Page 1

am r g o Pr

m

j k e o ab

e

www.ekidenbusinessrun.nl

zaterdag 6 juli 2013 • Kralingse Bos • Rotterdam


Konichiwa Ekidenners en welkom bij Ekiden 2013! Namens de hele organisatie willen we jullie van harte verwelkomen bij dit unieke evenement in sportstad #1! Op de prachtige locatie in het Kralingse Bos zullen jullie een fantastische dag beleven, mede mogelijk gemaakt door atletiekvereniging PAC en de Ekiden Business Run. Op het terrein van PAC vindt de start plaats van deze historische dag waarbij jullie de strijd aangaan om het Best Lopende Bedrijf van Nederland te worden! Deze dag heeft voor ons al een historisch tintje, want met totaal 160 teams van zowel recreanten, als business teams hebben we al een record te pakken! Lees snel door om te weten wat jij kan doen om deze dag zo zorgeloos, succesvol, maar vooral leuk mogelijk mee te maken. Alles van faciliteiten tot programma, etc. is hier te vinden. Bij vragen: schroom niet en schiet vooral een van ons aan. Veel plezier en natuurlijk‌ Succes!


Programma Tijd:

Locatie:

11.00 aanvang Ekiden 2013! 11.15 teamcaptain meeting

PAC ‘O Drome

11.30 teamfoto’s

Camp Ekiden Business Run

11.30 lunch

Camp Ekiden Business Run

12.00 start wedstrijd

Atletiekbaan

16.30 prijsuitreiking

Atletiekbaan

17.30 barbecue

Camp Ekiden Business Run

18.30 aanvang afterparty

Camp Ekiden Business Run

21.30 sluiting Ekiden 2013 Tijden en locaties zijn onder voorbehoud


Sportcomplex Het Langepad

CAMP EKIDEN BUSINESS RUN

KLEEDKAMERS

PRINSES BEATRIXLAAN

START / FINISH + WISSELVAK

PAC ‘O DROME

PAC PARKEERTERREIN

PAC KANTINE

LANGEPAD

Langepad 16 3062 CJ Rotterdam 010-­‐3400664 Reis je per OV? www.ov9292.nl

INGANG

je et d a n aan h r e n i ke erre Par t to? rkeer u a a e p d t et he j e m i s) o p Kom (grat o . aut epad g L an

OPENBAAR PARKEERTERREIN


Op 6 juli hebben we de beschikking over meerdere faciliteiten, waaronder natuurlijk “Camp Ekiden Business Run” – aangegeven met de oranje stippellijn, de kantine van PAC, het PAC ‘O Drome, de atletiekbaan en het parkeerterrein. Camp Ekiden Business Run: Bij aankomst op het sportcomplex kun je je hier melden bij de Ekiden Business Run-­‐balie en ontvangen jullie de teamtas met shirts en andere benodigheden voor de wedstrijd. De tenten en het meubilair op dit deel van het terrein zijn bestemd voor de business teams. Hier wordt dus de bijbehorende lunch en barbecue geserveerd en zal aansluitend de afterparty zijn. Let op: er is hier geen bewaakte plaats voor waardevolle spullen! De kantine van PAC: De kantine is op 6 juli open van 09.00 uur tot 20.00 uur. Hier zijn de toiletten en kleedkamers te vinden, aangegeven op de plattegrond. In de kantine is tevens de bar waar de consumptiebonnen ingeruild kunnen worden. Tegen betaling kan hier ook extra drank en/of versnaperingen worden gehaald. De kantine wordt gebruikt door deelnemers van zowel de Ekiden Business Run als de recreantendeelnemers van PAC. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor het parcours; alle deelnemers lopen dus gedurende de dag door/met elkaar.

Het PAC ‘O Drome: Hier is de organisatie van PAC gedurende de dag te vinden. Mochten er vragen zijn met betrekking tot bijvoorbeeld de tijdsregistratie of het parcours kunnen deze hier gesteld worden, maar uiteraard ook aan een van de organisatoren van de Business Run.

