Page 1

www.gaylespoint.com

MAIG 2013

GRATUÏTA - GRATIS - FREE

La guia de l’oci LGBT - La guía del ocio LGBT - The leisure guide LGBT

ET FREETICK INSIDE


EDITORIAL L’abril ha estat un mes amb alegries, però també amb notícies tristes. Ens han deixat amics de funGanga, com en Rafael i en Joxanen, als que volem dedicar aquest número de la revista. A funGanga no parem! Estem preparant nous productes per al col·lectiu LGBT, i serem presents al Pride Barcelona. Abril ha sido un mes con alegrías, pero también con noticias tristes. Nos han dejado amigos de funGanga, como Rafael y en Joxanen, a los que queremos dedicar este número de la revista. En funGanga no paramos! Estamos preparando nuevos productos para el colectivo LGBT, y estaremos en el Pride Barcelona. April has been a month with joys but also with sad news. Some funGanga friends had passed away, likeRafael and Joxanen. We would like to dedicate the May magazine to them. On the other hand, we are preparing new products for the LGBT community, and we will be at the Barcelona Pride.

SUMARI

SUMARIO / SUMMARY

CRÈDITS

CRÉDITOS / CREDITS

04 CRÍTICA LITERÀRIA

CRÍTICA LITERÀRIA LITERARY CRITICISM

10 PANTERES GROGUES

MÉS ENLLÀ DE L’ESPORT

12 TOP 10 DE BERLIN

OF BERLIN

14 EL CÒCTEL

EL CÓCTEL / THE COCKTAIL

16 CONSELL DE BELLESA

CONSEJO DE BELLEZA / BEAUTY TIPS

22 LA RECEPTA

LA RECETA / THE RECIPE

24 MAPA MAPA / MAP 26 AGENDA

Direcció i edició: FunGanga Catalana del Lleure SCP Redacció i correcció: Eduard Thió Disseny i maquetació: Ferran Rodríguez Impressió: Saxoprint Contacte per a publicitat: admin@gaylespoint.com La web gai de Barcelona i Sitges La web gay de Barcelona y Sitges The gay website of Barcelona and Sitges

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 03


CRÍTICA LITERÀRIA / CRÍTICA LITERARIA LITERARY CRITICISM

“TEORIA TORTA” per Ricardo Llamas Llibreria Cómplices

“TEORÍA TORCIDA” por Ricardo Llamas LibreríaCómplices

“TWISTED THEORY” by Ricardo Llamas Cómplices bookstore

“L’homosexualitat”, ens diu l’autor, és una expressió que només es pot escriure entre cometes. Al llarg de les pàgines d’aquest llibre, per a sorpresa de propis i estranys, qualsevol de les suposades evidències que la caracteritzen són posades en qüestió una darrera l’altra. Aquesta «teoria torta» s’aparta de qualsevol convencionalisme a l’ús per demostrar que aquesta «homosexualitat» no és més que un element del sistema de sexualitat i gènere vigent.

“La homosexualidad”, nos dice el autor, es una expresión que solo puede escribirse entre comillas. A lo largo de las páginas de este libro, para sorpresa de propios y extraños, cualesquiera de las supuestas evidencias que la caracterizan son puestas en cuestión una detrás de la otra. Esta «teoría torcida» se aparta de cualquier convencionalismo al uso para demostrar que esta «homosexualidad» no es más que un elemento del sistema de sexualidad y género vigente.

“Homosexuality”, says the author, is an expression that can only be written in quotes. Throughout the pages of this book, to the surprise of friends and strangers, any of the alleged evidence that characterize it are called into question one after the other. This “twisted theory” departs from all convention to use to show that this “homosexuality” is just an element of sexuality and gender system in force.

04 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013


PAPARAZZI PELUQUERIA

c/ Consell de Cent 263 - https://www.facebook.com/paparazzipeluqueria

A Paparazzi oferim estilisme professional, aplicant productes exclusius i atenent el client de forma acurada. Proporcionem tots els elements per fer-te sentir en un ambient relaxat i acollidor, a uns preus de servei competitius. Paparazzi és el lloc indicat per dipositar la cura del cabell en mans professionals.

En Paparazzi ofrecemos estilismo profesional, aplicando productos exclusivos y atendiendo al cliente de forma esmerada. Proporcionamos todos los elementos para hacerte sentir en un ambiente relajado y acogedor, a unos precios de servicio competitivos. Paparazzi es el lugar indicado para depositar el cuidado del cabello en manos profesionales.

