’opinió, entrevistes, seccions, fotos del barri…totes les aportacions són benvingudes!

13


Espai Jove La Mina C/Ponent s/n (Casal CĂ­vic La Mina) 93.381.01.33 697.22.60.82 espaijove@barrimina.cat www.espaijove.barrimina.cat

14


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.