Program EIK - Florø, 21. april 2014

Page 1

OFFISIELT KAMPPROGRAM FOR EGERSUNDS IK Nr 01 - 2014 - 46 ÅRGANG

dagens kampsponsor:

EIK - FLORØ

MANDAG 21. APRIL 2014 KL 15:00


EIK fotball ønsker publikum, sponsorer, gjestende lag Florø og dommertrio velkommen til serieåpning i Idrettsparken!

det litt rart at det har vært så lite bevegelse av spillere mellom de to gamle "erkerivalene", fylkesgrensa til tross. Jeg skal heller ikke glemme de to unge "hedlandsbuene" Chris og Jan Terje, som har tatt utfordringen med å være med i A-stallen på strak arm.

Vi gyver nå løs på vår tredje strake sesong på nivå tre, etter at vi i fjor hadde vår beste sesong tabellmessig på nesten 30 år. Det ble mye neglebiting for supporterne i løpet av sesongen, men en overbevisende avslutning med fire strake seiere gjorde at vi endte over midten på tabellen, omtrent der de fleste av oss hadde håpet at vi kom til å ende på forhånd.

Så er vi selvsagt alle spente på hvor vi står i forhold til konkurrentene. Treningskamper er en ting, men kamp om seriepoeng noe helt annet. Allerede i ettermiddag får vi en tøff test mot et nyopprykket lag, med alt det innebærer av entusiasme og pågangsmot. Og med et ungt og sultent mannskap vil nok laget fra den gamle sildebyen i Sunnfjord gjøre alt som står i deres makt for å reise fra Rogaland med poeng i bagasjen. Så får okka spillere sammen med publikum gjøre sitt til at det ikke skjer!

Mange fikk seg nok en aldri så liten overraskelse da årets pulje ble satt opp. Lag fra Sogn og Fjordane og Oslo er ikke dagligdagse motstandere for EIK historisk sett. Men selv om noen av reisene til bortekampene blir kronglete tror jeg at mange EIK-supportere synes det skal bli spennende med en del "nye" motstandere, selv om i hvert fall undertegnde kommer til å savne turene til Sørlandet. Men tur til Oslo 24. mai er allerede bestilt. Og etter hva jeg hører er det mange flere også som tenker å ta turen dit. I magasinet "Opp te Husabø", som dalte ned i postkassene i Eigersund Kommune før påske, kunne dere lese om trener Bengt Sæternes sine betraktninger i forkant av sesongen. Han er nøktern optimist, noe jeg tror har smittet over på mange supportere også. Ikke minst fordi vi i løpet av oppkjøringen har hatt flere flotte resultater, som viser hva som bor i mannskapet okka. Et mannskap som blir mer og mer internasjonalt, selv om vi fremdeles har en kjerne av lokale spillere som jeg tror få av de andre klubbene på dette nivået kan matche. Jeg benytter herved anledningen til å ønske Rimas, Sasha, Iljaas og Dennis velkommen tiil klubben! Velkommen også til Stian Ingebrethsen, som ble den første tidligere Flekkefjordspilleren som aksler EIKs drakt. En spiller gikk i sin tid motsatt vei (Karl Gunnar Klippenberg), og egentlig er

Som dere vel har fått med dere er det en Idrettsparken som delvis framstår i ny drakt som er klar til kamp i dag. Etter at vi i løpet av våren har installert 600 nye seter på tribunen skulle det nå være sitteplasser for de aller fleste tilskuerne. Tilskuernes komfort er noe vi er opptatt av, og selv om vi ikke er i Premier League anleggsmessig, så er det ingen tvil om at Idrettsparken knapt er til å kjenne igjen fra slik den framstod for bare få år siden. Kampprogrammet dere nå holder i hendene er også noe vi håper vil bidra til en god og spennende kampopplevelse, selv om vi har "tynnet ut" innholdet litt i forhold til de to siste årene. Det kommer av at det både tok veldig mye tid å skrive et så omfattende program, samt at en for liten andel av tilskuerne valgte å kjøpe programmet. Denne sesongen vil alle betalende tilskuere få EIK-tilskuer på kjøpet. I tillegg til programmet vil dere også finne oppdateringer om lag og klubb på nettsiden. Der blir det også som vanlig video med høydepunkt og scoringer fra de fleste kampene. Måtte det bli mye av det denne sesongen! Red.

