__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

elsykkelguide 2018


ET GODT VALG

BRUKSOMRÅDER

TEKNOLOGI

BATTERI & MOTOR

ELSYKKEL

PRAKTISK, GØY OG GRØNT

Elsykling er så morsomt at det ofte er veldig fristende å ta den lengste veien hjem

GRØNT VALG Med elsykkel blir turen mye enklere og fantastisk mye morsommere. I tillegg slår du et slag for miljøet! Elsykkelen kombinerer det beste fra to verdener. Du får motorkjøretøyets framkommelighet og sykkelens fleksibilitet og helseeffekt. Det er ingen krav til registrering, førerkort eller forsikring for elsykler med motorhjelp opp til 25 km/t. Tidligere miljøfiendlige og tunge blybatterier er byttet ut med mindre, lettere og mer effektive batterier som har bedre levetid.

MED ELSYKKEL SYKLER DU I EN EVIG MEDVIND! Du rekker over større distanser på kortere tid og det uten behov for å ta en dusj når du kommer fram. Men ta høyde for at turen kan ta lenger tid enn beregnet. Elsykling er så morsomt at det ofte er veldig fristende å ta den lengste veien hjem.


Praktisk, fint og GØY! PRAKTISK TRANSPORTMIDDEL • Miljøvennlig transport. • Du slipper å stå i kø og får samtidig frisk luft. • Lave transportkostnader. • Du trenger ikke førerkort. • Ingen bompenger eller parkeringskostnader.

FINE SYKKELTURER • Mer behagelige sykkelturer. • Lengre sykkelturer. • Sykle sammen - uavhengig av fysisk form. • Motorhjelp når man ønsker det. MORSOM FYSISK AKTIVITET • Fysisk aktivitet gir bedre helse. • Enklere å komme i gang med sykling som aktivitet. • Morsomt!

Med elsykkel sykler du like lett - uansett vær


ET GODT VALG

BRUKSOMRÅDER

TEKNOLOGI

BATTERI & MOTOR

FINN ELSYKKELEN som passer deg best UT PÅ TUR?

LASTESYKKEL

Kartlegg ditt behov før du bestemmer deg for elsykkelmodell Ønsker du en sporty sykkel med rå trekkraft? Er du på jakt etter en sykkel med kurv på styret og lavt innsteg for rolige turer når været er fint? Ønsker du å pendle til og fra jobb hele året uansett vær og temperatur? Vil du ha en sykkel som også duger i skogen? En sykkel som du kan sette de beste piggdekkene på om vinteren? Har du noen bratte bakker på vei til jobb og som kunne vært lettere? Er det viktig for deg at sykkelen har gode skjermer og lys? Er jobbturen lang, slik at batterikapasiteten bør være ekstra god? Vi har forsøkt å gjøre valget enklere for deg gjennom en rekke kategoriseringer: Planlagt bruk / Driftsikkerhet / Batteri og Motor. Disse gir deg en pekepinn på hvilken modell som passer akkurat deg. Kategoriseringene finner du på hver sykkelmodell i katalogen.

I BYEN?

TRANSPORT?

TIPS!

Prøv alltid en elsykkel før du kjøper!


REGNESTYKKE

1

Planlagt bruk Vil du sykle lengre enn asfalten rekker og fortsette turen på turveier i marka, velger du en sporty terrengsykkel med skikkelig motor og et robust system. Skal du hovedsaklig bruke elsykkel som transportmiddel på asfalt og grus til jobben, vil du heller ha en mer praktisk hybridmodell. For korte turer til og fra på fine veier i nærområdet er det beste alternativet ASFALT FIN~VEI en bysykkel som er enkel i bruk.

ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

BYSYKKEL

HYBRIDSYKKEL

TERRENGSYKKEL

ASFALT FIN~VEI

ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

GRUSVEI ASFALT

~funksjonelt TURVEI Driftsikkert og transportmiddel

Teknisk sykkel og krav til komponeneter

Korte turer til og fra i by- og nærområdet

Tur og trimsykkel

Høy bruksfrekvens og tøff bruk

GRUS

~og fine veier Sykle på asfalt TURVEI

ASFALT

GRUS

~ GRUS Praktisk transport og fremkomstmiddel

En bysykkel skal være komfortabel, effektiv og lett å sykle på. Dette er sykler som passer best i nærområdet og på korte til moderate distanser. Bysykler har også som oftest et stilrent design for å passe inn i bybilde og i dagliglivet. En bysykkel har gjerne en klassisk sykkelramme med lavt innsteg. Tradisjonelt har dette blitt kalt en dameramme, men av erfaring vet vi at flere brukere setter pris på en sykkel som er så enkel å gå av og på. Skal du frakte barn eller enkel gods, kan en av våre lastesykler være et godt alternativ.

HVILKEN SYKKELRAMME FORETREKKER DU? Se de ulike sykkelrammene i vårt sortiment og velg den modellen du foretrekker.

Sykle på asfalt og grusveier Tur- og trimsykler bør ha en moderat sittestilling, effektiv motor og gode, slitesterke komponenter. Disse syklene skal tåle utstrakt bruk og batterikapasiteten bør holde til lengre distanser. I dette segmentet vil du finne gode kvalitetssykler med gjennomgående flott design.

Ulike og utfordrende underlag Sporty elsykler har spesifikke bruksområder. Hver sykkel vil passe i toppsjiktet av sitt segment. Det settes store krav for å passe inn i dette segmentet med tanke på motor, gir, ramme osv. Her vil du finne de sterkeste motorene og de best utstyrte syklene. Om det så måtte være en stiv eller fulldempet terrengsykkel.


ET GODT VALG

BRUKSOMRÅDER

TEKNOLOGI

De fleste kjenner til Bosch som merkenavn. Bosch gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom de med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Det legges utallige timer i utvikling og forskning på motorer og systemet som helhet for å sikre deg noe av det beste på markedet i dag. Ulike Bosch systemer leverers i flere kategorier tilpasset ulike bruksområder.

VELG TRYGGHET i driftsikker teknologi

Vi har gjennom lang erfaring i markedet valgt ut de produsenter vi vet produserer kvalitet og driftsikkerhet i sitt prissegment. Teknologien vi benytter har vært på markedet og under utvikling i en årrekke, slik at du kan handle et kvalitetsmessig trygt produkt som vil gi deg mange fine elsykkelturer i fremtiden.

Shimano er kanskje verdens mest kjente sykkelkomponentmerke, og har nå kastet seg på elsykkelbølgen. Shimano er store og de gjør ting ordentlig når de først har valgt sine prosjekter. Shimano har med E6000 valgt å satse på hverdagsbrukeren med sitt jevne motordrag og brukervennlige system. E8000 er MTB-syklistens valg for naturlig følelse og ultimat effekt.

Motor er selve kjernen i Yamaha, og det som gjør merket kjent. Yamaha ble innført til det norske markedet i 2015, men har bygget elsykler siden 1993 og produserer så mye som 300 000 systemer i året. Er du på jakt etter rå driftssikkerhet og trekkraft er det lite tvil om hvem som topper listen. Yamaha er fremoverlent og fremtidsrettet i sin utvikling.

MAX DRIVE

BATTERI & MOTOR

Yamaha PW-X Yamaha øker forspranget sitt ytterligere med nyvinningen PW-X. Motoren er kraftigere, mindre og lettere og føles enda mer naturlig enn den allerede fantastiske PW. Den har også et nytt og mer integrert display.

Bafang gir deg en kraftfull og behagelig opplevelse på sykkelsetet. Verdens største produsent av elsykkelmotorer leverer MaxDrive til Diavelo, og som tredje generasjon krankmotor gir denne en kraftfull og behagelig opplevelse på sykkelsetet. Du vil merke at støynivået er lavt og motoren trekker med høy og jevn kraft gjennom hele registeret, samtidig som at betjeningen er både brukervennlig og moderne.

MODEST

Bafang modest er en ny måte å tenke sykkelmotor på. Det innovative med modest er at den kombinerer krankmotor med rotasjonssensor for å skape fremdrift. Dette vil si at det ikke kreves utpreget benstyrke for å holde motoren gående. Motoren reagerer på antall rotasjoner på kranken og gir deg hjelp ut i fra dette. Fantastisk alternativ som motor til bysykkel og hybrid.

Protanium - en av de mest anerkjente systemleverandørene. Protanium har tilpasset motorer og komponenter til elsykler i en årrekke. Driftssikkerhet, design og brukervennlighet er nøkkelord som beskriver elsykkelsystemene. Bl.a. spesialtilpasset motorstyring for norske forhold, samt en ny generasjon forbedrede kontrollere. Med en rekke umerkelser og patenter under beltet er det mange flotte løsninger du kun vil finner her.


REGNESTYKKE

2

Driftssikkerhet Det finnes veldig mange ulike elsykler i markedet i dag. Derfor bør du tenke igjennom hvilke kvaliteter det er viktig for deg at sykkelen har. Hva skal elsykkelen brukes til og hvilket terreng skal du sykle?

Hvilken kvalitet er viktigt for deg og dekker ditt behov? Skal du sykle i lange motbakker og trenger en high-end motor med rå trekkraft, eller er behovet kvalitet og brukervennlig teknologi for daglig transport? Eller kanskje er behovet en elsykkel som er prisgunstig og enklest mulig i bruk? Tenk gjennom hva som er viktigst for deg og hvor mye du er villig til å betale. Husk at elsykkel er et rimelig fremkomstmiddel sammenlignet med kollektivtransport og alle andre motoriserte fremkomstmiddel. I de fleste tilfeller vil du ha nedbetalt kjøpesummen i løpet av et år om du for eksempel bytter fra bil til elsykkel. Se vårt regnestykke lengre bak i katalogen.

