Page 1

Μαζί στις λύσεις με την Edenred


Η αποστολή μας

Το όραμά μας

Έχοντας ως αποστολή μας την υποστήριξη της προσπάθειας των οργανισμών που επιδιώκουν τη φροντίδα του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και την προβολή ενός φιλικού στον εργαζόμενο περιβάλλοντος, στην Edenred προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης.

• Να αναπτύσσουμε υπηρεσίες για Εταιρείες και Οργανισμούς οι οποίες θα υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους, θα βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους και θα απλοποιούν την καθημερινή ζωή των εργαζομένων τους. • Να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στο χώρο μας γιατί ξέρουμε να κοιτάμε μπροστά, να προβλέπουμε και να διαφοροποιούμαστε, έτσι ώστε να προοδεύουμε και να εξελίσσουμε νέες ιδέες. • Να παίρνουμε ρίσκα και πρωτοβουλίες, να δουλεύουμε ομαδικά για να μεγαλώνουμε και να αναπτύσσουμε τους ορίζοντές μας. • Να βάζουμε υψηλούς στόχους στους εαυτούς μας καθημερινά, τόσο ως άτομα όσο και ως ομάδα, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και βελτιώνοντας την απόδοσή μας. • Να αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων καθώς και τη διορατικότητά τους μέσα στην Εταιρεία μας, αλλά και έξω από αυτήν. • Να χτίζουμε σχέσεις και να δημιουργούμε κλίμα εμπιστοσύνης, τόσο μεταξύ μας όσο και με τους πελάτες μας.

• Παρουσία σε 42 χώρες • 40 εκατομμύρια χρήστες • 640.000 εταιρείες-πελάτες • 1.400.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα


Οι αξίες μας!

Απλότητα

Επιχειρηματικό Πνεύμα

18 Χρόνια προσφοράς & καινοτομίας Συνδυάζοντας την αποδεδειγμένη της εμπειρία και δυναμικότητα με τις τελευταίες τεχνολογικές πρωτοπορίες, η Edenred αναγνωρίζεται σήμερα παγκοσμίως ως ηγέτης στις υπηρεσίες διατακτικών, κατέχοντας παράλληλα στρατηγική θέση στην αγορά υπηρεσιών ανθρώπινων πόρων.

Διάχυση Γνώσης

Από το 1997 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, η Edenred συνεργάζεται με πάνω από 2.300 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 100.000 χρήστες. Παράλληλα, συνεργάζεται με περισσότερα από 10.000 συμβεβλημένα σημείακαταστήματα. Στόχος μας είναι να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί, τόσο για τους ανθρώπους μας όσο και για εσάς, τους συνεργάτες μας.

Καινοτομία

Στην Edenred πιστεύουμε ότι οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ευημερία των υπαλλήλων τους κερδίζουν τεράστια οφέλη από την αφοσίωση, το κίνητρο και την παραγωγικότητά τους. Ειδικά στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού, οι πρόσφατες ελληνικές διακρίσεις μας με πιστοποιήσεις όπως το Investors In People και το Great Place To Work δείχνουν έμπρακτα πως οι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο κάθε προσπάθειάς μας.

Επίδοση


Οι 4 οικογένειές μας, με μια ματιά Στην Edenred, οι λύσεις μας χωρίζονται σε 4 ευρύτερες οικογένειες, ανάλογα με τις ανάγκες που καλύπτουν. Οι οικογένειες αυτές είναι οι ακόλουθες:

Employee Benefits

Expense Management

Είναι η κατηγορία-«οικογένεια» με τις λύσεις εκείνες που βοηθούν την εταιρεία να βελτιώσει τη καθημερινότητα των εργαζομένων της, να «προωθήσει» την υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοσή τους. Με τις λύσεις αυτές επιπλέον η εταιρεία βελτιώνει το εισόδημα των εργαζομένων της, την εταιρική της δέσμευση, και ως αποτέλεσμα όλων αυτών την αποδοτικότητα του οργανισμού.

Είναι η κατηγορία-«οικογένεια» με τις λύσεις εκείνες που επιτρέπουν σε μία εταιρεία να διαχειριστεί ορθολογικότερα και αποτελεσματικότερα τα έξοδά της, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα του οργανισμού. Ταυτόχρονα, καθιστούν ευκολότερη τη ζωή των εργαζομένων τους προσφέροντας πολλές επιλογές.