Paparazzi offers professional styling, using exclusive products and great care customer service. We provide all the elements to make you feel in a relaxed and friendly environment, at competitive prices. Paparazzi is the place to deposit the hair care professional hands.

5 € DE DESCOMPTE PRESENTANT AQUESTA REVISTA 5 € DE DESCUENTO PRESENTANDO ESTA REVISTA 5 € DISCOUNT SHOWING THIS MAGAZINE

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 05


BIERZO A TOPE

c/ Diputació 159 - http://www.elbierzoatope.es/

Al “Bierzo a tope” oferim un ambient familiar i una cuina variada i mediterrània, sempre amb especialitats típiques de Lleó, com el botillo del Bierzo, braó bullit, el xai al forn, i una àmplia selecció de carns i peixos.

En el “Bierzo a tope” ofrecemos un ambiente familiar y una cocina variada y mediterránea, siempre con especialidades típicas de León, como el botillo del Bierzo, codillo hervido, el cordero al horno, y una amplia selección de carnes y pescados.

At “Bierzo a tope” you will find a varied and Mediterranean cuisine and specialties of León, as botillo del Bierzo, codillo her vido, baked lamb, and a wide selection of meat and fish.

MITO BCN

C/ Montsió 8 - http://mitoclothes.com

Mito Bcn, la teva botiga de roba per a home on trobaràs una gran varietat de marques, per a tots els gustos i l’abast de qualsevol.

Mito Bcn, tu tienda de ropa para hombre donde encontrarás una gran variedad de marcas, para todo tipo de gustos y al alcance de cualquiera.

06 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013

Mito BCN, a men’s clothing store where you will find variety of brands, for all tastes and for every budget.


Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 07


SEXSHOP ZEUS

Carrer de la Riera Alta, 20 - http://sexshopzeus.com/localizacion.html

Pump, suspensoris, dildos, electro, gold max, pell, revistes, dvd, cruising, neoprè, cbt, preservatius, ... Pump, suspensorios, dildos, electro, gold max, piel, revistas, dvd, cruising, neopreno, CBT, preservativos, ... Pump, jockstraps, dildos, electro, gold max, leather, magazines, dvd, cruising, neoprene, cbt, condoms, ...

STAGE LIGHT

Av. Roma, 155 - www.facebook.com/stage.light.33 - Tel. 605174303 / 686537654

Stage Light: de dia el millor cafè de Colòmbia; de nit la festa gayfriendly més llatina de Barcelona. El local ideal per les teves festes privades.

Stage Light: de día el mejor café de colombia; de noche la fiesta gayfriendly más latina de Barcelona. El local ideal para tus fiestas privadas.

08 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013

Stage Light: the best colombian coffee during the day. The most Latino gay-friendly party of Barcelona at night. The ideal bar for your private parties.


BCN CHECK POINT

c/ Comte Borrell 164-166 - https://www.bcncheckpoint.com

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 09


PANTERES GROGUES c/ Diputació 163 - http://www.panteresgrogues.cat/

MÉS ENLLÀ DE L’ESPORT

El club esportiu LGTB Panteres Grogues és conegut per la seva activitat esportiva. Però l’associació també té diverses seccions no esportives com ara la coral, dos grups de teatre i una de les més noves, la de dansa jazz. Els Barcelona Rainbow Singers es va crear fa tres anys i assaja un cop per setmana a la Fundació Enllaç. El seu repertori inclou temes contemporanis de diferents estils, sobretot adaptacions de musicals i pop en diferents idiomes. El dia 27 d’abril van fer el seu primer concert en solitari al Tradicionàrius i el proper 11 de maig participaran al 20è aniversari del Memorial Internacional de la Sida al jardí d’Aclimatació del Parc de Montjuïc. Si us hi voleu apuntar, envieu un correu electrònic a coral.brs@panteresgrogues.cat. Panteres Grogues té dos grups de teatre: Urpes T-Teatre i 9-T Teatre. Sempre estan preparant nous projectes i de tant en tant necessiten gent nova per les seves activitats. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web del club. La secció esportiva més nova és la de Dansa-Jazz, una bona oportunitat per desenvolupar el vostre potencial artístic i expressiu. Assagen tots els divendres al Centre Internacional d’Estudis de Dansa de Barcelona i també tenen un bon grapat de projectes. Si voleu més informació, els podeu escriure un correu electrònic a dansa@panteresgrogues.cat. 10 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013


Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 11


TOP 10 DE BERLIN / OF BERLIN 1. Passejar amb tranquil·litat pel ombrívol monument de l’holocaust. Pasear con tranquilidad por el sombrío monumento del holocausto. Walk quietly through the grim Holocaust Memorial.

