Stanno Teamsport Nederland 2024

Page 1

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ OVER STANNO ] INHOUD PAG OVER STANNO 2 SHIRTS 14 SHORTS 46 SOCKS 62 TOPS 86 PANTS 106 JASSEN 114 SCHEIDSRECHTERS 126 OFF-PITCH 132 KEEPERS 158 SPORTTASSEN 184 BALLEN 196 ACCESSOIRES 208 COLLECTIES 228 MAATTABELLEN 248 1
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 © sandsun - stock.adobe.com 2

Onze roots

Sport zit vol met emotie. Bezoek een willekeurig sportstadion en je komt alle emoties tegen: vreugde, verdriet, angst, woede, verbazing en pure euforie. Deze iconische plek is het symbool, het embleem en de inspiratie voor het logo van Stanno. Het stadion is de plek waar een sporter een legende wordt. Een legende die wordt gecreëerd door de universele liefde voor sport.

Het logo van Stanno staat voor al het moois wat sport met zich meebrengt. Sporters verzamelen moed, stellen doelen en streven naar het hoogst haalbare. Dit komt allemaal samen in het stadion, de plek waar je ‘moments of glory’ beleeft. Wij geloven er namelijk sterk in dat iedereen, op ieder niveau, momenten van glorie kan ervaren.

Oranje is de kleur van optimisme, toewijding en vechtlust; precies de elementen die een sporter nodig heeft. Optimisme zorgt voor creativiteit, toewijding voor focus en vechtlust voor de langste adem. Deze elementen zijn daarom de bouwstenen voor ons assortiment. Door uitgebreide collecties te ontwikkelen en specialistische producten te creëren voor specifieke groepen sporters laten we sporters excelleren.

Better Club, Better Team, Better Player

Stanno is sinds jaren de meest betrouwbare partner van sportclubs. Ooit begonnen met het leveren van keepershandschoen, scheenbeschermers en sokken, nu een full service leverancier van meer dan 3000 clubs in Europa.

Better Club: Stanno staat voor eenheid, inclusiviteit en trots. Een sportclub verbindt mensen en iedereen die een bijdrage levert aan de club, of je nu sporter bent, vrijwilliger of fan is waardevol; samen maken jullie de club en wij helpen jullie om een succesvolle en gezonde club te zijn, een club om trots op te zijn.

Better team: door als partner te investeren in jullie club, willen het mogelijk maken dat jullie teams de goede begeleiding krijgen om samen te werken, samen plezier te maken en samen te presteren.

Better player: door te investeren in de eigenschappen van sportkleding en sportmaterialen, door met partners workshops aan te bieden, stellen we jullie spelers in staat om beter te presteren.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s The Stadium. Our logo, Your home.
[ OVER STANNO ] 3

20.000 M2 TEAMSPORT

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over voorraden en looptijden van onze artikelen en willen snel leveren. Dat laatste kunnen we realiseren doordat we voorraadhoudend zijn.

Naast ons hoofdkantoor in Deventer staat een magazijn met een oppervlakte van maar liefst 20.000 m2! Door strategische forecasting en planning zorgen we dat ieder artikel voldoende op voorraad is. Zo bieden wij de beste service aan al onze clubs en leden.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
4

Onze kracht

24 KM PALLETS

FORECASTING EN PLANNING VIA SLIMSTOCK SNELSTRAAT MET MEESTBESTELDE ITEMS

RECORDAANTAL VERSTUURDE ORDERS OP EEN DAG: 8004

SPRAAKGESTUURD ORDERS PICKEN

18.250 UNIEKE

ZEER HOGE UITLEVERGRAAD: 98%

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
SKU’S
[ OVER STANNO ] 5

Op weg naar een circulair sportmerk

Hebben jullie duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Wij ook!

Als sportmerk wil Stanno een bijdrage leveren aan een betere wereld voor de generaties na ons. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de transitie naar een circulaire economie te versnellen en onze CO2-voetafdruk te verkleinen.

Onze stappen naar een duurzame toekomst

01 02

KLIMAATNEUTRALE VERZENDING

Om onze CO2 uitstoot te compenseren zijn we aangesloten bij het GoGreenprogramma van DHL. Per verzonden pakket betalen wij een kleine toeslag. DHL investeert deze opbrengsten in verschillende duurzame projecten. In 2021 heeft Stanno in totaal maar liefst 43.579904 ton CO2 gecompenseerd. Zo verzenden we klimaatneutraal!

SAMENWERKING

LEGER DES HEILS RESHARE

Samen met onze partner Leger des Heils Reshare bieden wij een recyclingen retourservice voor onze clubs. Alle spelers, staf, vrijwilligers en supporters kunnen in een door ons geleverde textielcontainer gebruikte kleding en textiel inleveren. Deze worden vervolgens door het Leger des Heils gerecycled of hergebruikt.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
6

GERECYCLED POLYESTER

De eerste stap naar een klimaatneutraal bedrijf zetten we door zo veel mogelijk artikelen te maken van gerecycled polyester.

Gerecycled polyester is sterk; behoudt zijn vorm; is bestendig tegen krimpen, schuren en kreuken en droogt snel. Met andere woorden: geweldig materiaal voor de productie van sportkleding.

De First collectie én de Bolt collectie zijn volledig gemaakt van 100% gerecycled polyester!

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
[ OVER STANNO ] 7
03

Topkleding voor leden én extra cash voor de club

De hele club van top tot teen gekleed in een prachtig tenue.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
8
© Plumb Images

Voordelen van het Stanno

clubconcept voor de club:

Over iedere bestelling krijgen jullie cashback. Zo verdienen jullie aan iedere club­ en ledenbestelling;

Het Stanno clubconcept

01

Unieke gepersonaliseerde clublogin en ledenshop, die al binnen enkele dagen operationeel zijn;

Artikelen zijn per stuk en in vele kleuren, maten en pasvormen uit voorraad leverbaar;

02

Speelt een van de volgende problemen ook bij jouw vereniging?

 Steeds minder vrijwilligers of betrokken leden

 Hoge energierekeningen of minder sponsoren

 Versplinterde materiaalinkoop

Dan is het Stanno clubconcept de perfecte oplossing!

Met het clubconcept sponsoren wij clubs met hoge korting op teamkleding én een extra sponsorbijdrage (in goederen óf in cash voor de clubkas). Voor clubs en leden zetten we een persoonlijke webshop klaar. Op deze manier ontzorgen we de club maximaal en bieden we alleen maar voordelen. Dat noemen we nog eens teamspirit!

Stanno is naast leverancier van clubkleding ook leverancier van ballen en vele trainingsmaterialen.

03 04

In samenwerking met de sportspeciaalzaak bieden wij een mooie en betaalbare kledinglijn voor de volledige club. Wij ondersteunen de club met aantrekkelijke kortingen op ons gehele assortiment, waar niet alleen de club van profiteert, maar ook de leden. Wij ontzorgen jullie bij het bestellen van teamkleding, waardoor iedereen op tijd in het juiste tenue kan verschijnen. Daarnaast krijgen jullie over club- en ledenbestellingen een cashback, zodat jullie verdienen aan iedere bestelling.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
[ OVER STANNO ]
VOOR JE CLUB! 9
CASH

Special design

Samen met jullie zorgen wij dat teamgevoel, identiteit en lokale trots samenkomen in het clubtenue. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, zeker als je kiest voor Special Design!

Deze artikelen voldoen aan alles wat je van een topmerk kunt verwachten. De hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm die je van ons kent, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij het karakter van jouw club. Zelfs kousen met jullie clubuitstraling zijn mogelijk!

Wij ontwikkelen producten volgens onze eigen Stanno designfilosofie. Functie. Vorm. Uitstraling. In die exacte volgorde. Om dit te kunnen garanderen en waarborgen, gebeurt alles onder onze eigen regie vanuit ons hoofdkantoor in Deventer.

“ een club wil haar eigen unieke identiteit uitdragen. het mooie van ons werk is dat wij de onvoorwaardelijke clubliefde kunnen vastleggen in een tenue.”

Team Special Design

stanno.com/nl/specialdesign

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ONTWERP SCHETS EN KLEUR 01 02 VAN ONTWERP... 10

Kies voor een lange of korte mouw

Kies uit verschillende kragen

Kies voor een bijzondere board

Vele designs zijn mogelijk

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
04 [ OVER STANNO ] 11
PRODUCTIE
RESULTAAT TOT JOUW MOMENTS OF GLORY 03

De Stanno

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
© Erik Pasman
12
© marlon hammoudeh

familie

Stanno is de trotse partner van sterke, unieke en inspirerende bonden, clubs, teams en spelers over de hele wereld. Samen vormen zij de warme Stanno familie – waar karakter, passie, betrokkenheid en toewijding voorop staan. Voor ons ben je geen nummer. Wij zien iedere club als een essentiële speler die zich gezien en gehoord moet voelen. In deze familie is iedereen welkom.

Zijn jullie de volgende?

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ OVER STANNO ]
© PRO SHOTS / Marcel van Dorst © PRO SHOTS / Isosport © FotoReza
13
© PRO SHOTS / Erik Pasman

SHIRTS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
14
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s SHIRTS FIELD 16 FIRST 20 PRIDE 24 DRIVE 28 BOLT 32 DASH 3 4 VOLT 35 ALTIUS 36 HOLI II 38 VIVID 39 ASPIRE 40 SYNERGY 42 BASELAYERS CORE BASELAYER SHIRTS 43 CORE BASELAYER LANGE MOUW SHIRTS 44 CORE THERMO LANGE MOUW SHIRTS 45 15

FIELD Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• re gular fit

• ron de halslijn

• schouder panel met geprint Stanno logo

catalogus 2024/2025
Stanno Teamsport
410001
ART.NR.
Groen 410001 - 1000 Roze 410001 - 6600 Zwart 410001 - 8000 Navy 410001 - 7000 Royal 410001 - 5000 Rood 410001 - 6000 Sky Blue 410001 - 5210 Neon Groen 410001 - 1080
€ 17,99 € 18,99 16
Wit 410001 - 2000
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Grijs 410001 - 9000 Burgundy 410001 - 6090 Geel 410001 - 4000
17
Neon Oranje 410001 - 3230

FIELD

Shirt Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• la dies fit

• ron de halslijn

• schouder panel met geprint Stanno logo

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
ART.NR. 410604
Wit 410604 - 2000 Zwart 410604 - 8000 Rood 410604 - 6000 Navy 410604 - 7000 Royal 410604 - 5000 Grijs 410604 - 9000
€ 18,99 18
Roze 410604 - 6600

FIELD

Lange Mouw Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• re gular fit

• ron de halslijn

• schouder panel met geprint Stanno logo

ART.NR. 411001

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 411001 - 8000 Sky Blue 411001 - 5210 Navy 411001 - 7000 Royal 411001 - 5000 Rood 411001 - 6000
€ 18,99 € 19,99 19
Wit 411001 - 2000

FIRST Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• v -hals

• fitted

• sn eldrogende comfortabele stof

• dubbel gestikt, extra sterk

• geprint Stadium logo op de schouder

ART.NR. 410008

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Groen - Wit 410008 - 1200 Wit - Zwart 410008 - 2800 Zwart - Antraciet 410008 - 8900 Zwart - Roze 410008 - 8660 Maroon - Sky Blue 410008 - 7665 Oranje - Wit 410008 - 3200 Geel - Zwart 410008 - 4800 Neon Geel - Antraciet 410008 - 4994 Royal - Wit 410008 - 5200
€ 22,99 € 23,99 20
Minstens leverbaar tot einde 2026
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Grijs - Zwart 410008 - 9800 Sky Blue - Navy 410008 - 5570 Rood - Wit 410008 - 6200 Navy - Wit 410008 - 7200 Geel - Royal 410008 - 4500 Geel - Rood 410008 - 4600
21
Geel - Groen 410008 - 4100

FIRST

Shirt Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• v -hals

• fitted

• sn eldrogende comfortabele stof

• dubbel gestikt, extra sterk

• geprint Stadium logo op de schouder

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Wit - Zwart 410605 - 2800
ART.NR. 410605
Oranje - Wit 410605 - 3200 Zwart - Antraciet 410605 - 8900 Zwart - Roze 410605 - 8660 Navy - Wit 410605 - 7200 Rood - Wit 410605 - 6200 Royal - Wit 410605 - 5200
€ 23,99 22
Minstens leverbaar tot einde 2026

FIRST

Lange Mouw Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• v -hals

• fitted

• lange mouwen

• sn eldrogende comfortabele stof

• dubbel gestikt, extra sterk

• geprint Stadium logo op de schouder

ART.NR. 411004

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Antraciet 411004 - 8900 Royal - Wit 411004 - 5200 Oranje - Wit 411004 - 3200 Geel - Zwart 411004 - 4800 Wit - Zwart 411004 - 2800 Rood - Wit 411004 - 6200 Geel - Royal 411004 - 4500 Groen - Wit 411004 - 1200
€ 24,99 € 25,99 23
Minstens leverbaar tot einde 2026

PRIDE Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ex tra stretch

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• za chte elastische kraag van rib-materiaal

• langere achterzijde met ronde afwerking

catalogus 2024/2025
Stanno Teamsport
460001
ART.NR.
Groen - Zwart 460001 - 1800 Rood - Zwart 460001 - 6800 Zwart - Antraciet 460001 - 8900 Navy - Wit 460001 - 7200 Royal - Wit 460001 - 5200 Royal - Zwart 460001 - 5800 Sky Blue - Navy 460001 - 5570 Wit - Zwart 460001 - 2800 Oranje - Zwart 460001 - 3800
€ 22,99 € 24,99 24
Minstens leverbaar tot einde 2027
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Rood - Navy 460001 - 6700 Rood - Wit 460001 - 6200 Geel - Zwart 460001 - 4800 Geel - Royal 460001 - 4500
25
Grijs - Wit 460001 - 9200

PRIDE

Shirt Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% polyester

• la dies fit

• ex tra stretch

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• za chte elastische kraag van rib-materiaal

• langere achterzijde met ronde afwerking

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Groen - Zwart 460605 - 1800
ART.NR. 460605
Navy - Wit 460605 - 7200 Zwart - Antraciet 460605 - 8900 Royal - Wit 460605 - 5200 Rood - Wit 460605 - 6200 Royal - Zwart 460605 - 5800 Wit - Zwart 460605 - 2800 Oranje - Zwart 460605 - 3800 Grijs - Wit 460605 - 9200 Minstens leverbaar tot einde 2027
26
€ 24,99
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Geel - Royal 460605 - 4500 Rood - Zwart 460605 - 6800 Geel - Zwart 460605 - 4800
27
Rood - Navy 460605 - 6700

DRIVE Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• sn eldrogend stretchmateriaal

• shirt is volledig gemaakt van ventilerend mini mesh

• bo ord van rib-materiaal

• geprinte logo’s

ART.NR. 410006

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Paars - Wit 410006 - 0040 Royal - Zwart 410006 - 5800 Rood - Wit 410006 - 6200 Maroon - Sky Blue 410006 - 6040 Oranje - Zwart 410006 - 3800 Geel - Zwart 410006 - 4800 Geel - Royal 410006 - 4500 Groen - Wit 410006 - 1200 Wit - Royal 410006 - 2500
€ 22,99 € 24,99 28
Minstens leverbaar tot einde 2027
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Rood - Zwart 410006 - 6800 Royal - Wit 410006 - 5200 Navy - Wit 410006 - 7200 Zwart - Wit 410006 - 8200 Sky Blue - Wit 410006 - 5220 Royal - Geel 410006 - 5400 Wit - Zwart 410006 - 2800 Oranje - Wit 410006 - 3200
29
Wit - Rood 410006 - 2600

DRIVE

Lange Mouw Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• sn eldrogend stretchmateriaal

• shirt is volledig gemaakt van ventilerend mini mesh

• bo ord van elastisch rib-materiaal

• geprinte logo’s

ART.NR. 411003

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Paars - Wit 411003 - 0040 Royal - Zwart 411003 - 5800 Rood - Zwart 411003 - 6800 Rood - Wit 411003 - 6200 Oranje - Zwart 411003 - 3800 Geel - Zwart 411003 - 4800 Geel - Royal 411003 - 4500 Groen - Wit 411003 - 1200 Wit - Royal 411003 - 2500
23,99 € 25,99 30
Minstens leverbaar tot einde 2027
[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Navy - Wit 411003 - 7200 Royal - Wit 411003 - 5200 Zwart - Wit 411003 - 8200 Sky Blue - Wit 411003 - 5220 Royal - Geel 411003 - 5400 Wit - Zwart 411003 - 2800 Oranje - Wit 411003 - 3200
31
Wit - Rood 411003 - 2600

Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ronde hals met ribstof

• rijke, stoere graphic op de mouw

• St anno logo op rechterborst en achterop in de nek

• ventilerende mesh inzet onder de mouwen

• comfortabele stof

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
BOLT
410014
ART.NR.
Zwart
410014 - 8000
Donker Rood - Navy Royal Navy 410014 - 6670 Rood Groen Oranje
410014 - 7000
410014 - 5000 410014 - 6000
Geel 410014 - 1000 410014 - 3000 410014 - 4000
23,99
25,99 32
Minstens leverbaar tot einde 2029

BOLT

Shirt Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• ronde hals met ribstof

• rijke, stoere graphic op de mouw

• St anno logo op rechterborst en achterop in de nek

• ventilerende mesh inzet onder de mouwen

• comfortabele stof

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 410607
Zwart 410607 - 8000 Royal Rood Navy Groen Oranje 410607 - 5000 410607 - 6000 410607 - 7000 Geel 410607 - 1000 410607 - 3000 410607 - 4000
€ 25,99 33
Minstens leverbaar tot einde 2029

DASH

Shirt

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• volledig gemaakt van ventilerend mini mesh

• ex tra design in voorpaneel

• ra glan mouw-inzet

• dubbel gestikt, extra sterk

ART.NR. 410007

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart - Wit 410007 - 8200 Rood - Zwart 410007 - 6800 Oranje - Zwart 410007 - 3800 Royal - Wit 410007 - 5200 Wit - Zwart 410007 - 2800 Geel - Zwart 410007 - 4800 Groen - Wit 410007 - 1200
€ 25,99 € 27,99 34
Minstens leverbaar tot einde 2026

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• volledig gemaakt van ventilerend mini mesh

• v -hals

• ex tra design in voorpaneel

ART.NR. 410009

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s VOLT Shirt
Groen - Zwart - Wit 410009 - 1820 Zwart - Antraciet - Neon Geel 410009 - 8994 Navy - Rood 410009 - 7600 Neon Geel - Royal 410009 - 4805 Rood - Zwart - Wit 410009 - 6820 Wit - Zwart - Rood 410009 - 2860 Royal - Zwart - Wit 410009 - 5820
26,99 € 28,99 35
Minstens leverbaar tot einde 2026

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164 - 176

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ron de hals

• ClimaTec finish

• ge sublimeerd design patroon

• dubbel gestikt, extra sterk

• ventilerende meshinzet in zijpaneel

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Mint - Antraciet 410011 - 1169 Zwart - Rood 410011 - 8600 Zwart - Royal 410011 - 8500 Wit - Zwart 410011 - 2800
ALTIUS Shirt
410011
ART.NR.
Roze - Zwart 410011 - 6686 Oranje - Zwart 410011 - 3800 Geel - Zwart 410011 - 4800 Lime - Dark Denim 410011 - 4477 Bright Navy - Oranje 410011 - 7253 Amber - Zwart 410011 - 4480
€ 27,99 € 29,99 36
Minstens leverbaar tot einde 2027

Shirt Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• ron de hals

• ClimaTec finish

• ge sublimeerd design patroon

• dubbel gestikt, extra sterk

• ventilerende meshinzet in zijpaneel

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ALTIUS
ART.NR. 410606
Mint - Antraciet 410606 - 1169 Zwart - Rood 410606 - 8600 Zwart - Royal 410606 - 8500 Bright Navy - Oranje 410606 - 7253 Roze - Zwart 410606 - 6686 Oranje - Zwart 410606 - 3800 Geel - Zwart 410606 - 4800 Wit - Zwart 410606 - 2800 Lime - Dark Denim 410606 - 4477
€ 29,99 37
Minstens leverbaar tot einde 2027

HOLI II

Shirt

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ron de hals

• volledig gesublimeerd

• dubbelgestikt, extra sterk ART.NR. 414014

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Groen - Wit - Zwart 414014 - 1280 Paars - Wit 414014 - 7672 Geel - Wit - Zwart 414014 - 4280 Rood - Wit - Zwart 414014 - 6280 Wit - Multi Colour 414014 - 2345 Zwart - Multi Colour 414014 - 8765 Royal - Geel - Wit 414014 - 5420
€ 27,99 € 29,99 38
Minstens leverbaar tot einde 2026

Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164 - 176

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• v -hals

• ClimaTec finish

• ge sublimeerd design patroon

• dubbel gestikt, extra sterk

• ventilererende mesh inzet in zijpaneel

ART.NR. 410010

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Groen - Wit 410010 - 1200 Zwart - Wit 410010 - 8200 Zwart - Antraciet 410010 - 8900 Royal - Rood 410010 - 5600 Groen - Zwart 410010 - 1800 Rood - Wit 410010 - 6200
VIVID
Royal - Wit 410010 - 5200 Royal - Zwart 410010 - 5800 Geel - Zwart 410010 - 4800 Rood - Zwart 410010 - 6800 Sky Blue - Wit 410010 - 5520
€ 27,99 € 29,99 39
Minstens leverbaar tot einde 2027

ASPIRE

Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• v-hals

• ClimaTec finish

• ge sublimeerd patroon

• dubbelgestikte naden

• ventilerende mesh inzet zijpaneel

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Geel - Zwart 410012 - 4800 Zwart - Wit 410012 - 8200
ART.NR. 410012
Royal - Zwart 410012 - 5800 Rood - Zwart 410012 - 6800 Royal - Wit 410012 - 5200 Rood - Wit 410012 - 6200
€ 27,99 € 29,99 40
Minstens leverbaar tot einde 2027

ASPIRE

Lange Mouw Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• v-hals

• ClimaTec finish

• ge sublimeerd patroon

• ventilerende mesh inzet zijpaneel

• lange mouwen

ART.NR. 411005

[ SHIRTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Groen - Wit 411005 - 1200 Zwart - Royal 411005 - 8500 Zwart - Wit 411005 - 8200 Rood - Zwart 411005 - 6800 Rood - Royal 411005 - 6500 Rood - Geel 411005 - 6400 Rood - Wit 411005 - 6200 Wit - Rood - Royal 411005 - 2650 Royal - Wit 411005 - 5200 Geel - Zwart 411005 - 4800
€ 28,99 € 30,99 41
Minstens leverbaar tot einde 2027

SYNERGY

Shirt

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• re gular fit

• v -hals

• ClimaTec finish

• ronde, langere achterkant

• volledig gesublimeerd

• ventilerende meshinzet zijpanelen ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
410013
Groen - Wit 410013 - 1200 Royal - Wit 410013 - 5200
29,99
32,99 42
Minstens leverbaar tot einde 2027

CORE

Baselayer Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• comfortabel, warm en droog gevoel

• optimale zweetafvoer

• ho og stretchgehalte

• na uw aansluitende pasvorm

• ventilerend mesh-paneel bij de nek en oksels

• platte stiksels voor extra comfort

[ SHIRTS ]
Pants
Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Shirts Shorts Socks Tops
Jassen
ART.NR. 446104
Wit 446104 - 2000 Zwart 446104 - 8000
24,99
26,99 43

CORE

Baselayer Lange Mouw Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• comfortabel, warm en droog gevoel

• optimale zweetafvoer

• ho og stretchgehalte

• na uw aansluitende pasvorm

• duimsgaten

• ventilerend mesh-paneel bij de nek en oksels

• platte stiksels voor extra comfort ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Groen 446101 - 1000
446101
Rood 446101 - 6000 Army Green 446101 - 9911 Navy 446101 - 7000 Wit 446101 - 2000 Zwart 446101 - 8000 Royal 446101 - 5000 Grijs 446101 - 9000 Oranje 446101 - 3000
25,99 € 27,99 44
Geel
446101 - 4000 €

CORE

Thermo Lange Mouw Shirt

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 85% polyester, 15% elastane

• th ermische eigenschappen

• gebrushte binnenzijde voor een zacht en warm gevoel

• ho og stretchgehalte

• na uw aansluitende pasvorm

• duimsgaten

• ventilerend mesh paneel bij de nek en oksels

• platte stiksels voor extra comfort

ART.NR.

