EMMA Safety Footwear SV Katalog 2020

Page 1

KATALOG

EXTREMT SKYDD HAR BLIVIT ÄNNU SÄKRARE... FÖR MILJÖN


EXTREMT SÄKER Alla EMMA-skyddsskor och stövlar uppfyller kraven i EN ISO 20345: 2011 (E) - EN ISO 20347:2012 (E) Säkerhet är inte något vi bara pratar om, det genomsyrar allt vi gör, i varje stövel, varje sko. Minimikraven i föreskrifterna är också våra minimikrav. Vi går mycket, mycket längre än så.

EUROPEISKA STANDARDER

EN ISO 20345:2011 SKYDDSSKO MED TÅFÖRSTÄRK­NING AV STÅL ELLER KOMPOSIT OCH EN SULA AV ROSTFRITT STÅL ELLER VÄVD INNERSULA UTAN GENOMTRÄNGNING, LÄMPLIG FÖR VÅTA ARBETSSITUATIONER.

EN ISO 20345:2011 SKYDDSSKO MED TÅFÖRSTÄRK­­NING AV STÅL ELLER KOMPOSIT, LÄMPLIG FÖR VÅTA ARBETSSITUATIONER.

EN ISO 20345:2011 SKYDDSSKO MED TÅFÖRSTÄRKNING AV STÅL ELLER KOMPOSIT OCH EN SULA AV ROSTFRITT STÅL ELLER VÄVD INNERSULA UTAN GENOMTRÄNGNING, LÄMPLIG FÖR TORRA ARBETSSITUATIONER.

EN ISO 20345:2011 SKYDDSSKO MED TÅFÖRSTÄRKNING AV STÅL ELLER KOMPOSIT, LÄMPLIG FÖR TORRA ARBETSSITUATIONER.

GUMMI MED DUBBEL DENSITET/PU-SULA, YTTERSULA TILLVERKAD AV NITRILGUMMI, MELLANSULA TILLVERKAD AV PU, LÄMPLIG FÖR TEMPERATURER MELLAN -25 °C UPP TILL 300 °C.

SULA AV NITRILGUMMI MED ENKEL DENSITET, EXTREMT NÖTNINGSBESTÄNDIG, LÄMPLIG FÖR TEMPERATURER MELLAN -25 °C UPP TILL 300 °C.

EN ISO 20347:2012 ARBETSSKO UTAN TÅFÖRSTÄRKNING MEN MED EN SULA AV ROSTFRITT STÅL ELLER VÄVD INNERSULA UTAN GENOMTRÄNGNING, LÄMPLIG FÖR VÅTA FÖRHÅLLANDEN.

EN ISO 20347:2012 ARBETSSKO UTAN SKYDDANDE TÅFÖRSTÄRKNING, LÄMPLIG FÖR VÅTA FÖRHÅLLANDEN.

SULMATERIAL

PU MED DUBBEL DENSITET/ PU-SULA, YTTER- OCH MELLANSULA TILLVERKADE AV POLYURETAN (PU), EXTREMT LÄTT OCH SMIDIG FÖR ­TEMPERATURER ÖVER -10 °C UPP TILL 110 °C.

TPU MED DUBBEL DENSITET/ PU-SULA, YTTERSULA TILLVERKAD AV TPU MED INRE PU-DYNOR FÖR OPTIMAL KOMFORT, LÄMPLIG FÖR TEMPERATURER ÖVER -10 °C UPP TILL 110 °C.

ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNINGSTYP KT

FULLNARVSLÄDER

OLJENUBUCK

MIKROFIBER

VÄVD TEXTIL PU-BELAGD

STICKAD TEXTIL PU-BELAGD

SNÖREN

KEVLARSNÖREN (FLAMHÄMMANDE)

FASTSÄTTNINGSTYP

ANVÄNDNING

SÄKERHET

BLIXTLÅS

KARDBORREBAND

LÄMPLIG INOMHUS

LÄMPLIG UTOMHUS

LÄMPLIG INOMHUS OCH UTOMHUS

VÄRMEBESTÄNDIG YTTERSULA, LÄMPLIG FÖR TEMPERATURER UPP TILL 300 °C.

KROMFRITT FODER

METALLFRI

TILLGÄNGLIG I OLIKA BREDDER

VATTENBESTÄNDIG

VÄRMEISOLERAD KÖLDISOLERAD

BESTÄNDIGHET MOT KEMIKALIER

SÄKERHET

PÄLSFODRAD

ALLMÄNNA SYMBOLER MATERIAL EN ISO 61340-4-3 EN ISO 61340-5-1 ELEKTROSTATISK URLADDNING

HYDRO-TEC® FODER

ANTIBAKTERIELL BEHANDLING

BIOLOGISKT NEDBRYTBART FODER

VATTENTÄTT MEMBRAN

REFLEKTERANDE MATERIAL

SLITTÅLIG OCH STARK FIBER

MATERIALEN I DESSA SKOR ÄR MILJÖVÄNLIGA OCH TILLVERKAS LÄMPLIGA FÖR ÅTERANVÄNDNING I EN FÖLJANDE TILLÄMPNING


INNEHÅLLSFÖRTECKNING 3

EMMA SAFETY FOOTWEAR BAKGRUND, UPPDRAG OCH VISION

4

NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET

6

SCC: SÄKERHET

8

SCC: KOMFORT

10

SCC: CIRKULARITET

12

CIRKULARITET OCH OMVÄND LOGISTIK

14

BRANSCHER INLEDNING

16

KONSTRUKTION OCH TEKNIK

18

KEMIKALIER

20

ELEKTRONIK

22

LOGISTIK OCH TRANSPORT

24

METALL

26

FÖRVALTNING OCH TJÄNSTER

28

LIVSMEDEL

30

TILLVERKNING

32

NATUR OCH MILJÖ

34

HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

36

DRIFT OCH UNDERHÅLL

38

SKOR PER BRANSCH

40

SÄKERHETSSTANDARDER S3

46

S2

58

S1P

62

S1

64

O2

66

BUSINESS S3

66

BUSINESS O3

70

HYDRO-DRY®- STRUMPOR

72

TILLBEHÖR

74

UTPROVNING PÅ PLATS

75

PRODUKTÖVERSIKT

76

FÖRETAGETS SOCIALA ANSVAR

78


BAKGRUND, UPPDRAG OCH VISION

© Nol Pepermans - Nederlands Fotomuseum

4

DEN UNIKA HISTORIEN OM EMMA Bakom EMMA-skyddsskor finns en unik historia. I början av 1900-talet arbetade tusentals gruvarbetare i gruvorna i södra Limburg. Det hände ofta att gruvarbetare skadades och invalidiserades under arbetet i gruvorna, vilket innebar att de inte längre kunde fortsätta arbeta.

Med detta i åtanke lanserade den nederländska kon­ cernen Dutch State Mines (DSM) olika initiativ för att hjälpa tidigare gruvarbetare att hitta annat arbete. År 1918 grundande stiftelsen Fund for Social Institutions (FSI) av dåvarande Dutch State Mines som uppstod från hanteringen av butiker och soppkök för gruvarbetare under första världskriget (1914–1918). Stiftelsen började också företräda DSM-personalens ­intressen, bland annat. År 1927 upprättade FSI Workshop for Invalid Miners (WIM), en skofabrik som specialiserade sig på reparation – och senare även tillverkning – av ­robusta skor med extra stöd för gruvarbetare. EMMA Shoe Factory invigdes officiellt 1931. Vid den tiden var EMMA en anläggning för social anställning, uppkallad efter EMMA State Mine. Alla State Mines uppkallades efter en medlem av kungahuset. Emma ­ State Mine uppkallades efter drottning Emma av ­Waldeck-Pyrmont (1858-1934). Efter nedläggningen av State Mines (1966–1974) fick tidigare gruvarbetare jobb på EMMA.


5

MYCKET HAR ÄNDRATS UNDER 85 ÅR, MEN VÅR PASSION FÖR KVALITET BESTÅR ARBETA SÄKERT, ALLTID!

Säkerhet står alltid i fokus på EMMA. Säkerhet för fötterna och säkra arbetsförhållanden för våra anställda, i hela kedjan. EMMA står för och säljer säkerhet. Därför är detta EMMA:s uppdrag:

UPPDRAG: EMMA Safety Footwear utvecklar och tillverkar på ett socialt ansvarsfullt sätt säkra skyddsskor som är bekväma att arbeta i oavsett typen av arbete. Denna uppdrag är central för vårt företag. Vi blickar även framåt. EMMA har ambitionen att växa. EMMA vill växa avseende försäljning, inklusive på internationella marknader, men endast på ett ansvarsfullt sätt. Det är så vi kan påverka på riktigt – vi har ju bara en planet. Ju fler skor som tillverkas på ett hållbart sätt, desto bättre för miljön! Därför har vi tagit fram en vision:

VISION: EMMA vill vara ett ledande och banbrytande internationellt företag inom utveckling och tillverkning av säkra skyddsskor. En organisation som gör affärer på ett socialt ansvarsfullt sätt, och som styr och kontrollerar den cirkulära försörjningscykeln. Ett unikt, engagerat och stolt företag som bryr sig om framtiden och kommande generationer.


NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET 6

REDO FÖR FRAMTIDEN NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET Nästa generations säkerhet. Dessa ledord är EMMA:s röda tråd. Säkerheten kommer alltid i första hand. Inte bara för våra medarbetare och de anställda i vår skokedja, utan också för våra kunder.

EMMA-skor är ISO 20345:2011-certifierade. Omfattande testning utförs på vårt testcenter varje dag. Vi tillämpar SCC-principen: Safety, Comfort, Circularity (säkerhet, komfort, cirkularitet). 100% säkra, 100% komfortabla, 100% cirkulära. Vi på EMMA anser att det är den rätta ordningen. För vem vill ha skor som inte är säkra, oavsett hur hållbara de är? Vi har nyligen utökat vår definition av termen ”säkerhet”. Vi strävar nu efter säkra skyddsskor, säkra arbetsförhållanden och säkerhet för miljön, även för framtida generationer. Det är så konceptet för ”Nästa generations säkerhet” blev till. Vi använder oss av fem grundläggande principer: den föränderliga världen som vi reagerar på, ­cirkulära processer, kontinuerlig förbättring, kundengagemang och ny teknik. Genom att fokusera på dessa fem pelare är vi redo för framtiden.


7

FÖRÄNDERLIG VÄRLD

CIRKULÄR PROCESS

KONTINUERLIG FÖRBÄTTRING

Världen förändras snabbare än någonsin. Det ställer nya krav på hur vi arbetar och därför också nya krav på säkerhet. Det räcker inte att vara säker i dag – vi vill säkerställa att vi kan arbeta säkert även i framtiden. Alltid. EMMA ligger i framkant för nya utvecklingar och kommer i framtiden att vara först med att ­ ­presentera skyddsskor för arbetsuppgifter och arbetsförhållanden som vi inte kan föreställa oss i dag. VI KAN ENDAST SKYDDA NÄSTA ­G ENERATION AV JOBB MED NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET.