GENERALSPONSOR SESONGEN 2014:

OFFISIELT KAMPPROGRAM FOR EGERSUNDS IK Redaktør: Kjell Åvendal Telefon: 950 12 861 e-post: kjell @eikfotball.no

www.eikfotball.no

UTSTYRSLEVERANDØR:


Vil først av alt benytte sjansen til å ønske alle velkommen tilbake til Idrettsparken og seriekamp i Oddsenligaen! For oss som er spillere har egentlig sesongen vart i flere måneder allerede, for så tidlig som mandag 6. januar møttes vi til første trening i sesongoppkjøringen. Når vi nå har lagt omtrent 150 treningstimer bak oss, er ventetiden over. Nå starter alvoret, og vi gleder oss. Oppkjøringen har gitt oss mange gode svar. Vi har hatt fokus på defensiv organisering, struktur og dødballer. Vi har også trent mye på å skape trygghet og mot til å holde ballen i laget. Er dette sesongen vi skal luke bort de enkle målene i mot? Er dette sesongen vi skal prestere stabilt, og ta oss ennå et steg videre rent sportslig? Vi har en god og bred tropp, så jeg tror det! Av treningskampene vil jeg trekke frem kampen mot Bryne, da vi vant fortjent 3-1. Det nivået vi viste i akkurat den kampen er det som vi må strebe etter hver eneste helg nå når alvoret begynner. Vi vet hvor mye ferdigheter som bor i laget, og med samme innsats, aggressivitet og konsentrasjon som vi viste mot jærbuene, skal det bli vanskelig å møte oss. Veldig vanskelig! Ellers kan jeg melde om god stemning i garderoben. Og etter flere uker med minusgrader og kraftig vind i vinter, skal det bli godt å komme i gang med serien. Det blir jo et hektisk program første uka nå, med cupkamp i Lyngdal på torsdag før vi reiser til Bergen for å møte Fyllingsdalen på søndag. Men det er vi trente for! Jeg håper det blir god stemning og mye publikum på Husabø i dag. Vi setter stor pris på støtten som dere gir oss. God kamp!

HOVEDSPONSORER 2014:


Florø leverte en veldig solid sesong i fjor, og sikret seg et suverent opprykk til Oddsenligaen ved å vinne sin pulje med en luke på hele seksten poeng ned til Lyngbø på andre plass. 89 scorede mål på 24 kamper lar seg også høre. Ekstra kjærkomment var det nok å rykke opp etter at erkefienden Førde snøt laget for topplasseringen året før. Florø kom imidlertid med et aldri så lite varsko om hva som bodde i laget allerede den sesongen, da de feide storebror Sogndal ut av cupen med en sensasjonell 3-0 seier foran over 1500 ekstatiske hjemmesupportere på Florø Stadion. Fotballen har en over hundre år lang historie i Norges vestligste by. Florø FK ble stiftet allerede i 1912, og dominerte fotballen i Sogn og Fjordane på 1920-tallet. Etter hvert fikk klubben konkurranse innad i byen av Florø-Varg og Atgeir/Ready, før Florø Sportsklubb ble stiftet i 1945, som en sammenslutning av alle de gamle klubbene. På grunn av de vanskelige kommunikasjonsforholdene kom ikke klubbene i Sogn og Fjordane med i det ordinære seriesystemet før i 1963. I de neste drøye 20 årene pendlet Florø SK mellom nivå fire og fem, og fikk en stund også seriøs konkurranse av en ny klubb i hjembyen, nemlig Tempo FK, som ble stiftet i 1970. Florø SK rykket første gang opp til den gamle tredje divisjonen høsten 1985, og siden den gang har laget spilt totalt åtte sesonger på tredje øverste nivå, fordelt på fire perioder. Siste gang Florø var på dette nivået var i 2001, da de spilte seriekamper i Sør-Rogaland mot Sandnes, Vidar og Viking 2. Siden måtte Florø ned en sesong i fjerde divisjon i 2006, før klubbens fotballavdeling ble slått sammen med Tempo FK i 2011, som Florø Fotball. Samtidig fikk klubben de nåværende fargene svart og blått, etter at “gamle” Florø SK hadde spilt i brune trøyer. Florø Fotball regnes imidlertid fremdeles som en underavdeling av sportsklubben. Hovedårsaken til Florøs framganger de siste par sesongene er et veldig godt talentarbeide som har pågått målbevisst over flere år. Særlig har klubbens 1995-årgang vært toneangivende, med en rekke spillere som allerede har vært etablert på klubbens A-lag i flere sesonger. Tvillingene Stefan og Peter Aase har begge en rekke aldersbestemte landskamper for Norge. De forsøkte seg begge i Sogndal fra sommeren 2011 av, men kom tilbake til moderklubben i fjor og bidro sterkt til opprykket, selv om Peter gikk en del skadet. Begge spiller stort sett på midtbanen, og derfor er Stefans 25 scoringer i serien et særdeles imponerende antall. Tvillingpar nummer to, Runar og Erlend Hove, er begge forsvarsspillere, men bidrar også sterkt framover på banen, og scoret blant annet tre av Florøs fire mål mot nabo Førde i en treningskamp i vinter. Runar Hove har også spilt mange aldersbestemte landskamper. Andre solide spillere fra dette kullet, som i fjor også kom til kvartfinalen i junior-NM, er backen Anders Sørensen og angriperne Kristoffer Book og Kristoffer Ryland, som begge noterte seg for et tosifret antall scoringer i opprykkssesongen.