[ SHIRTS ]
Pants
Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers
s
Shirts Shorts Socks Tops
Jassen
Scheidsrechter
446103
€ 31,99 € 33,99 45
Zwart 446103 - 8000

SHORTS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
46
[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s SHORTS FIELD 48 CLUB PRO 49 FOCUS 50 FOCUS II 52 ALTIUS 54 ALTIUS DAMES 55 FOCUS II DAMES 56 ESSENZA HOTPANTS 57 ELEMENTAL TIGHTS DAMES 57 FUNDAMENTAL SKORT DAMES 58 MAJOR SKORT DAMES 59 BASELAYERS CENTRO TIGHTS 60 CORE BASELAYER SHORTS 60 THERMO PANTS 61 47

FIELD

Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• geen binnenbroek

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• geprint Stanno logo

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
ART.NR. 420000
Grijs 420000 - 9000 Rood 420000 - 6000 Groen 420000 - 1000 Burgundy 420000 - 6090 Wit 420000 - 2000 Navy 420000 - 7000 Royal 420000 - 5000
€ 11,99 48
Zwart 420000 - 8000

CLUB PRO

Shorts

JR : 104 - 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• elastische tailleband

• zon der binnenbroek

• geborduurd Stanno logo

[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 420002
Groen 420002 - 1000 Royal 420002 - 5000 Maroon 420002 - 7660 Wit 420002 - 2000 Sky Blue 420002 - 5500 Zwart 420002 - 8000 Oranje 420002 - 3000 Navy 420002 - 7000 Geel 420002 - 4000
13,99 49
Rood 420002 - 6000

FOCUS

Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• volledig gemaakt van ventilerend mini mesh

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• contrasterend mesh-panel aan de zijkant

• geen binnenbroek

ART.NR. 420001

€ 18,99

catalogus 2024/2025
Stanno Teamsport
Wit 420001 - 2000 Royal - Wit 420001 - 5200 Wit - Groen 420001 - 2100 Sky Blue - Wit 420001 - 5220 Wit - Royal 420001 - 2500 Royal - Geel 420001 - 5400 Wit - Rood 420001 - 2600 Rood 420001 - 6000 Zwart - Geel 420001 - 8400 Zwart 420001 - 8000 Zwart - Wit 420001 - 8200 Zwart - Oranje 420001 - 8300
50
[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Royal 420001 - 5000 Wit - Zwart 420001 - 2800 Maroon - Sky Blue 420001 - 6040 Zwart - Neon Geel 420001 - 8410 Oranje - Zwart 420001 - 3800 Rood - Wit 420001 - 6200 Zwart - Royal 420001 - 8500 Neon Geel - Antraciet 420001 - 4994 Navy 420001 - 7000
51
Zwart - Rood 420001 - 8600

FOCUS II

Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• geen binnenbroek

• ClimaTec finish

• contrasterend mesh-panel aan de zijkant

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• ventilerend mini mesh

ART.NR. 420004

catalogus 2024/2025
Stanno Teamsport
Wit 420004 - 2000 Royal - Wit 420004 - 5200 Wit - Groen 420004 - 2100 Sky Blue - Wit 420004 - 5220 Wit - Royal 420004 - 2500 Royal - Geel 420004 - 5400 Wit - Rood 420004 - 2600 Rood 420004 - 6000 Zwart - Neon Geel 420001 - 8410 Zwart 420004 - 8000 Zwart - Wit 420004 - 8200
52
Zwart - Oranje 420004 - 8300
€ 19,99
[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Royal 420004 - 5000 Zwart - Geel 420004 - 8400 Wit - Zwart 420004 - 2800 Maroon - Sky Blue 420004 - 6040 Oranje - Zwart 420004 - 3800 Rood - Wit 420004 - 6200 Zwart - Royal 420004 - 8500 Neon Geel - Antraciet 420004 - 4994 Navy 420004 - 7000
53
Zwart - Rood 420004 - 8600

ALTIUS

Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• geen binnenbroek

• ClimaTec finish

• m esh-inzet

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• split aan de zijkant voor extra bewegingsvrijheid ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Oranje - Bright Navy 420003 - 3275 Dark Denim - Lime 420003 - 7744 Zwart - Geel 420003 - 8400
420003
Royal - Zwart 420003 - 5800 Zwart - Wit 420003 - 8200 Zwart - Roze 420003 - 8660 Rood - Zwart 420003 - 6800 Zwart - Oranje 420003 - 8300 Antraciet - Mint 420003 - 9961
€ 19,99 54
Minstens leverbaar tot einde 2027

ALTIUS

Shorts Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• geen binnenbroek

• ClimaTec finish

• m esh-inzet

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• split aan de zijkant voor extra bewegingsvrijheid

ART.NR. 420604

€ 19,99

9961

[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Oranje - Bright Navy 420604 - 3275 Dark Denim - Lime 420604 - 7744 Zwart - Geel 420604 - 8400 Royal - Zwart 420604 - 5800 Zwart - Wit 420604 - 8200 Zwart - Roze 420604 - 8660 Rood - Zwart 420604 - 6800 Zwart - Oranje 420604 - 8300 Antraciet - Mint 420604 - Minstens leverbaar tot einde 2027
55

FOCUS II

Shorts Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• geen binnenbroek

• ClimaTec finish

• contrasterend mesh-panel aan de zijkant

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• ventilerend mini mesh

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
420605
Navy 420605 - 7000
ART.NR.
Zwart 420605 - 8000 Wit 420605 - 2000 Royal 420605 - 5000
€ 19,99 56
Rood 420605 - 6000

ESSENZA

Hotpants

JR : 116/128 - 140/152 - 164/S

SR M - L - XL - 2XL

• 90% cotton / 10% elastane

• na uwsluitende pasvorm

• ho og stretchgehalte

• ze er comfortabel

ART.NR. 438601

ELEMENTAL

Tights Dames

JR : 116/128 - 140/152 - 164/S

SR : M - L - XL - 2XL

• 80% polyester, 20% elastane

ART.NR. 438605

• in gebreide (knitted-in) Stanno en Stadium logo op de waistband

• s neldrogend

• volledig aangesloten om het lichaam

[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Navy 438605 - 7000 Zwart 438605 - 8000 Zwart 438601 - 8000
24,99
22,99 57
Navy 438601 - 7000

FUNDAMENTAL

Skort Dames

JR : 116 - 128 - 140 - 152

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 92% polyamide, 8% elastane

• skort met geïntegreerd short

• ademend materiaal

• s neldrogend

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

• to egevoegd elastaan en vlakke naden voor extra draagcomfort

catalogus 2024/2025
Stanno
Teamsport
Zwart 839101 - 8000
ART.NR. 839101
Bottle Green 839101 - 1020 Mint 839101 - 1160 Neon Pink 839101 - 6006 Coral 839101 - 6620 Sport Grijs 839101 - 9180 Oranje 839101 - 3000 Burgundy 839101 - 6690 Minstens leverbaar tot einde 2025 Rood 839101 - 6710
31,99 € 36,99 58
Wit 839101 - 2000

MAJOR

Skort Dames

JR : 116 - 128 - 140 - 152

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 95% recycled polyester, 5% elastane

• la dies fit

• skort met geïntegreerde shorts

• s neldrogend

• ClimaTec finish voor optimale afvoer van zweet

ART.NR. 839604

• to egevoegd elastaan en vlakke naden voor extra draagcomfort

• iets langere achterzijde

[ SHORTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Navy Zwart Royal 839604 - 5000 Wit 839604 - 2000 839604 - 7000 839604 - 8000 Rood 839604 - 6000
€ 38,99 € 34,99 € 38,99 59
Minstens leverbaar tot einde 2029

CENTRO

Tights

JR : 116/128 - 140/152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 92% polyamide, 8% elastane

• ideaal als ondershort

• ho og stretchgehalte

• na uwsluitende pasvorm

• elastische tailleband

ART.NR. 438004

CORE

Baselayer Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• tight fit

• elastische tailleband

• zweetafvoerend

• gusset bij het kruis

• platte stiksels

• hoog stretchgehalte

ART.NR. 438008

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Geel 438008 - 4000 Oranje 438008 - 3000 Rood 438008 - 6000 Wit 438008 - 2000 Navy 438008 - 7000 Royal 438008 - 5000 Groen 438004 - 1000 Zwart 438008 - 8000
€ 20,99 € 20,99 60

THERMO Pants

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 85% polyester, 15% elastane

• ti ght met thermische eigenschappen

• gebrushte binnenzijde voor een zacht gevoel

• ho og stretchgehalte

• na uwsluitende pasvorm

• elastische tailleband ART.NR.

[ SHORTS ]
Shirts Shorts Socks
Pants
Accessoires Sporttassen Keepers
s
Tops
Jassen Off-Pitch Ballen
Scheidsrechter
Zwart
446001 - 8000
446001
27,99
30,99 61

SOCKS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
62
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s CREW SOKKEN BASIC 3-PAAR 64 ELITE 64 STADIUM 64 RAW 66 MOVE 67 PRIME 68 COMPRESSIE KOUSEN PRIME 69 COMPRESSION 69 VOETBAL KOUSEN UNI VOETLOOS 70 MOVE VOETLOOS 71 UNI II 72 FORZA II 74 COMBI 76 RING 78 ORIGINAL 80 UNI PRO 82 63

BASIC SOKKEN

3-Pack

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 72% cotton, 27% polyamide, 1% elastane

• wa sbaar tot 40° C

• verpakt per 3 paar

ART.NR.

€ 9,99

ELITE

Crew Sokken

SR : 36/40 - 41/44 - 45/48

• 85% polypropylene, 6% cotton, 5% polyamide, 4% elastane

ART.NR.

€ 12,99

• anatomische voet, rondom voorzien van hoogwaardige, elastische polypropyleenvezel

• optimale vocht-en warmte regulatie

• ho og stretchgehalte

• bovenzijde voorzien van mesh-breiwijze voor optimale pasvorm

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
-
Wit 442103 - 2000 Zwart 442103
8000
442103
-
Wit 442106
2000
442106
64

STADIUM

Crew Sokken

JR : 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 50% recycled polyester, 23% polyamide, 23% polypropylene, 4% elastane

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• anatomisch gevormd voetbed

• links-rechts indicatie

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

ART.NR. 444005

€ 11,99

[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Wit - Rood 444005 - 2600 Rood - Wit 444005 - 6200 Zwart - Goud 444005 - 8820 Wit - Royal 444005 - 2500 Royal - Wit 444005 - 5200 Zwart - Roze 444005 - 8660 Wit - Zwart 444005 - 2800 Zwart - Wit 444005 - 8200
65

STADIUM

Kousen

JR : 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 53% recycled polyester, 23% polyamide, 19% polypropylene, 5% elastane

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• anatomisch gevormd voetbed

• links-rechts indicatie

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

RAW Crew Antislip Sokken

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 52% cotton, 45% recycled polyester, 3% elastane

• halfhoge sokken

• antislip

• anatomisch gevormd voetbed

• links-rechts indicatie

• optimale vochtregulatie

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• ho og stretchgehalte ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Navy - Wit 444007 - 7000 Rood - Wit 444007 - 6000 Geel - Zwart 444007 - 4800 Zwart - Wit 444007 - 8200 Wit - Zwart 444007 - 2800 Wit - Zwart 444006 - 2800 Groen - Wit 444007 - 1200 Royal - Wit 444007 - 5000
444007
Oranje - Zwart 444007 - 3800 Zwart - Wit 444006 - 8200
66
ART.NR. 444006 € 14,99 € 13,99

MOVE

Crew Sokken

SR : 36/40 - 41/44 - 45/48

• 71% recycled polyester, 25% p olyamide, 4% elastane

• kw alitatief hoogwaardig jacquard breisel

ART.NR. 444003

€ 18,99

• vo etbed en hiel voorzien van nanofront (anti-slip)

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• anatomisch gevormd voetbed

• links-rechts indicatie

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

Wit

444003 - 2000

Zwart

444003 - 8000

[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
67

PRIME

Quarter Antislip Sokken

JR : 35/38

SR 39/42 - 43/46

ART.NR. 444002

• 65% polyamide, 32% PES nanofront, 3% elastane

• ho og stretchgehalte

• vo etbed voorzien van nanofront (anti-slip)

• anatomisch gevormd voetbed

• s neldrogend

PRIME

Crew Antislip sokken

JR : 35/38

SR : 39/42 - 43/46

• 76% polyamide, 21% PES nanofront, 3% elastane

• ho og stretchgehalte

• vo etbed voorzien van nanofront (anti-slip)

• anatomisch gevormd voetbed

• s neldrogend

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Navy 444002 - 7000 Zwart 444002 - 8000 Wit 444002 - 2000 Navy 444001 - 7000 Neon Geel 444002 - 4004 Wit 444001 - 2000 Zwart
444001 - 8000
Neon Geel 444001 - 4004
68
ART.NR. 444001 € 9,99 € 14,99

PRIME

Antislip Compressie Kousen

JR : 35/38

SR 39/42 - 43/46

ART.NR. 444000

€ 29,99

• 82% polyamide, 14% PES nanofront, 4% elastane

• milde compressie (15-21 MMHG)

• ve rmindert vocht en zwelling

• preventieve werking tegen blessures

• ho og stretchgehalte

• vo etbed voorzien van nanofront (anti-slip)

• anatomisch gevormd voetbed

• s neldrogend

COMPRESSION

Kousen

SR 39/42 - 43/46

ART.NR. 440119

€ 23,99

• 97% polyamide, 2% elastane, 1% glass beads

• milde compressie (15-21 MMHG)

• preventieve werking tegen blessures

• warmte- en vochtregulerend

• reflecterende details voor zichtbaarheid in het donker

• anatomisch gevormd voetbed

• naadloos voor optimaal comfort

[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks
Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Tops
Zwart 440119 - 8000 Navy 444000 - 7000 Zwart 444000 - 8000 Neon Geel 444000 - 4004 Wit 444000 - 2000
69

UNI

Voetloze Kousen

Maat :

MINI - JR - SR

• 92% polypropylene, 8% elastane

• duurzaam materiaal

• ideaal te combineren met enkelbrace

• 10 0% kleurecht

• krimpvrij

• optimaal comfort

• za chte stof voorkomt huidirritatie

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Rood 440112 - 6000 ART.NR. 440112 Zwart 440112 - 8000 Oranje 440112 - 3000 Navy 440112 - 7000 Groen 440112 - 1000 Royal 440112 - 5000 Geel 440112 - 4000
8,99 70
Wit 440112 - 2000

MOVE

Voetloze Kousen

Maat :

JR - SR

• 87% recycled polyester, 9% polyamide, 4% elastan

• dubbele elastische boord

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• links-rechts indicatie

ART.NR. 444004

[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Rood 444004 - 6000 Zwart 444004 - 8000 Navy 444004 - 7000 Oranje 444004 - 3000 Groen 444004 - 1000 Geel 444004 - 4000 Royal 444004 - 5000
9,99 71
Wit 444004 - 2000

UNI II

Kousen

JR : 25/29 - 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• be schermende impact-zone rondom de enkel

• anatomisch gevormd voetbed

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubbele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Navy 440001 - 7000 Neon Pink 440001 - 6160 Neon Geel 440001 - 4190 Bottle green 440001 - 1020
440001
Burgundy 440001 - 6090 Geel 440001 - 4000 Groen 440001 - 1000 Neon Oranje 440001 - 3230
€ 12,99 72
Paars 440001 - 0130
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Antraciet 440001 - 9990 Sky Blue 440001 - 5210 Oranje 440001 - 3000 Zwart 440001 - 8000 Royal 440001 - 5000 Wit 440001 - 2000 Neon Groen 440001 - 1080
73
Rood 440001 - 6000

FORZA II

Kousen

JR : 25/29 - 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• be schermende impact-zone rondom de enkel

• anatomisch gevormd voetbed

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubbele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Rood - Zwart 440123 - 6800 Royal - Wit 440123 - 5200 Wit - Rood 440123 - 2600
440123
Rood - Wit 440123 - 6200 Geel - Zwart 440123 - 4800 Wit - Royal 440123 - 2500 Maroon - Sky Blue 440123 - 6040 Geel - Royal 440123 - 4500
74
Groen - Wit 440123 - 1200
€ 12,99
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Oranje - Zwart 440123 - 3800 Zwart - Wit 440123 - 8200 Sky Blue - Wit 440123 - 5220
75
Wit - Zwart 440123 - 2800

COMBI

Kousen

JR : 25/29 - 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• be schermende impact-zone rondom de enkel

• anatomisch gevormd voetbed

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubbele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart - Wit 440106 - 8200 Royal - Wit 440106 - 5200 Wit - Rood 440106 - 2600
ART.NR. 440106
Navy - Sky Blue 440106 - 7550 Geel - Zwart 440106 - 4800 Wit - Royal 440106 - 2500 Rood - Wit 440106 - 6200 Oranje - Zwart 440106 - 3800
76
Groen - Wit 440106 - 0610
€ 12,99
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Rood 440106 - 8600 Maroon - Sky Blue 440106 - 6050 Oranje - Wit 440106 - 3200 Zwart - Geel 440106 - 8400 Royal - Geel 440106 - 5400
77
Wit - Zwart 440106 - 2800

RING

Kousen

JR : 25/29 - 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• be schermende impact-zone rondom de enkel

• anatomisch gevormd voetbed

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubbele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool ART.NR. 440105

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart - Geel 440105 - 8400 Royal - Geel 440105 - 5400 Oranje - Wit 440105 - 3200 Zwart - Wit 440105 - 8200 Royal - Wit 440105 - 5200 Wit - Zwart 440105 - 2800 Rood - Zwart 440105 - 6800 Geel - Zwart 440105 - 4800
78
Groen - Wit 440105 - 0610
€ 12,99
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Geel - Royal 440105 - 4500 Zwart - Rood - Wit 440105 - 8690 Rood - Geel 440105 - 6400 Geel - Groen 440105 - 4100 Zwart - Rood 440105 - 8600 Rood - Wit 440105 - 6200
79
Oranje - Zwart 440105 - 3800

ORIGINAL

Kousen

JR : 25/29 - 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 89% high stretch polyester, 8% polyamide, 3% elastane

• perfecte pasvorm

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• be schermende impact-zone rondom de enkel

• anatomisch gevormd voetbed

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

• dubbele elastische boord

• antibacteriële finish in de zool

ART.NR. 440108

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Royal - Wit 440108 - 5200 Rood - Wit 440108 - 6200 Geel - Zwart 440108 - 4800 Wit - Royal 440108 - 2500 Zwart - Geel 440108 - 8400 Zwart - Wit 440108 - 8200 Wit - Rood 440108 - 2600 Rood - Zwart 440108 - 6800
12,99 80
Wit - Groen 440108 - 2100
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Rood - Geel 440108 - 6400
81
Wit - Zwart 440108 - 2800

UNI PRO

Kousen

JR : 25/29 - 30/35

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 73% recycled polyester, 12% polyamide, 12%

p olypropylene, 3% elastane

• dubbele elastische boord

• be schermende impactzone rondom de enkel

• me sh-inzet voor optimaal ademend vermogen

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• anatomisch gevormd voetbed

• links-rechts indicatie

• platte teennaden die huidirritatie voorkomen

€ 13,99

catalogus 2024/2025
Stanno
Teamsport
Maroon 440125 - 7660 Paars 440125 - 7670 Magenta 440125 - 6660 Wit 440125 - 2000 Zwart 440125 - 8000 Aqua Blue 440125 - 5550 Rood 440125 - 6000 Neon Groen 440125 - 1080 Mint 440125 - 1160
ART.NR. 440125
82
[ SOCKS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Dark Denim 440125 - 7570 Petrol 440125 - 5530 Grijs 440125 - 9000 Navy 440125 - 7000
83
Royal 440125 - 5000
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 OH Leuven Heverlee ­ België © PRO SHOTS / Isosport 84

Go Ahead Eagles

Deventer ­ Nederland

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ SPONSORSHIPS ]
© PRO SHOTS / Erik Pasman 85

TOPS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
86
[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s FIELD TOPS HOODED TOP 88 1/4 ZIP TOP 89 HOODED FULL ZIP TOP 90 HOODED FULL ZIP TOP DAMES 91 PRIDE TOPS ROUND NECK TOP 92 1/4 ZIP TOP 93 FULL ZIP TOP 94 FULL ZIP TOP DAMES 95 HOODED FULL ZIP TOP 96 FIRST TOPS ROUND NECK TOP 97 1/4 ZIP TOP 98 1/4 ZIP TOP DAMES 99 FULL ZIP TOP 100 FULL ZIP TOP DAMES 101 HOODED FULL ZIP TOP 102 BOLT TOPS 1/4 ZIP TOP 103 FULL ZIP TOP 104 FULL ZIP TOP DAMES 105 87

FIELD

Hooded Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• re gular fit

ART.NR.

• op staande kraag met capuchon met aansnoerkoord (let op, JR maten hebben geen koord)

• comfortabele zachte stof binnenzijde

• geprint logo

• uit stekend te bedrukken

• aansluitende manchetten

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
408031
408031 - 8000
408031 - 7000
Zwart
Navy
408031 - 6000
408031 - 5000
Rood
Royal
28,99
30,99 88

FIELD

1/4 Zip Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• re gular fit

• op staande kraag met rits tot op de borst

• comfortabele zachte stof binnenzijde

• schouder panel met geprint Stanno logo ART.NR.

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
408005
408005 - 8000
Zwart
- 6000
408005 - 7000
Rood
408005
Navy
- 5210
Sky Blue
408005
- 6090
Burgundy
408005
- 5000 € 29,99 € 31,99 89
Royal 408005

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• re gular fit

• op staande kraag en capuchon met koord

• tw ee steekzakken met rits

• ko ord aan onderkant om aan te trekken

• schouder panel met geprint Stanno logo

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 Zwart 408012 - 8000 Rood 408012 - 6000 Navy 408012 - 7000 Royal 408012 - 5000
FIELD Hooded Full Zip Top
ART.NR. 408012 € 31,99 € 34,99 90

• 100% polyester

• la dies fit

• op staande kraag en capuchon met koord

• tw ee steekzakken met rits

• koord aan de onderkant om aan te trekken

• schouder panel met geprint Stanno logo

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
XS - S - M - L - XL - 2XL
FIELD Hooded Full Zip Top Dames SR
ART.NR. 408604 Zwart 408604 - 8000 Rood 408604 - 6000 Navy 408604 - 7000 Royal 408604 - 5000 € 34,99 91

PRIDE

Round Neck Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ronde hals van zacht rib-materiaal

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• aansluitende manchetten van elastisch rib-materiaal

• elastische afwerking in de taille voor een optimale fit

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Royal - Wit 408017 - 5200 Rood - Zwart 408017 - 6800 Zwart - Oranje 408017 - 8300
ART.NR. 408017
Rood - Wit 408017 - 6200 Zwart - Antraciet 408017 - 8900 Navy - Wit 408017 - 7200 Zwart - Groen 408017 - 8100 Royal - Geel 408017 - 5400 Royal - Zwart 408017 - 5800 Zwart - Geel 408017 - 8400
€ 36,99 € 39,99 92
Minstens leverbaar tot einde 2027

PRIDE

1/4 Zip Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• op staande kraag met rits tot op de borst

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• split in zijpanelen ART.NR.

