Page 1

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЈАТА: Во периодот од 01.03.2014 до 30.04.2014 за секоја сметка во вредност од 300.00 денари добивате купон. Дополнителен купон се добива со купување на некој од прикажаните промотивни производи на задната страна, доколку вкупниот износ на сметката е над 300.00 денари. Со собирање на потребниот број на купони и поволна доплата можете да купите еден од следните артикли по промотивни цени со попуст и до 50%. Производите можете да ги подигнете најдоцна до 15.05.2014. Побрзајте количините се ограничени! ımları

Nevresim Tak

GOLDEN

Nevresim Takımlar

ı

Рамстор Маркетите го задржуваат правото да ја прекинат акцијата од објективни причини. За можни печатни грешки Рамстор Маркетите однапред се извинуваат.

Дупла постелнина GOLDEN

Единечна постелнина • Навлака за јорган 160*220см. • Чаршав 160*240см. • Навлака за перница 50*70см.

BOO (ROSE)

1800

1.399.00

• Навлака за јорган 200*220см. • Чаршав 220*240см. • Две навлаки заNevresim перници 50*70см. Takımları GOLDEN

OTTOMAN (GRAY)

1800 Çift kişilik

KU

1.399.00

8PONI+ 899.00

8PONI+ 699.00

KU

OWN)

Nevresim Takımları

KALIYA (WHITE)

ft kişilik

1800

1800

Çift kişilik Tek kişilik

1800

1800

Çift kişilik

Nevresim Takımları

Çift kişilik

ek kişilik

Tek kişilik Göz alıcı desenler , şık işlemeler özel kumaşlar Tek ışıltılı renkleriyle yatak odanıza özel şık ve ayrıntılı detaylarla dolu çeşitlerimiz.

kişilik

*Дезените може да се разликуваат од прикажаните. Посетете ги маркетите Ве очекуваат постелнини во многу различни дезени и бои!

MEDUSA (BROWN)

1800

KU

SEXY GIRL

OTTOMAN (WHITE)

GOLDEN

• Навлака за јорган 160*220см. • Чаршав 160*240см. • Навлака за перница 50*70см.

1.599.00

Tek kişilik

8PONI+ 699.00

BAMBOO (BR

Детска постелнина

Nevresim Takımları

TARAFTAR GS

1800 AND CASTLE PRINCESS

Çift kişilik

Çift kişilik

Tek kişilik

Tek kişilik

Çift kişilik

1800

GOLDEN


Во периодот од 01.03.2014 до 30.04.2014 со купување во Рамстор маркетите имате можност да добиете до 50% попуст на постелнини.

За купен кој било Натура производ

За купен производ од прикажаните

За купен производ од прикажаните

За купен производ од прикажаните

За купен производ од прикажаните

За купен кој било Нила производ

1 2 3 4 5 6 7 8 За купено кафе Гранд Голд 200гр

За купен кој било Ерман производ

За купен кој било Ариел Компакт детергент

Побрзајте количините се ограничени! Рамстор Маркетите го задржуваат правото да ја прекинат акцијата од објективни причини. За можни печатни грешки Рамстор Маркетите однапред се извинуваат.

Ram postelnina e katalog  
Ram postelnina e katalog  
Advertisement