SAMARBEIDSPARTNERE 2014:

Dagens nøtt:

Hvor mange engelske ligaklubber har navn som begynner og slutter på samme bokstav? (se svar annet sted)


Florø har signert hele ni nye spillere i vinter. Keeper Geir Stenehjem, forsvarerne Bjørnar Hove og Sigurd Singelstad, samt midtbanespilleren Kristoffer Valsvik kommer alle fra Sogndal, mens angriperne Vegard Dyrstad og Oddne Årdal kommer fra Vik og Stryn. Siste tilskudd i troppen er tre utlendinger. Den 21 år gamle polske keeperen Robert Winogrodski kom på utlån fra Miedz Legnica fra nivå to i Polen, mens de to uganderne Kadu Aton og Aruna Cone er ubeskrevne blad. Rutinen i laget er det først og fremst kaptein André Reksten som tar seg av. Med sine 25 år er han faktisk eldst i hele troppen, som har en gjennomsnittsalder som knapt bikker over 20 år! Trener for Florø er 45 år gamle Terje Rognsø, som har ledet laget i mange år, og som nok er den som har hovedæren for at laget har utviklet seg så fint som det har de siste sesongene. Rognsø er i tillegg daglig leder for Florø Idrettssenter, en stor flerbrukshall som betyr mye for idretts- og kulturlivet i byen. Han forteller til EIK-tilskuer at laget hans ser fram til serieåpningen etter det han betegner som en fryktelig lang oppkjøring. - Vi forventer en tøff kamp mot EIK, men har brukbar info om hvordan laget spiller, og tror på en spillemessig god kamp, sier Florø-treneren. Hva så med målsetninger for sesongen? - Vi har ingen konkrete resultatmessige målsetninger, da vi kjenner for lite til motstanderne våre. Florø mister også erfaringsmessig en god del spillere til studier hver sesong, og dette kan jo slå ut spesielt i år i og med at spillerne fra vår gode 95-årgang nå er ferdige med videregående skole. Hovedfokuset for lag og klubb er å utvikle spillere til et så høyt nivå som mulig, samt å spille “vår” fotball. Med det mener jeg at spillet skal foregå på våre premisser. Men jeg vet jo at med et lag der over halvparten av startelleveren fremdeles holder junioralder vil vi nødvendigvis være litt ustabile i prestasjonene våre, sier Rognsø videre.

Florø tapte sin siste oppkjøringskamp før dette programmet ble skrevet (5. april) med 4-2 mot Træff, men har ellers bare seiere mot motstandere fra vår divisjon, dersom vi kun legger vekt på de kampene der laget har startet med en tilnærmet første-ellever. Eneste tapet kom mot Sogndal, mens både Fana, Førde, Herd, Vålerenga 2 og Molde 2 har måttet bite i gresset for Terje Rognsøs mannskap.

trivia:

et t ved Kinn dann Det rike sildefiske ble grunnlagt rø Flo en by da grunnlaget et. olusjon i Storting i 1860, etter en res

0 under kant av 900 Byen har i dag i rt flyplass bare ko n ege og re, gge innby m. tru sen vei fra eten e fotballpersonligh Florøs mest kjent llkommentator ba fot 2s TV nok er Øyvind Alsaker. ap for var Florø vertsk I flere år på rad til -stjerner som kom gamle Liverpool veterankamp. byen for å spille

