Døvigen retail presentasjon

Page 1

døvigen papirposer folieposer

shopping bag

E-handel

loop

PLASTB REPOSER silkepapir og gavebånd GAVEESKER

stansEdE

etiketter

GAVEPAPIR

posekartong

BLOKKETLoop

Loop er en ”klassiker” med et bredt bruksområde. Alt fra sko til sport og fremfor alt innen mote. Vi tar ofte frem loop-posen når tiden er inne for kampanjer – både vår, sommer og til jul. Dette er en pose som gir den rette shoppingfølelsen og som løfter varemerket ditt. Du kan få den i flere tykkelser fra 45 my og opp til 100 my. Matchende farge på håndtak med dekor gir det ekstra eksklusive inntrykket.Stansede poser

Den enkle bæreposen som alltid gjør jobben – enten det er for den lille butikken som skal ha en pose som dekker flere behov eller som standard pose for store kjeder. Stansede poser brukes ofte som kampanjeposer. Den er sterk og anvendes derfor også i ”taxfree-handel” og for større, tyngre varer. Vi produserer stansede poser i alle varianter: LD, frostet plast eller HD. Fra 30 my opp til 100 my tykkelse. Posene kan leveres med forsterket håndtak.Blokket

Ofte trenger man bare en enkel liten pose. Kanskje er det kun noen sm책 ting som skal ha plass i posen. Da er den blokkede posen perfekt. Effektiv 책 handtere i butikk til en lav stykkpris. Vi produserer blokkede poser i HD og LD fra 20 my opp til 50 my. Utfallende trykk kan gi stor eksponering selv p책 denne lille posen.


Papirposen Papirposen som gir det riktige inntrykket. Den leveres i små og store opplag og i FSC sertifisert papir. Varier med størrelse, flate eller tvinnede håndtak. Velg mellom flere papirkvaliteter. Ubestrøket brunt papir, hvitt kraftpapir eller bestrøket glossy papir. Ekstra luksusfølelse får du med lakk eller matt laminat. Papirposen kan både være den prisgunstige volumposen i større opplag og perfekt for events, messer eller pressetreff i mindre opplag.
Shopping bag ...eller ”sex in the city paperbag” som den også kalles. En shoppingbag som gir ditt varemerke et løft. Denne shoppingbag’en kan varieres i nesten det uendelige. Her kan man virkelig snakke om at en pose bygger varemerke. Posen passer ikke i alle butikker – men der den passer, passer den 100%. Denne posen kan være et kunstverk som skaper ”må ha effekt”. Kort sagt 100% pose!


On-line

Her må vi tenke og planlegge for hele distribusjonsløpet. Fra håntering etter plukking ved distribusjonslager til utpakking hos konsument. Alt skal gå ”On-line”. Mye av fokuset er på funksjonalitet. I tillegg skal vi profilere et varemerke og skape den rette shoppingfølelsen. Vi tar med oss all erfaring fra mange års samarbeide med ledende detaljhandelskunder samt vår spisskompetanse innen emballasjeløsninger som fungerer.
Posekartong og gaveesker Myke pakker blir harde. Her har vi en bra balanse mellom det å skape det rette inntrykket og pris. En gave er noe som er viktig. Emballasjen er en viktig del av gaven samtidig som håndteringen må være effektiv. Trykk og dekor er det som bidrar til å løfte innholdet. Trykk opp til fem farger + lakk + UV-lakk, preg og innsidetrykk. Kombinasjonsmulighetene er ubegrensede.


Gavepapir og silkepapir En gave skal være noe spesielt. Om gavefølelsen skal bringes frem, kan man ikke være for rasjonell. Kombinasjoner og muligheter er nesten uendelige. På dette område er det motetrendenes fargepalett som gjelder. Kombiner med eget logotrykk på innsiden, trenddekor på utsiden og et nøytralt eller trykt silkepapir. Hvem vil ikke ha en spennende pakke?Etiketter Folieposer Kort og Gavebånd

Det handler om å skape helheten og komplettere. Mulighetene er mange og bare fantasien setter grensene. For å nevne to produkter blant mange: 1. Gavebånd med trykk; et diskret måte å løfte frem ditt varemerke på, samtidig som gavebåndet får en unik design. 2. Etiketter med variabel trykk; flere ulike etiketter på én og samme rull med ulike farger og motiv gir variasjon og personlighet. Gi oss en utfordring!
Vi kan kampanjer! Vi gir deg merverdi gjennom hela prosessen, fra den kreative idéutformning til distribusjon ut till butikken. Arbeider vi sammen om dette, så vet vi at det kommer til å fungere. Kampanjer skal løfte omsetningen og ditt varemerke. Skal man lykkes med dette, må man bygge videre på den varemerkeplattformen som finnes og med de emballasjeløsninger som man har. Da blir resultatet bra. Man løfter frem kampanjens budskap samtidig som det er praktisk gjennomførbart og kostnadseffektivt.


Et sterkt varemerke krever en sterk profil på emballasjen? Eller, en sterk profil på emballasjen gir et sterkt varemerke? Det ene gir det andre styrke. Her ser vi noen eksempler på en unik kombinasjon av en basis design og nytenkende løsninger. Fellesnevneren er at alt henger nøye sammen. Brand management!
Vårt ansvar er din trygghet Butikkemballasjen må ta hensyn til alle trender, årstider og nyheter. Hver gang med samme sentrale funksjon. Det handler om å kunne bære hjem eller frakte varene og samtidig løfte frem varemerket. Våre kunder eier verdifulle varemerker. Det gjør at vi gjennom mange år har fokusert på å ta ansvar både for helse, miljø og sikkerhet. Vårt ansvar er våre kunders trygghet. Vi stiller strenge krav til oss selv og til våre leverandører.

Vi anvender ALLTID FSC sertifisert papir i våre papirposer Fakta Våre sertifiseringer og medlemskap

Det eksisterer flere sertifiseringssystemer, hvorav FSC (Forest Stewardship Council) er den mest aktuelle for skogsdrift i dag. FSC er det eneste sertifiseringssystemet som er utviklet spesielt med tanke på skog. Det er et internasjonalt system som allerede er tatt i bruk i mange land. FSC er en ideell organisasjon som ble opprettet for å støtte en miljømessig, sosialt fordelaktig og økonomisk bærekraftig drift av verdens skoger. FSC sin visjon er at verdens skoger skal motsvare dagens generasjons sosiale, økologiske og økonomiske rettigheter og behov, uten at det skal gå på bekostning for kommende generasjoner.

sertifisert

FSC-sertifisering ble startet opp i 1991 av miljøvern- og sosialeorganisasjoner (f.eks. urbefolknings- og arbeidstaker-) som et forsøk på å definere felles interesser, og bli enige om felles krav. FSC har sine klare fortrinn i at både biologiske, sosiale og økonomiske interesser skal ivaretas for at skogsdriften skal kunne kalles forsvarlig.


Døvigen AS Grenseveien 99, 0663 OSLO Postboks 6034 Etterstad 0601 OSLO Telefon 23 05 10 50 firmapost@dovigen.no

www.dovigen.no grafisk form MosterochJag fotograf Micke Persson


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.