KUNDENGAGEMANG

Dagens teknik gör det möjligt för oss att utforma, tillverka, samla in och återanvända cirkulära produkter. Det är vårt ansvar att göra detta. För att säkerställa att världen fortsätter att vara beboelig, och för att förhindra föroreningar och avfall, anser vi att det är vår skyldighet att använda ett cirkulärt arbetssätt. NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET ÄR SÄKERHET SOM INTE BARA SKYDDAR BÄRARNA AV VÅRA SKOR, UTAN OCKSÅ VÄRLDEN OMKRING DEM: SÄKER FÖR FRAMTIDA GENERATIONER.

Vi tror på en process av kontinuerlig inlärning och förbättring. Den cirkulära återkopplingsslingan gör det möjligt att inte bara samla in material utan också kontinuerligt samla in ­information om våra skor. Inget material går förlorat och ingen expertis går förlorad. All information som vi inhämtar på detta sätt ­delas med våra kunder och vi använder den för att kontinuerligt förbättra våra skor. Innovation, förbättring och förnyelse upphör aldrig. PÅ SÅ SÄTT FORTSÄTTER VI UTVECKLA ­NÄSTA GENERATION AV SKYDDSSKOR.

NY TEKNIK

Hittills har vi framför allt kommit med lösningar som vi tror våra kunder behöver. Nu utvecklar vi i allt större utsträckning skor tillsammans med våra kunder, specifikt för deras marknad och arbetsförhållanden. Byggsektorn är ett bra exempel på detta. Detta är bara början av kundengagemang. ­ I framtiden kommer vi att i större utsträckning övergå från massproduktion till skräddarsydda lösningar. Via QR-koden i varje sko, och EMMA-appen i varje individuell smartphone, har vi personlig kommunikation med användare och samlar in unik infor­ mation på användarnivå. Det gör det möjligt för oss att skräddarsy lösningar på företagsnivå (många medarbetare har slitage på högra sidan av sulan, så vi har förstärkt den sidan av skon). Den slutliga visionen är en unik sko för varje EMMA-användare. Kundengagemang uppnås via skoanalys och datainsamling samt genom gemensamt skapande, dvs. att aktivt be om återkoppling och ­önskemål från användaren. NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET ÄR SÄKERHET SOM ÄR ANPASSAD EFTER DE INDIVIDUELLA ÖNSKEMÅLEN OCH ARBETSFÖRHÅLLANDENA FÖR VARJE ANVÄNDARE.

Det ligger i vår natur att utforska och införa ny teknik. Inte bara för sakens skull, utan för att flytta gränserna för att förbättra kundsäkerheten, komforten och servicenivån. Från att ta material till att ge tillbaka kunskap – det är så vi skapar mervärde för våra kunder och framtidssäkrar EMMA. SLUTLIGEN KOMMER NÄSTA GENERATIONS SÄKERHET ATT GARANTERA EMMA:S KONTINUITET SOM FÖRETAG.


SCC: SÄKERHET 8

VI TAR DIN SÄKERHET PÅ LIKA STORT ALLVAR SOM DU Alla våra skor är specifikt utformade för en specifik bransch. Ibland krävs extra grepp, ibland måste skon tåla vissa kemikalier eller vara särskilt ledande. Vissa skor måste till och med uppfylla alla dessa krav. För att hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken och m ­ aterialen har vi ett nära samarbete med våra leverantörer och deras leverantörer. De flesta materialen vi ­använder kommer från välkända märken som Cordura® och Sympatex®. Vi arbetar hårt med dessa företag för att ständigt förbättra våra produkter.

TESTAD TILL YTTERLIGHET

SE HISTORIEN OM EMMA OCH UPPTÄCK VAD SOM FÖRÄNDRATS UNDER ÅRENS LOPP OCH VAD SOM FÖRBLIVIT OFÖRÄNDRAT (TILL EXEMPEL VÅR PASSION FÖR KVALITET).

SKANNA QR-KODEN FÖR ATT SE VÅR FILM ­”TESTAD TILL YTTERLIGHETER”. ”TESTAD YTTERLIGHETER” DU KOMMER ATT

BLI

FÖRBLUFFAD

ÖVER

VAD

VÅRA

SKOR GÅR IGENOM INNAN DE HAMNAR I EN ­EMMA-SKOLÅDA.

SE DET ONLINE @ EMMASAFETYFOOTWEAR.COM


SÄKERHETSKRAV OCH STANDARDER EMMA Safety Footwear uppfyller kraven i den europeiska förordningen (EU) 2016/425 för personlig skyddsutrustning. Det här är den europeiska standarden: EN ISO 20344:2011. Denna standard anger grundläggande krav för metoder och krav för inspektion, provningsmetoder och kompletterande krav för skyddsutrustning, inklusive skor.

När du köper EMMA-skyddsskor får du användarhandboken (anvisningar) på ditt eget språk. Du hittar försäkran om överensstämmelse på vår webbplats www.emmasafetyfootwear.com genom att söka på korrekt försäkran om ­överensstämmelse för dina skor via artikelnamnet.

EN ISO 20345:2011 Skyddsskor med tåförstärkning: Utöver de grundläggande kraven i standarden EN ISO 20344:2011 måste produkter med en 20345:2011-standard också uppfylla speciella krav. Dessa krav anges av (en ­kombination av) stora bokstäver och siffror. Kombinationen av bokstäver och siffror anger att skon uppfyller följande kompletterande krav:

Skyddsskor med tåförstärkning som tål en slagenergi på 200 joule. Med en helkapslad häl, antistatiska egenskaper, energiabsorption i hälen samt beständighet mot bränsle och olja.

Likvärdig med S1 och förstärkt med stål eller stålsubstitut mellan sulorna för att förhindra genomträngning av vassa föremål upp till en kraft på 1100 newton.

Likvärdig med S1 och v ­ attenavstötande och absorberande övre material.

Likvärdig med S2 och förstärkt med stål eller stålsubstitut mellan sulorna för att förhindra genomträngning av vassa föremål upp till en kraft på 1100 newton, och försedd med en profilerad yttersula.

Arbetsskor med en helkapslad häl, antistatiska egenskaper, energiabsorption i hälen samt beständighet mot bränsle och olja. Vattenavstötande och absorberande övre material.

Likvärdig med O2 och förstärkt med stål eller stålsubstitut mellan sulorna för att förhindra genomträngning av vassa föremål upp till en kraft på 1100 newton, och försedd med en profilerad yttersula.

EN ISO 20347:2012 Skyddsskor med tåförstärkning: Denna standard innehåller krav för yrkesskor utan tåförstärkning och har följande indikationer med förknippade egenskaper. I det här fallet står bokstaven ”O” för Occupational (yrkesmässig).

9


SCC: KOMFORT 10

DET HÄR ÄR EMMA TOPPKVALITET VÄLDIGT BEKVÄM PERFEKT PASSFORM LÅNG LIVSLÄNGD, ÄVEN UNDER TUFFA FÖRHÅLLANDEN EN LÖSNING SOM PASSAR ALLA: ”KONCEPTET SÄKERHET FÖR ALLA” CIRKULARITET OCH SOCIAL ­AVKASTNING WWW.THEPOSITIVEFOOTPRINT.COM

PRODUKTENS EGENSKAPER HYDROKONTROLL: BÄTTRE BÄRKOMFORT OCH TORRA FÖTTER TACK VARE OPTIMAL FUKTREGLERING BALANS: OPTIMAL TRYCKFÖRDELNING ÖVER FOTEN TACK VARE KORREKT LÄST-/SULKONSTRUKTION KONTAKTHANTERING: MAXIMALT GREPP PÅ ALLA YTOR


SÄKERHET FÖR ALLA

11 SKANNA QR-KODEN FÖR MER INFORMATION OM ” SÄKERHET FÖR ALLA” ALLA” .

EMMA har en standardsko för minst 90 % av alla anställda

För ungefär 5 % av de anställda har EMMA en lösning med en ­ semi-ortopedisk modifiering

För cirka 4 % av de anställda kan EMMA tillhandahålla en lösning med skräddarsydda innersulor

För cirka 1 % av de anställda kan EMMA erbjuda en lösning med helt personanpassade ortopediska, certifierade skor (EN ISO 20345: 2011)

EMMA-SKYDDSSKOR (SEMI-)ORTOPEDISKA LÖSNINGAR 20 SEMI-ORTOPEDISKA MODIFIERINGAR I VÅR FABRIK

2.

SEMI-ORTOPEDISKA SKYDDSSKOR COMODIUS CONSTANS

1.

INNERSULOR/TILLÄGG + EMMA HYDRO-TEC® ORTHO COVER

EMMA GRUNDSORTIMENT AV SKYDDSSKOR

3.

EMMAS CERTIFIERADE ORTOPEDISKA SKYDDSSKOR TILLVERKADE MED FLEXIBEL KONSTRUKTIONSMETOD PAUL ORTHO PATRICK ORTHO NORDIC ORTHO NESTOR ORTHO

4.


SCC: CIRKULARITET 12

OMVÄND LOGISTIK

CIRKULÄR DESIGN

SKODEMONTERING & ÅTERVINNING

EMMA SAFETY FOOTWEAR ARBETAR MOT EN CIRKULÄR EKONOMI... ETT POSITIVT FOTAVTRYCK Transparent tillverkning, cirkulär ekonomi och en positiv inverkan på människan och planeten. Läs mer om ”Ett positivt fotavtryck” på:

THEPOSITIVEFOOTPRINT.COM


13

INNOVATION UPPHÖR ALDRIG Varje par av EMMA-skyddsskor är försett med en unik QR-kod. Det gör det möjligt att koppla varje par av skor till en användare och erbjuda en ny typ av tjänster och informationsflöden. När användare skannar QR-koden med den speciella EMMA-appen kan de se ett ”materialpass” med en ­s ammanfattning av alla material som använts i skon. Alla dessa material har valts baserat på deras ­h ållbarhet och miljösäkerhet. För varje material anges en framtida tillämpning. På så sätt sammanflätas idéerna om säkerhet och hållbarhet. Båda aspekterna förstärker effektivt varandra i vår strävan efter att tillverka bättre skyddsskor.

HÅLLBARA UTVECKLINGSMÅL Fler och fler företag förespråkar hållbar affärsverk­ samhet. EMMA har bidragit praktiskt till detta område ­genom att vara först i världen med att erbjuda cirkulära skyddsskor, inklusive omvänd logistik. Sedan 2019 tillverkas hela sortimentet av åter­ vinningsbart eller återvunnet material. Genom att använda cirkulära skor bidrar kunderna till att ­råmaterial och energi används ansvarsfullt, samtidigt som arbetare kan arbeta på ett säkert sätt. I detta avseende bidrar vi till att uppnå Förenta nationernas mål för hållbar utveckling, som ska ha nåtts globalt fram till 2030. EMMA har valt ut tre primära mål bland Förenta nationernas mål för hållbar utveckling som mål för ­ den egna organisationen. Självklart strävar EMMA också efter att uppnå de andra globala målen för­ ­ hållbar utveckling.