1

2. Veure la majestuosa Porta de Brandenburg, símbol màxim de la reunificació alemanya. Ver la majestuosa Puerta de Brandeburgo, símbolo máximo de la reunificación alemana. See the majestic Brandenburg Gate, maximum symbol of German reunification. 2

3. Observar la ciutat des de la cúpula del Reichstag. Observar la ciudad desde la cúpula del Reichstag . Observe the city from the dome of the Reichstag. 4. Menjar un bon Strudel de poma al Cafè Einstein. Comer un buen Strudel de manzana en el Café Einstein. Eat a good apple strudel at Cafe Einstein.

3

5. Comprendre el que va significar el mur de Berlín en l’East Side Gallery. Comprender lo que significó el muro de Berlín en la East Side Gallery. Understanding what meant the Berlin Wall at the East Side Gallery. 6. Deixar-se sorprendre per l’arquitectura moderna a la Sony Gallery. Dejarse sorprender por la arquitectura moderna 12 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013

4

5


en la Sony Gallery. Be amazed by the modern architecture in the Sony Gallery. 7. Fer una escapada d’un dia al camp de concentració de Sachsenhausen. Hacer una escapada de un día al campo de concentración de Sachsenhausen. Get away for a day in the Sachsenhausen concentration camp. 8. Anar a prendre una cervesa al Tom s Bar El seu lema: “for successful cruising”. Ir a tomar una Cerveza en el Tom’s Bar. Su lema: “for successful cruising”. Go for a Beer in Tom’s Bar. Its slogan: “for successful cruising”. 9. Anar a ballar i passar-ho bé en el Berghain & Panorama Bar, el club més gran del món, diuen... Ir a bailar y pasarlo bien en el Berghain & Panorama Bar, el mayor club del mundo, dicen... Go dancing and having fun in the Berghain & Panorama Bar, the biggest club in the world, as they say... 10. On dormir? ww.stars-guesthouse.com apartaments al centre de la vida gai de Berlin, prop Nollendorfplatz. ¿Dónde dormir? ww.stars-guesthouse.com apartamentos en el centro de la vida gay de Berlín, cerca Nollendorfplatz. Where to sleep? ww.stars-guesthouse.com apartments in the center of gay life in Berlin, about Nollendorfplatz

6

7

8

9

10

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 13


EL CÒCTEL EL CÓCTEL / THE COCKTAIL BULLSHOT

BULLSHOT

BULLSHOT

INGREDIENTES INGREDIENTS 15 ml de vodka 15 ml de vodka 1 cascarita de limón 1 pell de llimona 120 ml de consomé de 120 ml de consomé de res vedella

INGREDIENTS 15 ml of vodka 1 lemon peel 120 ml beef broth

PREPARACIÓ Aboqueu el vodka en un got baix de boca ampla sobre les galledes de gel. Afegiu el consomé i la pell de llimona. Es diu que aquest còctel és ideal per a la ressaca, ja que el consomé de vedella contribueix a hidratar i el vodka (en aquesta poca quantitat) ajuda a estabilitzar.

PREPARATION Pour the vodka into a glass wide mouth bass on ice cubes. Add the broth and lemon peel.

PREPARACIÓN Vierta el vodka en un vaso bajo de boca ancha sobre los cubos de hielo. Añada el consomé y la cascarita de limón. Se dice que este cóctel es ideal para la resaca, pues el consomé de res contribuye a hidratar y el vodka (en esta cantidad tan pequeña) ayuda a estabilizar.

14 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013

It is said that this cocktail is perfect for a hangover, as the beef broth helps to moisturize and vodka (in this so small quantity) helps to stabilize.