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Oranje 408015 - 8300
408015
Rood - Wit 408015 - 6200 Zwart - Antraciet 408015 - 8900 Navy - Wit 408015 - 7200 Grijs - Wit 408015 - 9200 Zwart - Groen 408015 - 8100 Royal - Geel 408015 - 5400 Royal - Zwart 408015 - 5800 Zwart - Geel 408015 - 8400 Rood - Zwart 408015 - 6800
2027 € 39,99 € 42,99 93
Royal - Wit 408015 - 5200 Minstens leverbaar tot einde

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• steekzakken met rits aan de voorzijde

• elastische afwerking in de taille voor een optimale fit

• aansluitende manchetten van elastisch rib-materiaal

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart - Antraciet 408016 - 8900 Zwart - Groen 408016 - 8100
PRIDE Full Zip Top
ART.NR. 408016
Royal - Zwart 408016 - 5800 Zwart - Geel 408016 - 8400 Rood - Zwart 408016 - 6800 Navy - Wit 408016 - 7200 Royal - Wit 408016 - 5200 Royal - Geel 408016 - 5400 Zwart - Oranje 408016 - 8300 Rood - Wit 408016 - 6200 Wit - Zwart 408016 - 2800 Grijs - Wit 408016 - 9200
€ 41,99 € 44,99 94
Minstens leverbaar tot einde 2027

PRIDE

Full Zip Top Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% polyester

• la dies fit

ART.NR. 408603

€ 44,99

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• steekzakken met rits aan de voorzijde

• elastische afwerking in de taille voor een optimale fit

• aansluitende manchetten van elastisch rib-materiaal

Minstens leverbaar tot einde 2027

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Oranje 408603 - 8300 Rood - Zwart 408603 - 6800 Zwart - Antraciet 408603 - 8900 Zwart - Groen 408603 - 8100 Royal - Zwart 408603 - 5800 Zwart - Geel 408603 - 8400 Navy - Wit 408603 - 7200 Wit - Zwart 408603 - 2800
95

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• steekzakken met rits aan de voorzijde

• elastische afwerking van de capuchon voor een optimale fit

• aansluitende manchetten van elastisch rib-materiaal

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
PRIDE Hooded Full Zip Top
Zwart - Antraciet
408014 - 8900
Rood - Zwart 408014 - 6800
7200
Navy - Wit 408014
-
408014
Royal - Zwart 408014 - 5800
ART.NR.
43,99
46,99 96
Minstens leverbaar tot einde
2027 €

FIRST

Round Neck Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ronde hals van zacht rib-materiaal

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• St adium logo op de schouder panelen

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Antraciet 408027 - 8900 Rood - Wit 408027 - 6200 Navy - Wit 408027 - 7200 Royal - Wit 408027 - 5200
ART.NR. 408027
37,99
39,99 97
Minstens leverbaar tot einde 2026

FIRST

1/4 Zip Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ex tra sterke ritsen van recycled materiaal

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• Stadium logo op de schouder panelen

ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
408026
Zwart - Geel 408026 - 8400 Rood - Wit 408026 - 6200 Grijs - Zwart 408026 - 9800 Zwart - Oranje 408026 - 8300 Royal - Wit 408026 - 5200 Zwart - Antraciet 408026 - 8900 Navy - Wit 408026 - 7200 Groen - Wit 408026 - 1200
€ 39,99 € 42,99 98
Minstens leverbaar tot einde 2026

FIRST

1/4 Zip Top Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ex tra sterke ritsen van recycled materiaal

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• Stadium logo op de schouder panelen

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Antraciet 408609 - 8900 Rood - Wit 408609 - 6200 Navy - Wit 408609 - 7200 Royal - Wit 408609 - 5200
ART.NR. 408609
€ 42,99 99
Minstens leverbaar tot einde 2026

FIRST

Full Zip Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ex tra sterke ritsen van recycled materiaal

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• Stadium logo op de schouder panelen

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
ART.NR. 408025
Zwart - Geel 408025 - 8400 Rood - Wit 408025 - 6200 Grijs - Zwart 408025 - 9800 Zwart - Oranje 408025 - 8300 Royal - Wit 408025 - 5200 Zwart - Antraciet 408025 - 8900 Navy - Wit 408025 - 7200 Groen - Wit 408025 - 1200
€ 42,99 € 44,99 100
Minstens leverbaar tot einde 2026

FIRST

Full Zip Top Dames

SR XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• ladies fit

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• extra sterke ritsen van recycled materiaal

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• Stadium logo op de schouder panelen ART.NR.

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Antraciet 408608 - 8900 Rood - Wit 408608 - 6200 Navy - Wit 408608 - 7200 Royal - Wit 408608 - 5200
408608
Minstens leverbaar tot einde 2026
101
€ 44,99

FIRST

Hooded Full Zip Top

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ex tra sterke ritsen van recycled materiaal

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

• Stadium logo op de schouder panelen

€ 44,99

€ 47,99

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Zwart - Antraciet 408024 - 8900 Rood - Wit 408024 - 6200 Navy - Wit 408024 - 7200 Royal - Wit 408024 - 5200
408024
ART.NR.
Minstens leverbaar tot einde 2026
102

BOLT

1/4 Zip Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ex tra sterke rits op bovenzijde borst

• rijke, stoere graphic op de schouders

• St anno logo op rechterborst en achterop in de nek

• duimsgaten aan het uiteinde van de mouwen

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 408038
Zwart - Oranje Zwart - Geel 408038 - 8300 408038 - 8400 Zwart - Groen Zwart 408038 - 8100 408038 - 8000 Donker Rood - Navy Royal Rood 408038 - 6670 Navy 408038 - 5000 408038 - 6000 408038 - 7000
€ 41,99 € 44,99 103
Minstens leverbaar tot einde 2029

BOLT

Full Zip Top

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

JR : S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ex tra sterke ritsen aan de voorzijde

• steekzakken met extra sterke rits

• rijke, stoere graphic op de schouders

• St anno logo op rechterborst en achterop in de nek

• bo ord met elastische ribstof aan onderkant top en uiteinden van de mouwen ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
408037
Zwart Donker Rood - Navy 408037 - 6670 408037 - 8000 Royal Rood Navy 408037 - 7000 408037 - 6000 Zwart - Groen 408037 - 5000 Zwart - Oranje 408037 - 8100 408037 - 8300 Zwart - Geel 408037 - 8400
€ 43,99 € 46,99 104
Minstens leverbaar tot einde 2029

BOLT

Full Zip Top Dames

SR XS - S - M - L - XL

ART.NR. 408612

€ 46,99

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• ex tra sterke ritsen aan de voorzijde

• steekzakken met extra sterke rits

• rijke, stoere graphic op de schouders

• St anno logo op rechterborst en achterop in de nek

• bo ord met elastische ribstof aan onderkant top en uiteinden van de mouwen

[ TOPS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart Rood 408612 - 8000 408612 - 6000 Royal 408612 - 5000 Zwart - Groen 408612 - 8100 Zwart - Oranje 408612 - 8300 Navy Zwart - Geel 408612 - 8400 408612 - 7000 Minstens leverbaar tot einde 2029
105

PANTS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
106
[ PANTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s PANTS 108 PRIME SHORTS 108 FIELD 109 CENTRO 109 FIRST 110 FIRST DAMES 110 PRIDE 111 PRIDE DAMES 111 PRIME DAMES 112 BOLT 112 107

PRIME

Shorts

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• geen binnenbroek

• steekzakken met SBS-ritsen

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• comfortabele stof ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 Zwart 422004 - 8000
422004 - 7000
Navy
422004
26,99
24,99
26,99 108

FIELD Trainingsbroek

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• re gular fit

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• tw ee steekzakken met rits

• rit sen bij beide enkels

ART.NR. 432000

€ 26,99

€ 28,99

CENTRO

Goed Aansluitende Trainingsbroek

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• slim fit met smalle taps toelopende broekspijpen

ART.NR. 432103

€ 29,99

€ 32,99

• elastisch rib-materiaal op de kuiten, voor een modieuze, aansluitende pasvorm

• tw ee steekzakken, waarvan één met rits

• geplooide knieën geven de pijpen een perfecte pasvorm

• lange rits in beide pijpen (tot aan de knie)

[ PANTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s Zwart 432103 - 8000 Zwart 432000 - 8000 Navy 432103 - 7000 Navy 432000 - 7000
109

FIRST Trainingsbroek

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• steekzakken met extra sterke rits

• ex tra sterke rits onderzijde van de pijp

ART.NR. 432007

FIRST Trainingsbroek Dames

SR : XS - S - M - L - XL

• 100% recycled polyester

• ladies fit

• ex tra sterke rits onderzijde van de pijp

• steekzakken met extra sterke rits

ART.NR. 432604

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 Zwart 432604 - 8000
432007 - 9000 Zwart 432007 - 8000 Navy 432604 - 7000
432007 - 7000
Grijs
Navy
Minstens leverbaar tot einde 2026
32,99
29,99 € 32,99 110
Minstens leverbaar tot einde 2026

PRIDE

Trainingsbroek

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• re gular fit

ART.NR. 432003

€ 31,99

€ 34,99

• ventilerend panel van mesh op de achterzijde heupband

• elastische tailleband met koord

• steekzakken met rits

• rit s aan de onderzijde van de pijp

Zwart

PRIDE

Trainingsbroek Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• la dies fit

• ventilerend panel van mesh op de achterzijde heupband

• elastische tailleband met koord

• steekzakken met rits

• rit s aan de onderzijde van de pijp

• bo ord van rib-materiaal

ART.NR. 432603

€ 34,99

[ PANTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
7000
- 8000
Navy 432603 -
Zwart 432603
Grijs
432003 - 9000
432003 - 8000
Navy
432003 - 7000
Minstens leverbaar tot einde 2027 Minstens leverbaar tot einde 2027
111

PRIME

Trainingsbroek Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• la dies fit

• steekzakken met extra sterke ritsen

• ex tra sterke rits onderzijde van de pijp

• elastische tailleband met aansnoerkoord

BOLT

Trainingsbroek

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• steekzakken met extra sterke ritsen

• ex tra sterke rits onderzijde van de pijp

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• rijke, stoere graphic

• comfortabele stof

ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 432605 -
8000
432011
leverbaar tot einde 2029
33,99 € 36,99
34,99 112
ART.NR. 432605 Minstens
[ PANTS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Royal Zwart 432011 - 8500 432011 - 8000 Zwart - Groen Zwart - Rood Zwart - Geel 432011 - 8100 Zwart - Oranje 432011 - 8600 Navy - Donker Rood 432011 - 8400
113
Navy 432011 - 8300 432011 - 7000 432011 - 7666

JASSEN

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
114
[ JASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s JASSEN 116 PRIME WINDBREAKER TOP 116 FIELD ALL WEATHER JACKET 117 FIRST 1/2 ZIP WINDBREAKER 118 PRIDE WINDBREAKER 119 CENTRO ALL SEASON JAS 120 PRIME ALL SEASON JAS 121 PRIME SOFTSHELL JAS 122 PRIME SOFTSHELL JAS DAMES 122 PRIME PUFFER JAS II 123 PRIME PADDED COACH JAS 123 PRIME PADDED JAS 124 PRIME PARKA JAS 124 PRIME LONG COACH JAS 125 115

PRIME

Windbreaker Top

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• water- en windafstotend

• ventilerende PU coating aan de binnenzijde

• elastische zachte rib aan de hals

• aan snoerkoord aan de onderzijde

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR.
408029
- 9990
Navy 408029 - 7000
Antraciet 408029
Zwart
- 8000
Rood 408029 - 6000
408029
€ 29,99 € 32,99 116
Royal 408029 - 5000

FIELD

All Weather Jacket

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• bo dy: voering van 100% polyester mesh

• mo uwen: voering van 100% polyester tafetta

• elastische manchetten

• tunnel met koord aan onderkant

• twee steekzakken (zonder rits)

• verborgen capuchon in de kraag

• pr intplaatopening in achterzijde

• full zip

ART.NR. 454002

[ JASSEN ]
Pants
Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers
s
Shirts Shorts Socks Tops
Jassen
Scheidsrechter
Zwart 454002 - 8000 Rood 454002 - 6000 Navy 454002 - 7000 Royal 454002 - 5000
33,99
117
€ 35,99

FIRST

1/2 Zip Windbreaker

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• waterafstotend en winddicht

• gevoerd met zachte ademende stof

• ventilatie openning op de rug

• aan snoerkoerd onderzijde

• full zip met extra sterke rits

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Zwart - Antraciet 455000 - 8900 Navy - Wit 455000 - 7200
ART.NR. 455000
Grijs - Zwart 455000 - 9800 Minstens leverbaar tot einde 2026
39,99
44,99 118

PRIDE

Windbreaker

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyamide

• tw ee steekzakken met rits

• ver stelbare, gevoerde capuchon met koord

• comfortabele hoge kraag

• onder zijde voorzien van elastische boord met aansnoerkoord

• pr intplaatopening aan de binnenzijde van de rug maakt het gemakkelijk om de achterzijde van het jack te bedrukken

• full zip met extra sterke rits

Minstens leverbaar tot einde 2027

[ JASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Antraciet 454004 - 8900 Rood - Zwart 454004 - 6800 Navy - Wit 454004 - 7200 Royal - Zwart 454004 - 5800
ART.NR. 454004
41,99
46,99 119

JR

SR

-

• 100% polyester (600 mm)

• waterafstotend en windafwerend

• tw ee steekzakken met rits

• kr aag van zachte ademende mesh stof

• full zip met extra sterke rits

• borstzak met verticale rits op de linkerborst

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
All Season Jas
CENTRO
128
140
152
164
:
-
-
S - M - L - XL - 2XL - 3XL
ART.NR. 457001 Zwart 457001 - 8000 Rood - Zwart 457001 - 6800 Navy 457001 - 7800 Royal - Zwart 457001 - 5800 € 49,99 € 59,99 120

PRIME

All Season Jas

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester (1000 mm)

• ventilerende PU coating aan de binnenzijde

• water- en windafstotend

• binnenvoering van zacht fleece materiaal

• ho oggesloten kraag met een geïntegreerde capuchon met elastisch koord

• capuchon is op te vouwen in de kraag en af te sluiten met drukknopen

• full zip met sterke rits

• bo orden van de mouwen zijn voorzien van elastische wraps

• tw ee steekzakken met sterke rits

[ JASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
457005 - 8000 Navy 457005 - 7000
ART.NR. 457005 Zwart
- 6000
Rood 457005
- 5000 € 49,99 € 59,99 121
Royal 457005

PRIME

Softshell Jas

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

ART.NR. 450001

€ 69,99

• 100% polyester (8000 mm, 3000 mvp)

• re gular fit

• wind- en waterafstotend

• voering van zacht fleecemateriaal

• flexibele ribboord aan de mouwen

• steekzakken met sterke ritsen

• capuchon voorzien van stormflap en elastisch sluitkoord

• ronde en langere achterkant

PRIME

Softshell Jas Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester (8000 mm, 3000 mvp)

• la dies fit

• water- en windafstotend

• vo ering van zacht fleecemateriaal

• flexibele ribboord aan de mouwen

• steekzakken met sterke ritsen

ART.NR. 456005

€ 69,99

• capuchon voorzien van stormflap en elastisch sluitkoord

• ronde en langere achterkant

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
Navy 450001 - 7000 Zwart 456005 - 8000
9990
Zwart 450001 - 8000
Antraciet 450001 -
122

PRIME II

Puffer Jas

ART.NR. 456003

PRIME

Padded Coach Jas

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyamide

• re gular fit

• stoer, lichtgewicht puffer jack van hoge kwaliteit

• capuchon met elastisch sluitkoord

• be drukkingsmogelijkheden op voorzijde, capuchon en achterzijde

• tw ee steekzakken met sterke rits

ART.NR. 457006

SR : S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester (8000 mm, 3000 mvp)

• re gular fit

• water- en windafstotend

• is olerende voering voor extra warmte

• steekzakken met sterke ritsen

• langere jas voor extra bescherming tegen weersomstandigheden

• windwerende stormflap over de rits

• cappuchon voorzien van elastisch sluitkoord

[ JASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 456003 - 8000 Royal 457006 - 5000 Navy 457006 - 7000 Antraciet 457006 - 9990 Rood 457006 - 6000 Zwart 457006 - 8000
123
€ 84,99 € 84,99 € 89,99

PRIME

Padded Jas

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyamide

• re gular fit

• is olerende voering voor extra warmte

• steekzakken met sterke ritsen

• hoog gesloten kraag

• windwerende stormflap over de rits

• cappuchon voorzien van elastisch sluitkoord

ART.NR. 456004

€ 84,99

€ 89,99

PRIME

Parka Jas

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• lichgewicht warme herfstjas, regular fit

• water- en windafstotend

• ademende en isolerende binnenvoering

• hoog gesloten kraag

• capuchon voorzien van elastisch sluitkoord

• ronde en langere achterkant

• windwerende stormflap over de rits

• handige binnenzak met rits

ART.NR. 455001

€ 109,99

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Navy 456004 - 7000 Zwart 456004 - 8000 Antraciet 456004 - 9990 Navy 455001 - 7000 Zwart 455001 - 8000
124

PRIME

Long Coach Jas

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100 % polyester

• extra lange gewatteerde warme coach jas

• windwerende stormflap over de rits

• hooggesloten kraag

• cappuchon voorzien van elastisch sluitkoord

• steekzakken met sterke ritsen

• binnenzak met rits

• waterdicht door extra getapete naden op de schouders

• comfortabele gebreide manchetten met duimsgaten

ART.NR. 457003

€ 109,99

[ JASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 457003 - 8000
125

SCHEIDSRECHTERS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
126
[ SCHEIDSRECHTERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s SCHEIDSRECHTERS BERGAMO SCHEIDSRECHTERS SHIRT 128 BERGAMO L.M. SCHEIDSRECHTERS SHIRT 128 COMO REFEREE SHORTS 128 ACCESSOIRES LINESMAN FLAGS 129 REFEREE CARD SET 129 FOX 40 FLUIT 129 FLUIT + KOORD 129 KOORDJES 129 POLSBAND 129 127

BERGAMO

Scheidsrechters Shirt

SR XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ra glan mouw-inzet

• tw ee borstzakken

• ronde kraag van zacht materiaal in twee kleuren

ART.NR. 429001

BERGAMO

Lange Mouw Scheidsrechters Shirt

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ventilerende mesh inzet zijpanelen

• ra glan mouw-inzet

• tw ee borstzakken

• ronde kraag van zacht materiaal in twee kleuren

ART.NR. 429003

COMO

Referee Shorts

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• tw ee steekzakken

• achterzak met klittenband

• elastische tailleband met aansnoerkoord

ART.NR. 429002

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Neon Geel - Zwart 429001 - 4810 Neon Geel - Zwart 429003 - 4810 Zwart 429002 - 8000 Antraciet 429003 - 9980 Antraciet 429001 - 9980 Fuchsia 429001 - 6190
29,99
31,99
24,99 128

• lijnrechtersvlag met kunststof steel

• comfortabele zachte handgrepen

• per 2 verpakt ART.NR.

Fluit

ONE SIZE

• PVC

• professioneel scheidsrechtersfluitje

• verkrijgbaar in 3 kleuren ART.NR. 489813

• PVC

• pvc notitieboekje

• 1 ro de & 1 gele kaart

• in clusief 25 notitievellen

ONE SIZE

• 100% polyester

• uitermate geschikt voor scheidsrechtersfluiten

ONE SIZE

• PVC

ONE SIZE

• 100% katoen

• per 2 verpakt ART.NR.

[ SCHEIDSRECHTERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
POLSBAND
488801 KOORDJES
Koord
ART.NR. 489809 FLUIT +
fluit met koord ART.NR. 489801 FOX 40
REFEREE
Card Set
ONE SIZE
489822
ART.NR.
LINESMAN Flags
ONE SIZE
Geen kleur 489809 - 0000 Geen kleur 489801 - 0000 Zwart 489822 - 8000 Geen kleur 489830 - 0000 Zwart 488801 - 8000 Wit 488801 - 2000 Geel 489813 - 4000 Rood 489813 - 6000 Zwart 489813 - 8000 € 7,99 € 10,99 € 4,99 € 9,99 € 20,99 € 10,99 129
489830
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
RKC Waalwijk
© Marcel van Dorst 130
Waalwijk
Nederland

Nederlands Handbal Verbond

Nederland

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ SPONSORSHIPS ]
© FotoReza 131

OFF-PITCH

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
132
[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s OFF-PITCH T-SHIRTS & POLO’S 134 OFF-PITCH TOPS 144 OFF-PITCH SHORTS & PANTS 152 133

BASE Shirt

SR XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 60% cotton, 40% polyester

• ronde hals van elastisch rib-materiaal

• mo oie tonale Stanno print op rechterborst

• hoge kwaliteit off pitch t-shirt

ART.NR. 460004

FUNCTIONALS

Training Tank Top Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 86% recycled polyester, 14% spandex

• la dies fit

• ron de hals

• Climatech finish, sneldrogendstretchmateriaal

ART.NR. 469604 € 22,99

• ventilerende mesh panels in de zijkant en in de nek

catalogus 2024/2025
Stanno Teamsport Coral 469604 - 6620 Zwart 460004 - 8000 Grijs 460004 - 9999 Zwart 469604 - 8000 Antraciet 460004 - 9990
134
€ 24,99

FUNCTIONALS

Workout Tank Top Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• la dies fit

• Climtech finish, sneldrogend strech materiaal

• ron de hals

• ventilerende mesh panels op de rug en nek

ART.NR. 469601

€ 22,99

FUNCTIONALS

Lightweight Tank Top

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ventilerende mesh inzet

• achterzijde iets langer dan voorzijde

• li chtgewicht

• Climatech finish, sneldrogend stretchmateriaal

• ron de hals

• reflecterende print op de achterzijde

ART.NR. 469000

€ 24,99

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Lime 469601 - 1740 Antraciet 469601 - 9990 Lila 469601 - 7090 Zwart
469000 - 8000
135

FUNCTIONALS

Training Tee

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• slim fit

• Climatech finish, sneldrogend stretchmateriaal

• ra glan mouw-inzet voor extra comfort

• ron de hals

• ventilerende mesh panels onder de armen

ART.NR. 414004

FUNCTIONALS

Training Tee II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ron de hals

• Climatech finish, sneldrogend stretchmateriaal

• ventilerende mesh-inzet bij schouders, onderkant mouw en rug

• ra glan mouw-inzet voor extra comfort

ART.NR. 414015 €

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Ocean Green 414004 - 1150 Mountain Spring 414004 - 5552 Zwart 414015 - 8000 Deep Blue 414015 - 7555
27,99
27,99 136

FUNCTIONALS

Workout Tee Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• la dies fit

• Climatech finish, sneldrogend stretchmateriaal

• ra glan mouw-inzet voor extra comfort

• ron de hals

• ventilerende mesh panels op de rug en nek

• reflecterende streep op de rug

Training Tee Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 86% recycled polyester, 14% spandex

• la dies fit

• ron de hals

• Climatech finish, sneldrogend stretchmateriaal

• ventilerende mesh inzet in de nek en aan de zijkanten

• ra glan mouw-inzet voor extra comfort

ART.NR.

