Отворање на нова dm дрогерија!

Page 1

Отвораме за вас! Петок, 29 март во 10 часот! ,,CEVAHIR MALL‘‘
*Понудата важи само во период од 29.3 до 31.3.2024, само во dm дрогеријата во ,,CEVAHIR MALL‘‘. Попустот се пресметува на каса. dm.mk
Бул. ,,Србија‘‘ бр.31А 29.3.-31.3.2024 НА АПСОЛУТНО СЀ -15%*

Заштедете уште повеќе: Од 29.3 до 31.3.2024 само во дрогеријата во ,,CEVAHIR MALL’’ ве очекува попуст од -15% НА АПСОЛУТНО СЀ!

На денот на отворањето ве очекува:

ПОДАРОК торба со секоја сметка!*

ПОДАРОК Balea гел за туширање, со секоја сметка над 500 мкд!*

ПОДАРОК пешкир за на плажа, со секоја сметка над 1.999 мкд!*

Хуманитарна донација!

Хуманитарните активности се неизоставен дел од секое наше отворање! Од таа причина, по повод отворањето на новата дрогерија на dm ќе реализираме донација кон ЈОУ Детска градинка „Фидани“ - Општина Чаир, Скопје.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник - сабота

10:00-22:00 часот

недела

10:00-20:00 часот

Едни за други ,,CEVAHIR MALL‘‘ Бул. ,,Србија‘‘ бр.31А BoulevardSerbia 3rdMacedonianBrigadeBlvd *Понудата важи само во дрогеријата во ,,CEVAHIR MALL‘‘ на 29.3.2024 до истекот на залихите.
АПСОЛУТНО
-15%
ЗАЕДНО
29.3.-31.3.2024 НА
СЀ
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.