Page 1

04/09/2013 - 15/09/2013

specijalno

izdanie

САМО НА 4-ти СЕПТЕМВРИ 2013г. ПАЗА РЕТЕ И ОЧЕКУВАЈТЕ СЕКОЈА СМЕТКА НАД 500,0 0 денари ДА ВИ ГО РАЗУБАВИ ДЕНОТ

ПОБРЗАЈТ ВРЕДНИ ИЕ ВЕ ОЧЕКУВААТ Н А ЗНЕНАДУ КОЛИЧИН ИТЕ СЕ ОГ ВАЊА ! Д 2500 РАНИЧЕНИ


Гратис Гратис

625

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Метакса” • 1л + подарок Метакса 0,75л

„ Шток” • 84 1л + гратис матарка

1059

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Златен Даб” • 2*Златен Даб 1.5л + 400 гр кикирики во лушпа

189

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

835

735

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Смироноф ” • ред 1л

„ Џек Даниелс” • 1л + подарок чаша

1549

999

„Јегермајстер” • 1л + подарок

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

+

1159

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Деварс” • виски 1л + подарок Деварс виски 0.7л

Р С УПЕА ЦЕН 985

785

„ Сковин” • Смедеревка 1 л + гратис Пелистерка вода 1,5л. Количините се ограничени

Гратис

Количините се ограничени

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Џим Бим” • виски 0,7л

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


5+1

135

115

1+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Фруктал ” • Сируп портокал 1л + гратис 4чаши

86

76

„ Планинска Роса” • 6/1 1,5 негазирана (5+1 подарок)

25

„Добра вода” • баланс 0,5л + Добра вода баланс 0,5л гратис 1+1

22

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1 52

39

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Кокта” • оригинал 1.5 л

132

Гратис

„Нектар” • Сет Нектар сок зелен 1л 3+1 гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

105

„Блум” • сокови шумско овошје 1л 2+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1 Гратис

79

ДЕН.

18

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Витаминка” • Бонитас чипс пиперка 30гр 2+1 гратис

46

42

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Смоки” • 225 гр.+ Смоки 40гр гратис


2+1

85

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Горењка” • чоколадо со Грозје и Лешник 200 гр. + Горењка Млечно чоколадо 75 гр.ГРАТИС

59

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис „ Кроко” • Крекери Сусам и Афион 400 гр. + Кроко Крекери 100 гр. ГРАТИС

23

„ Европа” • 2+1 гратис Европа крем банана 50гр

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Краш” • Дорина со ориз 220+ 75гр гратис

126

115

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

74

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

3+1

„Краш” • Пеперминт 100гр 3+1 гратис

„Краш” • Наполитанка чоколадна 2x500гр дуопак

215

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

69

59

2+1 „Орино” • сусамки 45г 2+1 гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

2+1

31

„Квики” • флипс 80гр 2+1 ГРАТИС

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

56

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Банини “ • Сет Банини колачи 2x 105гр Вочни пољупци+Нежни симпатии

119

„Дивела“ • Сет Дивела колачи 2+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


Гратис

48

2+1

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Милка” • кршен лешник 250гр + Милка хазелнат 80гр ГРАТИС

„ Медела” • Сет Медела штрудла 132гр 2+1 гратис

149

265

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Нескафе” • за купени 3 * НЕСКАФЕ 200гр ПОДАРОК пешкир НЕСКАФЕ

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

37

199

33

179

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Гранд” • Кафе Гранд 500г Голд+ Бананица 125 г.

„Мачмалоу” • класик 105гр

+

27

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Мачмалоу” • Мачмалоу кокос 105гр

• За купени две Мачмалоу (кокос или класик) подарок тетратка и пенкало

Гратис

425

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Нестле” • Нескафе голд 200 гр + Нестле чоколадо 150 гр

-50% • На втор производ

125

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Улкер“ • Сет 2xУлкер Халеј мултипакет 300гр 30гр x10 -50% попуст на вториот производ

309

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1 „ Нестле” • корн флекс кеса 500 гр 2+1 гратси

„ Нескафе” • За купени 24xНескафе кул 3во1 11гр – Нескафе шејкер гратис

9

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис


1+1

209

79

„Бајра “ • босански суџук 450гр

159

59

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Бајра “ • влашички колбас 100гр • Бајра кулен 100гр • Бајра чајна колбасица 100гр