ART.NR.

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Ocean Green
414600 - 1150
Zwart 414603 - 8000
FUNCTIONALS
Coral
414603 - 6620
414603
Antraciet
414600 - 9990
Zwart
414600 - 8000
414600
Blue
414600 - 5555
27,99
Lila
414600 - 7090 €
27,99 137

Lightweight Shirt

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ventilerend mesh materiaal met ClimaTec finish

• s neldrogend

• achterzijde iets langer dan voorzijde

• li chtgewicht

• ron de hals

• ra glan mouwinzet voor extra comfort

• reflecterende print op de mouwen en achterzijde

ART.NR. 414011

Lightweight Shirt Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• ventilerend mesh materiaal met ClimaTec finish

• s neldrogend

ART.NR. 414602

• ronde onderkant, achterzijde iets langer dan voorzijde

• li chtgewicht

• ron de hals

• ra glan mouwinzet voor extra comfort

• reflecterende print op de mouwen en achterzijde

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Zwart 414602 - 8000 Zwart 414011 - 8000 Army Green 414602 - 9911 Army Green 414011 - 9911
FUNCTIONALS
FUNCTIONALS
29,99
29,99 138

FUNCTIONALS

Lange Mouw Shirt

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• slim fit

• sn eldrogend stretchmateriaal door ClimaTec finish

• ra glan mouwinzet voor extra comfort

• ron de hals

• ventilerende mesh panels

• duimsgaten

• reflecterende prints op armen en rug

FUNCTIONALS

Lange Mouw Shirt Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 88% polyester, 12% elastane

• la dies fit

• sn eldrogend stretchmateriaal door ClimaTec finish

• ra glan mouwinzet voor extra comfort

• ron de hals

• ventilerende mesh panels

• duimsgaten

• reflecterende prints op armen en rug

ART.NR. 462000

FUNCTIONALS

Seamless Shirt

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 67% polyamide, 33% polyester

• unisex sportshirt

• naadloos, extra draagcomfort

• sn eldrogend stretchmateriaal door ClimaTec finish

• ron de hals

• korte mouwen

• in gebreide structuur die zorgt voor een ademend vermogen

ART.NR. 414013

ART.NR. 462601

FUNCTIONALS

2-in-1 Top Dames

SR : XS - S - M - L - XL

• 79% polyester, 21% elastane

• lichte support door gevoerde cups

• uitneembare vullingen

• ventilerende meshpanelen rondom de armsgaten

• ho ge hals en racerback

• optimale bewegingsvrijheid

ART.NR. 469603

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 462000 - 8000 Antraciet - Zwart 414013 - 9980 Zwart 462601 - 8000 Zwart 469603 - 8000
34,99
37,99
34,99
34,99 139

FIELD Polo

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• klassieke sportpolo van hoge kwaliteit

• optimale afvoer van zweet

• za chte elastische kraag van rib materiaal

• schouder panel met geprint Stanno logo

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
ART.NR. 463003
Wit 463003 - 2000 Rood 463003 - 6000 Navy 463003 - 7000 Sky Blue 463003 - 5210 Burgundy 463003 - 6090 Royal 463003 - 5000 Zwart 463003 - 8000
21,99
23,99 140

FIELD

Polo Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• la dies fit

• klassieke sportpolo van hoge kwaliteit

• optimale afvoer van zweet

• za chte elastische kraag van rib materiaal

• schouder panel met geprint Stanno logo ART.NR.

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
463602
463602 - 8000
Zwart
6000
- 5000
463602 - 7000
463602 - 2000
23,99 141
Rood
463602 -
Royal 463602
Navy
Wit

SR : S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• sp ortpolo met extra stretch

ART.NR. 463002

€ 29,99

• ventilerende mesh-structuur op de bovenzijde en in de zij

• za chte elastische kraag van rib-materiaal

• subtiele split in zijpanels

FIRST Polo

SR : S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% recycled polyester

• goed ventilerende sportpolo

• zachte elastische kraag van rib materiaal

ART.NR. 463004

€ 29,99

• raglanmouw inzet voor meer draagcomfort

• knopen van recycled materiaal

• tonale streep op de bovenarm

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
PRIDE Polo
Navy - Wit 463004 - 7200 Royal - Wit 463004 - 5200 Wit - Zwart 463004 - 2800 Zwart - Antraciet 463004 - 8900 Rood - Wit 463004 - 6200 Zwart - Antraciet 463002 - 8900 Rood - Zwart 463002 - 6800 Grijs - Wit 463002 - 9200 Navy - Wit 463002 - 7200 Royal - Zwart 463002 - 5800 Minstens leverbaar tot einde 2027 Minstens leverbaar tot einde 2026
142

BASE Polo

SR

• 60% cotton, 40% polyester

• ho ge kwaliteit off pitch polo

ART.NR. 463005

€ 29,99

• za chte elastische kraag van rib materiaal

• mo oie tonale print op achterkant en rechterborst

• met name geschikt voor na het sporten en dagelijks gebruik

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Grijs 463005 - 9999 Antraciet 463005 - 9990 Zwart 463005 - 8000 XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL
143

BASE

Hooded Sweat Top

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 75% cotton, 20% polyester, 5% elastane

• sp ortieve en comfortabele off pitch top met capuchon

• re gular pasvorm

• kangaroo pocket aan de voorzijde

• ton sur ton print aan de achterkant en op de rechterborst

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR. 465004
- 8000 Grijs
- 9999
Zwart 465004
465004
9990
Antraciet
465004 -
38,99
41,99 144

BASE

Hooded Full Zip Sweat Top

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 75% cotton, 20% polyester, 5% elastane

• sp ortieve en comfortabele off pitch top met capuchon

• stevige volledige rits aan de voorzijde

• steekzakken aan de voorzijde

• ton sur ton print aan de achterkant en op de rechterborst

Grijs 465005 - 9999

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 465005
Zwart 465005 - 8000 Antraciet 465005 - 9990
€ 43,99 € 46,99 145

FUNCTIONALS

1/4 Zip Top II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• re gular fit

• lange mouwen met duimgaten

• reflecterende print op achterkant

• luxe design van mouwen met jacuard stof

• hoog gesloten kraag

• ra glan mouwinzet voor meer draagcomfort

ART.NR. 408030

FUNCTIONALS

1/4 Zip Top Dames II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• la dies fit

• hoog gesloten kraag

ART.NR. 408611

€ 42,99

• ex tra lange mouwen van jacquardstof met duimsgaten

FUNCTIONALS

Flex Jas

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 90% polyester, 10% elastane

• li chtgewicht waterafstotende trainingsjas

• tw ee steekzakken aan de voorzijde

• ve el stretch voor bewegingsvrijheid

• volledige rits aan de voorzijde

• zo om met aansnoerkoord

• capuchon met klep

• duimsgaten

• ton e-on-tone kleurstelling

ART.NR. 457002

€ 44,99

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart - Antraciet 408030 - 8900 Zwart - Antraciet 408611 - 8900 Zwart - Antraciet 457002 - 8900
42,99 146

FUNCTIONALS

Hooded Full Zip Top II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• re gular fit

• mo dern all round training jack met capuchon

• lange mouwen met duimgaten

• reflecterende print op achterkant

• luxe design van mouwen met jacuard stof

• sneldrogend materiaal

• hoog gesloten kraag

• ra glan mouwinzet

• steekzakken met sterke ritsen

FUNCTIONALS

Hooded Full Zip Top Dames II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• la dies fit

• modern all round training jack met capuchon

• lange mouwen met een duimgat

• reflecterende print op achterkant

• luxe design van mouwen met jacuard stof

• sneldrogend materiaal

• hoog gesloten kraag

• ra glan mouwinzet voor draagcomfort

• steekzakken met sterke ritsen

ART.NR. 408028

€ 44,99

ART.NR. 408610

€ 44,99

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Antraciet 408028 - 8900 Zwart - Antraciet 408610 - 8900
147

FUNCTIONALS

Hardloopjas

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• waterafstotend en winddicht

• langere achterzijde

ART.NR. 457004

€ 52,99

• sterke rits met extra stof bij de nek voor draagcomfort

• ra glan mouwinzet voor extra comfort

• elastische binding aan onderkant mouwen

• tunnel met koord aan onderkant

• steekzakken met rits

• sleutelzakje aan mouw

• ventilatie panels op de rug en in de oksels

• reflecterende print op de schouders en rug

FUNCTIONALS

Hardloopjas Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• waterafstotend en winddicht

• langere en ronde achterzijde

ART.NR. 457600

€ 52,99

• sterke rits met extra stof bij de nek voor draagcomfort

• ra glan mouwinzet voor extra comfort

• elastische binding aan onderkant mouwen

• tunnel met koord aan onderkant

• steekzakken met rits

• sleutelzakje aan mouw

• ventilatiepanels op de rug en in de oksels

• reflecterende prints op schouders en rug

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 457600 - 8000
7090
Lila
457600 -
Neon Geel 457600 - 4004 Zwart 457004 - 8000
- 9911
Army Green 457004 Neon Geel 457004 - 4004
148

FUNCTIONALS

Thermal Vest

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% nylon

ART.NR. 467000

€ 54,99

• comfortabel gewatteerde bodywarmer voor off pitch gebruik

• w aterafstotend

• reflecterende print achterzijde

• steekzakken met sterke rits

• sterke rits met extra stof bij de nek voor draagcomfort

FUNCTIONALS

Thermal Top

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% nylon

• 2e materiaal: 85% polyester, 15% elastaan

• gebreide, gebrushte mouwen met duimsgaten

• gewatteerde main body

• comfortabel gewatteerd jack voor off pitch gebruik

• reflecterende print achterzijde

• steekzakken met sterke rits

ART.NR. 408022

€ 69,99

• sterke rits met extra stof bij de nek voor draagcomfort

• ge en zijnaad

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 467000 - 8000 Zwart 408022 - 8000
149

PLAZA

Hooded Half Zip Top

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• luxe en comfortabel off pitch reisjack met capuchon

• sterke rits tot net onder de borst

• twee steekzakken voorzien van sterke rits

• ho oggesloten ronde hals

PLAZA

Full Zip Top

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• luxe en comfortabel off pitch reisjack

• twee steekzakken voorzien van sterke rits

• ho oggesloten ronde hals

• sterke volledige rits aan voorzijde

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR. 408033
ART.NR. 408034
Beige 408033 - 8299 Beige 408034 - 8299 Zwart 408033 - 8000 Zwart 408034 - 8000 Minstens leverbaar tot einde 2027
€ 52,99 € 52,99 150
Minstens leverbaar tot einde 2027

PLAZA

Brush Hooded Half Zip Top

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• luxe en comfortabel off pitch reisjack met capuchon

• binnenkant gevoerd met zacht materiaal

• twee steekzakken voorzien van sterke rits

• ho oggesloten ronde hals

• sterke rits tot net onder de borst

• mo uwen afgewerkt met flexibel rib boord

• contrasterende stoffen met structuur op linkerborst en mouwen ART.NR.

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
408036
Stormy Grey 408036 - 9505
54,99 151
Minstens leverbaar tot einde 2027

FIELD

Woven Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• zon der binnenbroek

ART.NR. 437203

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• zakken met rits

BASE

Sweat Shorts

SR XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 75% cotton, 20% polyester, 5% elastane

• elastische tailleband met trekkoord

• zakken met rits aan de zijkant

• comfortabel off pitch short

FUNCTIONALS

Woven Shorts II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• sn eldrogend, rekbaar materiaal

• elastische tailleband met trekkoord

• steekzakken met sterke ritsen

• la ser cut mesh op achterzijde geeft een rijke uitstraling en zorgt voor extra ventilatie

• elastische kruis- en binnenbeeninzet voor meer bewegingsvrijheid ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR. 438007
437003
437203 - 7000
Navy
437203 - 8000
437003 - 2000
437003 - 7000
Zwart
Wit
Navy
437003 - 8000
Zwart
438007 - 8000
438007 - 9990
Zwart
Antraciet
- 9999 € 23,99 € 25,99 € 29,99 € 31,99 152
Grijs 438007

FUNCTIONALS

Aero Shorts Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 96% polyester, 4% elastane

• la dies fit

• elastische tailleband met platte koord

• sleutelzakje binnenzijde van mesh

• ventilerende mesh panels aan buitenbeen

• steekzakken aan beide zijden

ART.NR. 437601

€ 32,99

FUNCTIONALS

2-in-1 Shorts Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• sh ort met geïntegreerde legging als binnenbroek

• binnenbroek voorzien van telefoonzakje

• sn eldrogend, rekbaar materiaal

• elastische tailleband met trekkoord

• mesh stof op achterzijde voor optimale ventilatie

• reflecterende print op achterkant

FUNCTIONALS

2-in-1 Shorts

SR XS -

• 100% polyester

• sh ort met geïntegreerde legging als binnenbroek

• binnenbroek voorzien van telefoonzakje

• sn eldrogend, rekbaar materiaal

• elastische tailleband met trekkoord

ART.NR. 422002

€ 34,99

• twee steekzakken met sterke ritssluiting aan linkerzijde

• mesh stof op achterzijde voor optimale ventilatie

• reflecterende print op achterkant

FUNCTIONALS

Shorts II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

ART.NR. 422003

€ 27,99

• unisex sportshorts van sneldrogend, functioneel materiaal

• elastische tailleband met trekkoord

• steekzakken met sterke ritsen

ART.NR. 422600

€ 34,99

• tw ee steekzakken met sterke ritssluiting aan linkerzijde

[ OFF-PITCH ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 422002 - 8000 Zwart 422600 - 8000 S - M - L - XL - 2XL Zwart 437601 - 8000 Zwart 422003 - 8000
153

FUNCTIONALS

Wielren Shorts

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 80% polyamide, 20% elastane

ART.NR. 438006

• interlock met ClimaTec finish voor goede ventilatie

• elastische pijpen met anti-sllip aan onderzijde

• sleutelzakje aan de binnenkant van de tailleband zeem naadloos afgewerkt

• elastische tailleband met platte koord

• reflecterende print op achterkant

FUNCTIONALS

Wielren Shorts Dames

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 80% polyamide, 20% elastane

ART.NR. 438606

• interlock met Climatech finish voor goede ventilatie

• elastische pijpen met anti-slip aan onderzijde

• sleutelzakje aan de binnenkant van de tailleband zeem naadloos afgewerkt

• elastische tailleband met platte koord reflecterende print op achterkant

• ze em naadloos afgewerkt

• la dies fit

FUNCTIONALS

7/8 Tights Dames II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 79% polyester, 21% elastane

• stretch en sneldrogend materiaal

• schijnt niet door

ART.NR. 434609

€ 39,99

• steekzak op één pijp voor telefoon of pasje

• tailleband met trekkoord

• reflecterende prints achterop beide pijpen

FUNCTIONALS

Tights

SR : XS - S - M - L - XL - 2XL

• 87% nylon, 13% elastane

• dro ogt snel

• tight fit

ART.NR. 434005

€ 44,99

• elastische tailleband met platte koord

• zakje aan de achterkant met blinde rits

• reflecterend Stanno logo aan onderbeen

FUNCTIONALS

Tights Dames II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 79% polyester, 21% elastane

• stretch en sneldrogend materiaal

• schijnt niet door

ART.NR. 434608

• steekzak op één pijp voor telefoon of pasje

• tailleband met trekkoord

• reflecterende prints achterop beide pijpen

Zwart 434005 - 8000

Zwart 434608 - 8000

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 438606 - 8000 Zwart 438006 - 8000 Zwart 434609 - 8000
€ 44,99
39,99
39,99 154

CENTRO

Micro Trainingsbroek

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester ripstop

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• tw ee steekzakken, waarvan één met rits

• lange rits in beide pijpen (enkel tot knie)

• luxueuze uitstraling, zacht gevoel

ART.NR. 431102

€ 27,99

€ 29,99

BASE

Sweat Trainingsbroek

JR 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 75% cotton, 20% polyester, 5% elastane

• elastische tailleband met trekkoord

• zakken met rits aan de zijkant

• ribboorden aan onderkant

• regular fit

• comfortabele off pitch broek voor dagelijks gebruik

ART.NR. 434002

€ 38,99

€ 41,99

[ OFF-PITCH ]
Shorts
Pants
Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers
s
Shirts
Socks Tops
Jassen
Scheidsrechter
Antraciet 434002 - 9990 Zwart 431102 - 8000 Zwart 434002 - 8000 Grijs 434002 - 9999
155

FUNCTIONALS

Trainingsbroek

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• slim fit

• elastische tailleband met koord

• steekzakken aan beide zijden

• achterzak met rits

• all round trainingsbroek

ART.NR. 432004

FUNCTIONALS

Trainingsbroek II

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• slim fit

• elastische tailleband met koord

• steekzakken aan beide zijden

• achterzak met rits

• ton e-on-tone logo’s

ART.NR. 432008

432008 - 8000

FUNCTIONALS

Flex Trainingsbroek Dames

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 96% polyester, 4% elastane

• ladies fit

• vo ornamelijk geweven materiaal

ART.NR. 431601

€ 42,99

• buiten- en binnenzijde van de broekspijp zijn gebreid voor extra beweginsvrijheid

• gebreide sluiting bij de enkels

• ho ge tailleband met koord

• tw ee steekzakken met rits

• reflecterende print op kuiten

FUNCTIONALS

Flex Trainingsbroek

SR XS - S - M - L - XL - 2XL

• 96% polyester, 4% elastane

• vo ornamelijk geweven materiaal

• slim fit

ART.NR. 431003

• buiten- en binnenzijde van de broekspijp zijn gebreid voor extra beweginsvrijheid

• gebreide sluiting bij de enkels

• tailleband met koord

• tw ee steekzakken en rechter achterzak met rits

• reflecterende print op kuiten

431003 - 8000

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 432004 - 8000 Zwart 431601 - 8000 Zwart Zwart
34,99
42,99
156
€ 34,99

PLAZA Pants

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• luxe en comfortable off pitch pant

• steekzakken met sterke ritsen

• tailleband met aansnoerkoord

ART.NR. 432009

PLAZA

Brush Pants

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• luxe en comfortable off pitch pant met zachte voering

• steekzakken met sterke ritsen

• elastische tailleband met trekkoord

• elastische ribboorden aan onderzijde

• contrasterende stoffen met structuur

ART.NR. 432010

[ OFF-PITCH ]
Shorts
Pants
Ballen Accessoires Sporttassen Keepers
s
Shirts
Socks Tops
Jassen Off-Pitch
Scheidsrechter
Stormy Grijs 432010 - 9505
Beige
-
Zwart 432009 - 8000
432009
8299
Minstens leverbaar tot einde 2027 Minstens leverbaar tot einde 2027
47,99
44,99 157

KEEPERS

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
158
[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s SHIRTS 160 SETS 162 BROEKEN 165 PROTECTIE 166 KOUSEN 169 JUNIOR HANDSCHOENEN 170 SENIOR HANDSCHOENEN 177 159

VORTEX

Keeper Shirt

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• ronde hals

• ge sublimeerde print op voor- en achterzijde

• ra glan mouwinzet voor draagcomfort

• kraag van zachte stof in twee kleuren

Minstens leverbaar tot einde 2025

ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
415005
-
Zwart - Neon Geel
415005
8004
160
€ 34,99

VORTEX

Lange Mouw Keeper Shirt

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL - 3XL

• 100% polyester

• ge sublimeerde print op voor- en achterzijde

• ra glan mouwinzet voor draagcomfort

• kr aag van zachte stof in twee kleuren

• manchetten van elastisch rib-materiaal

• senior: geen padding op ellebogen

• junior: met padding op ellebogen

ART.NR. 415004

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Oranje - Zwart 415004 - 3800 Magenta - Zwart 415004 - 6680 Zwart - Neon Geel 415004 - 8004 Minstens leverbaar tot einde 2025
161
€ 34,99 € 36,99

TRICK Keeper Set

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ge sublimneerde voorzijde

• ra glan mouwinzet voor draagcomfort

• ron de hals

• sh ort zonder binnenbroek

ART.NR. 415006

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Geel 415006 - 4000 Minstens leverbaar tot einde 2027
57,99 162

TRICK

Lange Mouw Keeper Set

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% recycled polyester

• re gular fit

• ge sublimneerde voorzijde

• ra glan mouwinzet voor draagcomfort

• ron de hals

• shirt: juniormaten met padding op de ellenbogen

• sh ort zonder binnenbroek

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 415007
Mint 415007 - 1160 Paars 415007 - 7670 Geel 415007 - 4000
54,99 € 59,99 163
Minstens leverbaar tot einde 2027

BLITZ

Keeper set

JR : 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• lange mouwen met padding op de ellebogen

• V-hals van zachte comfortabele stof

• manchetten van elastische ribstof

• gesublimeerde print aan voor- en achterzijde

• short zonder binnenbroek ART.NR. 415003

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Antraciet - Zwart 415003 - 9060 Neon Geel 415003 - 4190 Groen 415003 - 1000
52,99
57,99 164

BOUNCE

Keeper Shorts

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• beschermende padding op de heupen

• regular fit

• elastische tailleband met aansnoerkoord

ART.NR. 424103

BOUNCE

Keeper Trainingsbroek

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• perfect geschikt voor training en competitie

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• protectie padding op de heupen en knieën

• elastisch rib-materiaal onderaan de pijpen

ART.NR. 425105

CHESTER

Keeper Trainingsbroek

JR : 116 - 128 - 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 100% polyester

• perfect geschikt voor training en competitie

• elastische tailleband met aansnoerkoord

• protectie padding op de heupen en knieën

• elastisch rib-materiaal onderaan de pijpen

ART.NR. 425103

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 425103 - 8000 Zwart 425105 - 8000
39,99
34,99 € 39,99 € 37,99 € 34,99 € 39,99
26,99 € 29,99 165
Zwart 424103 - 8000

EQUIP

Protection Shirt

JR : 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• protectieshirt met lange mouwen

ART.NR. 415202

€ 47,99

• biedt bescherming door de schokabsorberende foam padding

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

EQUIP

Protection Tights

JR : 140 - 152 - 164

SR S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

ART.NR. 425203

• vo orzien van schokabsorberende foam bescherming op heupen en knieën

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

EQUIP

Protection Shorts

JR : 140 - 152 - 164

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

ART.NR. 424202

€ 42,99

• vo orzien van schokabsorberende foam bescherming op de heupen

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 415202 - 8000 Zwart 424202 - 8000 Zwart 425203 - 8000
166
€ 51,99

EQUIP

Anti Abrasion Shirt

SR S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

ART.NR. 415204

€ 49,99

• protectie shirt met lange mouwen voorzien van anti-slijtage coating

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

EQUIP

Anti Abrasion Tights

SR S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

ART.NR. 425205

• vo orzien van anti-slijtage coating bescherming bij heupen en knieën om slijtage te voorkomen

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

EQUIP

Anti Abrasion Shorts

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

• vo orzien van anti-slijtage coating op de heupen

ART.NR. 424204

€ 44,99

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 425205 - 8000 Zwart 415204 - 8000
54,99
Zwart 424204 - 8000
167

EQUIP

Protection Pro Shirt

SR S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• protectieshirt met lange mouwen

• vo or keepers die extra bescherming willen

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

ART.NR. 415203

• vo orzien van extra schokabsorberende EVA-foam op ellebogen

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

EQUIP

Protection Pro Tights

SR S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

ART.NR. 425204

• vo orzien van schokabsorberend EVA foam bescherming op de heupen

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

EQUIP

Protection Pro Shorts

SR : S - M - L - XL - 2XL

• 91% polyester, 9% elastane

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

ART.NR. 424203

• vo orzien van schokabsorberend EVA foam bescherming op de heupen

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 415203 - 8000 Zwart 424203 - 8000 Zwart 425204 - 8000
54,99
59,99
49,99 168

EQUIP

ART.NR. 483000

Maat : S - M - L

• 91% polyester, 9% elastane

• siliconenprint bij onderkant mouwen voor grip

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

• vo orzien van extra schokabsorberende EVA-foam op de ellebogen

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

• ideaal voor op het veld, in de zaal of voor andere harde ondergronden

EQUIP

Maat : S - M - L

• 91% polyester, 9% elastane

• elastisch, sneldrogend materiaal

• slim fit

ART.NR. 483001

• vo orzien van extra schokabsorberende EVA-foam op de kneiën

• zo min mogelijk naden gebruikt om irritatie te voorkomen

• ideaal voor op het veld, in de zaal of voor andere harde ondergronden

483000 - 8000

HIGH IMPACT II

Keeper Kousen

SR 36/40 - 41/44 - 45/48

• 70% recycled polyester, 14% polyamide, 13% p olypropylene, 3% elastane

• drielaags stootkussen voor optimale valprotectie

• preventieve werking om blessures te voorkomen

ART.NR. 440124

• be schermende impactzones rondom enkel, kuit en knie

• gebreide mesh-structuur aan de achterzijde

• optimale vochtregulatie

• ho og stretchgehalte

• anatomische voet

• links-rechts indicatie

• te en met platte naad om irritatie te voorkomen

8000

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart 440124 - 8000 Wit 440124 - 2000 Protection Pro Elleboog Sleeve Protection Pro Knie Sleeve Zwart Zwart
169
483001 -
€ 34,99 € 18,99 € 29,99

sponsorships Keepers

In 1990 lanceerde Stanno de eerste collectie keepershandschoenen. Met innovatief gebruik van foam en vingerprotectie zette het merk een nieuwe standaard voor keepers. Sindsdien wordt elke nieuwe collectie ontwikkeld in nauwe samenwerking met keepers op het hoogste niveau. Zo komen technologie en ervaring in elke handschoen samen – voor een optimaal resultaat. Stanno werkt intensief samen met keepers en clubs op het hoogste niveau. De expertise van deze professionals is van grote waarde voor het ontwikkelen van nieuwe keepershandschoenen en collecties. Daarnaast staan deze keepers natuurlijk dagelijks met Stanno handschoenen onder de lat.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Grip, pasvorm & prijs­kwaliteit Ervaring in het ontwikkelen van keepershandschoenen Ontwikkelt door en voor keepers voor keepers, door keepers
Nr. 1 Profkwaliteit
30 Jaar
170
Stijn van Gassel Excelsior Rotterdam -
NL
[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks
Pants
Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Tops
Jassen
Etienne Vaessen RKC Waalwijk - NL Sten Kremers Jong Ajax - NL Devin Remie Jong FC Utrecht - NL
171
Ennio van der Gouw Zulte Waregem - BE

Foam informatie

HYPER FOAM PLUS is een ultrazachte en een nog dikkere foam dan de Hyper Foam. Dit zorgt voor een nóg betere grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden. Het absorberende vermogen is aanzienlijk verbeterd, wat zorgt voor een optimale impactreductie en voor een nog betere balcontrole. Een bijkomend voordeel van Hyper Foam Plus is de verbeterde, langere levensduur.