Prisgunstig og bra

Kvalitet og driftsikkerhet

High-end og topp komponenter

Om du ønsker en mest mulig prisgunstig elsykkel skal du se etter våre ”Pris” modeller. Du vet da at du får et konkurransedyktig produkt til en rimeligere penge.

Om det er kvalitet til rett pris, er det våre ”Kvalitets-modeller” du skal se etter. Dette er sykler med god rekkevidde og driftssikre systemer som koster litt mer.

Er du på jakt etter noe high-end, som tåler utstrakt bruk og har topp komponenter? Se etter sykler kvalifisert som ”High-end” i vårt sortiment.

PRISGUNSTIG

KVALITETSSYKKEL

HIGH-END

Elsykkel er ikke et motorisert kjøretøy og har derfor heller ingen krav om førerkort, registrering eller forsikring


ET GODT VALG

BRUKSOMRÅDER

TEKNOLOGI

BATTERI & MOTOR

BATTERI & MOTOR Viktig valg i forhold til riktig kjørefølelse Motorens spenning og ytelse VOLT [ V ]

WATT / NM

Motorens spenning (V) gir en indikasjon på hvor effektivt energi omsettes i bevegelse ved et hvert tidspunkt. Derfor vil enn en 36 volt motor oppleves sterkere og mer stabil enn en 24 volts motor. Hva du trenger, er opp til områdene du sykler i og total last du skal ha på sykkelen.

Motorens ytelse målt i Watt definerer maksimal effekt, som igjen forteller noe om akselerasjon og trekkraft. En annen faktor er Nm eller dreiemoment. Mer Nm betyr kraftigere drag og mer trekkraft der du trenger det. En elsykkelmotor kan ha max 250W nominell effekt i følge lovverket.

Batteriets spenning og ytelse VOLT [ V ] Batteriets spenning i volt forteller deg hvordan batteriet er i stand til å levere energi. Per i dag er det 24 og 36 V som er de vanligste standardene, hvor 36V gir best effektivitet.

WATT [ WH ] Batteriets kapasitet målt i Watt-timer forteller deg noe om mengden energi som er lagret i batteriet. Høyere Watt gir lengre rekkevidde. 100 - 350 Wh HII 350 - 450 Wh HHI 450 - 500 Wh HHH


3

Batteri og motor Plasseringen av motoren og batteriet på en elsykkel betyr mye for kjørefølelse, tygdepunkt og vektfordeling.

KVALIFISERING AV ELSYKLENE BASERT PÅ MOTORENS KAPASITET OG PLASSERING

MOTOR: Plassering av motoren betyr mye for kjørefølelsen og vektfordelingen av en elsykkel.

KRANKMOTOR/SENTERMONTERT

MOTOR I BAKNAV

HHH

HHI

Sentermontert motor gir mulighet for å la motoren operere på optimalt turtall til enhver tid og er systemet med mest teknologi og nyvinning.

Bakhjulsmotor har en sporty karakter og du føler noe mer skyv i sykkelen enn på forhjulsmotoren.

MOTOR I FORNAV

HII Forhjulsmotorer gir en jevn og komfortabel trekkraft.

KVALIFISERING AV ELSYKLENE BASERT PÅ BATTERIETS KAPASITET OG PLASSERING

BATTERI: Batteriets plassering er kanskje den faktoren som spiller størst rolle for hvordan sykkelen vil oppføre seg. Du vil få en korrekt følelse av hvordan elsykkelen faktisk oppfører seg og er å sykle på ved å prøve elsykkelen uten å slå på motoren, men med batteriet montert.

INTEGRERT I SYKKELRAMME

HHH Med batteriet integrert i underrøret får du vekten så sentrert og lavt som over hodet mulig, noe som sikrer deg den beste kjørefølelsen, fineste designet og den beste beskyttelsen av batteriet.

MONTERT PÅ SYKKELRAMME

HHI Batteri montert oppå underrøret eller seterøret sentrerer vekten godt og gir deg en god kjørefølelse.

I BAGASJEBÆRER

HII Med batteriet plassert bak vil sykkelen få ekstra tyngde bak, og kunne føles noe lett på forhjulet.


HVA KOSTER EN ELSYKKEL? STOR BIL vs HIGH-END ELSYKKEL

MEDIUM BIL vs KVALITETS-ELSYKKEL

Pr. mnd.

845

Elsykkel 35.000

Pr. mnd.

SPAR 7.183

VS

712

Elsykkel 20.000

SPAR 5.056

VS

Pr. mnd.

Pr. mnd.

8.028

Bil 450.000

5.768

Bil 200.000

Eierskap: 5 år / Kjørelengde pr år: 6900 km

Eierskap: 4 år / Kjørelengde pr år: 6900 km

KOSTNADSEKSEMPEL

KOSTNADSEKSEMPEL

KJØPSPRIS:

Elsykkel 35.000

Bil 450.000

0,60 kr 0,01

15,00 kr 0,70

ENERGIKOSTNAD:

Pris pr kw / Drivstoff pr ltr Kw pr k / Forbruk pr mil

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

-

8 865

4 500

10 000

-

15,00 kr 0,70

-

7 865

4 500

10 000

-

14 200

Forsikring + Årsavgift Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

14 200

TOTALE KOSTNADER I EIEPERIODEN

28 000

225 000

Restverdi 20 %

Restverdi 50 %

0 (0 %)

55 125 (3,5 %)

207

36 225

Rentekostnad: (% rente) Energikostnad (strøm/drivstoff) Årsavgift/Forsikring

-

44 325

22 500

50 000

-

71 000

Pr. mnd 845

Pr. mnd 8 028

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

Pr. år

10 141

Elsykkel vs bil

0,60 kr 0,01

Pris pr kw / Drivstoff pr ltr Kw pr k / Forbruk pr mil

TOTALE KOSTNADER I EIEPERIODEN

PENGER SPART

Bil 200.000

ÅRLIGE KOSTNADER

Forsikring + Årsavgift

SUM KOSTNADER

Elsykkel 20.000

ENERGIKOSTNAD:

ÅRLIGE KOSTNADER

Verdifall

KJØPSPRIS:

5 år

50 707

Pr. mnd 7 183 Pr. år

86 194

5 år

430 968

0 (0 %)

19 600 (3,5 %)

166

28 980

Energikostnad (strøm/drivstoff) Årsavgift/Forsikring

SUM KOSTNADER

-

31 460

18 000

40 000

-

56 800

Pr. mnd 712

Pr. mnd 5 768

Pr. år

4 år

8 541

PENGER SPART

Elsykkel vs bil

100 000

Restverdi 50 %

Rentekostnad: (% rente)

481 675

96 335

16 000

Restverdi 20 %

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

5 år

Pr. år

Verdifall

34 166

4 år

Pr. år

276 840

69 210

Pr. mnd 5 056 Pr. år

60 669

I disse kostnadseksemplene har vi tatt utgangspunkt i at man bytter ut bilen til fordel for elsykkel til og fra jobb. Vi har lagt inn en distanse på 1,5 mil til og fra, og 230 arbeidsdager i året, som er normalen for en fulltidsstilling. Totalt 6900 km i året, året rundt (dette betegnes som utstrakt bruk, og restverdiene på syklene er satt ut fra dette. Ved mer sporadisk bruk, vil man kunne anta en høyere restverdi). Under rentekostnad har vi lagt inn en lånerente på 3,5% og en belåningsgrad på 70% av kjøpssummen på bilen. I eksemplene er det også beregnet at en high-end elsykkel holder/varer lengre enn en rimeligere elsykkel. De andre postene vil kunne variere fra person til person, dette er dermed kun å betrakte som eksempler, og ikke en fasit.

4 år

242 674


Elsykkel er et rimelig fremkomstmiddel sammenlignet med kollektivtransport og alle andre motoriserte fremkomstmiddel. I de fleste tilfeller vil du ha nedbetalt kjøpesummen i løpet av et år om du for eksempel bytter fra bil til elsykkel.

BILLIG BIL vs BILLIG ELSYKKEL

ELBIL vs HIGH-END ELSYKKEL

Pr. mnd.

712

Elsykkel 10.000

Pr. mnd.

SPAR 3.249

VS

845

Elsykkel 35.000

SPAR 4.286

VS

Pr. mnd.

3.961

Bil 50.000

Pr. mnd.

5.131

Elbil 370.000

Eierskap: 2 år / Kjørelengde pr år: 6900 km

Eierskap: 5 år / Kjørelengde pr år: 6900 km

KOSTNADSEKSEMPEL

KOSTNADSEKSEMPEL

KJØPSPRIS:

Elsykkel 10.000

Bil 50.000

0,60 kr 0,01

15,00 kr 0,70

-

4 865

ENERGIKOSTNAD:

Pris pr kw / Drivstoff pr ltr Kw pr k / Forbruk pr mil

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

0,60 kr 0,13

4 500

10 000

-

14 200

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

Verdifall

20 000

Restverdi 60 %

0 (0 %)

2 450 (3,5 %)

83

14 490

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

-

9 730

9 000

20 000 28 400

Pr. mnd 712

Pr. mnd 3 961

Pr. år

2 år

17 083

2 år

Pr. år

Pr. år

-

28 000 0 (0 %)

45 325 (3,5 %)

Energikostnad (strøm/drivstoff) Årsavgift/Forsikring

SUM KOSTNADER

207

269

-

27 275

22 500

50 000

-

-

Pr. mnd 845

Pr. mnd 5 131

2 år

77 987

Kilder: https://www.smartepenger.no/105-kalkulator/1998-elbil-versus-vanlig-bil https://www.smartepenger.no/bilokonomi/373-kostnader-ved-bilhold https://www.los.no/kundeservice/strompris/historiske-strompriser/ http://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/arsavgift/ https://no.wikipedia.org/wiki/%C3%85rsverk

Pr. år

10 141

PENGER SPART

Elsykkel vs elbil

185 000

Restverdi 50 %

Rentekostnad: (% rente)