De atletiekbaan: Op de baan is het start/finish-­‐punt voor alle deelnemers, aangegeven met de witte stippellijn. Hier is tevens het wisselvak waar de lopers van elk team de tasuki door kunnen geven aan het volgende teamlid. Het parkeerterrein: Op het terrein van PAC is een kleiner parkeerterrein, echter dit is niet toegankelijk voor deelnemers! Alle deelnemers kunnen gebruik maken van het , openbare parkeerterrein verderop in het bos. Hier mag gratis geparkeerd worden.


Parcours Het parcours De wedstrijd start en finisht op de atletiekbaan. De vijf en tien km route loopt tot het verste keerpunt (zie afbeelding Parcours) en terug. De vijf km loopt één rondje, de tien km lopers maken twee van deze rondes. De slotloper doet ook twee rondes maar keert op een eerder punt op het fietspad langs de Bosdreef. Het parcours is snel, vlak, geasfalteerd en geheel verkeersvrij.

De tijdsregistratie

De team-­‐tijd wordt door middel van een chip gemeten; per team krijgen jullie twee chips die aan het enkelbandje om de enkel gedragen moeten worden. Loper 1 en loper 2 binden beide, voor de start van hun te lopen afstand, de enkelbanden om. Loper 1 geeft na het finishen de enkelband door aan loper 3; loper 2 doet hetzelfde voor loper 4. Loper 3 geeft op zijn/haar beurt door aan loper 5; loper 4 geeft als laatste de band over aan loper 6.


Handig om te weten! Camp Ekiden Business Run

Met grote voorsprong is “Camp Ekiden Business Run” de gezelligste plek van 6 juli! Deze plek is dan ook speciaal ingericht voor alle deelnemers, begeleiders en supporters van de business teams. De hele dag kun je hier teammeetings houden of neervlijen onder het genot van een drankje. Uiteraard is dit ook dé plek waar ’s avonds de muziek start en het feest wordt ingezet en eindigt…? Verzoeknummers zijn overigens altijd welkom bij de DJ!

Ekiden Business Run shirts

Niet verplicht, maar zeker leuk: iedere loper krijgt een Ekiden Business Run shirt! Bij aanmelding van het team bij de Business Run-­‐balie ontvangt de teamcaptain de teamtas met daarin ieders shirt. Nogmaals: mocht iemand vanwege grote afkeur voor de kleur oranje of bijgeloof liever een ander shirt dragen, is dat vanzelfsprekend toegestaan, maar…

Eten & drinken

Als deelnemer aan de Ekiden Business Run word je volledig in de watten gelegd, want zowel lunch als diner en consumpties zijn verzorgd. We starten de dag rustig met een warm welkom met koffie en thee en zullen rond het middaguur de lunch serveren in Camp Ekiden Business Run. Uiteraard hoor je na een zware inspanning op kracht te komen met een goede maaltijd, dus wordt een uitgebreide barbecue, met genoeg eiwitten en koolhydraten, bereid door een ware vleesliefhebber. Dorstige deelnemers kunnen hun vijf consumptiebonnen inruilen in de kantine voor drank naar keuze.

De Tasuki

Was “Ekiden” voor velen al een onbekende term, is daar ook nog eens de “tasuki”! Maar wat is het dan? Simpel gezegd: het is de estafettestok in de vorm van een sjerp. Deze originele, Japanse sjerp is dus hetgeen wat lopers aan elkaar doorgeven bij de wissel. Dus loop vooral door tot aan de finish maar vergeet niet de sjerp door te geven aan je teamgenoot!


? nd a rl

st e B

e t ed e N h dt van r o Nu je het programma, de plattegronden en w rijf e faciliteiten volledig hebt uitgepluisd, rest natuurlijk d i W Be nog maar ĂŠĂŠn vraag: e nd e p Wie wordt het Best Lopende Bedrijf van Nederland? Lo Dit zijn je concurrenten/danspartners:

Ekiden Business Run 2013 - Programmaboekje  
Ekiden Business Run 2013 - Programmaboekje  

Alle informatie voor deelnemers aan de Ekiden Business Run op zaterdag 6 juli 2013

Advertisement