Magnorvinduet - bedre får du ikke.

Page 1

60års levetid

LIVSTIDS GARANTI mot utvendig sopp og råte


Velg kvalitet første gang Våre vinduer og dører varer like lenge som bygget de settes inn i MagnorVinduet er ikke et vanlig vindu. Det er et høyteknologisk vindu bygget opp av fuktbestandig materiale i hele vinduets fuktsone. Derfor tåler det fukt og holder seg stabilt og vakkert. Historisk sett har skoler, borettslag og næringsbygg sett verdien av å velge MagnorVinduet, og spare seg for unødige kostnader. Nå har også enebolig- og hyttemarkedet fått øynene opp for MagnorVinduets unike fordeler.

Alle typer funksjonsglass - beste energiklasse MagnorVinduet leveres med lavenergiglass som tilfredsstiller de strengeste bygningskrav. I tillegg får du alle typer spesialglass som sikkerhet-, lyd-, brann- og flere typer soldempende glass. Vi besitter ekspertkunnskap om glass, og har vår egen autoriserte glass og fasaderådgiver.

Svært lave livsløpskostnader Ved valg av vinduer/dører bør fokus være på livsløpskostnader, det vil si hva vinduene og dørene koster over tid. Velger du Magnorvinduet får du vedlikeholdsfrie produkter med lang levetid, som gir lave livsløpskostnader.

Plaget av støy? Vi har både lydvinduer og lyddører Vindu: Lydreduksjon opp til 44 dB (Rw + Ctr) Balkongdør: Lydreduksjon op til 39 dB (Rw + Ctr)

Rålekkert design Utvendig lekker, jevn overflate i pulverlakkert aluminium. Farge etter ønske. Nå også mulighet for lakk med struktureffekter, eller med matt overflate. Innvendig malt eller med fargepigmentert lakk.


Våre vinduer og dører kan også leveres med eik innvendig Eik er et stabilt og hardt trevirke, og er derfor godt egnet til bruk der det stilles krav til robuste materialer, så som i skoler og barnehager. Ellers velges ofte eik av estetiske hensyn da det gir en helt ny dimensjon med hensyn til utseende og en arkitektonisk frihet til å skape interiør med et nytt og eksklusivt utseende. Vi kan overflatebehandle med hvitpigmentert-, svartpigmentert- eller matt lakk.


TOPPSVING

INNADSLÅENDE

FASTKARM

Magnor Toppsving har ettgreps betjening og kan svinges rundt 180 grader slik at det enkelt kan vaskes innenfra.

Magnor Innadslående kan åpnes i toppen for lufting og svinges sideveis slik at det enkelt kan vaskes og betjenes innenfra.

Magnor Fastkarm leveres i alle størrelser og former som trekantete, runde, buete eller som hjørnevindu.

Hvorfor velge Magnor Toppsving?

Hvorfor velge Magnor Innadslående?

Hvorfor velge Magnor Fastkarm?

Vinduet er vedlikeholdsfritt, lett å betjene og lett å vaske. Kan leveres i alle størrelser. Leveres med barnesikring som standard.

Vinduet er praktisk og barnesikkert, og kan leveres som ett, to- eller flerfagsvindu. Kan også leveres som innnadslående lufteluke.

Vinduet er vedlikeholdsfritt og kan leveres i alle dimensjoner og spesielle utforminger. Vinduet gir deg maksimalt utbytte av utsikt og lysforhold.

U-verdi fra 0,74

U-verdi fra 0,80

U-verdi fra 0,66


SKYVEDØR

Magnor Skyvedør passer utmerket mot en hage eller en terrasse, og blir fort en del av boligens interiør. Leveres i opptil 2,7 meter høyde!

Hvorfor velge Magnor Skyvedør?

Døren er vedlikeholdsfri og konstruert for å tåle det tøffe klimaet Norge har å by på. Døren er også eneste standardiserte i Norden som leveres med SoftClose-beslag, en dempingsmekanisme som beskytter mennesker mot klemfare. Barnevennlig! U-verdi fra 0,80

BALKONGDØR

INNGANGSDØR

Magnor Balkongdør kan leveres med brystningsfelt i valgfri høyde, eller med glass helt ned. Leveres i opptil 2,7 meter høyde!