LÄS OCKSÅ VÅR HÅLLBARHETSRAPPORT

8 ANSTÄNDIGA ARBETSVILLKOR OCH EKONOMISK TILLVÄXT

9 HÅLLBAR ­INDUSTRI, INNOVATIONER OCH INFRASTRUKTUR

12 HÅLLBAR KONSUMTION OCH PRODUKTION


14

CIRKULARITET OCH OMVÄND LOGISTIK En cirkulär produkt har ingen rätt att existera om den inte stöds av ett cirkulärt system. EMMA tar hand om omvänd logistik och skodemontering. För att hjälpa detta system att fungera, och för att informera kunder och användare, är de cirkulära skorna på EMMA Safety Footwear försedda med en unik identifiering och ett så kallat materialpass. Det innebär att en sko kan ”spåras” under dess livscykel. Vi kan också återta komponenterna och råmaterialen efter användningsfasen och vet vilka framtida tillämpningar som är genomförbara.

EMMA tillverkar alla sina skor enligt cirkulära principer. Bland annat innebär detta: VARJE CIRKULÄR SKO HAR SITT EGET MATERIALPASS. SKON ÄR TILLVERKAD AV FÄRRE KOMPONENTER, VILKET INNEBÄR ATT DET ÄR ENKLARE ATT TA ISÄR SKON. MATERIALEN I SKON HAR VALTS BASERAT PÅ DERAS ­ANVÄNDNINGSLIVSLÄNGD. ALLA RÅMATERIAL ÅTERANVÄNDS. VARJE MATERIAL HAR EN ­E FTERFÖLJANDE TILLÄMPNING. ALLA SKOR IDENTIFIERAS ­I NDIVIDUELLT FÖR ATT KUNNA SPÅRA DEM UNDER HELA KEDJAN.


15

INSAMLING AV ANVÄNDA EMMA-SKYDDSSKOR FRÅN SLUTANVÄNDAREN

HÄMTNING AV SKOR FRÅN INSAMLINGSSTÄLLEN

TRANSPORT TILL EMMA ­SAFETY FOOTWEAR-PARTNER FÖR VIDARE BEARBETNING

AVLÄSNING AV SPECIFIKATIONER, KOMPONENTER OCH RÅMATERIAL MED QR-KOD

DEMONTERING AV SKOR

ÅTERANVÄNDNING AV KOMPONENTER OCH RÅMATERIAL EMMA-SKYDDSSKOR

NYA PRODUKTER

SÄLJA RÅMATERIAL


BRANSCHER 16

NÄR VANLIGA SKOR INTE HÅLLER MÅTTET FINNS DET ALLTID EN EMMA-SKO SOM GÖR DET


17

BYGG OCH ­TEKNIK

KEMIKALIER

18

20

ELEKTRONIK

LOGISTIK OCH TRANSPORT

22

24

METALL

FÖRVALTNING OCH TJÄNSTER

26

28

LIVSMEDEL

TILLVERKNING

30

32

NATUR OCH MILJÖ

HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

34

36

DRIFT OCH UNDERHÅLL

SKOR PER BRANSCH

38

40


BYGG OCH TEKNIK 18

BRYCE

CLAY

MAXIMALT GREPP OCH SJÄLVRENGÖRANDE GRIPFORCE DUO-SULA

SPORTIG OCH STARK

ROBUST HÄL FÖR MAXIMAL STABILITET

VATTENAVSTÖTANDE PÅ UTSIDAN

SLITTÅLIG TPU-HÄL MED NEDSÄNKTA LOCKSTITCH-SÖMMAR FÖRLÄNGER LIVSLÄNGDEN

OPTIMAL FUKTREGLERING PÅ INSIDAN

OVANSIDA AV MIKROFIBER BESTÄNDIG MOT EFFEKTERNA AV BETONG, SKORNA HÅLLER SIG MJUKA

KOMFORTABEL OCH LEDIG

®


SOM BYGGNADSARBETARE BEHÖVER JAG EN ROBUST SKO Oavsett väder pågår arbetet i bygg- och teknikbranschen nästan oupphörligt. Bygg- och teknikbranschen är en bransch som dagligen sätter våra skor på prov. Från murare till snickare – alla utför sina arbetsuppgifter i våra skor. Det är vi väldigt stolta över.

ROBUSTA SKOR FÖR TUFFT JOBB

Det här är en värld av sand, sten, stål och betong. Vanliga skor skulle inte hålla en vecka i den här miljön. Du skulle bokstavligen se dem slitas ut. Och att gå på våta byggnadsställningar eller smala profiler i olika ­väder rekommenderas inte med vanliga arbetsskor.

VÅRA TOP­PRODUKTER FÖR BYGGBRANSCHEN 1. BRYCE SIDA 47

Sulorna på våra skor är tillverkade av högkvalitativt gummi som erbjuder utmärkt grepp och minimerar risken för att du halkar. Dessutom kan de hantera nästan varje tänkbar arbetssituation och väderförhållande. Nötningsbeständigt gummi och en utsida av förstärkt läder eller mikrofiber skyddar fötterna mot allt de kan utsättas för. Fötterna håller sig torra och säkra och du håller dig stabil. Vi använder material från bland annat det världskända märket Vibram® i vår skokollektion som är minst lika mångsidig som bygg- och teknik­ branschen.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR TEKNIKBRANSCHEN 1. CLAY SIDA 50

2. LUKAS SIDA 48

2. ANDES SIDA 47

3. NESTOR SIDA 50

3. NORDIC SIDA 50

4. MERULA

4. JODIE

5. CLYDE

5. BOSTON

SIDA 50

SIDA 63

SIDA 54

SIDA 52

19


KEMIKALIER 20


MAN HAR INGEN ANDRA CHANS NÄR DET GÄLLER GIFTIGA KEMIKALIER Att arbeta på en borrplattform är ett av de farligaste jobben i världen. Man arbetar under svåra förhållanden flera kilometer från fastlandet. Tolvtimmarsskift, farliga ämnen, kranar som svänger tungt material genom luften och våldsamma havsstormar... Du måste kunna stå stadigt i skorna.

BESTÄNDIG MOT KEMIKALIER, VÄRME OCH UTMATTNING

Även om du aldrig behöver lämna labbet är dina fötter konstant exponerade för risker. Om en bägare spills ut har du ingen som helst nytta av vanliga skor eller stövlar. Våra skor för kemikaliebranschen är ­preparerade för att tåla det värsta och är beständiga mot skadliga ämnen, vätskor och höga temperaturer. Extra höga skor och ogenomträngliga sulor som är beständiga mot de flesta kemikalierna i denna bransch; det här är bara ett par av alla möjliga säkerhets­ alternativ som vi erbjuder i detta sortiment. Oavsett vad som händer kan du lita på dessa skor.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR KEMIKALIEBRANSCHEN 1. PLUVIUS SIDA 53

2. FORNAX SIDA 55

3. BRYCE SIDA 47

4. BILLY SIDA 49

PLUVIUS PU-BELAGT LÄDER FÖR EXTRA KEMIKALIERESISTENS VATTENTÄTT SYMPATEX®-MEMBRAN GARANTERAR TORRA FÖTTER MAXIMALT GREPP OCH SJÄLVRENGÖRANDE GRIPFORCE® DUO-SULA STABIL OCH KOMFORTABEL

5. MENDOZA SIDA 54

21


ELEKTRONIK 22

MAX METALLFRI SLITTÅLIG TPU-SULA KOMFORTABEL OCH LEDIG SULOR MED LUFTKUDDAR SPORTIG PÅ UTSIDAN FUKTABSORBERANDE OCH ANTIBAKTERIELL FOR TORRA OCH LUKTFRIA FÖTTER


ELEKTRONIK ÄR ETT SPECIALISTOMRÅDE, TILL OCH MED SKORNA HAR ETT CERTIFIKAT I elektroniksektorn handlar allt om precision och teknik. Samma gäller för skorna som vi utvecklat för denna sektor. EMMA:s ESD-skor är extremt effektiva med att ladda ur även de minsta statiska laddningarna. Med en resistans på <35 MΩ eller <100 MΩ uppfyller de enkelt alla europeiska säkerhetsstandarder, inklusive ­ ESD-standarden 61340-4-3 (<100 MΩ) och 61340-5-1 (<35 MΩ).

DAMMFRIA, ANTISTATISKA OCH HALKFRIA

Utöver utmärkt skydd mot statiska laddningar och stötar erbjuder varje sko utmärkt ventilation och optimal k­ omfort.

ELEKTROSTATISK LADDNING OCH URLADDNING Vi vet alla hur det känns att få en liten stöt när man till exempel kliver ut ur bilen eller rör vid ett dörrhandtag. Dessa stötar har hög spänning men låg strömstyrka och kallas även för elektrostatiska ­urladdningar. De är irriterande med utgör inte någon risk för personer. En elektrostatisk urladdning kan däremot störa och/eller skada elektronisk utrustning, påverka datasignaler, skada elektroniska ­ ­komponenter eller orsaka en brand eller explosion. Elektrostatiska urladdningar uppstår oftast när material gnids mot ­varandra, till exempel när du går över ett golv, kläder gnids mot kroppen eller kontorsmaterial förs över ett skrivbord. Urladdningen äger rum i det ögonblick vi rör vid ett ledande föremål som t.ex. ett stålskåp, maskin, bil eller en annan person. Vi föredrar att dessa urladdningar försvinner på ett kontrollerat sätt via våra skor! Vi erbjuder följande 2 produkter inom området ”Elektricitet och skor”:

De dammavvisande egenskaperna säkerställer att stänk och dammpartiklar stöts bort. Perfekt när du arbetar med mikrokretsar och din arbetsplats måste vara extremt ren. Tåförstärkningen är tillverkad av stål eller oledande komposit. Dessutom garanterar de speciella halkfria ­ ­sulorna att du står stabilt i skorna hela dagen.

VÅRA TOPPRODUKTER I ELEKTRONIKBRANSCHEN 1. MAX SIDA 51

2. DAVE SIDA 49

1. ESD-skor 2. Antistatiska skor Varje standard har ett eget syfte och särskilda värden, som beskrivs här. 1. ESD: elektrostatisk urladdning resistans mellan 0,1 och 35 MΩ ESD-skor ger en kontrollerad urladdning där statisk elektricitet leds bort via skon. I de flesta fall förhindrar detta att urladdningen passerar via ­elektronisk utrustning. Det beror också på förhållandena i området, till exempel luftfuktigheten och typen av arbetsgolv. ESD-modeller kan ­ ­användas på arbetsplatser där ingen statisk laddning högre än 35 MΩ kan byggas upp. Och självklart på arbetsplatser där detta inte är ett krav.

