Page 1

Een smaakvolle verrassing

www.kokenenzo.nl


KOKENenZo cadeau brengt nieuwe klanten naar uw bedrijf en zet uw bedrijf op de kaart! Wereldwijd wordt er in de giftcard branche een enorme omzet behaald. Er gaat in Nederland bijna een miljard euro om in de verkoop van cadeaubonnen en giftcards. Verwachting is dat deze omzet de komende jaar zal doorgroeien naar zo’n 2,5 miljard euro.

Pak uw kans op hogere conversie U kunt een deel van deze omzet naar u toe trekken. Simpel en alleen door acceptant te worden van KOKENenZO cadeau. Dit is dé cadeaukaart waar je echt iedereen een plezier mee doet. Man en vrouw, jong en oud vinden het niet alleen leuk om ‘m te krijgen, maar hij past ook nog eens bij elk budget. Kiest u er voor om acceptant te worden van KOKENenZO cadeau, dan kiest u voor meer gemak voor uw klanten. Waar u natuurlijk met name nieuwsgierig naar bent, is wat de voordelen voor u zijn.

We zetten de voordelen voor u op een rijtje: Met KOKENenzo cadeau

      

krijgt u nieuwe klanten; bent u acceptant van een cadeaukaart die verkrijgbaar is bij bekende landelijke retailketens; vergroot u uw naamsbekendheid; vergroot u uw kans op extra traffic; lift u mee op onze landelijke PR- en marketingcampagne; draagt u alleen commissie af als er omzet tegenover staat; draagt u géén commissie af over meerbestedingen.


Hoe werkt het voor u en de cadeaukaarthouder? De consument koopt via www.kokenenzocadeau.nl óf bij bekende retailketens de plastic cadeaukaart in een mooie verpakking. De cadeaukaart wordt online of via het kassasysteem van de retailer opgewaardeerd met de gewenste waarde. Het bedrag op de cadeaukaart dat uw potentiële klant cadeau krijgt, plús het bedrag dat hij extra wil besteden, kan hij uitgeven bij elke acceptant die KOKENenZO cadeau accepteert.

Acceptatie van KOKENenZO cadeau

De acceptatie van de cadeaukaart is voor u als aangesloten bedrijf heel eenvoudig. U kunt het bedrag op de kaart via uw pinterminal afwaarderen. Beschikt u niet over een pinautomaat (of over een pinautomaat van een type waarmee wij nog niet gekoppeld zijn), dan kunt u gebruik maken van een webterminal. Een PC/laptop en internetaansluiting is voldoende. U krijgt uw eigen unieke inloggegevens die toegang geven tot een internetpagina, waar u door middel van het invoeren van de code op de achterzijde van de kaart het tegoed van de kaart ‘af kunt schrijven’. Wij zorgen er vervolgens voor dat u snel en gegarandeerd de bestede gelden minus de af te dragen commissie uitgekeerd krijgt via een Stichting Beheer Elektronische Gelden.

Meer weten over betalen met KOKENenZO cadeau? Lees dan verder op www.dnp-groep.nl/acceptanten.


Delen is vermenigvuldigen Voor de service van de KOKENenZO cadeau betaalt u een commissie van 25% over het cadeaukaartbedrag dat bij uw bedrijf besteed wordt. U draagt dus alleen commissie af als hier omzet tegenover staat. Belangrijk om te weten is dat een substantieel deel van dit percentage ingezet wordt voor de verkoop via de bekende offline retailformules, waaronder Albert Heijn, Plus Supermarkten, Ako, Cigo en Spar. Hierdoor kunnen wij snel veel volume voor u realiseren en uw bedrijf onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Het resterende percentage besteden wij aan verpakking, marketing en PR, maar ook aan klantenservice en ontwikkeling van ons technisch platform.

Over alle extra bestedingen betaalt u niets Als acceptant van KOKENenZO cadeau komt de omzet uit meerbestedingen volledig ten goede aan u. Wij schatten de gemiddelde waarde van KOKENenZO cadeau op € 20,-. Dit betekent dat uw voordeel groeit naarmate onze gezamenlijke klanten meer gaan uitgeven.

Een klein rekenvoorbeeld Zodra een klant bij u goederen en/of diensten heeft afgenomen voor een bedrag van € 50,- en uw klant betaalt € 20,- met de KOKENenZO cadeaukaart, dan is de commissie die u betaalt slechts 10%.

Profiteer van onze marketinginspanningen Bedrijven die participeren, profiteren van een uitgekiende PR- en marketingstrategie. Alle mogelijke instrumenten en kanalen worden ingezet om KOKENenZO cadeau en haar acceptanten veel en vaak onder de aandacht van de Nederlandse consument te brengen. U kunt hierbij denken aan acties via social media (Twitter, Facebook), internetmarketing, emailmarketing, direct marketing, bel&win acties, folderactiviteiten, sponsoring en beursdeelnames.

De pluspunten van onze gezamenlijke portal: www.shoesandaccessoriescadeau.nl De website www.kokenenzocadeau.nl speelt een belangrijke rol in het verzilveren van de kaart. Deze wervende website biedt de klant, onze cadeaukaarthouder, de optie om snel en eenvoudig uw bedrijf te vinden. Wij, van DNP Groep, verkopen jaarlijks een half miljoen KOKENenZO cadeaukaarten. Daarbij profiteert u van het feit dat wij verkrijgbaar zijn bij de belangrijkste verkooppunten door heel Nederland. Doe uw voordeel met deze uitgelezen kans om bekendheid te verwerven bij een groot publiek, nieuwe klanten te krijgen en uw omzet te verhogen.

www.shoesandaccessoriescadeau.nl


Doe uw voordeel met onze ‘best practices’ KOKENenZO cadeau is een onderneming van Didix B.V. en DNP Groep B.V. Beide partijen hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van cadeaubonnen en cadeaukaarten. Door de krachten van DNP en Didix te bundelen, staat er een krachtig bedrijf met enerzijds een uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse retail (verkooppunten). Anderzijds hebben we in de loop der jaren een enorm bedrijvennetwerk opgebouwd (potentiële afnemers van KOKENenZO cadeau) én een schat aan ervaring op het gebied van directe verkoop aan consumenten, zowel online als offline. Hiermee genereren wij voor onze klanten een royale hoeveelheid traffic en omzet. Ons trackrecord is het overtuigende bewijs: De afgelopen jaren hebben beide bedrijven ruim 4 miljoen cadeaubonnen en cadeaukaarten verkocht.


Een smaakvolle verrassing

Bent u ge誰nteresseerd of heeft u vragen? DNP Groep B.V. Dick Flemmingstraat 23-a - 5161 CA Sprang-Capelle Tel: 0416-750220 Fax: 0416-750229 Email: info@dnp-groep.nl Website: www.dnp-groep.nl

www.dnp-groep.nl

Brochure Koken en Zo cadeau  
Brochure Koken en Zo cadeau  

Brochure Koken en Zo cadeau

Advertisement