Florø-treneren skulle gjerne hatt en fulltallig tropp til klubbens første kamp på nivå tre på tretten år, men flere av nøkkelspillerne har slitt med skader de siste ukene. Verst er det nok at toppscorer Stefan Aase ble skadet i ankelen i kampen mot Molde 2 i begynnelsen av april. Rognsø var i tvil om han kom til å bli klar til dagens kamp da vi kontaktet ham for to uker siden. Også tvillingbror Peter har slitt mye med skader hele det siste året, og ble operert siste gang i begynnelsen av mars, mens Simen Hamre også er uaktuell til dagens kamp. Ellers har også Runar Hove og Anders Sørensen vært ute med skader, men Rognsø hadde et håp om at de to ville bli klare.

Florø vil nok uansett bli et friskt innslag i årets serie. Med et stort og entusiastisk hjemmepublikum i ryggen vil de nok skape trøbbel for de fleste lagene på Florø Stadion. Så blir det nok resultatene på bortebane som vil avgjøre hvor langt oppe på tabellen det nyopprykkede laget kan sikte mot.

GULLKLUBBEN 2014:


Sesong

PĂĽ lagets vestlandsturnĂŠ ble det først uavgjort 1-1 mot Vard i Haugesund, før EIK gjorde en ny kjempekamp da tigrene slo Brann med 4-3 i Bergen. Et brannlag som var litt svekket av ferie, men som inneholdt klubbens tre store pĂĽ den tiden, Berstad, Kjos og Olsen. En ny uavgjortkamp mot Ă…rstad pĂĽ Møhlenpris avsluttet den vellykkede turen.

en

1933

I cupen satte EIK først Ulf utenfor med en 4-2 seier i Sandnes i første runde, i en kamp der venstrevingen Johan Salvesen brakk foten og dermed ble borte fra fotballen det neste üret. I andre runde fikk EIK hjemmekamp mot Stavanger IF, men da Idrettsparkens gamle grusbane fremdeles ikke var godkjent for NM-kamper ble kampen lagt til Sandnes Stadion. Det begynte lovende for EIK, som spilte bra og tok ledelsen ved Gunleif Olsen tidlig i kampen. SIF utlignet like etter, og til pause stod det 1-1. I andre omgang raknet det imidlertid for EIK, som slapp inn hele seks mül foran over 2.200 tilskuere, som var ny publikumsrekord i Sandnes.

Om bare seks ĂĽr kan EIK feire sitt hundreĂĽrsjubileum. EIKtilskuer vil bruke de ĂĽrene som gjenstĂĽr til ĂĽ telle ned mot jubileet med ĂĽ presentere EIKs histore sesong for sesong.

Dette üret, som skulle bli sü skjebnesvangert for verden i og med Hitlers maktovertagelse i Tyskland, ble ogsü et veldig begivenhetsrikt ür for EIK. Ikke bare skulle laget forsvare den fine tredjeplassen fra kretsserien üret før, men i tillegg skulle EIK delta i en pokalserie for de beste klubbene pü Sørvestlandet, arrangert av Flekkefjord FK. Klubben hadde ogsü planlagt en tur oppover Vestlandet for A-laget.

Med to seire og ett tap lĂĽ EIK brukbart an i Flekkefjords pokalturnering til sommeren. Men høstens fire kamper ble svĂŚrt skuffende sett med EIK-øyne, da fasiten ble tre tap og bare en seier. Mest dramatikk ble det i hjemmekampen mot Stavanger IF. Et opplagt EIK-lag ledet 2-0 allerede etter ti minutter etter scoringer av Karlsen og Refsland. Men etter hvert var det dommer Anfindsen fra Sandnes som kom mest i fokus. Flere tvilsomme avgjørelser i siddisenes favør fikk publikum i harnisk, og da han ogsĂĽ ga gjestene to straffespark kokte det bĂĽde pĂĽ og utenfor banen. At SIF etter hvert snudde kampen og vant 4-2 hjalp ikke pĂĽ egersundernes humør og i avisen â€?Stavangerenâ€? fĂĽr publikum det glatte lag i kampreferatet: â€?Det som gjorde denne kamp sĂĽ utidig var publikum. En lignende oppførsel kan ikke tenkes noe annet sted i fylket og jeg kan ikke annet enn ĂĽ beklage overfor EIK som

EIK klarte aldri ü fü noe sÌrlig flyt pü spillet i seriekampene. Etter en klar 4-1 seier i üpningskampen mot Brodd ble det en uavgjort og tre tap pü de resterende kampene, og laget endte dermed nest sist pü tabellen. Men i pokalserien leverte EIK en av tidenes kamper da Viking ble knust med 4-0 pü Husabø, etter at Egil Jacobsen hadde scoret alle mülene i første omgang. Viking spilte senere pü üret NM-finale mot Mjøndalen, og var pü den tiden i den ypperste norgeseliten. Det setter EIKs prestasjon i perspektiv.

