EMMA Safety Footwear DK Katalog 2022

Page 1

KATALOG 2022

EXTREMELY SAFE JUST GOT EVEN SAFER... FOR THE ENVIRONMENT


EKSTREMT SIKKERT Alle EMMA sikkerhedssko og -støvler opfylder og overgår kravene i EN ISO 20345:2011 (E) EN ISO 20347:2012 (E) Sikkerhed er ikke noget, vi siger, det er noget, der gennemsyrer alt, vi gør, i hver støvle, hver sko. Normernes minimumskrav er også vores minimumskrav, men vi går meget, meget længere end det.

EUROPÆISKE STANDARDER

EN ISO 20345:2011 SIKKERHEDSSKO MED STÅL/ KOMPOSIT TÅVÆRN OG SØMVÆRN. MERE EGNET TIL VÅDE ARBEJDSFORHOLD.

EN ISO 20345:2011 SIKKERHEDSSKO MED STÅL/ KOMPOSIT TÅVÆRN. MERE EGNET TIL VÅDE ARBEJDSFORHOLD.

EN ISO 20345:2011 SIKKERHEDSSKO MED STÅL/ KOMPOSIT TÅVÆRN OG SØMVÆRN. MERE EGNET TIL TØRRE ARBEJDSFORHOLD.

EN ISO 20347:2012 ARBEJDSSKO UDEN TÅVÆRN MED STÅL/KOMPOSIT SØMVÆRN. MERE EGNET TIL VÅDE ARBEJDSFORHOLD.

EN ISO 20347:2012 ARBEJDSSKO UDEN TÅVÆRN, EGNET TIL VÅDE FORHOLD.

DOBBELT DENSITET GUMMI/PU-SÅL, YDERSÅL FREMSTILLET AF NITRILGUMMI, MELLEMSÅL FREMSTILLET AF PU, VELEGNET TIL TEMPERATURER MELLEM -25°C OP TIL 300°C.

ENKELT DENSITET NITRIL GUMMISÅL, EKSTREMT SLIDSTÆRK, VELEGNET TIL TEMPERATURER MELLEM -25°C OP TIL 300°C.

ENKELT DENSITET PU-SÅL, ULTRALET OG SMIDIG, VELEGNET TIL TEMPERATURER MELLEM -10°C OP TIL 90°C.

SÅLMATERIALE

DOBBELT DENSITET PU/PU-SÅL, YDER- OG MELLEMSÅL FREMSTILLET AF POLYURETAN (PU), ULTRALET OG SMIDIG TIL TEMPERATURER OVER -10°C OP TIL 110°C.

DOBBELT DENSITET TPU/PU-SÅL, YDERSÅL FREMSTILLET AF TPU MED INDVENDIGE PU PUDER FOR MAKSIMAL KOMFORT, VELEGNET TIL TEMPERATURER OVER -10°C OP TIL 110°C.

MATERIALE OVERDEL

LUKNING KT

FULDNARVET LÆDER

OLIE NUBUCK LÆDER

LUKNING

LYNLÅS

MIKROFIBER

VÆVET TEKSTIL PU BELAGT

STRIKKET TEKSTIL PU BELAGT

SNØREBÅND

KEVLAR SNØREBÅND (FLAMMEHÆMMENDE)

SIKKERHED

ANVENDELSE

VELCRO

VELEGNET TIL INDENDØRSBRUG

VELEGNET TIL UDENDØRSBRUG

VELEGNET TIL INDENDØRSOG UDENDØRSBRUG

VARMERESISTENT YDERSÅL, VELEGNET TIL TEMPERATURER OP TIL 300°C.

KROMFRIT FOR

METALFRI

TILGÆNGELIG I FORSKELLIGE BREDDER

VANDTÆT

VARMEISOLERET KULDEISOLERET

KEMISK RESISTENS

SIKKERHED

PELSFORET

GENERELLE IKONER MATERIALER EN ISO 61340-4-3 EN ISO 61340-5-1 ELEKTROSTATISK AFLADNING

HYDRO-TEC® FORING

ANTIBAKTERIEL BEHANDLET

BIOLOGISK NEDBRYDELIG FORING

REFLEKTERENDE MATERIALE

SLIDSTÆRKE OG STÆRKE FIBRE

MATERIALERNE I DISSE SÅLER ER MILJØVENLIGE OG PRODUCERET, SÅ DE ER EGNEDE TIL GENBRUG


INDHOLDSFORTEGNELSE 3

EMMA SAFETY FOOTWEAR HISTORIE, MISSION OG VISION

4

NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED

6

SKC: KOMFORT

8

SKC: CIRKULARITET

10

CIRKULARITET OG OMVENDT LOGISTIK

12

SIKKERHEDSSTANDARDER S3

16

S2

28

S1P

32

O2

36

BUSINESS S3

38

BUSINESS O3

41

HYDRO-DRY® BÆREDYGTIGE STRØMPER

42

HYDRO-TEC® INDLÆGSSÅLER

44

TILBEHØR

46

PRODUKTOVERSIGT

48


HISTORIE, MISSION OG VISION

© Nol Pepermans - Nederlands Fotomuseum

4

EMMAS UNIKKE HISTORIE Der er en unik historie bag EMMA sikkerhedssko. I den første del af det 20. århundrede arbejdede tusindvis af minearbejdere ved statsminerne i det sydlige Limburg. Minearbejderne blev jævnligt såret eller invalideret, under deres arbejde i minerne, hvilket betød, at de ikke længere kunne udføre deres arbejde.

