Отвораме за вас нова дрогерија во EAST GATE Скопје| dm Македонија

Page 1

ОТВOРАМЕ НОВА dm ДРОГЕРИЈА! ЧЕТВРТОК, 11 НОЕМВРИ ВО 10:00 ЧАСОТ EAST GATE MALL, Беласица бр.2

11.11-14.11.2021

-15%

*

НА АПСОЛУТНО

СЀ

И НА ВЕЌЕ НАМАЛЕНИ ПРОИЗВОДИ

*Понудата важи само за дрогеријата во East Gate Mall.

www.dm.mk


11.11-14.11.2021

-15%

ПОПУСТОТ СЕ ПРЕСМЕТУВА НА КАСА!

49 ВЕЌЕ ОД

мкд

-40%

-35%

*

ДО

ДО

НА ОДРЕДЕНИ ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА МАЖИ!

*

НА ОДРЕДЕНИ ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА КОСА!

ХУМАНИТАРНА АКТИВНОСТ: Хуманитарната активност е неизоставен дел од секое dm отворање. Од таа причина по повод отворање на нова dm дрогерија донираме во ДУЦОР Партенија Зографски!

-30%

**

ДО

НА ОДРЕДЕНИ ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА ЛИЦЕ!

ЗАЕДНО

Хотел ”Континентал”

РАБОТНО ВРЕМЕ: P Бул ев

ар

Гоц е

Дел че

в

*Акцијата важи до 30.11.2021 **Акцијата важи до 21.11.2021

EAST GATE MALL

понеделник - недела 10:00 - 22:00 часот

Едни за други