3. ANNE SIDA 62

4. PARIS SIDA 63

2. Antistatisk: Resistans mellan 0,1 och 1000 MΩ Skor med en antistatisk konstruktion laddar ur statisk elektricitet som ­samlats i kroppen på ett säkert sätt. Dessa skor erbjuder också skydd mot spänning från externa källor (ström via elektriska apparater).

5. METRIC SIDA 60

23


LOGISTIK OCH TRANSPORT 24


OROA DIG FÖR DEADLINES OCH FÖRSENINGAR, MEN INTE DINA FÖTTER Logistik och transport handlar om mycket mer än att sitta bakom ratten hela dagen. Du ska in i och ut ur lastbilen hela dagen och lasta och lasta av, och därför är ett par robusta skyddsskor ett måste. Dessutom använder allt fler företag skyddsskor för att uppfylla hälso- och säkerhetsföreskrifter.

SIKTA MOT MÅLET

Om du går ut ur lastbilen eller gaffeltrucken under hala ­förhållanden är det viktigt att skorna har ett bra grepp för att förhindra skador och frånvaro från arbetet. Sulor som ­erbjuder optimalt grepp under alla förhållanden och skor som skyddar dina fötter mot, till exempel, utstickande spik och grova stickor. Halkfria sulor garanterar att du står stabilt i skorna hela dagen, varje dag. Vår skokollektion för dessa krävande arbetsförhållanden erbjuder utmärkt ventilation ­ och är tillverkad av lätt material. Skorna håller dig torr och alert samtidigt som du sitter bekvämt, även på långa resor. Att arbeta på en stor distributionscentral kan innebära att du går upp till 10 km per dag. Att gå på betong är påfrestande för fötterna, vristerna, knäna och korsryggen. Därför är det viktigt att bära dämpande, bekväma skor som ger optimalt stöd till fötterna. Gaffeltruckar och lastpallar kan vara farliga för fötterna och därför erbjuder vi skor med högkvalitativ tåförstärkning. Eftersom det kan bli väldigt varmt på ­ sommaren är våra skor dessutom välventilerade. Vår hydrokontrollteknik håller fötterna torra så att du kan fokusera

på arbetet. Vi erbjuder också ett sortiment av sulor som är utformade att säkerställa ett perfekt grepp och stabilitet på alla typer av golv, oavsett om de är våta, torra eller oljiga.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR LOGISTIK OCH TRANSPORT 1. CHICAGO SIDA 63

2. JACK SIDA 62

3. SILVERSTONE SIDA 58

CHICAGO KOMFORTABEL OCH LEDIG SULOR MED LUFTKUDDAR

4. JODIE SIDA 52

FLEXIBEL SÖMFRI VÄVD ÖVERDEL FUKTTRANSPORT GARANTERAR TORRA FÖTTER SLITTÅLIG TPU-SULA SLITTÅLIG TÅFÖRSTÄRKNING OCH HÄL

5. RANGER SIDA 51

25


METALL 26


SOM BARN BLEV JAG TILLSAGD ATT INTE LEKA MED ELDEN, SÅ JAG ARBETAR MED DEN ISTÄLLET Att arbeta med metall innebär ofta att du arbetar under extremt varma förhållanden, med extrema risker. Smält metall är mycket tungt och svårt att hantera. Säkerhet är vår främsta prioritet och vi lämnar inget åt slumpen. Våra nitrilgummisulor kan motstå temperaturer på upp till 300 ºC.

LÅGT VIKT, MAXIMALT SKYDD

Flamhämmande Kevlar-snören, gnistbeständiga plösar, olje- och syrabeständiga sulor av nitrilgummi och ­ovansidor med dubbla sömmar av värmetålig tråd är några av egenskaperna hos våra skor och stövlar för metallindustrin. Våra skyddsskor är även beständiga mot glödande metallspån eller kylmedel. Oavsett om du är svetsare eller arbetar vid en svarv ­behöver du inte kompromissa med din komfort. Våra skor är så bekväma att du glömmer bort att du bär dem. Om något oväntat ändå skulle inträffa kommer du att vara glad att du har dem på fötterna!

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR METALL­ INDUSTRIN 1. VULCANUS SIDA 55

2. CLAY SIDA 50

3. MACK-M SIDA 56

4. HIMALAYA VULCANUS

SIDA 47

ÖVERLAPPANDE KONSTRUKTION UNDVIKER GNISTOR OCH SPÅN PÅ SKON SNABBFÄSTNING MED BRANDHÄMMANDE KARDBORREBAND VÄRME- OCH OLJEBESTÄNDIG GUMMIYTTERSULA STABIL OCH KOMFORTABEL

5. DEMPO SIDA 54

27


FÖRVALTNING OCH TJÄNSTER 28


”THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING” OCH EN OCH ANNAN LÖPRUNDA Arbete inom förvaltnings- och servicesektorn kan innebära en rad olika arbetsförhållanden. Från kontor till byggarbetsplats och fabrik. Och snabbt tillbaka till kontoret. Rena skor av, skyddsskor på. Allt ska gå fort för någon väntar alltid på dig. Med EMMA Business-skor behöver du inte längre oroa dig för om du bär rätt skor. De passar nämligen bra för alla arbetsförhållanden som du kan stöta på. Dessa skor är snygga till eleganta byxor, sportiga chinos och lediga jeans. Du kan bära samma skor hela dagen. EMMA:s Frontier-serien kombinerar säkerhet med mode utan att se överdriven ut åt något av hållen.

ARBETET I DENNA SEKTOR ÄR OFÖRUTSÄGBART

Att vara arkitekt är ett oförutsägbart yrke. Du går ­bokstavligen från den ena situationen till den andra. Vi garanterar en solid bas och maximalt grepp. Perfekt när du snabbt måste gå till en byggarbetsplats på ojämn eller okänd terräng. EMMA erbjuder höga och låga skor med perfekt passform med en rad olika ytterligare alternativ för alla ­typer av arbetsförhållanden. Skorna har en energibesparande konstruktion och ger dig stöd när du behöver det. Med garanterad optimal komfort. På kontoret, på patrull, i fabriken eller på byggarbetsplatsen – du kommer inte ens att märka att du bär EMMA-skor.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR FÖRVALTNING OCH TJÄNSTER 1. VALENTINO SIDA 67

2. TRENTO SIDA 69

3. TREVISO SIDA 70

VALENTINO

4. BERGAMO SIDA 70

SNYGG OCH LIKA SÄKER SOM ANDRA EMMA-SKYDDSSKOR OPTIMAL PASSFORM OCH GÅNGKOMFORT SLITTÅLIG TPU-YTTERSULA ROBUST HÄL FÖR MAXIMAL STABILITET

5. ROY SIDA 59

29


LIVSMEDEL 30


JAG TILLBRINGAR HELA DAGEN PÅ FÖTTERNA I livsmedelsindustrin är hygien av yttersta vikt. Oavsett om du arbetar i mejerisektorn eller på en anläggning för livsmedelsberedning är våra tvättbara, andningsbara skor perfekta för jobbet. Tack vare en smart ”sömkonstruktion” av skons överdel kan inga bakterier tränga igenom denna del. Därför är skornas överdelar optimalt rena.

HYGIENISKT, INGEN HALKRISK, INGA BEKYMMER

Våra skor är fläckbeständiga och väldigt enkla att ­rengöra. De halkfria sulorna har genomgått omfattande testning i en rad olika förhållanden och miljöer. Du är alltid säker i dina skor, till och med vid spill. Hala, våta och olje- eller fettfläckade ytor är ingen match för dessa skor. Dessutom har EMMA-skor en lindrande ­effekt på trötta fötter och innehåller en exceptionell energireturteknik. Tillsammans garanterar alla dessa ­ funktioner att du håller dig pigg och alert, oavsett hur långt ditt skift är.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR LIVSMEDEL 1. VILA

SKANNA QR-KODEN FÖR ATT TITTA PÅ FILMEN

SIDA 61

”VERA HAR EN DÅLIG DAG” DU KOMMER ATT BLI ÖVERRASKAD ÖVER VAD VÅRA SKOR MÅSTE IGENOM PÅ EN ARBETSDAG. SE DEN ­ONLINE @ EMMASAFETYFOOTWEAR.COM

2. VERA SIDA 60

3. VENUS S2 SIDA 59

VILA OPTIMAL PASSFORM OCH MAXIMALT HALKSKYDD EASY TWIST-SULOR

4. ROY SIDA 59

YTTERST BEKVÄMA TACK VARE SNÖRNINGSKONSTRUKTION MED SKYDD FÖR OPTIMAL HYGIEN SMUTSBESTÄNDIG SKAFTKONSTRUKTION TACK VARE SÖMTEKNIK TVÄTTBAR

5. ANOUK SIDA 52

31


TILLVERKNING 32


BALANS, STABILITET OCH GREPP

33

Våra skor för tillverkning är speciellt utformade att hålla dig alert under hela dagen. De är lämpliga för en rad olika förhållanden och klarar av alla ytor. Oavsett om du arbetar vid ett löpande band eller hanterar en maskin i fabriken kan du känna dig säker i dina EMMA-skor.

SULOR SOM STÖTDÄMPARE

Bärkomforten uppnås genom en perfekt kombination av stöd, dämpning, grepp, balans och ventilation. Skorna i denna kollektion är lättare än våra standardskor, vilket gör att du har den rörlighet som arbetet kräver. Dessutom skyddar sulorna av ­ avancerade TPU-, PU- eller gummimaterial dina fötter mot flera andra risker på arbetsplatsen.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR TILLVERKNING 1. BOSTON SIDA 63

Eftersom arbete under broar och i lutningar medför risker är denna kollektion tillgänglig med olika typer av sulor, vilket innebär att det finns ­EMMA-skor med det bästa halkskyddet och greppet för din arbetsmiljö. Dessutom har vi byggt in vårt ­unika dämpningssystem i dessa skor. Du kommer att märka att du blir mindre trött och får energi tillbaka från skorna under dagen.

2. JESS SIDA 52

3. JORDAN SIDA 62

UPPGRABOSTON

4. LE MANS SIDA 64

SPORTIG OCH STARK KOMFORTABEL OCH LEDIG SULOR MED LUFTKUDDAR FLEXIBEL SÖMFRI VÄVD ÖVERDEL STABIL OCH KOMFORTABEL

5. BERLIN SIDA 63


NATUR OCH MILJÖ 34


JAG HAR TILLRÄCKLIGT MÅNGA SAKER ATT OROA MIG ÖVER - KALLA, VÅTA FÖTTER SKA INTE VARA EN AV DEM Det här är inte jobb för personer med 9-till-5-mentalitet. För många som arbetar inom natur- och miljösektorn är jobbet inte bara ett jobb utan en livsstil. Stiga upp i gryningen, samspelet med naturens element... ingen dag är den andra lik.