AXEL HOTELS

c/ Aribau 33 - http://www.axelhotels.com/

Descuentos, entradas gratis y recomendaciones

www.axelpeopletraveler.net

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 15


MALVA MAKE-UP

c/ Consell de Cent, 263 - http://www.malvamakeup.com

CONSELL DE BELLESA CONSEJO DE BELLEZA / BEAUTY TIPS

LIPOCONTOUR: ELIMINAR GRASA LOCALIZADA El buen tiempo ya se ha instalado definitivamente, y ya estamos disfrutando de esos dias de piscina y playa. Lucimos nuestros cuerpos serranos al sol, lástima que...esos excesos del invierno nos han dejado esas lorzas que no hay forma de disimular. Este mes presentamos el 3D Lipocontour, un tratamiento para eliminar de forma rápida e indolora de esa grasa localizada. Los diodos láser de alta densidad, de procedencia médica, del 3D Lipocontour lo convierten en el equipo más efectivo y potente del mercado. La aplicación de corrientes polarizadas facilita la dispersión de las grasas evacuadas en el resto del cuerpo para ser eliminados como combustible muscular o por vía urinaria. SINERGIA DE TÉCNICAS - soft láser diodo lipolitico. Aumenta el metabolismo del tejido graso de forma segura y duradera, provocando el vacío y consumo de la grasa acumulada. - radiofrecuencia polarizada atermica. Incrementa la capacidad de drenaje de las grasas expulsadas y linfa acumulada y permite al adipocito un vaciado más rápido y natural. BENEFICIOS - incrementa la permeabilidad de las paredes del adipocito. - activa la lisis por procesos enzimáticos naturales (lipasa) - aumenta el metabolismo celular - convierte las cadenas de ácidos grasos pesados (triglicéridos) en otros más ligeros (ácidos grasos, glicerol y agua) que son consumidos por el organismo de forma natural.

16 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013


BOYBERRY

c/ Calabria 96 - www.boyberry.com

Boyberry, un concepte Boyberry, un concepto Boyberry, a “molt diferent” d’oci gai. “muy distinto” de ocio gay. different concept of gay entertainment. A Boyberry trobaràs En Boyberry encontrarás un sexshop amb un sexshop con lo impres- Boyberry is a sexshop l’imprescindible i una zona cindible y una zona interior with the essentials with interior amb una sala con una sala de Internet y an indoor area: a lounge d’Internet i wifi, cabines wifi, cabinas con las pelícu- (wifi and free Internet), amb les pel·lícules més ca- las más calientes y gloryho- cabins wiht the hottest lentes i gloryholes, una àm- les, una amplia zona de movies and gloryholes, plia zona de cruising i una cruising y una sala chillout a wide cruising area and sala chillout on reposar i donde reponer tus fuerzas a chillout room where you can have a beer. prendre una cerveseta. y tomarte una cervecita. Ja entrada la tarda ves al “HOT Soterrani”. 200m2 de chillout, cabines, llits i una gàbia per als més exhibicionistes.

Ya entrada la tarde ven al “HOT Sótano”. 200m2 de chillout, cabinas, camas y una jaula para los más exhibicionistas.

Late afternoon see the “HOT Basement”. 200m2 of chillout, cabinets, beds and a cage for more exhibitionist.

No et perdis les nostres No te pierdas nuestras Do not miss our popuconcorregudes festes concurridas fiestas te- lar theme parties! temàtiques! máticas!

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 17


SANDOWS NUTRITION

c/ Muntaner 33 - https://www.facebook.com/pages/Sandows-Nutrition/356486837697499

DIETA SANDOWS Ejemplo de aumento de peso, fuerza y volumen.

AL LEVANTARSE - DESAYUNO ¼ de piña natural o kivi + Agua con proteina de suero 30 g o 4 claras de huevo A MEDIA MAÑANA 5-6 Biscootes de pan integral o tortitas de arroz o de maiz, 150 g arroz cocido + 2 Latitas de atún al natural o 150 g de pechuga de pollo o pescado (plancha) o 4 claras de huevo + 1 tomate natural y 1 de aceite oliva COMIDA Pechuga de pollo o pavo 200 g o 200 g de pescado o Carne roja de Buey, Ternera, Caballo... (1 vez por semana) 250 g + 150 g arroz cocido (sólo los días de entreno, pesas) + Ensalada + 1 aceite de oliva DURANTE LA TARDE Batido de 50 g proteína con agua o 2 yogurt CLAROU CENA Pescado blanco 200 g (merluza, sepia, lenguado, bacalao, trucha...) o pollo 200 g + Ensalada o verdura a voluntad. SUPLEMENTOS - Vitaminas y minerales, lecitina - Agua, 3 litros repartidos en el día (Veri, Bezoya, Fuenteliviana , Bronchales,…) - Día de entreno, después de entrenar, 250 g de patata cocida o manzana + BCAAS + glutamina 10 g. NOTA: Este orden alimenticio, no debe realizarse sin la supervisión de un profesional, ya que deben tenerse en cuenta factores, como la edad, peso, sexo, trabajo, estructura y metabolismo de cada persona.