HYPER FOAM zorgt voor optimale grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden, dankzij het absorberende vermogen van het foam. Hyper Foam garandeert optimaal draagcomfort en verhoogt de balcontrole dankzij de uitstekende impactreductie.

AQUA FOAM biedt uitstekende grip onder alle weersomstandigheden en is in het bijzonder gericht op natte weersomstandigheden. De zachtere en meer open foamstructuur neemt water op, wat de grip bij nat weer met 25% verbetert. De handschoenen zijn ook uitstekend te gebruiken bij droog weer en bevatten een extra schokabsorberende functie, om de impact van harde schoten te verminderen.

SUPER SOFT PROFI FOAM heeft uitstekende eigenschappen voor betrouwbare grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden en biedt daarnaast een uitstekende demping. Het gebruik van de juiste materialen vergroot de duurzaamheid en garandeert optimaal draagcomfort.

SOFT FOAM biedt betrouwbare grip en uitstekende demping. Soft Foam garandeert maximale balcontrole en optimaal draagcomfort.

One Piece Fit Design

Het soepele, lichtgewicht materiaal van de polsband loopt door over de bovenhand en zorgt voor een nog betere aansluiting om de huid. Het OPF design resulteert bovendien in een extra lichte handschoen.

Vingerprotectie

Stevige, flexibele strips aan de bovenzijde van de vingers zorgen voor een goede bescherming tegen blessures bij contact met de bal. De flexibiliteit van de strips garandeert dat buigzaamheid gewaarborgd blijft bij het uitgooien, stompen en vangen van de bal.

Grip droog weer

Grip nat weer

Demping

Slijtvastheid

bbbbb bbbbb bbbbb bbbb b bbbb b bbbb b bbbb b bbb bb bbb bb bbbbb bbbb b bbb bb bbbb b bbb bb bbbb b bbb bb bbbb b bbb bb bbb bb bbbb b

Grip bij droog weer

De klevende eigenschappen van foam zijn bepalend voor een optimale grip en de beste keeperprestaties. Op deze klevende eigenschappen zijn de weersomstandigheden van grote invloed. Spelen bij droog weer vraagt om specifieke eigenschappen van het foam om te komen tot optimale prestaties.

Grip bij nat weer

Vochtige en natte omstandigheden beïnvloeden de grip van de handschoen. Deze omstandigheden vragen daarom om andere bestanddelen voor een optimale grip. Een zachte en meer open foamstructuur die water kan opnemen is bij uitstek geschikt voor natte weersomstandigheden.

Demping

Naast grip is ook demping een bepalende factor voor het kiezen van de juiste handschoen. Hoe zachter en dikker het foam, hoe beter de impact van de bal kan worden geabsorbeerd. De dikte van het basismateriaal van de handschoen is ook bepalend voor de mate van demping.

Slijtvastheid

Latex foam is een erg zacht materiaal dat een speciale behandeling nodig heeft. Regelmatig balcontact en contact met de ondergrond leidt tot slijtage van het foam. De mate van slijtage wordt vooral bepaald door de oppervlaktestructuur en de dichtheid van het foam. Er is minder slijtage bij een meer stugge en grove foamstructuur.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
172

Rollfinger-model

Bij een Rollfinger-model wordt het latex foam in de handschoen om de vinger heen gerold. Zo is de vinger volledig omgeven door foam, zonder stiknaden. Rollfinger handschoenen zitten strakker om de vingers, voor nog meer contact met de bal en een dempend geheel.

Rollfinger negatief

Bij een negatief gestikt rollfinger-model wordt het latex foam om de binnenkant van de vinger heen gerold. Dit vergroot het foam oppervlakte en daardoor de grip. De stiknaden zitten aan de binnenkant verwerkt waardoor de handschoen strakker om de vingers sluit. Dit vergroot het de balcontrole.

Vlakke hand positief

Bij keepershandschoenen met vlakke hand, positief gestikt, zitten de stiknaden aan de buitenzijde van de vingers. De handschoen zit daardoor wat ruimer om je hand heen. Het foam oppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt vergroot, waardoor het oppervlak om de bal te vangen groter is.

Vlakke hand negatief

Keepershandschoenen

Eén van de belangrijkste eigenschappen van keepershandschoenen, is de manier waarop de handschoenen gestikt zijn. Dit is bepalend voor de balcontrole, de grip en het draagcomfort.

Bij keepershandschoenen met vlakke hand, negatief gestikt, zitten de stiknaden aan de binnenzijde van de vingers. De handschoen sluit strakker om de vingers, waardoor het gevoel van balcontrole wordt vergroot. De strakke pasvorm geeft meer gevoel bij het vangen en gooien van de bal.

Hybride positief

Bij deze handschoen worden de voordelen van de stiknaden aan de buitenzijde van de vingers (vlakke hand, positief gestikt) en het rollfinger-model ge combineerd. De vinger wordt omgeven door foam, en het foam oppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt nog verder vergroot.

Hybride negatief

De voordelen van het rollfinger systeem en stiknaden aan de binnenzijde van de vingers gecombineerd. De handschoen sluit strakker om de vingers vanwege de stiknaden aan de binnenzijde en wordt daarbij ook nog volledig omgeven door foam. Het oppervlak aan de binnenzijde van de hand wordt nog verder vergroot, hierdoor is het oppervlak om de bal te vangen nog groter.

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Blaze JRVolare Ultra JR IIIUltimate Grip OPFMighty II Volare Ultra II Blaze Volare Ultra III
V Ultimate Grip Aqua RFH III
Hardground
JR II Thunder JR VI Power Shield V
Volare
JR II Ultimate Grip JR III Ultimate Grip III Hardground JR V
Ultimate Grip Volare Match II
IV 173
Thunder VI Ultimate Grip

VOLARE JR II

Junior Keepershandschoenen

JR : 3 - 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Flathand Positive

• ma ximale balcontrole en uitstekende grip

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

ULTIMATE GRIP JR II

Junior Keepershandschoenen

SR : 3 - 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Rollfinger

• ke epershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping

• rollfinger model vergroot het vang oppervlak, voor beter grip op de bal

• polsband voor perfecte pasvorm

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR. 480242 Rood 480242 - 6000
ART.NR. 481403 Zwart - Grijs - Oranje 481403 - 8930 € 22,99 € 26,99 174

ULTIMATE GRIP JR III

Junior Keepershandschoenen

JR : 3 - 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Rollfinger model vergroot het vang oppervlak, voor beter grip op de bal

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

• ke epershandschoen met soft foam voor betrouwbare grip en uitstekende demping

Junior Keepershandschoenen

JR : 3 - 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Rollfinger model vergroot het vang oppervlak, voor beter grip op de bal

• polsband voor perfecte pasvorm

• ideaal voor kunstgras en hardere ondergronden

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
HARDGROUND JR V
ART.NR. 481408
ART.NR. 480250 Wit - Rood 480250 - 2600 Geel - Zwart 481408 - 4800 € 28,99 € 32,99 175

THUNDER JR VI

Junior Keepershandschoenen

JR : 3 - 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Flathand Positive

• ma ximale balcontrole en uitstekende grip

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

• met vingerprotectie ART.NR.

BLAZE JR

Junior Keepershandschoenen

SR : 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• vergroot foamoppervlak voor uitstekende grip en balcorntrole

• siliconen inzet op punchzone

• vlak op polsband uitstekend te bedrukken

• strakke fitting ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
481400
481400 - 3800
Oranje
- Zwart
481405
€ 37,99 € 39,99 176
Groen - Zwart - Geel 481405 - 1840

VOLARE ULTRA JR III

Junior Keepershandschoenen

JR 3 - 4 - 5 - 6 - 7

• Soft Foam

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• siliconen punchzone op de vingers

• On e piece fit

• ma ximale balcontrole en uitstekende grip

• strakke fitting

Senior Keepershandschoenen

SR

• Soft Foam

• Flathand Negative

• verbeterde balcontrole door strakke fitting

• elastische mesh inzet op vingers voor ventilatie en flexibiliteit

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 480246 Zwart - Grijs - Geel 480246 - 8940
VOLARE MATCH II
7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11
7 -
ART.NR. 481402 Zwart - Grijs - Oranje 481402 - 8930 € 49,99 € 49,99 177

HARDGROUND V

Senior Keepershandschoenen

SR 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11

• Soft Foam

• Rollfinger Flathand Hybride Positive

• verbeterde balcontrole door strakke fitting

• polsband voor perfecte pasvorm

• ideaal voor kunstgras en hardere ondergronden

POWER SHIELD V

Senior Keepershandschoenen

SR 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11

• Soft Foam

• Flathand Positive

• verbeterde balcontrole door strakke fitting

• met vingerprotectie

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR. 481406 Wit - Zwart 481406 - 2800
ART.NR. 481407
€ 59,99 € 59,99 178
Geel - Zwart 481407 -
4800

ULTIMATE GRIP III

Senior Keepershandschoenen

SR

• Super Soft Profi Foam

• professionele keepershandschoen

• super soft profi foam en vergroot vangoppervlak

• betrouwbare grip in alle weersomstandigheden

• rollfinger model vergroot het vang oppervlak, voor beter grip op de bal

• mesh inzet voor ventilatie

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

ULTIMATE GRIP AQUA RFH

Senior Keepershandschoenen

SR : 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12

• Aqua Foam

• Rollfinger Flathand Hybride Positive

• On e Piece Fit design (OPF) garandeert optimale aansluiting om de bovenhand

• uit stekende grip in alle weersomstandigheden

• ho ge impactreductie bij tegenhouden van de bal

• RFH positive

• me sh-inzet voor ventilatie en optimale flexibiliteit bij vangen, stompen en uitgooien

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
III
ART.NR. 480240 Royal 480240 - 5000
7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11
ART.NR. 480241 Rood 480241 - 6000 € 61,99
64,99 179

ULTIMATE GRIP IV

Senior Keepershandschoenen

SR 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12

• Super Soft Profi Foam

• Rollfinger Negative

• professionele keepershandschoen

• super soft profi foam en vergroot vangoppervlak

• siliconen punchzone op de vingers

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

• latex aan binnenzijde van de polsband voor extra grip

THUNDER VI

Senior Keepershandschoenen

SR 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11

• Super Soft Profi Foam

• Flathand Negative

• sup er soft profi foam en vergroot vangoppervlak

• verbeterde balcontrole door strakke fitting

• uitneembare vingerprotectie

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
ART.NR. 481404 Groen - Zwart - Geel 481404 - 1840
ART.NR. 480249 Wit - Rood 480249 - 2600 € 79,99
69,99 180

ULTIMATE GRIP OPF

Senior Keepershandschoenen

SR

- 7.5

• Super Soft Profi Foam

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• professionele keepershandschoen

• sup er soft profi foam en vergroot vangoppervlak

• stevige en ademend Breataprene stof

• ventilatiegaten tussen de vingers

• siliconen punchzone op de vingers

• On e Piece Fit design (OPF) garandeert optimale aansluiting om de bovenhand

• latex aan binnenzijde van de polsband voor extra grip

ART.NR.

Senior Keepershandschoenen

SR

7.5

• Hyper Foam

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• fo am doorlopend op de vingertoppen

• stevige en ademend Breataprene stof

• siliconen punchzone op de vingers

• elastische polsband voor perfecte pasvorm

• latex aan binnenzijde van de vaste polsband voor extra grip

ART.NR.

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
MIGHTY II
7 -
- 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12
480247 Grijs - Oranje 480247 - 9300
7
- 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12
480248 Wit - Grijs 480248 - 2900
84,99
99,99 181

VOLARE ULTRA II

Senior Keepershandschoenen

SR 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12

• Hyper Foam Plus

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• vergroot foamoppervlak voor uitstekende grip en balcorntrole

• siliconen punchzone op de vingers

• On e Piece Fit design (OPF) garandeert optimale aansluiting om de bovenhand

• af neembare elastische polsband uitstekend te bedrukken

ART.NR.

Senior Keepershandschoenen

SR : 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12

• Hyper Foam Plus

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• vergroot foamoppervlak voor uitstekende grip en balcorntrole

• siliconen punchzone op de vingers

• On e Piece Fit design (OPF) garandeert optimale aansluiting om de bovenhand

• af neembare elastische polsband uitstekend te bedrukken

ART.NR.

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
BLAZE
481398
-
481398 - 3800
Oranje
Zwart
481401
8930
109,99
Zwart - Grijs - Oranje
481401 -
182
€ 99,99

VOLARE ULTRA III

Senior Keepershandschoenen

SR 7 - 7.5 - 8 - 8.5 - 9 - 9.5 - 10 - 10.5 - 11 - 12

• Hyper Foam Plus

• Rollfinger Flathand Hybride Negative

• gebreid materiaal voelt als tweede huid

• ademende stof en ventielatiegaten tussen de vingers

• siliconen punchzone op de vingers

• do orlopend latex op de binnenkant van polsen en duim voor meer grip

• On e Piece Fit design (OPF) garandeert optimale aansluiting om de bovenhand

[ KEEPERS ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
ART.NR. 480245 Zwart - Grijs - Geel 480245 - 8940 € 114,99 183

SPORTTASSEN

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
184
[ SPORTTASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s TEAMWEAR SPORTTASSEN CAMPO RUGTAS 186 SAN REMO TAS 187 MERANO TAS 188 LORETO TAS 190 PRO PRIME RUGTAS 191 PRO PRIME TAS 192 SQUAD RUGZAK 193 PREMIUM TEAMTAS 194 PREMIUM MEDIUM TROLLEY BAG 194 PREMIUM TEAM TROLLEY 194 OVERIGE SPORTTASSEN STANNO RUGZAK 194 SCHOENENTAS II 194 WATERZAK 194 RUGZAK MET BALLENNET 195 FUNCTIONALS RUGTAS III 195 FUNCTIONALS RAVEN TAS II 195 FUNCTIONALS SPORTTAS III 195 MEDICIJNTAS II 195 SPORTS RUGTAS XL 195 185

CAMPO

Rugtas

Maat : 42x31x20 cm (HxBxD)

• 600D polyester, stevige kwaliteit

• 2 zijvakken van mesh-materiaal

• gevoerde achterzijde voor draagcomfort

• extra sterke tweeweg ritsen

• ver stelbare schouderbanden

• vo orzien van hoofdvak en praktisch voorvak

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

ART.NR.

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
484842
Zwart 484842 - 8000 Royal 484842 - 5000 Rood 484842 - 6000
28,99 186

SAN REMO

Tas

Maat : 25x48x23 cm (HxBxD)

• 600D polyester, stevige kwaliteit

• groot voorvak met rits aan de lange zijde

• zijvak van mesh-materiaal

• ex tra vak binnenin voor telefoon/portemonaie

• ho ofdvak met tweewegrits

• verstelbare schouderband met zachte padding

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

• ventilerende mesh panels aan de zijden

• waterafstotende bodem met studs

• ex tra sterke tweeweg ritsen

ART.NR. 484834

[ SPORTTASSEN ]
Shorts
Pants
Ballen Accessoires Sporttassen Keepers
s
Shirts
Socks Tops
Jassen Off-Pitch
Scheidsrechter
Zwart 484834 - 8000 Navy 484834 - 7000 Royal 484834 - 5000
30,99 187
Rood 484834 - 6000

MERANO

Tas

Maat : 31x52x32 cm (HxBxD)

• 600D polyester, stevig materiaal

• ruim, verstevigd hoofdvak met u-vormige rits

• groot voorvak met rits

• zijvak van mesh-materiaal

• extra vak binnenin voor telefoon/portemonaie

• ventilerende mesh panels aan de zijden

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

• verstelbare schouderband met zachte padding

• waterafstotende bodem met studs

• extra sterke tweeweg ritsen

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno Zwart 484835 - 8000 Navy 484835 - 7000 Royal 484835 - 5000 Rood 484835 - 6000
ART.NR. 484835 € 33,99 188
[ SPORTTASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Geel 484835 - 4000 Groen 484835 - 1000
189
Oranje 484835 - 3000

LORETO

Tas

Maat : 33x63x34 cm (HxBxD)

• 600D polyester, extra sterk materiaal

• ruim, verstevigd hoofdvak met u-vormige rits

• groot voorvak met rits

• zijvak van mesh-materiaal

• ex tra vak binnenin voor telefoon/portemonaie

• ventilerende mesh panels aan de zijden

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

• verstelbare schouderband met zachte padding

• waterafstotende bodem met studs

• extra sterke tweeweg ritsen

ART.NR. 484836

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 484836 - 8000 Navy 484836 - 7000 Rood 484836 - 6000
€ 36,99 190
Royal 484836 - 5000

PRO

Prime Rugtas

Maat : 40x38x26 cm (HxBxD)

• 600D polyester, extra sterk materiaal

• ruim hoofdvak met u-vormige rits

• groot voorvak met rits

• zijvak van mesh-materiaal

• ventilerende mesh panels aan de zijden

• ex tra vakje met rits binnenin

• schoenenvak van waterafstotend materiaal en met studs

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

• verstelbare schouderbanden met zachte padding

• extra sterke tweeweg ritsen

ART.NR.

[ SPORTTASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
484838
Zwart 484838 - 8000 Navy 484838 - 7000 Rood 484838 - 6000
41,99 191
Royal 484838 - 5000

PRO

Prime Tas

Maat : 48x50x32 cm (HxBxD)

• 600D polyester, extra sterk materiaal

• ruim hoofdvak met u-vormige rits

• groot voorvak met rits

• zijvak van mesh-materiaal

• ventilerende mesh panels aan de zijden

• ex tra vakje met rits binnenin

• schoenenvak van waterafstotend materiaal en met studs

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

• verstelbare schouderbanden met zachte padding

• extra sterke tweeweg ritsen

ART.NR. 484837

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 484837 - 8000 Navy 484837 - 7000 Royal 484837 - 5000
€ 43,99 192
Rood 484837 - 6000

SQUAD

Rugzak

Maat : 55x32x20 cm (HxBxD)

• 600D polyester, extra sterk materiaal

• ex tra sterke tweeweg ritsen

• met schoenenvak en laptopvak

• verstelbare schouderbanden met zachte padding

• vuilwerende bodem

• badges voorzien klittenband voor extra personalisatie

ART.NR.