SKOR SOM HÅLLER I VÅTT OCH TORRT

Med ena benet i diket för att nå fram till ogräs eller ­hjälpa till att dra loss en traktor som fastnat i våt mark. Det kräver vattentäta skor som erbjuder bra grepp. Att hantera tjurar som väger upp till 900 kg ­kräver extremt bra fotskydd. Moderna skadedjurs­­ ­ bekämp­ nings- och rengöringsprodukter och andra k ­ emikalier kräver en hög grad av beständighet mot syra. Om du ­arbetar utomhus året runt behöver du skor som håller fötterna varma på vintern och ­ventilerade på sommaren. För en sektor som är så mångsidig som denna erbjuder vi flera olika typer av skor. Slittåliga, beständiga mot vatten och väder och komforthöjande. Det här är riktiga skyddsskor för personer som vet vad hårt arbete innebär.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR NATUR OCH MILJÖ 1. PRIMUS SIDA 53

2. MENDOZA SIDA 54

3. ZANDVOORT SIDA 53

PRIMUS UPPGRA-

VATTENTÄT KONSTRUKTION MED SYMPATEX®-MEMBRAN

4. AMAZONE SIDA 46

MAXIMALT GREPP OCH SJÄLVRENGÖRANDE GRIPFORCE® DUO-SULA OPTIMAL PASSFORM OCH GÅNGKOMFORT BESTÄNDIG MOT NATURENS ELEMENT NATURLIGT SÄKER

5. ROCKY SIDA 51

35


HÄLSO- OCH SJUKVÅRD 36


JAG BEHÖVER FLEXIBLA SKOR OCH FAST GREPP FÖR ALLA OLIKA SITUATIONER UNDER ARBETSDAGEN Att arbeta i vårdsektorn är tufft, bland annat på grund av det höga arbetstrycket och den höga graden av ansvar. Dessutom måste vårdpersonal ofta använda sin egna fysiska styrka i obekväma arbetsställningar, till exempel när en patient ska lyftas. Det leder till att personalens fötter utsätts för stora belastningar.

OPTIMAL KOMFORT OCH STÖD TACK VARE DÄMPANDE EFFEKT

Vissa situationer vill man helst slippa, till exempel att man spiller och halkar på något medan man vårdar en patient. Olyckor händer lätt och kan ge stora ­konsekvenser. Våra halkfria arbetsskor för hälso- och sjukvårdssektorn uppfyller stränga säkerhetskrav. Tack vare den dämpande effekten erbjuder de optimal ­komfort och stöd och håller fötterna friska och i god form. Dessutom är våra skor tillgängliga i snygga ­modeller och enkla att rengöra och desinficera. Alla dessa faktorer underlättar valet av rätt sko för arbete i vårdsektorn.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSSEKTORN 1. JESS SIDA 52

2. CAS SIDA 61

3. AMBER SIDA 62

JESS

4. METRIC SIDA 60

OPTIMAL PASSFORM OCH MAXIMALT HALKSKYDD EASY TWIST-SULOR KOMFORTABEL OCH STABIL STÖTTÅLIG TÅFÖRSTÄRKNING OCH MJUKT NUBUCKLÄDER FUKTABSORBERANDE OCH ANTIBAKTERIELL FÖR TORRA OCH LUKTFRIA FÖTTER

5. VENUS S2 SIDA 59

37


DRIFT- OCH UNDERHÃ…LL 38


VARJE KUND HAR EN UNIK ARBETSMILJÖ SÅ MINA SKYDDSSKOR MÅSTE KUNNA ANPASSA SIG Drift- och underhållssektorn innefattar varierande arbetsuppgifter. Till exempel organisera och utföra logistiska uppgifter som leverans, lagring och distribution av varor. Men även teknisk förvaltning, IKT, skötsel och rengöring av byggnader, säkerhet, catering, gästfrihet eller bekvämlighetstjänster i vårdmiljö. Goda nyheter för alla: det finns en specifik arbetssko för varje uppgift.

EN VÅT MILJÖ EN UNIK SKYDDSSKO

När det handlar om skyddsskor är det stor skillnad ­mellan att stå och gå hela dagen och att sitta hela tiden. Det finns leverantörer av drift- och underhållstjänster som bär vattenavstötande eller vattentäta arbetsskor varje dag på grund av den våta arbetsmiljön, medan ­andra endast arbetar i en torr miljö. Därför erbjuder vi en rad olika typer och modeller av skyddsskor och, beroende på arbetet och ytorna, olika profiler och ­ ­material för sulan för att säkerställa grepp och halkskydd. Våra skyddsskor har ett utmärkt rykte tack vare deras skyddande egenskaper och bärkomfort. Och de är inte bara säkra utan också snygga.

VÅRA TOPPRODUKTER FÖR DRIFT OCH UNDERHÅLL 1. ALASKA SIDA 46

2. ANOUK SIDA 52

3. JODIE SIDA 52

ALASKA

4. TREVISO SIDA 70

KOMFORTABEL OCH STABIL OPTIMAL PASSFORM OCH MAXIMALT HALKSKYDD EASY TWIST-SULOR LÄTTSKÖTT OLJENUBUCK SLITTÅLIG TPU-HÄL MED NEDSÄNKTA LOCKSTITCH-SÖMMAR FÖRLÄNGER LIVSLÄNGDEN

5. MAX SIDA 51

39


SKOR PER BRANSCH BYGG OCH TEKNIK

40

STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3

ALASKA AMAZONE ANDES ANOUK BAS BILLY BRYCE CLAY CLYDE DAVE DONOVAN FORNAX GALUS S3 HIMALAYA JESS JODIE LEO LUKAS MARCO MARTINO MAX MELVIN MENTO MERULA NESTOR NORDIC PRIMUS ROCKY ZION

46

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

46

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

47

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

47

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN + BLIXTLÅS

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®DUO

BLIXTLÅS

47

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

52

LÅG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

HÖG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD, 6T

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

48

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD, 6T

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL PÄLS (FÅRSKINN) HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

67

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

67

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

51

LÅG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

INGEN

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

INGEN

50

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL PÄLS (FÅRSKINN) HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

50

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

53

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX®

51

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

47

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE®DUO

BLIXTLÅS

PÄLS (FÅRSKINN)

S2 GALUS S2

KEMIKALIER STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3

BAS 49 LÅG FULLNARVSLÄDER BILLY 49 HÖG FULLNARVSLÄDER BRYCE 47 HÖG MIKROFIBER FORNAX 55 HÖG FULLNARSVLÄDER GALUS S3 55 HÖG FULLNARVSLÄDER MENDOZA 54 HÖG OLJENUBUCK PATRICK 48 HÖG FULLNARVSLÄDER PAUL 48 LÅG FULLNARVSLÄDER PLUVIUS 53 HÖG FULLNARVSLÄDER PRIMUS 53 HÖG FULLNARVSLÄDER VALENTINO 67 HÖG FULLNARVSLÄDER/NUBUCK VENUS S3 52 LÅG FULLNARVSLÄDER VITO 67 LÅG FULLNARVSLÄDER/NUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN + BLIXTLÅS

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

BLIXTLÅS

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

INGEN

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX®

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX®

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ESD, SRC

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING TPU ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL PÄLS (FÅRSKINN) HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX® HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

S2

CAS CORONA METRIC RINGO ROY VAYA VENUS S2 VERA VERA VILA

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

61

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, ESD, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® DUO

ELASTISK

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST SNÖREN + BLIXTLÅS

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL


METALL

41

STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3

ANDES BAS BILLY BRYCE DEMPO FORNAX HIMALAYA MACE M MACK M MIKE MITCHEL VULCANUS ZANDVOORT ZION ZOLDER

47

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

47

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN + BLIXTLÅS

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

47

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

56

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

56

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

-

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRA, HRO

XL

STÅL

ROSTFRITT STÅL

NITRILGUMMI

SNÖREN

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XL

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

KARDBORREBAND

53

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

47

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

53

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

NAPPALÄDER/SPALTLÄDER

NAPPALÄDER/ HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/SPALTLÄDER

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/SPALTLÄDER

LOGISTIK OCH TRANSPORT STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3

ANOUK BARI BAROCCO CLAY CLYDE DAVE DONOVAN JESS JODIE MAX MELVIN NESTOR NORDIC PATRICK PAUL RANGER ROCKY

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

66

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

66

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

LÅG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

52

HÖG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

LÅG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

50

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

50

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

48

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

58

HÖG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

58

HÖG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

58

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STEEL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

LÅG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

S2

EVERON RINGO ROY SILVERSTONE SPA VENUS S2

S1P AMBER ANNE BERLIN

63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

BOSTON 63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD CHICAGO 63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD JACK JORDAN NEW YORK

62

LÅG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

64 HÖG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

PARIS 63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD S1

DAYTONA LEMANS

64

LÅG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST KARDBORREBAND HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

64

LÅG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

NAPPALÄDER/HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL


SKOR PER BRANSCH TILLVERKNING

42

STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3 ANOUK CLAY CLYDE DAVE DONOVAN JESS JODIE MARCO MARTINO MAX MELVIN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

LÅG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STEEL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

LÅG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

52

LÅG

NUBUCK/OLJENUBUCK

52

HÖG

67 67 51

S1P AMBER ANNE BERLIN

63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

BOSTON 63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD CHICAGO 63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

JACK JORDAN NEW YORK

62

LÅG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

64 HÖG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

PARIS 63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

ELEKTRONIK STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

S3 ANOUK CLAY CLYDE DAVE DONOVAN JESS JODIE MAX MELVIN

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

52

LÅG

NUBUCK/OLJENUBUCK

52

HÖG

51

LÅG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

LÅG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

S1P AMBER ANNE BERLIN

63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

BOSTON 63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD CHICAGO 63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

JACK JORDAN NEW YORK

62

LÅG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

64 HÖG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

PARIS 63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD


DRIFT OCH UNDERHÅLL STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

43 FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3

ALASKA AMAZONE ANOUK CLAY CLYDE DAVE DONOVAN JESS JODIE MAX MELVIN NESTOR NORDIC RANGER ROCKY VALENTINO

46

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

46

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

52

LÅG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

52

HÖG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

LÅG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

51

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

50

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

50

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

67 HÖG FULLNARVSLÄDER/ ESD, SRC D, XD STEEL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER NUBUCK VITO 67 LÅG FULLNARVSLÄDER/ ESD, SRC D, XD STÅL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER NUBUCK

S2

EVERON EVOKE RINGO ROY SILVERSTONE SPA VENUS S2

58

HÖG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

58

LÅG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

58

HÖG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

58

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

BERGAMO TREVISO

70

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO, METALLFRI

D

INGEN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

70

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO, METALLFRI

D

INGEN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

O3

NATUR OCH MILJÖ STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3 ALASKA AMAZONE BAS BILLY BRYCE CLAY CLYDE DAVE DONOVAN FORNAX LEO LUKAS MENDOZA MENTO MERULA MITCHEL PATRICK PAUL PRIMUS ROCKY ZANDVOORT ZION ZOLDER