18 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013


NIT SWIMWEAR SHOP

c/ Consell de Cent 233 - https://www.facebook.com/pages/NIT-Swimwear/385908888117689

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 19


METRO DISCO BCN c/ Sepúlveda 185 - http://www.metrodiscobcn.com/

www.gaylespoint.com

Un referente de la noche barcelonesa. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Lunes: noches de Cabaret, martes: Sexy boys, miércoles: fiestas especiales, jueves: Bingo, viernes y sabados: a tope, domingos: noche de estrellas.

A symbol of Barcelona nightlife. House music, casual music, dark room. Monday: cabaret nights, tuesday: sexy boys, wednesday: big parties, thursday: bingo, friday and saturday: sky is the limit, sunday: stars night.

ENTRADA GRATUÏTA / ENTRADA GRATUITA / FREE TICKET

Un referent De la nit barcelonina. Sala House, Sala Petarda, Dark Room. Dilluns: Nits de Cabaret, dimarts: Sexy boys, dimecres: festes especials, dijous: bingo, divendres i dissabtes: a tope, diumenges: nit d’estrelles.


Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 21


LA RECEPTA LA RECETA / THE RECIPE SALMOREJO

SALMOREJO

SALMOREJO

INGREDIENTS 1 kg tomàquets 200 g pa del dia anterior 250 ml oli d’oliva verge extra sal, vinagre i 1 gra d’all (opcional)

INGREDIENTES 1 kg tomates 200 g pan del día anterior 250 ml aceite de oliva virgen extra sal, vinagre y 1 diente ajo opcional

INGREDIENTS 1 kg tomatoes 200 g day-old bread 250 ml extra virgin olive oil Salt, vinegar and 1 clove garlic optional

PREPARACIÓ Es posa el pa trossejat al vas de la batedora. S’escalden i es pelen els tomàquets i s’afegeixen a la batedora per mullar el pa. S’afegeixen els altres ingredients líquids: oli i una mica de Vinagre i també el gra d’all i la sal. Es bat fins que estigui tot ben triturat i quedi una crema homogènia Se serveix acompanyat d’ou dur i pernil picadet. Però admet molts acompanyaments diferents: una mica de bacallà fumat, trossets de poma, o tiretes de patata i albergínia fregides.

PREPARACIÓN Se pone el pan troceado en el vaso de la batidora. Se escaldan y pelan los tomates y se añaden a la batidora para mojar el pan. Se añaden los demás ingredientes líquidos: aceite y un poquito de vinagre y también el diente de ajo y la sal. Se bate hasta que esté todo bien triturado y quede una crema homogénea Se sirve acompañado de huevo duro y jamón picadito. Pero admite otros muchos acompañamientos: un poco de bacalao ahumado, trocitos de manzana, o tiritas de patata y berenjena fritas

PREPARATION Place the sliced bread in the bowl of the mixer. Blanch and peel the tomatoes and add to the blender for dipping bread. Add the other liquid ingredients: oil and a little vinegar and garlic clove and salt. Beat until all is wellchopped, until it looks like a smooth cream Serve it with boiled egg and chopped ham, or with many other accompaniments, on your choice: a little smoked cod, apple slices, or shredded fried potatoes and eggplant.