[ SPORTTASSEN ] Shirts Shorts
Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Socks Tops
484852
Zwart 484852 - 8000 Royal 484852 - 5000
44,99 193
Rood 484852 - 6000

PREMIUM

Teamtas

Maat 37x78x35 cm (HxBxD)

• extra grote tas voor de tenues van het hele team

• u-vormige rits

• rit svak in bovenklep

ART.NR. 484847

€ 43,99

Zwart 484847 - 8000

PREMIUM

Medium Trolley Bag

Maat 25x55x35 cm (HxBxD)

• U-vormige rits

• binnenvak met rits

• reflecterende details

• tw ee draagbanden

• uit schuifbaar handvat

• met wieltjes

ART.NR. 484851

€ 59,99

Zwart 484851 - 8000

PREMIUM

Team Trolley

Maat 37x78x35 cm (HxBxD)

• extra grote tas voor de tenues van het hele team

• ve rstevigde bodem

• u-vormige rits

• stevige handgrepen

ART.NR. 484846

€ 78,99

• verborgen uitschuifbaar handvat

• wi eltjes van siliconenmateriaal

• rit svak in bovenklep

• de t as is voorzien van twee grote schouderbanden

Zwart 484846 - 8000

STANNO

Rugzak

Maat : 47x37 cm (HxB)

• 100% polyester

ART.NR. 484839

• li chtgewicht rugzak van waterafstotend materiaal

• in clusief lus om aan op te hangen

• reflecterend logo

• ideaal voor gymspullen

• bovenzijde wordt gesloten door koorden aan te trekken

Maat : 35x20x15 cm (HxBxD)

• 600D polyester

• met band om te dragen

Zwart 484839 - 8000

SCHOENENTAS II

ART.NR. 485808

€ 9,99 € 13,99

• ge makkelijk in een sporttas te vervoeren

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

Zwart 485808 - 8000

WATERZAK

ART.NR. 484805

Maat : 33x21x21 cm (HxBxD)

• 600D polyester

• stevige waterzak voor max. 8 liter water

• 10 0% waterproof

• tw ee zijvakken voor bidons

• ron d model

€ 20,99

Zwart - Antraciet 484805 - 8900

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
194

RUGZAK

met ballennet

Maat : 42x34x21 cm (HxBxD)

• 600D polyester

• twe e zijvakken van mesh-materiaal

• tw ee ruime opbergvakken

• ballennet dat aan de tas te bevestigen is

ART.NR. 484801

FUNCTIONALS

Sporttas III

ART.NR. 484849

• gevoerde schouderband voor comfortabel dragen

• reflecterende details voor zichtbaarheid in het donker

FUNCTIONALS

Rugtas III

Maat : 50x31x15 cm (HxBxD)

• 2 mesh zakken aan de zijkant

• gevoerde achterzijde voor draagcomfort

• t weewegsritsen

• ver stelbare schouderbanden

• schoenenvak aan onderkant

Zwart 484801 - 8000

ART.NR. 484848

• ho ofdvak met laptop sleeve binnenin ritsvakje aan de zijkant geschikt voor een telefoon of sleutels

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

484848 - 8000 €

FUNCTIONALS

Raven Tas II

Maat : 32x48x24 cm (HxBxD)

• stijlvolle, rijk uitgevoerde sporttas

• groot hoofdvak

• schoenenvak van waterafstotend materiaal

ART.NR. 484841

• ex tra vak met rits aan de buitenzijde van de tas

• binnenvakje met rits

• schouderband met reflecterende print

• or anje voering

Maat : 28x58x28 cm (HxBxD)

• zak met rits aan de lange zijde

• geïntegreerd binnenzakje

• gevoerde achterzijde voor draagcomfort

• t weewegsritsen

• ver stelbare schouderbanden

• schoenenvak aan korte zijde

• 2 korte hengsels

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

Zwart 484849 - 8000

MEDICIJNTAS II

ART.NR. 484850

Maat : 26x36x23 cm (HxBxD)

• instelbare binnenvakken en ruim voorvak met dubbele rits

• vak onder klep met doorzichtig plastic

• kr uis en Stanno logo met reflecterende print

• ve rstelbare schouderband en twee draagriemen

• uit stekend te bedrukken

• in clusief waterfles

Zwart 484850 - 8000

SPORTS

Rugtas XL

Maat : 48x31x23 cm (HxBxD)

• 2 zijvakken van ventilerend mesh-materiaal

• gevoerde achterzijde voor draagcomfort

• t weewegritsen

• ver stelbare schouderbanden

ART.NR. 484845

• vo orzien van hoofdvak en praktisch achtervak, geschikt voor bijvoorbeeld een laptop of notitieboek

• reflecterende details voor betere zichtbaarheid in het donker

• elastisch koord aan de voorkant om een jas of een bal mee te nemen

Zwart 484845 - 8000

[ SPORTTASSEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart
484841 - 8000
33,99
36,99
38,99
38,99
36,99
43,99 195
Zwart

BALLEN

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
196
[ BALLEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s VELDVOETBALLEN 198 ZAALVOETBALLEN 204 OVERIGE VOETBALLEN 205 HANDBALLEN 206 OVERIGE BALLEN 207 197

SOLARIS

Super Light

MAAT: 5

• materiaal: PU

• uit stekende trainingsbal voor jeugd O7-O10

• voldoet aan richtlijnen KNVB

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• dual bonded bal

• gewicht 290- 310 gram

SOLARIS Light

MAAT: 5

• materiaal: PU

• uit stekende trainingsbal voor jeugd O11-O15

• voldoet aan richtlijnen KNVB

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• dual bonded bal

• gewicht 350-370 gram

SOLARIS

TT 5

MAAT: 5

• materiaal: PU

• uit stekende trainingsbal

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• dual bonded bal

• gewicht 425-435 gram

Wit - Goud 286007 - 2485

CLASSIC Super Light II

MAAT: SL3

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

∙ uitstekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O7

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 280-300 gram

CLASSIC Super Light II

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O8 t/m O10

• 3D-diamondstructuur

• stabiele vluchteigenschappen on der alle weersomstandigheden

• gewicht 290-310 gram

Wit - Rood 286959 - 2600

CLASSIC

Super Light II

MAAT: SL4

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O8 t/m O10

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 290-310 gram

Wit - Rood 286959 - 2600 - SL4

CLASSIC Energy TT II

MAAT: L5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O13 t/m O15

• lichter van gewicht voor damesvoetbal

• 3D-diamondstructuur

• stabiele vluchteigenschappen on der alle weersomstandigheden

• gewicht 360-380 gram

Wit - Roze 286963 - 2066 - L5

CLASSIC Super Light II

MAAT: SL5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O8 t/m O10

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 290-310 gram

Wit - Rood 286959 - 2600 - SL5

CLASSIC Energy TT II

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O16 t/m O19

• lichter van gewicht; o.a. geschikt voor damesvoetbal

• 3D-diamondstructuur

• stabiele vluchteigenschappen on der alle weersomstandigheden

• gewicht 410-420 gram

Wit - Roze 286963 - 2066 - 5

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Wit - Rood 286959 - 2600 - SL3 Wit - Royal 286008 - 2500
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
34,99 € 34,99
45,99
45,99
45,99 € 34,99
45,99 € 45,99
45,99 198
Wit - Rood 286009 - 2600

CLASSIC

Light 320 Grams II

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O11 t/m O12

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 310-330 gram

Wit - Royal 286965 - 2500

EREDIVISIE

Classic Light 24/25

MAAT: 5

CLASSIC Light II

MAAT: L5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O13 t/m O15

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 360-380 gram

Wit - Royal 286958 - 2500 - L5

CLASSIC TT II

CLASSIC Light II

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O13 t/m O15

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 360-380 gram

Wit - Royal 286958 - 2500 - 5

CLASSIC TT II

• design van de officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2024/2025

• vervaardigd uit high-quality PU

• uit stekende trainingsbal

• voldoet aan KNVB-richtlijnen

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• uniek design in het thema ‘Dream to be a star’

• han dgestikt, slijtvaste naden

Wit 287828 - 2000

CLASSIC TT II

MAAT: 5

MAAT: 3

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 330-340 gram

MAAT: 4

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 360-370 gram

Wit 286957 - 2000 - 4

CLASSIC TT II

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal met FIFA Basic keurmerk

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 425-435 gram

Wit

286957 - 2000 - 5

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal met FIFA Basic keurmerk

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstan digheden

• gewicht 425-435 gram

Wit - Goud 286957 - 2220 - 5

CLASSIC TT II

MAAT: TT5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal met FIFA Basic keurmerk

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandighe den

• gewicht 425-435 gram

Wit - Goud 286957 - 2220 - TT5

[ BALLEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Wit 286957 - 2000 - 3
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG € 45,99 € 45,99 € 45,99 € 45,99 € 45,99 € 45,99 € 45,99 € 45,99 € 45,99 199

AG Super Light II

MAAT: SL3

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O7

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 280-300 gram

CLASSIC

AG Light II

MAAT: L5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O11 t/m

O15

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 360-380 gram

CLASSIC

AG Super Light II

MAAT: SL4

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O8 t/m O10

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 290-310 gram

CLASSIC

AG TT II

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal met FIFA Basic keurmerk voor jeugd O16 t/m O19

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 425-435 gram

Geel - Grijs

286960 - 4900 - 5

CLASSIC

AG Super Light II

MAAT: SL5

• materiaal: duurzaam hightech-PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• uit stekende wedstrijd- en trainingsbal voor jeugd O8 t/m O10

• 3D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• gewicht 290-310 gram

Geel - Rood

286962 - 4600 - SL5

CHAMPIONS

Cup II

MAAT: 5

• materiaal:duurzaam High Tech PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• hoogwaardige wedstrijdbal met FIFA Quality keurmerk

• klassiek wit design

• uitstekende vluchteigenschappen

Wit

286013 - 2000

CHAMPIONS

Cup II

MAAT: 5

• materiaal: duurzaam High Tech PU

• handgestikt; slijtvaste naden

• hoogwaardige wedstrijdbal met FIFA Quality keurmerk

• uitstekende vluchteigenschappen

Wit - Zwart 286014 - 2800

PROF

Gold III

MAAT: 5

• materiaal; duurzaam High Tech PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• ho ogwaardige wedstrijdbal met FIFA Basic keurmerk

• 3 D-diamondstructuur

• st abiele vluchteigenschappen

Rose - Goud

286018 - 6602

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Geel - Rood 286962 - 4600 - SL4 Geel - Royal 286961 - 4500 - L5
CLASSIC
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
Geel - Rood 286962 - 4600 - SL3
45,99
45,99
€ 45,99
45,99
€ 59,99 €
200
€ 59,99 € 45,99 € 69,99

DIAMOND II

MAAT: 5

• materiaal: High Tech PU, premium kwaliteit

• handgestikt, slijtvaste naden

• wedstrijdbal van premium kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

Wit - Royal 286010 - 2500

BRILLANT

Retro II

MAAT: 5

• materiaal: High Tech PU met Micro Fibre, premium kwaliteit

• handgestikt, slijtvaste naden

• zw art/wit retro design

• we dstrijdbal van premium kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

BRILLANT

Energy

MAAT: 5

• handgestikt, slijtvaste naden

• vervaardigd uit glanzend high-tec Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

• gerecyclede binnenlaag

PLANET

APS

MAAT: 5

• materiaal: PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• vervaardigd uit hightech-PU (45% uit gerecyclede PET-flessen) met een polyester-onderlaag (80% van gerecyclede PET-flessen)

• zacht balcontact

• go ede vluchteigenschappen

Wit - Roze 286602 - 2620

BRILLANT II

MAAT: 5

• materiaal: High Tech PU met Micro Fibre, premium kwaliteit

• handgestikt, slijtvaste naden

• klassiek wit design

• wedstrijdbal van hoogste kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

Wit 286005 - 2000

BRILLANT

High Visible

MAAT: 5

• materiaal: High Tech PU Microfibre, premium kwaliteit

• opvallend design, extra zichtbaar in slechte weersomstandigheden

• vervaardigd uit glanzend high-tech Prof PU-microfiber in premium kwaliteit

• professionele wedstrijdkwaliteit met FIFA Quality Pro keurmerk

• optimale vluchteigenschappen

• handgestikt, slijtvaste naden

Oranje - Royal 286917 - 3500

[ BALLEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Wit - Zwart 286006 - 2800
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
Wit - Groen 286016 - 2100
84,99
89,99
€ 139,99 € 139,99 € 139,99
201
€ 139,99

EREDIVISIE

Mini

24/25

MAAT: MINI

• mini-editie van de officiële Eredivisie wedstrijdbal

s eizoen 2024/2025

• ma chinaal gestikt

• uniek design in het thema ‘Dream to be a star’

EREDIVISIE

Replica

MAAT: 5

24/25

• replica-editie van de officiële Eredivisie wedstrijdbal s eizoen 2024/2025

• ma chinaal gestikt

• uniek design in het thema ‘Dream to be a star’

Wit

- 2000

EREDIVISIE

Classic Light 24/25

MAAT: 5

Wit 287827 - 2000

• design van de officiële Eredivisie wedstrijdbal seizoen 2024/2025

• vervaardigd uit high-quality PU

• uit stekende trainingsbal

• voldoet aan KNVB-richtlijnen

• st abiele vluchteigenschappen onder alle weersomstandigheden

• uniek design in het thema ‘Dream to be a star’

• han dgestikt, slijtvaste naden

EREDIVISIE

Brillant APS 24/25

MAAT: 5

• officiële Eredivisie wedstrijdbal s eizoen 2024/2025

• vervaardigd uit glanzend hightech Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

• handgestikt, slijtvaste naden

• g erecyclede binnenlaag

• uniek design in het thema ‘Dream to be a star’

OFFICIAL SUPPLIER Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
287828 - 2000
287829
Wit 287826 - 2000 Wit
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
16,99
149,99
29,99
202
45,99

KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE

Replica 24/25

MAAT: 5

• Keuken kampioen Divisie Replica 24/25

• replica-editie van de officiële Keuken Kampioen Divisie wedstrijdbal seizoen 2024/2025

• ma chinaal gestikt

• uniek design in het thema ‘Shine bright like a diamond’

Wit 287831 - 2000

KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE

Brillant APS 24/25

MAAT: 5

• Keuken Kampioen Divisie Brillant APS 24/25

• of ficiële Keuken Kampioen Divisie wedstrijdbal seizoen 2024/2025

• vervaardigd uit glanzend hightech Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

• han dgestikt, slijtvaste naden

• gerecyclede binnenlaag

• uniek design in het thema ‘Shine bright like a diamond’

Wit

287830 - 2000

BUNDESLIGA

Brillant APS 24/25

MAAT: 5

• officiële Bundesliga wedstrijdbal seizoen 2024/2025

• vervaardigd uit glanzend hightech Prof PU-microfiber oppervlak in premium kwaliteit

• 3D -diamantstructuur op het volledige materiaaloppervlak voor optimale vluchteigenschappen

• helderwitte panelen zorgen voor een zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht

• FIFA Quality Pro keurmerk

• han dgestikt, slijtvaste naden

• gerecyclede binnenlaag

Wit

287833 - 2000

OFFICIAL SUPPLIER OFFICIAL SUPPLIER [ BALLEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
€ 159,99
149,99
29,99 203

FUTSAL

Basic Pro TT

MAAT: 4

• materiaal: PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• zaalvoetbal van uitstekende trainingskwaliteit

• sterk verminderd springgedrag

• omvang: 63 cm

FUTSAL Speed

MAAT: 4

• materiaal: PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit

• sterk verminderd springgedrag

• omvang: 63 cm

BRILLANT

APS Futsal II

MAAT: 4

• materiaal: PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• we dstrijdbal van de hoogste kwaliteit

• FIFA Quality Pro

• sterk verminderd springgedrag

• ex treem zacht balcontact

APUS

Light Futsal

MAAT: 4

• materiaal: PU

• handgestikt, slijtvaste naden

• tr ainingsbal voor de jeugd

• lichtgewicht; 350-370gr

• sterk verminderd springgedrag

FUTSAL Hyper TT

MAAT: 4

• materiaal: PU

• dual bonded innovatie: deels gelijmde, deels gestikte naden en gelaagde butyl-blaas

• zaalvoetbal van professionele wedstrijdkwaliteit

• sterk verminderd springgedrag

• omvang: 63 cm

Wit - Groen 286020 - 2100

Geel - Oranje 287979 - 4300

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Wit - Geel 286021 - 2400 Wit - Royal 286910 - 2500
DERBYSTAR IS DE TROTSE OFFICIËLE WEDSTRIJDBALLEVERANCIER VAN DE FA NATIONAL FUTSAL SERIES DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
44,99 € 54,99
64,99
44,99
69,99 204
Wit - Groen 287980 - 2100

STREETBALL

MAAT: 5

• rubberen straatvoetbal

• li chtgewicht

• stoer design

- 7300

STREET

Soccer Ball

MAAT: 5

• materiaal: soft PVC

• ma chinaal gestikt

• stoer design

STREETBALL

MAAT: 5

• rubberen straatvoetbal

• li chtgewicht

• stoer design

PUPIL

Van De Week Bal

MAAT: 5

• geschikt als geschenk/aandenken voor ‘Pupil van de week’

1166

MULTIKICK

Mini

MAAT: MINI

• materiaal: PU

• sp eciaal voor techniektraining

STREET

Soccer Ball

MAAT: 5

• materiaal: soft PVC

• ma chinaal gestikt

• stoer design

MULTIKICK

• verbetert balaanname, balans en schot

• zowel voor spelers als keepers

• met verstelbare, elastische band

MAAT: 5

• materiaal: PU

• sp eciaal voor techniektraining

• verbetert balaanname, balans en schot

• zowel voor spelers als keepers

• met verstelbare, elastische band

- 0000

Wit -

287950 - 2400

ALLSTARS

Football

MAAT: 5

• machinaal gestikt

• stoer design

• vo or harde ondergronden

[ BALLEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
-
- 6404
Rood
Neon Geel 287957
Blauw - Rood 286022
- 5560
Geen kleur
287900
Geel
Oranje
Blue -
287945 - 5333
Mint - Roze - Zwart 287957 - Navy - Oranje 287906
€ 21,99 DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG € 12,99 € 21,99 € 26,99 € 12,99 € 21,99 € 22,99 € 39,99 205
Zwart - Zilver - Grijs 287906 - 8910

LIGHT

Grippy Handbal

MAAT: 00

• materiaal: HPU 800

• tr ainingsbal voor kinderen en tieners

• Dual Bonded

• EHF-Approved

• optimale grip

• kr asbestendig

• ze er zacht balcontact dankzij innovatieve schuimlaminering

Geel

387952 - 4000 - 00

TUCANA

Handbal

MAAT: 1 - 2 - 3

• materiaal: HPU 1000

• uit stekende trainingsbal

• EHF-approved

• go ede grip met én zonder hars

• za cht balcontact dankzij 3mm laminering

LIGHT

Grippy Handbal

MAAT: 0

• materiaal: HPU 800

• tr ainingsbal voor kinderen en tieners

• Dual Bonded

• EHF-Approved

• optimale grip

• kr asbestendig

• ze er zacht balcontact dankzij innovatieve schuimlaminering

Oranje

387952 - 3000 - 0

SOLERA

Handbal

MAAT: 1 - 2 - 3

LIGHT

Grippy Handbal

MAAT: 1

• materiaal: HPU 800

• tr ainingsbal voor kinderen en tieners

• Dual Bonded

• EHF-Approved

• optimale grip

• kr asbestendig

• ze er zacht balcontact dankzij innovatieve schuimlaminering

SOLERA

Handbal

MAAT: 1 - 2 - 3

Royal 387946 - 5000

ATTACK TB

Handbal

MAAT: 2 - 3

• materiaal: HPU 1500

• uit stekende trainingsbal

• EHF-approved

• go ede grip met én zonder hars

• Zero-Wing techniek voor optimale rondheid en balans

• za cht balcontact dankzij 3mm laminering

Wit

387907 - 2000

ULTIMATE

Replica CL 24 Handbal

MAAT: 0 - 1 - 2 - 3

• materiaal: HPU 1500

• uit stekende trainingsbal

• EHF-approved

• go ede grip met én zonder hars

• Zero-Wing techniek voor optimale rondheid en balans

• za cht balcontact dankzij 3mm laminering

Oranje

387907 - 3000

ULTIMATE

EHF CL 24 Handbal

MAAT: 2 - 3

• uitstekende wedstrijd- en trainingsbal

• EHF-approved

• go ede grip met én zonder hars

• materiaal: HPU 1000

• uit stekende handgestikte trainingsbal

• EHF-approved

• za cht balcontact dankzij 3mm laminering

Wit - Goud

387954 - 2220

• materiaal: HPU 1800

• handgestikte wedstrijdbal van de hoogste kwaliteit

• EHF-approved

• go ede grip met én zonder hars

• Zero-Wing techniek voor optimale rondheid en balans

• ex treem zacht balcontact dankzij 4mm laminering

Wit - Goud

387953 - 2220

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Royal - Oranje 387948 - 5300
Mint 387952 - 1160 - 1
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
30,99 € 30,99
30,99 € 44,99
39,99 € 30,99 € 35,99 € 39,99
95,99 206

KIDS

Soft Handbal

MAAT: 0

• materiaal: schuim met PU oppervlak

• bal van extra zacht rubber

• sp eciaal voor kinderen die beginnen met handbal

KIDS

Soft Handbal

MAAT: 1

• materiaal: schuim met PU oppervlak

• bal van extra zacht rubber

• sp eciaal voor kinderen die beginnen met handbal

Groen 387927 - 1000

CHAMPION

Beach Volleybal

MAAT: 4

• materiaal: VPUF 2000

• vervaardigd uit zacht water af stotend VPUF 2000 materiaal

• s trandvolleybal

Royal - Wit - Zwart 387912 - 5280

Blauw 387927 - 5130

STREET

Basketbal

MAAT: 7

• materiaal: rubber

• ba sketbal in retro design

• gemaakt van slijtvast rubber

Wit - Zwart 387918 - 2800

[ BALLEN ] Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
DERBYSTAR EN SELECT ZIJN NIET VERKRIJGBAAR IN BELGIË/LUXEMBURG
20,99
26,99
20,99
20,99 207

ACCESSOIRES

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
208
Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires [ ACCESSOIRES ] Sporttassen Keepers Scheidsrechter s BAL ACCESSOIRES 210 TRAININGS/WEDSTRIJD ACCESSOIRES 211 SCHOENEN 214 PROTECTIE 218 AANVOERDERSBANDEN 222 PETTEN/MUTSEN/ NEKWARMERS/HANDSCHOENEN 223 SLIPPERS 224 BIDONS 224 FITNESS/RUNNING/CYCLING ACCESSOIRES 225 209

voor 1 bal

Maat: ONE SIZE

• materiaal: polyester

• vo or één bal

voor 5 ballen

Maat: ONE SIZE

BALLENZAK voor 10 ballen

Maat: ONE SIZE

voor 5 ballen

Maat: ONE SIZE

• materiaal: polyester

• vo or vijf ballen

• materiaal: polyester

• vo or tien ballen

Royal 489800 - 5000 Wit 489836 - 2000 Wit

BALVENTIEL

Naalden

Maat: ONE SIZE

• materiaal: aluminum

• set van drie

DUAL ACTION Pomp

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• pompt op in beide bewegingsrichtingen

POMP

Met Luchtdrukmeter

Maat: ONE SIZE

• tot 40 cm uittrekbaar

• flexibele slang

• dubbele pompwerking

• ook te gebruiken als fietspomp

• materiaal: polyester

• vo or vijf ballen

Zwart 489909 - 8000

Maat: ONE SIZE

• materiaal: polyester

• vo or tien ballen

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
BALLENZAK voor 10 ballen
BALLENZAK
BALLENNET
BALLENNET
Zwart 489849 - 8000 Geen kleur 489803 - 0000 Zwart 489908 - 8000
€ 26,99 € 31,99 € 13,99 € 24,99 € 7,99 € 11,99 € 3,99 € 5,99 210
489910 - 2000

BALLENZAK

voor 10-12 ballen

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• stevige ballenzak voor 10ballen

Zwart 285009 - 8000

PROFCARE

Hars 500ml

Maat: ONE SIZE

• resin

• vo or perfecte grip

Geen kleur

389806 - 0000

DERBYSTAR

Tactiekmap

Maat: ONE SIZE

• tactiekmap in A4-formaat

• handig hulpmiddel voor trainers tijdens de tactiekbespreking

• ge schikt voor diverse teamsporten en bevat verwisselbare velden. wordt geleverd met een uitgebreide set magneten, een stift en hoes

• niet verkrijgbaar in België/luxemburg

DERBYSTAR

Tactiekbord Voetbal

Maat: 45x30CM

• handig hulpmiddel voor voetbalcoaches

• kan worden gebruikt als whiteboard

DERBYSTAR

Tacktiekbord Toebehoren

Maat: ONE SIZE

• set bestaat uit een uitgebreide set magneten (met rugnummers), e en stift geschikt voor een whiteboard en een reinigingskussen

• niet verkrijgbaar in België/luxemburg

• wordt geleverd met een uitgebreide set magneten, een markeerstift en een reinigingskussen

• niet verkrijgbaar in België/luxemburg

DERBYSTAR

Tacktiekbord Voetbal

Maat: 90x60CM

• handig hulpmiddel voor voetbalcoaches

• kan worden gebruikt als whiteboard

• wordt geleverd met een uitgebreide set magneten, een markeerstift en een reinigingskussen

• ni et verkrijgbaar in België/ luxemburg Geen

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Wit 285003 - 2000
Wit 285002 - 2000
16,99
kleur 285004 - 0000
Zwart 285005 - 8000
34,99
39,99
84,99
44,99
64,99 211