95 070

47 535

Pr. mnd 3 249 38 994

-

Restverdi 20 %

Service, dekk, vask, vedlikehold etc. Parkering/Bompenger

-

8 541

5 455 10 000

TOTALE KOSTNADER I EIEPERIODEN

8 000

Energikostnad (strøm/drivstoff) Årsavgift/Forsikring

4 500

Forsikring + Årsavgift

Restverdi 20 %

Rentekostnad: (% rente)

Elsykkel vs bil

0,60 kr 0,01

Pris pr kw Kw pr km

TOTALE KOSTNADER I EIEPERIODEN

PENGER SPART

Elbil 370.000

ÅRLIGE KOSTNADER

Forsikring + Årsavgift

SUM KOSTNADER

Elsykkel 35.000

ENERGIKOSTNAD:

ÅRLIGE KOSTNADER

Verdifall

KJØPSPRIS:

5 år

50 707

5 år

Pr. år

307 869

61 574

Pr. mnd 4 286 Pr. år

51 432

5 år

257 162


TEKNOLOGI: M O T O R / B A T T E R I / L A D E R / D I S P L A Y

PW / PW-X

Motor Styrke (Watt) Dreiemoment (Nm)

MAX DRIVE / MODEST

E6000 / E8000

250 W

250 W

250 W

250 W

250 W

24-36 Nm

80 Nm / 90 Nm

48- 75Nm

80Nm / 60Nm

50 Nm / 70Nm

280% / 320%

275 %

Antall krankgir

1-3

1-2

1

1

1

Rock Shox e.i kompatibelt

4

Lysutgang

4

4

4

4

4

Max hastighet med hjelp

25 km/t

25 km/t

25 km/t

25 km/t

25 km/t

Vekt på motor

2,8 Kg

3,5kg / 3.1kg

4 kg

3,9 kg / 3,6 kg

3,2 kg / 2,9 kg

250-490 Wh

400Wh / 500Wh

400-500 Wh

325-490 Wh

400-500 Wh

24/36V

36V

36V

36V

36V

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

Nøkkellås

4

4

4

4

4

Max assistanse (%)

Batteri Kapasitiet (Wh) Spenning (V) Sikkerhet/ låsesystem LED indikator for batterikapasiter

230 % / 300%

Curve & Inside

Vekt på batteri

1,9 - 2,3 kg

2,9 kg

2,6 kg

2 - 3 kg

Type battericeller

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

Litium Ion

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2år/700 ladinger

2 år/1000 ladinger

Driftstemperatur

-5 til +40 C°

-20 til +60 C°

-5 til +40 C°

-5 til +40 C°

-10 til +50 C°

Dempet batteriinnfestning

4

4 (IPX4 standard)

260g

800g

800g

260g

ikke oppgitt

Garanti

Lader Vanntett Vekt

4-6t

3,5t

3,5t

4-6t

4t

100 -240 V

220-240 V

220-240 V

100-240 V

100 -240 V

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

0-40 C°

0-45 C°

0-40 C°

0-40 C°

0-40 C°

LCD

4

4

4

4

4

Bakgrunnsbelysning

4

4

4

4

4

Kontrollknapper

4

4

4

4

4

Avtagbart

4

4

4

Walk funksjon

4

4

4

4

4 4

Ladetid Inngangsspenning Frekvens Driftstemperatur

Display

—/ 4

4

4

4

Assistansenivå

6

4

5

5

Indikatornivå batteri

5

5

10

10

Gjenværende rekkevidde i km

4

4

4

4

Tråkkfrekvens

4

Klokke

4

4

4

4

Distanse

4

4

4

4

Stoppeklokke

4

4

4

Maks hastighet oppnåd

4

4

4

4

Gjennomsnittsfart

4

4

4

4

Girskifte-indikator

4 (nyon)

—/4

Språkvalg

4

4

4/—

4

mph og km/t

mph og km/t

mph og km/t

mph og km/t

Lysfunksjon

Måleenhet


B

BYSYKKEL

BYSYKKEL Et praktisk og komfortabelt fremkomstmiddel

ASFALT FIN~VEI

En bysykkel er et praktisk fremkomstmiddel som er komfortabel, effektiv og lett å sykle på. Dette er en elsykkel som passer best i nærområdet og på korte til moderate distanser.

ASFALT ~ GRUS

Bysykler har også som oftest et stilrent design for å passe inn i bybilde og i dagliglivet.

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner

GRUS ~ TURVEI


B

BYSYKKEL Utviklet for bruk i Norge

EFINITY E11 Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Veil. pris 11999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Navmotor

PLASSERING

Forhjul

YTELSE

36V/250W

HII HHI

PROTANIUM TEKNOLOGI Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

BATTERI

efinity R1

PLASSERING

I bagasjebærer

KAPASITET

36V/13Ah/468 Wh

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l

14

VARIANT

HII HHH

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems l

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc m Pedalbrems l

GIR Ant: 3 / Shimano Nexus HJUL 26” m

EFINITY - Bestselgere med velprøvd teknologi. Efinity er et resultat av mange års erfaring med utvikling av elsykler, hvor solide og driftssikre komponenter er kombinert med store innkjøp for å oppnå konkurransedyktige priser. Efinity har sitt utspring fra etablerte elsykkelmodeller og er tilpasset norske forhold.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK CST 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran m

Bak l

Nei l

Styrt fra display m

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

LCD C3.1


Utviklet for bruk i Norge

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG

B

BYSYKKEL

ASFALT ~ GRUS

MOTOR

Navmotor

BATTERI

36V/13Ah/468Wh

DISPLAY

LCD C3.1

EFINITY E33 GRUS ~ TURVEI

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l 28”

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems l VARIANT

Veil. pris 12.999,-

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc m Pedalbrems l GIR Ant: 7 / Shimano Nexus HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK CST 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

MOTOR

Bafang Modest

BATTERI

36V/13Ah/468Wh

DISPLAY

Bafang E08

EFINITY E44

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l 28”

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

Veil. pris 18.999,-

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems l VARIANT

Støtte l

Kurv m

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc m Pedalbrems l GIR Ant: 8 / Shimano Nexus HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK CST 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

Støtte l

Kurv m

15


B

BYSYKKEL Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO DISTRICT 250 Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Veil. pris 19.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Navmotor

PLASSERING

Baknav

YTELSE

36V/250W

HHI HHH

PROTANIUM TEKNOLOGI Har sammen med ledende elektronikkprodusenter fått utviklet spesialtilpassede systemer med god funksjonalitet og høy driftssikkerhet. Har en rekke patenter og utmerkelser innen teknologi og design.

BATTERI

Curve

PLASSERING

I bagasjebærer

KAPASITET

36V/10,4Ah/375 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

16

VARIANT

HII HII

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 8 / Shimano Alivio HJUL 26” m

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Kenda STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Protanium LCD C.3


B

BYSYKKEL Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO DISTRICT 300 Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Veil. pris 22.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bafang Max Drive

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

250W/80Nm

HHH HHH

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

BATTERI

Curve

PLASSERING

I bagasjebærer

KAPASITET

36V/10,4Ah/375 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer. VARIANT

Bafang DP CO7

HII HII

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 8 / Shimano Altus HJUL 26” m

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Kenda STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran m

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

17


B

BYSYKKEL Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO AMBIENT Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Veil. pris 23.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

Illustrasjonbilde. Avvik vil forekomme.

MOTOR

Bafang Modest med girsensor

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

BATTERI

Inside 2.0

PLASSERING

Integrert i ramme

KAPASITET

36V/13Ah/468 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

18

VARIANT

HHH HHH

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 8 / Shimano Nexus HJUL 26” m

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK CST 50-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv l

Bafang C15


B

BYSYKKEL Designed in Germeny

WINORA SINUS i10 Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

HIGH-END Veil. pris 32.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Performance Cruise

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/60Nm

HHH HHH

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/13,9Ah/500 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

VARIANT

Bosch Intuvia

HHI HHH

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 10 / Shimano SLX HJUL 26” m

WINORA - Gjennomgående topp kvalitet. I over 100 år har Winora levert

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja l LYS Foran l

Bak l

Nei m

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

19


B

BYSYKKEL Designed in Germeny

WINORA TRIA N7 ECO Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Veil. pris 28.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Active

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/40Nm

HHH HHH

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/11,1Ah/400 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

20

VARIANT

HHI HHI

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems l

Hydro disc m

GIR Ant: 7 / Shimano Nexus HJUL 26” m

WINORA - Gjennomgående topp kvalitet. I over 100 år har Winora levert

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Bosch Intuvia


B

BYSYKKEL Designed in Germeny

WINORA TRIA 7 ECO Stilren og komfortabel bysykkel

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Veil. pris 24.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Active

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/40Nm

HHH HHH

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/11,1Ah/400 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

VARIANT

Bosch Intuvia

HHI HHI

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 7 / Shimano Altus HJUL 26” m

WINORA - Gjennomgående topp kvalitet. I over 100 år har Winora levert

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

21


H HYBRID

HYBRIDSYKKEL Sporty og praktisk transportmiddel Tur og trimsykler bør ha en moderat sittestilling, effektiv motor og gode, slitesterke komponenter. Disse elsyklene skal tåle utstrakt bruk og batterikapasiteten bør holde til lengre distanser. I dette segmentet vil du finne gode kvalitetssykler med gjennomgående flott design.