46

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

46

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

47

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN + BLIXTLÅS

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD, 6T

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

48

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD, 6T

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

SNÖREN

54

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL/ SYMPATEX®

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE®EASY TWIST

INGEN

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XL

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

48

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

53

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

51

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

53

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

47

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

53

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

PÄLS (FÅRSKINN) NAPPALÄDER/HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX® HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/SPALTLÄDER HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/SPALTLÄDER


SKOR PER BRANSCH LIVSMEDEL

44

STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3 ANOUK VENUS S3

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

52

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

S2 CAS CORONA GALUS S2 METRIC RINGO ROY VAYA VENUS S2 VERA VERA VILA

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

61

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® DUO

BLIXTLÅS

PÄLS (FÅRSKINN)

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, ESD, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® DUO

ELASTISK

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST SNÖREN + BLIXTLÅS

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

HÄLSO- OCH SJUKVÅRD STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3 JESS JODIE

52

LÅG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

52

HÖG

NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

S2 CAS CORONA METRIC VAYA VENUS S2 VERA VERA

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

61

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, ESD, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® DUO

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

HÖG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

LÅG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

S1P AMBER ANNE BERLIN

63 LÅG VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

BOSTON

63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

CHICAGO

63 LÅG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD

NEW YORK 64 HÖG STICKAD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD PARIS

63 LÅG

VÄVD TEXTIL PU ESD, SRC, METALLFRI D NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL BELAGD


FÖRVALTNING OCH TJÄNSTER STANDARD NAMN SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL

45

FASTSÄTTNING EGENSKAPER PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP

FODERMATERIAL

S3

BARI BAROCCO BELLAGIO BOLOGNA MARCO MARTINO MAX MELVIN MILANO MODENA NAPOLI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

66

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

66

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

68

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

68

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

67

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

67

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

51

LÅG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

51

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC, METALLFRI

D

NANO-KOLKOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE®EASY TWIST TPU SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

69

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

69

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

68 LÅG FULLNARVSLÄDER/ ESD, SRA, HRO D STÅL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER NUBUCK NOVARA 68 HÖG FULLNARVSLÄDER/ ESD, SRA, HRO D STÅL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER NUBUCK

PATRICK PAUL TORINO TRENTO VALENTINO

48

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

69

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

69

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

67 HÖG FULLNARVSLÄDER/ ESD, SRC D, XD STÅL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER NUBUCK

VENUS S3

52

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VITO 67 LÅG FULLNARVSLÄDER/ ESD, SRC D, XD STÅL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING TPU SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER NUBUCK S2 RINGO ROY VENUS S2

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

BERGAMO TREVISO

70

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO, METALLFRI

D

INGEN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

70

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO, METALLFRI

D

INGEN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

TOM

66

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

INGEN

O3

O2

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL


S3 46

ALASKA D XD

302546 303566

ALASKA XXD 306036

AMAZONE D XD

332546 333566

AMAZONE XXD 336036

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SVART OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XXD 39-47 SVART OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU VIBRAM® NITRIL / HRO INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SVART OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XXD 39-47 SVART OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM INGEN VIBRAM® NITRIL / HRO INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


ANDES D XD

304548 305568

HIMALAYA D XD

334548 335568

ZION D XD

300848 301868

BRYCE D XD

330848 331868

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SVART OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SVART OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 37-49 / XD 39-49 SVART MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 37-49 / XD 39-49 SVART MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

47


S3 48

LEO D XD XXD 6T

700548 701568 610028

LUKAS D XD XXD 6T

730548 731568 640028

PAUL D XD

700846 701866

PATRICK D XD

730846 731866

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA

D / XD / XXD 6T D 35-49 / XD 37-49 / XXD 6T 38-47 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL D / XD ROSTFRITT STÅL, XXD 6T VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING ÖVRE KONSTRUKTION D / XD STROBELSÖM, XXD 6T LÄSTAD MELLANSULA D / XD PU, XXD 6T INGEN YTTERSULA D / XD GRIPFORCE® EASY TWIST, XXD 6T 1-DENSITET PU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING PU FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM HALKSKYDD D / XD SRC, XXD 6T SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA

D / XD / XXD 6T D 35-49 / XD 37-49 / XXD 6T 38-47 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL D / XD ROSTFRITT STÅL, XXD 6T VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING ÖVRE KONSTRUKTION D / XD STROBELSÖM, XXD 6T LÄSTAD MELLANSULA D / XD PU, XXD 6T INGEN YTTERSULA D / XD GRIPFORCE® EASY TWIST, XXD 6T 1-DENSITET PU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING PU FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM HALKSKYDD D / XD SRC, XXD 6T SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


BAS D XD

700848 701868

BILLY D XD

730848 731868

DAVE D XD

932549 933569

DONOVAN D XD

954549 955569

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 37-49 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 37-49 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-49 BRUN OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN GRÅ/ORANGE/BLÅ 105 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-49 BRUN OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN GRÅ/ORANGE/BLÅ 135 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

49


S3 50

CLAY D XD

934549 935569

CLYDE D XD

960549 961569

NORDIC D XD

722546 723566

NESTOR D XD

762546 763566

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-49 SVART NUBUCK / OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ESD ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN GRÅ/ORANGE/BLÅ 105 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-49 SVART NUBUCK / OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ESD ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN GRÅ/ORANGE/BLÅ 135 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 36-49 / XD 37-49 SVART / BRUN OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-48 SVART / BRUN OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


ROCKY D XD

720546 721566

RANGER D XD

760546 761566

MAX D

408647

MELVIN D

438647

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 39-48 GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 SVART MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU + LUFTKUDDE GRIPFORCE® EASY TWIST TPU EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART/GRÅ OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 SVART MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU + LUFTKUDDE GRIPFORCE® EASY TWIST TPU EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART/GRÅ OVAL 130 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

51


S3 52

VENUS S3 D XD

714546 794566

ANOUK D

946516

JESS D

928516

JODIE D

968516

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D (KVINNA) 35-42 SVART MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART R-PET DAM 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D (KVINNA) 35-42 SVART NUBUCK / OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART R-PET DAM 75 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D (KVINNA) 35-42 SVART NUBUCK / OLJENUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART R-PET DAM 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC


ZOLDER D XD

508846 518866

ZANDVOORT D XD

538846 548866

PRIMUS XD

939868

SYMPATEX®

PLUVIUS XD

937868

SYMPATEX®

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-48 MÖRKBRUN OLJENUBUCK NAPPALÄDER / SPALTLÄDER ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 37-48 / XD 39-48 MÖRKBRUN OLJENUBUCK NAPPALÄDER / SPALTLÄDER ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XD 37-49 SVART / GRÅ FULLNARVSLÄDER / VATTENTÄT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX® ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XD 37-49 SVART / GRÅ PU-BELAGT LÄDER / KEMIKALIERESISTENS HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX® ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 140 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

53


S3 54

MENTO D

581548

MERULA D

181548

MENDOZA D

582848

SYMPATEX®

DEMPO D

583848

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 37-48 BRUN FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 37-49 BRUN FULLNARVSLÄDER PÄLS (FÅRSKINN) ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 37-48 MÖRKBRUN OLJENUBUCK / VATTENTÄT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX® ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 37-49 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


GALUS S3 XD

580866

FORNAX D

158848

MITCHEL D XL

154848 130358

VULCANUS D XD

539848 540868

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER PÄLS (FÅRSKINN) ANTISTATISK / ÖVRE LAGER AV MOLTON ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN BLIXTLÅS EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP

D 39-49 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖRVERKTYG INKL. SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM HALKSKYDD SRC D / XL D 39-49 / XL 50-53 SVART D FULLNARVSLÄDER + EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING, XL FULLNARVSLÄDER D HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL, FODERMATERIAL XL NAPPALÄDER / SPALTLÄDER D ANTISTATISK, MED FÖRSTÄRKT HÄL, XL VEGETABILISKT INNERSULA GARVAT LÄDER, MED FÖRSTÄRKT HÄL ANTIBAKTERIELL INLÄGGSSULA STÅL TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ROSTFRITT STÅL LÄSTAD ÖVRE KONSTRUKTION D PU / XL INGEN MELLANSULA D GRIPFORCE® DUO / HRO, XL NITRILGUMMI / HRO YTTERSULA PU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING D SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 140 CM, FASTSÄTTNINGSTYP XL SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM D SRC / XL SRA HALKSKYDD PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D D 37-49 / XD 39-49 SVART FULLNARVSLÄDER NAPPA / HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO/HRO PU FLAMHÄMMANDE KARDBORREKNÄPPNING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

55


S3 56

MACE M XD

504863

MACK M XD

534863

COMODIUS S-ORTH

102070

CONSTANS S-ORTH

132070

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL ROSTFRITT STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

12 SEMI-ORTOPEDISK 39-47 SVART FULLNARVSLÄDER NAPPALÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL TÅFÖRSTÄRKNING ALUMINIUM ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA VIBRAM® NITRIL / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM HALKSKYDD SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

12 SEMI-ORTOPEDISK 39-47 SVART FULLNARVSLÄDER NAPPALÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL TÅFÖRSTÄRKNING ALUMINIUM ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA VIBRAM® NITRIL / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 140 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM HALKSKYDD SRC


HA EN BRA DAG

57


S2 S3 58

SPA D XD

706540 707560

SILVERSTONE D XD

736540 737560

EVOKE D XD

716540 717560

EVERON D XD

746540 747560

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 BLÅ / GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 BLÅ / GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 36-48 / XD 37-48 SVART / GRÅ NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 36-48 / XD 37-48 SVART / GRÅ NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 140 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


ROY D XD

700540 701560

RINGO D XD

730540 731560

VENUS S2 D XD

714540 794560

GALUS S2 XD

580860

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

XD 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER PÄLS (FÅRSKINN) ANTISTATISK / ÖVRE LAGER AV MOLTON ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN BLIXTLÅS EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

59


S2 S3 60

METRIC D XD

506540 507560

VERA D XD

506544 507564

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 VIT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ESD ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN ELASTISK EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-49 / XD 37-49 VIT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

VERA ÄR OCKSÅ TILLGÄNGLIG MED FÄRGADE SULOR FÖR BRANSCHSPECIFIKT ARBETE D XD

302546 506514 303566 507514

VAYA D

500544

D XD

506504 507504

D XD

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

506524 507524

D 35-48 VIT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

D XD

506534 507534


VILA D

546544

CAS D

520540

CORONA D

544540

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 VIT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNÖREN VIT R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 VIT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN VIT R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 37-48 VIT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN VIT R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