TACTIEKBORD

Voetbal 30x40cm

Maat: ONE SIZE

• aluminium bord

• ge schikt als whiteboard

• ge schikt als magneetbord

• ge schikt voor tactiekbesprekingen

Groen

489001 - 1000

TRAININGSHOEDJES

Set

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• set van 40 disc cones met houder

• 10 w it, 10 geel, 10 oranje en 10 blauw

TRAININGSHOEDJES (6x)

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• set van 6 disc cones

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours

• vo or veelzijdig gebruik

Geen kleur

489815 - 0000

TRAININGSHOEDJES

Set

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours

• vo or veelzijdig gebruik

• verpakt in een afsluitbaar netje

Geen kleur

489823 - 0000

TRAININGSLADDER

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• set van 40 disc cones met houder

• 10 w it, 10 geel, 10 oranje en 10 blauw

• handig voor het uitzetten van een trainingsveld of parcours

• vo or veelzijdig gebruik

• verpakt in een afsluitbaar netje

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PP, polyester, nylon

• co ördinatieladder met oranje latjes

• lengte 6 meter

• clipsluitingen aan uiteinden om meerdere ladders aan elkaar te kunnen bevestigen

• geleverd in opbergtas

Oranje - Zwart

489005 - 3800

Geen kleur

489844 - 0000

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
€ 31,99 € 7,99 € 64,99 € 54,99 € 44,99 212
Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s MESH Bib Maat: MINI - JR - SR
materiaal: 100% recycled polyester
ve ntilerend mesh materiaal
go ed te bedrukken
St anno logo aan voorkant op borsthoogte OVERGOOIER Maat: JR - SR
materiaal: 100% polyester
uit stekend te bedrukken Neon Pink 419103 - 6006 Blauw 419103 - 5550 Geel 419103 - 4004 Oranje 419103 - 3003 Neon Groen 419103 - 1080 Groen 419101 - 1000 Oranje 419101 - 3000 Geel 419101 - 4000 Aqua Blue 419101 - 5180 € 8,99 € 9,99 213

NOPPEN

Aluminium

Maat: ONE SIZE

• materiaal: aluminum

• 8 x 13 mm + 4 x 16 mm lichtgewicht noppen

• voor schoenen met schroefnoppen

VETERS Plat

Maat: 90 CM - 120 CM - 170 CM

• materiaal: polyester

• sp ortschoenveters

• platte vorm

• in verschillende lengtes

Geen

HEEL Control

Maat: S - M - L - XL

• materiaal: rubber, E VA

• inlegzool, van hiel tot aan middenvoet

NOPPEN

Aluminium/Nylon

Maat: ONE SIZE

• materiaal: aluminum, nylon

• 9 x 13 mm + 4 x 16 mm lichtgewicht noppen

• voor schoenen met schroefnoppen

489804 - 0000 Geen

VULTURE TF

JR Schoenen

Maat: 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39

• materiaal: PU

• tot en met maat 35 met klittenbandsluiting, vanaf maat 36 met veters

• turf schoen

• slijtvaste flexibele zool met schokdempende tussenzool

• met neopreen sok

• verharde hielkap en doorgestikte neus

VETERS

Ovaal

Maat: 90 CM - 120 CM - 170 CM

• materiaal: polyester

• sp ortschoenveters

• ov aal gevormd

• in verschillende lengtes

• sp eciaal voor sportschoenen

SOLE Control

Maat: S - M - L - XL

• materiaal: rubber, E VA

• biedt ondersteuning en stabiliseert

• s chokabsorberende EVA in de hak

• op maat te knippen

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
- Wit
8200
Zwart
470262 -
kleur
kleur
kleur
kleur 489111
10,99
3,99
7,99
13,99
3,99
37,99
7,99 214
489805 - 0000 Zwart 489812 - 8000 Wit 489810 - 2000 Geen
489112 - 0000 Zwart 489810 - 8000 Geen
- 0000 €

VULTURE FG II

JR Schoenen

Maat: 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38

• materiaal: PU

• tot en met maat 35 met klittenbandsluiting, vanaf maat 36 met veters

• vo or harde ondergronden

• slijtvaste flexibele zool met schokdempende tussenzool

• met neopreen sok

• verharde hielkap en doorgestikte neus

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Goud 470266 - 8820 Multi Colour 470266 - 8765
€ 37,99 215
Zwart - Wit 470266 - 8200

VULTURE IN

JR Indoor Schoenen

Maat: 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39

• materiaal: PU

• tot en met maat 35 met klittenbandsluiting, vanaf maat 36 met veters

• indoor schoenen

• slijtvaste flexibele zool met schokdempende tussenzool

• met neopreen sok

• verharde hielkap en doorgestikte neus

Royal

VULTURE IN II

JR Indoor Schoenen

Maat:

• materiaal: PU

• tot en met maat 35 met klittenbandsluiting, vanaf maat 36 met veters

• indoor schoenen

• slijtvaste flexibele zool met schokdempende tussenzool

• met neopreen sok

• verharde hielkap en doorgestikte neus

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39
Wit
37,99 € 37,99 216
472224 - 5000 Rood 472224 - 6000 Zwart -
472225 - 8200 €

FG Voetbalschoenen

Maat: 39 - 40 - 40.5 - 41 - 42 - 42.5 - 43 - 43.5 - 44 - 44.5 - 45 - 46 - 47

• materiaal: kalfsleer, PU

• modern design met eigentijdse twist

• doorgestikte en gespijkerde buitenzool

• extra stiknaad op de neus

NIBBIO NERO ULTRA

FG Voetbalschoenen

Maat: 39 - 40 - 40.5 - 41 - 42 - 42.5 - 43 - 43.5 - 44 - 44.5 - 45 - 46 - 47

• materiaal: kalfsleer

• modern design met eigentijdse twist

• doorgestikte en gespijkerde buitenzool

• extra stiknaad op de neus

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
NIBBIO NERO
Zwart 470264 - 8000
€ 119,99
94,99 217
Zwart 470265 - 8000

SHINGUARD

Sleeve

Maat: JR - SR

• materiaal: 95% polyester, 5% elastane

• ho udt scheenbeschermer op zijn plek

• go ede rek

• makkelijk aan te trekken over scheenbeschermer

• li chte compressie stimuleert de spieren en vermindert kans op blessure

• st adium logo print aan de voorkant

LIGA III

Scheenbeschermers

Maat: XS - S - M - L

• materiaal: polypropylene, EVA, polyester, rubber, velcro, polyamide

• harde kap voor optimale bescherming

• in clusief enkelbeschermers

• anatomische links-rechts pasvorm

• comfortabel soft foam aan de binnenzijde

ANTIBACTERIËLE

Tubes

Maat: JR - SR

• materiaal: 48% polypropylene, 44% micromodal, 3% polyamide, 5% elastane

• vo or onder de scheenbeschermers

• hygiëne en frisheid op basis van toegevoegd zilverchloride

• deze antibacteriële tubes zijn behandeld met EUgereguleerde biociden die RUCO-BAC AGP bevatten

• (reactiemassa van titaandioxide

• en zilverchloride)

• re mt de vermenigvuldiging van geurvormende

• b acteriën

• be stand tegen wassen en chemisch reinigen

• fris textiel, ook bij wassen op een lage temperatuur

LIGA IV

Scheenbeschermers

Maat: XS - S - M - L

• materiaal: polypropylene, EVA, polyester, rubber, velcro, polyamide

• harde kap voor optimale bescherming

• in clusief enkelbeschermers

• anatomische links-rechts pasvorm

• comfortabel soft foam aan de binnenzijde

FORCE LITE

Scheenbeschermers

Maat: XS - S - M - L

• materiaal: EVA

• flexibele, harde kap voor optimale bescherming

• dubbele klittenbandsluiting aan de voorzijde

• comfortabele links-rechts pasvorm

• CE getest (EN 13061)

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Zwart 482120 - 8000 Zwart 489907 - 8000
Zwart 482121 - 8000 Zwart - Neon Geel 482121 - 8004
- Blauw 482121 - 8550 Zwart 482116 - 8000
Blauw 482114 - 5510
Zwart
19,99
11,99
10,99
9,99 218
17,99 €

PRO GUARD II

Scheenbeschermers

Maat: XXS - XS - S - M - L

• materiaal: EVA

• harde kap voor optimale bescherming

• comfortabel soft foam aan de binnenzijde

• anatomische links-rechts pasvorm

• uitgerust met enkelbeschermers

• CE getest (EN 13061)

DAZZLE

Scheenbeschermers

Maat: XS - S - M - L

• materiaal: PP, EVA

• harde kap voor optimale bescherming

• za cht foam aan de binnenzijde voor schokreductie

• in clusief kousen die de scheenbeschermers op de juiste plaats houden

• compressiekous stimuleert de spieren en vermindert de kans op blessures

• CE getest (EN 13061)

DOME

Scheenbeschermers

Maat: XS - S - M - L

• materiaal: PP, EVA

• hardschalen scheenbeschermer

• anatomische comfortabele pasvorm

• binnenzijde van zacht foam

• met elastische compressie tubes

• CE getest (EN 13061)

FLEXLITE

Scheenbeschermers

Maat: S - M - L

• materiaal: high impact polyanswer, PA, elastane

• compressiesok met geïntegreerd high impact Polyanswer (gepatenteerde technologie)

• tot 90% schokabsorptie

• ex treme flexibiliteit

• perfecte aanpassing aan het scheenbeen

• single piece

• naadloze sleeves

• wa sbaar in de machine

• EN -gecertificeerd (13061: 2009)

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart - Wit - Rood 482115 - 8260 Zwart - Rood 482115 - 8600 Zwart - Antraciet 482118 - 8900 Zwart - Wit 482119 - 8200 Zwart 482117 - 8000 Zwart - Blauw 482121 - 8551
59,99
24,99
24,99 € 24,99 219

ACE ELBOW PADS

Ace Elleboogbeschermers

Maat: S - M - L

• materiaal: PU

• uit stekende bescherming tijdens training en wedstrijd

• dikke padding voor optimale schokabsorptie

• ge schikt voor zowel volleybal als handbal

• per paar verpakt

ACE KNEEPADS

Ace Kniebeschermers

Maat: XS - S - M - L

• materiaal: PU

• uit stekende bescherming tijdens training en wedstrijd

• dikke padding voor optimale schokabsorptie

• ge schikt voor zowel volleybal als handbal

• per paar verpakt

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 70% cotton, 30% elastane

• ho udt scheenbeschermer op zijn plek

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
Guard
GUARD STAY
Stay
- 8000 Groen 489827 - 1000 Wit 489827 - 2000 Oranje 489827 - 3000 Geel 489827 - 4000 Royal 489827 - 5000 Rood 489827 - 6000 Navy 489827 - 7000 Zwart 489827 - 8000
Zwart
483102
483101 - 8000 € 8,99 € 16,99 € 16,99 220
Zwart

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 60% non woven fabric, 40% zelfklevend latex

• 5 cm breed, 4,5 m per rol

• 2 rollen per verpakking

• za cht en comfortabel op de huid

• a demend

• makkelijk af te scheuren, af te wikkelen en te verwijderen, geen schaar nodig

• geschikt voor vastzetten van sportsokken en scheenbeschermers

Ophouder

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 60% polyester, 40% elastane

• om kousen op te houden

PROFESSIONEEL

Sporttape (2,5 cm x 10 m)

Maat: ONE SIZE

• materiaal: cotton

• hy poallergeen tape

• zelfklevende latex samenstelling

PROFESSIONEEL

Sporttape (3,8 cm x 10 m)

Maat: ONE SIZE

• materiaal: cotton

• hy poallergeen tape

• zelfklevende latex samenstelling

PROFESSIONEEL

Sporttape (25mm) 24 st

Maat: ONE SIZE

• materiaal: cotton

• hy poallergeen tape

• zelfklevende latex samenstelling

PROFESSIONEEL

Sporttape (38mm) 16 st

Maat: ONE SIZE

• materiaal: cotton

• hy poallergeen tape

• zelfklevende latex samenstelling

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
SOK
SOKKEN
Tape
- 1000
- 4000 489851 - 7000
- 2000 489851 - 5000 489851 - 8000
489851 - 3000 489851 - 6000 Geen kleur 489833 - 0000 Wit 489841 - 2000 Geen kleur 489834 - 0000 Wit 489842 - 2000 Royal 489806 - 5000 Wit 489806 - 2000 € 89,99 € 7,99 € 5,99 € 94,99 € 4,99 € 5,99 221
489851
489851
489851
Oranje

Maat: SR

• materiaal: polyester, elastane

• elastisch

Maat: JR - SR

• materiaal: polyester, elastane

• elastisch

Maat: JR - SR

• materiaal: polyester, elastane

• elastisch

Maat: JR - SR

• materiaal: polyester, elastane

• verstelbaar

Maat: JR - SR

• materiaal: polyester, elastane

• elastisch

Maat: SR

• materiaal: polyester, elastane

• elastisch

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 75% katoen, 20% nylon, 5% rubber

• set van twee

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
POLSBAND Polsband
AANVOERDERSBAND BE
AANVOERDERSBAND NL
AANVOERDERSBAND Verstelbaar
ROUWBAND
AANVOERDERSBAND
AANVOERDERSBAND Uni
Wit 489109 - 2000 Geel 489109 - 4000 Roze - Zwart 489100 - 6390 Oranje - Zwart 489100 - 3800 Geel 489101 - 4000 Rood 489109 - 6000 Geel - Zwart 489100 - 4800 Zwart 488801 - 8000 Blue - Zwart 489100 - 5970 Oranje 489101 - 3000 Geen kleur 489104 - 0000 Wit 488801 - 2000 Geen kleur 489103 - 0000 Geen kleur 489110 - 0000 Multi Colour 489100 - 1234 € 7,99 € 6,99 € 7,99 € 6,99 € 6,99 € 6,99 € 6,99 222

BASEBALL

Cap

Maat

• materiaal: 100% cotton

• gebogen cap

HAARBAND Non-Slip

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 70% rubber, 30% polyester

FUNCTIONALS

Cap

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 100% polyester

• ventilerende pet

NEKWARMER

STANNO Trainingsmuts

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 100% acryl

• dubbel gebreid

• universele maat

SNOOD

BEANIE Hat

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 100% recycled p olyester

• dubbel gebreid

• met omgeslagen boord

Nek- en gezichtsverwarmer

• non-slip materiaal aan binnenzijde om schuiven te vermijden

• verpakt per 3 stuks (1x rood, 1x wit en 1x zwart)

STADIUM

Handschoenenen II

Maat: S - M - L

• materiaal: 95% acryl, 5% elastane

• siliconen grip in streepdesign aan de binnenkant voor goede grip

• fin ger touch aan wijsvinger en duim voor kunnen bedienen smartphone

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 100% polyester

• nekwarmer van 100% double knit polyester

• za chte brush voor warm en aangenaam gevoel

• voldoende rek om gemakkelijk over het hoofd aan te trekken

• reflecterende print aan buitenkant voor goede zichtbaarheid

• aansnoerkoord met stopper aan bovenkant

PLAYER

Handschoenen II

Maat: 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

• materiaal: fleece, neoprene

• warm aansluitende pasvorm

• aansluitende cuff

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 100% polyester

• vo orzien van aansnoerkoord met stopper

• me sh-panel over de mond om te kunnen blijven ademen en praten

• stof over de oren zorgt voor perfecte pasvorm

• ho udt oren, neus, mond en nek warm

• rubberen grip in streepmotief bij handpalm en vingers voor goede grip

• reflecterende print voor zichtbaarheid

• fin ger touch aan wijsvinger voor kunnen bedienen smartphone

• in junior en senior maten

Shirts Shorts Socks Tops Pants Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers
Geen kleur 488800 - 0000
- 6280
Rood
- Wit - Zwart 489838
Zwart 488807 - 8000
- 8000
Zwart 488809
Zwart 488105 - 8000
488810 - 8000
Zwart 488813 - 8000
Zwart
- 8000 Oranje 488105 - 3000
Zwart 488812
16,99
17,99 € 15,99 € 7,99 € 8,99 € 11,99
Zwart 488808 - 8000
11,99
23,99
20,99 223

STADIUM II

Slippers JR

Maat: 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35

• materiaal: EVA

• lichtgewicht badslipper

• zee r goed voetbed

• sn eldrogend materiaal

STADIUM III

Slippers JR

Maat: 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35

• materiaal: EVA

• lichtgewicht badslipper

• zee r goed voetbed

• sn eldrogend materiaal

STADIUM II

Slippers SR

Maat: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

• materiaal: EVA

• lichtgewicht badslipper

• zee r goed voetbed

• sn eldrogend materiaal

STADIUM III

Slippers SR

Maat: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 -

• materiaal: EVA

• lichtgewicht badslipper

• zee r goed voetbed

• sn eldrogend materiaal

BIDONDRAGER

Deluxe

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• met twaalf bidons

Geen kleur 489814 - 0000

SPRY 21

Slippers

Maat: 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 -

• materiaal: PU

• met klittenband verstelbare bovenkant

• vo etbed met massagenopjes

• PU b ovenkant

Zwart 479106 - 8000

BEACHSOCKS

Maat: XS - S - M - L - XL

• materiaal: 40% neoprene, 30% nylon, 20% PES, 10% spandex

• 3mm dikke neopreen zool

• klittenbandsluiting om de enkel

• aansluitende pasvorm

• antislip zool

• St anno logo op zijkant en hiel

• geschikt voor o.a. beachvoetbal, beachhandbal en beachvolleybal

Zwart 489006 - 8000

Teamsport catalogus 2024/2025
Stanno
44
45
46
47
48
-
-
-
-
46
45 -
Navy 479107 - 7000
Zwart
479104 - 8000
Navy 479108 - 7000
Zwart
479105 - 8000
18,99
19,99
25,99
17,99
61,99
16,99
17,99 224

BIDONDRAGER

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• inklapbare houder

WEERSTANDSBANDEN

Maat: ONE SIZE

• materiaal: latex

• banden van latex

• set van 3

• elke band een andere weerstandscategorie: light, medium en heavy

AB

Wheel

Maat: ONE SIZE

• kunststof wiel

• fo am handgrepen die prettig in de hand liggen en zorgen voor houvast

• perfect voor het trainen van de buikspieren

ATHLETE

Bidon Set (6 stuks)

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PP, TPR, LDPE

• verpakt per zes stuks

• inhoud per bidon: 750 ml

• met handgreep

• s chroefdop

• r uime drinkopening

WEERSTANDSBANDEN Lang

Maat: ONE SIZE

• materiaal: latex

• set van 3

• wee rstandcategorieën light, medium, heavy

• ge schikt voor het trainen van benen, armen, rug en schouders

PUSH UP

Bar

Maat: ONE SIZE

• stalen bar met NBR (nitrilrubber) handgreep

• ligt prettig in de hand en de handgreep geeft houvast

• ontlast polsen en onderarmen tijdens het opdrukken

MULTIPLY Resistance Bands

Maat: 3-PACK (LIGHT - MEDIUM - HEAVY)

• materiaal: 55% latex, 38% polyester, 7% cotton

• gebreide weerstandsbanden

• drie weerstandsklassen: light, medium en heavy

• geleverd in handzaam mesh-zakje

SHAKER

Bottle

Maat: ONE SIZE

• materiaal: AS, PP

• gemaakt uit stevig Acrylonitrile Styrene (AS) plastic

• grote openening dmv draaidop

• ke inere afsluitbare drinktuit

• ge schikt voor het maken van o.a. proteïneshakes

• blenderballetje zorgt voor gladde, klontervrije shakes

• handvat aan de dop om het gemakkelijk vast te kunnen houden en mee te nemen

• maattabel met inhoudaanduiding aan de zijkant

• de els transparant

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Geen kleur 489826 - 0000 Neon Geel 489845 - 4004 Zwart 489845 - 8000 Blauw 489845 - 5555 Multi Colour 489855 - 1234 Zwart 489856 - 8000 Zwart 489857 - 8000 Zwart 489858 - 8000 Multi Colour 489860 - 1234 Blauw 489861 - 5555 € 17,99 € 19,99 € 17,99 € 12,99 € 8,99 € 14,99 € 24,99 € 20,99 225

STANNO

Exercise Ball

Maat: 65 CM - 75 CM 65 CM 75 CM

• materiaal: PVC

• lichtgewicht exercise mat

• za cht schuim met comfortabele dikte (12 mm)

• ideaal voor grondoefeningen

• ge schikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales

• met handige draagriem

Zilver - Metallic 489807 - 9340

CANVAS

Gymschoen

STANNO Yogamat

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC

• ideaal voor grondoefeningen

• ge schikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales door het lichte gewicht en de handige draagriem

STANNO

NBR Yogamat

Maat: ONE SIZE

• materiaal: NBR rubber

• lichtgewicht exercise mat

• za cht schuim met comfortabele dikte (12 mm)

• ideaal voor grondoefeningen

• ge schikt voor thuisgebruik en bij de sportschool of yogales

• met handige draagriem

Maat: 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39

• materiaal: canvas, rubber

• gy mschoenen voor kids

• deze schoenen hebben een duurzaam canvas bovenwerk met een klittenband sluiting

• langs de slijtvaste rubberen zool zit een brede rubberen rand

DUMBBELLS

1KG

Maat: ONE SIZE

• toplaag van neopreen

• set van 2 stuks - 1 kg per dumbbell

• ge schikt voor krachttraining

• ligt stevig in de hand

• makkelijk schoon te maken

DUMBBELLS 2KG

Maat: ONE SIZE

• toplaag van neopreen

• set van 2 stuks - 2 kg per dumbbell

• ge schikt voor krachttraining

• ligt stevig in de hand

• makkelijk schoon te maken

DUMBBELLS 0,5kg

Maat: ONE SIZE

• toplaag van neopreen

• set van 2 stuks - 0.5 kg per dumbbell

• ge schikt voor krachttraining

• ligt stevig in de hand

• makkelijk schoon te maken

DUMBBELLS 3KG

Maat: ONE SIZE

• toplaag van neopreen

• set van 2 stuks - 3 kg per dumbbell

• geschikt voor krachttraining

• ligt stevig in de hand

• makkelijk schoon te maken

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
472000 -
Wit 472000 - 2000 Navy 472000 - 7000 Zwart 472000 - 8000 Oranje 489852 - 3000 Groen 489853 - 1000 Royal 489854 - 5000
Roze
0330
Grijs 489811 - 9000
Rood
- 6000 € 18,99 € 13,99 € 15,99 € 24,99 € 34,99 € 9,99
24,99 € 20,99 € 19,99 226
Grijs 489846 - 9000
489859

EXERCISE

Foamroller

Maat: ONE SIZE

• materiaal: EVA, PVC

• ma sseert gespannen spieren voor sneller herstel

• ge maakt van zacht EVA-materiaal

• ook goed te gebruiken bij balansoefeningen

• ge makkelijk mee te

nemen

Grijs -

489847 - 9300

SPRINGTOUW

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC, TPR

• met sprongtellerfunctie

• lengte is eenvoudig te verstellen

• vo orzien van non-slip handgrepen

MEDIA

Armpocket II

Maat: ONE SIZE

• materiaal: 40% neoprene, 35% nylon, 15% p olyurethane, 5% PVC, 5% polypropylene

• ge schikt voor diverse maten mobiele telefoons en mediaspelers

• verstelbare klittenbandsluiting

• reflecterende prints

• ge schikt voor o.a. hardlopen, fietsen en fitness

• verstelbare haak- en lussluiting

Zwart 488811 - 8000

STOPWATCH

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PVC t alarmfunctie lezing in 1/100 sec van de eerste 30 seconden, daarna in seconden aterafstotend orzien van een handig draagkoord 0 rondetijden geheugen en dual chrono terval optie: beheer je persoonlijke loop- en rusttijden