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Utviklet for bruk i Norge

EFINITY E55 Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

PRISGUNSTIG Veil. pris 17.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bafang Modest med girsensor

PLASSERING

Krank/sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

BATTERI

efinity F1

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/11,6Ah/418 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l

VARIANT

Bafang E08

HHI HHI

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 8 / Shimano Altus HJUL 26” m

EFINITY - Bestselgere med velprøvd teknologi. Efinity er et resultat av mange års erfaring med utvikling av elsykler, hvor solide og driftssikre komponenter er kombinert med store innkjøp for å oppnå konkurransedyktige priser. Efinity har sitt utspring fra etablerte elsykkelmodeller og er tilpasset norske forhold.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK CST 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran m

Bak m

Nei l

Styrt fra display m

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

23


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Designed in Germeny

WINORA YUCATAN 8 Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

KVALITET Veil. pris 24.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/80Nm

HHH HHH

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

BATTERI

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/11,1Ah/400Wh

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

24

VARIANT

HHI HHI

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems l

Hydro disc m

GIR Ant: 8 / Shimano Altus HJUL 26” m

WINORA - Gjennomgående topp kvalitet. I over 100 år har Winora levert

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Yamaha LED


ASFALT FIN~VEI

Designed in Germany

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END

H HYBRID

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400Wh HHI

DISPLAY

Yamaha LCD

WINORA YUCATAN 9

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m VARIANT

28”

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Veil. pris 26.999,-

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc l GIR Ant: 9 / Shimano Alivio HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 500Wh HHH

DISPLAY

Yamaha LCD

WINORA YUCATAN 20

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m 28”

Veil. pris 29.999,-

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m VARIANT

Støtte l

Kurv m

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l GIR Ant: 20 / Shimano XT HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

MOTOR

Yamaha PW-X

BATTERI

Yamaha 500Wh HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

Kurv m

WINORA YUCATAN X20

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m 28”

Veil. pris 35.999,-

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m VARIANT

Støtte l

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l GIR Ant: 20 / Shimano XT HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek 42-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

Kurv m

Støtte l

25


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Designed in Germany

WINORA SINUS iX11 URBAN Urban og komfortabel by-/hybridsykkel

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Veil. pris 34.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Performance CX

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/75Nm

HHH HHH

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Integrert i ramme

KAPASITET

36V/13,9/500 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

26

VARIANT

HHH HHH

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout l

Hydro V-brems m Hydro disc l

GIR Ant: 11 / Shimano XT HJUL 26” m

WINORA - Gjennomgående topp kvalitet. I over 100 år har Winora levert

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Scwalbe Energizer Life 40-622 STEM Fast m

Justerbart l

DEMPING SETEPINNE Ja l LYS Foran l

Bak l

Nei m

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Bosch Intuvia


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Designed in Germany

WINORA YAKUN URBAN Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Veil. pris 38.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha PW-X

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/90Nm

HHH HHH

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

BATTERI

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/13,9/500 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

kvalitetssykler til det tyske markedet, og har blitt spesialister på brukssykler for hele familien. Gjennom fokus på mennesket og dets behov har Winora utviklet en rekke modeller og løsninger som gir praktiske produkter for daglig bruk. Brukervennlighet, presisjon og gjennomgående høy kvalitet er hva som kjennetegner en Winora-sykkel.

VARIANT

Yamaha LCD-X

HHI HHH

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout l

Hydro V-brems m Hydro disc l

GIR Ant: 20 / Shimano XT HJUL 26” m

WINORA - Gjennomgående topp kvalitet. I over 100 år har Winora levert

DISPLAY

27,5” l

28” m

29” m

DEKK Scwalbe Marathon Allmotion 55-584 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

27,5”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

27


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO EVOLVE Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

KVALITET Veil. pris 26.999,GRUS ~ TURVEI

Illustrasjonbilde. Avvik vil forekomme.

MOTOR

Bafang MaxDrive

PLASSERING

Krank/sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

BATTERI

Inside 2.0

PLASSERING

Integrert i ramme

KAPASITET

36V/13Ah/468 WH

BAFANG TEKNOLOGI

RAMME Aluminium l

Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

BREMSER V-brems m

GAFFEL Stiv m

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

28

VARIANT

HHH HHH

Carbon m

Demping l

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 9 / Shimano XT HJUL 26” m

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK CST 50-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Bafang C10


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO MOMENTUM 200 Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

KVALITET Veil. pris 27.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/80Nm

HHH HHH

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

BATTERI

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/11,1Ah/400 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer. VARIANT

Yamaha LCD

HHI HHI

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 8 / Shimano Altus HJUL 26” m

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Schwalle Road Cruiser 42-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

29


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO MOMENTUM 300 Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

KVALITET Veil. pris 31.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha Pw

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/80Nm

HHH HHH

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

BATTERI

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/13,9Ah/500 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

30

VARIANT

HHI HHH

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 10 / Shimano XT HJUL 26” m

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Schwalle Road Cruiser 42-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Yamaha LCD


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Designed in USA

GT eTRAFFIC AMP Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

KVALITET Veil. pris 26.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Shimano E6000

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/50Nm

HHH HHH

SHIMANO E6000 TEKNOLOGI Med Steps-systemet entret sykkelgiganten Shimano elsykkelarenaen. Systemet kjennetegnes ved jevn og kultivert gange og velkjent Shimanokvalitet.

BATTERI

Shimano

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/11,6Ah/418 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv l

og driftssikre sykler, og elsyklene deres er intet unntak. Syklene er utstyrt med Shimano 6000-serie krankmotor og har solid utstyr som egner seg godt i norsk klima. Noe som da legger til rette for et bekymringsfritt elsykkelhold i lang tid framover.

VARIANT

Shimano

HHI HHI

Carbon m

Demping m

BREMSER V-brems m

Lockout m

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 10 / Shimano Deore HJUL 26” m

GT E-BIKES - Elsykler fra den amerikanske veteranen. GT har alltid laget solide

DISPLAY

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Schwalle Big Ben 40-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

31


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO TREKKING 4.0 Stilren og sporty hybridsykkel til tur, trim og transport

ASFALT ~ GRUS

KVALITET Veil. pris 27.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

32

VARIANT

BATTERI

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/400 WH

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

DISPLAY

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

HHI HHI

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 10 / Shimano Deore HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek Cross 42-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Yamaha LCD


ASFALT FIN~VEI

Designed in Germany

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END

H HYBRID

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Intuvia

HAIBIKE SDURO TREKKING 5.0

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m VARIANT

28”

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

Veil. pris 29.999,-

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l GIR Ant: 9 / Shimano Alivio HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek Cross 42-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD

HAIBIKE SDURO TREKKING 6.0

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m 28”

Veil. pris 34.999,-

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m VARIANT

Støtte l

Kurv m

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l GIR Ant: 20 / Shimano XT HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Michelin Protek Cross 42-622 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Intuvia

Kurv m

HAIBIKE SDURO TREKKING 7.5

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m 28”

Veil. pris 37.999,-

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m VARIANT

Støtte l

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l GIR Ant: 11 / Shimano SLX HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Schwalle Super Moto X 62-584 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l Skjermer l

Kurv m

Støtte l

33


H HYBRID ASFALT FIN~VEI

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO TREKKING 9.0 Sporty og teknisk terrengsykkel

ASFALT ~ GRUS

HIGH-END Veil. pris 44.999,GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Performance CX

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.v

34

VARIANT

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Integret i ramme

KAPASITET

36V/500 Wh

RAMME Aluminium l GAFFEL Stiv m

DISPLAY

Carbon m

Demping l

BREMSER V-brems m

HHH HHH

Lockout l

Hydro V-brems m

Hydro disc l

GIR Ant: 11 / Shimano XT Shadow Plus HJUL 26” m

27,5” m

28” l

29” m

DEKK Schwalle Super Moto X 62-584 STEM Fast l

Justerbart m

DEMPING SETEPINNE Ja m LYS Foran l

Bak l

Nei l

Styrt fra display l

INKL. UTSTYR Bagasjebærer l

28”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Støtte l

Skjermer l

Kurv m

Bosch Intuvia


ASFALT FIN~VEI

T ASFALT ~ GRUS

TERRENG

TERRENGSYKKEL Sporty og lekent fremkomstmiddel Terrengsykler er sporty elsykler med spesifikke bruksområder. Hver elsykkel vil passe i toppsjiktet av sitt segment. Det settes store krav for å passe inn i dette segmentet med tanke på motor, gir, ramme etc. Her vil du finne de sterkeste motorene og de best utstyrte elsyklene. Om det så måtte være en stiv eller fulldempet terrengsykkel.

GRUS ~ TURVEI

HARDTAIL

27,5” 27,5”+ 29” FATBIKE


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO HARDNINE 3.0 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 29.999,-

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Yamaha LCD

HHI HHH

RAMME Alu 6061

SETEPINNE Haibike Component

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL SR Suntour XCR Air LO-R QR100 air 100

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

BREMSER Tektro HD-M285

LADER Yamaha quick charger 4A

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

ANT. GIR 11

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

36

BATTERI

VARIANT

GIR Sram NX

FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-622 STEM Haibike Component

*Elsykkelen er også tilgjengelig i 27,5”

SETE Haibike Components

Se elsykler.no for bilde og spesifikasjoner.