Med dette i tankerne lancerede de hollandske statsminer (DSM) forskellige initiativer for at hjælpe tidligere minearbejdere med at finde passende alternativt arbejde. I 1918 blev Fund for Social Institutions Foundation (FSI) grundlagt af de daværende hollandske statsminer, der opstod fra ledelsen af butikker og suppekøkkener for ­minearbejdere under Første Verdenskrig (1914-1918). Fonden begyndte blandt andet også at forsvare DSM's medarbejderes interesser. I 1927 oprettede FSI Workshop for Invalid Miners (WIM), en skofabrik, der specialiserede sig i at reparere - og senere også fremstille­– robuste og ekstra støttende sko til minearbejdere. EMMA Shoe Factory blev officielt indviet i 1931. På det tidspunkt var EMMA en social beskæftigelsesfacilitet, opkaldt efter statsminen EMMA. Alle statsminerne bar navnet på et medlem af kongefamilien. Stats­ minen Emma var opkaldt efter dronning Emma af Waldeck-Pyrmont (1858-1934). Efter lukningen af ­ statsminerne (1966-1974), fik tidligere minearbejdere ­ også job hos EMMA.


5

MEGET ER FORANDRET PÅ 90 ÅR, MEN IKKE VORES LIDENSKAB FOR KVALITET WE CARE, WORK SAFE!

Sikkerhed er det vigtigste for EMMA. Sikkerhed for fødderne og sikre arbejdsforhold for vores medarbejdere, i hele kæden. EMMA står for og sælger sikkerhed. Derfor er EMMAs mission følgende:

MISSION: EMMA Safety Footwear udvikler og fremstiller sikkert fodtøj på en socialt ansvarlig måde, der gør det muligt for alle at arbejde komfortabelt. Denne mission er central for vores virksomhed. Vi tænker også på fremtiden. EMMA har ambitioner for vækst. EMMA sigter mod at vokse med hensyn til salg, også på det internationale marked, men kun på en ansvarlig måde. Det er sådan, vi skaber en virkelig påvirkning, for vi har kun én planet. Jo flere sko der er produceret på en bæredygtig måde, jo bedre er det for miljøet! Derfor har vi også udviklet vores vision:

VISION:

EMMA ønsker at være en førende og banebrydende international virksomhed inden for udvikling og produktion af det sikreste fodtøj. En organisation, der driver forretning på en socialt ansvarlig måde, og som styrer og kontrollerer den cirkulære forsyningscyklus. En unik, engageret og stolt virksomhed med ansvar for fremtiden og vores næste generationer.


NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED 6

KLAR TIL FREMTIDEN NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED Næste generations sikkerhed. Det er, hvad EMMA handler om. Sikkerhed kommer altid først. Ikke kun for vores medarbejdere på tværs af hele organisationen, men selvfølgelig også for vores kunder.

EMMA sko er ISO 20345:2011 certificeret. Vi gennemfører omfattende tests i vores test­ ­ ­center hver dag. Vi anvender SKC-princippet: Sikkerhed, komfort, cirkularitet. Ekstremt sikker, ekstremt komfortabel, ekstremt cirkulær. EMMA mener, at det er den rigtige rækkefølge. For hvem vil have bæredygtige sikkerhedssko, der ikke er sikre? Vi har også for nylig udvidet forståelsen af ­begrebet "sikkerhed". Vi vælger nu sikkert fodtøj, sikre arbejdsforhold og sikkerhed for miljøet, også for fremtidige generationer. Sådan opstod "næste generations sikkerhed". Vi anvender fem grundlæggende principper: Vi tilpasser os den foranderlige verden, cirkulære ­ processer, løbende forbedringer, kundeinddragelse og ny teknologi. Ved at fokusere på disse fem ­søjler er vi "klar til fremtiden".


IN EVERY WAY, A PARTNER TO RELY ON HULTAFORS GROUP tilbyder et dynamisk udvalg af fremragende varemærker, du kan stole på, for forhandlere og håndværkere. Alle varemærkerne i koncernen er forenet i en fælles passion: At sikre at fagfolk er på forkant mht. Funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og produktivitet.

VERDEN I FORANDRING

CIRKULÆRE PROCESSER

KONSTANT FORBEDRING

Verden ændrer sig hurtigere end nogensinde. Det stiller nye krav til måden, vi arbejder på, og derfor også til nye krav til sikkerheden. Det er ikke længere nok at være sikker, vi vil gerne sørge for, at vi kan fortsætte med at arbejde sikkert i fremtiden. Altid. EMMA står i spidsen for nyudvikling, og vil i fremtiden være de ­første til at lancere sikkerhedssko til funktioner og arbejdsforhold, vi i dag ikke engang kan forestille os. VI KAN KUN SIKRE NÆSTE GENERATIONS JOB MED NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED.

Med dagens teknologi kan vi designe, producere, indsamle og genbruge cirkulære produkter. Det er vores ansvar at gøre netop det. For at sikre, at verden forbliver beboelig, og for at forhindre forurening og affald, ser vi det som vores pligt at have en cirkulær tilgang. NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED ER SIKKERHED, DER IKKE KUN BESKYTTER DEM, DER BRUGER VORES SKO, MEN OGSÅ VERDEN OMKRING DEM: SIKKERHED FOR FREMTIDIGE GENERATIONER.

Vi tror på en proces med konstant læring og forbedring. Det cirkulære feedback system giver os ikke kun mulighed for at indsamle materialer, men også løbende at indsamle ­information om vores sko. Materialer går ikke længere til spilde, og vi går ikke længere glip af ekspertise. Al den information, vi får på denne måde, deler vi med vores kunder, og vi fortsætter med at forbedre ­vores sko. Innovation, forbedring og fornyelse stopper aldrig. SÅDAN FORTSÆTTER VI MED UDVIKLING AF NÆSTE GENERATION AF SIKKERHEDSSKO.

Hultafors Group præsenterer 15 førende varemærker, som tilsammen udgør en unik produktfamilie til den­ professionelle håndværker. Hvert brand repræsenterer ekspertise inden for et specifikt område og tilbyder uovertruffen viden og indsigt i de unikke udfordringer, som fagfolk står over for i deres arbejde. Dette giver os mulighed for at imødekomme eller endda være på forkant med stadigt skiftende krav og designe innovative, avancerede produkter, der gør håndværkerens arbejdsdag sikrere, nemmere og mere produktiv. Med enestående ekspertise inden for branddrevne produktkategorier inden for industri- og byggesektoren giver vi kunder og brugere en førsteklasses oplevelse. Ved at anvende vores kvalitetsprodukter, der er udviklet på baggrund af håndværkeres behov, kan fagfolk hver dag være på forkant og stolte af deres arbejde.