Гратис

102

„Лекер” • Јунешки колбас 450гр. + Салама Eкстра 200гр ПОДАРОК

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

79

492

2+1

419

„Косињак” • Печеница на буково дрво       

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Вуди” • сет пилешка виршла со кашкавал 150гр 2+1 гратис

405

348

Гратис

99

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

35

„Гроздановски” • Сет 2+1 (Пилешка посебна 0,4кг + Посебна 0.4кг+ ГРАТИС Пилешка Посебна мини 0.2кг гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Косињак” • Свински врат на б.дрво            

1+1

„Вуди” • сет пилешка виршла 100гр 2+1 гратис

2+1

339

287

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Косињак” • Шунка ројал         

„Крас “ • Кмечки пршут нарезок 100гр

154

127

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

139

115

Гратис „Неопланта” • Деликатес стисната шунка 350 гр 1+1 гратис

Количините се ограничени

95

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Крас “ • крашки зашинк нарезок 100г

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

139

142

125

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Виндија” • Паришка салама 350 гр. 2+1 ГРАТИС

2+1

„Крас “ • 2+1 гратис Посебна пилешка мини 400гр

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


2+1

2+1

„ Маги” • За купени кои било 5 X Маги супи+ ПОДАРОК (престилка, лажица за готвење, ракавица)

Гратиси

89

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Подравка” • Свечена супа 60г 2+1

„Дивела” • Сет Дивела 2+1гратис

2+1

59

„Перутнина птуј “ • Сет Пилешка паштета од црн дроб 90 гр.+ Паштета од пилешко месо (месна)+ Паштета од пил. месо со пиперка 2+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

26

„Добар ден“ • Добар ден пилешка паштета 2+1 гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

75

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

72

„ Даути” • Сет туни 2+1 (Туна сецкана 2Х170гр + туна мајонез гратис)

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

1+1

138

119

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„З’Джеле” • говедска колбасица 500 гр

Гратис

97

85

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Рио” • Маре туна сендвич 80г. 1+1 гратис

77

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Дивела” • пасата помодора 680гр + шпагети 250гр


50

45

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Мегле ” • млеко 3.2% 1л

„Жито Полог” • јајца Л 10/1

19

69

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Фурна Диме” • бел леб 420 гр

1+1

2+1

349

133

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

319

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис „Малешевско” • Кравји kашкавал-пита 500г + ГРАТИС Доми УРДА 500г вакум

„Полимарк” • тегла 650гр + кечап благ 500мл.

147

95

„Фурна Диме” • 2+1 Коктел посно пециво 300гр

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

33

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Жито Лукс“ • Бел тост леб 350гр • Ржан тост леб 350гр

28

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

77

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Жито Лукс“ • Бел леб на парчиња 470гр

Количините се ограничени

„ Мегле ” • Павлака 12% 850мл Меггле

„Мегле“ • павлака 180 гр 2+1 ГРАТИС

37

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


2+1

Гратис

Гратис

Гратис

79

„Алева“ • сет (2*Кулинат 250гр)+Финесе зачин 250гр ГРАТИС 2+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Подравка” • Вегета 500г + Вегета Маринада 90мл гратис

145

125

109

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

„Македонија” • Шампињони сецкани 720гр Македонија+ гратис кечап 425гр Македонија

3+1

Гратис „ Томи ” • За купена Томи туба (која било) + Туба сквизер ГРАТИС

Гратис

„ Ким” • Сет кечап 350гр благ, лут (2+1)

78

99

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

35

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Франкеланд” • овошен јогурт 125гр 2+1

249

189

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Принцип Комерц” • Зелена Маслинка полнета со пиперче 161-180 Принцип Комерц 1200гр

89

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Ким” • печурки шампињони 300гр 3+1

„Принцип Комерц” • Шампињони цели 720гр Принцип Комерц


1239

+

99

92

1198

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

35

1459

+

99

92

1409

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Спид ” • влажни марамчиња 75/1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

• За купени пелени Памперс Гиант пак и Памперс влажни марамчиња +ПОДАРОК столче нокшир

Гратис

2+1

• За купени пелени Памперс кутија и Памперс влажни марамчиња+ПОДАРОК кадичка за капење

Гратис

-50% • На втор производ

94

189

„ Хот Вилс” • сет автомобили 2+1 гратис

„Молфикс” • СЕТ 2 х Молфикс пелени 50% на втората пелена

1024

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Хармони” • тоалетна хартија Премиум 8+2 , 3 сл. 10/1