SĂ˜LVKLUBBEN 2014:

Svar pü dagens nøtt: 5 klubber: Liverpool, Charlton Athletic, Aston Villa, Northampton Town, York City


skal arbeide under slike fortvilende forhold.” Det blir også påpekt at politiet gjorde en svært slett jobb som ikke greidde å stagge gemyttene, og EIK fikk senere en kraftig advarsel fra fotballkretsen.

ARNT OVE IV E S D A L

I løpet av sesongen fikk EIK sine første representasjonsspillere, da både Magnus Salvesen, Gunleif Olsen og Egil Jacobsen spilte på Rogalands Kretslag mot Bergen. Magnus Salvesen spilte også for kretslaget mot amatørlandslaget til Wales, en kamp Rogaland overraskende vant 4-2, mot et lag som to dager senere slo det norske A-landslaget. Salvesens spill ble skamrost, og senere på året spilte han en uttakningskamp for landslaget, uten å komme med i den endelige troppen. En lang og trøttende reise til Trondheim gjorde sitt til at EIKs kaptein ikke var i toppslag akkurat den dagen.

Vår ti dl ig er e ka pt ei n, so m sp ilt e he le 4 3 4 A -k am pe r fo r kl ub be n i pe ri od en 1 9972 0 1 1 m el dt e ov er ga ng ti l Vau le n et te r at op pr yk ke t va r si kr et hø st en 2 0 1 1 . A nt e er bo sa tt på S an dn es , og so m sm åb ar ns fa r fi kk ha n ik ke le ng er ti d ti l å sa ts e de t so m kr ev de s fo r å sp ill di vi sj on . H an e i an dr e sp ilt e to ta lt or an sj e dr ak 2 8 ka m pe r i Vau le ns t fø r ha n fo ra n de nn e m el dt e se g se so ng en ti l tj en es te fo r B og af je sp ill er i fe m ll, so m te di vi sj on . H er sp ilt e ha so m sl o K le n på la ge t be 4 -1 i se ri eå pn in ge n, ga m le tr en if ør t de n in gs bu ks a m ed EI K -lo go R un e G je rs , av sl ør t av da l, so m la ut bi ld e på fa ce bo ok ! El le rs

Pokalkampene, der hjemmelaget beholdt alle billettinntektene, var nok den viktigste årsaken til at EIK fikk et meget godt økonomisk resultat sesongen sett under ett. Klubben arbeidet nå også hardere enn noensinne for å få overta idrettsplassen fra kommunal eie. Det ble sett på som ekstra ille at banen ikke ble godkjent for cupkamper. Dette gikk i orden høsten 1933, da klubben også fikk gjort en avtale om å leie deler av jorda til Prestegården, slik at banen kunne bli snudd 90 grader og få internasjonale mål.

TABELL KRETSSERIEN KLASSE A 1933 Viking Ulf Stavanger Jarl EIK Brodd

5 5 5 5 5 5

4 4 2 2 1 0

1 0 1 1 1 0

0 1 2 2 3 5

21 9 12 3 7 4

- 2 - 10 - 9 - 7 - 14 - 16

9 8 5 5 3 0

SPILLERSTATISTIKKER 1933 Carlsen, Christian Ege, Karl Jacobsen, Egil Karlsen, Gunleif Larsen, Norvald Lædre, Håkon Messmer, Louis Nilsen, Harald Winther Nilsen, Ingolf Olsen, Gunleif Refsland, Kaare T Salvesen, Johan Salvesen, Magnus Sandve, Johannes Skåra, Adolf Skåra, Trygve Svendsen, Arvid Svindland, Olav

kamper

mål

5 18 16 15 2 5 2 2 14 17 17 14 17 18 6 15 1 13

11 5 8 9 2 -

jo bb er ha n på Te rm op ri so m lig ge r nt , et tr yk ke på Fo ru s, er ri sa m bo er m H el en og ha ed r to gu tt er på sn ar t tr e og fe m år. S ka l sn ar t fly tt e in n i ny tt hu s på H åb af je ll i S an dn es .