29” (27,5”)*

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Made in Germany

GRUS ~ TURVEI

KVALITET

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400W HHI

DISPLAY

Yamaha LED

HAIBIKE SDURO HARDNINE 1.0

T

TERRENG

Veil. pris 24.999,-

RAMME Alu 6061 VARIANT

29” (27,5”)*

GAFFEL SR Suntour XCM DS 100 BREMSER Tektro HD-M285 GIR Shimano Altus M2000 ANT. GIR 9 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK XLC MountainX 57-622 STEM Haibike Components

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

SETE Selle Italia X-Base SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400W HHI

DISPLAY

Yamaha LCD

HAIBIKE SDURO HARDNINE 2.0

Veil. pris 26.999,-

RAMME Alu 6061 VARIANT

29” (27,5”)*

GAFFEL SR Suntour XCR Air LO-R 100 BREMSER Tektro HD-M285 GIR Sram NX ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-622 STEM Haibike Components SETE Selle Italia X-Base SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400W HHI

DISPLAY

Yamaha LCD

HAIBIKE SDURO HARDNINE 2.5 STREET

Veil. pris 27.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour XCM DS 100 VARIANT

29” (27,5”)*

BREMSER Tektro HD-M285 GIR Sram NX ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Continental Double Fighter III 50-622 STEM Haibike Component SETE Selle Italia X-Base

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

SETEPINNE Haibike Component LYS AXA Blueline 30/Herrmans H-Trace Mini, LED PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

37


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO HARDNINE 3.5 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 30.999,-

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/48Nm

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Yamaha LCD

HHI HHH

RAMME Alu 6061

SETE Haibike Componentss

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL SR Suntour XCR Air RL-R 100

SETEPINNE Haibike Components s

BREMSER Tektro HD-M285

PEDALER MTB Plattformpedal aluminiums

GIR Shimano Deore

LADER Yamaha quick charger 4A

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

ANT. GIR 20

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

38

BATTERI

VARIANT

FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-622

*Elsykkelen er også tilgjengelig i 27,5”

STEM Haibike Components

Se elsykler.no for bilde og spesifikasjoner.

29” (27,5”)*

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Made in Germany

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

HAIBIKE SDURO HARDNINE 4.0

T

TERRENG

Veil. pris 31.999,-

RAMME Alu 6061 VARIANT

29” (27,5”)*

GAFFEL SR Suntour XCR Air LO-R 120 BREMSER Tektro HD-M285 GIR Sram NX ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Bosch compact charger 2A

MOTOR

Yamaha PW-SE

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO HARDNINE 5.0

Veil. pris 32.999,-

RAMME Alu 6061 VARIANT

29” (27,5”)*

GAFFEL RockShox Recon RL 100 BREMSER Shimano M425 GIR Shimano Deore ANT. GIR 20 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE SDURO HARDNINE 6.0

Veil. pris 33.999,-

RAMME Alu 6061 VARIANT

29” (27,5”)*

GAFFEL SR Suntour Raidon XC-RL-R 100 air BREMSER Magura MT32 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Bosch quick charger 4A

39


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO HARDNINE 7.0 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 38.999,-

MOTOR

Bosch Performance CX

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/48Nm

HHH HHH

Bosch

PLASSERING

Integrert i ramme

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Bosch Purion

HHH HHH

RAMME Alu 6061

SETEPINNE Haibike Components

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

GAFFEL SR Suntour Raidon 34 LO-R air 100

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

BREMSER Magura MT4

LADER Bosch quick charger 4A

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

ANT. GIR 11

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

40

BATTERI

VARIANT

GIR Sram NX

FELGER Rodi Tryp 35 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622 STEM Haibike Components

*Elsykkelen er også tilgjengelig i 27,5”

SETE Haibike Components

Se elsykler.no for bilde og spesifikasjoner.

29” (27,5”)*

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Designed in Germany

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

MOTOR

Yamaha PW-X

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

HAIBIKE SDURO HARDNINE 8.0

T

TERRENG

Veil. pris 39.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Raidon 34 LO-R air 100 VARIANT

29” (27,5”)*

BREMSER Magura MT4 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 20 FELGER Rodi Tryp 35 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Selle Royal Rampage SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE SDURO HARDNINE 9.0

Veil. pris 44.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Yari RC LO 100 VARIANT

29” (27,5”)*

BREMSER Magura MT5 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 11 FELGER DT Swiss H 1900 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Selle Royal Rampage SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope PEDALER XLC Freeride Plattform Pedal FP-870 LADER Bosch quick charger 4A

MOTOR

Yamah PW-X

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO HARDNINE 10.0

Veil. pris 49.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Yari RC LO 100 VARIANT

29” (27,5”)*

BREMSER Magura MT5 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 20 FELGER DT Swiss H 1900 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Selle Royal Rampage SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

41


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO HARDLIFE 2.0 Sporty og teknisk terrengsykkel med geometri tilpasset kvinner

GRUS ~ TURVEI

KVALITET Veil. pris 26.999,-

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/400 WH

DISPLAY

Yamaha LCD

HHI HHI

RAMME Alu 6061

STEM Haibike Components

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL SR Suntour XCR Air LO-R QR100 air 120

SETE Haibike Components

BREMSER Tektro HD-M286

SETEPINNE Haibike Components

GIR Sram NX

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

ANT. GIR 11

LADER Yamaha quick charger 4A

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

42

BATTERI

VARIANT

FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-584

27,5”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Designed in Germany

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD

HAIBIKE SDURO HARDLIFE 3.0

T

TERRENG

Veil. pris 29.999,-

RAMME Alu6061 VARIANT

27,5”

GAFFEL SR Suntour XCR Air LO-R QR100 air 120 BREMSER Tektro HD-M286 GIR Sram NX ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-584 STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW-SE

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO HARDLIFE 5.0

Veil. pris 32.999,-

RAMME Alu6061 VARIANT

27,5”

GAFFEL RockShox Recon Silver air 120 BREMSER Shimano M425 GIR Shimano Deore ANT. GIR 20 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Smart Sam 57-584 STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE SDURO HARDLIFE 6.0

Veil. pris 38.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Raidon 32 LO-R air 120 VARIANT

27,5”

BREMSER Magura MT4 GIR Sram NX ANT. GIR 11

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI

FELGER Rodi Tryp 35

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 70-584 STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Bosch quick charger 4A

43


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Utviklet for bruk i Norge

DIAVELO FUSION 100 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

KVALITET Veil. pris 26.999,-

MOTOR

Bafang Max Drive med girsensor

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/80Nm

HHH HHH

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

DIAVELO - Stilsikre elsykler testet og utviklet i og for Norge.

BATTERI

Protanium

PLASSERING

Integrert i ramme

KAPASITET

36V/418 WH

VARIANT

Bafang Max Drive

HHH HHI

RAMME Diavelo Aluminium MTB for integret batteri

DEKK Kenda 52-622 (29x2.10)

GAFFEL SR Suntour XCM-LO tapered w/ lockout

FELGER Diavelo dobbeltbunnet

NAVGIR Shimano Deore

SETE Diavelo MTB saddle

GIRSJALTER Shimano Deore

SETEPINNE Diavelo singlebolt

KRANK Integret i krankmotor

LADER Protanium Inside 36V

BREMSER Shimano M365 hydraulisk skivebrems

Diavelo er kjent som markedets mest stilsikre elsykkelmerke med batteriet integrert i rammen. Diavelo har gjennom en årrekke skapt innovasjon og vært en av de som har dyttet elsykkelbransjen fremover. Vi i Norge er heldige som får sykler designet for det norske markedet og er bygd for norsk klima. Diavelo er også verdens mestvinnende elsykkelmerke på design og innovasjon, noe som synes i kvaliteten på produktet og de bevisste valgene som er tatt i forhold til utstyr og elsystemer.

44

DISPLAY

29”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in USA

GT ePANTERA BOLT Sport og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 37.999,-

MOTOR

Shimano E6000

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/50Nm

HHH HHH

SHIMANO E6000 TEKNOLOGI Med Steps-systemet entret sykkelgiganten Shimano elsykkelarenaen. Systemet kjennetegnes ved jevn og kultivert gange og velkjent Shimanokvalitet.

GT E-BIKES - Elsykler fra den amerikanske veteranen. GT har alltid laget solide og driftssikre sykler, og elsyklene deres er intet unntak. Syklene er utstyrt med Shimano 6000-serie krankmotor og har solid utstyr som egner seg godt i norsk klima. Noe som da legger til rette for et bekymringsfritt elsykkelhold i lang tid framover.

VARIANT

BATTERI

Shimano

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/400 WH

DISPLAY

Shimano

HHI HHI

RAMME All New 6061 T6 Aluminum Frame,

BREMS BAK Tektro Auriga

Triple Triangle™, Replaceable Derailleur Hanger,

FELGER All Terra dobbeltbunnet

Disc Brake Mounts, and Zerostack tapered

DEKK WTB Trail Blazer 27,5x2,8

1 1/8-1 1/2Head Tube, 27.5 +

STYRESTEM All Terra 1 1/8” Threadless, 3D Forged,

GAFFEL Suntour XCR RL 27.5+ 120mm Travel

4-Bolt w/ CNC Face Plate, 7° Rise, 31.8mm Clamp

NAVGIR Shimano Deore

SETE GT MTB Saddle

GIR SJALTER Shimano Deore

SETEPINNE All-Terra 2-Bolt

KRANK Shimano E6000 38T

LADER Shimano 

BREMS FORAN Tektro Auriga

27,5+”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

45


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE XDURO FATSIX 8.0 Sporty og teknisk fatbike

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 39.999,-

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Yamaha LCD

HHI HHH

RAMME Alu 6061

STEM Haibike Components

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL RockShox Bluto RC LO-R air 100

SETE Selle Royal Verve

BREMSER Magura MT32

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-19

GIR Sram NX

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

ANT. GIR 11

LADER Yamaha quick charger 4A

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

46

BATTERI

VARIANT

FELGER Alexrims Blizzerk80 DEKK Schwalbe Jumbo Jim Evo 100-559

26”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE XDURO FATSIX 9.0 Sporty og teknisk fatbike

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 44.999,-

MOTOR

Bosch Performance CX

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

500 WH

DISPLAY

Bosch Intuvia

IHH HHH

RAMME Alu 6061

DEKK Schwalbe Jumbo Jim Evo 100-559

GAFFEL RockShox Bluto RC LO-R air 100

STEM Haibike Components

BREMSER Magura MT5 / Magura MT4

SETE Selle Royal Verve

GIR Sram NX

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-22

ANT. GIR 11

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

FELGER Alexrims Blizzerk Pro

LADER Yamaha quick charger 4A

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori. VARIANT

26”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

47


T

TERRENG

FULLDEMPET ALLMTN FULLSEVEN LT FULLSEVEN NDURO FULLFATSIX

MOTOR

Yamaha PW-X

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE XDURO ALLMTN 6.0

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Aion 35 RC air 150 BAKDEMPER RockShox Deluxe RT, air VARIANT