79

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

177

149

„ Виолета” • Виолета т.харт. 24/1 СУПЕР ЦЕНА! -15%

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис

119

„ Виолета” • хигиенски влошки супер + гратис мини марамици 10/1 • хигиенски влошки сензитив 20/1 + гратис мини марамици 10/1

29

„ Сечкин” • течен сапун 500 мл

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Количините се ограничени

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


-60%

1+1

• На втор производ

204

1+1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

169

„ Глис ” • шампон 250мл+ Глис регенератор 200мл -60%

„ Елит” • воман сет део 1+1 гратис 2X150мл

129

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

1+1

1+1

1+1

„ Колгејт” • Тотал плус тотал вајт 75мл + Колгејт течност за уста сина 250мл 1+1 гратис

125

1+1

Гратис

142

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Адидас” • мен сет дуо гел 1+1 гратис 2x250мл

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Фруктис” • Фрути Пешн Шампон за нормална до сува коса 250мл. +ГРАТИС Фруктис Црвен цитрон -Шампон за нормална коса без сјај 250мл

99

„Мис Маџик” • Боја за коса 1 + 1

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

1+1

199

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

127

259

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Нивеа” • шампон за фарбана коса 250мл+ Нивеа спреј за фарбана коса 150мл

„ Дове” • купка 250мл+ Дове сапун шеа батер 100гр подарок

Гратис

„ Деним” • лосион оригинал 100мл + ГРАТИС Деним пена за бричење 300мл (1+1)


949

799

919

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Бонукс” • 12кг + гратис корпа за алишта

Гратис

„ Ариел” • 9кг + гратис корпа за алишта

92

Гратис

„ Доместос” • 750мл

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

2+1

1+1

28

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Паклан” • фолија за свежо 30м 2+1 гратис

„ Паклан” • Паклан хартија за печење 8м 2+1 гратис

122

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

95

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

57

55

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Паклан” • сендвич кеси 100/1 2+1 гратис

„ Логекс” • сунѓерести крпи 2+1 ГРАТИС

55

599

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Бон Комерц” • Мерица 500мл

49

2+1

2+1

79

72

„ Логекс” • сунѓер за садови 1+1 ГРАТИС

„ Адлер ” • патна пегла

1+1

429

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Бон Комерц” • Соларник панда 105цц

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

145

99

69

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Бон Комерц” • Тегла 400цц црвен капак сортно Количините се ограничени

649

489

„ Адлер ” • патна пегла

„ Виледа” • Микрофибер комфорт ролл 1+1 гратис

125

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


1+1

129

49

„ Циф ” • за под 1000мл океан + Доместос пине 500мл

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

179

„ Рамстор ” • омекнувач 1 л

149

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Титиз ” • матик детергент 3кг плав

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

95

„ Ликви” • Ликви за садови 500мл 2+1 ГРАТИС

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

2+1

185

„ Арф” • абразив 500мл 2+1 ГРАТИС

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

209

2+1

„Вц нет” • парфим.с/во 750мл. 2+1 гратис

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис

108

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„ Дак” • течност за ВЦ школка полар/ лаванда -база + Дак течност за ВЦ школка океан/фреш- единечен рефил ГРАТИС

„ Биоактиф” • 9 кг

479

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

195

179

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Гратис „ Мерикс” • компакт 2кг -30% + гратис Мер за стакло со пумпа


165

159

„Тавче” • 18 см

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

45

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Киос” • ножеви • острило за нож

199

„Тафела” • сет 3 тенџериња

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

199

119

„Тавче” • 28 см Вок

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

39

22

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

„Луксузна” • мешалка • лажица • кутлача • цедалка

39 • сад за апетисани 1/3

29

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

49

29

99

• магична крпа 5/1

75

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

• сет/ за чистење чевли

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

29

19

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

• лажица за чевли Количините се ограничени

74

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

125

„Киос” СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА • моп за чистење • џогер за чистење

-50%

• ролна за во кујна 30 см.