Ticket Restaurant®

Ticket Car® Fuel Card

Ξέρετε ότι έρευνες στην Ελλάδα έχουν αποδείξει πως το 93% των ανθρώπων σε μία εταιρεία ξοδεύει τουλάχιστον 3,5€ καθημερινά για σνακ και για καφέ, ανεξαρτήτως αν έχουν πάρει φαγητό από το σπίτι; Γνωρίζετε επίσης ότι οι Έλληνες έχουν την παγκόσμια πρωτιά στα ποσά που δαπανούν ετησίως εκτός σπιτιού για καφέ και σνακ; Τα Ticket Restaurant® έρχονται να συνεισφέρουν σε αυτά τα έξοδα, καθώς είναι διατακτικές τις οποίες προσφέρει μια εταιρεία στους ανθρώπους της και λειτουργούν ως παροχή που εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04 & Ν.3842/10). Είναι μία έξυπνη και επίκαιρη επιλογή στην παρούσα περίοδο, τόσο για τους εργοδότες, όσο και για τους εργαζόμενους, με δίκτυο 7.500 επιχειρήσεων εστίασης και καταστημάτων τροφίμων, που συνεχώς αυξάνονται.

Υποδεχτείτε την Ticket Car® Fuel Card – τη νέα, επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλα τα πρατήρια καυσίμων που δέχονται MasterCard®, για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Η Ticket Car® Fuel Card αποτελεί μια ιδανική επιλογή και ένα ιδανικό εργαλείο για εταιρείες, αφού προσφέρει επιλογές χωρίς περιορισμούς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην καλύτερη διαχείριση και συνεπώς στη μείωση των εξόδων κίνησης των εταιρικών αυτοκινήτων. Με την Ticket Car® Fuel Card, η διαχείριση των εταιρικών σας εξόδων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Ticket Restaurant Meal Expenses® Τα Ticket Restaurant Meal Expenses® είναι διατακτικές φαγητού που προσφέρει μία εταιρεία στους εργαζόμενους για τα εκτός έδρας έξοδα εστίασης. Είναι μία ιδανική επιλογή, τόσο για τους εργοδότες, όσο και για τους εργαζόμενους. Η ευελιξία των διατακτικών Ticket Restaurant Meal Expenses® αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα για κάθε εταιρεία και κάθε υπάλληλο, με ένα δίκτυο από χιλιάδες επιχειρήσεις και μαγαζιά για κάθε γευστικό γούστο, σε όλη την Ελλάδα.


Incentive & Rewards Programs Είναι η κατηγορία-«οικογένεια» με τις λύσεις εκείνες που δίνουν κίνητρο και ανταμείβουν ιδανικά τους καταναλωτές ή τα δίκτυα πωλήσεων, ως ευέλικτα και αποτελεσματικά εργαλεία για προγράμματα προώθησης και καμπάνιες marketing. Η Edenred σάς δίνει τη δυνατότητα να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, ώστε να γίνουν ταυτόχρονα το ιδανικό δώρο στα χέρια του τελικού αποδέκτη.

3 προπληρωμένες κάρτες αγορών, με την εγγύηση και το κύρος της Edenred, καθώς και την αξιοπιστία και το τεράστιο εύρος του δικτύου της MasterCard®. Ιδανικά κίνητρα συμμετοχής για εκστρατείες marketing και προώθησης, αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλείς προτάσεις για τα προγράμματα επιβράβευσης σε καταναλωτές. Ταυτόχρονα, είναι “εύκολα” δώρα σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις. Τέλος, είναι 3 tailor made εργαλεία τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμα περισσότερο στα μέτρα σας, χάρη στη δυνατότητα customization που επιτρέπει την περαιτέρω προσωποποίηση της επιβράβευσης.

Ticket Compliments Gift Card® Ticket Compliments Gift Card®, η κάρτα που μετατρέπεται στο δώρο που ο καθένας επιθυμεί, αποτελώντας ιδανική επιλογή για προωθητικές ενέργειες, γιορτές και ειδικές περιστάσεις.

Ticket Compliments® Super Market Card Ticket Compliments® Super Market Card, η κάρτα για προωθητικές ενέργειες σχετικές με το σούπερ μάρκετ. Δίνει στον κάτοχο τη δυνατότητα να κάνει ξέγνοιαστα τις αγορές του στα σούπερ μάρκετ.

Ticket Compliments® Fuel Card Ticket Compliments® Fuel Card, η κάρτα για προωθητικές ενέργειες σχετικές με το αυτοκίνητο. Δίνει στον κάτοχο τη δυνατότητα να κάνει όποια αγορά επιθυμεί από τα πρατήρια καυσίμων της επιλογής του.