27,5”

BREMSER Magura MT32 GIR Shimano Deore ANT. GIR 20

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

FELGER Rodi TR35 DEKK Maxxis Minion DH 70-584 Plus STEM Haibike Components SETE Selle Royal Verve SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-22 PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

Veil. pris 44.999,-


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE XDURO ALLMTN 7.0 Sport og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 48.999,-

MOTOR

Bosch Performance CX

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

250W/48Nm

HHH HHH

BATTERI

Bosch

PLASSERING

Integrert iramme

KAPASITET

36V/500Wh

DISPLAY

Bosch Purion

HHH HHH

RAMME Alu 6061

DEKK Maxxis Minion DH 70-584 Plus

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

GAFFEL RockShox Yari RC LO air 150

STEM Haibike Components

BAKDEMPER RockShox Deluxe RT, air

SETE Selle Royal Verve

BREMSER TRP Slate G-Spec Double-Piston

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

GIR Sram NX

PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium

ANT. GIR 11

LADER Bosch quick charger 4A

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori. VARIANT

FELGER Rodi TR40

27,5”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

49


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE XDURO ALLMTN 8.0 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 44.999,-

MOTOR

Yamaha PW-X

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HHI HHH

RAMME Alu 6061

FELGER Rodi TR40

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL FOX 34 Float Performance LO air 150

DEKK Schwalbe Magic Mary 70-584 Plus

BAKDEMPER Fox Float DPS Performance EVOL,

STEM Haibike Components

air, 65mm

SETE Selle Royal Verve

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

BREMSER Magura MT5

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope

GIR Shimano Deore XT Shadow Plus

PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium

ANT. GIR 20

LADER Yamaha quick charger 4A

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

50

BATTERI

VARIANT

27,5”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Designed in Germany

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE XDURO ALLMTN 9.0

T

TERRENG

Veil. pris 57.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL FOX 34 Float Performance Elite air 150 VARIANT

27,5”

BAKDEMPER Fox Float DPX2 Performance Elite, air BREMSER Magura MT5 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 11 FELGER Mavic E-XA Elite DEKK Schwalbe Magic Mary 70-584 Plus STEM Haibike Components SETE Selle Royal Verve SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope PEDALER Haibike Freeride-Pedal alu. Feimin LADER Bosch quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW-X

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE XDURO ALLMTN 10.0

Veil. pris 65.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL FOX 34 Float FACTORY LO air 150 BAKDEMPER Fox FLoat DPX2 Factory, air VARIANT

27,5”

BREMSER Magura MT7 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 20 KRANK Haibike XDURO forged DEKK DT Swiss HX 1501 FELGER Maxxis Minion DHF 70-584 Plus STEM Haibike Components SETE Prologo Scratch T2.0 SETEPINNE Kind Shock LEV-DX telescope 31.6 PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium LADER Bosch quick charger 4A

51


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

HAIBIKE SDURO FULLSEVEN LT 7.0 HAIBIKE SDURO FullLife LT 7.0

~ GRUS

Designed in Germany

Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 46.999,-

MOTOR

Bosch Performance CX

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Bosch

PLASSERING

Integrert i ramme

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Bosch Purion

HHH HHH

RAMME Alu 6061

SETE Selle Royal Veroe

Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

GAFFEL SR Suntour Aion 35 LO-R air 150

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-22

BREMSER Magura M15

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

GIR Sram NX

LADER Bosch quick charger 4A

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

ANT. GIR 11

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

52

BATTERI

VARIANT

FELGER Rodi TRYP 35 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo Snakeskin 70-584 Plus STEM Haibike Components

27,5” / 27,5” FullLife

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Designed in Germany

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

MOTOR

Yamaha PW-SE

BATTERI

Yamaha 400W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO FULLSEVEN LT 4.0

T

TERRENG

Veil. pris 34.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Aion LO-R air 150 VARIANT

27,5”

BAKDEMPER SR Suntour Duair LO-R8, air BREMSER Tektro HD-M285 GIR Sram NX

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Nobby Nic Performance 57-584 STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW-SE

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO FULLSEVEN LT 5.0

Veil. pris 39.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Aion LO-R air 150 BAKDEMPER SR Suntour Duair LO-R8, air VARIANT

27,5”

BREMSER Magura MT32 GIR Shimano Deore ANT. GIR 20 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Nobby Nic Performance 57-584 STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-22 PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW-SE

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO FULLSEVEN LT 6.0

Veil. pris 41.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Yari RC LO, air 150 VARIANT

27,5”

BAKDEMPER RockShox Monarch RT, air BREMSER Magura MT32 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 20 FELGER Rodi Tryp 35 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin 70-584 STEM Haibike Components SETE Haibike Components SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

53


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE SDURO FULLNINE 5.0 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 33.999,-

MOTOR

Yamaha PW-SE

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

250W

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

400 WH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HHI HHI

RAMME Alu 6061

SETE Haibike Components

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL SR Suntour XCR Air LO-R air 100

SETEPINNE Haibike Components

BAKDEMPER SR Suntour Unair EB LO-R. air

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

BREMSER Tektro HD-M285

LADER Yamaha quick charger 4A

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

GIR Sram NX

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

54

BATTERI

VARIANT

ANT. GIR 11 FELGER Rodi Black Rock 21 DEKK Schwalbe Nobby Nic Performance 57-622

*Elsykkelen er også tilgjengelig i 27,5”

STEM Haibike Components

Se elsykler.no for bilde og spesifikasjoner.

29” (27,5”)*

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Designed in Germany

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

HAIBIKE SDURO FULLNINE 7.0

T

TERRENG

Veil. pris 44.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Aion 35 LO-R air 100 BAKDEMPER RockShox Deluxe RT, air VARIANT

29” (27,5”)*

BREMSER Magura MT4 GIR Sram NX ANT. GIR 11 FELGER Rodi Tryp 35 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Selle Royal Rampage SETEPINNE Haibike Components PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Bosch quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW-X

BATTERI

Yamaha 500W HHH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE SDURO FULLNINE 8.0

Veil. pris 46.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL SR Suntour Aion 35 LO-R air 100 BAKDEMPER RockShox Deluxe RT, air VARIANT

29” (27,5”)*

BREMSER Magura MT4 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 20 FELGER Rodi Tryp 35 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Selle Royal Rampage SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope PEDALER MTB Plattformpedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W HHH

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE SDURO FULLNINE 9.0

Veil. pris 52.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Yari RC LO, air 100 BAKDEMPER RockShox Deluxe RT, air BREMSER Magura MT5 VARIANT

29” (27,5”)*

GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 11 KRANK Haibike SDURO forged FELGER DT Swiss H1900 DEKK Schwalbe Nobby Nic Evo SnakeSkin Plus 65-622

*Elsykkelen er tilgjengelig i 27,5” Se elsykler.no

STEM Haibike Components SETE Selle Royal Rampage SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 PEDALER XLC Freeride Plattform Pedal FP-870 LADER Bosch quick charger 4A

55


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in USA

GT eVERB CURRENT Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 42.999,-

MOTOR

Shimano STePs DU-E8000

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Shimano STePs BT-E8010

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500Wh

DISPLAY

Shimano STePs SC-E8000

HHI HHH

RAMME 27.5” plus full suspension frame with

BREMSER Shimano MT500

tapered ht, shimano e8000

DEKK WTB Trail Blazer 27.5x2.8” (F/R)

GAFFEL Rock shox recon 29” boost/27.5”+

FELGER Alloy Double Wall Disc Rim, Tubeless Ready

15Mm maxle light solo air 120mm diffusion

STYRESTEM GT ALL TERRA 3D FORGED

GT E-BIKES - Elsykler fra den amerikanske veteranen. GT har alltid laget solide

black stealth 51 offset taper steerer

SETE GT E-BIKE

REAR SHOCK Rock Shox Rs Monarch R-C3

SETEPINNE GT ALL TERRA Alloy Micro Adjust

og driftssikre sykler, og elsyklene deres er intet unntak. Syklene er utstyrt med Shimano 6000-serie krankmotor og har solid utstyr som egner seg godt i norsk klima. Noe som da legger til rette for et bekymringsfritt elsykkelhold i lang tid framover.

NAVGIR Shimano Deore RD-M615

LADER Shimano STePs EC-E6000-1 Battery Charger

SHIMANO E6000 TEKNOLOGI Med Steps-systemet entret sykkelgiganten Shimano elsykkelarenaen. Systemet kjennetegnes ved jevn og kultivert gange og velkjent Shimanokvalitet.

56

BATTERI

VARIANT

GIRSJALTER Shimano Deore SL-M610 KRANK Shimano E8000 34T

27,5”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in USA

GT eVERB AMP Sport og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 49.999,-

MOTOR

Shimano STePs DU-E8000

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

BATTERI

Shimano STePs BT-E8010

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500Wh

DISPLAY

Shimano STePs SC-E8000

HHI HHH

RAMME 27.5” plus full suspension frame with

BREMSER Shimano Deore M6000

tapered ht, shimano e8000

DEKK WTB Trail Blazer 27.5x2.8” (F/R)

GAFFEL Rock Shox Fs Yari Rc 29/27.5+ Boost

FELGER Alloy Double Wall Disc Rim, Tubeless Ready

15X110 Mxl Stealth Solo Air 130 Gloss Black Tapered

STYRESTEM GT ALL TERRA 3D FORGED

GT E-BIKES - Elsykler fra den amerikanske veteranen. GT har alltid laget solide

Crown Adjust Compression Damper

SETE WTB Silverado

REAR SHOCK Rock Shox Rs Monarch R-C3

SETEPINNE GT ALL TERRA Alloy Micro Adjust

og driftssikre sykler, og elsyklene deres er intet unntak. Syklene er utstyrt med Shimano 6000-serie krankmotor og har solid utstyr som egner seg godt i norsk klima. Noe som da legger til rette for et bekymringsfritt elsykkelhold i lang tid framover.