KUNDEINVOLVERING

NY TEKNOLOGI

Indtil nu har vi primært fundet frem til løsninger, som vi tror, vores kunder får brug for. Nu udvikler vi i stigende grad sko sammen med vores kunder, specifikt til deres marked og arbejdsforhold. Byggesektoren er et godt eksempel i denne henseende. Dette er kun ­begyndelsen på kundeinddragelse. I fremtiden vil vi i stigende grad bevæge os væk fra ­masse­produktion og gå i retning af kundetilpassede løsninger. NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED ER SIKKERHED, DER ER I OVERENSSTEMMELSE MED BRUGERNES INDIVIDUELLE ØNSKER OG ARBEJDSBETINGELSER.

Det ligger i vores DNA at udforske og anvende nye teknologier. Ingen teknologi kun for teknologiens skyld, men for at flytte grænserne for at forbedre kundernes sikkerhed, komfort og serviceniveau. Med alt fra produktvalg til vidensdeling skaber vi merværdi for vores kunder og gør EMMA fremtidssikret. I SIDSTE ENDE VIL NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED SIKRE EMMAS KONTINUITET SOM VIRKSOMHED.

7


SKC: KOMFORT 8

DET ER EMMA TOPKVALITET MEGET KOMFORTABEL PERFEKT PASFORM LANG LEVETID, SELV UNDER DE HÅRDESTE FORHOLD E N LØSNING DER PASSER TIL ALLE: KONCEPTET "SIKKERHED FOR ALLE" CIRKULARITET OG SOCIALT AFKAST

PRODUKT NØGLEFUNKTIONER HYDROKONTROL: BEDRE BRUGSKOMFORT OG TØRRE FØDDER MED DEN ­O PTIMALE FUGTREGULERING BALANCE: OPTIMAL TRYKFORDELING UNDER FODEN MED DEN HELT RIGTIGE LÆST/ SÅLKONSTRUKTION KONTAKTKONTROL: MAKSIMALT FODFÆSTE PÅ ENHVER OVERFLADE


9 SKAN QR-KODEN OG FÅ MERE INFORMATION OM "SIKKERHED FOR ALLE".

SIKKERHED FOR ALLE EMMA har en standardsko til mindst 90% af alle medarbejdere

Til cirka 4% af medarbejderne kan EMMA tilbyde en løsning med brugertilpassede indlægssåler

Til omkring 5% af medarbejderne har EMMA en løsning med halvortopædiske tilpasninger

Til omkring 1% af medarbejderne kan EMMA tilbyde en løsning med en ­komplet tilpasset ortopædisk, certificeret sko (EN ISO 20345: 2011)


SKC: CIRKULARITET 10

OMVENDT LOGISTIK

CIRKULÆRT DESIGN

DEMONTERING OG GENBRUG

EMMA SIKKERHEDSFODTØJ ARBEJDER MOD EN CIRKULÆR ØKONOMI...


11

INNOVATION STOPPER ALDRIG Hvert par EMMA sikkerhedssko er forsynet med en unik QR-kode. På den måde kan vi knytte det enkelte par sko til brugeren, og det baner vejen for nye tjenester og ­informationsstrømme. Når brugere scanner QR-koden med den særlige EMMA-app, kan de allerede se et materialepas med ­ en oversigt over alle de materialer, der er brugt i skoen. Alle disse materialer er valgt på grund af deres holdbarhed og miljøsikkerhed. For hvert ­materiale er der specificeret en fremtidig anvendelse. På den måde er tanken om sikkerhed og bæredygtighed vævet sammen. Begge aspekter forstærker effektivt hinanden i den fortsatte søgen efter bedre sikkerhedssko.

BÆREDYGTIGE UDVIKLINGSMÅL Stadig flere virksomheder går ind for bæredygtigt entreprenørskab. EMMA har ydet et praktisk bidrag ­ til dette mål ved at være de første i verden til at tilbyde cirkulære sikkerhedssko, herunder omvendt logistik. Siden 2019 er hele sortimentet produceret udelukkende af genanvendelige materialer. Ved at bruge cirkulære sko er kunderne med til at anvende råvarer og energi ansvarligt, samtidig med at arbejderne kan arbejde sikkert. I den forbindelse hjælper vi med at nå FN's mål for bæredygtig udvikling, som på verdensplan skal nås inden 2030. EMMA har udvalgt tre primære mål blandt FN's ­Sustainable Development Goals (SDG'er) som mål for sin egen organisation. Selvfølgelig arbejder EMMA også på at nå de andre SDG'er.

LÆS OGSÅ VORES BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT

8 ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

9 INDUSTRI, INNOVATION OG INFRASTRUKTUR

12 ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION


12

Lad os arbejde på en cirkulær fremtid!

CIRKULARITET OG OMVENDT LOGISTIK Et cirkulært produkt har ingen eksistensret, hvis det ikke er understøttet af et cirkulært system. EMMA tager ansvaret for omvendt logistik og demontering af sko.

CIRKLEN ER KOMPLET Et cirkulært produkt kan ikke stå alene, hvis man ønsker et helt cirkulært system. Inden for Circular Footwear Alliance arbejder EMMA Safety Footwear, Allshoes ­ Safety Footwear og FBBasic sammen om optimalt ­ at ­ organisere returlogistik, adskillelse og genbrug. The Circular Footwear Alliance (CFA) fuldender derfor cirklen.

CIRCULAR FOOTWEAR ALLIANCE Fremtiden er cirkulær. Sammen kan vi tage store­skridt. Vi tror på en fremtid uden spild. En fremtid, hvor ressourcer og råvarer løbende genanvendes og genbruges. En cirkulær fremtid, for at sige det præcist. ­Sammen vil vi bringe denne fremtid tættere på. Og vi begynder med dine fødder...

EMMA producerer alle sine sko efter cirkulære principper. Det betyder blandt andet: HVER CIRKULÆR SKO HAR SIT EGET MATERIALEPAS. SKOEN ER LAVET AF FÆRRE KOMPONENTER, HVILKET BETYDER, AT DEN ER NEMMERE AT DEMONTERE. MATERIALERNE I SKOEN ER UDVALGT PÅ GRUND AF DERES LANGE LEVETID. ALLE RÅVARER VIL BLIVE GENBRUGT. HVERT MATERIALE HAR EN ­APPLIKATION TIL FREMTIDIG BRUG.


NÅR DU BRUGER CIRKULÆRE SIKKERHEDSSKO FORHINDRER VI RÅMATERIALER I AT BLIVE OPBRUGT, OG VI HJÆLPER MED AT ELIMINERE AFFALD FRA VERDEN Når vi har taget imod de brugte arbejds- og sikkerhedssko, demonteres de fuldstændigt og sorteres efter materialer. Vi skelner mellem cirkulære og ikke-cirkulære sikkerhedssko. De cirkulære produkter kender vi på forhånd, og vi ved, hvad vi vil bruge de genvundne komponenter og råmaterialer til. Ikke-cirkulære sikkerhedssko kender vi ikke på forhånd, men vi forsøger at finde en måde, de kan blive genbrugt på, men vi b ­ rænder også en del (dog med energigenvinding).

Anden anvendelse, såsom isolation

Når vi har taget imod de brugte arbejds- og sikkerhedssko demonteres de og sorteres efter materiale. En del af kom­ponenterne kan genbruges i produktionen af andre produkter.

www.cfalliance.eu

13


14

NÅR ALMINDELIGE SKO IKKE KAN KLARE JOBBET, ER DER ALTID EN EMMA SKO, SOM KAN


15

EMMA SIKKERHEDSSKO SIKKERHEDSSTANDARD S3

16

SIKKERHEDSSTANDARD S2

28

SIKKERHEDSSTANDARD S1P

32

SIKKERHEDSSTANDARD O2

36

SIKKERHEDSSTANDARD BUSINESS S3

38

SIKKERHEDSSTANDARD BUSINESS O3

41


S3 16

RAY D MM724548 XD MM725568

100% VANDTÆT

RYAN D MM734548 XD MM735568

100% VANDTÆT

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 36-48 / XD 39-48 SORT / GRÅ FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL GLASFIBER FIBER SØMVÆRN STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 36-48 / XD 39-48 SORT / GRÅ FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL GLASFIBER FIBER SØMVÆRN STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED


ALASKA D MM302546 XD MM303566

ALASKA XXD MM306036

AMAZONE D MM332546 XD MM333566

AMAZONE XXD MM336036

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

XXD 39-47 SORT OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING INGEN VIBRAM® NITRIL / HRO INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

XXD 39-47 SORT OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING INGEN VIBRAM® NITRIL / HRO INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

17


S3 18

ANDES D MM304548 XD MM305568

HIMALAYA D MM334548 XD MM335568

ZION D MM300848 XD MM301868

BRYCE D MM330848 XD MM331868

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 37-49 / XD 39-49 SORT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 37-49 / XD 39-49 SORT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


LEO D XD

MM700548 MM701568

LUKAS D XD

MM730548 MM731568

PAUL D MM700846 XD MM701866

PATRICK D MM730846 XD MM731866

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

19


S3 20

BAS D MM700848 XD MM701868

BILLY D MM730848 XD MM731868

DAVE D MM966549 XD MM967569

DONOVAN D MM993549 XD MM994569

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 BRUN OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND GRÅ 105 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 BRUN OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND GRÅ 135 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC


CLAY D MM980549 XD MM981569

CLYDE D MM995549 XD MM996569

NORDIC D MM722546 XD MM723566

NESTOR D MM762546 XD MM763566

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 SORT NUBUCK / OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER FIBER SØMVÆRN STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND GRÅ 105 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 SORT NUBUCK / OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER FIBER SØMVÆRN STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND GRÅ 135 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 36-49 / XD 37-49 SORT / BRUN OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT / BRUN OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

21


S3 22

ROCKY D MM720546 XD MM721566

RANGER D MM760546 XD MM761566

VENUS S3 D MM714546 XD MM794566

ANOUK D

MM946516

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-48 / XD 39-48 GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-48 / XD 37-48 GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-48 / XD 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D (DAME) 35-42 SORT MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT R-PET LADIES 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC


JESS D

MM928516

JODIE D

MM968516

ZOLDER D MM508846 XD MM518866

ZANDVOORT D MM538846 XD MM548866

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D (DAME) 35-42 SORT NUBUCK / OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND SORT R-PET LADIES 75 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D (DAME) 35-42 SORT NUBUCK / OLIERET NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND SORT R-PET LADIES 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 MØRKEBRUN OLIERET NUBUCK NAPPALÆDER / SPLIT LÆDER ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 37-48 / XD 39-48 MØRKEBRUN OLIERET NUBUCK NAPPALÆDER / SPLIT LÆDER ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

23


S3 24

PRIMUS XD MM939868

100% VANDTÆT

PLUVIUS XD MM939868

100% VANDTÆT

MENTO D

MM581548

MERULA D

MM181548

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

XD 37-49 SORT / GRÅ FULDNARVET LÆDER / VANDTÆT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

XD 37-49 SORT / GRÅ PU BELAGT LÆDER / KEMISK RESISTENT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 140 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 37-48 BRUN FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 37-49 BRUN FULDNARVET LÆDER PELS (FÅRESKIND) ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


MENDOZA D

MM582848

100% VANDTÆT

DEMPO D

MM583848

GALUS S3 XD MM580866

FORNAX D

MM158848

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 37-48 MØRKEBRUN OLIERET NUBUCK / VANDTÆT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU INGEN EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

XD 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER PELS (FÅRESKIND) ANTISTATISK / MOLTON TOPLAG ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO INGEN LYNLÅS EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 39-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

25


S3 26

MIKE XL MM100358

MITCHEL XL MM130358

VULCANUS D MM539848 XD MM540868

MACK M XD MM534863

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL

XL 50-53 SORT FULDNARVET LÆDER NAPPALÆDER / SPLIT LÆDER VEGETABILISK GARVET LÆDER, MED FORSTÆRKET HÆL INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL TÅVÆRN STÅL SØMVÆRN RUSTFRIT STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL NITRILGUMMI / HRO SLIDNÆSE PU LUKNING SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SKRIDHÆMNING SRA

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL

XL 50-53 SORT FULDNARVET LÆDER NAPPALÆDER / SPLIT LÆDER VEGETABILISK GARVET LÆDER, MED FORSTÆRKET HÆL INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL TÅVÆRN STÅL SØMVÆRN RUSTFRIT STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL NITRILGUMMI / HRO SLIDNÆSE PU LUKNING SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SKRIDHÆMNING SRA

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 37-49 / XD 39-49 SORT FULDNARVET LÆDER NAPPA / HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU FLAMMEHÆMMENDE VELCROLUKNING EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

XD 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL RUSTFRIT STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® DUO / HRO PU SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


COMODIUS S-ORTH MM102070

CONSTANS S-ORTH MM132070

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

12 HALV-ORTOPÆDISK 39-47 SORT FULDNARVET LÆDER FULDNARVET NAPPALÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL TÅVÆRN ALUMINIUM OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL VIBRAM® NITRIL / HRO SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

12 HALV-ORTOPÆDISK 39-47 SORT FULDNARVET LÆDER FULDNARVET NAPPALÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL TÅVÆRN ALUMINIUM OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL VIBRAM® NITRIL / HRO SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 140 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SKRIDHÆMNING SRC

27


S2 S3 28

SPA D MM706540 XD MM707560

SILVERSTONE D MM736540 XD MM737560

EVOKE D MM740547 XD MM741567

EVERON D MM748547 XD MM749567

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-48 / XD 37-48 BLÅ / GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-48 / XD 37-48 BLÅ / GRÅ NUBUCK / CORDURA® HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 36-48 / XD 39-48 SORT / GRÅ NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL GLASFIBER INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 36-48 / XD 39-48 SORT / GRÅ NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL GLASFIBER INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 140 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


ROY D MM700540 XD MM701560

RINGO D MM730540 XD MM731560

VENUS S2 D MM714540 XD MM794560

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 120 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-48 / XD 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

29


S2 S3 30

METRIC D

MM506540

VERA D MM506544 XD MM507564

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 35-48 HVID MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ESD ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN ELASTISK EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD D 35-49 / XD 37-49 HVID MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU ELASTISK EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

VERA FÅS OGSÅ MED FARVEDE SÅLER FOR SPECIFIKKE BRANCHER D 302546 MM506514 XD 303566 MM507514

VILA D

MM546544

D MM506504 XD MM507504

D MM506524 XD MM507524

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D MM506534 XD MM507534

D 35-48 HVID MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST PU SNØREBÅND HVID R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


CAS D

MM520540

CORONA D

MM544540

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 35-48 HVID MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND HVID R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 37-48 HVID MIKROFIBER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL STÅL INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND HVID R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC

31


S1P S3 32

ANNE D

MM922516

AMBER D

MM942516

JACK D MM918549 XD MM919569

JORDAN D MM950549 XD MM951569

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D (DAME) 35-42 SORT / GRÅ MIKROFIBER / TEKSTIL HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT R-PET LADIES 75 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D (DAME) 35-42 SORT / GRÅ MIKROFIBER / TEKSTIL HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL STÅL STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT R-PET LADIES 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 DENIM BLÅ JEANS / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND BLÅ 105 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 DENIM BLÅ JEANS / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND BLÅ 135 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC


PARIS D

MM404647

BOSTON D

MM400647

NEW YORK D

MM432647

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 39-47 SORT / GRÅ VÆVET TEKSTIL PU BELAGT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIEL NANO KARBON KOMPOSIT STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST + AIRBAG EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND SORT/RØD OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D DAME 35-38 / HERRE 39-48 SORT / GRÅ STRIKKET TEKSTIL PU BELAGT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIEL NANO KARBON KOMPOSIT STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST + AIRBAG EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND SORT/ORANGE OVAL 110 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN INDLÆGSSÅL TÅVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D DAME 35-38 / HERRE 39-48 SORT / GRÅ STRIKKET TEKSTIL PU BELAGT HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER SØMVÆRN / ESD KOMFORTABELT PU-SKUM / ANTIBAKTERIEL NANO KARBON KOMPOSIT STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST + AIRBAG EKSTRA SLIDSTÆRK BELÆGNING SNØREBÅND SORT/ORANGE OVAL 130 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 100 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-4-3 SRC

33

KT

KT


S1P S3 34

DAYTONA D MM787547 XD MM788567

LEMANS D MM703547 XD MM704567

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 SORT NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER / ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER FIBER SØMVÆRN / ESD STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN VELCRO EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D / XD 39-48 SORT NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL FIBER / ESD ANTIBAKTERIEL GLASFIBER FIBER SØMVÆRN / ESD STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20345:2011 ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SRC


ANSVARLIG SIDEN 1931

35


O2 S3 36

TOM D

MM709542

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL INDLÆGSSÅL TÅVÆRN SØMVÆRN OVERDEL KONSTRUKTION MELLEMSÅL YDERSÅL SLIDNÆSE LUKNING EUROPÆISK STANDARD ANTISTATISKE EGENSKABER SKRIDHÆMNING

D 37-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL ANTISTATISK ANTIBAKTERIEL INTET INTET STROBEL SYNING PU GRIPFORCE® EASY TWIST INGEN SNØREBÅND SORT/GRÅ R-PET WORKING 95 CM EN ISO 20347: 2012 / ARBEJDSSKO ANTISTATISK 0,1 - 1000 M OHM SRC


BÆLTER BYGGET TIL ARBEJDE

37

BUSINESS SORT

BUSINESS BRUN

BUSINESS BLÅ

MM000074

MM000072

MM000073

BÆLTE SORT BUSINESS KOLLEKTION

BÆLTE BRUNT BUSINESS KOLLEKTION

BÆLTE BLÅT BUSINESS KOLLEKTION


BUSINESS S3 S3 38

VITO D MM114090 XD MM114000

VALENTINO D MM164090 XD MM164000

MARCO D

MM112090

MARTINO D

MM162090

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D / XD 39-48 SORT 2-TONET FULDNARVET LÆDER / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL PU KOMFORT PUDER YDERSÅL TPU SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 75 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D / XD 39-48 SORT 2-TONET FULDNARVET LÆDER / NUBUCK HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL PU KOMFORT PUDER YDERSÅL TPU SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 90 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 BRUN FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL PU KOMFORT PUDER YDERSÅL TPU SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND BRUN BUSINESS 75 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 BRUN FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL PU KOMFORT PUDER YDERSÅL TPU SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND BRUN BUSINESS 90 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC


BARI D

MM118090

BAROCCO D

MM168090

TRENTO D

MM105090

TORINO D

MM135090

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 BLÅ FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL PU KOMFORT PUDER YDERSÅL TPU SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 75 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 BLÅ FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL PU KOMFORT PUDER YDERSÅL TPU SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 90 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL NITRILGUMMI / HRO SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 75 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRA

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL NITRILGUMMI / HRO SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 90 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRA

39


BUSINESS S3 S3 40

BOLOGNA D

MM107090

VICKY D

MM400010

VIKTORIA D

MM400011

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL NITRILGUMMI / HRO SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 75 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRA

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL

D (DAME) 35-42 SORT FULDNARVET LÆDER WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL PU SLIDNÆSE INGEN LUKNING INGEN EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING INDERSÅL

D (DAME) 35-42 SORT FULDNARVET LÆDER WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN STÅL OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL PU SLIDNÆSE INGEN LUKNING INGEN EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20345:2011 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRC


BUSINESS O3 TREVISO D

MM105092

PASFORM STØRRELSER FARVE OVERDEL MATERIALE FORING SØMVÆRN

D 39-48 SORT FULDNARVET LÆDER HYDRO-TEC® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER FIBER SØMVÆRN / ANTISTATISK MED FORSTÆRKET HÆL / ESD INDLÆGSSÅL ANTIBAKTERIEL MED LÆDER TOPLAG TÅVÆRN INTET OVERDEL KONSTRUKTION LIMET MELLEMSÅL INGEN YDERSÅL NITRILGUMMI / HRO SLIDNÆSE INGEN LUKNING SNØREBÅND SORT BUSINESS 75 CM EUROPÆISK STANDARD EN ISO 20347:2012 ANTISTATISKE EGENSKABER ESD 0,1 - 35 M OHM / NEN-EN-IEC 61340-5-1 SKRIDHÆMNING SRA

BALANCE MELLEM SIKKERHED OG MODE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED NOGEN AF DELENE

41


HYDRO-DRY®-BÆREDYGTIGE STRØMPER 42

DE IDEELLE ALSIDIGE STRØMPER Med disse komfortable strømper er EMMA engageret i at rydde op i havene. De er fremstillet med genvundne fiskenet og BCI-bomuld.

KOMFORTABEL PASFORM

4-KANALS FIBRE

DESINFICERES SOM STANDARD OG ER ANTISTATISK

SLIDSTÆRKE FIBRE

VENTILATIONSKANALER PÅ VRISTEN

ANTISTATISK/ESD

ANATOMISK STRIKKET TÅ

UDEN MÆRKBARE TÅSØMME

Vi sveder for at holde os kølige. Jo varmere vi bliver, desto mere sveder vi. Det er også tilfældet for vores fødder, når vi har sko på. Hvis sveden ikke kan slippe ud, bliver fødderne først fugtige og derefter kolde. I bedste fald er det ubehageligt, i værste fald er det irriterende og farligt.


HYDRO-DRY® ­S USTAINABLE WORKING

HYDRO-DRY® SUSTAINABLE BUSINESS

HYDRO-DRY® SUSTAINABLE THERMO

Denne ideelle alsidige strømpe kan anvendes hele året rundt. Den elastiske konstruktion garanterer en perfekt pasform. Regenereret polyamid med slidstærke fibre i hælen og forfoden forlænger strømpens levetid. Denne strømpe har fremragende ­svedtransporterende egenskaber, ESD. Fås i størrelserne 35 til 53.

Denne strømpe er det perfekte match med vores Business sko, for en optimal og komfortabel følelse. Denne strømpe har ekstra ledende egenskaber, ESD. Fås i størrelserne 35 til 50.

En tykkere, varmere og bedre isoleret strømpe. Perfekt egnet til kolde forhold. Denne strømpe er antistatisk, ESD. Fås i størrelserne 35 til 50.

SPECIFIKATIONER C OOLMAX® POLYESTERFIBRE MED 4 KANALER ABSORBERER OG TRANSPORTERER FUGTEN VÆK SKRIDT FOR SKRIDT. REGENERERET POLYAMID MED SLIDSTÆRKE FIBRE FORSTÆRKER STRØMPERNE OG FORLÆNGER DERVED DERES LEVETID. FORSKELLIGE MODELLER TIL FORSKELLIGE ÅRSTIDER OG AKTIVITETER. DESINFIKTION DRÆBER BAKTERIER OG FOREBYGGER LUGT. TØRRER HURTIGT - I OG UDENFOR SKOEN. EMMA HYDRO-DRY® STRØMPER SIKRER TØRRE OG FRISKE FØDDER. B EHAGELIG PASFORM FORHINDRER STRØMPERNE I AT GLIDE NED. S TRØMPERNE ER UDVIKLET SOM EN PERFEKT­ KOMBINATION MED INDERFORET I ALLE EMMA SKO. FUGTOPTAGELSEN FRA FØDDERNE, VIA STRØMPEN TIL INDERSIDEN AF SKOEN HOLDER FØDDERNE TØRRE OG BEHAGELIGE SÅ LÆNGE SOM MULIGT.