61


S1P S3 62

ANNE D

922516

AMBER D

942516

JACK D XD

918549 919569

JORDAN D XD

950549 951569

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D (KVINNA) 35-42 SVART / GRÅ MIKROFIBER / TEXTIL HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART R-PET DAM 75 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D (KVINNA) 35-42 SVART / GRÅ MIKROFIBER / TEXTIL HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL STÅL STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART R-PET DAM 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-48 DENIM BLÅ JEANS / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN GRÅ/ORANGE/BLÅ 105 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD 39-48 DENIM BLÅ JEANS / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN GRÅ/ORANGE/BLÅ 135 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC


BERLIN D

406647

PARIS D

404647

BOSTON D

400647

CHICAGO D

402647

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 39-47 GRÅ / BLÅ VÄVD TEXTIL PU-BELAGD HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST TPU + LUFTKUDDE EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART / BLÅ OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 39-47 SVART / GRÅ VÄVD TEXTIL PU-BELAGD HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST TPU + LUFTKUDDE EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART/RÖD OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 SVART / GRÅ STICKAD TEXTIL PU-BELAGD HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST TPU + LUFTKUDDE EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART/ORANGE OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 GRÅ / SVART STICKAD TEXTIL PU-BELAGD HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST TPU + LUFTKUDDE EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART/BLÅ OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

63

KT

KT


S1P S3 64

NEW YORK D

432647

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 GRÅ / SVART STICKAD TEXTIL PU-BELAGD HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIELL NANO-KOLKOMPOSIT STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST TPU + LUFTKUDDE EXTRA SLITTÅLIG BELÄGGNING SNÖREN SVART/BLÅ OVAL 130 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 35-48 SVART / GRÅ NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN KARDBORREBAND EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D / XD D 35-48 / XD 37-48 SVART / GRÅ NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL STÅL INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

S1 DAYTONA D

786540

LE MANS D XD

726540 727560

KT


ANSVARSFULL SEDAN 1931

65


O2 S3 66

TOM D

709542

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL INNERSULA INLÄGGSSULA TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDANDE MELLANSULA ÖVRE KONSTRUKTION MELLANSULA YTTERSULA YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING FASTSÄTTNINGSTYP EUROPEISK STANDARD ANTISTATISKA EGENSKAPER HALKSKYDD

D 37-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL ANTISTATISK ANTIBAKTERIELL INGEN INGEN STROBELSÖM PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNÖREN SVART/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20347:2012/ARBETSSKO ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

BUSINESS S3 BARI D

118090

BAROCCO D

168090

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 BLÅ FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA PU-DÄMPNINGSDYNOR YTTERSULA TPU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 HALKSKYDD SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 BLÅ FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA PU-DÄMPNINGSDYNOR YTTERSULA TPU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 HALKSKYDD SRC


MARCO D

112090

MARTINO D

162090

VITO D XD

114090 114000

VALENTINO D XD

164090 164000

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 BRUN FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA PU-DÄMPNINGSDYNOR YTTERSULA TPU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN BRUN BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 HALKSKYDD SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 BRUN FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA PU-DÄMPNINGSDYNOR YTTERSULA TPU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN BRUN BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 HALKSKYDD SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D / XD 39-48 SVART 2 TONER FULLNARVSLÄDER / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA PU-DÄMPNINGSDYNOR YTTERSULA TPU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 HALKSKYDD SRC

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D / XD 39-48 SVART 2 TONER FULLNARVSLÄDER / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA PU-DÄMPNINGSDYNOR YTTERSULA TPU YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 HALKSKYDD SRC

67


BUSINESS S3 S3 68

NAPOLI D

111090

NOVARA D

131090

BOLOGNA D XD

107090 107000

BELLAGIO D

137090

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 BRUN 2 TONER FULLNARVSLÄDER / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN BRUN BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 BRUN 2 TONER FULLNARVSLÄDER / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN BRUN BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D / XD 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA


MILANO D

106090

MODENA D

136090

TRENTO D

105090

TORINO D

135090

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING STÅL ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 90 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

69


BUSINESS S3 O3 70

BERGAMO D

107092

TREVISO D

105092

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING INGEN ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20347:2012 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA

PASSFORM STORLEKSUTBUD FÄRG ÖVRE MATERIAL FODERMATERIAL SKYDDANDE INNERSULA

D 39-48 SVART FULLNARVSLÄDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING / ANTISTATISK MED FÖRSTÄRKT HÄL / ESD INLÄGGSSULA ANTIBAKTERIELL MED ÖVRE LAGER AV LÄDER TÅFÖRSTÄRKNING INGEN ÖVRE KONSTRUKTION LÄSTAD MELLANSULA INGEN YTTERSULA NITRILGUMMI / HRO YTTRE TÅFÖRSTÄRKNING INGEN FASTSÄTTNINGSTYP SNÖREN SVART BUSINESS 75 CM EUROPEISK STANDARD EN ISO 20347:2012 ANTISTATISKA EGENSKAPER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 HALKSKYDD SRA


BALANS MELLAN SÄKERHET OCH MODE, UTAN ATT GÅ FÖR LÅNGT

71


HYDRO-DRY® -STRUMPOR 72

DEN PERFEKTA MÅNGSIDIGA STRUMPAN KOMFORTABEL PASSFORM

4-KANALSFIBER

STERILISERAD SOM STANDARD OCH ANTISTATISK

SLITTÅLIG FIBER

VENTILATIONKANALER I OVANDELEN

ANTISTATISK/ESD

ANATOMISKT STICKAD TÅ

HANDSYDD TÅSÖM

Vi svettas för att hålla oss svala. Ju varmare vi blir desto mer svett producerar vi. Det gäller i synnerhet för våra fötter när vi bär skor. Om svetten inte har någonstans att ta vägen blir fötterna först fuktiga och sedan kalla. Det är inte bara obekvämt och irriterande utan kan i värsta fall vara farligt.


73

HYDRO-DRY® WORKING

HYDRO-DRY® BUSINESS

HYDRO-DRY® THERMO

Den perfekta, mångsidiga strumpan som kan bäras året runt. Den elastiska konstruktionen garanterar en perfekt passform. Cordura® i hälen och den främre delen förlänger strumpans livslängd. Denna strumpa har utmärkta ledande egenskaper, ESD. Tillgänglig i storlek 35 till 53. Tillgänglig i 3 färger: svart, blått och grått.

Den perfekta strumpan till våra Business-skor, för en optimal och komfortabel känsla. Denna strumpa har extra ledande egenskaper, ESD. Tillgänglig i storlek 35 till 50.

En tjockare, varmare och bättre isolerad strumpa. Är perfekt för kalla förhållanden. Denna strumpa har antistatiska egenskaper. Tillgänglig i storlek 35 till 50.

SPECIFIKATIONER C OOLMAX® POLYESTERFIBER MED 4 KANALER ABSORBERAR OCH FÖR BORT FUKT EFTER HAND. CORDURA® FÖRSTÄRKER OCH STÄRKER STRUMPORNA OCH FÖRLÄNGER DERAS LIVSLÄNGD. OLIKA MODELLER FÖR OLIKA ÅRSTIDER OCH AKTIVITETER. STERILISERAD, DÖDAR BAKTERIER OCH UNDVIKER LUKTER. TORKAR FORT – INUTI OCH UTANFÖR SKON. EMMA HYDRO-DRY®-STRUMPOR FÖR TORRA OCH FRÄSCHA FÖTTER. K OMFORTABEL PASSFORM SOM GÖR ATT STRUMPAN INTE GLIDER NER. STRUMPORNA ÄR UTVECKLADE FÖR EN PERFEKT ­ ­K OMBINATION MED INNERFODREN HOS ALLA EMMA-SKOR. FUKTABSORPTION FRÅN FÖTTERNA VIA STRUMPAN TILL INNERFODRET I SKON FÖR ATT HÅLLA FÖTTERNA TORRA OCH KOMFORTABLA SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT.


TILLBEHÖR 74

EMMA HYDRO-TEC®-INNERSULOR EMMA erbjuder en rad olika innersulor som är utformade att ge foten och fotvalvet extra stöd, och för ytterligare dämpning. Det är ingen överflödig lyx på hårda ­betonggolv. Innersulorna kan användas för att optimera passformen hos nya eller ­befintliga skor. Du kan välja mellan Comfort-, Business- och Stability-innersulor. OBS! Om du lägger in egna innersulor i skyddsskor (dvs. innersulor som inte kommer från skons tillverkare) uppfyller skon inte längre de obligatoriska standarderna.

SNÖREN Det är få saker som är så irriterande som skosnören som hela tiden går upp. Det kan dessutom vara farligt. EMMA använder snören som är tillverkade av ­PET-flaskor, som återanvänds efter användning. En solid kärna ger det rätta tätheten och elasticiteten. Denna konstruktion i skosnöret håller fast skon på ett säkert sätt och garanterar stabilitet. Kevlar-snören är tillgängliga för skydd mot gnistor, hetta och öppna lågor.

SKOVÅRD Dina EMMA-skor är utformade att tåla de mest krävande situationerna. De garanterar ännu bättre resultat om de sköts på rätt sätt. Vi erbjuder olika rengöringsprodukter och sprayer för att skydda och vårda lädret. Vi har dessutom tagit fram en speciell uppsättning av rengöringsborstar för att ta bort smuts.

FOTVÅRD Oavsett hur hårt vi arbetar med att tillverka skor som uppfyller de allra strängaste kraven kan det hända att dina fötter behöver vård emellanåt. Normalt sett är våra strumpor och skor den perfekta lösningen för svettningsproblem. Men om du till exempel arbetar i ett tropiskt klimat räcker denna kombination inte heller till. EMMA:s fotspray neutraliserar lukter och de antibakteriella ämnena motverkar fotsvamp.


UTPROVNING PÅ PLATS

FOTSKANNING OCH UTPROVNING AV SKOR PÅ PLATS

SKANNA QR-KODEN FÖR ATT SE VÅR FILM ”UTPROVNING OCH MÄTNING PÅ PLATS”. PLATS”

PÅ EMMA TAR VI KOMFORT OCH PASSFORM PÅ STÖRSTA ALLVAR.

Därför har vi en mobil utprovnings­ service* med konsulter som provar ut skor och ger råd. Tillsammans hittar vi de skor som passar bäst till dina personliga preferenser, ditt arbete, arbetsmiljö och yrke. *TILLGÄNGLIG INOM 250 KM AVSTÅND FRÅN KERKRADE.

Först mäter vi fötternas längd och bredd. Sedan tittar vi på fotens form och mäter fotryggens höjd. Vi tar fram ett par skor som du kan prova. Kan fötterna röra sig fritt? Finns det tillräckligt med plats för skorna? Sitter skorna inte för löst? Skorna måste följa ­fotvalvets naturliga form och sitta bekvämt runt hälen, utan att det finns för mycket plats i skon. FOTSKANNER FINNS I BUSSEN. KOMPLETT STORLEKSSORTIMENT FINNS. PERSONLIG RÅDGIVNING. RÅD BETRÄFFANDE SEMI-ORTOPEDISKA KORRIGERINGAR.