NAVGIR Shimano SLX RD-M7000-11

LADER Shimano STePs EC-E6000-1 Battery Charger

SHIMANO E6000 TEKNOLOGI Med Steps-systemet entret sykkelgiganten Shimano elsykkelarenaen. Systemet kjennetegnes ved jevn og kultivert gange og velkjent Shimanokvalitet.

VARIANT

GIRSJALTER Shimano SLX SL-M7000-11 KRANK Shimano E8000 34T

27,5+”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

57


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE XDURO NDURO 7.0 Sporty og teknisk terrengsykkel

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 49.999,-

MOTOR

Yamaha PW-X

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W/48Nm

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HHI HHH

RAMME Alu 6061

DEKK Schwalbe Magic Mary 65-584

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL SR Suntour Durolux R2C air 180

STEM Haibike Components

BAKDEMPER RockShox Super Deluxe RC3, air

SETE Selle Royal Verve

BREMSER Tektro Orion HD-M745

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-22

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

GIR Sram NX

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium FP-

ANT. GIR 11

LADER Yamaha quick charger 4A

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

58

BATTERI

VARIANT

FELGER Rodi TR40

27,5+”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


ASFALT ~ GRUS

Designed in Germany

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE XDURO NDURO 8.0

T

TERRENG

Veil. pris 59.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Yari RC air 180 BAKDEMPER RockShox Super Deluxe RC3, air BREMSER Magura MT5 VARIANT

27,5+”

GIR Sram NX ANT. GIR 11 FELGER Rodi Tryp 35

BOSCH ACTIVE TEKNOLOGI Gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst. I 2010 kom Bosch med sitt første elsykkelsystem og har hatt en rå utvikling. Utallige timer i utvikling og forskning sikrer deg noe av det beste elsystemet på markedet i dag.

DEKK Schwalbe Magic Mary 65-584 STEM Haibike Components SETE Selle Royal Verve SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-2 PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium Feimin LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Yamaha PW-X

BATTERI

Yamaha 500W

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HAIBIKE XDURO NDURO 9.0

Veil. pris 59.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Yari RC air 180 BAKDEMPER RockShox Super Deluxe RC3, air VARIANT

27,5+”

BREMSER Magura MT5 GIR Shimano Deore XT Shadow Plus ANT. GIR 11 FELGER DT Swiss FR1950 DEKK Schwalbe Magic Mary 65-584 STEM Haibike Components SETE Selle Royal Verve SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope 31.6 YSP-2 PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium LADER Yamaha quick charger 4A

MOTOR

Bosch Performance CX

BATTERI

Bosch 500W

DISPLAY

Bosch Purion

HAIBIKE XDURO NDURO 10.0

Veil. pris 69.999,-

RAMME Alu 6061 GAFFEL RockShox Lyrik RC air 180 VARIANT

27,5+”

BAKDEMPER RockShox Super Deluxe RC3, air BREMSER Magura MT7 GIR Sram EX1 ANT. GIR 8 FELGER DT Swiss FR1950 DEKK Schwalbe Magic Mary 65-584 STEM Haibike Components SETE Selle Royal Verve SETEPINNE Kind Shock LEV-DX telescope 31.6 PEDALER Haibike Freeride-Pedal aluminium LADER Bosch quick charger 4A

59


T ASFALT FIN~VEI

TERRENG ASFALT

~ GRUS

Designed in Germany

HAIBIKE XDURO FULLFATSIX 9.0 Sporty , teknisk og fulldempet fatbike

GRUS ~ TURVEI

HIGH-END Veil. pris 49.999,-

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

HHH HHH

Yamaha

PLASSERING

Rammemontert

KAPASITET

36V/500 WH

DISPLAY

Yamaha LCD-X

HHI HHH

RAMME Alu 6061

DEKK Schwalbe Jumbo Jim Evo 100-559

Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

GAFFEL RockShox Bluto RC air 120

STEM Haibike Components

BAKDEMPER RockShox Monarch RT3, air

SETE Selle Royal Verve

BREMSER Magura MT5

SETEPINNE XLC AllMtn, Remote telescope

HAIBIKE - Usedvanlig tysk grundighet i både funksjon & kvalitet. Haibike er

GIR Shimano Deore XT Shadow Plus

PEDALER MTB Plattformpedal aluminium

ANT. GIR 11

LADER Yamaha quick charger 4A

YAMAHA TEKNOLOGI

designet og utviklet av tyske ingeniører, og det merkes på både funksjon og kvalitet. Her er det lagt usedvanlig mye innsats i alle små detaljer, og det er ikke uten grunn av Haibike regnes som verdensledende innen high-end elsykler! Samtidig benyttes kun motorsystemer fra øverste hylle, som for Haibike sin del betyr Yamaha og Bosch sitt CX-system. Kravene til kvalitet og funksjon gir deg en god og driftssikker sykkel for mange mil og år – i tillegg til følelsen av å eie et ekte, tysk premiumprodukt fra øverste kategori.

60

BATTERI

VARIANT

FELGER Alexrims Blizzerk80

26”

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


L

LASTESYKKEL

LASTESYKKEL Smart og praktisk transportmiddel Lastesykkel med motor er et praktisk og allsidig transportmiddel i stor vekst, spesielt i byer og tettsteder. Med en lastesykkel slipper du å stå i bilkøen, men kan suse av gårde på sykkelstiene med ungene, eller det du måtte trenge å ha med, trygt plassert i lastekassen. Nettopp evnen til å kunne erstatte bilen i stor grad, gjør el-lastesyklene til en økonomsik vinner. Når sykkelen er betalt slipper du å tenke på utgifter til drivstoff, parkering, bom og forsikring. Og som om ikke det var nok er du også med å slår et slag for miljøet, og din egen helse!


L

LASTESYKKEL Tilpasset transport av barn

EFINITY CARGO E2 Smart transportsykkel med transportkasse for barn eller gods

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Veil. pris 27.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bosch Max Drive

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

BATTERI

HHH HHH

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

EFINITY - Bestselgere med velprøvd teknologi. Efinity er et resultat av mange års erfaring med utvikling av elsykler, hvor solide og driftssikre komponenter er kombinert med store innkjøp for å oppnå konkurransedyktige priser. Efinity har sitt utspring fra etablerte elsykkelmodeller og er tilpasset norske forhold.

DISPLAY

PLASSERING

I bagasjebrett

KAPASITET

36V/468 WH

Bafang Max Drive

HII HHH

ANT. BARN 1-2 STØRRELSE L: 255, W: 65, H: 110 cm STR. BOX L: 93>71, W: 65>58, H: 48>37cm MAX LASTEVEKT 70 kg RAMME Aluminium BREMSER Tektro Euriga Hydaraulisk skivebremser, med håndbrekkfunskjon HJUL Bak: 26”. Front: 20” GIR Shimano Deore 9-speed BAGASJEBÆRER Yes, maximum load 25 kg LYS Lights front and rear, powered by the battery. Including handlebar function.

KALESJEBØYLER

KJETTINGLÅS med nøkkel. 7,5mm x 1250mm. Ryder Shackles.

62 Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

Veil. kr 150,-

KALESJE

Veil. kr 350,Veil. kr 499,-


L

LASTESYKKEL Tilpasset transport av barn

EFINITY CARGO E3 Smart transportsykkel med transportkasse for barn eller gods

ASFALT FIN~VEI

PRISGUNSTIG Veil. pris 32999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Bafang Max Drive

PLASSERING

Sentermontert

YTELSE

36V/250W

BATTERI

HHH HHH

BAFANG TEKNOLOGI Verdens største elmotorprodusent til sykkelmarkedet. Bafang har gjennom mange år ledet an i sine segmenter med gode og solide løsninger som gir masser av sykkelglede til forbrukeren.

EFINITY - Bestselgere med velprøvd teknologi. Efinity er et resultat av mange års erfaring med utvikling av elsykler, hvor solide og driftssikre komponenter er kombinert med store innkjøp for å oppnå konkurransedyktige priser. Efinity har sitt utspring fra etablerte elsykkelmodeller og er tilpasset norske forhold.

DISPLAY

PLASSERING

I bagasjebrett

KAPASITET

36V/468 WH

Bafang Max Drive

HII HHH

ANT. BARN 1-4 STØRRELSE L: 233, W: 95, H: 110 cm STR. BOX L: +/-103, W: 71,5, H: 41>52 cm MAX LASTEVEKT 90 kg RAMME Aluminium STEARING DAMPERS Gas Spring Steering dampers for optimum driving comfort and safety GIR Shimano Deore 9-speed BREMSER Tektro Euriga Twin Hydrauliske skivebremser, med håndbrekkfunksjon HJUL Bak: 26”. Front: 2x20” BAGASJEBÆRER Yes, maximum load 25 kg LYS Lights front and rear, powered by the battery. Including handlebar function.

Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.

KALESJEBØYLER

Veil. kr 150,-

KJETTINGLÅS med nøkkel.

KALESJE

Veil. kr 350,Veil. kr 499,-

7,5mm x 1250mm. Ryder Shackles.

63


L

LASTESYKKEL Tilpasset transport av barn

BABBOE CARVE MOUNTAIN Smart transportsykkel med transportkasse for barn eller gods

ASFALT FIN~VEI

KVALITET Veil. pris 59.999,ASFALT ~ GRUS

GRUS ~ TURVEI

MOTOR

Yamaha PW

PLASSERING

Sentermontert

SPENNING

36V

YTELSE

250W

HHH HHH HHH

YAMAHA TEKNOLOGI Yamaha leverer den sterkeste og letteste motor- og batteriløsningen på markedet, uten å gå ut over byggekvalitet. Så om du ønsker en råtass av en sykkel er valget enkel.