43


HYDRO-TEC® INDLÆGSSÅLER 44

EMMA ® HYDRO-TEC INDLÆGSSÅLER EMMA tilbyder en række indlægssåler, designet til at give ekstra støtte og værdifuld støddæmpning til foden og svangen – ingen luksus på hårde betongulve. Indlægssåler kan bruges til at optimere pasformen af nye eller eksisterende sko. ­ Du kan vælge mellem indlægssålerne Comfort, Business og Stability.

MM001072

MM001070 EMMA HYDRO-TEC® COMFORT D OG XD

EMMA HYDRO-TEC® STABILITY

Den specialdesignede og meget effektive Hydro-Tec Comfort indlægssål er anatomisk formet og kan udskiftes. Desuden er den åndbar og antistatisk (ESD), antibakteriel og absorberer fugt, kan vaskes og er modstandsdygtig. Den regulerer fugtighed og absorberer fugten bedre, derfor holder den fødderne bedre tørre! Fås i størrelserne 35 til 49. ®

MM001071

Hydro-Tec® Stability indlægssålen giver foden ekstra sidestøtte, samtidig med at den giver ekstra støtte ved hælen og til mellemfoden. Indlægssålen regulerer fugtigheden og indeholder aktivt karbon, der forebygger lugt. Fås i størrelserne 39 til 48.

MM001093

EMMA HYDRO-TEC® BUSINESS

EMMA HYDRO-TEC® COMFORT SOFT

Ligesom “Comfort”-modellen er Business indlægssålen meget effektiv. Den kan udskiftes, den er antistatisk (ESD), antibakteriel, absorberer og er modstandsdygtig. Hydro-Tec® Business indlægssålens hemmelighed er det meget effektve toplag, der giver ekstra komfort. Fås i størrelserne 39 til 48.

Den meget effektive Hydro-Tec® Comfort Soft indlægssål er anatomisk formet og kan udskiftes. Desuden er den åndbar og antistatisk (ESD), antibakteriel og absorberer fugt, kan vaskes og er modstandsdygtig. Den regulerer fugtighed og absorberer fugten bedre, derfor holder den fødderne bedre tørre. Ekstra blød og understøttende på grund af det ekstra skumlag! Fås i størrelserne 35 til 53.


45

SEMI-ORTOPÆDISK ANVENDELSE Disse såler, der er baseret på Hydro-Tec® comfort indlægssålen, er designet til halvortopædisk brug og specielt til individuelt brug.

MM001090

MM001092

EMMA HYDRO-TEC® STABILITY PRO

EMMA HYDRO-TEC® STABILITY PLUS

Hydro-Tec Stability Pro indlægssålen er med til at forebygge nedsunken svang og giver ekstra støtte til fodens inderside. Fås i størrelserne 39 til 48.

Hydro-Tec® Stability plus indlægssål yder optimal støtte til hælen og midten af foden. Yder støtte på midten af foden for at forhindre nedsunken forfod. Fås i størrelserne 39 til 48.

®

MM001091 EMMA HYDRO-TEC® STABILITY PRO PLUS Hydro-Tec® Stability Pro Plus indlægssål medvirker til at forhindre nedsunken svang, yder ekstra støtte til fodens inderside og understøtter fodens midterste del for at forhindre nedsunken forfod. Fås i størrelserne 39-48.


TILBEHØR 46

PAS PÅ DINE SKO, OG DE VIL PASSE PÅ DIG

SNØREBÅND Der er få ting, der er så irriterende, som snørebånd der altid går op. Det kan desuden være farligt. EMMA snørebånd er derfor fremstillet i let ru polyestertråd, som forhindrer dem i at løsne sig. En solid kerne giver den rette fasthed og elasticitet. Konstruktionen i snørebåndene holder skoen på plads og sikrer dermed stabilitet. Kevlar snørebånd fås til beskyttelse mod gnister, varme og åben ild.


SKO OG FØDDER I FREMRAGENDE FORM

SKOPLEJE

FODPLEJE

Selvom dine EMMA sko er designet til at modstå alle former for hård behandling, klarer de sig endnu bedre, hvis du passer på dem. Vi har en række skocremer og sprays, der beskytter og nærer læderet. Og et specielt sæt rengøringsbørster skabt til at fjerne skidt og snavs.

Uanset hvor meget, vi gør for at fremstille sko, der opfylder de strengeste krav, kan der altid være tilfælde, hvor dine fødder har brug for pleje. Normalt er vores strømper og sko ideelle til at løse svedproblemer. Men befinder du dig pludselig i et tropisk klima eller i høje temperaturer, er selv denne kombination ikke længere tilstrækkelig. EMMAs fodspray neutraliserer lugt, og de antibakterielle stoffer sikrer, at svamp ikke får en chance.

47


PRODUKTOVERSIGT

S3 48

S3 NAVN SIDE MODEL MATERIALE OVERDEL EGENSKABER

ALASKA 17 AMAZONE 17 ANDES 18 ANOUK 22 BAS 20 BILLY 20 BRYCE 18 CLAY 21 CLYDE 21 COMODIUS 27 CONSTANS 27 DAVE 20 DEMPO 25 DONOVAN 20 FORNAX 25 GALUS S3 25 HIMALAYA 18 JESS 23 JODIE 23 LEO 19 LUKAS 19 MACK M 26 MENDOZA 25 MENTO 24 MERULA 24 MIKE 26 MITCHEL 26 NESTOR 21 NORDIC 21 PATRICK 19 PAUL 19 PLUVIUS 24 PRIMUS 24 RANGER 22 RAY 16 ROCKY 22 RYAN 16 VENUS S3 22 VULCANUS 26 ZANDVOORT 23 ZION 18 ZOLDER 23

PASFORM TÅVÆRN SØMVÆRN YDERSÅL

LUKNING

FORING

LAV

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HØJ

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD, XXD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

MIKROFIBER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

NUBUCK / OLIERET NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

NUBUCK / OLIERET NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

S-ORTH

ALUMINIUM

FIBER SØMVÆRN

VIBRAM ® NITRIL

SNØREBÅND

FULDNARVET NAPPALÆDER

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

S-ORTH

ALUMINIUM

FIBER SØMVÆRN

VIBRAM ® NITRIL

SNØREBÅND

FULDNARVET NAPPALÆDER

LAV

OLIERET NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

OLIERET NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREB+LYNL.