Ticket Compliments® Τα Ticket Compliments® είναι οι μοναδικές multi-brand δωροεπιταγές στην Ελλάδα που γίνονται αποδεκτές σε περισσότερα από 2.000 συμβεβλημένα καταστήματα Με απλά λόγια είναι δωροεπιταγές που μπορεί κάποιος να τις χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει, στην Ελλάδα, το εξωτερικό ή το διαδίκτυο, για να αγοράσει χιλιάδες διαφορετικά δώρα, για οποιαδήποτε περίσταση. Δώρα εορτών και γενεθλίων, δώρα επετείων, για παιδιά, για την επιβράβευση των εργαζομένων, για εταιρικούς πελάτες, για καταναλωτές και για ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Ticket Car® Τα Ticket Car® είναι διατακτικές αυτοκίνησης που χρησιμοποιούνται κυρίως ως εργαλείο επιβράβευσης. Ευέλικτα και αποτελεσματικά, δίνουν τη δυνατότητα στο δικαιούχο να τα εξαργυρώσει σε συμβεβλημένα πρατήρια καυσίμων αγοράζοντας: βενζίνη, λιπαντικά, πλύσιμο αυτοκινήτου, προϊόντα από το κατάστημα του πρατηρίου, πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης κ.λπ. Εσείς απλά προσδιορίστε το ύψος της αξίας τους και το πλήθος τους και όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας. Με τα Ticket Car® οι διαδρομές γίνονται πραγματικά προνομιακές.

Public Social Programs Η Edenred βοηθά παγκοσμίως τις τοπικές αρχές και τους δημόσιους οργανισμούς να αναπτύξουν τις κοινωνικές πολιτικές τους πιο αποτελεσματικά, μέσα από την τεχνογνωσία της στη διαχείριση προγραμμάτων και στην ανάπτυξη λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών για τη διατροφή, τη μετακίνηση, την υγεία, την εκπαίδευση, τις υπηρεσίες στο σπίτι ή ακόμα και πολιτιστικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Αυτές οι λύσεις είναι μια πραγματική εναλλακτική στη διανομή επιδομάτων και εγγυάται ότι οι πόροι που διατίθενται πράγματι χρησιμοποιούνται για τον προβλεπόμενο σκοπό. Τα προγράμματα αυτά ενισχύουν τη διαφάνεια και την ιχνηλασιμότητα των παροχών με τη χρήση ευέλικτων, απλών και αποτελεσματικών λύσεων.


Το κοινωνικό μας πρόσωπο Στην Edenred πιστεύουμε ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη απαιτεί να κατανοήσουμε όλοι μας τον αντίκτυπο που έχουμε στο περιβάλλον που ζούμε και δουλεύουμε. Αυτό περιλαμβάνει τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους συνεργάτες, τις τοπικές κοινότητες και το φυσικό περιβάλλον. Γι’ αυτό, δεσμευόμαστε στο να εξασφαλίζουμε καθημερινά πως οι υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές είναι κομμάτι της κουλτούρας μας, καθώς πιστεύουμε πως μόνο ενεργώντας υπεύθυνα και με ευαισθησία μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία. Η ευαισθησία που μας διακρίνει είναι και ο λόγος που υποστηρίζουμε το σημαντικότερο θησαυρό μας, τα παιδιά, μέσα από δράσεις και χορηγίες σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Ελλάδα.

Μέσα από μία ημέρα που την έχουμε καθιερώσει ως θεσμό, την ημέρα Eden for all, εργαζόμενοι από 42 χώρες κινητοποιούνται για να βοηθήσουν τις τοπικές τους κοινότητες. Με το σύνθημα «Νοιαζόμαστε, Μοιραζόμαστε», η ημέρα αυτή δείχνει τη δέσμευση του Ομίλου ως προς τους συνανθρώπους μας. Στο περιθώριο της ημέρας αυτής, συγκεντρώσαμε τρόφιμα για τη μη κερδοσκοπική ένωση «Μαζί για το Παιδί», την οποία και στηρίζουμε οικονομικά. Επιπλέον: • Συνεργαζόμαστε με την Action Aid, έχοντας υιοθετήσει παιδιά από χώρες του Τρίτου Κόσμου. • Σ ε διεθνές επίπεδο ενισχύουμε ενεργά φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως τα προγράμματα του Ερυθρού Σταυρού, της Action Plan κ.λπ. • Προβάλουμε το έργο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα».

Οι διακρίσεις μας

Πρόγραμμα Be Healthy Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, στην Edenred έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια με σκοπό να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για την υγιεινή διατροφή και τη σημασία της, μέσα από το πρόγραμμα «Be Healthy». Έτσι, έχοντας επιστημονική υποστήριξη από ειδικούς σε θέματα διατροφής συνεργάτες μας, επικοινωνούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τους χρήστες διατακτικών Ticket Restaurant®, χρησιμοποιώντας πολλά κανάλια επικοινωνίας. Μέσα από ειδική αρθρογραφία, ερωτοαπαντήσεις, προτεινόμενα μενού, συμβουλές, tips, αλλά και συναντήσεις, προσπαθούμε να δείξουμε ένα δρόμο υγείας και ευεξίας, σε μια εποχή όπου η σημασία του «τρέφομαι σωστά» είναι τόσο σημαντική.