FITNESS & CYCLING

€ 13,99 € 17,99

Gloves II

Maat: S - M - L

• materiaal: 60% polyester, 40% nylon

• vo or fitness en fietsen

• lichte voering in handpalm

• ge deeltelijk mesh voor goede ventilatie

• klittenbandsluiting

• lu ssen aan middelvinger en ringvinger

• reflecterende strepen bovenop hand

Zwart 488106 - 8000

SAFETY LED

Herlaadbaar

Maat: ONE SIZE

• materiaal: PU

• ro od LED-licht

• brandvermogen 10 uur

• va ste stand en knipperende stand

• oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel

• w aterproof

RUNNING

Gloves II

Maat: 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

• materiaal: 84% polyamide, 14% elastane

• li chtgewicht en comfortabel materiaal

• go ed aansluitende boord

• sleutelvakje in de handpalm

• fin ger touch print op duim en wijsvinger

• reflecterende streep bovenop hand

• lo go op manchetten en pink

488107 - 8000

REFLECTIVE Running Vest

Maat: S/M - L/XL

• materiaal: 65% polyester, 3 5% cotton

• safety vest met reflecterende strepen aan voor- en achterzijde

• aan snoerkoord aan beide zijden

• me sh achterzijde

• ideaal voor hardlopen Geel 488104 - 4000

€ 8,99

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen [ ACCESSOIRES ] Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s
Zwart
kleur
Geen kleur 489828 - 0000 Geen
489831 - 0000 Rood 489004 - 6000
Oranje
€ 17,99
19,99
19,99
€ 19,99
20,99 227

COLLECTIES

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
228
Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ] ON-PITCH COLLECTIES 230 FIELD 230 PRIDE 232 FIRST 234 BOLT 236 PRIME/CENTRO 238 OFF-PITCH COLLECTIES 240 PLAZA 240 BASE 242 FUNCTIONALS 244 229
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 FIELD HOODED FULL ZIP TOP ART. NR. 408012
HOODED
ART. NR.
1/2
ART. NR. 408005
POLO ART. NR. 463003 FIELD JAS ART. NR. 454002 FIELD LANGE MOUW SHIRT ART. NR. 411001 FIELD SHIRT ART. NR. 410001 500060007000 8000 500060007000 8000 500060007000 8000 5210 6090 8000 5210 6090 500060007000 2000 500060007000 8000 5210 2000 500060007000 8000 5210 6090 3230 9000 4000 20001000 1080 6600 500060007000 8000 230
FIELD TOP
408031 FIELD
ZIP TOP
FIELD

Field Collectie

Ontdek de Stanno Field collectie! Een complete collectie basics die je moeiteloos combineert met onze andere collecties. De items in de Field teamlijn zijn beschikbaar in vele kleuren en hebben een toegankelijke prijs.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
FIELD SHORTS ART. NR. 420000 FIELD HOODED FULL ZIP TOP DAMES ART. NR. 408604 FIELD POLO DAMES ART. NR. 463602 FIELD SHIRT DAMES ART. NR. 410604 FIELD WOVEN SHORTS ART. NR. 437203 FIELD TRAININGSBROEK ART. NR. 432000 500060007000 8000 500060007000 80002000 6600 9000 70008000 500060007000 80002000 5000 8000 1000 6000 6090 9000 7000 70008000 2000 231
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 PRIDE FULL ZIP TOP ART. NR. 408016 PRIDE 1/4 ZIP TOP ART. NR. 408015 PRIDE ROUND NECK TOP ART. NR. 408017 PRIDE POLO ART. NR. 463002 PRIDE HOODED FULL ZIP TOP ART. NR. 408014 5800 5200 8300 6800 5400 8400 8900 8100 2800 7200 6200 9200 5800 5200 8300 6800 5400 8400 8900 8100 7200 6200 9200 5800 5200 8300 6800 5400 8400 8900 8100 7200 6200 58006800 8900 7200 5800 9200 6800 8900 7200 232

Minstens

Pride Collectie

De Pride collectie is een ode aan de rijke historie van Stanno. De collectie combineert een moderne pasvorm met materialen en ontwerpdetails die hun waarde hebben bewezen. Het resultaat is klassiek, krachtig en functioneel. Met Pride doen we waar we goed in zijn en laten we zien waar we trots op zijn. Een collectie gemaakt met liefde voor teamsport en een duidelijk doel voor ogen: jou de beste sportervaring bieden.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ] FIRST TRAININGSBROEK DAMES ART. NR. 432604 PRIDE TRAININGSBROEK ART. NR. 432003 PRIDE SHIRT DAMES ART. NR. 460605 PRIDE FULL ZIP TOP DAMES ART. NR. 408603 PRIDE WINDBREAKER ART. NR. 454004 PRIDE SHIRT ART. NR. 460001
leverbaar
5800 5200 3800 5570 6800 4500 4800 6700 8900 1800 2800 7200 6200 9200 58006800 8900 7200 5800 8100 6800 8300 8900 2800 7200 8400 5800 5200 3800 6700 6800 4500 4800 8900 1800 2800 7200 6200 9200 70008000 700080009000 233
tot einde 2027
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 FIRST LANGE MOUW SHIRT ART. NR. 411004 FIRST SHIRT ART. NR. 410008 FIRST POLO ART. NR. 463004 FIRST HOODED FULL ZIP TOP ART. NR. 408024 FIRST ROUND NECK TOP ART. NR. 408027 FIRST 1/4 ZIP TOP ART. NR. 408026 FIRST FULL ZIP TOP ART. NR. 408025 520062007200 8900 8300 8400 1200 9800 520062007200 8900 8300 8400 1200 9800 520062007200 8900 520062007200 8900 520062007200 8900 2800 520062007200 8900 3200 4800 1200 4100 4994 8660 9800 4500 5570 2800 4600 7665 52006200 8900 3200 4800 1200 2800 4500 234

First Collectie

First is de eerste teamlijn die volledig uit gerecycled materiaal is vervaardigd. De collectie die bestaat uit diverse tops en pants is een duurzame optie voor elk sportief team waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De First collectie is verkrijgbaar in diverse (team)kleuren.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ] FIRST TRAININGSBROEK DAMES ART. NR. 432604 FIRST SHIRT DAMES ART. NR. 410605 FIRST 1/4 ZIP TOP DAMES ART. NR. 408609 FIRST FULL ZIP TOP DAMES ART. NR. 408608 FIRST TRAININGSBROEK ART. NR. 432007 FIRST 1/2 ZIP WINDBREAKER ART. NR. 455000
2026
89009800 520062007200 8900 520062007200 8900 3200 2800 8660 7000 7000 8000 8000 9000 520062007200 8900 235
Minstens leverbaar tot einde
7200
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 BOLT SHIRT DAMES ART. NR. 410607 BOLT SHIRT ART. NR. 410014 BOLT FULL ZIP TOP DAMES ART. NR. 408612 BOLT FULL ZIP TOP ART. NR. 408037 BOLT TRAININGSBROEK ART. NR. 432011 BOLT 1/4 ZIP TOP ART. NR. 408038 500060007000 8000 8300 8400 8100 6670 500060007000 8000 8300 8400 8100 6670 6670 500060007000 8000 8300 8400 8100 500060007000 800030004000 1000 500060007000 800030004000 1000 8500 8000 8100 8600 8300 7666 7000 8400 236

Bolt Collectie

Bolt is ontworpen voor sporters die het waarderen om functionele sportitems te combineren met een rijke, stoere look. In het design van deze modieuze teamlijn vind je namelijk hedendaagse fashionelementen terug waardoor jij in stijl aan je wedstrijd kunt beginnen. Ook zijn de items uit de Bolt teamlijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor jouw team of club een duurzame keuze kan maken.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
237
Minstens leverbaar tot einde 2029
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
PADDED JAS ART. NR. 456004
PRIME
PADDED COACH JAS ART. NR. 457006
PRIME
SOFTSHELL
ART. NR. 450001
PRIME
JAS
WINDBREAKER
ART. NR. 408029
PRIME TOP
PUFFER
ART. NR. 456002 ­ 8000
PRIME
JAS
PUFFER JAS II ART. NR. 456003 ­ 8000
PRIME
SOFTSHELL JAS DAMES ART. NR. 456005 ­ 8000 500060007000 8000 9990
9990 500060007000 8000 9990 70008000 9990 238
PRIME
70008000

Prime/Centro Collectie

Iedere sporter kent het heerlijke gevoel van het aantrekken van een warm, comfortabel jacket na een training. Dit fantastische gevoel beleef jij keer op keer met een jacket uit de Stanno Prime collectie. De jackets zijn met zorg gemaakt om ervoor te zorgen dat jij een jack met de beste kwaliteit krijgt!

De Stanno Centro collectie vormt een aanvulling op de andere teamcollecties van Stanno. De items van de Centro collectie zijn onmisbaar voor en na het sporten en vormen de link tussen teamwear en individuele outfits. Om optimale prestaties te garanderen, wordt de sportkleding gemaakt van de beste materialen waarin je vrijuit kunt bewegen.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
HOODED MICRO FULL ZIP TOP ART. NR. 403001
CENTRO
ART. NR. 455001
ART. NR. 422004 CENTRO ALL
ART. NR. 457001 CENTRO MICRO TRAININGSBROEK ART. NR. 431102 PRIME LONG COACH JAS ART. NR. 457003 ­ 8000 CENTRO TRAININGSBROEK ART. NR. 432103
PRIME PARKA JAS
PRIME SHORTS
SEASON JAS
70008000 70008000 8000 70008000 7000 8900 8000 58006800 7800 239
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
PLAZA PANTS ART. NR. 432009 PLAZA BRUSH PANTS ART. NR. 432010 PLAZA FULL ZIP TOP ART. NR. 408034 PLAZA BRUSH HOODED HALF ZIP TOP ART. NR. 408036 PLAZA HOODED HALF ZIP TOP ART. NR. 408033 8000 8299 8000 8299 9505 9505
240
8000 8299

Minstens leverbaar tot einde 2027

Plaza Collectie

Sport mag niet stoppen bij slecht weer. Daarom hebben we bij Stanno de Plaza lijn ontwikkeld. De items uit deze collectie zorgen dat jij warmte vasthoudt en je spieren beschermd worden. De ritsvakken op de artikelen zorgen ervoor dat jij al jouw waardevolle spullen veilig mee kunt nemen. Zo zijn looks gecombineerd met comfort en gebruiksgemak. Zo kun jij optimaal trainen én er goed uit zien!

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
241
Stanno Teamsport catalogus 2024/2025 BASE SWEAT TRAININGSBROEK ART. NR. 434002 BASE SWEAT SHORTS ART. NR. 438007 BASE SHIRT ART. NR. 460004 BASE POLO ART. NR. 463005 BASE HOODED SWEAT TOP ART. NR. 465004 BASE HOODED FULL ZIP SWEAT TOP ART. NR. 465005 8000 99909999 8000 99909999 8000 99909999 8000 99909999 8000 99909999 8000 99909999 242

Base Collectie

Comfort en stijl; die twee elementen komen terug in ieder item uit de Stanno Base lijn. De items met een hoog percentage katoen zijn perfect om heerlijk in tot rust te komen na bijvoorbeeld een wedstrijd of training. Daardoor mag de Base collectie zeker niet ontbreken in de garderobe van een sporter. Net als de andere collecties van Stanno is de Base teamlijn uitstekend te bedrukken met een club- of sponsorlogo, waardoor het uitstekend is voor teams, clubs en zelfs bedrijven!

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
243

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS

LANGE

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS HOODED

FUNCTIONALS 1/4

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS LIGHTWEIGHT

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS

ART.

FUNCTIONALS

FU

FUNCTIONALS

FUNCTIONALS WIELREN

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
LIGHTWEIGHT SHIRT
NR.
ART.
414011
TRAINING TEE II
NR.
414015
NR.
TIGHTS ART.
434005 ­ 8000
NR.
HARDLOOPJAS ART.
457004
NR.
TRAINING TEE ART.
414004
WOVEN SHORTSS II
NR.
ART.
437003
SHIRT
NR.
FUNCTIONALS SEAMLESS
ART.
414013 ­ 9980
NCTIONALS
TRAININGSBROEK
NR. 431003
FLEX
ART.
8000
MOUW SHIRT
NR. 462000
ART.
8000
TRAININGSBROEK II
NR.
ART.
432008 ­ 8000
SHORTS
NR. 438006
ART.
8000
ZIP TOP II
NR.
NCTIONALS SHORTS II
NR. 422003 ­
TRAININGSBROEK ART. NR. 432004 ­
ART.
408030 ­ 8900 FU
ART.
8000 FUNCTIONALS
8000
SHORTS
NR. 422002 ­
FUNCTIONALS 2-IN-1
ART.
8000
FULL ZIP TOP II ART. NR.
408028 ­ 8900
JAS
NR.
NCTIONALS THERMAL VEST
NR. 467000
FLEX
ART.
457002 ­ 8900 FU
ART.
8000
TANK TOP
NR.
ART.
469000 ­ 8000
THERMAL TOP ART. NR. 408022 ­
7000 2000 8000
8000
8000 9911
4004
1150 5552 8000 8000
9911 8000 244
7555

Functionals Collectie

De Stanno Functionals collectie bestaat uit stijlvolle, functionele trainingsitems die uitermate geschikt zijn voor sporten als fitness, crossfit en hardlopen. Of jij nou gaat voor een legday of een intensieve duurloop, bij iedere work-out kan jij rekenen op de items uit de Functionals collectie. Deze items zijn gemaakt van hoogwaardige sportmaterialen en uitstekend te combineren met onze andere collecties.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
245

FUNCTIONALS

2-IN-1 TOP DAMES

ART. NR. 469603 ­ 8000

FUNCTIONALS

ART.

FUNCTIONALS

WIELREN SHORTS DAMES

ART. NR. 438606 ­ 8000

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
FUNCTIONALS TRAINING TANK TOP LADIES ART. NR. 469604 FUNCTIONALS WORKOUT TANK TOP DAMES ART. NR. 469601 FUNCTIONALS WORKOUT TEE DAMES ART. NR. 414600 TIGHTSS DAMES II ART. NR. 434608 ­ 8000 FU NCTIONALS TRAINING TEE LADIES ART. NR. 414603 FUNCTIONALS LIGHTWEIGHT SHIRT DAMES ART. NR. 414602 FUNCTIONALS HARDLOOPJAS DAMES ART. NR. 457600 FU NCTIONALS 7/8 TIGHTS DAMES II NR. 434609 ­ 8000 FU NCTIONALS 1/4 ZIP TOP DAMES II
ART. NR.
408611 ­ 8900 FU NCTIONALS HOODED FULL ZIP TOP DAMES II
ART. NR.
408610 ­ 8900 FU NCTIONALS FLEX TRAININGSBROEK DAMES
ART. NR.
431601
8000
FU
NCTIONALS
AERO SHORTS DAMES ART. NR. 437601 ­ 8000
FU
NCTIONALS
2-IN-1 SHORTS DAMES ART. NR. 422600 ­ 8000
FU NCTIONALS LANGE MOUW SHIRT DAMES
ART. NR. 462601 ­ 8000
4004 7090 8000 1150 5555 7090 8000 9990 6620 6620 8000 8000 9911 1740 7090 9990
246
8000

Functionals Collectie

De Stanno Functionals collectie bestaat uit stijlvolle, functionele trainingsitems die uitermate geschikt zijn voor sporten als fitness, crossfit en hardlopen. Of jij nou gaat voor een legday of een intensieve duurloop, bij iedere work-out kan jij rekenen op de items uit de Functionals collectie. Deze items zijn gemaakt van hoogwaardige sportmaterialen en uitstekend te combineren met onze andere collecties.

Shirts Shorts Socks Tops Pants Jassen Off-Pitch Ballen Accessoires Sporttassen Keepers Scheidsrechter s [ COLLECTIES ]
247

ACCESSOIRES

Maattabellen

Door fotografische reproductie en print kunnen eventueel lichte kleurverschillen ontstaan tussen de afbeelding en het daadwerkelijke product. Stanno behoudt zich het recht voor (technische) aanpassingen in het product door te voeren (op het gebied van design, kleur, functie of materiaal) indien deze aanpassingen in onze ogen een verbetering van het product opleveren. Stanno is niet aansprakelijk voor eventuele printfouten in de catalogus. Vrijwel alle producten zijn geschikt om te bedrukken.

Productzorg: onze producten zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en hebben strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Sommige kledingstukken kunnen echter verkleuren door toedoen van modder, gras, zalf, olie of transpiratie. Soms kan een vlek er niet meer worden uit gewassen. De mate van verkleuring kan echter grotendeels worden ingeperkt door enkele eenvoudige maatregelen te treffen. Inweken of wassen in water en het product vervolgens zo snel mogelijk in de wasmachine wassen, kan verkleuring tegengaan. Gebruik ten minste genoeg water om het product geheel onder te dompelen. Volg altijd de instructies die op het carelabel staan vermeld (aan de binnenzijde van het product) maar ook die op het schoonmaakproduct worden vermeld. Zeker bij schoonmaakproducten die ontwikkeld zijn om ernstige vlekken te verwijderen. Vermijd producten die bleek bevatten. Stanno is niet aansprakelijk voor verkleuring of schade die het resultaat is van vlekken die veroorzaakt zijn door elementen die buiten het proces van vervaardiging liggen.

Het kopiëren van Stanno producten, op welke manier dan ook, is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Stanno. Prijzen zijn adviesverkoopprijzen inclusief btw. Stanno behoudt zich te allen tijde het recht voor om productspecificaties en prijzen aan te passen.

SCHOENEN SENIOR

INLEGZOLEN

Maat Schoenmaat EU UK US

S 38 - 395 - 66 - 7

M

- 42,56,5 - 8,57,5 - 9,5

L 43 - 449 - 1010 - 11 XL 44,5 - 4710,5 - 1211,5 - 13

SCHEENBESHERMERS

Maat scheenbeschermer Lengte

XS Mini

Deze maattabellen kunnen alleen worden gebruikt als indicatie. Het aanvragen van "pasmaten" is sterk aan te raden bij twijfel over de juiste maten. We kunnen helaas geen retouren accepteren van artikelen die bedrukt zijn.

- 130 S Pupil

- 150

Junior 150 - 170

L Senior 170 - 190

Deze maattabel is slechts een indicatie. Scheenbeschermers moeten worden gepast om de beste pasvorm te bepalen.

ELBOW PADS

Maat Lengte Gewicht

S 135 - 150 >50 kg

M 150 - 165 >50 kg

L 165 - 180 >50 kg

KNEE PADS

Maat Lengte Gewicht

XS 120 - 135 >50 kg

S 135 - 150 >50 kg

M 150 - 165 >50 kg

L 165 - 180 >50 kg

BEACHSOCKS

Maat Schoenmaat EU UK US

XS 34 - 36 2 - 3,5 2,5 - 4,5

S 37 - 39 4 - 65 - 7

M 40 - 42 6,5 - 8 7,5 - 9

L 43 - 45 9 - 11 10 - 12

XL 46 - 48 11,5 - 13 12,5 - 14

Stanno Teamsport catalogus 2024/2025
SCHOENEN JUNIOR Voetlengte EU UK US 18,0 27 9 10 18,6 28 10 11 19,3 29 11 12 20,0 30 11,5 12,5 20,6 31 12 13 21,3 32 13 1 22,0 33 1 2 22,6 34 2 2,5 23,3 35 2,5 3,5 24,0 36 3,5 4,5 24,6 37 4 5 25,3 38 5 6 26,0 39 6 7
Voetlengte EU UK US 25,9 39 6 7 26,6 40 6,5 7,5 26,9 40,5 7 8 27,2 41 7,5 8,5 27,9 42 8 9 28,2 42,5 8,5 9,5 28,6 43 9 10 28,9 43,5 9,5 10,5 29,2 44 10 11 29,6 44,5 10,5 11,5 29,9 45 11 12 30,6 46 11,5 12,5 31,2 47 12 13
40
110
130
M
248

Maat Borst Taille Heup Lichaamslengte

XS 85 - 8973 - 7784 - 88175 - 185

S 90 - 9478 - 8289 - 93175 - 185

M 95 - 9983 - 8794 - 98175 - 185

L 100 - 104 88 - 9299 - 103175 - 185

XL 105 - 109 93 - 97 104 - 108 175 - 185

2XL 110 - 114 98 - 102109 - 113175 - 185

3XL 115 - 119 103 - 107 114 - 118 175 - 185

DAMES

Maat Borst Taille Heup Lichaamslengte

XS 78 - 8363 - 6883 - 88165 - 175

S 84 - 8969 - 7489 - 94165 - 175

M 90 - 9575 - 8095 - 100165 - 175

L 96 - 10181 - 86 101 - 106 165 - 175

XL 102 - 107 87 - 92107 - 112165 - 175

2XL 108 - 11393 - 98 113 - 118 165 - 175

KINDEREN

Maat Borst Taille Heup Lichaamslengte

104 52 - 5744 - 4954 - 5998 - 104

116 58 - 6350 - 5660 - 65 110 - 116

128

64 - 6956 - 6166 - 71 122 - 128

140 70 - 7562 - 6772 - 77134 - 140

152 76 - 8168 - 7378 - 83146 - 152

164 82 - 8774 - 7984 - 89 158 - 164

176 88 - 9380 - 8590 - 95 170 - 176

KOUSEN/SOKKEN

Voetlengte EU UK US

≥ 15,9 25

≥ 18,4 30

≥ 22,9 36

3511,5

403,5

WEET JE NIET PRECIES WAT JE MAAT IS?

Gebruik onze maattabellen en meet instructies om zo goed mogelijk uit te vinden welke maat het beste bij jou past.

Onze maattabellen geven aan welke kledingmaat het beste past bij jouw lichaamsverhoudingen. We hebben een uitgebreid aanbod aan maten die kunnen variëren per kledingstuk, stof of pasvorm, daardoor kunnen kledingstukken iets afwijken van de aangegeven maat.

ZO MEET JE CORRECT

1 Lichaamslengte Me et vanaf de onderkant van je voeten tot de bovenkant van je hoofd.

2 Borst Meet rondom waar de borstkas het breedst is.

3 Taille Meet rondom waar de taille het smalst is.

4 Heup Meet rondom waar de heup het breedst is.

5 Kuitmaat Meet rondom waar de kuit het breedst is.

6 Voetlengte Meet vanaf de punt van de tenen tot aan de achterkant van je hielen.

MATEN WORDEN GEMETEN IN CENTIMETERS

COMPRESSIE KOUSEN

Voetlengte Kuitmaat EU UK US

≥ 22 ­ 24,532

≥ 25 ­ 27,538

3735

4239

383

426

≥ 28 ­ 30,543 ­ 4743 ­ 469

53

87

9

1210

13

VOETLOZE KOUSEN

Maat Lichaamslengte

MINI ≤ 135 JUNIOR ≤ 160

SENIOR ≥ 160

≥ 26 41

447

≥ 29 45

2 3 4 6 1 5
TEXTIEL HEREN
298
119
12
312,5
4
6,54
7,5
9,58
10,5
12,511 ­ 13,5
4810
6
Maattabellen

Deventrade B.V. Bergweidedijk 52 7418 AA, Deventer Nederland support@stanno.com

+31 (0)570 66 53 66

Deventrade Belgium BV Dorp Oost 63/1 Bus 2 2070 Zwijndrecht België support@stanno.com

+32 (0) 468 490 985

art.nr. 699805

T STANNO.COM BETTER CLUB BETTER TEAM BETTER PLAYER
TEA M S P0R
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.