75


PRODUKTÖVERSIKT

S3 S3

76

NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

FASTSÄTTNING YTTERSULA TYP PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER

ALASKA AMAZONE ANDES ANOUK BAS BILLY BRYCE CLAY CLYDE COMODIUS CONSTANS DAVE DEMPO DONOVAN FORNAX GALUS S3 HIMALAYA JESS JODIE LEO LUKAS MACE M MACK M MAX

FODERMATERIAL

1,7,8

46

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,7,8

46

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,3

47

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,4,5,6,7,9

52

HÖG

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

1,2,3,8

49

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,2,3,8

49

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

1,2,3,8

47

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,4,5,6,7,8

50

LÅG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,4,5,6,7,8

50

HÖG

NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

-

56

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

S-ORT

ALUMINIUM VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING VIBRAM ® NITRIL

SNÖREN

NAPPALÄDER

-

56

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

S-ORT

ALUMINIUM VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING VIBRAM ® NITRIL

SNÖREN

NAPPALÄDER

1,4,5,6,7,8

49

LÅG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

3

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

1,4,5,6,7,8

49

HÖG

OLJENUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,2,3,8

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

1,2

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

BLIXTLÅS

PÄLS (FÅRSKINN)

1,3

47

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,4,5,6,7,10 52 LÅG NUBUCK/OLJENUBUCK 1,4,5,6,7,10 52 HÖG NUBUCK/OLJENUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

D, XD, 6T

STÅL

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD, 6T

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

1,8

48

HÖG

3

56

LÅG

3

56

HÖG

SNÖREN + BLIXTLÅS HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

ANTISTATISK, SRC

1,8

1,4,5,6,7,11 51 LÅG MIKROFIBER ESD, SRC, METALLFRI D

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

MELVIN 1,4,5,6,7,11 51 HÖG MIKROFIBER ESD, SRC, METALLFRI D

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

MENDOZA MENTO MERULA MIKE MITCHEL NESTOR NORDIC PATRICK PAUL PLUVIUS PRIMUS RANGER ROCKY VENUS S3 VULCANUS ZANDVOORT ZION ZOLDER

2,8

54

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

INGEN

1,8

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

INGEN

1,8

54

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

INGEN

3

-

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRA, HRO

XL

STÅL

ROSTFRITT STÅL

NITRILGUMMI

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX® HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL PÄLS (FÅRSKINN)

3,8

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XL

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

1,4,7

50

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,4,7

50

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,4,8,11

48

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,4,8,11

48

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

NAPPALÄDER/HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2

53

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX®

1,2,8

53

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL / SYMPATEX®

4,7

51

HÖG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,4,7,8

51

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,9,11

52

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST ELASTISK

3

55

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

KARDBORREBAND

3,8

53

HÖG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

1,3,8

47

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

3,8

53

LÅG

OLJENUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

ROSTFRITT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNÖREN

NAPPALÄDER/SPALTLÄDER

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/SPALTLÄDER HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL NAPPALÄDER/SPALTLÄDER

S2 NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

CAS CORONA EVERON EVOKE GALUS S2 METRIC RINGO ROY SILVERSTONE SPA VAYA VENUS S2 VERA VERA VILA

PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA

FASTSÄTTNING TYP

FODERMATERIAL

2,9,10

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,9,10

61

HÖG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4,7

58

HÖG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

7

58

LÅG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

1,9

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® DUO

BLIXTLÅS

2,9,10

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, ESD, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,4,7,9,11

59

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,4,7,9,11

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4,7

58

HÖG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4,7

58

LÅG

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,9,10

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,4,7,9,10,11

59

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,9,10

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST ELASTISK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

2,9,10

60

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

INGEN

2,9

61

LÅG

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® DUO

ELASTISK

PÄLS (FÅRSKINN)

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

GRIPFORCE® EASY TWIST SNÖREN + BLIXTLÅS HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL


S1P FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

AMBER ANNE BERLIN

FODERMATERIAL

62

HÖG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

62

LÅG

MIKROFIBER/TEXTIL

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4,5,6,10 63 LÅG

VÄVD TEXTIL ESD, SRC, METALLFRI D PU-BELAGD

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

BOSTON 4,5,6,10 63 LÅG

STICKAD TEXTIL ESD, SRC, METALLFRI D PU-BELAGD

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

CHICAGO 4,5,6,10 63 LÅG

STICKAD TEXTIL ESD, SRC, METALLFRI D PU-BELAGD

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

JACK JORDAN NEW YORK

4,5,6

62

LÅG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4,5,6

62

HÖG

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALLFRI

D, XD

KOMPOSIT VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® EASY TWIST

SNÖREN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4,5,6,10 64 HÖG

STICKAD TEXTIL ESD, SRC, METALLFRI D PU-BELAGD

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

PARIS 4,5,6,10 63 LÅG

VÄVD TEXTIL ESD, SRC, METALLFRI D PU-BELAGD

NANO-KOL VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING GRIPFORCE® SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL KOMPOSIT EASY TWIST TPU

S1

FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

77

4,5,6,10 4,5,6,10

DAYTONA LEMANS

FODERMATERIAL

4

64

LÅG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST KARDBORREBAND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

4

64

LÅG

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN

O2 FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

TOM

11

66

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ANTISTATISK, SRC

D

INGEN

INGEN

GRIPFORCE® EASY TWIST

FODERMATERIAL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL

SNÖREN

BUSINESS S3 FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

BARI BAROCCO BELLAGIO BOLOGNA MARCO MARTINO MILANO MODENA NAPOLI NOVARA TORINO TRENTO VALENTINO VITO

FODERMATERIAL

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

4,11

66

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

4,11

66

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

11

68

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

11

68

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

1,5,11

67

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

1,5,11

67

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRC

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

11

69

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

11

69

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

11

68 LÅG FULLNARVSLÄDER/NUBUCK

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

11

68 HÖG FULLNARVSLÄDER/NUBUCK

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

11

69

HÖG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

11

69

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

2,7,11

67 HÖG FULLNARVSLÄDER/NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

2,7,11

67 LÅG FULLNARVSLÄDER/NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING

TPU

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

BUSINESS O3 FASTSÄTTNING PASSFORM TÅFÖRSTÄRKNING SKYDDSLAGER YTTERSULA TYP NAMN BRANSCH SIDA MODELL ÖVRE MATERIAL EGENSKAPER

BERGAMO TREVISO

FODERMATERIAL

7,11

70

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO, METALLFRI

D

INGEN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

7,11

70

LÅG

FULLNARVSLÄDER

ESD, SRA, HRO, METALLFRI

D

INGEN

VÄVD UTAN GENOMTRÄNGNING NITRILGUMMI

SNÖREN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIELL OCH WELLNESS-LÄDER

BRANSCHER BRANSCH

NUMMER BRANSCH

BYGG OCH TEKNIK 1 DRIFT OCH UNDERHÅLL 7

NUMMER BRANSCH

NUMMER BRANSCH

NUMMER BRANSCH

NUMMER BRANSCH

NUMMER

KEMIKALIER 2 NATUR OCH MILJÖ 8

METALL 3 LIVSMEDEL 9

LOGISTIK OCH TRANSPORT 4

TILLVERKNING 5

ELEKTRONIK

HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

FÖRVALTNING OCH TJÄNSTER 11

10

6


78

FÖRETAGETS SOCIALA ANSVAR ARBETA SÄKERT, ALLTID!

EMMA är ett exceptionellt företag i den nederländska tillverkningsbranschen. Vårt mål är att inte bara uppfylla utan överträffa relevanta standarder eftersom vi alltid strävar efter att tillverka det bästa. Vi är endast nöjda om vi garanterat vet att folk kan gå till jobbet helt säkra och utan att behöva oroa sig, tack vare våra produkter. Det gäller självfallet även alla som jobbar på EMMA. EMMA har en speciell personalpolicy. Traditionellt har vi alltid arbetat med personer som är mer sårbara på ­arbetsmarknaden. Vi gör det möjligt för alla att ­prestera efter bästa förmåga. Som arbetsgivare spelar vi en ­central roll i samhället och känner ett ansvar för att ­behålla vårt speciella arbetssätt.

För EMMA innebär företagets sociala ansvar att vara medveten om vår miljö. Beträffande miljön tillämpar vi nederländska standarder i hela världen. Vi inspek­ terar även regelbundet vår egen verksamhet för att säkerställa att avfallshanteringen äger rum på ett ­ ansvarsfullt sätt. Vid utveckling och tillverkning av ­ både nya och befintliga EMMA-produkter läggs särskild vikt vid den cirkulära filosofin, där återanvändning av material är centralt. På detta sätt når vårt engagemang långt u ­tanför EU:s gränser. Vår inköpsavdelning tar ­ansvar för miljön genom att främst arbeta med leve­ran­ törer som är ISO 14001-certifierade, eller har ett ­likvärdigt certifikat.

Just nu har vi över 150 anställda i Nederländerna. På en global skala jobbar minst 1000 personer med ­EMMA-produkter varje dag. För oss är det självklart att vårt sociala ansvar gäller för hela produktionskedjan. Både avseende arbetsförhållandena hos våra leverantörer och ursprunget av våra råmaterial strävar vi efter en rättvis och ansvarsfull tillverkning där personer ­behandlas och betalas rättvist. Barnarbete är oaccep­ tabelt och en säker arbetsplats är av största vikt.

Givetvis är det viktigt för oss att göra vinst i vår ­verksamhet så att vårt märke kan växa och utvecklas. Men i vår strävan efter vinst ska vi aldrig tappa fokus på människan och miljön. En hållbar tillväxt garanterar ­företagets framtid och framtiden för alla som arbetar på EMMA. Det gör det möjligt för att oss investera på ett ansvarsfullt sätt i nya modeller, nya arbetsmetoder, nya material, nya marknader och så många anställningsmöjligheter som möjligt. På EMMA tar vi vår verksamhet och vårt sociala ansvar på största allvar.


79

EXTREMT SKYDD HAR BLIVIT ÄNNU SÄKRARE... FÖR MILJÖN


EMMA SAFETY FOOTWEAR TUNNELWEG 104 6468 EK KERKRADE NEDERLÄNDERNA TEL +31 45 566 6500 SALES@EMMASF.COM WWW.EMMASAFETYFOOTWEAR.COM KUNDSERVICE HULTAFORSVÄGEN 21 517 96 HULTAFORS TEL +46 33 723 7550 INFO@HULTAFORSGROUP.SE

LÄS DEN HÄR BROSCHYREN ONLINE.

din ÅterfÖ rsÄ ljA re

UTGIVNINGSDATUM JULI 2020

EXTREMT SKYDD HAR BLIVIT ÄNNU SÄKRARE... FÖR MILJÖN