Είναι μεγάλη μας χαρά το ότι η διαρκής προσπάθεια που κάνουμε στην Edenred για μια καλύτερη κοινωνία αναγνωρίζεται. Το 2013 συμπεριληφθήκαμε στο δείκτη δεοντολογικών αρχών DJSI (Dow Jones Sustainability Index), βάσει των δημοσιευμένων στοιχείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας. Πλέον η Edenred εμφανίζεται στους δύο πιο γνωστούς δείκτες δεοντολογικών αρχών, αφού ήδη από το 2011 έχει συμπεριληφθεί και στον δείκτη FTSE4Good. Οι συγκεκριμένοι μη-οικονομικοί δείκτες αποδεικνύουν τους ηθικούς κώδικες που διέπουν τη φιλοσοφία μας σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, δικαιωμάτων του ανθρώπου, διακυβέρνησης αλλά και περιβάλλοντος.


Τα προωθητικά μας προγράμματα Μπείτε στη νέα πλατφόρμα προσφορών και βγείτε κερδισμένοι! Το Beneficio Club®, η νέα online πλατφόρμα της Edenred, δίνει στους κατόχους των διατακτικών Ticket Restaurant® τη δυνατότητα να βρίσκουν καθημερινά αποκλειστικές προσφορές, μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια, μέσα από τα συμβεβλημένα καταστήματα εστίασης του δικτύου της Edenred. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος των Ticket Restaurant®, είναι να εγγραφεί ως μέλος στο www.beneficioclub.gr και χωρίς καμία υποχρέωση, να επιλέγει και να απολαμβάνει την προσφορά που τον ενδιαφέρει από το κατάστημα της προτίμησής του. Έτσι, οι διατακτικές του αποκτούν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη και αξία, ενώ ταυτόχρονα οι εταιρείες δίνουν στους ανθρώπους τους μια παροχή με ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα!

...με Ticket Restaurant® Στην Edenred ξεκινήσαμε μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης, με σκοπό οι κάτοχοι των Ticket Restaurant® να γνωρίζουν ακόμα καλύτερα τις επιλογές τους και έτσι να μπορούν να χρησιμοποιούν τις διατακτικές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, τα καταστήματα εστίασης του δικτύου μας έχουν εξοπλιστεί με διακριτό επικοινωνιακό υλικό που καλωσορίζει τους κατόχους των διατακτικών και με κεντρικό μήνυμα το «Καλή όρεξη», υπενθυμίζει ότι ο λογαριασμός στο συγκεκριμένο μέρος μπορεί να πληρωθεί με Ticket Restaurant®. Ταυτόχρονα, το «Καλή όρεξη» έχει αναρτηθεί και στις εταιρείες – πελάτες, ως υπενθύμιση της παροχής που δίνουν στους εργαζόμενούς τους. Σκοπός μας είναι το «Καλή όρεξη» να γίνει ένα σύμβολο που βοηθάει τους χρήστες διατακτικών κατατοπίζοντάς τους, παραπέμποντας παράλληλα στις πολλές επιλογές, τη βελτίωση της υγείας και την ευεξία που μπορούν να προσφέρουν τα Ticket Restaurant®!


Photocredit: Thinkstock, Shutterstock

Τα «Ticket Restaurant®, Ticket Compliments®, Ticket Car®, Ticket Restaurant Meal Expenses®, Ticket Compliments Gift Card®, Ticket Car Fuel Card®» αποτελούν κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα που ανήκουν στην Edenred.

www.edenred.gr

Edenred Greece

Edenred Greece

Κεντρικά Γραφεία: Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά, 111 41 Αθήνα. Τηλ.: 210 2117030 Γραφεία Βορείου Ελλάδος: ∆ηµητρακοπούλου 14-16, 546 55 Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 426122-4

Edenred Greece  

Μαζί στις λύσεις με την Edenred! Συνδυάζοντας την αποδεδειγμένη της εμπειρία και δυναμικότητα με τις τελευταίες τεχνολογικές πρωτοπορίες, η...

Edenred Greece  

Μαζί στις λύσεις με την Edenred! Συνδυάζοντας την αποδεδειγμένη της εμπειρία και δυναμικότητα με τις τελευταίες τεχνολογικές πρωτοπορίες, η...