22 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013


AGRIPPA JEWELS TIME

C/ Aribau 15 - www.agrippa-time-jewels.com

C/ Aribau, 15 - 08011 Barcelona - Tel. 93 452 03 61 - www.agrippa-time-jewels.com

RESTAURANT LA TÒFONA NEGRA c/ Diputació 205

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 23


MAPA MAPA / MAP 1

SAUNA THERMAS

C/ Diputació, 46 - 08015 Barcelona

PAPARAZZI PELUQUERIA

6

C/ Consell de Cent, 263 - 08011 Barcelona

CASANOVA 2 SAUNA C/ Casanova, 57 - 08011 Barcelona

A TOPE 7 BIERZO C/ Diputació 159 - 08011 Barcelona

CONDAL 3 SAUNA C/ d’Espolsa-sacs, 1 - 08002 Barcelona

8

CORINTO 4 SAUNA C/ Pelai, 62 - 08001 Barcelona

9 PROTEINLINE C/ Casanova, 52 - 08011 Barcelona

CÓMPLICES 5 LLIBRERIA C/ Cervantes, 4, 08002 Barcelona

SEXSHOP ZEUS 10 C/ de la Riera Alta, 20 - 08001 Barcelona

MITO BCN

C/ Montsió, 8 - 08002 Barcelona

11 12

24

18 7 13

1

17 9

16

19

26

10

24 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013

6

2


11 STAGE LIGHT

16 BOYBERRY

BCN CHECK POINT 12 C/ Comte Borrell, 164-166 - 08015 Barcelona

17 SANDOWS NUTRITION

13 PANTERES GROGUES C/ Diputació, 163 - 08011 Barcelona

18 NIT SWIMWEAR SHOP

AXEL HOTELS 14 C/ Aribau, 33 - 08011 Barcelona

19 METRO DISCO BCN

MALVA MAKE-UP 15 C/ Consell de Cent, 263 - 08011 Barcelona

20 AGRIPPA JEWELS TIME

Av. Roma, 155 - 08011 Barcelona

C/ Calabria, 96 - 08015 Barcelona C/ Muntaner, 33 - 08011 Barcelona

C/ Consell de Cent, 233 - 08011 Barcelona C/ Sepúlveda, 185 - 08011 Barcelona C/ Aribau, 15 - 08011 Barcelona

21 RESTAURANT LA TÒFONA NEGRA C/ Diputació, 205 - 08011 Barcelona

22

22 AIRE

C/ València, 236 - 08007 Barcelona

8 15 14 21

8 20

23 SALA CITY HALL

Rambla de Catalunya, 4 - 08007 Barcelona

25

24 PUNTO BCN

C/ Muntaner, 63 - 08011 Barcelona

25 ARENA

C/ Balmes, 32 - 08007 Barcelona

9

26 SATURGAYS Discotheque

23

Poble Espanyol - 08038 Barcelona

4

8

3

admin@gaylespoint.com 5

www.facebook.com/fungangaweb @funganga

www.gaylespoint.com

Maig/Mayo/May 2013 - funGanga.com 25


AGENDA METRO DISCO c/ Sepúlveda 125 - BCN Els dilluns / Los lunes / Every Monday ILUMITRANS Cabaret Els dimarts / Los martes / Every Tuesday STRIP TEASE 12MAY Fiesta BOLLYCAO de 19 a 0h AIRE c/ Valencia, 236 - BCN STUPENDAS El primer dijous de cada mes / El primer jueves de cada mes / The first thursday of each month Festa mensual de dones i per a dones i amics. Missatges i striptease femení. Fiesta mensual de mujeres para mujeres & amigos. Mensajes

y stiptease femenino. Monthly women party for women & friends. Messages and female stiptease

THE BLACK ROOM SALA CITY HALL Rambla de Catalunya 4 - BCN Els diumenges / Los domingos / Every Sunday YOU GONNA FUCK ON SUNDAY HAPPY BERENAR Els dimecres / Los miércoles / Every Wednesday 18 h Berenar / Merienda / Afternoon Snack

PUNTO BCN c/ Muntaner 63 - BCN

ARENA MADRE c/ Balmes 32 - BCN Els dilluns / Los lunes / Every Monday STRIP TEASE Els dimarts / Los martes / Every Tuesday SHOW JUAN REINA Els dimecres / Los miércoles / Every Wednesday SHOW DIVINE DISCOTHEQUE Poble Espanyol SATURGAYS Els dissabtes / Los sábados / Every Saturday 100% PURE SATURGAYS

COL·LABORADORS

26 funGanga.com - Maig/Mayo/May 2013


Maig/Mayo/May 2013- funGanga.com 27


funGanga magazine MAIG 2013  

La revista de l'oci de butxaca mensual pel col·lectiu LGBT de Barcelona i Sitges

Advertisement