Magnor Inngangsdør er en dør med låskasse, som gjerne brukes som husets andre inngangsdør. Leveres med opptil 2,5 meter høyde!

Hvorfor velge Magnor Balkongdør?

Hvorfor velge Magnor Inngangsdør?

Døren er vedlikeholdsfri, og leveres som 1- eller 2-fløyet dør. Den kan leveres med Aquastop HC terskel slik at vann umulig kan trenge inn gjennom døren. U-verdi fra 0,70

Døren har et enestående design, og kan leveres med helt glass eller brystning. Oppbyggingen er vedlikeholdsfri, og den kan enkelt monteres direkte inn i mur eller en vanlig trevegg. Tilfredsstiller TEK17 kravene. U-verdi fra 0,70


3-lags vinduskonstruksjon gir overlegen kvalitet 1 Utvendig: Pulverlakkert aluminium Ytterst er en pulverlakkert aluminiumskonstruksjon som danner en værbestandig og vedlikeholdsfri overflate. Aluminiumsfronten er en fast del av vinduet og kan ikke sige eller falle av. Velg mellom flere lekre standardfarger. Alle RAL farger leveres på bestilling.

2 I midten: Kompositt Vinduet har en kjerne av supersterk kompositt – et materiale mye brukt i fly- og bilproduksjon. Sikrer stabilitet

1

2

3

og brutt kuldebro. Upåvirkelig av fukt.

Bedre totaløkonomi

3 Innvendig: Tre

Trevirket er spesialtørket, impregnert og ferdig

• • • •

overflatebehandlet/malt fra fabrikk.

Energi- og lydegenskaper i toppklasse!

Innvendig konstruksjon av nordisk trevirke som eik eller furu. Dette gir interiøret den rette, lune følelsen.

Konstruert for 60 års levetid Laget av materialer som tåler fukt Vedlikeholdsfritt – ingen råteskader Laveste livsløpskostnad

Kundehistorie ” Vi kjøpte huset vårt i 2012 og trengte å bygge om litt. I den forbindelse måtte vi ha flere vinduer. Siden huset ble bygget i 1985 var det opprinnelig Magnorvinduer som var i huset og da valgte vi å fortsette med det. På enkelte plasser her på huset så står det gammelt og nytt side om side, og du kan ikke se forskjell på dem. Husetligger veldig værutsatt til og stormen kommer rett inn fra sydvest, helt fra Nordsjøen. Det har vært viktig for husets helhet og vinduene sin levetid at de tåler litt tøff behandling. At de er helt vedlikeholdsfrie utvendig er jo bare luksus ”.


Magnor Silent+ lydvindu Reduserer trafikkstøy med hele 44 desibel. Magnor har utviklet et nytt, serieprodusert vindu som kan eliminere det meste av støyplager fra trafikk, fly, industri og annet som gjør hverdagen plagsom. Vinduet har så god lyddempning at du knapt ville hørt om det landet en jumbojet utenfor. Dette betyr en helt ny verden for alle typer eiendommer: hoteller, kontorer, privathus og andre som er plaget av lyd fra omverdenen. Reduksjon av trafikkstøy er hele 44 db. Reduksjon av lyd fra andre kilder med annen frekvens er er tilsvarende gode. Målingen av lyd og u-verdier er utført av anerkjente, nøytrale institusjoner. Måledata og dokumentasjon vil være tilgjengelig på våre nettsider.

Markedets beste egnergiegenskaper på kjøpet: U-verdi 0,53 I tillegg har vinduet suverene energisparende egenskaper med U-verdier på ekstremt lave 0,53. Dette er egenskaper du får i tillegg som et resultat av vinduets konstruksjon


Magnorvinduet gir poeng i

Les mer om produktene på www.magnorvinduet.no

www.magnorvinduet.no E-post: post@hvm.no Tlf.: 55 11 29 70 Salgskontor: Krokeideveien 6, Postboks 126 Fana, 5859 Bergen


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.