Babboe et høykvalitetsmerke fra den moderne lastesykkelens krybbe, Nederland. Her står kvalitet, komfort og sikkerhet i høysetet, samtidig som syklene ser veldig bra ut. Utstyrt med Yamaha sin driftsikre PW-motor som yter 80 Nm på maks er Babboe elsykler for de som er på jakt etter det aller beste. Du finner tilbehør til syklene på neste side.

BATTERI

Lithium-Ion batteri

PLASSERING

Integrert under boks

SPENNING

36V

KAPASITET

400 WH

DISPLAY

Yamaha LCD

HHH HHH HHI

ANT. BARN 1-2 toddlers

BREMSER Front: disc brake | Rear: disc brake

STØRRELSE 216 x 85 x 110 cm

FELGER Double-walled front and rear rim

STR. BOX +/- 109 x 68 x 58 / 39 cm

GIR Novinci 330-Steplers Shifting System

MAX LASTEVEKT 80 kg

HJUL STR. Front wheel: 20 inch | Rear wheel: 26 inch

RAMME Extra sturdy frame provided with

LÅS ART Approved Trelock

shockproof powder coating, the inside is provided

BAGASJEBÆRER Yes, maximum load 25 kg

with an extra coat

LYS LED lighting (two lamps) - runs on batteries

STEERING DAMPERS High quality gas spring steering dampers for optimum driving comfort and safety.

64 Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner.


Tilpasset transport av barn

ASFALT FIN~VEI

KVALITET

L

LASTESYKKEL

ASFALT ~ GRUS

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400W HHI

DISPLAY

Yamaha LCD

BABBOE MINI MOUNTAIN ANT. BARN 1-2 toddlers

Veil. pris 45.999,GRUS ~ TURVEI

STØRRELSE 235 x 65 x 110 cm STR. BOX +/- 77 x 64 x 50 cm. Max lastevekt 80 kg RAMME Extra sturdy frame provided with shockproof powder coating, the inside is provided with an extra coat MATERIAL OF THE BOX European beech wood, pressed into curved shape for extra sturdiness and round corners for safety (no sharp edges). BREMSER Shimano Roller Breaks FELGER Double-walled front and rear rims GIR Novinci 330-Steplers Shifting System DEKK Schwalbe Big Apple, F: 20”x2.15”. R: 26”x2.15” LÅS ART Approved Trelock BAGASJEBÆRER Yes, maximum load 25 kg LYS AXA LED lighting (two lamps) - runs on batteries

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400W HHI

DISPLAY

Yamaha LCD

BABBOE CITY MOUNTAIN

Veil. pris 46.999,-

ANT. BARN 1-2 toddlers STØRRELSE L: 255 cm - W: 65 cm - H: 110 cm STR. BOX L: 99>65 cm. W: 65>58 cm. H: 50>37 cm MAX LASTEVEKT 80 kg RAMME Extra sturdy frame provided with shockproof powder coating, the inside is provided with an extra coat BREMSER Tektro Auriga Hydraulic Disc Brakes FELGER 13G / double walled Weinmann rims GIR Novinci 330-Steplers Shifting System LÅS ART Approved Trelock BAGASJEBÆRER Yes, maximum load 25 kg LYS AXA lights front and rear, powered by the battery including handle bar function

MOTOR

Yamaha PW

BATTERI

Yamaha 400W HHI

DISPLAY

Yamaha LCD

BABBOE CURVE MOUNTAIN ANT. BARN 2-4 toddlers

Veil. pris 49.999,-

STØRRELSE L: 215 cm. W: 88.4 cm. H:110 cm STR. BOX L: +/- 82 cm. W: 63 cm. H: 44>55 cm MAX LASTEVEKT 100 kg RAMME Extra sturdy frame provided with shockproof powder coating, the inside is provided with an extra coat MATERIAL OF THE BOX European beech wood, pressed into curved shape for extra sturdiness and round corners for safety (no sharp edges). BREMSER Tektro disc brake front and rear Inkl. parking brake. FELGER 13G / Double walled Weinmann rims GIR Novinci 330-Steplers Shifting System DEKK Schwalbe Big Apple, F:20”x2.15”. R:26”x2.15” LÅS ART Approved Trelock LYS AXA lights front and rear, powered by the battery including handle bar function

65


T

UTSTYR OG TILBEHØR

TILBEHØR

For komplett sortiment: se elsykler.no eller kontakt din forhandler

BABBOE CURVE KALESJE

Pris fra kr 2.499,-

BABBOE CITY KALESJE

FARGE: Blå

FARGE: Blå

TILPASSET: Babboe Carve

TILPASSET: Babboe City

Takbøyler inkludert

Takbøyler inkludert

BABBOE CURVE REGNTREKK

Veil. pris 699,-

BABBOE CITY REGNTREKK

FARGE: Sort

FARGE: Sort

TILPASSET: Babboe Carve

TILPASSET: Babboe City

BABBOE DOBBEL SITTEPUTE

Veil. pris 699,-

BABBOE ENKEL SITTEPUTE

TYPE: Dobbel sittepute til benk

TYPE: Enkel sittepute til benk

FARGE: Grå/sort

FARGE: Grå/sort

BABBOE SYKKELTREKK

Veil. pris 799,-

BABBOE BARNESETE

FARGE: Sort.

FARGE: Mørk grå

TILPASSET: Babboe Curve

Monteringsanvisning

og Babboe Carve.

medfølger

Heavy-duty waterproof.

Veil. pris 2.199,-

Veil. pris 599,-

Veil. pris 499,-

Veil. pris 1.199,-


VÆRBESTANDIG OG SMARTE SYKKELVESKER FOR LIVET PÅ TO HJUL

BASIL URBAN DRY SHOPPER

Veil. pris 749,-

BASIL URBAN DRY DOUBLE

VOLUM: 20 liter

VOLUM: 50 liter

FARGE: Charcoal Melee

FARGE: Solid Black

MONTERING: Hook-on system

MONTERING: For bagasjebærer.

TILPASSET: Bagasjebrett

TILPASSET: Bagasjebrett

SPESIFIKASJONER:

SPESIFIKASJONER:

Vanntett (IPX 3), polyester med skinn-

Dobbel sykkelbag for bagasje-

detaljer, sveisesømmer, frontlomme,

bærer, vanntett (IPX 3) presennings-

innerlomme m/glidelås, håndtak,

stoff m/skinndetaljer, sveisesømmer,

justerbart lokk, refleksdetaljer.

justerbar lukking, refleksdetaljer.

BASIL MILES DAYPACK

Veil. pris 749,-

BASIL SPORT DESIGN COMMUTER

VOLUM: 14 liter

DIMENSJONER: 31 x 17 x 34 cm

MONTERING: Hook-on system

VOLUM: 18 liter

TILPASSET: Bagasjebrett

MONTERING: Hook-on system

FARGE: Black Slate

TILPASSET: Bagasjebrett

SPESIFIKASJONER:

FARGE: Black

Vanntett (IPX 3), polyester med brune

SPESIFIKASJONER: Teknisk materiale,

detaljer, lommer, håndtak, skulderreim

hovedrom med trekksnor, polstret

og 2 ryggstropper. Refleks.

pc-rom, innerlommer, frontlomme,

T

TILBEHØR

Veil. pris 899,-

Veil. pris 649,-

håndtak, skulderreim, regntrekk, refleksdetaljer.

BASIL BASIMPLY WICKER

Veil. pris 499,-

BASIL BOLD FRONT REMOVABLE

FARGE: Brun

FARGE: Sort

DIMENSJONER: 25 x 34 x 27 cm

MATERIALE: Stål

MATERIALE: Reed

TILPASSET: Front på sykkel

TILPASSET: Front på sykkel

MONTERING: BasEasy-system holder

MONTERING: BasEasy-system holder

(ikke inkludert).

(ikke inkludert).

SPESIFIKASJONER:

SPESIFIKASJONER:

Avtagbar kurv med adapterplate og

Avtagbar kurv med håndtak.

soft håndtak. Refleks.

Prod.nr: 70160

Prod.nr: 70160

Veil. 199,-

Veil. 199,-

BAIL NOIR BUSINESS

Veil. pris 749,-

BASIL NOIR CITY

VOLUM: 17 liter

VOLUM: 6 liter

FARGE: Midnight black

FARGE: Midnight black

MONTERING: Hook-on system

MONTERING: Hook-on system

TILPASSET: Front på sykkel

TILPASSET: Front på sykkel

SPESIFIKASJONER:

SPESIFIKASJONER:

Vanntett (IPX 3), polyester, “Black on

Vanntett (IPX 3), “Black on black”

black” cobra print med “skinndetaljer”,

cobra print, innerlomme, håndtak og

innerlomme, frontlomme, håndtak og

skulderreim.

skulderreim.

Prod.nr: 70160

Prod.nr: 70160

Veil. 199,-

Veil. 199,-

Veil. pris 299,-

Veil. pris 649,-


Med forbehold om trykkfeil og endringer i priser og spesifikasjoner På nettsiden www.elsykler.no kan du se hele vårt elsykkelsortiment fra klassiske bysykler til tøffe fulldempede terrengsykler.

elsykler.no

Profile for elsykler.no

Din elsykkelguide 2018  

Komplett elsykkelguide som gjør valget av elsykkel enklere. Vi forteller deg hva du bør tenke på før du kjøper elsykkel og gir deg en pekepi...

Din elsykkelguide 2018  

Komplett elsykkelguide som gjør valget av elsykkel enklere. Vi forteller deg hva du bør tenke på før du kjøper elsykkel og gir deg en pekepi...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded