2 minute read

WWMD WEDSTRIJDVERSLAG EN

Zaterdag 11 maart De Pein E1 – WWMD E1

Afgelopen zaterdag moesten we in Opeinde spelen. Dominique, Alanke, Nynke, Josephine, Reijer en ik waren mee. Wikje was deze keer onze coach.

Nynke, Dominique, Alanke en ik begonnen aan de wedstrijd. We waren gewaagd aan elkaar. De Pein had een mooi schot van afstand. Wij scoorden 3 punten in het eerste kwart (Alanke, Dominique en ik). Voor mij was dit mijn eerste doelpunt in een wedstrijd! In het tweede kwart kreeg Nynke een strafworp mee. Deze was jammer genoeg mis. Toen kreeg de Pein ook een strafworp, maar die misten hem ook. We gingen gelijk op en beide teams waren heel goed aan het verdedigen. In het derde en vierde kwart konden we daarom maar niet tot schieten komen. We hebben geprobeerd om doorloop ballen te spelen, maar er ging er niet 1 in. Bij de Pein hadden ze wel succes met een mooie doorloopbal. Bijna aan het einde van de wedstrijd kreeg Reijer nog een strafworp, maar hij wilde er niet in! Het tempo lag hoog aan het einde van de wedstrijd, want we wilden allemaal winnen. Jammer genoeg was de Pein te sterk en hebben we met 7-3 verloren.

Groetjes van Jayden!

Zaterdag 18 maart WWMD E1 – DIO/Donkerbroek/ODIS/VZK E2

De wedstrijd begon een half uur eerder dan gepland i.v.m. de potgrond/violen actie. Deze wedstrijd waren Josephine, Reijer, Elske, Femke, Nynke en ik (Alanke) erbij. Eerst zaten Femke en Nynke op wissel. We begonnen goed, we waren aan elkaar gewaagd. De tegenpartij kreeg een strafworp mee, deze zat gelukkig niet.

Pas in het 2de gedeelte (wissel Elske en Josephine) werd er gescoord. Femke zette het 1ste doelpunt, gevolgd door Nynke. 2-0. Verder van beide partijen veel pogingen m aar de bal ging niet door de korf.

Na de pauze (Femke en ik wissel) maakte Nynke het volgende doelpunt. Gelijk daarna maakte de tegenpartij ook een doelpunt. Hierbij kwam de stand op 3-1.

Bij het 4de deel zaten Reijer en Elske op wissel. Eerst scoorde de tegenpartij nog een doelpunt, daarna scoorde Nynke nog 2x. Hierdoor kwam de eindstand op 5-2. Gewonnen!

Groetjes Alanke

Zaterdag 25 maart Heerenveen E4 – WWMD E1

Wij speelden onze laatste wedstrijd in de zaal tegen Heerenveen. Zij hebben net als ons een paar wedstijden gewonnen en een aantal verloren, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden!

Al vrij snel wist Heerenveen 2 doelpunten te maken. Wij waren heel goed aan het verdedigen, maar jammer genoeg was de scheidsrechter niet heel streng in het fluiten voor verdedigd. Wij lieten het er niet bij zitten en zo gingen we de pauze in met een 3 – 4 voorsprong door doelpunten van Dominique en Alanke.

Het eerste stukje na de pauze wisten Femke en Reijer nog te scoren en ook Heerenveen maakte nog een doelpunt. Zo stond het 4 – 6 bij het laatste wisselmoment.

Het laatste deel van de wedstrijd was Heerenveen goed op schot en wist nog 4 doelpunten te maken. Alanke maakte nog een doelpunt voor WWMD. Het was een spannende wedstijd waarbij we net verloren met 8 -7. Nu op naar het veldseizoen!