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

199

99

124

35

24

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

259

199

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

• лажица за чевли

„Голден Дејзи” • силиконска перница 50*70 (800 гр)

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки


РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА Како до Рамсторе Клуб картичка ? Рамстор Клуб картичка можете да купите на каса по цена од 50,00 денари во секој Рамстор Супермаркет и има неограничен рок на употреба.Заедно со картичката добивате формулар за пополнување на Вашите податоци. Ве молиме пополнетиот формулар да го оставите на Инфо пултовите во Рамстор маркетите со цел внесување на Вашите податоци во нашата база на корисници. Секогаш кога ќе дојдете на каса, Ве молиме да ја прикажете Вашата Рамстор Клуб картичка, каде што касиерката уредно ќе ја помине на каса. Секоја Рамстор Клуб картичка има единствен регистарски број. Доколку биде оштетена или изгубена истата не може да се замени.

КУПЕТЕ Рамстор клуб картичка и ќе добиете:

РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА 1 основна картичка 3 ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРТИЧКИ ЗА Вашето семејство Аплицирајте за нова Рамстор клуб картичка и ќе добиете:

1 основна картичка ДОПОЛНИТЕЛНИ КАРТИЧКИ на ЗА Вашите Вашето семејство Малите картички се практични и можат да се носат3 постојано како приврзок клучеви.

Малите картички се практични и можат да се носат постојано како привезок на Вашите клучеви.

Заменете ја старата Рамсторе картичка БЕСПЛАТНО!

Старата Рамстор картичка можете да ја замените бесплатно до 01.12.2012. По овој датум, Рамстор Клуб картичката ќе може да

купи на каса по цена од 50 денари, и има неограничен рок на употреба. ПоволностисеКако од користењето на Рамстор Клуб картичката се користи Рамсторе Клуб картичката

Со секое пазарење во Рамсторе маркетите, новата Рамстор клуб картичка ви овозможува безброј придобивки.

Со секое пазарењеРамстор во Рамстор маркетите, Рамстор Клуб картичката Ви нуди можност да купите промотивни производи по пониски Клуб цени Рамстор клуб цениРамстор видноклуб обележани сите маркети, и вопроизводи нашитепопромотивни картичката Виво нуди можност да купите како промотивни пониски Рамсторкаталози Клуб цени! – Рамсторама – кои се објавуваат на секое пазарењекоја во Рамстор , Семејната Рамстор Клуб картичка Ви нуди можност да купитеизразена промотивни производи секои три седмици.СоЗаштедата сте јамаркетите оствариле со Рамстор Клуб картичката е збирно на Вашата фискална сметка како – по пониски Рамстор Клуб цени видно обележани во сите маркети, како и во нашите промотивни каталози – Рамсторама - кои Рамстор намаление. се објавуваат на секои три седмици. Заштедата која сте ја оствариле со Рамстор Клуб картичката е збирно изразена на Вашата фискална сметка како - Рамстор намаление.

Ексклузивна Како придобивка на Рамстор Клуб картичката е можноста за собирање на поени. собирате поени? Многу едноставно! Уникатна придобивка на новата Рамстор Клуб картичка – собирање на поени!

1% од вкупната вредност на секоја сметка се запишува во вид на поени на Вашата семејна Рамстор сметка. Како собирате поени? Многу едноставно! Поените можете да ги искористите за: -

купување на било кои производи од маркетите

купувањемаркетите на производи од Плус Промоција Со секое пазарење- во Рамстор соспецијалниот Рамстор каталог Клуб Поен картичка 1% од вредноста на секоја сметка се запишува во вид на поени на Вашата Рамстор сметка. Кога и како се собираат поените? Поените се собираат кумулативно 6 месеци.

1 за собирање поени: 1 октомври – 31 март Поените можете даПериод ги искористите за: Период 2 за собирање поени: 1 април – 30 септември - купување на билоПосле кои секој производи од маркетите период неискористените поени се бришат од Вашата Семејна Рамстор Клуб картичка. - купување на производи од специјалниот каталог Поен Плус Промоција Користењето на Вашите поени е многу едноставно:

Собраните поени можете да ги користите последните денови од календарскиот месец почнувајќи од 25-ти до крај на месецот.

Кога и како Во серамките собираат поените? на еден месец

Поените се собираат кумулативно 12 месеци од25-ти почетокот до крајот календарската 25 на 30/31 ден во месецот година. 1 ден во месецот Користење на поените од Вашата Рамстор Клуб картичка е многу едноставно: собирање на поените

користење на поените

Доколку сакате се информирате вкупниот износ наден собраните поени –прво тоа можете да го направите на самата Собраните поени можете да гидакористите веќезаод наредниот по вашето пазарење во новата година односно од 02/01 или каса во нашитена маркети или пак на нашата официјална интернет страна www.ramstore.com.mk. било кој друг ден во рамките календарската година.

Пример: За календарска

Поен плус

Рамстор маркетите Ви нудат уште можности да соберете дополнителни поени. Дополнителните поени може да ги добиете со купување на производи кои се означени како „поен плус производи„ и истите автоматски се додаваат на вкупно собраните поени. Овие производи може да ги видите во специјалниот каталог во издание на Рамстор 2013 година, собраните поени можете да ги користите од 02/01/2013 до 01/01/2014год. маркетите – „Поен плус промоција“.

Најверниот купувач

Рамстор неискористените промоциите со назнака за поени “најверниот означуваат определување на најверниот купувач врз После секој период секупувач” бришат од Вашата Рамстор Клуб картичка и почнува нов основа на базата на податоци што е формирана токму од регистрираните Семејни Рамстор Клуб картички. Никогаш период на собирање на поени. не ја пропуштајте можноста да бидете најверен купувач на Рамстор бидејќи тоа значи многу погодности, вредни подароци, патувања и сл. Рамстор маркетите секогаш ги наградуваат своите најлојални купувачи.

Доколку сакате да се информирате за вкупниот износ на собраните поени – тоа можете да го направите на било која каса во нашите ВАШАТА СЕМЕЈНА РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА ВИ НОСИ БЕЗБРОЈ ПРЕДНОСТИ И ПРИВИЛЕГИИ. маркети. БИДЕТЕ НАШ ПРИВИЛЕГИРАН РАМСТОР КЛУБ ЧЛЕН

Побрзајте искористете ги по ваша желба. Ве очекуваме.

Најверниот купувач Рамстор промоциите со назнака за “најверниот купувач” означуваат определување на најверниот купувач врз основа на базата на податоци што е формирана токму од регистрираните Рамстор Клуб картички. Никогаш не ја пропуштајте можноста да бидете најверен купувач на Рамстор бидејќи тоа значи многу погодности, вредни подароци,патувања и сл. Рамстор маркетите секогаш ги наградуваат своите најлојални купувачи. Во секое унапредување и усовршување на промоциите вклучени се сите постојани и идни сопственици на Рамстор Клуб картичка.

ВАШАТА РАМСТОР КЛУБ КАРТИЧКА ВИ НОСИ БЕЗБРОЈ ПРЕДНОСТИ И ПРИВИЛЕГИИ. БИДЕТЕ НАШ ПРИВИЛЕГИРАН РАМСТОР КЛУБ ЧЛЕН


СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЈАТНИ ПАТУВАЊА

2499,00

2999,00

3799,00

4199,00

Куфер кафен 40см.

Куфер кафен 50см.

Куфер кафен 60см.

Куфер кафен 70см.

1249,00 1499,00 1899,00 2099,00

избор на бои

4699,00

5299,00

Куфер со точки мал

Куфер со точки среден

Куфер со точки голем

3199,00

3599,00

Куфер тврд разни бои,мал

Куфер тврд разни бои,среден

Куфер тврд разни бои,голем

1299,00

избор на бои

3999,00

2599,00

1599,00

1799,00

1999,00 2359,00 2699,00 1999,00

2599,00

2999,00

Куфер дизајниран мал

Куфер дизајниран среден

Куфер дизајниран голем

999,00

2499,00

2199,00

1799,00

1399,00

899,00

659,00

Куфер тегет/црвен 80см.

Куфер тегет/црвен 70см.

Куфер тегет/црвен 60см.

Куфер тегет/црвен 50см.

Куфер тегет/црвен 40см.

Куфер тегет/црвен 30см.

1249,00 1099,00 899,00

699,00

459,00

329,00

1259,00

1499,00

5999,00

1999,00

2599,00

2999,00

Детски сет куфер+ранче

Куфер дизајниран мал

Куфер дизајниран среден

Куфер дизајниран голем

999,00

2999,00

1259,00

1499,00

305

279

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

• Свинска кртина ружа

50

40

25

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

• • •

ПИТА СУКАНА СО ПРАЗ 250ГР ПИТА СУКАНА СО УРДА И СПАНАЌ 250ГР ПИТА СУКАНА СО УРДА 250ГР Количините се ограничени

• КРОФНА СО БЕЛ КРЕМ 120ГР

19

СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

Рамстор се извинува за евентуалните печатни грешки

Ramstorgtc e katalog  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you