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

LYNLÅS

HØJ

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

NUBUCK / OLIERET NUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

NUBUCK / OLIERET NUBUCK

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN

PELS (FÅRESKIND)

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

INGEN

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

INGEN

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRA, HRO

XL

STÅL

RUSTFRIT STÅL

NITRILGUMMI

SNØREBÅND

FULDNARVET NAPPALÆDER

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRA, HRO

XL

STÅL

RUSTFRIT STÅL

NITRILGUMMI

SNØREBÅND

FULDNARVET NAPPALÆDER

PELS (FÅRESKIND)

HØJ

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN

HØJ

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN

LAV

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTIK

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

VELCRO

FULDNARVET NAPPALÆDER / HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL FULDNARVET NAPPALÆDER / SPLIT LÆDER

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL / DRYSHIELD MEMBRAN HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

LAV

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

LAV

OLIERET NUBUCK

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

RUSTFRIT STÅL

GRIPFORCE® DUO

SNØREBÅND

FULDNARVET NAPPALÆDER / SPLIT LÆDER

LUKNING

FORING

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

S2 NAVN SIDE MODEL MATERIALE OVERDEL EGENSKABER

CAS 31 CORONA 31 EVERON 28 EVOKE 28 METRIC 30 RINGO 29 ROY 29 SILVERSTONE 28 SPA 28 VENUS S2 29 VERA 30 VERA 30 VILA 30

PASFORM TÅVÆRN SØMVÆRN YDERSÅL

LAV

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

NUBUCK

ANTISTATISK, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

MIKROFIBER

ANTISTATISK, ESD, SRC

D

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTIK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

NUBUCK CORDURA ®

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTIK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

ELASTIK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC, HRO

D, XD

STÅL

INTET

GRIPFORCE® DUO

ELASTIK

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

MIKROFIBER

ANTISTATISK, SRC

D

STÅL

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREB+LYNL.

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL


S1P

49

NAVN SIDE MODEL MATERIALE OVERDEL EGENSKABER PASFORM TÅVÆRN SØMVÆRN YDERSÅL LUKNING

AMBER 32 ANNE 32 BOSTON 33

HØJ

MIKROFIBER / TEKSTIL

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

MIKROFIBER / TEKSTIL

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

DAYTONA 34 JACK 32 JORDAN 32 LEMANS 34 NEW YORK 33

FORING

STRIKKET TEKSTIL ESD, SRC, METALFRI D PU BELAGT

NANO KARBON FIBER SØMVÆRN KOMPOSIT

GRIPFORCE® SNØREBÅND HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL EASY TWIST TPU

LAV

NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

VELCRO

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

JEANS/NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

LAV

NUBUCK

ESD, SRC, METALFRI

D, XD

GLASFIBER

FIBER SØMVÆRN

GRIPFORCE® EASY TWIST

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

HØJ

STRIKKET TEKSTIL ESD, SRC, METALFRI D PU BELAGT

NANO KARBON FIBER SØMVÆRN KOMPOSIT

GRIPFORCE® SNØREBÅND HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL EASY TWIST TPU

PARIS 33 LAV

VÆVET TEKSTIL ESD, SRC, METALFRI D PU BELAGT

NANO KARBON FIBER SØMVÆRN KOMPOSIT

GRIPFORCE® SNØREBÅND HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL EASY TWIST TPU

O2 NAVN SIDE MODEL MATERIALE OVERDEL EGENSKABER PASFORM TÅVÆRN SØMVÆRN YDERSÅL

TOM 36

LAV

FULDNARVET LÆDER

ANTISTATISK, SRC

D

INTET

INTET

GRIPFORCE® EASY TWIST

LUKNING

SNØREBÅND

FORING

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL

BUSINESS S3 NAVN SIDE MODEL MATERIALE OVERDEL EGENSKABER PASFORM TÅVÆRN SØMVÆRN YDERSÅL

BARI 39 BAROCCO 39 BOLOGNA 40 MARCO 38 MARTINO 38 TORINO 39 TRENTO 39 VALENTINO 38 VICKY 40 VIKTORIA 40 VITO 38

LUKNING

FORING

LAV

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

TPU

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

TPU

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

LAV

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

NITRILGUMMI

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

LAV

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

TPU

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

TPU

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

NITRILGUMMI

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

LAV

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRA, HRO

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

NITRILGUMMI

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

HØJ

FULDNARVET LÆDER/NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

FIBER SØMVÆRN

TPU

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

LAV

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

PU

INGEN

HØJ

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRC

D

STÅL

FIBER SØMVÆRN

PU

INGEN

LAV

FULDNARVET LÆDER/NUBUCK

ESD, SRC

D, XD

STÅL

FIBER SØMVÆRN

TPU

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

LUKNING

FORING

SNØREBÅND

HYDRO-TEC ® ANTIBAKTERIEL & WELLNESS LÆDER

WELLNESS LÆDER WELLNESS LÆDER

BUSINESS O3 NAVN SIDE MODEL MATERIALE OVERDEL EGENSKABER PASFORM TÅVÆRN SØMVÆRN YDERSÅL

TREVISO 41

LAV

FULDNARVET LÆDER

ESD, SRA, HRO, METALFRI

D

INTET

FIBER SØMVÆRN

NITRILGUMMI


50


51

GOOD FOR THE WORLD, GOOD FOR YOUR FEET


EMMA SAFETY FOOTWEAR ENERGIVEJ 37 2750 BALLERUP MAIL@HULTAFORSGROUP.DK TLF. +45 44 86 06 00 WWW.EMMASAFETYFOOTWEAR.COM EMMA SAFETY FOOTWEAR ER DEL AF HULTAFORS GROUP

FORHANDLER:

UDGIVELSESDATO FEBRUAR 2022

EXTREMELY SAFE JUST GOT EVEN SAFER... FOR THE ENVIRONMENT

SE DETTE KATALOG ONLINE.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.