BILDENE: Lagbildet helt til venstre viser EIKs A-lag som spilte en intern treningskamp mot B-laget i april 1933,. Fra venstre: Olaf Svindland, Egil Jacobsen, Magnus Salvesen, Gustav Nilsen, Karl Ege, Gunleif Olsen, Trygve Skåra, Adolf Skåra, Leif Messmer, Christian Carlsen, Johan Salvesen, Kåre Hegdal (linjemann). Det lille bildet viser Magnus Salvesen (sittende til venstre) på et lagbilde da han spilte mot Wales for Rogalands kretslag.

seks målscorere er ukjente

BRONSEKLUBBEN 2014: !

+

,

9

:

-

;

.

:

/

<

=

-

0

>

1

?

.

:

@

A

2

?

1

@

3

A

>

4

2

5

6

2

,

7

8

5

.

2

1

"

#

$

%

&

'

(

"

)

*

%

)


EGERSUND S

EIKs kamper i Oddsenligaen 2014: 21.04 27.04 05.05 12.05 16.05 24.05 31.05 09.06 14.06 21.06 29.06 05.07 13.07 02.08 09.08 18.08 25.08 30.08 07.09 14.09 20.09 27.09 04.10 11.10 18.10 25.10

Florø Fyllingsdalen Stabæk 2 Brann 2 Vidar Lyn Grorud Vard Haugesund Fana Åsane Førde Ålgård Stord Florø Fyllingsdalen Stabæk 2 Brann 2 Vidar Lyn Grorud Vard Haugesund Fana Åsane Førde Ålgård Stord

H B H B H B B H B H B H B B H B H B H H B H B H B H

15:00 16:00 18:00 18:00 18:00 16:00 16:00 16:00 16:00 16:00 18:00 16:00 16:00 16:00 16:00 18:00 18:00 15:00 16:00 16:30 16:00 16:00 16:00 14:00 13:00 13:00

IK

B

Blå og svarte trøyer, svarte bukser 1 Knut Kvamm en 2 Sigurd Singel stad 5 Christer Hus a 6 Runar Hove 7 Kristoffer Va lsvik 8 Peter Aase 9 Halvor R. So lheim 10 Kim Vik 11 Kristoffer Bo ok 13 Erlend Hove 14 Kristoffer R yland 15 André Rekst en 16 Simen R. So lheim 17 Vegard Dyrst ad 18 Aksel Bauge 19 Anders Søre nsen 25 Kadu Aton 26 Aruna Kone 33 Bjørnar Hov e 44 Robert W inog rodzki 88 Oddne Årda l 99 Stefan Aase

DAGENS DO MMERTRIO

:

Hoveddomm

er:

Assistentdom

mere:

Norgesmesterskapet 1. runde: 24.04. Lyngdal

FLORØ FOT BALL

Gule og svar te trøyer, hv ite bukser 1 Jonas Høida hl 2 Iljaas Rodjan 3 Marius Ande rsen 5 Espen Stene Rasmussen 6 Henning Rom slo 7 Martin Hålan d 8 Sverre Lars hus Larsen 9 Kim Robert Nyborg 10 Kenneth Gra nde 11 Thomas Leid land 12 Aleksandras Ivanauskas 13 Chris Slevelan d 14 Espen Skogen 15 Mathias Kvål e Perttamo 16 Kai-Ove Stok keland 18 Jan Terje Sø yland 19 Stian Ingebr ethsen 22 Dennis Rasm ussen Nielsen 21 Stian Vigres tad 23 Jostein Kver nes Salvesen 27 Rimantas Bo guzas 28 Miguel Oliven cia Diez

Daniel Higra ff, SK Brodd Jan-Erik Tim m, Havdur IL Jim Ivar Nys tad, Vaulen IL

18:00

Resten av denne serierunden: 21.04

22.04

Fana - Ålgård Åsane - Førde Vard Haugesund - Stord Lyn - Fyllingsdalen Vidar - Stabæk 2 Grorud - Brann 2

DAGENS KAMPSPONSOR:

NESTE HJEMMEKAMP:

KAMPBALLSPONSOR:

GAVEKORT TIL DAGENS EIK-SPILLER GITT AV:

EIK - STABÆK 2, MANDAG 5. MAI KL 18:00